Соростуция for Dummies (преди-първи урок)

Сещате ли се за тази професия, в която даден индивид от женски или мъжки (или от двата едновременно) пол стои на улицата и си изкарва прехраната като дава да го ебат непознати хора? Да, става въпрос за секс – анален, орален, „foot job“, hand job“, абе както му дойде, важното е да се заплати. Всички сте чували за проституцията, нали?

dummies-classroom-management

Чували ли сте обаче някога за соростуцията?

Тези хора, соростутките, са същински проститутки, които правят всичко, за което им се заплати. И вярват, че помагат на някого другиго освен на себе си. Типична реакция от наркотиците, които ползват.

Както при проституцията и трафика с хора, така и при соростуцията има трафик на хора. Само където е под различна форма и са го направили почти прозрачно за да се представя като най-нормалното нещо на незапознатите наивници от простолюдието. Да, водят си публични статистики повечето за „програмките“, по които работят.

В този трафик на хора се ползват соростутките по воля или по неволя за да вършат особени услуги за донорите си, които също така въобще не познават, нито имат на представа, с какво се занимават. Соростутката не се чувства омърсен/а от това, което работи дори и да вреди на други хора. Всички знаем, че проститутките също могат да развалят едно семейство или да лепнат на загорелите за секс някоя коварна венерическа болест, но соростутките са също много пакостни в мръсотията си, те развалят много семейства постоянно, създават бедност, разделения, общо взето допринасят за постоянния упадък на държавите, в които им позволяват да ги ебат за пари.

Това ако не е чистото определение за „мръсни пари“, много ви здраве.

Всяка соростутка си има също сводник. Този човек е шефа, „el papi chulo“ за соростутките. Той си има собствен „think tank“ (мозъчен тръст). Този мозъчен тръст е като сградата, в която работят соростутките, нещо като „el puticlub“, чрез който „el papi“ представя „програмите“ на големите „публични домове“ (тръстовете донори), които ако останат доволни им пускат пари за „бизнеса“. Тогава „el papi“ си вади хуя (химикала) и нарежда на соростутките да се захващат с „работата“ по „програмите“.

Соростутките им се е дала тотално свободна среда за изява и някои са дотолкова самозабравили се, че си позволяват да драскат по паметници и стени без да бъдат наказвани. Други пък чрез публични изяви се представят пред гражданското общество за много „cool и красиви“ хора, за професионални младежи и бъдещето на демократично либералната държава, към която се стремят. Опазил господ, пу. Все пак не може да очакваме да се държат по друг начин, тъй като знаем, че проститутките също си захвърлят използваните презервативи където им падне. После шляк, с малко тоалетна хартия си забърши задника и пак готов/а за „програмите“, по които трябва да работи за да заслужи парите си.

Живота на соростутките не е никак лесен. Те се борят усилено срещу някаква постоянна червена напаст, която върлувала и до ден днешен, но е невидима за другите. От „креативните и модерни“ наркотици, които ползват получават халюцинации и виждат хора като Троцки и Маркс с тъмно червени вибратори зад всеки ъгъл, готови да ги насилят, тях горките, о боже.

С напредването на Интернет технологиите и соростутките започнаха да ги учат да ползват удобствата и за да достигнат до възможно повече хора. Абсолютен разврат е днес. Нищо ценно не е останало, но за соростутките „то те прокарват ценностите“ в едно пост-застояло общество и цивилизация.

За „голямо наше съжаление“ тези „програми“ и соростуция целят единствено повърхностно визуално представяне на някакъв вид неосъществима порнографска държава. С всеки изминал месец соростутките спомагат да се прехвърли всичко що е родно на същите тези „публични домове“, зад които стоят огромни мега-корпорации начело с ужасно перверзни дъртаци педофили.

Съветваме ви да се пазите от соростутки, те вече са навсякъде. Жадни, гладни и заразни.

не очаквайте продължение, просто го прочетете тук…

brazilian-prostitutes-resized

6 мнения за “Соростуция for Dummies (преди-първи урок)

 1. Изключително вулгарно представен материал. Дали този подход не е отблъскващ, за мен – да! Не става въпрос за цензура, но е възможно да бъде прочетен от по-млади читатели.

  Въпреки всичко, приликата е поразителна…
  Ето повече за Джордж Сорос: Сорос, Джордж

 2. „ те прокарват ценностите“ ,че няма по-добро от неолиберализма от икономическа гледна точка но фактите са други и трябва да се пиши ,обяснява за да може хората да са запознати – соростутки успяват защото хората са неинформирани

  Темата е голяма и в едно изречение – капитализма постига най-добрите си резултати 1950-1970год. защото има големи регулации и данъци за мултипликатора на Кейнс

  На фейсбук(Атанас Шалапатов) стената съм описал по-важното

 3. проблемът е че малко хора го разбират ! поне у нас …на Запад вече се усетиха че такива като Сорос се опитват да ги изпързалят ..и да им наредят някъв Нов Световен Ред дето нее по вкуса на хората …у нас обаче стадото се манипулира по безумно лесен начин и вярва на всякви глупости и пишман „експерти“ …и участва в някви постановки и дирижрани протести без изобщо да разбира кво се случва ! очевдино сме доста глупав народ … бих казал не само глупав ами направо тъп !

 4. Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. На бедните хора НЕ им достига МНОГО, на алчните – ВСИЧКО. Няма значение дали СТЕ се продали или са ВИ купили – все ЩЕ трябва да си го отработите КАТО проститутка. Когато Ви НАБИВАТ нещо в главата, обикновено Ви ИЗКАРВАТ акъла. И ВАЖНИТЕ клечки са от дърво. Утре, утре, ВИНАГИ утре и така МИНАВА животът за теб. Търговците и представителните политици продават това което НЕ са направили, крадците и представителните политици – това което НЕ е тяхно, проститутките и представителните политици, и духовниците – това което НЕ би трябвало да продават. Кой още ТВЪРДИ, че светът НЕ се крепи САМО на търговията? Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ЩЕ живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ може повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост? Отначало ли е НИЩО – и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се…УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, това ЩЕ е истината.

  Европейската интеграция е ПРОЦЕС на политическа, правова, икономическа, социална, културна интеграция на европейски държави. Моделът за интегриране на ВСИЧКИ източно-европейски държави е един: Изкупуване на СИМВОЛИЧНА цена на АТРАКТИВНИ отрасли от промишлеността им от американски корпорации или техни ПОДСТАВЕНИ фирми, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за изкупуване са животоподдържащите отрасли: водоснабдяване, енергоснабдяване, обществен транспорт, телекомуникации, снабдяване с хранителни продукти. Контрол върху финансите им, включване в контролиран от Запада, нефто-газо-провод, теглене на кредити и ЗАДЛЪЖНЯВАНЕ към западни банки, спекулации с обработваемата им земя. Евро-атлантическата интеграция се провежда задължително от МАСИРАНА пропаганда. Средствата за МАСОВА информация също биват евро-интегрирани и КОНТРОЛИРАНИ централизирано и се заемат с ПРОМИВАНЕ мозъците на гражданите с евро-атлантически ценности. Едно от най-популярните клишета на евро-атлантическите ценности е “перспективата за всеки да притежава собствен бизнес, да бъде свободен в потребителския си избор и да се придвижва свободно зад граница”. С напредване на евро-интеграцията, напредва и СПАДАНЕТО на жизнения стандарт и ВЛОШАВАНЕ на социално-битовите условия в държавите членки на Евросъюза. Паралелно с влошаване качеството на живот в Европейския съюз, се УВЕЛИЧАВА и нуждата от ПРОПАГАНДНИ кадри, които да ПОДТИСКАТ критичните мнения сред гражданите. Възникват и нови професии като астротърфинг, протестър, доброволци, както и нови институции – Неправителствени организации.

  В момента богатите семейства по света съставляват 18% от всички семейства и притежават 88% от обществените блага, като ТЕНДЕНЦИЯТА е тяхната собственост да се увеличава, за СМЕТКА на увеличаване броя на безимуществените членове на обществото. Клинт Истууд в речта си за президентските избори в САЩ ноември 2012 КАЗВА истината. Държавата е собственост на богатите, а политиците са назначени да ОБСЛУЖВАТ собствениците й. И ако политиците НЕ обслужват добре богатите, ги уволняват. Характерно за СУВЕРЕННАТА държава е митническа политика, миграционна политика, армия за опазване на териториалната цялост. Съвкупността от митническа политика, регулиране на миграцията и армията, представлява firewall на една държава. Един компютър без ЕФЕКТИВЕН Firewall, е постоянен обект на АТАКИ от „троянски коне“, които го превръщат в Зомби. Една държава без ЕФЕКТИВНА митническа политика, която да защитава местната промишленост, без миграционна политика и армия, е ВАСАЛНА държава. Васалната държава ПРИЛИЧА на публичен дом, в който ВСЕКИ може да влиза, да се забавлява и да излиза, КОГАТО си пожелае. Разликата между васалната държава и публичния дом е, че в публичния дом можеш САМО да вкарваш пари, но НЕ можеш да ИЗКАРВАШ от него проститутките, докато във васалната държава МОЖЕШ да вкарваш и изкарваш КАКВОТО си пожелаеш, дори НЕ ти се НАЛАГА да ПЛАЩАШ за това.

 5. Всеки народ ражда подобни хора. Идеята да се привлекат, за да работят за заробване на собствените си народи и държави е елементарен. Важното е в едно общество тези мерзавци да не са отгоре,за да овладяват държавата и да я предават. Иначе мерзавци или „мърши в стадото“ винаги е имало и ще има,важното е да са в прериферията,а не на върха.

 6. Ах,ах,ах,разбрахте ли сега защо има толкова много сористутки в нашата нещастна Родина и къде бяха те по времето на социализма,бяха се скрили в партията хранителница,която тези същите ,сега,така старателно ругаят.Типично за проститутки от сористуичен вид. ГАДОСТ!!! Ех,къде сте славни:Круме-страшни,Тервеле-доблестни,Симеоне велики,Балканджи Йово-стоманен,Индже войводо,Христо Ботиве-високочели,Василе Левски-Апостоле,капитане Петко-войводо,Гео Миливе с поп Андрей,Антоне-стоманени комунисте и Вие Герои на социалистическият труд,благодарение на Вас все още има какво да присвояват и продават соросоидите гадни и жалки.

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.