Химическите следи от самолети – факт за който никой не говори! НАТО ни пръска с отрова от небето

Възможно е световните правителства да правят нещо, за което гражданите нямат представа. Обезсърчително предположение, но не е невъзможно.
Изображение

Дали това се случва със следите от самолети?

Chemtrails е дума, която произлиза от английската дума „contrails“, която означава бели ленти/следи, знаци, които оставя самолетът на небето и „chemicals“ термин за химикали“, казва Йосип Милошевич, съдебен експерт по въздухоплаване.

И докато мнозина ще попитат какво е спорното тук, има хора, които са подозрителни. Обяснението не е мистично, накратко – следи от самолет. Но когато проверите в интернет за понятието chemtrails ще ви излязе много информация. Ето само малко:

Contrails или chemtrails?

Това, което виждаме на небето, което изглежда много странно, са следи, които възникват от изпускателните клапани на самолета. Нормалните следи на височина над 10000 фута се превръщат в ледени кристали и могат да останат във въздуха до 20 минути, което е присъщо на обикновените конвенционални кондензационни следи (contrails).
Противно на тях, химическите следи (Chemtrails) остават да висят във въздуха с часове, без да се разпръсват, а след това бавно се разпространяват и обикновено образуват мрежа или форми, които не биха се очаквали от обикновените реактивни самолети.

До сега, докладите за появата на chemtrails идват от държавите-членки на НАТО, докато медиите избягват да пишат за тях.

През последните няколко дни станахме свидетели на изключително пръскане на всички големи градски, но и селски райони над целия Балкански регион. Въпреки агресията, която се провежда с дни на небето, проблемът  „Chemtrails“ остава малко известен на широката общественост, почти винаги е игнориран от всички съответни национални медии. Благодарение на обикновените хора  идват доклади от почти всички балкански страни, а снимките говорят повече от думите.

БОЛЕСТИ, КОИТО СЪПЪТСТВАТ CHEMTRAILS

Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца.
Д-р Майкъл Педжа, лекар от Аризона, съобщава за бързото увеличаване на броя на пациентите с описаните нарушения, възникнали в неговия регион. „Забелязах, че лабораторният анализ на проби от косата, които направих на някои от моите пациенти, винаги показват високо ниво на барий. Аз съм доста добре запознат с начина на хранене, и честно казано, не мога да се сетя за нито един вид храна, която съдържа значително количество барий. Въпреки това, изглежда, че имаме високо ниво на барий в косата, което означава, че нашата коса е замърсена от външен източник „.

ИзображениеАлергични реакции към тези частици са една от причините за симптомите, но те не могат напълно да обяснят целия синдром, който придружава Chemtrails. Падането на температуратурата на кръвта, придружено с „грип“ без треска, е знак за хронична гъбична инфекция. Съобщава се за различни автоимунни заболявания, от хронична умора и фибромиалгията до тежки болки в ставите, световъртеж, умствено объркване и краткосрочна загуба на паметта.

Някои Chemtrails се свързват с епидемия от особено странна и противоречива болест „Morgellons“, която се разпространява през последните години в южната част на САЩ.

При изследвания на здравни въпроси Erminia Cassani взела парчета от желатин, който е събрала от една изпръскана къща. Биологът в лабораторията, с лиценз от Агенцията за защита на околната среда, с учудване я попитал къде е намерила тези „биологично опасни материали“. Въпреки че на бактериите обикновено им трябват 3-4 дни да се размножат, тази извадка нараснала за по-малко от 48 часа след като е била сложена в хранителна среда. Казаха, че тези неща са „по целия съд“, лабораторният биолог установил, че никога не е виждал нещо, което да расте с такава скорост. По-малко от два месеца по-късно, собственичката на напръсканата къща преживява сърдечен удар, причинен от бактерии, които и изяли стените на сърцето и. Има мнения, че намерените микроорганизми всъщност не произхождат от сместа, която отделят самолетите. Възможно е, падащата завеса от лепкавите химикали и микровлакна да изтегля колонии от бактерии, вируси и гъбички, които живеят в горните части на атмосферата, където мутират под влияние на силната ултравиолетова радиация.

Изображение

Химическият състав на Chemtrails

Отдавна една голяма група от хора изследва тези небесни дейности, вземат се проби от тези следи и според резултатите от някои частни лаборатории, в тях се намират различни биологични вещества и патогени от микроорганизми до някои метали като соли на барий и алуминиеви частици с фини размери.

Досега в тези химически следи от самолетите са открити следните вещества:
1. Pseudomonas Aeruginosa – бактерия, която напада главно дихателната система на човека
2. Pseudomonas fluorescens – причинява инфекции на кръвта и дихателната система
3. Serratia marcescens – пневмония, възпаление на мозъка, възпаление на сърдечния мускул
4. Mycoplasma fermentes incognitus – видове патогенни микроорганизми, за които се предполага, че са създадени в американските военни лаборатории, и които са открити при 45% от американските войници, които страдат от така наречените голфски синдром.
5. Streptomyces и други видове гъбички
6. Някои видове мая
7. Някои бактерии, които съдържат специфични ензими, които са способни да променят човешкия ген
8. Бариеви соли
9. Алуминий – частици с размер микрона (интересно е, че хората, които страдат от Алцхаймер имат по-голямо количество алуминий в мозъка)
10. Етилен дибромид (дибромоетан) C2H4Br2 – канцерогенен, добавка за гориво и инсектицид, мирише на хлороформ; причинител на депресия на централната нервна система, белодробен оток и дразнещ лигавицата на дихателните пътища – изглежда, че той е причина за характерната кашлица („кемтрейлс кашлица“), която се проявява при хора след пръскане на определени райони
11. Дехидратирани човешки червени и бели кръвни клетки (еритроцити и левкоцити)
12. Влакнести нишки (задача им е да осигурят възможността да достигнат живи до земята специфичните микроорганизми, които се намират в тази химическа смес, защото нормалните атмосферни условия биха ги унищожили. Така, че в зоните на запрашеност могат да се намерят влакнести нишки, подобни на паяжините, които са много токсични).
13. Вирусите и прионите не са официално потвърдени, за тяхното присъствие може само да се предполага.
Както и да е, кратко време след пръскането много хора в засегнатите райони се разболяват, по време на изследването, от различни респираторни заболявания, подобни на грипа. Всичко това е съпроводено с повишена смъртност при възрастните хора и децата. Също така сред населението се явява и една обща летаргия и други симптоми на заболявания на нервната система.
Беше отбелязано, че областите, в които редовно се пръска стават сухи и това кара мнозина да заключат, че тук се работи за промяна на климата. Но все пак изглежда, че причиняването на суша е само един от страничните ефекти на химичните следи.

Стената на мълчанието за химическите следи от самолети

В много страни от Европа и света, политическото и военното ръководство просто отказва да коментира този феномен.
За това, че е нахвърлена обикновената „теория на конспирацията“ свидетелстват съобщения в медиите, които миналата година обявиха новината, че Белия дом, по-точно Джон П. Holdren – ръководител на науката в администрацията на Обама призна, че има тайна програма на „третиране на атмосферата“ с тежки метали, за да се „неутрализират негативните ефекти на Слънцето“.
Една от медиите в Хърватия, РТЛ телевизията, в статия, публикувана на интернет страницата на RTL.hr от 15.11.2011 г. написа:
Учените на Белия дом признаха, че атмосферата се „лекува“ със солите на барий, алуминев диоксид и други токсични съединения. Това, което те не признават, е фактът, че тези съединения са опасни за здравето на хората „.
Все пак, въпреки това кратко обявяване на медиите, в интернет е възможно да се намерят безброй доказателства, събрани от активисти от целия свят.  Също така, тук трябва да се спомене сайтът, който се занимава с Chemtrails-ите – Air Crap и в който можете да намерите много информация и новини, свързани с Chemtrails.

Изображение
Какъв е смисълът на Chemtrails?

Все още нещата като Chemtrails, които биха могли да бъдат разследвани, имат решаваща важност за човечеството, но остават тема табу, която не е взета сериозно, всъщност, много хора дори не знаят какво се случва над главите ни. Много изследователи твърдят, че се работи за разпръскване на прион и протеини, които са способни при определени обстоятелства да се превърнат в кристали, а след това в зависимост от това на какви честоти са изложени, предизвикват определени болести като луда крава, Creutzfeld Jacobs Sindrom , както и редица други здравни нарушения при хората и животните. След като цялото население на планетата ще се заразява с прион, достатъчно е даден регион да се изложи на електромагнитните вълни с определени честоти, с помощта на т.нар. HAARP система, чрез кулите за мобилна телефония, GWEN кулите, и т.н. – и хората в този регион вероятно ще се разболеят от някои болести. Има някои признаци, че тук се работи за изкуствено предизвикване на генетичните мутации при хората.

Според някои теории, с chemtrails се създава и т.н. неутрална празнина между земята и стратосферата, чрез която много по-лесно могат да се излъчват т.нар ELF вълни (с изключително ниска честота), които между другото засягат функционирането на мозъка и имат потенциал да променят състоянието на съзнанието на човека.
Има им теория, че в този случай се работи за отваряне портали (между 3D и 4D) и възможност на голяма част от населението, заедно с тази планета, за да преминат към по-високо ниво на съществуване (т. нар. – излизане от „мазето“ ). В същото време химични компоненти, както и бактерии, които се намират в Chemtrails-те биха попречили на промените в нашата ДНК, които естествено биха настъпили под влияние на тези галактически вълна и които са предпоставка за един такъв „квантов скок“. Какво наистина се случва над моя град! Мнозина вярват, че се работи за интензивно „запрашаване“ на населението на тази планета от въздуха с биологични токсини от тайни организации, които са собственици на политически и дори военни институции. Фактът е, че това са специално модифицирани, непознати, нерегистрирани самолети, които летят на голяма надморска височина и които, преди всичко, не дават отчет на нито една въздушна служба, защото са на армията.

Химическият състав на тези агенти действат в ущърб на човешкото тяло и имунната система. Населението е болнаво, слабо, убива се възможността за действие и активиране на способността на мислене и бунт срещу манипулацията.

Източник: e-zdravey


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

60 мнения за “Химическите следи от самолети – факт за който никой не говори! НАТО ни пръска с отрова от небето

  1. СТАТИЯТА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! САМОЛЕТЪТ ДОРИ НЕ Е НА НАТО
    US4172499 Dec 5, 1977 Oct 30, 1979 – Canadair Limited – Powder and water mixing and dropping system onboard an aircraft.
    US7819362 Mar 1, 2007 Oct 26, 2010 Evergreen International Aviation, Inc. Enhanced aerial delivery system
    US8066223 Jul 15, 2010 Nov 29, 2011 Evergreen International Aviation, Inc. Enhanced aerial delivery system
    US8079551 Aug 24, 2010 Dec 20, 2011 Evergreen International Aviation, Inc. Enhanced aerial delivery system

  2. Това което казва Flashman е точната истина !!!!!! Интересувам се от всичките тези неща и за съжаление всичко е вярно….и много, още много по-зловещо и от най- зловещите ви предположения………… The truth is stranger the the fiction

  3. На хората започна да не им пука . Всеки си казва е и кво всички ще умрем .Но ако хората знаят , че има цел над тази цел , цел много по голяма която даже немогат да си представят или допуснат в съзнанието си за този ужас кемтрейлс , че е свързан с човешката душа :ТОГАВА ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ когато вече знаем химическите свойства активен метал алуминий .нека всички дружно си зададем три важни и свързани и един с друг .въпроси относно алуминий . с алуминий днес се правят огледала . да или не ? алуминий е електрически проводник със водата . да или не ? с алуминий и сода се получава химична реакция . да или не ? получи се един отговор на три въпроса в един отговор ! „кем-трейлс „chemtrails , chemical „и глобален климат затопляне . [ изграждат ни в атмосферата маса на огледален слой ]

  4. hello spies • 2 months ago

    Трагично но факт. Зомбират ни, модифицират ни,а за капак ни и редуцират по всякакви възможни и невъзможни начини. Това реално сломява защитните ни сили и ни прави себични, апатични,егоистични и изчезващи като вид. Специално от години наблюдавам връзките между ефектите на химичните следи и психотронните генератори в големите градове с АПАРАТУРА не на око. Силно компетентен съм в тези сфери и имам над 20 години опит с високи технологии, с военни технологии и с реално водене на конспирации. Имаме ли шанс хората сега с този натиск от тъмните???-шансовете ни са много малки и биха се проявили само ако някоя мощтна извънземна фракция се застъпи за нас ИЛИ ако съумеем НА ВЪПРЕКИ да обърнем съзнанието към себе си и скритите си резерви,а такива имаме заложени от твореца и заключени и орязани от извънземните ни контрольори. Да!, не се учудвайте. Ние сме под контрол на тотално(ДНК,социално,военно,управленско,научно….) нива от извънземни фракции при това не от една, но главната е от ОРИОН следвани от СИРИУС, ДРАКО,…това не е филм, а реалност, която скоро и сами ще прозрете. Тези факти постоянно ви се загатва и навира под носовете макар и изопачена за други цели от контрольорите ни. Работи се на много нива, тайните ни правителства са съставени отдавна от извънземни сатанисти чрез напредлала холографска технология, чрез земно-извънземни клонинги или с директно обсебване на човешки тела. Тези факти са известни на гледашите зад димната завеса на медиите, официалната наука, официалното и алтернативните духовни движения и социалното и други видове инженерства. Нещата биха могли да се обърнат в наша полза ако схванете реално, че сте духовни същества поставени в човешки тела и имащи човешки преживявания. Ако започнете да искате не навъм от себе си, а навътре и ако повикате/ме на помощ към вътрешната си висша духовна същтност за която това е просто една от многото паралелни възможности за изживяване на някаква опитност в някакава ралност при определен предварително почети на 80% аранжимент. Но има едно 20 макс 30% в които се допуска да се събудим в конкретната реалност, и да посикаме друг аранжимент с по-добър и позитивен за нас изход и опитност. Извън това и ако не съумеете да достигнете това ниво да схванете, че реалността ви тук не Е това тяло, а е В това тяло и , че самата реалност е пластична и квантова, точно толкова реално колкото реалнооста в една компютърна игра макар и мнооого по напреднала такава, то се гответе за преход без много въпроси в друга реалност..онази отвъдната. Истината е че се работи активно по плана за редуцуране на населението до 500 милиона макс 1 милярд и до пълната му чипизация.


    Reply

    Share ›

  5. За ваша информация да ви кажа: пръскат ни със специални затъпяващи ума вещества, в резултат на което всички се „зомбираме“. Искат да напълят целият свят с малоумници, КОНСУМАТОРИ, за които светът се върти около това какво да си купят, най-вече онлайн, да общуват само в нета. Огледайте се! Виждате ли някой край вас? НЕ!!! Сами сте пред компютъра!!! Вие вече сте ЗАРАЗЕНИ, ЛЕК НЯМА!!!

    • Да. Така е. И понеже България е на кръстопът, всички пътища на пръскачките се пресичат тук. Затова българите са чувствително по-тъпи, в процентно съотношение на реверберациите …. към логаритъма на… бла-бла … диференциалното **RRff brrrr == … ЖЖЖЖЖБльок ссссс крррр… рзбиръш ли? е’ткова

    • Здравейте!
      Прочетох статията, прочетох и коментарите. Чел съм по темата, чета също история, имам и интерес към духовното развитие на човека. По професия съм юрист. Нямам много познания както други, свързани с физика и химия, които отричат на база наблюдения и публикувани факти, оръжията на безликите за контрол и изтребване (намаляване на популацията) на човечеството. Интересно ми е обаче като юрист нещо и все се питам защо е така: Защо, когато от различни държави групи, които се притесняват от химттейли, включително Ковид и тн., няма независимо разследване, което да убеди ими да изложи някакви факти в една или друга насока. С оглед на това логично правя извод, че ако нещо толкова много се отрича от различни съсловия (учени, химици и тн.), е явно, че се КРИЕ обективната истината по случая. Като юрист се базирам на фактите, а при различни версии, се проверява коя се е случила действително. Обраното означава да се приеме за истина нещо, за което няма грам доказателства. Пак казвам, тук доказателства аз не виждам, но защо единствените интересуви са именно хора, които нямат ресурс да изследва изцяло този въпрос, защо не се говори открито по него и не се съдейства от държавите за разбулване на истината. Това създава в мене силната увереност, че нещо се крие. Не казвам непременно, че има пръскане навсякъде, но когато държавите в в 21 век се отнасят с пренебрежение към човешкия живот (видно от храната, която се предлага, водата, и не само), няма как да приема обяснението, че ни “пазят” от слънцето като пръскат химикали в небето. Как досега, Бога ми, са оцеляли хората, без да пръскате в небето да ни пазите от Слънцето. По същия начин разтоварваме и пясък в Сахара, за да няма наводнение. В заключение, не се правят усилия да се изслвдват всички странни притеснения на хората, за да не се окажат, съвсем случайно, напълно верни. 🙂

  6. Моето мнение е от прякото ми наблюдение: вече две години ги гледам. Отглеждам зеленчуци и виждам как, след покриването на небето с бялата пелена от пръсканията, когато не намери влага в небето, тя се стеле надолу като пудра. Където пада върху върховете на растенията, те започват да умират, както и плодовете на сортове традиционни. „Хибридите“, от холандия и Турция – издържат. Стигам до извода, че една от целите е да вирее само ГМО то и Монсанто има пръст в това деяние. А когато тези линии се разстелят на облаци и намерят влага и вали, след дъжда, растенията тотално загиват /традиционните сортове. Листата стават на изгорял тютюн, а плодовете, върху които попадне това „небесно вълшебство“, почерняват и навън, по тях избива някаква бяла плесен. Не може да хабят толкова материал вече от години и едновременно в четирите края на България, по четири-пет /поне аз съм виждала/ едновременно и да летят на кръст и диагонал. Имах престой в Кърджали и в продължение на час гледах небето и виждах, как в кръг въртят и правят линии над града. Гледам и в Пловдив – отвори ли се небе, веднага го ръсят и затварят с линии, които се разсейват и до другия ден небето е покрито с мръсна тъмно сива пелена – няма небе, няма звезди.Нещата не са само физични явления. Има жестока конспирация. Вероятно за „тях“ има антидот!!!А че ние ще боледуваме – да живее фармацията! Явлението има много аспекти /вероятно и военни/, но от наблюденията си , се убедих, че не е невинно.

    • Относно бялата плесен, която пишете, че се появява след ръсенето с химични следи – това се нарича моргелонс (morgellons). Има доста сведения за тези неща в нет-а. Цели лекции – напр. Morgellons actually Explained на https://www.youtube.com/watch?v=oj8pAgUZLJI
      Правят се и цели конференции по въпроса за хим. следи. Трябва да се мисли какво може да се направи по въпроса!
      Един достъпен начин е да се пие сода бикарбонат и да се поливат растенията с вода, в която е разтворена такава сода – играе роля на неутрализатор.

  7. Британското правителство преди доста години си призна, че разпръскват вируси сред хората. Интересно ми е, защо все се намират хора, които да защитават системата. Нима те не са засегнати и си мислят, че аджеба правителствата, банкерите и корпоративните и фарма картели са загрижени за тяхното благополучие? Не сте незаменими, има още няколко милиарда, които ще бъдат по евтини от вас 😉

  8. От както се заговори за антракса, следите от самолетите внезапно изчезнаха??? Самолетите си летят, но следа няма??? Нямам си и на идея как, но някой ако знае нека даде материала на някоя телевизия. Вместо да се чудят как е стигнал антракса до кланиците, да разберат как е стигнал до животното което се е заразило. Доколкото знам това е биологично оръжие и не е нормално да си стои в земята, освен ако някой не го е сложил там

  9. То да беше само тази „отрова“. Горивото, което се изгаря оставя следи, което едва ли е полезно. Биваме облъчени с високочестотна енергия от GSM и WiFi, изгорели газове, „стабилизатори“ в храните, лекувани с различни лекарства, които отслабват имунната система и след това се предава генетично на следващите поколения… Замърсяването с пластмаса (и не само), за което сме си виновни ние и ред други НЕконспиративни неща, на които не обръщаме внимание. Само НАТО ни е „проблема“….

  10. Втората снимка показва система за тест на нов образец самолет Целта е в реални условия да се провери как се държи самолета при изместване на центъра на тежестта чрез симулация на пътници. Контейнерите са взаимно свързани с тръби и помпи и непрекъснато се прилива от един в друг според зададените тестове. Такива тестове правят всички производители на самолети при изпитания и сертификация. Кое за какво е се вижда от балончетата с текстове на снимката и не е нищо ново и тайно. Четвъртата снимка показва вътрешността на Evergreen 747 Supertanker (http://en.wikipedia.org/wiki/Evergreen_747_Supertanker) ,който успешно се е използвал за гасене на пожари в Щатите и Израел. Цитирания патент се касае за системата под налягане, която за кратко време изхвърля огромни количества течности над засегнатите терени. Самолета реално се ползва на ниска височина. В патента ясно си пише , че става дума за гасене на пожари и други бедствия.
    https://www.google.com/patents/US7413145
    Като четем патента се касае за „A method and apparatus for aerial fire suppression..“, което на картинката е заменено с нещо удобно по отношение на конспиративните теории, като е добавено и ЦРУ за благозвучие. Може да потърсите в youtube филмчета с Evergreen 747 Supertanker в акция. Ясно се вижда, че това няма нищо общо със следите, които се набеждават за кемтрейлс.
    В допълнение ще кажа, че двумоторния Еърбъс А330 при излитане от изгарянето на горивото се отделят 13 тона вода на час, при нормализиран полет 7 тона вода на час. Всеки с малко акъл сам да си прави изводите.

    • Абе, Георги, преди 2006-2008 година да не би да не са летяли Боинги и Еърбъси над България, или не си спомняш! А, ако добре си спомняш, преди 2006 година не се оставяха такива следи в небето, нали така? Нямаше ГРИП, който да продължава повече от месец и с такива тежки последствия след него? Само в нашия град нарастна бройката на погребалните бюра 7 пъти и на гробището копаят непрекъснато 3 багера и не смогват с гробовете на “новопостъпващите“ покойници!
      Има и такива самолети, за които споменаваш по-горе, но тези, които сега ни пръскат като хлебарки съвсем не са от такъв тип, или не изпълняват такива задачи!
      И още един път повтарям, такива следи е нямало в небето на България преди 2006 година.
      Това са товарни, военнотранспортни НАТОвски самолети, без отличителни знаци, за които никой нищо не знае, не може и не иска да каже от нашите управляващи ПИТЕКАНТРОПИ!
      Няма вече синьо небе!
      Няма вече чист въздух!
      Няма вече чиста вода (ОСВЕН ИЗВОРНАТА)
      Няма вече нормални годишни времена!
      Няма вече нормално мислещи хора (с редки изключения), които трезво, честно и открито, без да се страхуват изказват мнението си по тези и други жизнени въпроси!
      Няма медии, които да раздухат тези въпроси (защо ли?)
      И, ако сега се радваш на парите, получени за твоите по-горни писания, бъди сигурен, че горчиво ще се разкайваш при вида на заболелите твои най-близки хора или на теб самия!
      Желая ти здраве.

      • Flashman, само посочих от къде са взети снимките в тази статия. Далеч съм от мисълта да водя спор на тема кемтрейлс има или няма, защото хора, като Вас не разполагат с рационално мислене и познания по физика за да хванат причинно следствената връзка и спора е излишен. Това заради, което отделих време да постна е да видят случайните любопитни хора какви „факти“ им се предоставят.
        Колкото до въпросите, които задаваш – в момента съм на гости на село и виждам синьото небе така както е било от детството ми. От както се помня съм предпочитал изворната вода, защото чешмяната вода винаги е била такава каквато е в момента (не случайно във повечето села има чешми, от които хората си наливат вода).
        Относно за липсата на раздухването за кемтрейлс – хиляди сайтове като този, хиляди филмчета в ютуб….
        Относно чистия въздух, на твое място за да не изглеждам, че хвърлям информация в пространството без покритие бих се обърнал към БАН за средните стойности за замърсяванията по отделни компоненти за 20 години на назад , сигурен съм, че водят такава статистика. Всъщност хич и не ми говори, че преди в България въздуха е бил чист, при полкожение , че имахме тежка промишленост, химическа промишленост, които вече не съществуват и бяха основните замърсители на въздуха. В София като спря Кремиковци вече небето е синьо. и нищо чудно да се окаже, че сега дори въздуха е по чист от преди. Както си спомняш едно време масовия бензин беше с олово. Толкова искат да ни троват пък ни махнаха оловото тцтцтц, Така де, вместо да го вдишваме веднага щом излезе от нечий ауспух, сега трябва да чакаме химикалите да паднат от 10км височина.

        И етооооо ето гооо Въпросаааа 😀
        „И, ако сега се радваш на парите, получени за твоите по-горни писания, бъди сигурен, че горчиво ще се разкайваш при вида на заболелите твои най-близки хора или на теб самия!“

        Абе пич при положение, че предоставих в поста си единствено проверими факти ти сериозно ли до такава степен си се чалнал?

      • Виждам, че си добронамерен и готин човек, Георги. Дори бих си позволил да пием по една ракия заедно и да поспорим откровено и….разбира се с аргументи.
        Аз, самият не бих се доверил на водопроводната вода и си пия чиста чешмяна. Става и за разреждане на ракията. Дотука с майтапа.
        1. За интернет мрежата все още няма пълна цензура и за това ти се струва, че всичко е ОК. Ноооооооо, какво ще кажеш за медиите? Пълно мълчание по въпроса. Защо бе, анам колу? Получили са пълен гърч в гърлата.
        2. Ти сериозно ли говориш, че имаш доверие на БАН?
        Та нали ше им скъсат топките и на БАН и на НСИ ако се произнесат “неправилно“ понякои въпроси? Да не говорим, че бюджета им се скъсява със скоростта на светлината и са пред закриване.
        3.Прав си за заводите които вече не бълват отрови, и слава Богу! Прав си и за оловото в бензина.
        4. Но, сега ще те изненадам с информацията, че се слагат “нерегламентирани“ добавки в горивото за автомобили и забележи – за самолети! Нямам преки доказателства.
        5.Не е задължително химическите пръскания да бъдат непременно и само отровни. Те се използват в комбинация със системата ХААРП за атаки на определени геостратегически места за постигане на климатични, ментални …и в крайна сметка икономически цели.
        Контрол, контрол и пак контрол върху жалките неосъзнати човечета по Земята….
        Проследи ми само мисълта: причиняване на “природен катаклизъм“ – суша, наводнения, земетресение и др, – големи разрушения, погубени реколти, човешки жертви и пр. – празен бюджет и необходимост от заеми (естествено, веднага се притичва МВФ, световната Банка – бангстерите) – Заробване на държавата с невъзможни за връщане заеми – Налагане на заробващ контрол върху държавата от тези институции – глад, мизерия, имиграция …бунтове, – налагане на диктатура….държавата отива в кереча….с нея и българите…
        6. А, за това дали съм чалнат, може и да си прав. Но,…. станаха вече много като мен….
        Остани със здраве.

    • Ей тъпак не ме интересува какво има в тези бидони въпроса е, че аз лично виждам как това го оставят в атмосферата и там седи с часове !!! Толкова ли сте слепи бе овце с промити мозъци ??

  11. Ей до къде но докараха тези хора или да го нарека хорица от правителствата на така наречените европейски държави.Ще публикувам един малко известен факт скрит от всички водещи сили.Ще Ви запозная с едно животно Къртица ,преди появата на самолетите Къртиците са живели над земята ,много умно животно и винаги усеща заплахите които идват на въздуха и след това се е преместило под земята заради вредните следи от самолетите .Това животно е оцеляло стотици години и по неговия пример и ние трябва да отидем и да заживеем под земята като къртици и да спрем пагубния ефект от кемтрейлс.

  12. Ей Богу,ако имах достатъчно пари да купя ракета,на момента бих свалил някой от тези.Само като ги видя вече и побеснявам,жалко че нямам контакт с някоя терористична организация.
    След този пост очаквам включване,може да се досетите от кои(не кой). А за отношение от администрацията -абсурд,ни лук яли,ни лук мирисали.Най добре всички на самолета и ……в небесата.

    • Тези самолети, които създават кемтрейлите летят ниско (около 1000 м.) и могат да се свалят много лесно със “Стингър“ или подобни преносими ракетни установки. Можем да почистим небето за часове….Те просто са едни беззащитни дебели летящи търбуси, пълни с всякакви отрови и други въздействащи на човека и околната среда съставки. Въпросът е, кой им го разрешава да го правят това и не сме ли ние тези, които избираме на избори собствените си убийци!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Колкото и да пръскат, каквото и да правят, да вярваме, че всяко нещо си има начало и край

  14. Тази зима масово имаше странни грипове, продължаващи със седмици, а хората страдаха от кашлица, продължаваща с месеци. Вие, които се присмивате на конспирации, имате ли по-добро обяснение? От малък съм виждал реактивни самолети и следите им във въздуха, те са тънки и изчезващи, но едва от 6-7 г се появиха самолети оставящи по-дебели следи и вместо да изчезват, те се разширяват и се превръщат в дълги облаци, освен това тези самолети видимо летят на доста по-ниска височина от останалите. Имате ли някакво не-конспиративно обяснение? Или просто не вярвате че любимата ви Америка е способна на анти човешки престъпления? И защо не, нали изпепелиха безсмислено от военна гледна точка два японски града с атомни бомби!

  15. По голям идиотизъм не съм чел отдавна.Нека спецовете по кемтрейлс изучат физиката малко по задълбочено и по специално аеродинамиката и това какво се случва при критични скорости на въздуха и водните пари в него.Към същите спецове ще задам един въпрос – Защо при ниски височини летящите самолети не остават никакви следи?

    • Г-н “никой“, да не би да си мислиш, че ние берем картофите по клоните на дърветата?
      Трябва да си от онази група идиоти, за да не забелязваш, че това в небето не са нормални следи от самолети. Ако не си в тази група на идиотите, както сам се изразяваш, то тогава категорично си на “яслата“ на тези, които ни тровят. Хайде, със здраве!

      • Аз съм жена рибар забелязала съм,че когато съм на открито веднага след това започва главоболие.На другият ден съм болна.Тези явления са от няколко години и съм убедена че е вярно че ни облъчват!!!Това влияе на климата,природата поведението на животните!!!
        Смятам,че е дело на ФАРМАХИМ….

  16. Днес направих снимки незмам къде мога да ги кача но няма и смисъл пълно е с такива но никой не може да ме обеди че това са някакви обикновенни следи от самолети.Минаването на тези самолети беше толкова нагъсто че не може просто да се опише направо беше плашещо.Такова зверско пръскане беше най накрая се образува такава гъста облачност че скри небето имам няколко снимки на които се вижда прогреса.Споделих с друг човек какво мисли по въпроса но той не беше чувал и вика това са глупости е глупости ама бива ли над такава площ да минат толкова много и има ли някой който се опитва да протестира и да иска обяснение това не може да продължава така.

  17. колкото повече нови комбинации изнамерят за съсипия , толкова по смешни стават ! тези , които вършат такива действия – рано или късно , ще ги засегне и тях ! колкото и да се подсигуряват. всичко в крайна сметка е просто : земята е една ! друг е въпросът с магнито -честотните инвазии в определени места…………
    като увредят доста неща включително и естествените способности на хората , кой ще им слугува ? до пълна роботизациия да стигнат, те самите ще са увредени от храни с вече други качества ………. това е пълно самоунищожение на абсолютно всичко !!! безумие

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

  18. Към всички Вибратори, много лесно е да се говори, трудно е да се направи, в психотерапията съществува психична защита наречена“чрез всемогъщество“, представяме си че сме богопомазани и ставаме такива, колкото и да бягате от действителноста няма как да избягате…барий, алуминий, стронций-радиоактивни и токсични, религиозните фанатици също мислят че са недосегаеми, малко смирение трябва…

  19. Българи, не се отчайвайте! Обърнете се към православието! Само Бог спасява, никой друг! Само Бог дава сили и смелост да преживеем безумието и човеконенавистта на тези, които управляват света! Нека живеем достойно, без страх, но да се съпротивляваме на враговете на човечеството!
    Днес и Църквата ни, както и цялата ни страна е подложена на издевателства и интриги, подмяна, лъжи, разруха. И там глобалистите искат да унищожат и подменят истината. Но там е Бог, който милва и утешава! Бог пругаван не бива!

  20. Правописни грешки, микроорганизми, наречени вещества… На всичкото отгоре имена, написани наполовина на кирилица, наполовина на латиница. С две думи – високоинтелигентно творение

  21. Точно вчера бях свидетел на ДОКАЗАТЕЛСТВО за темата на статията. Видях два самолета, единият от които оставяше следа, но тя се изпаряваше малко след него, а следата на другия не само че не се изпаряваше, но и се разстилаше и спускаше надолу, като можеше да бъде наблюдавана около повече от половин час. Това ако не е доказателство не знам кое ще е, въпреки че овчето съзнание винаги намира как да се пребори с истината.

  22. Пръскане с отрови наистина има, но по моя преценка, те не са толкова масово, колкото е масов страха у хората. Ето какво ще споделя с вас. Има дни, в които има някаква особена температура или влажност във небето и тогава всички самолети, като под команда, оставят тези дълги и страховити на пръв поглед следи над цялата територия, която е в нашето полезрение. Вижете сами на снимката. Нима е възможно всички самолети полетели от различни географски ширини, по странно съвпадение, да са напълнени до дупка с химикали и така масово да ни обгазяват. В друг ден, когато атмосферните условия са различни, нито един самолет не оставя тези бели ивици. Възможно ли е този ден тъмните да са си взели почивка и да правят за разнообразие кървави ритуали в бохемската гора…? Със сигурност има нещо гнило във въздуха, но според мен не е токова на често и толкова масово.

    Съвет от Лѝмона: Народе, дай всичко мило и драго от себе си, да си вдигнеш имунната защита и вибрационните честоти на тялото.
    Анонимус, дайте статия за вдигане на вибрационните честоти на Съзнанието. Много е ключово това. Тогава влизаш във съвсем други, много по-добри квантови варианти, където човек става НЕДОСЕГАЕМ. Тогава ни илюминати ще ви лОвят, ни матрици, нито белите вапорни пари от самолетите, нито болестите.
    РАЗКОВНИЧЕТО В БИТКАТА С ИЛЮМИНАТИТЕ Е ХОРАТА ДА СИ ВДИГНАТ НИВОТО НА СЪЗНАНИЕ – ВИБРАЦИОННОТО НИВО И ТОГАВА ТЕ ЩЕ СТАНАТ НЕДОСЕГАЕМИ ЗА ЗЛОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ОТ НАЙ-ГОЛЯМА ЗНАЧИМОСТ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТАМ, В ПО-ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИОННИ НИВА НА СЪЗНАНИЕ, НЕ МОЖЕШ ДА СРЕЩНЕШ ДОРИ ЕДИН СТРОШЕН РОГ НА ИЛЮМИНАТ (ПО-ТОЧНО ОСКУРОНАТ).

    • Не било масово? Я, погледни небето почти всеки ден. Какво искаш, да вали като из ведро ли. А, ти вдигна ли си вибрационното ниво? Кажи и наа нас, простите, че и ние мааалко да го повдигнем. Много глупости се пишат в този нет!!!

      • Hе ти епроблем нетя – научи се да четеш между редовете, а що се отнася до небето – от 1995-та нататък не съм виждал истинска лазурна синева – това, което помня от детството ми (1980-1989) не съм го виждал от тогава – на мен ми омръзна да ме правят на мишка и да се мъчат да метровят, като непотребен гризач!
        До кога ще търпим издевателствата на фармафията и отвратителния еврейски съюз?
        Защо НИКОЙ не ме попита дали искам държавата да разписва контракти с този съюз на сатана?
        Защо българина продължава да търпи този цинизъм?
        Малко ли беше убийството от страна на държавата на Ангел Георгиев – Елтимир?
        Малко ли се повишиха респираторните заболявания?
        Малко ли Ви скубят, като патове от ерп-тата?
        До кога тази пелерина ще ми закрива слънцето?
        Нека да вали – защо да не вали? За да няма пшеница ли? Нали това е целта – разгонване на облаците, после оставяне се подлъжат дръвчета и фиданки и после изведнъж да замръзне всичко. Нали се сещате какво означава това?
        А пчелите? А пойните птички – всичко живо се е подготвило да разцъфне и към края на месеца като изрежат тези пелерини за 2-3 дена и като се оцъкли онова ми ти небе – да стане -20С, -30С като замръзне всичко гледай какво става!
        В нормалните зими по балканите беше -20,-40 градуса, но тогава имаше сняг, който варди от тази ужасна студ, а сега какво ще варди от отровата с която се пръска, сушата която съсипва всичко, замърсения въздух? Това ли трябваше да понасяме, като благодарност за „присъединяването“ към тая сатаниска секта (ЕС)? Липсата на работа ли? (от 4 години съм ТРАЙНО безработен) Заплахите на epro да не се занимавам с добиване на енергия от нулевата точка или опитите за съсипване на семейството ми от държавни институции?
        Защо трябваше да ми бъдат спрени детските (не са кой знае какво 35,00 лв)? Като се обаждам да питам с какво съм заслужил това, ми беше отговорено, че не съм бил ваксинирал дъщеря си (отказал съм ваксинация и съм отказал да я пратя на училище на 5 години!)
        Какъв е този ТЕРОР? Не разбирам защо трябва да я пратя на училище на 5 години – за да се разболява на поразия и на 10 годишна възраст да е само за боклука ли? Или като и „сложа ваксина“ да я гледам как линее и как едва ли не умира – както щяхме да я отървем на 6-тия месец заради глупостите, ръсени от фармафията!
        Къде отиде човечността?
        Преди 2 години си купих прясно краве мляко за последно от селските „млекари“. Ти му казваш, че е за дете – оня го тъпче със сухо млеко и с палмово масло. Абе не става и не става кисело мляко и сирене и това е!!!
        20 литра мляко бях закупил и на всичко отгоре ми поискаха и 1,10 лв (на магазина е 1,35 и то горе-долу читаво, но обезмаслено). Не стига това, ами по едно време единия син на млекаря понече да ме блъсне на улицата като пресичах с малката – едвам утървах детето от гумите… СРАМОТА!
        Това всичкото до кога ще го търпим? А! Има и още – гр. Габрово – град от над 90 000 човека, от които около 35 000 вносни работници, сега е станал около 32 000 и хората продължават да си продават земята, за да се махнат от мизерията, а не знаят, че като отидат в Германия, Франция (само за нас е пририпала), Италия (гледат да ни изцедят на макс и да ни изхвърлят), Австрия (като Италия)… само гледат да използват нископлатения робски труд. Защо бе разрушена БГ армия и затворен 1-ви и 2-ри блок на Козлодуй? Тока бил много евтин – ми евтин беше – аз за 1,5 MWh/месец плащах по 25,00 лв и ми се виждаше скъпо, а сега не ми се вижда скъпо, като плащам за 380 KWh по 71,00 лв (с новото намаление на тока – 73,94). По-рано да те включат в енергийния пръстен ти искаха 35 лв за монофазен/многотарифен и 70 лв за трифазен/еднотарифен, а 110 лв за трифазен/многотарифен електромер, а като искаш да се изключиш – плащаш всичко изконсумирано и толкова. Сега 70 лв е „обследване за включване и изработка на предварителен план“, „изграждане на линия“ не се казва каква е цената – там ти казват според това, което се е получило от „обследването“, а самото включване е ба цена: 110 лв (не си мислете, че е безплатно!) и 380 лв (трифазен). Както се казва: „Да Ви е СЛАДКО!“
        Само дето един алтернатор излиза около 700-800 лв, ако си го направите сами – това е 2 листа 2м х 2м х 4мм (общо около 300 лв), меден проводник 0,72 мм (около 6 кг) – 120 лв, магнити подковообразни общо 100 лв, и 15 кг меден проводник-шина със стъкловлакно 10-12-15 мм^2 сечение (около 200 лв). Слагате малко дърво, медни тръби за климатик ф 4мм и четки – общо около 30-40 лв.
        Остава да си направите и електрониката за повишаващото напрежение и няколко киловата – (5-7) можете да си добивате. Не виждам за какво Ви е това енерго? Моята машинка не е с 2м дискове, а с 70см и ми храни 2-та сървера. (Всеки смуче по 500Wh линейно захранване!
        Айде да видим какво ще направи системата, за да ме спре? Спря ми 35-те лв за детски, аз и спрях 40,00 лв за сървери, работещи нон-стоп!
        Да видим още какво ще ме задължи да направя???

      • AB Администратор: Внимание!
        Нарушенa e точкa 9. Прочетете правилата за коментарите!

        Николай, проявявам нескрито любопиство и искрен интерес към твоето изобретение за добив на евтина електрическа енергия . Ако желаеш да споделиш макар и отчасти нещо по въпроса ще ти бъда много благодарен. Моят е-мейл е: ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
        Може би и аз да ти бъда полезен с нещо…
        Благодаря.

      • Браво на вас, господин Савчев, това май трябва да се прави масово. Проблема е, че хората нямат вашите познания и възможност да си го направят сами. Сериозно ме заинтригувахте, моля пишете ми на мейла, имам някои въпроси ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

        AB Администратор: Внимание!
        Нарушенa e точкa 9. Прочетете правилата за коментарите!

      • Така е всичко е вярно освен, в часта за селските млекари, аз от 100 години вземам мляко от селото на майка ми и сирене краве и смес, овче-козе, което е супер прави 2 пръста каймак близо до краве масло,тъй че не плюйте обобщено,селското сирене и мляко никога не ще ги стигне промишленото производство, купещкото мляко,извара, няма и никога няма да има действителни качества,тъй че може да се приеме от гледна точка на пропагандата че има качествено и некачествено мляко и сирене,стига с тези манипулации, дайте да купуваме само от големите компании с масово производство, лайна и помия, химия и пълнежи,малките са вредни…

      • Отговарям на следния коментар: “Не било масово? Я, погледни небето почти всеки ден. Какво искаш, да вали като из ведро ли. А, ти вдигна ли си вибрационното ниво? Кажи и наа нас, простите, че и ние мааалко да го повдигнем. Много глупости се пишат в този нет!!!“

        Ами вдигнал съм си вибрациите и най-голямото доказателство е, че не нападам със злоба като тебе, приятелю. Аз помолих Анонимус да дадат статия за вдигане на вибрационното ниво на хората. В моя Форум имам такава статия, но не искам да се вмешателствам в този сайт с мои статии. Не целя реклама или нещо подобно. Братле, ти какво правиш в тоя сайт, май по ми приличаш да си от тъмните. Светлите имат съвсем друг светоглед и начин на поведение. Все пак, ако настояваш да си вдигнеш вибрациите, защото това е ключово за здравословното Ти оцеляване, гледай като начало филма “Селестинското Пророчество“. Там е показано с простота на възприятие – първо отделение, кога злото става силно и успява да навреди. И не гледай толкова черногледо на живота, в нета има и много умни неща, дето се пишат, само че човек ги вижда само ако е на високи честоти, капиш?
        И защо определяш себе си като прост? Ниско самочувствие…? Омраза?…Лош живот?…Разочарования от другия пол…? Гледай филма и го приеми като домашно от първа значимост.

      • Прочети Откровение, последната глава в библията, и ще видиш че има хепи енд за покаялите се и изповядали Христос за свой господ.
        Никой и нищо не може да промени Божия план!

    • Аз съм виждал в небето на обед при ясно слънчево време как едновременно два самолета летят само, че то единия оставя тия следи и те седят с часове, а при другия самолет следите изчезват веднага след него…2,3 секунди само. Така че не е от различни атмосферни условия или от някаква особена температура или влажност, както се опитваш да се самозаблудиш. Бях свидетел как по едно и също време единия оставяше следи а другия не.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.