„СЪВМЕСТНО СЪЖИТЕЛСТВО“

Геноцидът извършен над българския народ от турците в продължение на 500 г., изхвърли българите и страната им от списъка на големите народи и страни в Европа. Според някои демографи, днес България би била като Великобритания, Германия или Франция, с население до приблизително 70 милиона души. Икономически, какво би било, само може да смятаме и гадаем.
full_6878a39a-1281-488d-a646-79066596229d

По времето на ислямския терор над българския народ, са изтребени всякакви възможни естествени български водачи и интелигенцията. Оставят се само оцеляващи на предела на нецивилизованото, хора от българското население, които са били принизени до първобитни орачи, копачи, пастири, и много малко занаятчии.

Българите, смазвани от тежките данъци и физическо унищожение, много от тях смачкани, за да не могат да оживеят в родината си, избират да се спасяват в чужди земи. Пръскат се по всевъзможни дестинации в Европа и се претопяват с местните населения. Примерно, днес някои историци твърдят, че 70% от населението на Румъния е съставено от романизирани българи.

Преди да бъде завладяна и обезчестена българската нация, българите са наброявали до 7 милиона души. След геноцида, оживелите са били около 2,5 милиона българи, и тази ужасна статистика е направена смятайки и хората от неосвободените краища на България тогава. А и дори това преброяване включва и гъсто вклинените в страната българи-мюсюлмани, които не се считали и тогава за българи по произход.

От доста време българите ни заливат с мръсотия. Изкарват ни, че е лошо националното, родното – всичко. Прокарват ни чуждото, това което е било против нашите деди – за нещо добро за нас. Заличават историята ни и умовете ни, спомените ни, а това води единствено до безродство – превръщането ни в блуждаещи скитници, евтина човешка маса – съвременни роби.

Помията, с която ни заливат доведе времена, в които политици-пионки и цели министерства отхвърлят да се изучава правдива история, история, която не ни беше призната от световните лидери, и съответно продължаваме да сме накърнени с отричането на 4,5 милиона погубени българи, наши праотци.

След години ще започне да се учи и говори, че българите са съжителствали с турците в една просперираща ислямска държава … и процеса е започнал отдавна … обаче, майна уви, хората по земите на тази територия са били много нецивилизовани диванета и се дистанцирали от даваните им щедри привилегии, избирайки да си живуркат на къра, където били лесна плячка за сексуално загорелите горяни, пак българи. Турските освободители завладели България, защото българите са си чистак бърсак турчаля по произход, демек, йок, българи = турци. Сала малейкум, Османската империя освободила българите от държавата им. Затова сега толкова много им харесват на булгаристанците турските сапунки, машала, и гъмжи от тях по телевизионните канали. Затова има турска политическа партия също, айде, айде. Българките най си падали по рязаните курове, разправят, по-чисти били, еха. Свободно си имигрирали по турско по чужбина българите, а не като по комунизма да не може да мръдне от квартала никой. Тогава дошли гнусните руски сволочи-християни и завладели този земен рай, където християни и мюсюлмани вси се мастурбирали в идилия, опаа. И тъй дошло ужасното, на ви държава, разпокъсали територията за да не се вживяват нещо за народ тамошните българотурци-диваци. Неблагодарните, също и след векове допуснали същите руски чикиджии-алкохолици да поемат контрола на територията. Днес формално съществува на картата тази зона, колкото диванетата да не беснеят, па нека си седят кротко. Така се основала България и се появила за първи път в Европа, 1878 г.

Тази гнусна небивалица започва да звучи все по-реално днес вече. Какъв е планът им? На „лидерите“ ни. На стотиците НПО, на чиновниците им, историците-пионки, политиците-пионки, а и на хората избивали ни в миналото – англичани и американци, турци.

Е, явно е вече – а puppet state!

Anony. 29.01.2016

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Едно мнение за “„СЪВМЕСТНО СЪЖИТЕЛСТВО“

  1. Да…също и резултатът от излезлите хора на площадите против премахването на ключови произведения за българите от учебниците на подрастващите, са очевидно никакви.

    Всичко е само прах в очите. Изборът отдавна е избран. Решенията отдавна са решени. Остава последната фаза – българите да разберат, че не разбират какво става. Подмяната подменя историята. За съжаление единствено си тренираме пръстите по тези страници – макар крайните действия да са онова, към което ни подтикват, не бива да допускаме да стигаме до тях! Затова нека продължава пробуждането на народа! Трудно е, но не е невъзможно! Познанието до всеки да достигне трябва!

    Следете и тези места в интернет:

    https://alterinformation.wordpress.com

    https://infobalkani.wordpress.com

    http://dokumentalni.com

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.