WikiLeaks

Виж преведени изтичания от WikiLeaks свързани с България

… посети сайта Уикилийкс

folder_small

… виж изтичания в Уикилийкс с търсене за България (на английски език)

… виж в Уикилийкс категорията:България

17 мнения за “WikiLeaks

 1. Призовавам всички да прочетат книгата „Не пипай тази книга!“ на Ян ван Хелсинг. Тя може да ви обясни всичко, което не разбирате относно цивилизацията ни, тайните общества и т.н.

 2. аз съм за …да има всякакви статии нека хората да отсяват плевелите…защо в много страни е забранен „майн кампф“ нека човечеството да има възможност да сравнява..как ще се радваш на Рая ако не си бил а Ада.

 3. Вие използвате лейбъла на едно движение на недоволни млади хора, зад което криете отвратителното си лице на неонацисти, човекомразци, антисемити и провокатори. Отвращавате ме.

  • А вие доволни ли сте?? Доволни ли сте, че сте робували и работили 40 години и пак не свързвате двата края??
   НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА РОБУВАМЕ. Вие трябва от вас самите да се отвращавате.Защото ние искаме да променим СВЕТА, a не само да седим и да се правим на много умни зад компютъра.

   • Ох, маминото „променящо“ света! Такива търтейчета хората са виждали.Баламурнико помисли и разсъждавай трезво!Освен наркомански хейтърчета по света има и милиарди трудови хора, които за съжаление ви хранят.

  • Откровено тъп коментар. Дори няма да обяснявам защо. Ние СМЕ млади недоволни хора, но не сме просто недоволни и мрънкащи. Готови сме да РАБОТИМ за ПРОМЯНА!

 4. Без сила не можем бутна тая камара камъни върху гроба на демокрацията, която я редят старателно толкова поколения… Маски, дата, час, цел. !

 5. Трябва всеки истински българин да е прочел книгата „история на войната“ от г-л Соларов 1942г. И щеможе да се сравнят доста неща- кое ни разрушава в момента и кое може да ни запази.

 6. Уви нищо не си разбрал от този саит и от това за което anonymous се борят. Те се борят за правата на хората. НЕ знам какво точно представлява за тебе военната диктатура но аз я свързвам именно с нарушаване на същите тези права. Така че преосмисли мението си

  • да, напълно съм съгласен с опозиционното ви мнение спрямо насилствeната власт и военната диктатура, но тук ще си позволя да вметна, че мненията ви спрямо големите корпоративни тела не са напълно обективни, например макар и нова, науката за генното инженерство е крайна необходимост в тези времена на глад и нищета, планетата не успява да изхрани огромното население и болести започват да се разпространяват, но природата е хитра, ние сме се защитили от много пандемични болести и зарази и сега болестите започват да покосяват жизнено важните за нас култури и животни, точно тук биоинжинерството спасява хиляди от глад и осигурява качество и изобилие на храни , достойно за 21-ви век. Разбира се не е само това, но това е разговор за друг път 🙂

   • глада и нищетата нямат нищичко общо с населението на планетата, а с текущия обществен модел на ‘икономика’, който пък няма нищо общо нито с науката, нито с .. икономисването.., дори напротив е сила против тях. аеропонна ферма, безплатна храна – търси си сам, но не казвай, че нещо си Е, просто защото… звучиш като промит или платен btw

 7. Хубава статия но не вярвам на доста неща.Може да има и зрънце истина но какво от това, кучето си лае и кервана си върви.Ако искаме да се промени нещо в тая държава то според мен е възможно само по един единствен не демократичен начин,колкото и да ненавиждам военните то изход няма,Военна диктатура може да направи промени.Съжелявам, че не звучи много хубаво.

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.