БХК оневини изнасилвачите-пришълци в Кьолн

bhk-dyrji-na-osyditelna-prisyda-za-djambazki-ot-vmro-178914

Скандалът с изнасилванията в германският град Кьолн и на други места се преекспонира и това води до умишлено насаждане на ксенофобски настроения. Това заяви пред телевизия „Европа“ председателят на Българския хелзински комитет Красимир Кънев.

Според него бройката от около хиляда бежанци, които се спрягат като участници в насилствените действия над млади момичета навръх Нова година, е пренебрежимо малка в сравнение с общия брой от 2 млн. мигранти в рамките на Германия. Според председателя на БХК тези действия на северноафриканските пришълци могат да бъдат квалифицирани като „хулигански прояви“.

Междувременно представител на полицейски синдикат в Германия направи разкрития, според които местната полиция умишлено е забавила изнасянето на информацията по събитията в Кьолн.

Източник: big5.bg

3 мнения за “БХК оневини изнасилвачите-пришълци в Кьолн

  1. Ако излязат хиляда насилници (над млади жени) в центъра на София, това е само хулиганска проява!

    Хиляда са учениците на 40 (четиридесет) училищни паралелки (момчета и момичета)!

    Хиляда са децата в две основни училища!

    Хиляда са обитателите на два жилищни девететажни блока с по шест входа всеки!

    Хиляда са пътниците в един влак на софийското метро в час пик!

    Хиляда са пътниците в три самолета Еърбъс А330!

    Браво, г-н Красимир Кънев, председател на Българския хелзински комитет! Вие сте достоен противник на България! Вие сте срам за жена си, децата и целия ви род! Такива като вас ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!

  2. „Според него бройката от около хиляда бежанци, които се спрягат като участници в насилствените действия над млади момичета навръх Нова година, е пренебрежимо малка в сравнение с общия брой от 2 млн. мигранти в рамките на Германия.“

    Горепоказания боклук с порадена душа и с позор на челото, явно смята бройка около 20 000 примерно за достатъчна да и се обърне внимание. Интересно ми е, как би коментирал гнусния боклук факта, че изнасилвачите не са германци или други европейци, а са имигранти?

  3. Те тези са ясни… По-интересно е кой им плаща. Веднага ви казвам – този, който вече плаща и на неофашистките банди, за да подготвят своята „съпротива“… ФАЩ организират нещата винаги по един и същи начин, винаги и от двете страни, като отрано подготвят за сблъсъка и двете враждебни сили, докато междувременно подгряват „общественото мнение“… А после, докато техните платени марионетки пръскат наоколо кръв и смърт – не само по сцената, но и сред публиката, те обират на зрителите джобовете… Приятно забавление, глупаци! Just watch the show…

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.