Искаш да си Анон?

anonymous1

Значи вие искате да се присъедините към Anonymous?

Не може да се присъедините към Anonymous. Никой не може да се присъедини към Anonymous.

Anonymous не е организация. Това не е клуб, партия или дори движение. Няма членски внос, карта или изисквания. Anonymous няма лидери, няма гурута, няма идеолози. В действителност няма дори фиксирана идеология. Ние защитаваме човешките права и не обичаме източника на неправдите, тези които го предизвикват наистина, а не тези които са измамените и под контрол, но тези се превръщат автоматично в наш неприятел тъй като ще защитават това в което са били дресирани.

Всички тези много хора, които пътуваме в един влак, автобус, самолет, кораб: за кратък период от време, ние имаме един и същ маршрут, имаме една обща цел, по предназначение или която не харесваме всички. И в това си пътуване заедно, ние може да променим света според нашите възприемания за това което ни заобикаля: кое е добро и кое зло (никак не е трудно да се забележи, почти всички го правим).

Никой не може да говори за други Anons. Никой не може да каже: Вие сте, или не сте вън от Anonymous.

Присъедините ли се – вие ще бъдете преследвани и гонени, както и освирквани, ще ви лепнат различни имена от медиите и от правителствените органи, както и от заблудените хора работещи за системата. Ще бъдете слагани от заслепени хора в различни групи, неприятни за обществото. Ще спекулират с вас и ще чуете и видите всякакви неприятности отнасящи се за вашите анонимни приятели. Много ще се отказват от вас и много ще ви оплюят не един път пред други. Много от ближните ви ще ви предадат. Възможно е да ви преследват и органите на реда.

Все още ли искате да се присъедините към Anonymous? Е, вие сте в това, ако искате да сте.

Как да стигнем до контакт с други Anons?

Anonymous няма централизирана инфраструктура. Ние използваме съществуващите съоръжения на Интернет, особено често социалните мрежи като Facebook, Twitter и др., и сме готови да изоставим тези за да се прехвърлим на други ако изглеждат изложени на риск или е под атака, или започва да не ни харесва.

Facebook, Twitter и IRC и форумите ще бъдат домакин на най-активните Anons. Все пак, това са може би най-добрите места за да започнете. Но това може да се промени по всяко време. Потърсете термини като „анонимен“, „anonops“, “анони“, “анон“ и други ключови думи, които биха могли да бъдат свързани с нашите дейности. Потърсете подходящ аватар и псевдоним за профил.

Как можете да познаете други Anons?

Ние идваме от всички места на обществото:

Ние сме студенти, работници, безработни, ние сме млади и стари, пънкове и националисти, професори и историци. Обличаме се по всякакъв начин. Идваме от всички раси, страни и религии. Ние сме много. Ние сме вашите съседи, вашите колеги, вашите фризьори, автобусни шофьори и мрежови администратори. Ние сме момче на улицата с куфар и момиче в бара, което се опитвате да заговорите, или ви се иска да заговорите. Много от нас предпочитат да носят маски на Гай Фокс на демонстрации. Някои от нас дори ги показват в профила си чрез снимки в социалните мрежи. Това помага да се разпознаваме помежду ни.

Били ли сте инфилтрирани?

Ако говорите с други Anons, вие никога няма да знаете кои са те. Той или тя може да бъде хакер, кракер, измамник, агент, шпионин, провокатор, трол, или просто човек от съседната стая. Или дъщеря ти (схващате ли?). Това не е незаконно да бъдете Anons. Нито пък е незаконно да се носят маски на Гай Фокс. Имайте го това предвид. Ако Вие лично не сте били замесени в незаконни дейности, нямате от какво да се притеснявате, без значение с кого говорите; Ако мислите, че е разумно да не говорите за това с никого – не го правете, не говорете с никого за това, с НИКОГО. Могат да ви обвинят и да ви лишат от свобода несправедливо корумпирани хора на които пречите изразявайки различно от мнението на обществото.

Как да защитя моя личен живот?

Измисли си псевдоним, пусни се във VPN тунел и тогава регистрирай пощенски профил, но избягвай големите доставчици като gmail и yahoo. Използвайте този имейл адрес за да се регистрирате в Twitter, Facebook и др. Уверете се, че изчиствате всички „бисквитки“ преди да започнете да използвате нова идентичност, или по-добре използвайте друг уеб браузър за анонимност, отколкото за другите си дейности. Да си Anon означава да си анонимен и никой от нас няма да ви пита кои сте.

Ако имате по-високи нужди за сигурност, попитайте други Anons за криптиране, стеганография, tor, vpn и т.н. Много от нас знаят как да ги използват. Ние винаги ще уважаваме личният живот. Ние никога няма да поискаме вашата лична информация. Ако го направим, не можем да очакваме честен отговор в замяна, нито ни и трябва такъв – запомнете го: вие избирате да сте Anons.

Какво е правилното нещо, което трябва да направя?

Единствения човек, който може да ви каже кое е правилно си самия ти. Това е и единствения човек, който трябва да следваш. Ние нямаме лидери. Вие сте единствения човек, който отговаря за своите действия. Правете това, което смятате, че е правилно, не това което мислите, че не е наред!!! Вярвайте на човешките си инстинкти не на какво са ви учили, че е редно.

Колко Anons има?

Ние сме повече отколкото си мислите, че сме. Ние сме повече от колкото повечето хора си мислят, че сме. Ние сме ужасно много и сме навсякъде. И продължаваме да растем и прогресираме с всеки изминал ден.

И сега вие сте един от нас. Добре дошли в Anonymous.

118 мнения за “Искаш да си Анон?

  1. LOL …….Хора Трябва да си призная че преди да изгледам по горния клип представящ идеите и същността на Anonimus имах коренно различна представа за вас. Мозъка ми беше промит като
    на всички останали зомбирани от медиите хора. Принципно съм наясно че анонимност във интернет
    пространството и като цяло във съвременния свят няма. Дори в момента който лайкна или шерна
    по горното видео и вече не съм анонимен нито са ми анонимни възгледите и предпочитанията.
    Но разбирам че идеята на маската не е толкова да ти запази анонимността колкото хората да бъдат
    ценени и определяни по своите действия, възгледи и предпочитания , а не по това как изглеждат
    какъв им е цвета на кожата, какъв им е статута в обществото и колко пари имат. Напълно подкрепям
    това с което сте се заели и ако знаех как и можех няма да е само на думи. Успех !

  2. Нужно ли е да се зовеш анон,вместо човек? Нима човек не олицетворява това що е изложено и представено от и като анон?Аз приемам и подкрепям,разбирам и съм съпричастен! Аз съм това към което се стремя,старая се,развивам се,обучавам и обогатявам вижданията и разбиранията за човека като божие творение!

    • Съвсем не, и да – олицетворява. Когато нещо не е добре съпричастните стават повече. Търсят истината. Очевидно и ясно е, че бог няма. Ако той е истината, означава, че няма истина. Няма как! Реалността го потвърждава. Истина има, но тя не е в бог. Затова борбата с неправдата продължава! Аз не вярвам! Доброто трябва да е повече от останалото! Бог не е един – той е всеки от нас. Ако лошото е в повечето от нас, то е защото те очакват неговата поява. Вместо това нека да бъдем такива, каквито очакваме да би бил. И изобщо – бог не е ли създаден от нас, за да плашим колебаещите се? Ако вярваш в правилността на постъпките си, постъпваш правилно. Ако се колебаеш – търси отговора и истината. В противен случай отваряш вратите на неправилното, неправдата, грешното… попадаш в капана на очакващите го… да дойде да спаси неверниците… колебаещите се… постъпващите лошо… А очакващите правилно ли постъпват? Приемат неправдата и остават с надежди… вярващи и палещи свещи… очакващи… без да правят нищо повече…

      • Когато нещо не е добро моля ви. 🙂 Това което за едни е добро за други не е кой може да каже къде е истината? Аз не съм богата нямам спестявания и въпреки това мога да кажа че живея щастливо не лесно но щастливо. Кой си ти че определяш живота ми като не добър? Или може би си недоволен и за това така. Аз мога да напиша името си да покажа лицето си и да стоя зад думите си с високо вдигната глава. Ти можеш ли ?Очевидно и ясно е че Бог има ама трябва и мозък и сърце а не само очи за да го видиш .Реалността за пореден път потвърждава как все ще се намери някой не мислещ и егоист да създаде хаос за да подкрепи мързела си да стой във фб щото не е способен да общува с хора .Ако Бог е всеки от нас то тогава между вас няма ли педофили изнасилвачи убийци крадци и всяка друга престъпна сган която не е от политиката, и със сигурност един педофил смята че това е негово право защото го смята за правилно понеже няма кой да му каже че не е.За какви богове става на въпрос тогава?Може би един такъв анонимен бог трябва да се докосне до нещо твое за да видиш какво значи неправда.И вярата никога не е искала от вярващия да пали свещи.Тя поиска едно да признае Твореца си да издигне закона Му като стандарт за живота си и да го живее.Няма как да знаеш със сигурност кое е правилно или не правилно ако няма кой да ти го покаже.Ако искаш да промениш света започни първо от себе си и ще видиш чудесата на невидимия Бог, създай света около теб като първо ти си примера.Ако всеки от вас анонимни иска да направи това нито един човек политик дявол или бог не може да го спре.Въпрос на личен избор.

      • Браво на г-жа Минева. Изключително точно и много изчерпателно! Тези които не вярват в Бог накрая се оказва, че вярват, че са ги създали някакви си извънземни, които междувпрочем постоянно биват рекламирани и раздувани отвсякъде… които едва ли някой наистина е срещал ама хайде! ( и ако ги е срещал най-вероятно са демони, преструващи се на гурута, духове на починали, рептили и какво ли още не…) Вечните лъжи на дявола, извинявам се НЯМА ДА СА ВЕЧНИ! – подмамва хората с две три истини за да ги оплете в лъжи!! Всеки САМ ще отговаря за делата си, не с група хора криещи лицата си ! Лошите хора за съжаление далеч не са 1%.
        Всеки ще получи според заслугите си!

      • Точно тези които твърдят,че Бог не е истината ,точно те ни унищожават. Бог е само любов и Висш разум и се намира във вас. В телата ви. Там в кръста. И ваша задача е да разберете къде е това място.Милиони вече се пробуждат за духовната си същност. Милиони! Църквата никога не е била външна . Това ви го вменяват. Църквата винаги е била само в сърцето. Никъде другаде!!!Много неща които се говорят от анонимен са истина, но дали сте готови за цялата истина. https://youtu.be/j800SVeiS5I

  3. Нека не прекъсваме връзките си чрез наблюдения на това място, он нека имаме и готовност да реални действия, засега се ограничаваме само в единомислие, но ще настъпи времето и на единодействието! Дотогава – не спете, не изчаквайте пасивно, разпространявайте внимателно тези идеи сред най-верните си хора.

    ако желаете пишете тука и характера на професията и квалификациите си
    може да станете нужни на някого от останалите..
    В момента на мен например са ми нужни опитни юристи за провеждането на нови идеи, които може да са полезни срещу корупцията в правната ни система. Пишете тук, после ще дам координати чрез админа на страницата

  4. Събиране. Организация. Мобилизация
    Обединени в едно, и неделими.
    Ние сме анонимните!
    Очаквайте ни!

    Бройте и мен!

  5. Полезно може да бъде съчетаването на очевидно предпочитените тук анонимни и конспиративни методи на работа с неанонимни и видими публично, което ги прави и по ефективни, особено за популяризирането на идеите сред повече хора и то хора с възможности за личен принос. Потърсете тъкива хора сред съмишлениците си и използвайте интелектуалните им ресурси и уменията им в полезни за целите ни практики. Имам идеи.

    • Гласуването в парламента на поправкитв в Конституцията се оказва всъщност полезно – паднаха маските на депутатите! Стана очевидно нежеланието им за същностна промяна на Статуквото. И без друго предлаганите промени не бяха достатъчни за ефективна промяна на системата, но поне това се оказа от полза! Сега знаем, че те (с много малки изключения) не го искат. Нямаме основания за спирачки – нещата остават в нашите ръце! Нека започнем и на фронта на мозъчните атаки – има вече е такива страници в социални мрежи – и така да намираме все по-ефикасни методи и средства! Търсете активно тези места и помагайте, преди всичко с разпространение на идеите!!!

  6. Предлагам ви да се поровите малко в софтуера на столичен електротранспорт , ще откриете доста шокиращи неща !

  7. Моля, не подценявайте идята! Целият ни свят е една идея! Империите са били идея преди да станат империи! Дори електричеството се е зародило първо като идея! Идеите нямат форма, облик, цвят, вкус, физично или химично състояние, нямат чувства. Идеите докосват и променят, защото имат цел, а човек с ясна и правилна цел може да постигне много – това е идеята! Хората се забравят, изчезват, лицата избледняват, но идеите остават. А идеята пази със себе си бледия лик на своя радател!

  8. Аз въобще не мога да се ориентирам ,а искам .Писна ми искам просто истината ,омръзна ми да ходя все едно очите ми са завързани ,но не мога да намеря човек който просто да ми покаже пътя. Искам да изляза от това каквото и да е пречи ми …

  9. Действие,будна съвест,нормална човешка мисъл,не робуващ на парите,нямащ какво да губи……………………

  10. Сега виждам, че има сайт. Бройте и мен..

    Да си анонимен не означава, че си престъпник.

    We are anonymous.
    We do not forgive.
    We do not forget.
    Expect us.

  11. Много от вас имат сериозна грешка в мисленето. Смятате че щом отказваме да споделим имената си и да застанем с лицата си на този етап, значи не ни е чиста работата, значи има нещо гнило, значи крием нещо лошо. Значи сме недостойни.

    Питам аз: правдата личност ли е или идея? Любовта личност ли е или идея? А човещината? А помощта? А принципите? И какво да кажем за Анонимус – той личност ли е, или идея? Не си споделяме имената, защото няма нужда. Работи се както за еволюцията на умовете на хората и припомняне на важни морални и човешки ценности, така и по различни акции в кибер пространството. Разкриване на планове, тайни, конспирации, атаки срещу сайтовете на различни организации и правителства. Действаме глобално. Всеки допринася с каквото може.

    Една личност, особено ако не умее да използва проксита, VPNи или да сърфира безопасно в т.нар. дълбока мрежа, е лесна за индетифициране, локализиране, следене и обезвредяване по един или друг начин. Едно лице може да бъде разпознато.

    Невъзможно е да се направи същото с една идея. Идеята не може да се види или проследи, но същевременно е навсякъде. Идеята може да работи отвсякъде, чрез всекиго. Никой не е Анонимус. Но всички можем да бъдем. Някои от вас си мислят че са Смит, но се оказват Томас Андерсън. Ние не сме Нео. По-скоро сме Морфей, всеки по собствен начин. Или май бяхме Тринити? А може би ни няма изобщо. Шшшш… 😉

    Към екипа: поздравления за сайта! Споделяте важна информация. Колкото по-събудени има, толкова по-добре.

  12. Анон може да правят готини неща но в края на деня какво постигат тук за нас и защо никой не обръща внимание на една от най лошите страни в ЕС не само че се източват финансови средства от тази страна но и никой не им обръща внимание

  13. Искам да се присъединя и да помогна с каквото мога.Подкрепям напълно това което правите ,искам и аз да бъда полезна на „заспалото“ ни общество и за държавата ни.

  14. Ох, аз не съм анонимна… Честен и добронамерен човек съм и с удоволствие си казвам коя съм… :Д Та, такива разни неща като тези тук повтарям съвсем открито и откровено от много преди анонимните да кажат, че ги споделят. Можете да видите и разни мои статии – никъде нищо зло, включително ежедневните гаври, които си правя с българската журналистика и медийни изяви. А що нещо съм изписала за имането и нямането на власт, даването и вземането и т.н. Имам обаче много противоречия по отношение на всичкото изобщо устройство на света. Първо, хората, света, обществото, все още имаме нужда от размяна на услуги и продукти помежду си, независимо дали се или не се използват пари. Дори и да си правим чисто човешки просто така услугите, не ми е ясно как точно ще се поддържа възможността да имате примерно ток за интернет комуникации, без една голяма група хора да го работят това, кой знае с колко и какво желание… Да речем, тогава се жертваме едни за други, а не за шепата властимащи. Е да де, но пак си остава жертва. Пак една част от хората ще трябва да извършват труд, който не ги радва и задоволява. Ще страдат, един вид. Второ, грижата за гладните не бихме могли да знаем дали ще да завършва с нахранването или прехранването им. Изглежда ни хуманно да нахраним света, но изглежда ли полезно да отглеждаме паразити? Тогава трябва да се знае повече за това кой за какво и защо е гладен, трябва специално образование или поне курс по духовна интелигентност за частта от гладните, които са такива не от потисничество и робство, а обратното – просто от нежелание да бъдат в услуга на всички останали, заради свободата си, нали. Защото определено има нещо гнило в това. Едно е да откажеш да бъдеш жертва на системата, друго е да чакаш същата тази система да ти предостави всичко просто без да си мръднеш пръста. В крайна сметка – в гората храна колкото щеш, ама друго си е да лежиш по създадените от цивилизацията населени места и да разчиташ стадото да се грижи да си нахранен… Това създава обратното робство. Та, самото наличие на цивилизация, само по себе си предполага система, дисциплина и съответно така неизбежното робство. Или т. нар. експлоатация на човека от човека. Какъв е планът ви за това? Да я разрушим и да сме си комунарщина ли? 😀 Защото това клони към лекомисленост и наивност. Та, ако приемем, че вече сме се преборили с настоящите проблеми, как да направим всички щастливи и доволни след това?
    Също, тези хора, които са въшливи от пари, които изработват честно и природосъобразно, и дават една част за благотворителност, а през останалото време са наркомани, извратеняци и хулигани, те врагове ли са, или приятели?

    • виждам че си буден човек,знай всичко в света се управлява от няколко души…..,има матрица по която всичко става и зад която стоят сили…,коуто не са за писане…..,гледай конспирацийте всичко там е 100% истина 100%!!ако се вижда имейла ми пиши.

  15. От статията и клипа добих някаква представа за организацията,но за съжаление въпреки и да споделям идеите ви, няма революция, която да е постигнала целта си по мирен път. Хората срещу които се изправяме са готови да защитят текущото си положение дори с цената на всичките ни животи. Това, че би могло да се постигне нещо с протести и бойкоти е идея насадена от същите, срещу които възставаме. Не разбирам как някой би могъл да се подведе по идеята, че протест пред народното събрание би могъл да свали от власт хората, чиито имена и лица не знаем.Винаги истинският управляващ седи в сенките.А , за да го победим е нужно смелост…много,много смелост и кръв.

    • Поздравления, вече си се свързал. Прегледай, прочети, потърси, научи. Използвай собствения си разум, за да бъдеш и отсъдиш сам кое е правилно и кое – не. Сам трябва да усещаш вкуса на сладкото и соленото. Не се отказвай, ако в началото ти е трудно да разбереш повечето от написаното – за всяко нещо си има време. Успех, радвам се, че си един от нас!

  16. Когато прочетох коментарите се разочаровах от така наречени бъдещи последователи.Събудете се.Вие не сте Нео от Матрицата.Хакване,кракване,спиране на интернет…Какво очаквате да постигнете по този начин?Всички революции са ставали по улиците,като преди това трябва да е еволюирал ума.Целта е да разберете механизмите и начина на поробване,да се възправите на това.Да искаш да си анонимен значи да искаш да не си личност.Аз не искам да съм анонимен.Аз искам да се изправя с името си за да изисквам правата си.БИ трябвало да го направите и Вие.

  17. искам да се присаеденя към вас много ме кафите искам да съм един от вас занимавам се с спиране на интернети и разни др

    • А не е ли по-добре да се захванеш с пускане на интернети? Така ще имат достъп повече читатели до материалите, публикувани тук и наоколо?! Смени попрището или идеологията си, не пренебрегвай художествената литература, тя учи на добро!

  18. That is true but when you make something, and all world start to give you with mask (and you write of site the organization who make this only you will know all world like you, but they don’t know who they like 😀 )

  19. мислите във филмчето наистина идват отвътре и са доста разбираеми от тези,чийто сетива са настроени на тази вълна на размисъл за нещата,но пагубното в случая е че в общ план ще са неразбираеми от хората,защото са твърде „на ТИ“ с матрицата!
    ….а може би така трябва!

  20. Аз сигурно съм “ почти анонс “ , просто защото не ми дреме да казвам това което мисля ! И ако казвам , че ни управляват крадци и боклуци това не ме притеснява – това е само истината ! Ако имате нужда от някой който да не се страхува видимо лесно ще ме откриете !

    • Тези които ти натрапват те те управляват уж че народа ги избира.Но епитетите които им хвърляме се връщат и върху нас.Има неписани природни закони.Кйто внимава с езика си прочиства ума си.Как да се изчистят умовете на избраниците ни като сме ги заринали с кал и мръсотия от нашите уста.Как да ни заобичат като знаят че ги мразим .Б У М Е Р А Н Г

    • здравей kgb777kgb казваш че си „анонс“ , а отърсили се от омразата към етноси и нации (роми, турци, българи , помаци) защото наблюдавам че някой анонсите толерира дадени политици и партии.
      като пример : мразя бсп, герб . а пък – дпс не. и обратното мразя дпс, атака, а пък герб – не.
      пиша за България конкретно. а целта на всички им е да сме просто роби. нищо повече и ако може създания без уста и език.

    • Не „почти анонс“ – пълно представяне. Добре е да ти „дреме“. Не подкрепям твоята единствена истина, а и… прекалено много си смел!

  21. само факта, че има така наречената „негрупа“ на анонимните в България е малко потресаващо 🙂 Всеки пуснал коментар тук любезно е предоставил IP адреса и имейла си на администратора/рите на този сайт 🙂 С малко повече знание от 2 годишно бебе може да се разбере, кой от къде е 🙂

  22. Да знаете.
    Много скоро ще влязат врагове в ANONYMUS, те искат да разберат кои сте вие, много скоро ще имате проблеми, внимавайте, просто ви казвам. Разбрах за това защото някакъв си Гошо Петров ме добави към тайната група „Да разкрием всички анонс, те са срещу ЕС“. В тая група говорят точно за присъединяване на хора от групата към ANONYMUS, как ви изглежда това ? В тази антибългарска група има 13000 члена горе долу, от които към 1750 нови, групата е създадена на 24 феврури, има към 1500 харесвания на всеки пост и стотици коментари, и там се публикуват постове в подкрепа на ЕС и срещу ANONYMUS.Останах в тази продажна група за да ги следя, но няколко дни след това ме блокираха от групата.Какво смятате да правите, те скоро ще станат 20000 в тая скапана група, 1750 нови членове да не е малко, ами 1500 харесвания ? Повтарям, те там обсъждат за инфилтрация в ANONYMUS. Ако не започнете да действате скоро може да имате много серйозни проблеми.

    • Няма ли връзка към тази тайна група, за която пишеш вече на няколко места в тази страница? 🙂

      • Не, не намирам. Търся но няма. Групата е тайна както казах и са ме блокирали от нея, а и приятелите ми които членуват в нея са ме блокирали, явно са се организирали. А и историята я трия всеки ден. Незнам кой е линка.

      • Преди една седмица моят фб приятел Georgi Toshkov ми прати вирус който ми навреди серйозно на системата. Georgi Toshkov пише срещу анонс но не е в групата. Това е вируса
        incitemarketing.ca

  23. В днешно време най-голямата сила е информацията и затова за да може да се провокира размисъл за това какво наистина се случва. Може да се направи прожекция на обществено място, в която да се разобличават лъжите и заблудите.

  24. здравейте!
    имам една идея.
    за да прецакаме системата,преди тя нас .да видим как ни държи…. с пари,нали
    ?????????
    добре де да си направим наша собствена обменна единица ,хартийки или кой какво измисли….
    мисълта ми е ми милиардите на банкерите да увиснат,да се обезмислят,
    а всички ние да сме равни и независими

    • Трябва парите да немогат да се спестяват, да са като зеленчуците, ако не ги консумираш ги губиш и всичко ще се оправи. Вече е практикувано в Австрия но е било забранено от централната им банка. Дерзайте.

    • За какво са ти пари изобщо? Парите са за контрол на властвашите над хоратя! Съществуват ли пари – съществува и някакъв вид контрол (монопол ако щеш).

      „Парите са нова форма на робство, която се отличава от предишната по това, че е безлична тъй като между господаря и роба отсъстват човешките отношения.“ — Лев Толстой

  25. Как да помогна….? Как да бъда полезен? Имам добри познания за компютрите….но тъй като никой не организира нищо, как да действам? Не може просто да стоя и да си викам че съм яко анонимен, а пък нищо да не съм свършил…..

  26. Има два основни проблема в идеята:
    1. Това послание ще достигне до само 20% (в най- добрия теоритичен случай) от хората по света. Защо ли? Защото, както сами сте направили статистиката- около 20% живеят с над 10$ на ден. Евентуално само тези 20% могат да получат достъп до интетнет и компютър.
    2. Останалите 80% са под прага на бедност и в по- голямата си част са необразовани. Те се манипулират много лесно. Но за да ги манипулираш са нужни огромни финансови средстава, с каквито разполагат само световните корпорации, но не и Анонимните.

    Как ще преодолеем тези два проблема в обозримо бъдеще?

  27. Всеки ден малката мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да работи. Произвеждаше и беше доволна. Шефът, лъва, се учудил, че мравката работи без надзор. Ако тя произвежда толкова без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако е под нечий надзор ? Той нае една хлебарка, която имаше голям опит, като надзорник и изготвяше чудесни доклади. Първото решение на хлебарката бе да въведе контрол на достъпа за мравката. След това на хлебарката й бе нужна секретарка, за да й помага с изготвянето на докладите и тя нае един паяк, който освен с архивите се занимаваше и с контрол на телефонните разговори. Лъвът бе очарован от докладите на хлебарката и я помоли и за графики на производството и анализ на тенденциите. За тази цел на хлебарката й купиха компютър, лазерен принтер и бе наета една муха, която да ръководи отдел информатика. Мравката, доскоро продуктивна и весела бе отчаяна от толкова хартии и срещи, които й заемаха цялото време! Лъвът стигна до заключение, че е дошъл момента да се създаде длъжност отговорник за сектора, където работеше мравката. Постът бе поверен на един щурец, чието първо решение бе да закупи килим и ергономичен стол за бюрото си. Новият отговорник щурецът също имаше нужда от компютър и асистентка (която взе от предната си служба), за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и да контролира бюджета за сектора, където работи мравката, която на този етап вече не се забавляваше и с всеки изминал ден се ядосваше все повече. По същото време щуреца убеди лъва за абсолютната необходимост от проучване на средата. След като проучи работната натовареност, лъвът забеляза, че секторът на мравката не произвеждаше вече колкото преди. Той нае един бухал, известен консултант да осъществи одит и да предложи решения. Бухалът изкара три месеца в офисите и направи огромен доклад в няколко тома със заключението: „Има много персонал в това предприятие“ Познайте първо кого уволни лъвът ? Мравката, естествено, защото тя „проявявала липса на мотивация и конфликтно поведение“
    Изводите всеки сам..!!!

  28. Всички които сме против системата сме анони – понякога е по удобно да се скриеш под маска, защото това може да засташава работата ти свободата ти и. т.н.

    • Може да е малко глупаво, но както каза спайдар мен той не носи маска за да се крие себе се а за да може да не създава проблеми на семейството си,приятелите и всички хора около него 🙂

  29. well this idea isn’t bad at all . anonymous or not you should follow this idea ,make a difference follow it or not it’s your choice .But a world without law status or any other is a world of : no achievements ,no power ,no identity is this truly the world you seek or is that just a dream. Figure it out your ,self think for your self ,Decide for your self do not simply trust some one that makes those 3 statement above for you .Have a mind have your own ideas and follow them .
    Regards – Dragonedge

  30. Мога ли да публикувам ваши материали и анализи във вестник, като непременно посоча, че са от Анонимните-България и сложа логото ви в публикацията?

    • Заповядайте, нещо над което да помислите. Можете да го тълкувате, разпространявате или да правите с него каквото сметнете за добре, каквото е правото на всяка една личност в България и света.

      Приятен ден.

      Очаквайте ни.

      • Тези които ти натрапват те те управляват уж че народа ги избира.Но епитетите които им хвърляме се връщат и върху нас.Има неписани природни закони.Кйто внимава с езика си прочиства ума си.Как да се изчистят умовете на избраниците ни като сме ги заринали с кал и мръсотия от нашите уста.Как да ни заобичат като знаят че ги мразим .Б У М Е Р А Н Г

  31. МНОГО БИХ ИСКАЛ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ОРАГАНИЗАЦИЯ И МОЛЯ ДА ПРИЕМЕТЕ АНОНИМНО ПРИСЪЕДЕНЯВАНЕТО МИ КЪМ КАУЗАТА АНОНИМУС

    • Не си разбрал…
      Ти си анонимен,сестра ти е анонимен , дори (с извинение го казвам) майка ти и баща ти са анонимни !
      Всички сме анонимни .
      Няма лидери …
      Това не е група .
      Тук няма нужда да молиш или да плащаш за да станеш анон…
      Както казвах , всички сме анонимни !

      Knowledge is free.

      We are Anonymous.

      We are Legion.

      We do not forgive.

      We do not forget.

      Expect us.

      • Anonymous how you say is new anonymous i think old and real anonymous is hackers now you say human who don’t know what iss computer can hacked and stolen bilions from banks ?(He is anonymous because nobody can find him with computer but he can’t destroy

  32. Здравейте! Пиша дипломна работа за Анонимъс България и ми е интересно как избирате каузите си и за какво се борите. Можете ли да ми изпратите някакъв имейл за контакт, защото не откривам как да се свържа с вас в блога:) Поздрави!

    • Ти от друга планета ли си?За какво се били борили!?Като видя секцията с коментарите не прочете ли някой.Всеки е написал какво не му харесва,като не става въпрос за лични прищявки.

  33. Всичко това звучи много смешно, но харесвам сайта или поне някои от статиите. Трябва да коригирате още малко превода 😉

  34. Силно подкрепям Анонимните, но тези котио например разкриха еврейски шпиони или ръководят операцията #ОПИЗРАЕЛ, напълно безразлични са ми разни деца които приеха това движение като мода, довчера са играли покемон днес са „анонимните“.

    • Всеки е играл покемон, никой не се е родил възрастен. Бъди по-толерантен към младите, защото и ти си бил вчера там и не си бил по-различен от тях. Може би не си играл покемон, а стрйт файтър, но матрицата е същата. Всичко се повтаря, няма нищо ново под слънцето.

  35. Трябва да отбележим, че анонимните почти по нищо не се различчават от анархистите – борят се за свобода, равенство, справедливост, против властите. Единствената разлика е, че анархистите имат фиксирана идеология, която следват. Еволюцията води към анархизъм! Браво! (А)

  36. Нямам достатъчни компютърни способности да бъда част от анонимните. Но!
    Всички техни стремежи са в сърцето ми. Правя всеки ден по едно добро дело с цел да се промени системата, мислененто и официално организираната мутренска, правителствена и управленска престъпност, спрямо обикновените хора. Такива като мен също са необходими нали?

  37. Харесва ми идеята за справедливост и равенство !Нетърпима съм неправдата ,алчността !

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.