Абсолютното зло: Фармацевтичната мафия на семейство Рокфелер

Capture

Как така се случи, че фармацевтичните фирми в света са цяло море, а собственикът им е един и същ? Как така се случи, че лечението ни се оказа в ръцете на уроди, печелещи от отравянето и убийството на хора? Как така се случи, че медицината избра път, посочен и от многоженец, насилник, конекрадец, мошеник, крадец и шарлатанин? Как така се случи, че правителствата ни прилагат методи на терор и сплашване за заробване и насилие върху  населението – от името и в интерес на печалбите на химическата и фармацевтична мафия на семейство Рокфелер?

Capture

Да започнем от самото начало.

Основател на фармацевтичната мафия станал  многоженеца, насилника, конекрадеца, мошеника, крадеца и шарлатанина  Уилям Ейвъри Рокфелер (1841–1922).

Уилям Ейвъри Рокфелер

Уилям Ейвъри Рокфелер от семейство Roquefeuille, което през 17 век емигрирало в САЩ  от Нойвид (Рейнланд-Пфалц / Германия).

Въпреки че нямал нужното образование, Уилям Ейвъри Рокфелер нагло се представял за лекар. И не за какъв да е лекар, а за „Доктор Уилям Е. Рокфелер, известен специалист по ракови заболявания“.

Първите си пари е спечелил, пътувайки с впряга си из страната, лекувайки хората от рак с чудодейното си лекарство от смес на бензин и алкохол. Лекувал бързо, много успешно събирал пари от безнадеждно болните и винаги успявал да се измъкне безнаказано.

Колко е спечелил тогава  Уйлям Еивъри Рокфелер от „лечението на рак“, само може да се предполага, но са били достатъчни за 13% акции на  Standard-Oil.

StandardOil

Като умел търговец,  Уйлям Еивъри Рокфелер се пробвал на различни поприща, но успеха си с бензино-алкохолното чудо никога не забравил. По-късно това станала пътеводната звезда за фармацевтичната мафия.

Следващ важен етап в развитието на фармацевтичната мафия е свързан с името на концерна  I.G Farben.

Входът към Лагер 1 с надписа Arbeit macht frei

Да, да – производителя на известния  „Циклон Б“.

Да, да – концерна, чиито заводи никога не са били бомбандирани от съюзниците, въпреки че това можеше да парализира цялата нацистка военна машина.

I.G Farben имал общ бизнес със семействата на Рокфелер и Ротшилд. Тези семейства работели заедно, сплотено и много ефективно:

*В началото на Втората световна война, зоната на влияние на картела  I.G Farben е обхващал 93 страни на всички континенти.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben вече бил погълнал 613 други компании.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben си сътрудничел/готвел се да погълне 2.000 компании из целия свят.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben притежавал капитал от 6.000.000.000 райхс марки в злато и е била най-големия промишлен картел в Европа и най-големия химически картел в света.

*В началото на Втората световна война, благодарение на сливането си с гиганти като Kodak, DuPont, Standard Oil – I.G Farben се превърща в най-мощния картел в историята.

След войната, през 1953г. , немската част на I.G Farben  беше прехвърлена на такива членове на картела, като  Bayer, Hoechst и др. , за да не предизвиква асоциации с  „Циклон Б“.

Тъкмо уредили нещата  през 1953г, и немската част на I.G Farben на семейство Рокфелер била приватизирана, на закрит аукцион, разбира се, чрез „анонимни“ лица (225 на брой) от семейство Рокфелер, разбира се. За някакви си там  329.000.000 долара, разбира се. Идеята за този аукцион била пусната на Робърт Кенеди от „автора на плана“. Но когато Робърт Кенеди започнал да се колебае, изведнъж отнякъде се появил оня зъл палестинец Серхан Серхан (убиецът на Робърт Кенеди).

Робърт Кенеди

Сега главен надзирател на супер-картела е Citibank – резултат от поглъщанията на фамилия Рокфелер в ранните години.

Главен таран за по-нататъшното разрастване на супер-картела станала Организацията на Обединените Нации (ООН) – любимата рожба на семейство Рокфелер, представляваща  най-големия и съвършен механизъм, обезпечаващ неограничена власт на монопола им.

Разрастване на ООН

И когато вече всичко беше под контрол, семейство Рокфелер започна настъплението си към тогавашната медицина, презрително присмиваща се над бензино-алкохолното чудо. Първоначално семейство Рокфелер унищожи корените на онази медицина, която учеше да помага на човешкия организъм сам да се лекува и тръбеше някакво си там „Не вреди!“.

Ако през 1905г в САЩ е имало 160 медицински учебни заведения с мотото „Не вреди!“, то през 1950г. вече нямаше нито едно такова. Така, като цунами семейство Рокфелер премина през целият свят. Резултата – отпадна закона в медицината „Не вреди“. Малко хора се интересуват от това, че този закон даваше по-добри резултати от бензино-алкохолното лечение. Повсеместно студентите започнаха да се обучават да лекуват с бензино-алкохолни хапчета и инжекции. Така фармацевтичната мафия, обучавайки дистрибуторите на бензино-алкохолни хапчета и инжекции, си осигури годишна печалба в размер на трилиони долари. А печалбата е космическа, защото маржът е космически, при това освободена от данъци.

Нямаше никакво значени, че бензино- алкохолния препарат рядко можеше да се нарече лекарство. Медицинската практика „Не вреди“, официално и повсеместно беше обявена за шарлатанска. Официално се признаваха само тези дипломи, които бяха издадени от бензино-алкохолните учебни заведения.

Но това са само дреболии….

За да получава своята космическа свръх печалба, са нужни обезпечители на постоянен поток от болни. За обезпечаването на този поток от болни, работят другите подразделения на империята Рокфелер – химическата и биотехнологична промишленост.

Да, да! „Великия спасител на света от глада – „Монсанто„.

GMO2_monsanto-gm-corn

„Шокиращи цитати на световния елит, говорещ за унищожението на човечеството… Монсанто е техен инструмент?“) – също е творение на семейство Рокфелер. Химията отравя цялата ни среда, докъдето и доколкото е възможно. От освежителите за въздух в тоалетната, до стерилните прахове – всичко служи като средство за да попаднем в ръцете на бензино-алкохолната фармацевтична мафия. Семейство Рокфелер трови не само средата в която живеем, но и храната ни. Процесът на отравяне на храната се разделя на два етапа: отравяне на земеделските насаждения и отравяне при преработката.

Прочетете и: Хранителен кодекс – скритата заплаха

С отравянето на земеделските насаждения се занимава „Великия спасител от гладът на света“ – Монсанто. А за окончателното отравяне на храната при преработката, семейство Рокфелер снабдява преработвателите с 400 вида всякакви Е-„добавки“ и 4.000 вида чудеса, променящи химичните и/или физичните свойства на продукта, такива, за които е бедна фантазията на преработвателя.

Това, че семейство Рокфелер е заета да изтреби всеки, който не желае да работи за бялата раса, е ясно вече и на заека ми, но съм възхитен – как умело и с фантазия ни изтребват! Първо ни съдират кожите, а после ги захвърлят в забвението на историята. А какви герои сме ние! Тъпчем децата си по дяволите с ненужни витамини, сами поглъщаме по дяволите ненужни хранителни добавки и дори се хвалим, колко сме образовани! В същото време семейство Рокфелер предпочита да се лекува с хомеопатични препарати, и не взема от своите бензино-алкохолни чудодейни хапчета!

Може би наистина мястото ни е на бунището на историята, като наказание за тъпата ни самоувереност?

По мотиви (съвсем съкратено):  MMnewsDie Pharma-Mafia

Източник


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

23 мнения за “Абсолютното зло: Фармацевтичната мафия на семейство Рокфелер

    • Рокфелер не е евреин, но и той като Ротшилд е алчен мошеник и ционистката доктрина е в неговите интереси.

  1. и кой диагностицира рака през 17 век ?! не дочетох статията след 20.ия ред , но явно е написана със злоба и целта е да манипулира четящото стадо ! а намерихте ли роднинска връзка на рокфелер с домусчиев ? защото и той произвежда лекарства.

    AB Администратор: Внимание!
    Редактирано за да се намалят буквите. Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

    • Прочети Домусчиев с коя голяма световна банка работи Сити Банк не е тайна !!! В статията е посечена и връзката на Сити Банк със Рокфелер така че правете си изводите.

  2. От момента на създаването на фабриките за хапчета медицина практикуват само духовно извисените-останалите медици печелят пари и живеят добре.Иронията е че вторите смятат първите за наивници,глупаци ,фантазьори.Практикувам през по-голямата част от кариерата си / 37 г/ самостоятелно медицина и мога да кажа за себе си че по-голяма награда за истинския лекар от благодарноста на пациентите на които е успял да помогне няма.Няма пари с които може да замениш искрящите и благодарни очи на излекуваните деца и техните родители.На всички които наистина спазват древния принцип „Primum non nocere! “ горещо препоръчвам да използват за собственното си здраве продукти които аз използвам от 2 години и прилагам на пациенти с огромен успех – на високотехнологичните американски компании: -патчовете на Life Wave и SE 2 и Stemflo на Stemtech/компанията на откривателя на стволовоклетъчното хранене и действието на зрелите стволови клетки в човешкото тяло -канадския неврофизиолог,ботаник и откривател д-р Кристиян Драпо с когото имах честа да се запозная лично в Атина през есента на 2012г на европейско африканска олимпиада.Ефекта които се постига с приема на SE2 не може да се постигне с каквато и да било операция за присаждане на зрели стволови клетки!!!/И забележете колеги – АБСОЛЮТНО НИКАКВИ СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ И УВРЕЖДАНИЯ ! Не е за вярване -нали!И аз мислех така докато не усетих въздействието им лично, а също и драматичните промени в здравето на много мои пациенти ! За повече информация – lifewave.com (Редактирано: посочената връзка не съществува!)

    • Когато чуя доктор да казва, че най-голямата награда за него е радоста на пациента ,веднага разбирам,че нещо не е наред. В живота ми това правило се потвърждава в а на100%.

      • Защо сте анонимен – това вече мирише, извинете, обърках, просто ВОНИ!!! Обаде ми се, ще Ви запозная лично с с такива лекари!!! д-р Асен Малинов, Пазарджик, МБАЛ „Ескулап“ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ по всяко време

        AB Администратор: Внимание!
        Нарушенa e точкa 9. Прочетете правилата за коментарите!

  3. Коментарите ви са доста наивни, приятели. Аз нямам претенцията да знам всичко и разбирам от всичко, но мога твърдо да ви кажа, че всичко написано в Интернет се контролира и това става с помощта на мощни технически средства, и в „подходящия“ момент, когато определени настроения достигнат дадена опасна / критична точка, тогава се въвежда следващ манипулиращ материал, корегиращ настроенията и първичните инстинкти на масата / тълпата в желаното направление. Това се отнася не само до Интернет, а и за всяко едно предаване по всички телевизии, радиа и вестници. Това се отнася не само за България, а и за всички страни по света в една или друга степен. И забележете, всички ние сме просто в една или друга форма на робство. От нас смучат я парите ни, я силата ни, я гласовете ни и прочие. Бях на доста места по света и по едно време ме учеха как да го правя и аз това. Слава богу не успяха да ми промият мозъка, а само ми се отвориха много широко очите. За съжаление трябва да заявя, че сме безсилни / с много малко опции за противодействие и с приказки по Интернет, а още повече с реципрочни / аналогични тайни завери / тайни общества нищо не може да се направи. Твърде силна е „машината на злото“, твърде силни и разнообразни са нейните лостове за въздействие. Не дай си боже някой от нас да прояви малко по-голяма активност и да сподели с някой свой колега или познат и много скоро него или ще го разболеят или ще го убият, или ще пострада я бизнеса му я семейството му. Малко ще перефразирам една известна приказка за количеството на парите – тази машина на злото, драги хора, може и трябва да бъде унищожена единствено с натрупване на голямо количество противосила. И то груба сила, но управлявана от правилните хора. Но от друга страна, кои ще са пък тези хора, кой ще ги избере и назначи? Такива революционни процеси или биват стихийни и лесно биват смазани впоследсвие или са ръководени скрито от богаташи и властимеещи като Рокфелерови, Ротшийлд, Морган и прочие изроди със „синя“ кръв. Всички същества по земята няма начин да бъдат доволни и сити, все някои ще трябва да е беден и гладен, за да може друг да живее в охолство. Унищожението на злото със сила е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ. Убеден съм в това за съжаление.

    • Абсолютно си прав! Ти знаеш и аз знам, но колко хора знаят, че злото в лицето на огромните еврейски транснйционални компании управлява света? Колко хора четат за Световния ред? Много, много малко, а техните телевизии, техните вестници, техните филми, техните учени, техните социолози, техните марионетни правителства непрекъснато ни промиват мозъците, колко щастливи ставаме като ни заробват, колко забогатяваме като ни ограбват и колко здрави ще бъдем като ядем тяхните ГМО-боклуци.

      • и аз го знам самите еврей са платили за смърта на другите както и винаги става заради няколко теглят всички но защото са тъпи и глупави и така е било и така ще бъде ДОКАТО ИМА ГОВЕДА ЩЕ ИМА И КАСАПИ

  4. Смятам че е време за събирането на подготвени групи от хора във всяка точка на света които да разполагат със средства за ограничаване на влиянието на световния „елит“. Интернет може да е началото но само с интернет не става. С протести също не става….. Щом те са таен елит … трябва да се създаде такъв който да го неутрализира.

    • Русия ИЗЛЕЗЕ от Световния ред! Забелязвате ли каква е реакцията на САЩ и света? Сега в тях ни е надеждата, но явно всички се опитват да я смачкат и това е понятно. Иначе Световното зло се нарушава, а Б-я отново е на страната на злото.

      • СССР е творение на злото и Русия е негов наследник. Никой от никъде не е излязал, все същите евреи дърпат все същите конци, а ние този път (дано!) сме от правилната страна, че 45 години ядохме комунистическо дърво, пак творение на същите евреи.

      • Преди години знаеш ли колко закони промениха в Русия за да разкарат господата от тяхната централна банка, защото до тогава те бяха неуязвими и няма сила която да го махне от поста му на директор освен ако не напусне, но едвали ще стане. Би се досетил защо само като му видиш заплатата и всички бонуси към нея.

  5. Смятам, че на тази тема трябва да се говори много повече, по-ясно и по-високо с достатъчно примери от ежедневието ни, в името на децата ни. „Хората“ прокарващи фармацевтичния, хранителния, медицинския и прочее ГЕНОЦИД над Българите си имат собствени имена…Не ги пестете…От най-високо ниво антибългари…

    • ситуацията ще променят личният пример и безброй малки групи от осъзнати хора.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.