Химическите следи от самолети – факт за който никой не говори! НАТО ни пръска с отрова от небето

Възможно е световните правителства да правят нещо, за което гражданите нямат представа. Обезсърчително предположение, но не е невъзможно.
Изображение

Дали това се случва със следите от самолети?

Chemtrails е дума, която произлиза от английската дума „contrails“, която означава бели ленти/следи, знаци, които оставя самолетът на небето и „chemicals“ термин за химикали“, казва Йосип Милошевич, съдебен експерт по въздухоплаване.

И докато мнозина ще попитат какво е спорното тук, има хора, които са подозрителни. Обяснението не е мистично, накратко – следи от самолет. Но когато проверите в интернет за понятието chemtrails ще ви излязе много информация. Ето само малко:

Contrails или chemtrails?

Това, което виждаме на небето, което изглежда много странно, са следи, които възникват от изпускателните клапани на самолета. Нормалните следи на височина над 10000 фута се превръщат в ледени кристали и могат да останат във въздуха до 20 минути, което е присъщо на обикновените конвенционални кондензационни следи (contrails).
Противно на тях, химическите следи (Chemtrails) остават да висят във въздуха с часове, без да се разпръсват, а след това бавно се разпространяват и обикновено образуват мрежа или форми, които не биха се очаквали от обикновените реактивни самолети.

До сега, докладите за появата на chemtrails идват от държавите-членки на НАТО, докато медиите избягват да пишат за тях.

През последните няколко дни станахме свидетели на изключително пръскане на всички големи градски, но и селски райони над целия Балкански регион. Въпреки агресията, която се провежда с дни на небето, проблемът  „Chemtrails“ остава малко известен на широката общественост, почти винаги е игнориран от всички съответни национални медии. Благодарение на обикновените хора  идват доклади от почти всички балкански страни, а снимките говорят повече от думите.

БОЛЕСТИ, КОИТО СЪПЪТСТВАТ CHEMTRAILS

Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца.
Д-р Майкъл Педжа, лекар от Аризона, съобщава за бързото увеличаване на броя на пациентите с описаните нарушения, възникнали в неговия регион. „Забелязах, че лабораторният анализ на проби от косата, които направих на някои от моите пациенти, винаги показват високо ниво на барий. Аз съм доста добре запознат с начина на хранене, и честно казано, не мога да се сетя за нито един вид храна, която съдържа значително количество барий. Въпреки това, изглежда, че имаме високо ниво на барий в косата, което означава, че нашата коса е замърсена от външен източник „.

ИзображениеАлергични реакции към тези частици са една от причините за симптомите, но те не могат напълно да обяснят целия синдром, който придружава Chemtrails. Падането на температуратурата на кръвта, придружено с „грип“ без треска, е знак за хронична гъбична инфекция. Съобщава се за различни автоимунни заболявания, от хронична умора и фибромиалгията до тежки болки в ставите, световъртеж, умствено объркване и краткосрочна загуба на паметта.

Някои Chemtrails се свързват с епидемия от особено странна и противоречива болест „Morgellons“, която се разпространява през последните години в южната част на САЩ.

При изследвания на здравни въпроси Erminia Cassani взела парчета от желатин, който е събрала от една изпръскана къща. Биологът в лабораторията, с лиценз от Агенцията за защита на околната среда, с учудване я попитал къде е намерила тези „биологично опасни материали“. Въпреки че на бактериите обикновено им трябват 3-4 дни да се размножат, тази извадка нараснала за по-малко от 48 часа след като е била сложена в хранителна среда. Казаха, че тези неща са „по целия съд“, лабораторният биолог установил, че никога не е виждал нещо, което да расте с такава скорост. По-малко от два месеца по-късно, собственичката на напръсканата къща преживява сърдечен удар, причинен от бактерии, които и изяли стените на сърцето и. Има мнения, че намерените микроорганизми всъщност не произхождат от сместа, която отделят самолетите. Възможно е, падащата завеса от лепкавите химикали и микровлакна да изтегля колонии от бактерии, вируси и гъбички, които живеят в горните части на атмосферата, където мутират под влияние на силната ултравиолетова радиация.

Изображение

Химическият състав на Chemtrails

Отдавна една голяма група от хора изследва тези небесни дейности, вземат се проби от тези следи и според резултатите от някои частни лаборатории, в тях се намират различни биологични вещества и патогени от микроорганизми до някои метали като соли на барий и алуминиеви частици с фини размери.

Досега в тези химически следи от самолетите са открити следните вещества:
1. Pseudomonas Aeruginosa – бактерия, която напада главно дихателната система на човека
2. Pseudomonas fluorescens – причинява инфекции на кръвта и дихателната система
3. Serratia marcescens – пневмония, възпаление на мозъка, възпаление на сърдечния мускул
4. Mycoplasma fermentes incognitus – видове патогенни микроорганизми, за които се предполага, че са създадени в американските военни лаборатории, и които са открити при 45% от американските войници, които страдат от така наречените голфски синдром.
5. Streptomyces и други видове гъбички
6. Някои видове мая
7. Някои бактерии, които съдържат специфични ензими, които са способни да променят човешкия ген
8. Бариеви соли
9. Алуминий – частици с размер микрона (интересно е, че хората, които страдат от Алцхаймер имат по-голямо количество алуминий в мозъка)
10. Етилен дибромид (дибромоетан) C2H4Br2 – канцерогенен, добавка за гориво и инсектицид, мирише на хлороформ; причинител на депресия на централната нервна система, белодробен оток и дразнещ лигавицата на дихателните пътища – изглежда, че той е причина за характерната кашлица („кемтрейлс кашлица“), която се проявява при хора след пръскане на определени райони
11. Дехидратирани човешки червени и бели кръвни клетки (еритроцити и левкоцити)
12. Влакнести нишки (задача им е да осигурят възможността да достигнат живи до земята специфичните микроорганизми, които се намират в тази химическа смес, защото нормалните атмосферни условия биха ги унищожили. Така, че в зоните на запрашеност могат да се намерят влакнести нишки, подобни на паяжините, които са много токсични).
13. Вирусите и прионите не са официално потвърдени, за тяхното присъствие може само да се предполага.
Както и да е, кратко време след пръскането много хора в засегнатите райони се разболяват, по време на изследването, от различни респираторни заболявания, подобни на грипа. Всичко това е съпроводено с повишена смъртност при възрастните хора и децата. Също така сред населението се явява и една обща летаргия и други симптоми на заболявания на нервната система.
Беше отбелязано, че областите, в които редовно се пръска стават сухи и това кара мнозина да заключат, че тук се работи за промяна на климата. Но все пак изглежда, че причиняването на суша е само един от страничните ефекти на химичните следи.

Стената на мълчанието за химическите следи от самолети

В много страни от Европа и света, политическото и военното ръководство просто отказва да коментира този феномен.
За това, че е нахвърлена обикновената „теория на конспирацията“ свидетелстват съобщения в медиите, които миналата година обявиха новината, че Белия дом, по-точно Джон П. Holdren – ръководител на науката в администрацията на Обама призна, че има тайна програма на „третиране на атмосферата“ с тежки метали, за да се „неутрализират негативните ефекти на Слънцето“.
Една от медиите в Хърватия, РТЛ телевизията, в статия, публикувана на интернет страницата на RTL.hr от 15.11.2011 г. написа:
Учените на Белия дом признаха, че атмосферата се „лекува“ със солите на барий, алуминев диоксид и други токсични съединения. Това, което те не признават, е фактът, че тези съединения са опасни за здравето на хората „.
Все пак, въпреки това кратко обявяване на медиите, в интернет е възможно да се намерят безброй доказателства, събрани от активисти от целия свят.  Също така, тук трябва да се спомене сайтът, който се занимава с Chemtrails-ите – Air Crap и в който можете да намерите много информация и новини, свързани с Chemtrails.

Изображение
Какъв е смисълът на Chemtrails?

Все още нещата като Chemtrails, които биха могли да бъдат разследвани, имат решаваща важност за човечеството, но остават тема табу, която не е взета сериозно, всъщност, много хора дори не знаят какво се случва над главите ни. Много изследователи твърдят, че се работи за разпръскване на прион и протеини, които са способни при определени обстоятелства да се превърнат в кристали, а след това в зависимост от това на какви честоти са изложени, предизвикват определени болести като луда крава, Creutzfeld Jacobs Sindrom , както и редица други здравни нарушения при хората и животните. След като цялото население на планетата ще се заразява с прион, достатъчно е даден регион да се изложи на електромагнитните вълни с определени честоти, с помощта на т.нар. HAARP система, чрез кулите за мобилна телефония, GWEN кулите, и т.н. – и хората в този регион вероятно ще се разболеят от някои болести. Има някои признаци, че тук се работи за изкуствено предизвикване на генетичните мутации при хората.

Според някои теории, с chemtrails се създава и т.н. неутрална празнина между земята и стратосферата, чрез която много по-лесно могат да се излъчват т.нар ELF вълни (с изключително ниска честота), които между другото засягат функционирането на мозъка и имат потенциал да променят състоянието на съзнанието на човека.
Има им теория, че в този случай се работи за отваряне портали (между 3D и 4D) и възможност на голяма част от населението, заедно с тази планета, за да преминат към по-високо ниво на съществуване (т. нар. – излизане от „мазето“ ). В същото време химични компоненти, както и бактерии, които се намират в Chemtrails-те биха попречили на промените в нашата ДНК, които естествено биха настъпили под влияние на тези галактически вълна и които са предпоставка за един такъв „квантов скок“. Какво наистина се случва над моя град! Мнозина вярват, че се работи за интензивно „запрашаване“ на населението на тази планета от въздуха с биологични токсини от тайни организации, които са собственици на политически и дори военни институции. Фактът е, че това са специално модифицирани, непознати, нерегистрирани самолети, които летят на голяма надморска височина и които, преди всичко, не дават отчет на нито една въздушна служба, защото са на армията.

Химическият състав на тези агенти действат в ущърб на човешкото тяло и имунната система. Населението е болнаво, слабо, убива се възможността за действие и активиране на способността на мислене и бунт срещу манипулацията.

Източник: e-zdravey


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

57 thoughts on “Химическите следи от самолети – факт за който никой не говори! НАТО ни пръска с отрова от небето

 1. Това което казва Flashman е точната истина !!!!!! Интересувам се от всичките тези неща и за съжаление всичко е вярно….и много, още много по-зловещо и от най- зловещите ви предположения………… The truth is stranger the the fiction

 2. На хората започна да не им пука . Всеки си казва е и кво всички ще умрем .Но ако хората знаят , че има цел над тази цел , цел много по голяма която даже немогат да си представят или допуснат в съзнанието си за този ужас кемтрейлс , че е свързан с човешката душа :ТОГАВА ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ когато вече знаем химическите свойства активен метал алуминий .нека всички дружно си зададем три важни и свързани и един с друг .въпроси относно алуминий . с алуминий днес се правят огледала . да или не ? алуминий е електрически проводник със водата . да или не ? с алуминий и сода се получава химична реакция . да или не ? получи се един отговор на три въпроса в един отговор ! „кем-трейлс „chemtrails , chemical „и глобален климат затопляне . [ изграждат ни в атмосферата маса на огледален слой ]

 3. hello spies • 2 months ago

  Трагично но факт. Зомбират ни, модифицират ни,а за капак ни и редуцират по всякакви възможни и невъзможни начини. Това реално сломява защитните ни сили и ни прави себични, апатични,егоистични и изчезващи като вид. Специално от години наблюдавам връзките между ефектите на химичните следи и психотронните генератори в големите градове с АПАРАТУРА не на око. Силно компетентен съм в тези сфери и имам над 20 години опит с високи технологии, с военни технологии и с реално водене на конспирации. Имаме ли шанс хората сега с този натиск от тъмните???-шансовете ни са много малки и биха се проявили само ако някоя мощтна извънземна фракция се застъпи за нас ИЛИ ако съумеем НА ВЪПРЕКИ да обърнем съзнанието към себе си и скритите си резерви,а такива имаме заложени от твореца и заключени и орязани от извънземните ни контрольори. Да!, не се учудвайте. Ние сме под контрол на тотално(ДНК,социално,военно,управленско,научно….) нива от извънземни фракции при това не от една, но главната е от ОРИОН следвани от СИРИУС, ДРАКО,…това не е филм, а реалност, която скоро и сами ще прозрете. Тези факти постоянно ви се загатва и навира под носовете макар и изопачена за други цели от контрольорите ни. Работи се на много нива, тайните ни правителства са съставени отдавна от извънземни сатанисти чрез напредлала холографска технология, чрез земно-извънземни клонинги или с директно обсебване на човешки тела. Тези факти са известни на гледашите зад димната завеса на медиите, официалната наука, официалното и алтернативните духовни движения и социалното и други видове инженерства. Нещата биха могли да се обърнат в наша полза ако схванете реално, че сте духовни същества поставени в човешки тела и имащи човешки преживявания. Ако започнете да искате не навъм от себе си, а навътре и ако повикате/ме на помощ към вътрешната си висша духовна същтност за която това е просто една от многото паралелни възможности за изживяване на някаква опитност в някакава ралност при определен предварително почети на 80% аранжимент. Но има едно 20 макс 30% в които се допуска да се събудим в конкретната реалност, и да посикаме друг аранжимент с по-добър и позитивен за нас изход и опитност. Извън това и ако не съумеете да достигнете това ниво да схванете, че реалността ви тук не Е това тяло, а е В това тяло и , че самата реалност е пластична и квантова, точно толкова реално колкото реалнооста в една компютърна игра макар и мнооого по напреднала такава, то се гответе за преход без много въпроси в друга реалност..онази отвъдната. Истината е че се работи активно по плана за редуцуране на населението до 500 милиона макс 1 милярд и до пълната му чипизация.


  Reply

  Share ›

 4. За ваша информация да ви кажа: пръскат ни със специални затъпяващи ума вещества, в резултат на което всички се „зомбираме“. Искат да напълят целият свят с малоумници, КОНСУМАТОРИ, за които светът се върти около това какво да си купят, най-вече онлайн, да общуват само в нета. Огледайте се! Виждате ли някой край вас? НЕ!!! Сами сте пред компютъра!!! Вие вече сте ЗАРАЗЕНИ, ЛЕК НЯМА!!!

 5. Моето мнение е от прякото ми наблюдение: вече две години ги гледам. Отглеждам зеленчуци и виждам как, след покриването на небето с бялата пелена от пръсканията, когато не намери влага в небето, тя се стеле надолу като пудра. Където пада върху върховете на растенията, те започват да умират, както и плодовете на сортове традиционни. „Хибридите“, от холандия и Турция – издържат. Стигам до извода, че една от целите е да вирее само ГМО то и Монсанто има пръст в това деяние. А когато тези линии се разстелят на облаци и намерят влага и вали, след дъжда, растенията тотално загиват /традиционните сортове. Листата стават на изгорял тютюн, а плодовете, върху които попадне това „небесно вълшебство“, почерняват и навън, по тях избива някаква бяла плесен. Не може да хабят толкова материал вече от години и едновременно в четирите края на България, по четири-пет /поне аз съм виждала/ едновременно и да летят на кръст и диагонал. Имах престой в Кърджали и в продължение на час гледах небето и виждах, как в кръг въртят и правят линии над града. Гледам и в Пловдив – отвори ли се небе, веднага го ръсят и затварят с линии, които се разсейват и до другия ден небето е покрито с мръсна тъмно сива пелена – няма небе, няма звезди.Нещата не са само физични явления. Има жестока конспирация. Вероятно за „тях“ има антидот!!!А че ние ще боледуваме – да живее фармацията! Явлението има много аспекти /вероятно и военни/, но от наблюденията си , се убедих, че не е невинно.

  • Относно бялата плесен, която пишете, че се появява след ръсенето с химични следи – това се нарича моргелонс (morgellons). Има доста сведения за тези неща в нет-а. Цели лекции – напр. Morgellons actually Explained на https://www.youtube.com/watch?v=oj8pAgUZLJI
   Правят се и цели конференции по въпроса за хим. следи. Трябва да се мисли какво може да се направи по въпроса!
   Един достъпен начин е да се пие сода бикарбонат и да се поливат растенията с вода, в която е разтворена такава сода – играе роля на неутрализатор.

 6. Британското правителство преди доста години си призна, че разпръскват вируси сред хората. Интересно ми е, защо все се намират хора, които да защитават системата. Нима те не са засегнати и си мислят, че аджеба правителствата, банкерите и корпоративните и фарма картели са загрижени за тяхното благополучие? Не сте незаменими, има още няколко милиарда, които ще бъдат по евтини от вас 😉

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s