Барак Обама призна, че „жена” му в действителност е травестит на име „Майкъл”

Барак Хюсеин Обама призна пред офицери от ВМС на САЩ, че „жена” му в действителност е травестит на име „Майкъл”, бившият председател на обединения комитет на началник-щабовете адмирал Майк Мълън изглежда изумен.

michelle-obama-penis-bigger-than-baracks-man-ugly-141618655153

Мишел Обама, т.нар.”Първа дама” на САЩ е родена под името Майкъл ЛаВон Робинсън /Michael LaVaughn Robinson/ на 17 януари 1964 г. в Чикаго, Илинойс.

Той е вторият син на Фрейзър Робинсън Трети /Fraser Robinson III/ – известен през 60-те кокаинов дилър и главорез на кмета-мафиот Ричард Джей Дилей /Richard J. Daley/ и Мариън Шийлдс Робинсън /Marian Shields Robinson/, улична проститутка на свободна практика, впоследствие диагностицирана с HIV-вирус през 1998 г.

Майкъл /Мишел/ е популярен в гимназията и през 1982 г. получава стипендия, за да играе на позицията среден нападател за отбора на „Орегон Стейт Бийвърс”. След приключването на изключително успешния му откъм показатели първи негов новобрански сезон в отбора, той изведнъж отпада от училище. негови съотборници коментират, че редовно са чували Майкъл Робинсън да се оплаква за това, че е „жена хваната в капана на мъжко тяло” /“woman trapped inside a man’s body”/ и на 13 януари 1983 г. той се подлага на операция за смяна на пола в университетската болница „Джонс Хопкинс” в Балтимор. За да прикрие срама от новата си самоличност, Майкъл напуска Орегон и постъпва в Принстънския университет под новото си име Мишел Робинсън /Michelle Robinson/. Години по-късно среща Бари Обама, Младши – кенийски имигрант, който впоследствие научава действителната самоличност на „Мишел”. Впоследствие те се женят и осиновяват две деца.

butthatsnoneofmybusiness.com, 30 март 2015 г.
Превод: Р. Григоров / Българска Легия за информационна защита


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

27 мнения за “Барак Обама призна, че „жена” му в действителност е травестит на име „Майкъл”

    • Няма нищо общо с конспирация. Това е факт, за който сам Обама се изпуска не един път. Справка във видеото:

  1. Ако това е истина, ето ви един перфектно-идеален пример, защо не трябва да се узаконяват гей-браковете и прочие. Политиката която водеше това „то“ – така казвам на измислените Обама, за малко щеше да доведе света до тотална катастофа…. ХОРА, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!… такива хора НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВЛАСТ ИЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ КЪДЕТО И ДА Е !!!…

    • Сериозно, ако действително е „Е и?“, то тогава защо е „спестено“ на избирателите?? Дали същите тези хора биха гласували за него отново и напротив, мисля, че ако той самият го е смятал за редно – не би го спестил!! И второ – вероятно и за мен би било донякъде „е и“, ако не беше го крил, а сега следват въпроси – на снимките по полата й се вижда издутина, няколко пъти е хваната и бързичко да си го намества, така че – а тогава каква й е операцията, „тя“ възбужда ли се и всъщност, в тяхното семейство кой кого ли обладава?? И ако за теб е без значение да си легнеш с мъж в женски дрехи, то повечето мъже биха се отвратили и всъщност за това става въпрос – за премълчаването, т.е. лъжата и напълно съзнателното подвеждане на избирателите. Да, би могло да му е неудобно от признанието, но някой да го е заставял да бъде президент??

      • Хахахааа я дай видео или снимки как си го намества ! А стига глупости , тва е направо олигофрения с тази жена дето искат да я направят мъж от годиниа насам.

  2. Анонимус.бг Направо къртите с тия статии, честно..! 🙂
    Още малко ще се абонирам за вас, умете да развеселявате хората…!
    Направо от сега виждам, как вестниците „Шок“, „Лична драма“, ‘Уийкенд“.. и другите от „жанра“ , фалират един по един..! =D
    Направо без конкуренция сте,в тая сфера, лидери в „жанра“, шапка ви свалям..!
    🙂 🙂

  3. А бе, колеги, и аз мразя капитализма, империализма, англосаксите и т.н., ама такава глупост не бих дори си и помислил. Недейте така, Анонимус.бг! От километър си личи че Мишел е истинска, красива дама. Всеки „преустроен“ мъж може да бъде разпознат от всеки що годе интелигентен нормален човек. Не допускайте такива статии във вашия сайт! Така само губите привърженици.

    С най-голямо уважение!
    Иоан Първи

    • Глупости са верно! Но и че Мишел е красива, също е глупост. Въпреки това, твърдя, че тя е по-стойностна от Барак Хюсеин!

    • Че какво пък, може и да не е вярно. А може и да е вярно. Трябва ли да разсъждаваме като конформистите – „не е вярно, защото не може да бъде“, „не е така, защото няма как да е“. Или „не може да бъде, защото никоя официална медия не го казва, Белият дом не го потвърждава, Държавния департамент отрича, НПО-тата ни се смеят, значи няма как да е вярно“. Те такива като Вас, Ваше Превъзходителство, и за терористичния акт от 11.9.2001 казват: „ами няма как да е скалъпена работата, просто защото такова нещо не може да стане“. Ама защо да не може да стане? Според мен не само че може, но и точно така е станало.

      И защо КОНКРЕТНО да не е вярно? Никой не ги обвинява мистър Обама и Майкъл, опа, Мишел де… Тяхна си работа. „Не питай-не казвай“. Ми ние не ги и питаме, па и те няма да ни кажат… Тука просто си разсъждаваме. Има твърде много данни, навеждащи на мисълта, че може да не става въпрос за партенка. Ако ставаше въпрос за разследване на престъпление, при толкова много улики (даже „косвени“), всеки прокурор би дал разрешение за арест. А пък ние само се осмеляваме да ДОПУСНЕМ. Ах, простете дързостта ни!…

      Но ако СЛУЧАЙНО е вярно, то тогава… Твърде много неща в действията на „великия щатски президент“ моментално си идват на мястото и получават прекрасно обяснение. Наистина, колко низко и колко тривиално обяснение… Да не търси човек нищо сложно. Колкото един шантаж е по-прост, долен и елементарен, толкова е по-ефективен… А мотивите на някои хора нямат нищо общо с никакви възвишени идеали. Те са по-близки до мотивите на животни и това важи даже за президентите, и даже за тези на „най-великите, свободни, законови и демократични страни“, богоизбрани над света (едва ли не).

      Освен това, ако Вие, Ваше Височество, Превъзходителство и може би, даже Величество, Иоан Първи, бяхте просто платен пропаганден трол? Щяхте да напишете точно същия такъв коментар. Откъде да знаем, че не сте? Нали ЦРУ и Държавния департамент на САЩ, чрез подопечните им НПО-та и съответно, веригата им под-изпълнители, плащат на разни дегенерати „фрийлансъри“ (демек, най-тривиални уеб-тролове) да изпълняват поръчки в рамките на т.нар. „информационна война“? Спускат разни методически указания, по които троловете чаткат с потни пръстчета… Та, ако Мишел наистина е Майкъл, то 100% съм сигурен, че тази тема е включена в методическите указания и троловете ожесточено я оспорват. Включително, осмиват разните „конспиративни теории“, упрекват медиите, заплашват ги със „загуба на доверие“… Това са им инструкциите. А каква ни е на нас гаранцията, че Ваша Възвишеност не е един от тях?

      Ние живеем днес в свят на лъжа, конспирация, заговор, тотална измама, пропагандни мозъчни промивки, идеологически манипулации, психопрограмиране, масова дебилизация… Няма нищо по-естествено от това, някой да ни лъже и да ни манипулира. Въпросът е само „КОЙ“, „КОЙ“, „КОЙ“?????… (Ха-ха-ха…) Дали е авторът на статията?…

    • Абе на една от снимките като го погледнеш ръцете,раменете гръдните мускули са си абсолюрно като на мъж.

    • Ей, я по-леко Йоан Първи! Ти да не си бъркал под полата на Мишел, за да си толкова сигурен какво има там!

    • Съжалявам, но за мен Мишел никога не е била истинска, още по-малко и красива дама. Добре облечена и поддържана – да, но иначе – висока, мускулеста, едра, на снимката с папата стърчи над всички, пред нея Барак е момченце… Все още с издутина отпред на полата, не ми се и представя кой кой е в тяхната спалня, а след като е „въпреки всичко“ – явно и извън нея:-((

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.