Овчелюдието отново е мобилизирано

Аз съм Шарли, ти си Шарли, всички сме Шарли.“

Да обобщим официалната версия:

На 7 януари 2015 г. в около 11:30 часа, двама маскирани и въоръжени мъже нахлуват в офисите на френския сатиричен вестник Шарли Ебдо в Париж, Франция. Убиват дванадесет души, включително редактора Стефан „Шарб“ Шарбоние, седем други служители и двама полицая, ранени са и единадесет други.

Мотив за нападението:

Вестникът е привлякъл вниманието на целия свят със своите цинични изображения на пророка Мохамед.

Сега:

Атаките изглежда, че са приключили след около 72 часова касапница. Общо са убити 20 души на четири различни местоположения между датите 7-ми и 9-ти януари, включително и тримата заподозрени. Поне още 21 души са били ранени, някои от тях критично. Тази атака е една от най-смъртоносните във Франция от 54 г насам.

Експертите по тероризма, включително и New York Times, си задават един и същ въпрос тези дни: “Как е възможно да се обяснят пропуските на френското разузнаване, разкрити от стрелбата в Шарли Ебдо?”

The Times” пък пишат нещата по следният начин: “Как няколко джихадисти и вероятно голям брой съучастници в тяхната мрежа успяват да избегнат погледа на полицията и разузнавателните служби на Франция след като са им били добре известни тези хора в продължение на години?”

Очевидният им отговор е: „Когато става дума за тероризъм, има огромна зейнала дупка в нашето разузнаване.“

Френският експерт по тероризъм Гастон Гренуи обяснява: „Какво ще кажете за (твърдението на Френската полиция), че високо-професионални специални сили тип терористична група просто случайно биха „забравили“ личните си карти в изоставена и приготвена за бягство кола?“ (повече тук)

Точно така, джихадистите, които са убили в преследванията дори са били в списъка с терористи на САЩ и Великобритания. Съобщават от Belfast Telegraph.

„Ние не говорим само за празнина в разузнаването“, добавя парижкия анализатор Дагоберт ДеМерду. „Ние говорим за пропаст в разузнаването – една поразяваща цепнатина с размерите на Големия каньон в ушите на хората. Тази „черна дупка в разузнаването“ е просто изумителна.“

Някои експерти решиха да разделят тези, които знаят, че 9/11 (и други терористични атаки) е вътрешна работа, от тези, които все още не са го разбрали. Според Майкъл Менса от „Mensa Standardized Testing and Pizza Delivery”, тестовете за интелигентност показват, че разликата е от около 60 точки между двете групи.

Различните хипотези могат да се обяснят с липсата на сведения между скептиците и хората от овчелюдието. Според Менса те включват:

  1. Овчелюдието яде с 550% повече ГМО от скептиците и вероятно нанотоксините унищожават техните мозъци.

  2. Скептиците избягват да гледат водещите телевизионни канали, които е доказано, че излъчват импулсни вълни за деактивиране на гама-радиацията.

  3. Теоретиците на конспирациите са доказали, че използват ключови части на мозъка, участващи в познаваемите способности и невронните вериги, които са отговорни за свързване, извод-чертеж, визуализация, логика, и да виждат, какво е точно там пред лицето на човек.

След като дързостта и очевидността на фалшивия флаг от терористичните каскади се увеличава, недостига на интелигентност ще продължи да се увеличава също. Ако сегашните тенденции продължат, овчелюдието и скептиците могат от ден на ден да почнат да еволюират в съвсем различни видове.

konspiracii

Това, което се случва през последната седмица е типичен пример как овчелюдието може да бъде накарано да вярва в нещо. Така, че нека започнем с конспирациите.
Вече писахме по темата, но все пак това буди много въпроси, така че ще го повторим. След разстрел от УПОР с АК-47 (Калашник), въпросният полицай е все още с глава на мястото си, а кръв няма. Ето ви го и видеото:

Обърнахте внимание, че екстремистите викат „Алах Акбар“ и „On a venge le prophete Mahomet“ на чист френски, което означава „Отмъстихме за пророка Мохамед“. Ако те бяха истински екстремисти ислямисти, то щяха да произнесат и двете фрази на арабски език.
Също така днес, 12-ти януари, пробутаха на овчелюдието, че мъжът качил видеото със „застрелването на полицая“ в интернет – съжалява за това.

Професионални терористи сизабравят личните документи” в открадната кола? Не ви ли напомня това за 11-ти септември и официално разпространената информация как бяха разпознати „терористите” от Ал Кайда? След разбиването на единият самолет, полицай намира „личните карти на пилотите“ на 3 преки от кулите. Взривил се самолет, но на 3 преки намират личните им карти, странно. Сега се случва пак същото. Недоумение буди факта, че става дума за лична карта. По дяволите поне да бяха сменили репертоара, примерно с намерено кръщелно свидетелство. Малко разнообразия да имаше поне.

Приготвената за бягството кола била паркирана (внимание!) до ресторант за кашерна храна на 2 мили от Шарли Ебдо. Тази кола, черен ситроен, била зарязана пред ресторанта докато другата, сиво рено, била приготвена за бягството на убийците. Обърнете отблизо внимание на това, че едната кола е била паркирана пред еврейски ресторант и това, че еврейската общност заявява, че „Франция ще защити еврейските училища и синагоги с армия, ако това е необходимо”, въпреки че нападението не беше срещу евреи.

Как извършителите са знаели, че в централата на изданието Шарли Ебдо ще се състои събрание на целия им екип точно в същия час на нападението?

Навлизаме още по-дълбоко в дупката на заека. Следвате ли ни?

За тези, които не знаете, “саяним” са полу-официални агенти, обикновено наети от еврейски общности в чужбина, които могат понякога да бъдат привиквани да съдействат на Израел. С други думи „саяним“ се ползва на иврит за „асистент“ и е термин ползван за наричането на оперативно лице ползвано от Мосад. Тези им агенти са набирани сред еврейската диаспора за да помагат на Мосад с операциите им извън Израел. Преди време беше докладвано от водещата британска преса, че „има до 50 висши офицери от Мосад базирани в Европа, които работят с мрежа от хиляди лоялни на Израел агенти“. (Hughes, Chris (December 5th 2011).’Israel’s Global Hit Squads’ The Daily Mirror) Можете да прочетете тук повече по темата.

sayanim_everywhere

Подхвърлените лични документи са класическа стратегия на Мосад за ползване на „престъпник“, който е вече в тяхната система с врагове с цел да бъде лесно използван за наивник.

Естествено паралелно с това се представят масово на тълпите от обора ето такива новини:

Нападението срещу Свободата” The Times.
Войната срещу Свободата” The Daily Telegraph.
“Нападението над Демокрацията The Guardian.
НЕ! Полицай е убит защитавайки свободата на словото. Злото в лицето на Исляма ТРЯБВА ДА СПРЕ!” The Sun.
Избити за минути – Британия под тревога след като джихадисти застреляха 12 в Париж.“ The Daily Express.

Не се учудваме, че подскачат хора крещейки “убийте копелетата, избийте мюсюлманите, да го духа Палестина, бомбардирайте Иран”. А и самите изброени медии са добре известни, какво точно представляват, и за какво са ползвани.

Първите реакции разбира се бяха „виновни са Ал-Кайда“, „виновни са ИДИЛ“, „трябва да дадем решителен отпор“ и
естествено, че този отпор е желаната реакция, защото дни след джихадистките атаки във Франция беше свикана „извънредна среща в Париж“, която има за цел да се засили борбата с тероризма в Европа от САЩ (и Израел в сянката). На наблюдателите е известно, че и двете екстремистки организации, вече сме писали доста по темата, са създадени от ЦРУ. И двете се ползват за удари по целите противници на Израел и САЩ. И на банкерският Елит (тихо да не ни чуят!). Някои от целите и известни сценарии са Сирия, Сърбия, Либияи много други.
Сценариите са подобни и с процеса по „залавянето“ на преследваните терористи. Те винаги са екзекутирани в крайна сметка. Както се случи и с „терорист номер 1“ Осама бин Ладен (ака Тим Осман, кодово име дадено му от ЦРУ).

Да не забравяме,
че това може да бъде и предпоставка/ускорение за безпроблемното прокарване на Трансатлантическото търговско и инвестиционно партньорство (ТТИП), което е планирано за тази година. Това е споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ, което означава, че корпорации отровители като Монсанто ще бъдат вкарани на европейска почва. Което на своя страна ще докара още по-усилената анти-руска кампания и по-усърдното дупчене за шистов газ, за което идват да ни “отървават от руската ни зависимост” също Джон Кери и Филип Хамънд. (вижте тук и тук)

false-flag-terrorism(2)(2)

Прави впечатление и изказването на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, който предупреждава:Ужасните деяния, които видяхме днес в Париж няма да бъдат последните.“

Можете ли да си представите да сте оженен (или омъжена) за човек от овчелюдието и да ви се роди малко полу-човече от овчелюдието?“, пита Корвил МакГоргел от института за Приложна еволюционна спекулация. „Ужасяващата тръпка, която сте почувствали, когато ви зададох този въпрос е, че това, което виждаме е в ранните етапи на една нова форма на еволюционната дивергенция, която в крайна сметка ще остави „не-теоретиците на конспирациите“ някъде между неандерталеца и птицата Додо.“ Това е показно, че хората от овчелюдието не са в състояние да оцелеят, а с това темпо дупката в сигурността ще може да се разреши сама някъде след 30 г. Недостатъкът е, че може да има няколко дузини повече фалшиви флагове, които ще са всеки по-очевиден от предният, но тъй като овчелюдието от неразбиране скита извън ръба на своята еволюционна задънена улица, имаме основание да мислим, че те ще оставят един „по-добър свят“ за нашите внуци.

sheeple

Следователят, който разследваше нападението над Шарли Ебдо се самоуби в сряда 7-ми януари. Той се самоубил в 1 часа през нощта преди да предаде доклада си. (повече тук)

И ако все още не сте потънали в тоталната конспирация, може да продължите да ни следвате.

Само преди няколко седмици Франция започна паническо бягство след като гласува да се признае Палестина за независима държава. Израел беше силно разочарован от това. Сега Палестина ще се присъедини към Международния наказателен съд, и е на път да съди Израел за геноцид. Явно затова изведнъж „ислямския тероризъм“ реши да накаже Париж за това, че са обърнали гръб на Израел. Заради гласуването и позицията им? Разбира се.

latuffmossadАко си помислихте, че до тук приключват съвпаденията сте по-вероятно доста добре засегнат от възхода на овчелюдието, или в най-лекия случай сте зле информиран.

През изминалата 2013 г. малайзийскии съд в Куала Лумпур осъжда Израел виновен за геноцид. Месеци след това започват да падат от небето малайзийски самолети.

През 2011 г. норвежката младежка лейбъристка партия е била на път да наложи блокада на Израел. Внезапно лидерите на партията (на младежкото крило) бяха екзекутирани, професионална екстерминация, за която е писано много.

Норвежки младежи от лейбъристката партия с табела „Бойкот на Израел“ протестират пред норвежкия външен министър. След два дни много от тях бяха убити.

Норвежки младежи от лейбъристката партия с табела „Бойкот на Израел“ протестират пред норвежкия външен министър. След два дни много от тях бяха убити.

Какво ще кажете затова как НАТО наказва „свободата на словото“ в Либия през 2011 г.? Самолетите им бомбардираха либийски радио и телевизионни станции.
Знаете ли, колко много журналисти се убиват от години наред вече, но точно сега решиха да вдигнат овчелюдието. Много удобно. Ами бомбардировките на НАТО над сръбската държавна телевизия, които убиха 15 журналисти, къде ги забравиха сега, и тогава къде беше Европа? Едно видео на разрушената сграда. Лицемерието е безгранично. Ами атентатите в Русия? Защо мълчат всички медии и ЕС за хилядите избивани невинни рускоговорещи украинци от Киевската хунта (поставена от САЩ) в момента? Просто е по-удобно да се свеждат до това да сочат с пръст и викат „Путин е Виновен“.

1979511_847022035340265_6734365444920064976_n

Видяхте ли как събраха овчелюдието на „марша на солидарността“ в Париж, където бяха почти всички лидери (нашият рапон Бойко-тиквата също беше там)? Много бързо действат, но когато около 2 млн души излязоха на протести в Мадрид, Испания през 2011 г., срещу цялата система на управление, тогава мобилизираха медиите да не отчитат реалността. Разбира се това също ни подсети и за атентатите в Мадрид, когато отново бързичко им спретнаха такива „маршoве на солидарността“ и след това избори и смяна на правителство. Там също има много сходности.

p.txt

Нека бъдем ясни. Ние не сме мюсюлмани. Противници сме на тероризма. Дори не подкрепяме смъртната присъда. Противопоставяме се на насилието като средство да се правят политически или етически гледни точки. Напълно подкрепяме свободата на словото и дори харесваме критичният хумор и начин на говорене. Но хора, ние просто днес не се чувстваме да сме Шарли. Дори много реално сме отвратени от колективното лицемерие около убийствата във Франция.

Изданието, или хората останали живи в изданието ще пуснат 1 000 000 копия през следващата седмица, обикновено са 60 000 (вижте тук повече). Погледнете предстоящите им публикации:

aqErmmДа обиждат пророка Мохамед и мюсюлманите в името на свободата на словото е някак си доста нередно. Подигравките с Християнството също бяха част от дневният им ред на служителите от Шарли Ебдо, за голяма радост на международното еврейство, основните им господари, които им дават, както морална така и финансова подкрепа за техните „сатирични“ изяви.

cEvOv9

Вече би трябвало да се ориентирате, нали?

Направете една сатирична карикатура за Аушвитц, или изразете съмнения затова, че 6 милиона евреи са убити в газови камери и ще ви напъхат зад решетките в 16 държави по света: Австрия, Белгия, Чехия, Франция (oui monsieur, там също я има тази “свобода на словото”), Германия, Лихтенщайн, Люксембург, Литва, Холандия, Полша, Португалия, Словакия, Швейцария, Унгария, Румъния и Израел.

Жална ни майка след подобно заявление. Май имаме големи ташаци за да заявим днес, че “Ние не сме Шарли”. Ако обичате не ни убивайте! Не ни убивайте затова, че свободно изразяваме правото си на глас!

Прекалено много свобода на словото, приятели. Свобода на словото за тях. За нас – мълчание.

charlie-hebdo-publisher-charb1-481x640

53 мнения за “Овчелюдието отново е мобилизирано

  1. Сградите от 11.09 бяха изпепелени с нов вид лазерно оръжие.Има документален филм доказващ ттова.Сградите буквално се разпрашиха преди да докоснат земята, а на колко преки имаше изпепелени коли, а там сградите не бяха ддокоснати.Става въпрос за нов вид термично оръжие!!!

  2. Показателно е, че клипът вече го няма… Очевидно не бива да бъде виждан, нито анализиран! Интересно!

  3. А странно защо и никой не отрази атаката в Истамбул ден преди атаката в Париж? Турското разузнаване все още твърди че двата атентата са свързани тъй като всички „терористи“ са били отседнали в един и същ хотел.

  4. Когато украинските фашаги атакуват, запада мълчи. Когато обаче борците за независимост мачкат укрофашагите запада веднага реве за преговори. Този филм сме го гледали и в Югославия и в Сирия и къде ли не.
    Това ли им е „демокрацията“ и „цивилизацията“ на западняците. Пфу! Убийци!

    • Просто изгледай Zeitgeist – 3ти епизод е предимно на тази тема и си е казано с факти толкова хубаво че чак косата да ти настръхне. По принцип смятам че всеки жив човек, не числящт се към овчелюдието би трябвало да ги гледа поне веднъж в живота си.

  5. Не се подвеждайте и не спорете за незначителни неща.От ясно,по ясно е,че основният играч в тази мръсна игра е глобализма и неговите идеолози главно в С А Щ. Много станаха мръсните и човеконенавистнически ,техни. игрички.Днес на Франция посягат,утре на България и т.н.,докато не дойде времето да им каже цялото човечество едно голямо и категорично Н Е!!! Не господа мерзавци!

  6. Нека извлечем позитиви от случилото се , колкото и за някои да звучи неадекватно, а именно:
    Връщайки се няколко години назад в Америка (атентата от 11.09) и съпоставяйки го със случилото се в Париж , аз установих , че изключително много хора са вече будни . Видях , че много хора вече се замислят и не приемат всичко излъчено по ТВ като чиста монета. Интернет е нещото , което с тяхна помощ се развиваше (с цел контрол) , но идва време в което интернет ще ги унищожи , защото той вече помага на „търсачите“ да се информират и развиват. А иначе кой точно е отговорен за атентатите едва ли ще стане ясно , масони , иломинати , тамплиери , билденберги , комитет 300 и прочие общества са заинтересовани да има страх и война. Ислямски джихад в европейска държава с над 5 милиона работещи мюсюлмани (сирийци , алжирци , мароканци , араби и т.н.) някак си не ми звучи организирано от Ал К или от Исл. Държава. Успех на всички търсачи.

    • Галя, и аз не мога да повярвам че 14 години след 11.09.2001г. все още милиони хора вярвят, че самолет направен от алуминий, може да се блъсне в стоманобетонен небостъгач и да влезе в него цял целеничък,барабар с крилата ..:).. сякаш е “ нагорещен нож мушнат в буца масло“ …???!!! (вместо по всички правила на физиката и логиката при сблъсъка да се потроши и падне в основите на сградата или в най, най -добрия случай поне най крехките му-части крилата да се откъснат при удара и паднат отвън). А най тъпото и невероятно вярване на хората-овце е,че горивото от същия този самолет е в състояние „да разтопи“ стоманената конструкция на 110 етажна сграда и да я обърне в прах,без използването и на грам експлозив …https://www.youtube.com/watch?v=KF3wnvYgxiA Галя,сградите паднаха пред очите ми (аз живея в Америка) и си бяха ВЗРИВЕНИ !!! Контролирано разрушаване (controlled demolition) ..това се случи на сградите,а за ОВЦЕТЕ е версията за Осама бин Ладен…Все някой трябва да им вярва на организаторите на спектакъла….

  7. “ … какво е всъщност радикалният Ислям.
    Накратко, той е една тоталитарна доктрина, формулирана в средата на 20-ти век от идеолозите Саид Кутуб и Абул ала Маудиди, която издига Шериата в ролята на единствения критерий дали даден човек или правителство са истински мюсюлмани.
    Ако едно правителство в мюсюлманска държава не наложи Шериата като единствения закон, то се превръща в правителство на апостати, а за апостатите има едно единствено наказание в Шериата – смърт, казва Кутуб.
    А какво точно е Шериата?
    За ислямистите той е свещен Закон Божи, който трябва да се спазва напълно, за да може мюсюлманина да си осигури място в рая. В действителност, това е една доктрина, измислена повече от век след Мохамед от ислямски богослови, с цел да се легитимира Арабският империализъм, който започва своите най-големи завоевания при династията на Умаядите (661-750 г., б.а.). И наистина, как може да е Закон Божи нещо, което има четири различни интерпретации, наречени на техните автори (Шафи, Ханафи, Хамбали и Малики) само при сунитите.
    За ислямистите, обаче, Шериатът е тяхното идейно знаме, защото той е възможно най-реакционната и ненавистна интерпретация на Исляма, която проповядва насилие и дискриминация срещу немюсюлманите и жените. С две думи – изправени сме пред средновековно мракобесие в 21 век. И в Шериата наистина има забрана да се изобразява пророка.“
    Алекс Алексиев

    • Защо цитираш човек,който работи за ЦРУ, организацията,която разработи арабския тероризъм? Той ще измисли хиляди теории, за ни убеди в неговото естествено рождение.

    • Ти намери, кого да цитираш. Всички го знаем Алекс Алексиев, каква продажна американска подлога е!!! Да се маха на там откъдето е дошъл – САЩ.

  8. „Казано е, че представителната демокрацията е най-лошата форма на управление, но не сме открили по-добра, защото ние господарите на СВЕТЪТ, това решихме за Вас, да Ви ЗАРОБИМ четворно до живот и СЛЕД него. Един път чрез работодателите, втори път чрез банките, трети път чрез представителните политици и четвърти път чрез духовниците. Защо да може, да МИСЛИ или да желае да МИСЛИ самостоятелно ВСЕКИ от Вас, когато ние МОЖЕМ да НАЛОЖИМ нашите мисли върху и във ВСЕКИ от Вас?! Вие гражданите желаете да се представлявате сами, да но не СЕГА, друг път ще бъде, затова. В съда СЕГА ще бъдете представлявани ВИНАГИ от друг – адвокат се нарича това, в политиката СЕГА ще бъдете представлявани ВИНАГИ от друг – представителен политик се нарича това, пред ОНЯ по-горе СЕГА ще бъдете ВИНАГИ представлявани от друг – религиозен представителен политически духовник – ЛИДЕР (Рогач – Овен) се нарича това. Ето защо, това е най-добре за Вас, щото до СЕГА сте само една ОВЦА. Вълна, мляко, МИСЛИ, мозък, ПАРИ, кръв, ВЯРА, труд, СТРАХ, кости, НАДЕЖДА и органи, това взимаме и ще взимаме от Вас за нас, защото овцата е овца, ДОКАТО не разбере това. Всяка НАДЕЖДА наложена върху Вас от алчни с болни мозъци шепа представителни политици и духовници, и ТЕХНИТЕ слуги ОБЩЕСТВЕНИТЕ медии (средствата за масово осъзнато контролирано ограничено манипулативно осведомяване и дезинформация) за ДНЕС или УТРЕ, Вие ТУК и СЕГА оставете! Защото овцата е овца, ДОКАТО не разбере това.“ Уинстън Начърчил

  9. Смях се с глас, май овцете сте вие. Такова нещо като институт за Приложна еволюционна спекулация просто НЯМА, драги КОНспоратори. Минете на магарета :))))

    • и на мен ми е интетресно кой е въпросния човек ,който го твърди ,все пак би било редно да проучвате нещата преди да се копи/пейстнат от реддит.ком или друг сайт

    • Вие явно не сте разбрали една част от статията. Става въпрос за сатирично писане. Нещо като в отговор на въпросните карикатури.

  10. Да,зомбитата са много,но ние бг сме по природа скептици така,че има надежда за нас. Това е некадърно повторение на сценария с 11 септември. Целта е отнемането на малкото ни останали свободи, чрез всяване на страх, и едновременно наказание а Франция, не само за позицията и за Палестина, но и за Русия. Буквално дни преди атентата Оланд искаше отмяна на санкциите срещу Русия и говореше,че Европа не може без Русия. Друга цел може да е и туширане на движението Пегида в Германия.

  11. Като чета статията ми се реве…. Много хора знаят за истинското лице на жидовете и техните акции, обаче нищо адекватно не се случва срещу тях. Дано Господ да слезе и да направи някакво чудо… или избягалите националсоциалисти в Антрактида, или най-вече обществото да събере нужната маса и да се въздигне на нов кръстоносен поход срещу чифутските демони. Дано поговорката „преди изгрев е най-тъмно“ да важи и тук!

  12. Дам………
    За съжаление промиването на мозъци продължава с пълна сила.
    До такава степен масите са слепи и незапознати с истината която в повечето случаи стой пред носа им, но кво да се прави.
    За мен вече сме стигнали дъното тоест първа чакра.

  13. Уви, твърде много съвпадения!
    Чудесен материал, събран в една статия. Както се и очаква, по медиите е само масово разпространената информация, лесна за преглъщане. Определено има върху какво да се замисли човек и започне да чува правилно онова, което се свежда до масите от СМИ.
    Подкрепям изложения материал, заслужава сериозно внимание!

  14. Интересно защо анонимните по света заклеймяват атаката, а само в България я оправдават, дори одобряват. Не би ли трябвало свободата на изразяване да е на първо място за една хакерска група, обединена именно от ограничаването достъпа до информация? (А какво е свободата на словото, ако не свободата да казваш това, което другите не искат да чуят, това, което ще ги обиди и нарани?; в крайна сметка всеки може да се подмазва и да говори ласкателства). Или вие сте от онези анти-глобалисти „всичко вредно за Запада е добре дошло“. Но в такъв случай оправдавате именно толерантността към тази паплач ислямистите, които с агресията си почерниха всичко най-свято за свободния човек. Няма позиция, която да оправдава тази варварска постъпка.

    • Никъде не се твърди одобрение. Очевидно нещо не е станало ясно. Никой не одобрява грозните действия, но трябва да внимаваме. Възможно е крадецът да вика „Дръжте крадеца!“…
      Статията няма за цел насаждане на омраза към исляма, нито към когото и да било, нито която и да е религия, прочетете отново! Опоменатите в материала са част от известна на мнозина фактология.

      • Добре, де, Халил:

        Когато исляма е толкова добродушен, защо само ислямисти правят нападения в името на Алах ( Господ, Йехова и др., както го наричат Бога Създател в другите религии ), а никой християнин, будист, зороастрист и т.н. не убива в името на същия Бог?

        … от друга страна, никой българин ( без значение, дали е дунавски българин, баварец, угур, българин от Волга, чечен, ( последните са мюсюлмани ), чуваш, карабулгар и др. ), никой руснак, поляк или др. славянин, никой японец и т.н. не е погребвал новородената си дъщеря жива, за разлика от арабите, преди да изпрати Бог на арабите пророка Мохамед. :-/ [16:57-59]

        …Иначе:
        „“Който има три дъщери, отгледал ги е, възпитал ги е, и е направил това добре, те ще бъдат за него преграда пред Ада.““

        От както забраниха в Ангола, и исляма и още няколко религиозни секти, намаляха ( ЗА ЕДНА ГОДИНА ) убийствата в Ангола. Как ще ми го обясниш това?

        Къде е проблемът? В Исляма или в хората, които изповядват исляма? Или в някои варианти на исляма?

        Наистина, в миналото французите са си позволявали да убиват в в името на Бог и Исус хора, в т.ч. са убивали и др. християни ( кръстоносните походи ), но като българин ( без значение, каква религия изповядваме в семейството ), и това не мога да го проумея.

        Сериозен съм: Обясни ми, как ги виждаш нещата.

      • Иванов, тероризма няма нищо общо с религията. Българите,които са направили солунските атентати и са първите терористи в света за религия ли са го направили? Тероризма е доста нелеп и подъл начин за борба. Ислямистите се борят за пари това е техния идеал в наши дни. Плащат им от ЦРУ и те родени в запада Европа за много яки евра отиват в ИД бият се и после без проблем се връщат в ЕС. Отворете си очите, хора.

      • Малка грешка, първият терорист е Христо Ботйов, отвличането на“Радецки“ се изучава от „Червените бригади“, „Черният септември“, „Сендеро луминосо“ и пр.
        И въобще разликата между „терорист“ и „борец за свобода“ е твърде тънка и субективна. Терористи ли са атентаторите-самоубийци на ХАМАС, които се бият за земята на дедите си, открадната им с т.нар. Балфурска декларация, която е лично писмо от един чифут до друг?

      • Прав си! Няма разлика между „терорист“ и „борец за свобода“. То и за това се все още няма официално дадена дефиниция за „терорист“. Дали някой е терорист или борец за свобода, зависи от гледната точка и от крайния резултат – ако действията са успешни, обикновено са „борци за освобождение“, ако не са, значи са „терористи“. 🙂

        И двата вида „активисти“ ползват „партизанските методи“ за водене на война. Има сума ръководства и от US и от USSR източници за такъв вид водене на война. От съветите им казваха „диверсантски военни действия“. 🙂

        Друг е момента, че зад „борците за освобождения“ в последно време се крият наемници, най-често американски. 😦
        … но „совата не е това, което е“ вече! 😉

    • Никъде в статията не е писано, че се одобряват терористи и терористични атаки от ANONYMOUS BULGARIA, дори напротив. НЕ ИЗВЪРТАЙТЕ!!!

      Друго. Анонимните не са група. Дори не всички са хакери. Тези анонимни, които създадоха #opcharliehebdo, имат право да нападат екстремистки групи, но в никакъв случай не могат да нападат такива, защото са мюсюлмани, и в никакъв случай не означава, че всички други анонимни би трябвало да се занимават с тази операция.

      Един въпрос: Някога, някъде, заради нещо – да се е присмивало публично мюсюлманско издание (печат, телевизия и др.) с Исус Христос? Чрез което не искам да пиша, че някой има право да убива заради каквото и да е, но мамка му, тези хора от Шарли Ебдо не мислиха ли, че беше (и е) нужно да се пазят след като всички знаем за съществуването на екстремисти способни на убийства в името на своите вярвания?

      Свободата на словото има своите лимити, иначе противно на това се извращава и тя самата.

      Колкото до фактите, които са описани, и към които има множество адски интересни хипер-връзки за хората интересуващи се да се информират – може спокойно да се стигне до извода, че САЩ, Израел и Саудитска Арабия (заедно с множество други страни пионки, като България) са виновни за създаването, спонсорирането и контрола на същите тези терористи екстремисти. ФАКТИ, ФАКТИ и пак ФАКТИ.

  15. От информацията, която излезе според мен са направили следното:

    Изпращат професионални убийци в редакцията на вестника да пролеят малко кръв. Нарочените братя Куаши биват отвлечени (жената на единия е удобно арестувана, вероятно преди отвлчичането на мъжа й за да не бъде свидетел) и заведени във въпростана типография, която е прилично отделена от хорските очи. Пуска се мухата със забравената лична карта и започва голямото „издирване“ на братята. Изведнъж заподозрените се появяват в типографията заедно със „заложник“. През това време се вдига патардия със „заложническата драма“ за да не се замислят хората за съшитата с бели конци история за братята и тяхното удобно ликвидиране в типографията (ако въобще са били там). „Заложника“ разбира се е спасен.

    Инересното е обаче, че е имало нарочен и терти човек, но той е реагирал веднага, сам се е предал и е предоставил валидно алиби. Така е успял да си спаси кожата, иначе го очакваше съдбата на братята.

    Веднага се задвижват медии, политици и всякаква друга деградирала и продажна агентура за да се лансират идеи тласкащи Европа към законодателство от типа на „Патриотичния акт“.

    Живеем в много гнусен свят. Горко на всички, които вярват на онова, което носи етикета „официално“.

    Превъзходен материал от авторите на статията. Само бих препоръчал да прозрат отвъд марионетките САЩ и Израел и да прогледнат за истинските господари на злото в лицето на Британската империя и Ватикана. В Библията те са обозначени Звярът и обяздилата го Вавилонска блудница.

    • „истинските господари на злото в лицето на Британската империя и Ватикана. В Библията те са обозначени Звярът и обяздилата го Вавилонска блудница.“ – ще ме умориш от смях, знаеш ли кога е писана библията? Знаеш ли, че тогава не е имало ни Ватикан, ни Британска империя? А и дори да е имало, не мислиш ли, че за 2000 години нещата могат да се променят и то не малко?

      • Господине, аз знам кога е писана Библията, а вие чували ли сте какво означава думата „пророчество“? Тя всъщност означава много неща, но едно от значенията е предсказване на бъдещето. Ето защо тия неща са написани много преди да има Ватикана и Британска империя за да знаят сериозните изледователи, че тия неща има да дойдат и когато вече са дошли какво е тяхното място в човешката история и какво е тяхното бъдеще.

        А вие знаете ли също така, че много преди да има и Мидо-Персийска или Римска империя – те също са предсказани в същата тази Библия и тяхното появяване и тяхното развитие също?

        И моля, не бърайте със смеха, защото който се смее последен се смее най-добре.

      • … когато е писана Библията ( до „ИЗХОД“ ), даже евреите не са били забелязани, като некадърните роби в Египет. 😉

      • Нищо не е предопределено. Ако обстоятелствата се променят, пророчествата отиват на кино.

        А и силно се съмнявам в библията да има някакви пророчества, но щом казваш. Предполагам тези пророчества са апокалиптични? Защо тогава ще се смееш накрая? Защото ще излезеш прав ли? 🙂

      • Нека дам пример за несбъднати пророчества – третия антихрист на Нострадамус. Първите два са Наполеон и Хитлер, третият е трябвало да се появи в Близкия Изток, в управляваща фамилия, да унищожи религиите, да обедини държавите под тотална диктатура и т.н. кофти работи. Това е било предсказано да стане ок 2000 г. Доколкото имам спомен от това време, такива неща нямаше.

        Самият Нострадамус казва, че прави тези предсказания, за да могат хората да избегнат въпросните събития. Неговите четиристишия са писани с тази конкретна цел. Библията не е ясно защо е писана, сбирщина от различни писания е, редактирана от църквата впоследствие.

      • От нещата, които пишеш се разбира, че ти Библия си виждал само на картинка, ако и това също да е под съмнение. Смесват ти се понятия като пророчество, предопределение и някъде от цялата каша на представите ти изведнъж реши ни в клин, ни в ръкав да намесиш и Нострадамус, който е от окултната школа и няма нищо общо с Библията.

        Използваш думата „апокалиптичен“, която ако те пита някой какво означава няма да знаеш. Явно в твоите представи това означава някакъв тип тотален колапс на всичко. Докато в библейския смисъл апокалипсиса е окончателната победа на Правдата и Истината над мрака.

        Каква е ползата прибързано да говориш за неща, които не разбираш? Няма ли да ти е много по-добре да замълчиш и да се научиш да изследваш, задълбочаваш, да внимаваш и да изучаваш, да търсиш и да намираш. От това ще имаш полза, не само ти но и хората около тебе. А да се изказваш неподготвен – с това само се излагаш и се окопаваш още повече в плитчините.

      • ОК, приеми извиненията ми. Ти си човекът, който разбира и има право да говори. Отново се извинявам.

    • Без да имам факти, мога обосновано да предположа и защо точно „Шарли“ е избран за мишена – достатъчно е човек с достъп да се порови в старите течения. Ако са имали осмиване на Талмуда, на някой виден талмудист – „свещена крава“ или на виден равин – ясна е работата. ТИЯ са злопаметни като слонове.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.