Унищожението на европейците

Причините за масова миграция все още са умело прикрити от системата, и представяни като неизбежни от мултикултурната пропаганда. … Това, което те искат да се представи като неизбежен и спонтанен феномен всъщност е умишлен, дългосрочен план да се унищожи лицето на континента.

08c2a06b59c776c253473d4b6b913a3c_thumb_565
ПАН ЕВРОПА

Един от основните инициатори на процеса на европейската интеграция е човекът, който е проектирал плана за геноцид на народите на Европа. Главният създател на идеята за Европейския съюз. Неговото име е Ричард Куденхов Калерги. Баща му е бил австрийски дипломат на име Хайнрих фон Куденхов-Калерги (с връзки към византийското семейство на Калергис) и майка му японката Митсу Аояма …

През 1922 г. той основава „Паневропейско“ движение във Виена, което има за цел да се създаде нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. Европейската интеграция ще бъде първата стъпка в създаването на световното правителство. Сред първите поддръжници са чешките политици Томаш Масарик, Едвард Бенеш и банкерът Макс Варбург, които са инвестирали първите 60 000 марки, австрийският канцлер Игнац Сейпел и следващият президент на Австрия, Карл Ренър, който поема отговорността да проведе „Паневропейския“ план. По-късно се присъединяват френски политици, като Леон Блум, Бриан, Алчиде де Гаспери и др.

coudenhove-kalergi

Ричард Калерги

С възхода на фашизма в Европа, проектът е бил задържан, но след края на Втората световна война, благодарение на подкрепата на Уинстън Чърчил, еврейската масонска ложа Бней Брит и големите вестници като „New York Times“, планът е бил приет от правителството на Съединените щати. По-късно ЦРУ предприема действия за завършването на проекта.

СЪЩНОСТТА НА ПЛАНА КАЛЕРГИ

В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.

Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения, както и сепаратистки такива, и масова миграция. За да може Европа да бъде контролирана от този елит, той иска да превърне хората в една хомогенна смесена порода от черни, бели и азиатци. Кой е този елит обаче? Калерги много ясно обяснява това:

„Човекът на бъдещето ще бъде метис. Днешните състезания и класите постепенно ще изчезнат поради премахването на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите и на разнообразието от индивидуалности. Вместо да разруши европейския юдаизъм, Европа, против волята й, подтиква този изискан и образован народ към техния бъдещ статут като водеща нация чрез изкуствен еволюционен процес. Това не е изненадващо, че хората, които са избягали от гетото, ще дадът духовното благородство на Европа. По този начин, чрез състрадателни грижи, предоставяни от Европа, ще бъде създадена нова порода аристократи. Това се случи, когато европейската феодална аристокрация се разби поради еманципацията на евреите (действия, предприети от Френската революция).“

Въпреки че никой учебник не споменава Калерги, неговите идеи са водещите принципи на Европейския съюз. Убеждението, че народите на Европа трябва да се смесват с африканци и азиатци, за да се унищожи нашата идентичност и да се създаде единна раса от метиси, е в основата на всички политики на общността, които имат за цел да защитават малцинствата. Не по хуманитарни причини, а защото зад директивите, издадени от безмилостния режим, се крие най-големия геноцид в историята.

Европейската наградата „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред тези наградени с такава награда са Ангела Меркел и Херман Ван Ромпой.

mass-migrationПодбуждането към геноцид, също е на базата на постоянните призивите на ООН, която изисква да приемаме милиони имигранти за справяне с ниската раждаемост в ЕС. Според доклад, публикуван през януари 2000 г. в „Раздел Население“, преглед на Организацията на обединените нации в Ню Йорк, под заглавието „Емиграционно попълнение: Решение за намаляващото и застаряващо население“, Европа ще се нуждае от 159,000,000 емигранти до 2015.

Човек се чуди, как може да има подобна оценка на емиграцията с такава точност, ако няма умишлен план. Сигурно е, че ниската раждаемост може лесно да бъде обърната с подходящи мерки за подкрепа на семействата. Също толкова ясно е, че тя е в приносът на чужди гени към незащитеното ни генетично наследство, така то да позволи тяхното изчезване. Единствената цел на тези мерки е да ни унищожи напълно като хора, за да ни превърне в група от същества без национално, историческо и културно наследство.

С една дума, политиките на плана Калерги са били и все още са, на базата на официални правителствени политики, насочени към геноцид на народите на Европа, чрез масовата имиграция. Г. Брок Чизхолм, бивш директор на Световната здравна организация (OMS), заяви:

„Това, което хората трябва да направите навсякъде е да се ограничи раждаемостта и да се насърчават смесените бракове (между различни раси), с това се цели да се създаде единна раса в един нов свят, който ще бъде управляван от централната власт. „

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ако погледнем около нас, планът Калерги изглежда, че се реализира напълно. Изправени сме пред сливането на Европа с Третия свят. Чумата на междурасовите смесвания произвежда всяка година хиляди млади хора метиси, „децата на Калерги“. Под двоен натиск на дезинформация и хуманитарно притъпяване, насърчавани от различни НПО и евро-правителства, европейците са научени да се откажат от техния произход, да се откажат от тяхната национална, расова и културна идентичност.

multiculturalism_thumbСлугите на глобализацията се опитват да ни убедят, че да се отрече нашата идентичност е прогресивен и хуманитарен акт, че „расизмът“ е погрешен. Необходимо е, сега повече от всякога, да се противопоставим на лъжите на системата, за да се събуди революционния дух в европейците. Всеки човек трябва да види тази истина, че „европейската интеграция“ е в размер на геноцид. Нямаме друг избор, алтернативата е национално самоубийство.

Източник: изпратено ни по пощата, първоначално публикувано в identità.com

22 мнения за “Унищожението на европейците

  1. Плана за бастардизация ( негроидизиране) оциганяване до имбецилни метисо негроидни арабски и жълти животни с iQ под нулата е по всяка веротност над 50 000 годишен. Случвало се е на няколко пъти подобни кланета в Бронзовата Ера ,където 5 чисто бели ИндоЕврпейско Арийски цивилизации са избити от асолютно същите свинари Семити Хамити и прочие животинка паппач.

  2. Знам, че темата е стара, но да си напиша мнението по въпроса.
    А то е, че ако европейците искаха Европа да си остане европейска, досега трябваше да са изгонили всички, които не желаят да се интегрират, да имат минимум 2 деца, вместо да си гледат само кефа, без да мислят за бъдещето и да налагат европейското навсякъде поне в Европа.
    Но 90% от населението са „прости“ хора и дори да искат, няма да го схванат, европейците имаха избор: Европа или мулти-култи.
    Всички знаем кое избраха, както се казва:
    „Ти си си го избрал“.
    Халал да им сега туй (безразборно) мулти-култи и поздравления за новите европейци, че не се отказват от правото си да имат деца, за разлика от белите европейци, заради което те ще спечелят от еволюцията.
    А на всички, които си позволяват да поставят на едни етикет „чисти“, а на други „подчовеци“, да ви уведомя, че науката отдавна е доказала, че от поне столетия не съществуват чисти нации, напук на хора като Хитлер, които си присвояват чужди символи (свастиката е индийски символ и има свастика на Шива и свастика на Кали, а терминът „арийци“ се е използвал като самоназвание от хора като персийците и сродните им племена и означава „благороден“ (не на расова основа, а изобщо).
    Пиша това, което знам, чел съм и чувал в Интернет и НЕ гарантирам за достоверността на твърденията ми.

  3. Невежите непосветени хора с основание и резонно задават наивните въпроси „Слепи ли са европийските управници?“,“Не виждат ли европейските управници опасността?“, „Защо са толкова наивни европейските управници?“,“Защо са толкова лековерни и недалновидни…“ и други подобни чуденки и питанки,въобще не можейки да допуснат дори за миг чудовищната ужасяваща мисъл,че те всички европейски и световни управници и лидери са посветени съзаклятници и заговорници в това пъклено дело!

    • Най-елеюемтарното да повярваш в това ,ако си пълен идиот дори е факта ,че навсякъде в Европа има демогравка криза ,а то е от липсата на пари и финансови стимули за хората . Дори в западна Европа е така ,и не е причина само хомосексуализма . В източна Европа нещата са много опростени ,защото няма дори детски ,социални домове ,помощи от всякакъв вид и тн ,което е достатъчно да откаже всички нормални да имат по повече от едно дете ,останалите са …. или ниско интелигентни от селата ,които имат повече . И ние виждаме около нас как хората оскотяха ,говоря и за бедни и богати ,средна класа почти няма . Някои са с по няколко апартамента и собствен бизнес ,други цял живот са под наем и взимат минималната заплата ,и то ако имат късмет да намерят работа ….

  4. Информация-манипулация…това не е вярно….просто не четете те и не гледайте толкова фалшива телевизия а си живейте живота….има токова много живот🔆

  5. Още не знам каква точно е целта, но е факт, че евреите са на фронта на движението за унищожението на европейските народи. Почти съм убеден, че всичко това се прави с цел да се изпълни някакво пророчество в Тората, за да се забърза идването на Месията, подобно на пророчеството за 6-те милиона липсващи евреи, преди Израел да се възстанови – http://www.christusrex.org/www1/war/tashuvu1.gif , http://www.christusrex.org/www1/war/tashuvu2.gif

    (да, историята за 6-те милиона избити евреи по време на т.нар. Холокост е силно преекспонирана/да не казвам измислена/ и налагана с идеологически цели – да съвпадне бройката на избитите с бройката в Тората; а числото „6 милиона“ е пробутвано по еврейските американски вестници 35 години преди въобще Хитлер да излезе на политическата сцена, сякаш евреите с нетърпение са очаквали 6 милиона от тях да бъдат избити)

    Та, по въпроса за заличаването на европейските народи, вероятно става въпрос за Исав (Едом, който равините днес свързват с християнската църква) и загубата му от Яков (Израел). Месията няма да дойде докато Исав не падне. Как да падне църквата? Ами като се подмени самото население, което вярва в църквата – дали чрез смесване, дали чрез огромни вълни на мюсюлманска имиграция, все тая. Другият вариант е атеистичен комунизъм, който пък е бил наложен на Източна Европа и води до избиването на огромна част от християнското духовенство. Като дойде Месията, Израел ще стане топ нацията на Света и ще управлява всички останали и това ще доведе до 1000 години мир, а гойските нации ще слугуват на евреите (но в Талмуда пише, че те ще искат да го правят доброволно).

  6. Това е супер расистката хипотеза най-вероятно целяща да събуди още повече динковци или да донадъха настоящите такива. Дали метиси или не, всички сме хора с чувства, емоции, разум и душа.. Нима Европа така или иначе, вече не е смесица от Славяни, Саксонци, Анли, Гали, Траки, Келти, Франки, Балти и какви ли още не?

  7. Истинската причина за този миграционен водопад е, че той е част от войната на САЩ за необятните руски ресурси. Пропагандирането на конспиративни теории в случая обслужва интереса на агресора. Повече можете да прочетете на https://www.academia.edu/20045616/USA_s_semi-hot_war_for_control_of_Russia_s_natural_resources_the_Syrian_episode.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.