Кога живеехте по-спокойно и сигурно в България?

Дали е истина това, че човек разбира какво е загубил, само когато го е загубил вече?

0_5757d_221ed286_L

7 мнения за “Кога живеехте по-спокойно и сигурно в България?

  1. Днес е рожденният ден на Христо Ботев ,Да се поклоним пред гения на свободата!Свободата която загубихме благодарение предателството на шепа гадове и безучастността на всички нас. Новите гадове които ни яхнаха,нямат намерение да изграждат икономика в България.Не само не изграждат енергетика те я унищожават!Затова е умопомрачителното им решение да санират сградите за да не измре от студ народонаселението.Така ще превърнат в гробници,жилищата на хората.Налага се отново да ги сваляме от власт!?! Не ги чакайте 100 дни! Те не заслужават това!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!! Вие избирайте!

  2. Първи сме по детски самоубийства в Европа, а на три ромчета се пада по едно българче сред новородените. В края на 21 век ще останем 300 000 в държавата на 7 млн. роми, категоричен е изследователят проф. Петър Иванов. Всяка година българските граждани намаляват с около 80 000 души годишно. Днес на всеки 4-5 ромчета се ражда по едно българче и това е от няколко години. Тези данни се крият от обществото, но подобни данни има и в образователното министерство. Ромите са много повече от 1,8 млн. души сега. Още по-страшно е, че България е на първо място по самоубийства или опити за такива в цяла Европа, а може би е и сред челните места в света. В страната ни сами край на живота си годишно слагат 1 800 души, 20% от тях са деца. Т.е., днес са се самоубили трима-четирима души. България е като заклана кокошка, която с последни сили пърха с крила обезглавена из Европа, но тези послeдни конвулсии ще спрат скоро.

  3. Обществото НЕ ХАРЕСВА свободните хора. Те са опасни, защото ЕДИН свободен човек живее СПОРЕД собственото СИ СЪЩЕСТВО. Той непрекъснато върши каквото СИ ИСКА – не се притеснява от това, което хората КАЗВАТ, от мнението им. Той НЕ КОПНЕЕ за респект, за престиж, не се интересува дали ЩЕ го почитат. Той живее СВОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ – живее го каквото и да му СТРУВА това. Той е готов да пожертва ВСИЧКО, но НИКОГА своята свобода. Обществото се страхува от ТЕЗИ хора, обществото ИСКА ВСИЧКИ да си останат КАТО деца. ВСЕКИ да бъде ДЪРЖАН на възраст някъде между седем и четиринадесет години – и ВСИЧКИ хората наистина ТАМ се намират и СЕГА. Съзнанието носи свобода. Свободата не означава САМО свобода да вършиш това, което е правилно – ако това беше смисълът на свободата, ЩО за свобода щеше да бъде тя? Ако си свободен да вършиш САМО това, което е правилно, значи НЕ СИ свободен. Свободата подразбира и двете алтернативи – да вършиш правилното, да вършиш и погрешното. Свободата подразбира ПРАВОТО да кажеш „да“ или да кажеш „не“. Психолозите за ПЪРВИ път осъзнали ТОЗИ странен феномен по време на Първата световна война. Умствената възраст на хората за ПЪРВИ път била изследвана в ГОЛЯМ мащаб в армията. И откритието било МНОГО странно: средната МЕНТАЛНА възраст на хората в армията била дванадесет години. Тялото ти може да е на петдесет, но умът ти остава някъде под четиринадесетгодишна възраст. След четиринадесетата година се ПОЯВЯВА логиката, ПОЯВЯВЯ се съмнението. След четиринадесетата година се ПОЯВЯВЯ сексуалността, а със сексуалността човекът СТАВА независим. Алчните с боли мозъци ШЕПА представителни политици и духовници ВИНАГИ ТЕ потискат ПРЕДИ да станеш на четиринадесет години – защото СЛЕД четиринадесетгодишна възраст потискането СТАВА много трудно. Когато детето навърши четиринадесет години, АКО дотогава не са го потискали, ВЕЧЕ НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ да бъде потискано – защото веднъж ЩОМ стане сексуално същество, то СТАВА силно. Преди четиринадесетгодишна възраст то е слабо, меко, женствено. Преди четиринадесетгодишна възраст МОЖЕШ да вложиш ВСИЧКО в ума му – то е ВНУШАЕМО, МОЖЕШ да го хипнотизираш. МОЖЕШ да му кажеш ВСИЧКО, което ИСКАШ, и то ще те СЛУША, ще ти ВЯРВА.

  4. Скинер твърди, че човек е предсказуем, както всичко друго. Единствената трудност е в това, че ние все още НЕ сме разработили средства, за да узнаем ЦЯЛОТО негово минало. Щом научим ЦЯЛОТО му минало, лесно ще предскажем ВСИЧКО за него. Скинер е прав, ако вземем под внимание факта, че ВСИЧКИ хора, с които е работел, са предсказуеми. Той експериментирал със стотици хора и открил, че ВСИЧКИ те са механизми (биороботи) и в тях НЯМА нищо от това, което се нарича свобода. Ето защо досега в цялата човешката история е имало само една форма на управление – ДИКТАТУРА, защото човек досега е само един механизъм-БИОРОБОТ на ШЕПА хора. ДИКТАТУРАТА няма нужда от свободни хора, тя ВИНАГИ има нужда САМО от биороботи. Винаги ЦЯЛАТА власт на ШЕПА „хора“ – това е ДИКТАТУРА и причина за превръщането на човек в биоробот. При ДИКТАТУРАТА съществува ВИНАГИ отношение на ПЪЛНА зависимост на биороботите (хората), наложена ВИНАГИ от ШЕПА господари, тогава възниква робството (ДИКТАТУРАТА), което е и до днес. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че Вие сте длъжни да го СЛЕДВАТЕ – това е ДИКТАТУРА, а не демокрация. Именно това се случва от хиляди години за човек – ШЕПА „хора“ които МИСЛЯТ, че са по-висши от другите и ВИНАГИ твърдят, че Вие сте длъжни да ги следвате. Ето защо човек досега е само един БИОРОБОТ. Дали биороботът може да стане човек, може, но ако биороботът ВИНАГИ мисли, че ВЕЧЕ е станал човек, това НЯМА как да стане, нали. Робе, поздрави системата.

  5. Най-вероятно мнозинството от посещаващите сайта имат съзнателни спомени от 90-те и след това, така че анкетата не би била особено обективна. 90-те докато родителите губеха всичко което им беше гарантирано преди 89-та се стараеха всячески да прикрият колапса и реалното положение от децата си.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.