Ужасът наречен Ротшилд

Историята на една от най-богатите фамилии в света, която чрез подлости и измами успява да превърне целия свят в една игра на „Монополи”, в която ние сме само статисти.

Част 1

1710: Ражда се Амшел Мойсей Бауер. Занимавал се е с лихварство и с търговия на коприна в еврейското гето „Алея на евреите“ (Frankfurt Judengasse), съществувало в германския град Франкфурт на Майн от 1462 г. до 1796 г. Историята за това гето и първоначалното му създаване е от още по-рано, през 1241 г.

Бащата на Амшел е бил Мойсей Калман Бауер, а единственото известно нещо за него е, че е умрял през 19 Октомври 1735 г., и че предците му идват от земите на Хазарския хаганат – голяма средновековна номадска държава, създадена в средата на 7 век на територията на днешен Дагестан върху останките на Западнотюркския (Тюркютския) хаганат в съседство с Кубратова Велика България. Хазарите-юдеи са родоначалници на част от източноевропейските евреи – ашкенази, каквито са били Мойсей и синът му Амшел.

Хазарски хаганат 650 г. — 969 г.

Хазарски хаганат 650 г. — 969 г.

Велика България била в упадък след смъртта на хан Кубрат. Синът на Кубрат – Баян (Батбаян) признал върховенството на хазарския хаган (управител) и от тогава част от прабългарите започнали да ги наричат „черни“ или „вътрешни“ българи. Останалите прабългари, които са били с Аспарух се насочили към Долни Дунав като често е трябвало да се бранят и воюват с хазарите.

През 861 г. Кирил и Методий (Хазарска мисия, 860-861 г.) участват в хазарската столица в диспут между представители на основните монотеистични религии, организиран от хазарския хаган (бей, управител), който тогава е бил привърженик на пратюркския монотеизъм, но не успяват да го убедят в предимствата на християнството. В неговото обкръжение се е изповядвал юдаизмът и ислямът. Около 861-865 г. хазарите окончателно възприемат юдаизма..

През 965 г. киевският княз Светослав I успява да разгроми хазарите и да превземе най-важните им крепости и столицата Итил. Експанзията на Хорезъм, киевския княз Владимир I (980-1015) и узите нанасят последен удар на Хаганата.

Амшел се жени за Шунсе Лехних и има с нея официално 8 деца. Шунсе умира през 1756 г. Амшел Бауер поставя червен знак над входната врата на своята счетоводна къща, този знак представлявал хексаграма (което геометрично и числено се превежда като номера 666, или шестоъгълна звезда), която в едно далечно бъдеще ще стане символ на Израел и на световния ционизъм. Амшел умира в епидемия от едра шарка през 1755 г.

Алея на евреите през 1868 г.

Алея на евреите през 1868 г.

36523_384392574982299_226330239_n

Майер Амшел Бауер

1743: Ражда се четвъртото дете на Амшел и го кръщават Майер Амшел Бауер, роден във Франкфурт, Германия.

Гутле Шнапа

Гутле Шнапа

1753: Гутле Шнапа (Gutle Schnapper), също еврейка и бъдеща съпруга на Майер Амшел Бауер е дъщеря на уважавания търговец Волф Соломон Шнапа (Wolf Salomon Schnapper).

1760: През това десетилетие Майер Амшел Бауер работи в банка, чийто собственици са фамилията Опенхаймер в Хановер, Германия. Майер прави много успешна кариера и става младши съдружник в банката. Докато работи в банката се запознава с Генерал вон Есторф.

След като баща му Амшел умира, Майер се завръща във Франкфурт, за да оглави бащиния бизнес. Той знае значението на червения хексаграм и сменя фамилията си от Бауер на Ротшилд (“Rot,” на немски е “червен” “Schild” е ”щит/знак”). Майер Амшел Ротшилд открива, че Генерал вон Есторф е свързан с кралския двор на Принц Уилям IX на ХесеХанау, един от най-богатите царедворци в Европа, който забогатява като дава под наем хесенските войници на чужди държави срещу огромни облаги. Поради тази причина Майер подновява близките си отношения с Генерал вон Есторф с предтекст, че ще му продаде ценни монети и бижута на силно занижени цени. Както го и планува, Ротшилд е представен на Принц Уилям, като човек, който дава евтини цени за редки и трудно намираеми неща, като директно предлага като бонус за всеки бизнес, който Принца му повери. Ротшилд впоследствие се сближава и с принц Уилям и накрая започва да прави бизнес с него и други членове на двореца. Той скоро открива вариант, при който да дава заеми на правителството и кралското семейство на много по преференциални условия, отколкото индивидуално, като там лихвите са и по-големи и са подсигурени от държавните такси.

1769: На Майер Ротшилд му е дадено разрешение от принц Уилям да постави знак на първата страница от бизнес договорите си, на който пише „М. А. Ротшилд, служещ като пълномощник на Негово Величество, Принц Уилям на Ханау“.

224859_384397831648440_515799966_n

Майер Амшел Ротшилд

1770: Майер Амшел Ротшилд решава да създаде кръгът „Илюминати“, като го поверява на евреина , който всъщност е таен евреин (маран) приличащ на римски католик. Възпитаван от йезуитите. Стигнал е да бъде дори свещеник. Неговата цел е да организира и развива Илюминати. Илюминатите се базират на учението на Талмуд (сборник със закони и предписания на евреите). Казват се Илюминати, защото това е част от Луциферианската терминология, която значи „Пазители на светлината“. Майер Амшел Ротшилд се жени за Гутле Шнапа.

1773: Амшел Майер Ротшилд се ражда. Той е първия от синовете на Майер. И той като всичките си братя ще влезе в семейния бизнес още на 12 годишна възраст.

163353_384398701648353_1353751334_n

Соломон Майер фон Ротшилд

1774: Роден е Соломон Майер Ротшилд.

1776: Йохан Адам Вайсхаупт официално приключва с организацията на Илюминатите на първи май. Целта е Илюминатите да пазят от не евреите-политиката, икономиката, обществото и нещата свързани с религията. Тяхна цел е да им вмени на всички не евреи – борбата между тях; унищожаване на националните правителства; унищожаване на религиозни институции, и в крайна сметка да се достигне до взаимно унищожаване.

Адам Вайсхаупт скоро прониква в Континенталния орден на масоните и с тяхната доктрина „Илюминати“ установява ложи на Гранд Ориент, която да бъде тяхна дирекция. Това всичко се извършвало под формата на поръчки и финансиране на Майер Амшел Ротшилд и концепцията се е разпространила и е получена в масонски Ложи по света до наши дни. Вайсхаупт вкарва 2000 платени последователи – включващи интелигенцията на държавата – писатели, хора на изкуството, образованието, науката, финансите и индустрията. Те са инструктирани да следват методите в реда за контролиране на хората.

А те са:

1) Да се използва парично и сексуално подкупите, за да получиш контрол над мъжете от по „високите етажи“ и различни нива на правителствата и други полета за вмешателство. Веднъж хора, които са попаднали в лъжи, измами и изкушения на Илюминати, са превърнати в роби от прилагането на политически и други форми на изнудване, заплахи за финансова разруха, за експозиция на населението, и фискална вреда, дори смърт за себе си и обичани членовете на техните семейства.

2) Факултетите на колежите и университите култивират студенти , притежаващи изключителни умствени способности, принадлежащи към добре отгледани семейства учещи в чужди университети и препоръчвани от тях за специално обучение в интернационализъм, или по-точно във възгледи единствено за единно световно правителство, и слагайки края на войни и конфликти. Подобни обучения да бъдат правени при условия, че се гарантират стипендии дадени им от Илюминати.

3) Всички влиятелни хора попаднали под контрола на Илюминати, включително и студентите, които са специално обучени и подготвени, да се използват като агенти и позиционирани зад всички правителства като експерти и специалисти. И да им се съобщава на бизнес лидерите да приемат политика, която в дългосрочен план да служи за тайни планове на Илюминатите в един свят заговор, и да доведе до унищожаването на правителства и религии, на които са избрани или назначени да служат.

4) Да овладеят абсолютен контрол над пресата и в същото време над всички големи медии, които доставят информация на хората, както и всички тези новини и информации да клонят в посока да се иска от масите единно световно правителство. Това да бъде решението на техните проблеми.

Адам Вайсхаупт

Адам Вайсхаупт

428880_384398981648325_227150619_n

Нейтън Майер Ротшилд

1777:  Нейтън Майер Ротшилд е роден.

1784: Адам Вайсхаупт публикува свой вариант на Френската революция, която е започната от Максимилиан Робеспиер в книжен вариант. Тази книга е написана от приближения на Вайсхаупт, Ксавиер Цуак, който я праща по куриер от Франкфурт до Париж. Докато пътува на там обаче куриерът е ударен от гръмотевица и книгата попада в полицията, която я предава на Баварските власти. В последствие, Баварските правителствени власти правят внезапна полицейска проверка на масонската ложа на Вайсхаупт „Гранд Ориент“ и домовете на повечето от влиятелните масони. Баварските власти са били убедени, че тази книга ще разкрие много ясно заплахата от тази частна група на влиятелни хора, които използват войни и революции, за да постигнат техния политически завършек.

Максимилиан дьо Робеспиер

Максимилиан дьо Робеспиер

1785: Баварското правителство обявява за незаконни Илюминати и закрива всички техни ложи на Гранд Ориент. Майер Амшел Ротшилд мести семейството си в пет етажна къща, която дели със семейството на Шиф (Schiff).

Къщата на Ротшилд и до нея синагогата.

Къщата на Ротшилд, до нея в ляво е синагогата.

1786: Баварското правителство публикува детайли от Илюминати, въведението на документа е озаглавен „Оригинални писания на Реда и Сектата на Илюминатите“. Те изпращат документите до всички глави на църкви и държави навсякъде из Европа, но за съжаление на техните предупреждения не се обръща внимание.

1788: Калман (Карл) Майер Ротшилд  е роден.

Carl_Mayer_Rothschild

Калман (Карл) Майер Ротшилд

1789: Докато Европа демонстрира непукизъм към предупрежденията отправени от Баварското правителство, планът на Илюминатите за Френската революция успяват. Той е осъществен през 1793 г. Тази революция е банкерската мечта с установяването на нова конституция и заобикалянето на закони за събиране на данъци от Католическата църква и премахване на данъците към нея.

1790: Майер Амшел Ротшилд казва „Оставете ме да печатам и контролирам парите на някоя държава и няма да ме интересува кой пише законите й“

1791: Ротшилд успява да „завземе” централната банка на САЩ чрез Александър Хамилтън (техен агент в кабинета на Джордж Вашингтон) . Това е установено с 20 годишен договор.

540337_384399718314918_336839927_n

Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд

1792: Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд е роден.

1796: Амшел Майер Ротшилд се жени за Ева Ханау.

1798: Джон Робинсън публикува книга озаглавена „Доказателства за конспирация срещу всички религии и правителства от Европа поднесени на тайни срещи на масони, Илюминати и начетеното общество“. В тази книга професор Робинсън от университета в Единбург, един от водещите учени по това време, който през 1783 е избран за генерален секретар на Кралската общност в Единбург, дава детайли за целия заговор на Ротшилдовите Илюминати.

Съвременен портрет на Джон Робисън

Съвременен портрет на Джон Робисън

Той обяснява как е станал с висока масонска степен в Шотландският обред на масонството, и как е бил поканен от Адам Вайсхаупт в Европа, където да му дадат подобрено копие на заговора от Адам Вайсхаупт. Робинсън не приема идеите на Илюминатите и затова публикува тази гореспомената книга. Книгата включва детайли от разследването на Баварските власти срещу Илюминатите и Френската революция.

През същата година на 19 юли Дейвид Папен, президент на университета Харвард чете лекция през завършващия випуск с въздействащо осветляване на алчните американски политици и религията.

Нейтън Майер Ротшилд, става на 21 години и напуска Франкфурт, отива в Англия, където с голяма сума пари дадена от баща му открива банкерска къща в Лондон.

1800: Соломон Майер Ротшилд се жени за Каролайн Стейн.

william-ix-hesse-hanau3

Уилям IX фон Хесен-Ханау

1806: Наполеон казва, че е негова задача да премахне династията на Хес-Касел от управлението и да ги зачеркне от списъка на управляващите. Като чува това, принц Уилям IX фон Хесен-Ханау, бяга от Германия и отива в Дания, и поверява щастието си на стойност 3 милиона щатски долара (по това време) на Майер Амшел Ротшилд за съхранение.

Нейтън Майер Ротшилд се жени за Хана Барент Коен, дъщеря на богат лондонски търговец от еврейски произход.

Lionel_Nathan_de_Rothschild_by_Moritz_Daniel_Oppenheim

Лаенъл Нейтън де Ротшилд

1808: На Нейтън Майер Ротшилд му се ражда първи син и го кръщава Лаенъл Нейтън де Ротшилд.

1810: Сър Франсис Баринг и Абрахам Голдсмит умират. Те оставят Нейтън Майер Ротшилд да стане най-големия банкер в Англия.

Соломон Майер Ротшилд отива във Виена и прави банката „M. von Rothschild und Söhne“.

1811: Договорът за банката Ротшилд в САЩ изтича и Конгресът гласува против подновяването. Това никак не се харесва на Нейтън Майер Ротшилд и той казва „Или молбата за подновяване на договора (хартата) ще бъде удовлетворена, или САЩ ще се окаже въвлечена в най-ужасяващата война“.

Обаче САЩ остават непоклатими за преподписването, което поражда друга заплаха от него: „Ще им дам урок на тези дръзки американци. Ще ги направя отново колония.“

1812: Подкрепена с пари и поръчки от Нейтън Майер Ротшилд, Британия обявява война на Съединените щати. Планът на Ротшилдови е да накара САЩ да изпаднат в дългове, заради тази война и това да ги подчини, като преподпишат договорът за печатането на пари и отново поеме контролна над Първата банка на Съединените щати.

Майер Амшел Ротшилд умира. В завещанието си той излага специални закони, които Камарата на Ротшилд е трябвало да следва:

Всички ключови позиции във семейния бизнес, трябва да се държат от фамилни членове. Само мъже от фамилията могат да вземат решения в семейния бизнес, включвайки припознатия му шести поред, но извънбрачен син (Важно е да се отбележи, че Майер Амшел Ротшилд също има пет дъщери. Така и днес разпространението на ционистката династия Ротшилд без име Ротшилд е надлъж и нашир, тъй като евреите вярват, че смесените потомци на еврейска майка са евреи); фамилията, която е свързана чрез брак с първи или втори братовчеди си запазват фамилното име (от 18-те брака, които идват от фамилията на Майер Амшел Ротшилд той има 16 внуци които са между първи братовчеди – практика известна днес като близкородствена връзка. Най-големият син на най-големият син се превръща в глава на семейството (това условие може да се преобърне, когато по-голямата част от семейството не е договаряла друго).

Това автоматично прави Нейтън Майер Ротшилд глава на фамилията, след като баща му умира. Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд заминава в Париж и прави банка Братя Ротшилд.

Nathaniel_de_Rothschild

Натаниел Ротшилд

Натаниел Ротшилд, зет на Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд е роден.

1814: За поверените $3,000,000, които принц Уилям IX фон Хесен-Ханау дава на Майер Амшел Ротшилд за сигурно съхранение свидетелство намираме и в Еврейската енциклопедия том 10 страница 494, която гласи:

„Според легендата тези пари били скрити в лозаро-винарски бъчви, за да не бъдат открити от войниците на Наполеон, когато са влезли във Франкфурт. Фактите са малко романтични, отколкото делови. “

Тези пари никога не се връщат при принца. Енциклопедията продължава историята как „Нейтън Майер Ротшилд инвестира тези 3 милиона $ в злато от източно индийска компания въпреки, че знае, колко са нужни за военния поход на Иберийския полуостров на херцога на Уелингън“

С откраднатите пари Нейтън прави следните облаги:

  • продава на Уелингтън хартия, която той е купил изгодно и печели доста от това

  • продава му златото, което купува от индийската компания

  • печели от транспортирането му до Португалия

1815: Петима братя Ротшилд работят по запасите със злато на цялата Уелингтънска армия (чрез Нейтън в Англия) и Наполеонската армия (чрез Джейкъб във Франция) и започват тяхната политика да финансират и двете страни във войната. Ротшилд обичат войните, защото те са най-големите генератори на рисков безлихвен кредит, тъй като те са гарантирани от правителствата на държавата и затова напрежението пада над населението на тази държава и не ги интересува коя държава ще загуби войната, защото заемите са дадени и гарантирани. Победителят от войната ще връчи дълговете на победените.

rothschild-mother-proving-her-sons-cause-war

Докато Ротшилд финансират и двете страни в тази война, те използват банките, за да развиват системата си из цяла Европа, която им дава възможност да построят ненадмината пощенска мрежа с тайни пътища и бързи куриери. Тези куриери са натоварени да отговарят за кореспонденцията и тяхната информация се предава на Ротшилдови, по този начин те са с една крачка напред винаги. Още повече, тези куриери са единствените търговци, на които им се разрешава да преминават през английските и френските блокади. И затова тези куриери, държат постоянно фамилията с най-пресните новини как се движи войната, и какво се чува из интелигенцията.

Един от тези куриери е мъж на име Ротуърд. Когато разбира изхода от битката при Ватерло, която е спечелена от англичаните, тръгва през Ла Манша и доставя тези новини на Нейтън Майер Ротшилд цели 24 часа преди Уелингтънският куриер.

По това време британските облигации (наречени консули бел. ав.) са били търгувани на пода на фондовата борса. Нейтън Майер Ротшилд инструктира всички негови работници и служители да започне да продава консули. Това се прави с цел всички по техния пример да започнат да продават като обезумели, защото мислят, че Британия е загубила войната. Когато консулите спаднат рязко, заради голямото предлагане Нейтън Майер Ротшилд дискретно инструктира работниците си да купуват всички консули на пазара и дефакто това слага цялата английска икономика в ръцете му. Когато идват новините, че Британия всъщност печели войната, консулите се качват на нива по-високи от преди войната, оставяйки Нейтън Майер Ротшилд да върне инвестицията си в съотношение 20:1.

С контрол над цялата английска икономика Ротшилд става световен финансов фактор и с разгрома над Наполеон Нейтън натиска Англия да направи държавна банка в Англия, която да бъде контролирана от него.

Интересното е че 100 години по-късно „Ню Йорк Таймс“ (в ден днешен са управлявани медии от Илюминати) ще напише статия насочена към внука на Нейтън Майер Ротшилд, който повдига съдебен процес и се опитва да спре публикуването на книга, която описва търговията им с информация през това време. Фамилията Ротшилд предявява иск, че книгата е с невярно съдържание и клеветническа, но съдът отказва иска им и фамилията плаща всички разходи по делото.

Да се върнем в 1815 година, когато Нейтън Майер Ротшилд прави прочутото си изказване:

„Аз не се интересувам от това коя кукла се поставя на престола на Англия да управлява империята, на която слънцето никога не залязва. Човекът, който контролира британските пари, той контролира и Британската империя.“

Той ще се похвали, че 17-те години от както е в Англия е увеличил богатството си от 20 000 паунда, дадени от баща му до 2500 пъти повече – 50 милиона паунда.

Ротшилдите също поемат под таен контрол Централната банка на Англия и заменят метода на купуване на злато от страна до страна, и създават система от хартиени дебити и кредити, което представлява банковата система днес.

В края на 18-ти век периодът се означава и като „Ерата на Ротшилд“, като фамилията контролира половината от богатствата в света.

searchresult_watermark.php

Все пак нещо, което не вървяло добре за тях е „Конгресът на Виена“, който е започнал през септември 1814 г. и приключва през юни 1815 г. Причината за „Конгресът на Виена“, е че Ротшилдови се опитват да направят форма на световно правителство, което да им даде пълен политически контрол над цивилизования свят.

Много от политическите правителства са изпаднали в дълг към фамилията Ротшилд, и тъй като присъстват на „Конгресът“ са използвани да бъдат внедрени да подкопаят инициативата. Все пак руския цар Александър Първи, който не се поддава на натиска на Ротшилдовата централна банка и не бил протеже на Ротшилд осуетил плана за световното правителство на Ротшилд.

439px-Alexander_I_of_Russia

Цар Александър Първи

Вбесен от това, Нейтън Майер Ротшилд се заклева някой ден той или наследниците му да унищожи цар Александър Първи, цялата му фамилия и потомството му. За съжаление това става така 102 години по-късно след като Ротшилд фамилията финансира болшевиките, които изпълняват това обещание.

Интересно е, че фанатикът на световното правителство и евреин Хенри Кисинджър, защитава докторантура пред „Конгреса на Виена“.

1816: Американския конгрес подновява договора на Ротшилд за нов двадесет годишен период за контрол над Банката на САЩ. Войната е прекратена поради тази причина. Загиват хиляди войници от двете страни, но Ротшилдите взимат техните банки.

Push_on,_brave_York_volunteers

1818: След като осигурява на французите огромни заеми през 1817 г., за да могат да се възстановят след тежкото поражение при Ватерло. Агентите на Ротшилд купуват голямо количество френски правителствени облигации, като по този начин увеличава стойността им. На 5 ноември налагат дъмпинг на свободния пазар, което обезценява френската валута и Франция изпада във финансова паника. Така Ротшилдите стъпват и на френския пазар и поемат контрола над френска парична система. Същата година Ротшилдите дават на заем 5 милиона паунда на Пруското правителство.

1821: Калман (Карл) Майер Ротшилд е изпратен в Неапол, Италия. Неговата цел е да започне голям търговски проект с Ватикана и Папа Григорий 16-ти, след това е удостоен с орден Свети Георги.

1822: Императора на Австрия прави петте Ротшилдови братя барони. Нейтън Майер Ротшилд избира да не приеме титлата.

1823: Ротшилд поемат контрола на финансовите операции на католическата църква над целия свят.

indoctrination1

1827: Сър Уолтър Скот публикува неговия девет тома труд „Животът на Наполеон“ и във втория том се описва Френската революция, която е планирана от Илюминати и е финансирана от парите на Европа (пряко на Ротшилд).

1832: Президентът Андрю Джаксън (7-ми президент на САЩ от 1829 до 1837) подема кампания за негов втори мандат под девиза „Джаксън срещу банките“. Това е по повод неговия план да върне паричната система в полза на американците, не за незаконното забогатяване на Ротшилд.

Андрю Джаксън

Андрю Джаксън

1833: Президентът Андрю Джаксън започва да премахва правителствените депозити в контролираната от Ротшилд Банка на САЩ и вместо депозитите да бъдат вкарани в банки, те се управляват от демократични банкери.

Това кара Ротшилд да се паникьосат и действат така, както могат най-добре – намаляват паричния поток и причиняват депресия. Президентът Андрю Джаксън знае, че те са истинските виновници за породилата се криза и заявява: „Вие сте разбойническа банда змии, и аз възнамерявам да ви разкрия и се кълна в Бог, аз ще ви разгромя.

425534_384400511648172_1327236573_n

Джузепе Мацини

1834: Италианския революционен лидер Джузепе Мацини е избран от Илюминати да управлява тяхната революционна програма по целия свят и ще служи на тази длъжност до смъртта му през 1872 година.

1835: На 30 януари наемен убиец се опитва да убие президента Андрю Джаксън, но по чудо пистолетите на наемника засичат. Президентът ще обяви, че знае, че Ротшилд са отговорни за този опит за покушение. Наемният убиец Ричард Лаурънс е обявен за невинен поради причината, че е луд.

JacksonAssassinationAttempt

Ротшилдите вземат правата за добиване на живак в Алмаден, Испания. Това е най-голямата концесия давана някога. Живакът е с най-голяма роля при пречистването на злато или сребро, като дава реален монопол над света.

1836: През тези години на битки срещу Ротшилд и тяхната централна банка в Америка президентът Андрю Джаксън най-накрая побеждава. Той изхвърля Ротшилдовите банки от Америка, като не подновява договора за контролиране на паричната система. Това остава така до 1913 година, когато Ротшилд ще бъде в състояние да създадат третата си централна банка в Америка наречена Федерален резерв. За да си гарантира, че няма да се получат грешки, този път той ще постави човек от собствената си кръвна линия, Яков Шиф, който ще е отговарящ за проекта. Нейтън Майер Ротшилд умира и контролът над банката му „N. M. Rothschild & Sons“ е поета от по-малкия му брат Джеймс Майер Ротшилд.

The US Federal Reserve II A

Федералният резерв

1837: Ротшилд изпращат един от своите хора Аугъст Белмонт, също евреин, в Америка да спасява техните банкови интереси унищожени от президентът Андрю Джаксън.

1840: Ротшилдите започват посредничество чрез своята Банка на Англия за изкупуване на кюлчета злато. Те правят клонове в Калифорния и Австралия.

1841: Президентът Джон Тейлър (10-ти президент на САЩ от 1841 до 1845) слага вето на опита за подновяване на договора за Банката на САЩ. Той получава след това безброй заплашителни писма за убийство.

1844: Соломон Майер Ротшилд купува Обединена Камено-въглена Мина на Витковиц и Австро-унгарската Компания за Доменна пещ, който са едни от десетте глобални индустриални концерни.

Бенджамин Дизраели (единствения евреин избиран за британски премиер два пъти) публикува „Конингсби “, където обявава Нейтън Майер Ротшилд за „Лорд и Господар на парите, и разбира се Лорд и Господар на всичко останало. Той буквално държеше годишните доходи на южна Италия в залог и монарси и министри от всички страни се вслушваха в съвети и следваха предложенията му“

1845: Големия американски патриот Андрю Джаксън умира. Преди смъртта си, той написва в завещанието си, че иска на надгробната му плоча да бъде изписано „Аз убих банката”.  Това е във връзка със закриването на Ротшилдовата Втора банка на САЩ през 1836 г.

Джейкъб (Джейк) Майер Ротшилд, който се жени за племеницата си, Бети дъщеря на Соломон Майер Ротшилд, известен като барон Джеймс де Ротшилд, печели договор за строене на първата железница, която преминава през цяла Франция. Железницата се казва „Chemin De Fer Du Nord“ и стартира първоначалано от Париж до Валансиен и се свързва с австрийската железопътна мрежа построена от брат му и баща на жена му (колкото и мръсно да звучи) Соломон Майер Ротшилд.

1847: Лаенъл де Ротшилд се жени за дъщерята на чичо му Калман (Карл) Майер Ротшилд и е избран за парламентарния стол на Лондонското сити.

Изискването за влизането в парламента е да се даде клетва за истинска вяра към християнството. Лаенъл де Ротшилд отказва това, защото е евреин и неговият стол остава празен за 11 години преди новите клетви да се разрешат. Той трябва да се направи като безценен пред избирателната комисия като се има предвид, че никога не може да гласува по закон, той никога не може да влезне в парламента! Как е оставил управлението за 11 години?

Карл Генрих Маркс

Карл Генрих Маркс

1848: Карл Маркс, евреин публикува „Комунистически манифест“. Маркс е финансиран под инструкциите на Ротшилд.

Ева Ханау умира, съпругата на Амшел Майер Ротшилд.

1849: Гутле Шнапа, съпругата на Майер Амшел Ротшилд, преди да умре тя заявява: „Ако моите синове не искат да има войни, няма да има“. Уви, те искат постоянно все повече и повече.

1850: От това десетилетие започват изграждането на именията на Ротшилд – Mentmore в Англия и Ferrières във Франция. Именията им ще се разрастват из целия свят ,а къщите им ще бъдат пълни с произведения на изкуството.

Имението Mentmore

Имението Mentmore

77-chateau_FERRIERES

Имението Ferrières

Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд във Франция казва, че притежава 600 милиона франка, които били със 150 милиона франка повече отколкото всички други банкери в държавата взети заедно.

1852: Частната компания „N.M. Rothschild & Sons“ започва пречистване на злато и сребро за Кралския двор, Банката на Англия и на други международни клиенти.

1853: Натаниел Ротшилд, зет на Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд, закупува производство на вино Шато Брен Моутон, и го преименува на Шато Маутон Ротшилд.

mouton-rothschild-barrels-580cs060210-1276271976

1854: Каролайн Стейн, съпругата на Соломон Майер Ротшилд умира.

1855: Амшел Майер Ротшилд умира. Соломон Майер Ротшилд умира. Калман Майер Ротшилд умира.

1858: Лаенъл де Ротшилд накрая заема място в парламента, когато изискването да даде в името на християнството, е разширена, до заклеване в религията му. Така той става първия еврейски член на британския парламент.

1861: Президент става Ейбрахам Линкълн (16-ти президент на САЩ от 1860 до негово покушение през 1865), който иска да получи заеми от Ротшилд, за да финансира продължаващата Американска гражданска война.

Те предлагат на Линкълн заеми с лихви между 24 и 36%.

Линкълн е много ядосан за тези високи лихви и решава да отпечатва свой собствен безлихвен кредит и информира обществеността, че сега това е законно платежно средство за обществени и частни дългове. Затова го убиват!

Ейбрахам Линкълн

Ейбрахам Линкълн

1862: През април $449, 338, 902 от безлихвения кредит на Линкълн е отпечатан и пуснат в обръщение. Той казва така:

Ние даваме на хората най-голямото щастие, което някога са имали- техните собствени пари да плащат техните кредити.

В същата година вестник „The Times of London“ (контролирана медия от Илюминати) публикува история съдържаща следното изявление:

„Ако тази зловредна финансова политика, която има в Северната американска република е могла да остане закопана, тогава това правителство ще предостави собствените си пари без стойност. Ще се плащат кредити и без да има дълг. Тя ще разполага с всички средства, необходими за осъществяване на своята търговия. Така ще просперира като прецедент в историята на правителствата по света. Мозъците и богатството ще отидат в Северна Америка. Това правителство трябва да бъде унищожено или това ще унищожи всяка монархия по земното кълбо”.

1863: Президента Ейбрахам Линкълн разкрива на руския цар Александър Втори (1855 – 1881), че има проблеми с Ротшилдови също, както той когато се бори с техните продължителни опити да контролират централната банка в Русия. Царя тогава дава на президента Линкълн неочаквана помощ.

Цар Александър Втори

Цар Александър Втори

Александър II дава изявление, че ако Англия или Франция активно се намесят във Американската гражданска война и да помагат на Юга, Русия ще реши да обяви война и да мине на страната на президента Линкълн. За да покаже, че ще се намесва, руския цар изпраща една част от неговия Тихоокеански военноморски флот в пристанище в Сан Франциско, а друга част в Ню Йорк.

Ротшилдската банкова къща в Неапол, Италия е затворена след обединението на Италия. Ротшилд използват един от техните хора в Америка – евреина Джон Рокфелер, за да създаде нефтен бизнес с компанията „Standard Oil“.

Джон Дейвисън Рокфелер

Джон Дейвисън Рокфелер

1865: В изявление на Конгреса, президента Линкълн заявява:

Ние имаме два големи врага – армията на Юга пред мен и финансовите институции зад мен. Този зад мен, обаче е по-опасен.

Година по-късно на 14 април президента Линкълн е жертва на покушение, по-малко от два месеца преди края на Американската гражданска война.

След кратък тренировъчен период в Ротшилдовата Лондонска банка, Якоб Шиф, роден в тяхната къща във Франкфурт, заминава за Америка на 18 години, с инструкции, и с необходими финанси да купи банкова къща там. Намеренията са по този начин да се изпълнят следните задачи:

1. Превземане на Американската монетарна система чрез, която да се създаде централна банка.

2. Да се намери привлекателен мъж, който да служи като подставено лице.

3. Създаване на борбена малцинствена група сред народите, по-специално насочена срещу белите.

4. Създаване на движение за унищожение на религиите в САЩ, като главната цел е християнството.

Натаниел де Ротшилд става член на парламента в Бъкингамшиър.

1868: Джейкъб (Джеймс) Майер Ротшилд умира, скоро след като купува Château Lafite – една от четирите резиденции във Франция. Така умира и последния син на Майер Амшел Ротшилд.

1870: Натаниел Ротшилд умира.

Алберт Пайк

Алберт Пайк

1870: Aмериканският генерал, Албърт Пайк, който става част от Илюминати благодарение на Джузепе Мацини, завършва своя военен план за три световни войни и редица революции по целия свят.

Според плана, Първата световна война има за цел да унищожи руската монархия, както обещава Нейтън Майер Ротшилд през 1815 г. Ротшилдите планират смяната на руската монархия с комунистическа диктатура, която да атакува религиите и най-вече християнството. Различията между Великобритания и Германия ще бъдат използвани за започване на войната.

За започване на Втората световна война ще се използват противоречията между национализма и политическия ционизъм от една страна и тази на национализма и комунизма от друга. Нейната цел ще е унищожаването на националните правителства и прехвърлянето на властта в ръцете на ционистките политици (марионетките на новия световен ред).

Третата световна война ще започне с разпалване на омраза към мюсюлманския свят. За целта ще бъдат противопоставени мюсюлманския свят и ционистките политици (марионетките). Докато това се случва, останалите нации ще бъдат принудени да се бият помежду си до психично, физическо, духовно и икономическо изтощение.

На 15 август същата година Албърт Пайк пише писмо до Джузепе Мацини (което сега се пази в Британския музей), в което заявява:

„Ние ще отприщим нихилизма и атеизма и ще предизвикаме голям социален катаклизъм, който във всичкия този ужас ще покаже ясно на всички нации ефекта от абсолютния атеизъм: началото на варварството и най-кървавите вълнения. Тогава навсякъде хората ще бъдат принудени да се защитават от малцинството на световните революционери и ще унищожим тези разрушители на цивилизацията и народите разочаровани от християнството, чийто дух ще бъде от този момент без направление и господар и грижа за идеали, и без да знае къде да прати своето обожание ще приеме истинската светлина чрез универсалния манифест на чистата доктрина на Луцифер, изведена най-накрая в публичното пространство. Манифестът, който ще бъде резултат от общо реакционно движение, ще доведе до унищожение на християнството и атеизма. И двете ще бъдат завладени и унищожени.”

Албърт Пайк е автор и композитор на Масонския ритуал – Шотландски ритуал, „Черният папа“, „Суверен Велик Командир“ от 1859 г. до края на живота си. Един от най-върлите сатанисти на планетата за всички времена. А също така и един от най-влиятелните масони в Америка за времето си.

1872: Преди смъртта си Джузепе Мацини, той прави друг революционен лидер, Адриан Леми, негов наследник. Леми ще бъде в последствие наследен от Ленин и Троцки. Революционният активизъм на всички тези хора е спонсориран от Ротшилд.

1873: Ротшилдите успяват да купят медните мини Рио Тинто. Те са най-голямото европейско находище на мед.

zx620y348_1850588

1875: На 1 януари 1875 г., Якоб Шиф, зет на Соломон Лоеб, взема контрол над банковата къща „Kuhn, Loeb & Co“. Той започва да финансира петролната компания на Джон Рокфелер, железопътната компания на Едуард Рариман и стоманената компания на Андрю Карниг. Те всички са финансирани с парите на Ротшилд.

След това Ротшилд открива други трима банкери, които стават най-големите банкери за времето си. Това са Дж. П. Морган, който контролира Уолстрийт, Дрекселс и Бидълс от Филаделфия. Всички други финансисти в света, малки и големи, танцуват по музиката на тези три къщи. След това Якоб Шиф получава позволението от Ротшилдите в Европа да създаде европейски клонове на тези банки, при условие че Якоб Шиф, следователно Ротшилд, ще бъде шеф на банковото дело в Ню Йорк и следователно САЩ.

Якоб Шиф

Якоб Шиф

Нейтън Майер Ротшилд и Синове извършват емитиране на акции за набавяне на капитал за първия подземен тунел свързващ Франция с Великобритания. Половината от този капитал е предоставен от компанията на Родшилд – Compagnie du Chemin de Fer du Nord.

Същата година Леон де Ротшилд отпуска заем на министър-председателя на Англия Бенджамин Дизраели, с които английското правителство закупува акции на Светския канал от Хедив Саид на Египет (хедив е титла давана на египетските владетели в периода на османско владичество). Това се осъществява понеже Ротшилд се нуждаят от достъп до пътя, който да бъде контролиран от правителство, което е зависимо от тях, по този начин те ще могат да използват правителствените войски да защитават бизнес интересите им в Средния Изток.

Отто фон Бисмарк

Отто фон Бисмарк

1876: Ото фон Бисмарк заявява:

„Разделянето на САЩ на две федерации беше решено много преди избухването на гражданската война от големите финансови сили на Европа. Тези банкери бяха уплашени, че ако САЩ остане един блок, като една нация ще постигне финансова и икономическа независимост, която ще обърка тяхната финансова доминация над света. Гласът на Ротшилд преоблада. Те предвиждаха огромни печалби, ако могат да заместят две немощни демокрации, задлъжнели на финансистите, на мястото на силна република, уверена и самостоятелна. Затова те пратиха своите емисари да се възползват от въпроса за робството и по този начин копаеха пропаст между двете части на републиката.”

1879: Леон де Ротшилд умира.

1881: Тогавашния президент на САЩ Джеймс Гарфилд (управлявал само 100 дни) две седмици преди да бъде убит заявява:

„Този, който контролира парите в нашата страна е абсолютен господар на цялата индустрия и търговия… и когато вие осъзнаете, че цялата тази система е лесно контролирана, по един или друг начин от няколко от най-могъщите хора на върха, на вас няма да ви е нужно обяснение как се получават периодите на инфлация и депресия.”

1886: Френската ротшилдова банка „de Rothschild Frères” получава значителни количества от руските петролни области и основава „Каспийско-черноморска нефтена компания”, която бързо се превръща във втората най-голяма петролна компания в света.

1887: Елин Каролин де Ротшилд се омъжва за търговеца на опиум – Едуард Албърт Сейсън. Елин е внучка на Якоб Майер Ротшилд. Бащата на Алин, Густав, заедно с неговия брат поемат контрола над френския клон на Ротшилдите след смъртта на баща им Якоб Ротшилд.

1891: Лидера на британските лейбъристи прави следното изявление по адрес на Ротшилд :

„Тази шайка кръвосмучещи паразити се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат. Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък.”

Коментари като този всяват тревоги в Ротшилдите и затова те купуват агенция Ройтерс, за да имат някакъв контрол над медиите.

1895: Едмонд Майер Ротшилд, най-младия син на Якоб Майер Ротшилд, посещава Палестина и впоследствие поставя основите на първата еврейска колония там, това е част от по-нататъшния им план за основаване на собствена държава в тези земи.

Едмонд Майер Ротшилд

Едмонд Майер Ротшилд

Израелската банкнота от 500 е с образа на Едмодн Ротшилд

Израелската банкнота от 500 е с образа на Едмонд Ротшилд

1896: Теодор Херцел издава книгата си „Еврейската държава”. В края на същата година идва в София да търси помощ от Цар Фердинанд за разпространението на книгата. Цар Фердинанд, който също има еврейска кръв, му помага като поръчва копия от книгата му на френски, английски и руски.

Теодор Херцел

Теодор Херцел

На Теодор Херцел са думите „Антисемитизмът ще се превърне в наш най-добър приятел”.

1897:  Ротшилдите учредяват първия ционистки конгрес с цел да популяризират ционизма. Той е проведен в Мюнхен, но в последствие е преместен в Базел. Председател на срещата е Теодор Херцел, който в последствие е избран за президент на ционистката организация, на чийто флаг, стои знака на Давид (знака на Ритшилд). На този първи ционистки конгрес са четени „Протоколите на ционските мъдреци„. 

Първия ционистки конгрес

Първия ционистки конгрес

1902:  Умира Филип де Ротшилд

1905:  Ротшилдите подкрепят плана на евреите около Георгий Гапон да извършат преврат в Русия и да установят на мястото на монархията, комунистически режим. Плановете им се провалят и те са принудени да избягат от Русия, като единствено в Германия намират убежище.

Гео́ргий Аполло́нович Гапо́н

Гео́ргий Аполло́нович Гапо́н

1907: Марионетката на Ротшилд, Якоб Шиф, шеф на Kuhn, Loid &Co. предупреждава Търговската камара в Ню Йорк:

„Ако ние не притежаваме централната банка с адекватен контрол на кредитните средства, тази страна (САЩ бел. ав.) ще понесе най-голямата парична паника в своята история”.

1909: Якоб Шиф основава Национална Асоциация за напредък на цветнокожите (NAACP). Тази организация цели да подбуди негрите към бунтове, грабежи и други форми на безредици за да причини разрив между бялата и черната общност в САЩ.

1912: Пред списание „Truth” Джордж Конрой заявява по адрес на Якоб Шиф следното:

„Мистър Шиф е шеф на голямата частна банкова къща Kuhn, Loeb & Co., които представляват интересите на Ротшилд от тази страна на Атлантика. Той е бил финансов стратег и четири години е работил като финансов министър в Standart Oil. Той е работил с Хариман, Гулдс и Рокфелер във всички техни железопътни компании и се е превърнал в доминантна сила в железопътната и финансовата мощ на Америка”.

1913: Якоб Шиф основава Антиклеветническа лига (ADL) в САЩ. Тази организация е основана за да клевети всеки, (като го обяви за антисемит) който си позволи да уличи глобалната конспирация на Ротшилд.

През тази година Ротшилдите създават и тяхната последна централна банка в САЩ – Федерален резерв. Конгресмена Чарли Линдберг, след приемането на закона за Федералния резерв, заявява следното:

„Законът установява най-голямото доверие на земята. Когато президента подпише този законопроект, невидимото правителство на паричната мощ ще стане легално… Този банков и валутен закон е най-голямото престъпление за всички времена”.

Важно е да се добави, че федералния резерв е частна компания, тази компания не е нито федерална нито има някакъв резерв. Печалбата средно за тази компания е 150 млрд. годишно и Федералния резерв никога в историята си не е публикувал счетоводен отчет. Това е годината, в която американските граждани се превръщат в роби на ционистката система на Ротшилд.

1914: Започва Първата световна война. Ротшилдите в Германия отпускат заеми на Германия, роднините им във Франция отпускат на Франция, а тези във Великобритания отпускат на британското правителство. В същото време те контролират и трите най-големи информационни агенции в Европа – Волф (Германия), Ройтерс (Великобритания) и Хавас (Франция), и манипулират общественото мнение в Германия, настройвайки го за война (тактика използвана и в днешно време в САЩ и ЕС за печелене на общественото мнение бел. ав.).

1916: На 4 юни евреина Луис Дембиц Брандайс е назначен за съдия във Върховния съд на САЩ (най-висшият съдебен орган на САЩ, който стои начело на съдебната власт на Федералното правителство на САЩ бел. ав.) от президента Удроу Уилсън след като е бил изнудван от страна на Самуел Унтермайер няколко години по-рано. Съдия Брандайс е бил още лидер на Изпълнителният комитет на ционистките въпроси.

429113_390413534380203_861252050_n

Луис Дембиц Брандайс

В средата на Първата световна война Германия печелила, а Ротшилд още повече, и тогава настъпило превратно събитие. Германия въпреки, че печелила войната, без дори един вражески войник да стъпи на нейна земя, предложила примирие на Великобритания без да иска никакви репарации от тяхна страна. Това значително разтревожило Ротшилдите (по време на война и то в такива мащаби, държавите теглят огромни заеми за да си набавят необходимите ресурси, колкото по-дълга е една война, толкова по-добре за банкерите бел. ав.) и за да не се случи това примирие, което ще им спре кранчето – те прибягнали към нови хитрости.

Докато Великобритания обмисляла предложението на Германия за мир, агентът на Ротшилд Луис Дембиц Брандайс праща от името на Ционистката делегация в Америка до ционистите във Великобритания обещанието, че ще вкарат САЩ във войната на страната на Великобритания ако тя им обещае, че ще отстъпят Палестина на Ротшилд.

Британското правителство се съгласява за тази сделка и британските ционисти се свързват с колегите им в САЩ и ги информират за този факт. Внезапно всички водещи вестници в САЩ, които до момента са били про-германско настроени обръщат пропагандната машината срещу Германия и започват да настройват обществото за една бъдеща война срещу Германия. Във вестниците се появяват лъжливи статии като:

„Германските войници избиват сестри на червеният кръст”, „Германските войници осакатяват бебета” и подобни, чиято цел е единствено манипулиране на общественото мнение срещу Германия.

us_propaganda-20

Същата година президентът на САЩ Удроу Уилсън прави предизборна кампания за втория си мандат под девиза „Да преизберем мъжът, който иска да запази синовете ви от войната”.

1917: Германското предложение за мир накарало Ротшилдите да побързат с включването на САЩ във войната. На 6 април 1917 САЩ обявява война на Германия. Четири дни по-рано президента Уилсън прави обръщение и към двете камари на Конгреса и ги приканва да обявят война на Германия. Конгреса всъщност обявява война на Германия единствено, защото президента го е уведомил, че в нарушение на международното законодателство германска подводница е потопила в Ламанша кораба „Съсекс”, а заедно с него са загинали и американски граждани на борда му. Пропагандната машина на Ротшилд използва това за да настрои обществото и то заслепено от жажда за мъст бързо става готово за война. Оказва се обаче, че корабът „Съсекс” заради, който избухва войната не бил потопен и следователно американски граждани не са загинали на борда му. Ето какво пише британския политик от това време Франсис Нелсън в книгата си „Създатели на война”:

„Удроу Уилсън в отчаянието си да намери претекст да влезе във войната, го намери най-после в „потъването” на Съсекс в Суетският канал. Някой измисли лъжата, че американци са загинали на борда му. С това оправдание той отиде пред конгреса за да обяви война. По-късно, военноморският флот откри, че „Съсекс” не е бил потопен, и че никой не е загинал.”

Франсис Нелсън

След като Ротшилд спазват обещанието си и вкарват САЩ във войната, те настояват за гаранции от страната на британското правителство, че ще спазят своята част от уговорката. Британския външен министър Артър Джеймс Бауфур, поради тази причина пише писмо до лорд Уолтър Ротшилд, останало известно като „Декларацията Бауфур”.

Външно министерство

2 ноември 1917,

Скъпи лорд Ротшилд,

Имам голямото удоволствие да ви предам от името на правителството на Негово величество, следната декларация на симпатия с еврейските ционистките аспирации, които бяха представени и одобрени от Кабинета.

Правителството на Негово величество гледа благосклонно на създаването в Палестина национален дон на еврейския народ и ще използва всички усилия за да улесни постигането на тази цел, трябва да бъде напълно ясно, че не трябва да се прави нищо което да навреди на гражданското общество и религиозните права на другите етнически общности в Палестина, или правата и политическите статуси използвани от евреи в други страни.

Ще ви бъда благодарен ако тази декларация стане достояние на Ционистката Федерация.

Искрено ваш,

Артър Джеймс Балфур

balfour_portrait_and_declaration

Артър Балфур и снимка на оригиналът на „Декларацията Бауфур“

Отмъщението на Ротшилд спрямо руската монархия се осъществило на 2 март чрез болшевиките, които били създадени и ръководени от тях. Така те най-сетне успели да отмъстят за това, че цар Александър I опропасти плановете им при първият ционистки конгрес през 1815 г. във Виена.

Много важно за тях било всички членове на кралското семейство да бъдат избити включително и жените и децата, защото такава била заканата на Натан Майер Ротшилд през 1815 г. По този начин те отправили послание какво ще очаква всеки който им провали плановете.

1919: Януари са убити агентите на Ротшилд – Роза Люксембург и Карл Либкнехт, при опит за държавен преврат в Германия.

Карл Либкнехт и Роза Люксембург

Карл Либкнехт и Роза Люксембург

По време на Версайската мирна конференция, на която трябвало да се уточнят параметрите по мирният договор с Германия присъствала делегация от 117 ционисти водени от Бернард Барух, пристигнала във връзка със сделката за Палестина. В този момент на германците им станало ясно как, и защо САЩ е влязла във войната.

Уинстън Чърчил и Бернард Барух (и двамата са били ционисти)

Уинстън Чърчил и Бернард Барух (и двамата са били ционисти)

До този момент Германия е най-приятелски настроената страна в Европа спрямо евреите. Германският едикт за еманципация от 1822 г. е давал на евреите всички граждански права, които са давани и на германците. Също така тя е единствената страна в Европа, която приема евреите участвали в първия опит за свалянето на руската монархия през 1905 г. В отговор на тази толерантност евреите им забиват нож в гърба без дори да се замислят. Интересен е факта, че домакин на Версайската конференция е лорд Едмонд де Ротшилд.

Версайската мирна конференция е използвана още от Ротшилдите за да създадат световно правителство под претекст да се спрат войните (които в повечето случай те създават бел. ав.). То се казваше „Общество на народите” но за щастие не просъществува много дълго.  Звучи ли ви познато -> Общество на народите = Отворено общество?

На 29 март вестник Таймс (контролиран от Илюминати днес) пише следното относно болшевишкият преврат в Русия :

„Една от куриозните страни на болшевишкото движение е високия процент на чужденци сред лидерите му. От двадесет или тридесет комисари или лидери, които представляват ядрото на болшевишкото движение, не по-малко от 75% са евреи.”

Болшевиките евреи създадени от Ротшилдите в последствие ще избият над 60 милиона души в концлагерите на СССР известни още като ГУЛаг, както пише нобеловият лауреат Александър Солженицин в своята книга „Архипелага ГУЛаг” 2-ра част. На страница 79 в своята книга той изброява имената на началниците на тази зловеща машина за убийства. Това са: Арон Солтс, Яков Рапопорт, Лазар Коганович (Коган), Матвей Берман, Хенрих Ягода и Нафталий Френкел всичките евреи ционисти.

През тази година „Н.М. Ротшилд и Син” получават правото да определят световната цена на златото. Това става и до наши дни в офисите им в Лондон.

1921: По нареждане на Якоб Шиф, евреите Бернард Барух и „полковник” Едуард Хаус (титла дадена му без да е имал никаква военна служба бел. ав.) основават „Съвет по външните отношения” – неправителствена и безпартийна организация (мозъчните тръстове започнали да душат света). Шиф дава нареждането за създаването на съвета преди смъртта си през 1920 г. Целта на този съвет е да издига и финансира политици, които са загрижени и ще защитават интересите на Ротшилд.

Едуард Мандел Хаус

Едуард Мандел Хаус

При създаването си организацията има почти 1000 души членска маса включително собствениците на всички индустриални империи в САЩ, всички влиятелни банкери по това време и ръководителите на всичките им фондации за освобождаване от данъци. Всъщност всички тези влиятелни хора имат за задача да финансират подходящите кандидати, които искат да станат сенатори, президенти съдии и прочее. Първата задача на „съвета” била да превземе пресата. Тази задача била дадена на Джон Рокфелер, който създава няколко национални новинарски списания като „Таймс”. Той също помага на евреите Самуил Нюхаус и Елджин Майер да създадат своите медийни империи в които влизат най-известните вестници като Нюзуик и Вашингтон пост. СВО също така установява контрол и над радиата, телевизиите и киноиндустрията. Тази задача била разделена между интернационалните банкери – Лехман, Лоуб, Варбург и Голдман.

Други интересни факти: Американският сенатор Джо Либерман, който според някои в крайна сметка беше отговорен за превръщането на Джулиан Асанж в най-голямата медийна личност на десетилетието е член на Съвета за външни отношения. Собственика на имението, където Асанж в крайна сметка беше поставен под домашен арест, има връзки с Ротшилд. Джулиан Асанж наел адвокат на име Марк Стивънс, чиято фирма между други неща също защитава й интересите на Ротшилд. Въпреки това към края на 2010 г. Джулиан се скарал с адвоката си Марк. След влизането в Еквадорското посолство, за да търси убежище, някой внася гаранция от 20 хил. паунда за Асанж, някой който е втори братовчет на Ротшилд – Джемайма Хан (по баща Голдсмит). „The Economist“ е списание на Ротшилд, а Асанж е бил награден от тях през 2008 г. Сайта на Джулиан Асанж „Wikileaks“ използвал кантората Фокс Ротшилд, за да отмени решението на съдията за спирането на Wikileaks. „The Guardian“ иThe New York Times“, два от медийните партньори на Асанж, са свързани с Ротшилд. Следвайки тези факти стигаме до заключението, което ни навежда на мисълта, че Джулиан Асанж и Wikileaks служат за трибуна на интернационални конфликти за интересите на ционистите на Ротшилд.

Марк Стивънс и Джулиан Асанж

Марк Стивънс и Джулиан Асанж

1930: Ротшилд създават в Швейцария първата си световна банка – „Банка за международни плащания” („Bank for International Settlements” (BIS).  

1933: На 30 Януари Адолф Хитлер е избран за канцлер на Германия. С идването си на власт той изхвърля евреите от ръководните постове в държавата. В резултат на това, през юли евреите организират Световна конференция в Амстердам, на която настояват Хитлер да възстанови всеки един евреин на предишният му пост. Хитлер отказва и в резултат на това евреина Самуил Унтермайер, главен представител на американската делегация и водач на конференцията при прибирането си в САЩ прави обръщение по националното радио, което е отпечатано и в Ню Йорк Таймс на 7-ми август 1933 г. Ето какво заявява той в обръщението си:

„….евреите са аристократите на света….нашата кампания е … икономически бойкот срещу всички германски стоки, превози и услуги. Това, което ние ви предлагаме е чисто отбранителен икономически бойкот, който ще подкопае режима на Хитлер и ще върне властта на германският народ чрез унищожаване на износната търговия от която тяхното съществуване е зависимо… ( или иначе казано да обречем всички на глад за да премахнем враговете си бел. ав.) … всеки от вас евреин или езичник … трябва да отказва сделки със всеки продавач или магазинер, който продава някакви стоки произведени в Германия или покровителства германски кораби и превози..”

545166_390418617713028_507015024_n

Юдея обявява война на Германия

Две трети от хранителните продукти по това време се внасят, а закупуването им става чрез печалбата реализирана от износната търговия, ако Германия не може да изнася две трети от населението и се обрича на глад. По този начин евреите обричат огромен брои хора на глад, също както го правят с украинския народ обричайки го на гладна смърт.

В резултат на този манифест на юдейската върхушка, евреите в цяла Америка организират протести и бойкотират магазините, в които се продават стоки с етикет „произведено в Германия”, магазинерите са принудени или да изхвърлят стоките от Германия или да банкрутират.

В отговор на еврейският бойкот, в Германия нараства антиеврейските настроения и германският народ също започва да бойкотира еврейските стоки, подобно на евреите в САЩ.

На 16 ноември американският президент Рузвелт признава циониският режим на Сталин в Русия без да се консултира с Конгреса и въпреки 8000 украинци протестиращи в Ню Йорк.

През тази година Рузвелт (по майчина линия евреин бел. ав.) пуска в обръщение нова доларова банкнота на която е изписано на латински „Novus Ordo Seclorum“ или „Нов Световен Ред”.

Франклин Делано Рузвелт

Франклин Делано Рузвелт

1934: Швейцарските закони за банковата тайна са реформирани, чрез тази реформа всеки служител в банка нарушил банковата тайна се наказва с лишаване от свобода. Този закон обслужва интересите на Ротшилд, които финансират и двете страни през Втората световна война.

1936: Във връзка с увеличаващите се анти еврейски настроения в Германия, Самуил Ландман (секретар на Световната ционистка организация) пише в книгата си „Великобритания, евреите и Палестина” следното:

„Фактът, че евреите помогнаха за въвличането на САЩ във войната (ПСВ бел. ав.) на страната на алианса продължава да дразни германците – по-специално нацистите и е допринесло до не малка степен на популяризирането на антисемитизма, който е окупирал нацистката пропаганда”.

1938: На 7-ми Ноември, евреинът Хершел Гринспан, влиза в германското посолство в Париж където е посрещнат от един офицер на име Ернст фон Рат, още с приемането му той изважда револвера и прострелва пет пъти офицера с викове „Мръсни германци!”. В отговор на това, враждебността към евреите в Германия прераства в насилие.

Хершел Файбел Гринспан, точно след ареста му, след като е убил немския дипломат

Хершел Файбел Гринспан, точно след ареста му, след като е убил немския дипломат

Същата година банката на Ротшилд в Австрия е затворена след обединението на Австрия и Германия.

1939: Английския писател и актьор Хърбърт Джордж Уелс, известен с книгите си – „Машина на времето”, „Война на световете”, „Невидимият човек” и член на „Фабианското общество“ написва книгата си „Новият Световен Ред”. За разлика от много глобалисти, той говори открито за мечтите си в тази книга:

„Тази нова и пълна революция, размишлявайки ние можем да я определим с няколко думи. Това е пълен световен социализъм, научно планиран и насочен.”

„Безброй хора ще мразят Новият Световен Ред и ще умрат протестирайки срещу него.”

„Терминът интернационализъм беше популяризиран, през последните години за да обхване заключващите финансови, политически и икономически световни сили необходими за установяване на Световното правителство.”

545063_390419684379588_1200543395_n

1939 – На 2 август еврейският учен Алберт Айнщайн, станал известен с присвояването си на „Теория на относителността”, в мирно време пише писмо до Рузвелт, в което описва силата на потенциалната атомна бомба. За да го убеди в необходимостта от атомната бомба, той лъже, че Германия, вече разработва атомно оръжие.

1939. На 23 август, изправен пред френско-английски съюз, Хитлер сключва договор за ненападение със СССР, известен като пакта Рибентроп – Молотов.

Западните глобалисти са раздразнени от договора на Сталин с Хитлер, но Сталин има свои планове. За него е по-добре в западна Европа да избухне една братоубийствена война, която да отнеме съпротивителните сили на тамошното население, а след това Червената армия без много усилия да сложи ръце на цяла Европа.

Молотов подписва пакта за ненападение между Германия и СССР. На заден план са Рибентроп и Сталин.

Молотов подписва пакта за ненападение между Германия и СССР. На заден план са Рибентроп и Сталин.

На 25 Август Полша подписва таен договор с Великобритания, с който при евентуално нападение на Германия срещу Полша, Великобритания се ангажира да окаже пълна подкрепа на Полша. Преди подписването на договора с Великобритания, Полша и Германия работят по съвместен проект за елиминиране на различията относно „Полския коридор” (Полският коридор има за цел да свърже Полша с Балтийско море, но германците го ненавиждат, тъй като разделя германските земи на две части. След ПСВ той е под юрисдикцията на ООН /контролирана от Илюминати/, но под полски митнически контрол. бел. ав.). Осигурявайки си подкрепата на Великобритания, Полша, която до преди това е склонна да се съгласи с повечето искания на Германия, променя позицията си и категорично отказва всякаква промяна на досегашното статукво. Дефакто с подкрепата си към Полша, Великобритания всъщност тласка двете страни към въоръжен конфликт, с потенциал да прерасне в нова световна война, точно това което Ротшилд и компания се стремят да предизвикат.

На 1-ви септември 1939 г. Германия напада Полша и с това започва ВСВ. Полша се хваща на капана на Великобритания и в този момент е оставена на произвола на съдбата. Великобритания още при подписването на договора с Полша няма намерение да се намесва във войната на толкова ранен етап.

В същото време ционистите от цял свят приветстват войната тъй като тяхната цел е връщането им в „Обетованата земя” и те са готови да минат през милиони невинни жертви само и само да постигнат целта си.

На 13 септември 1939 г. еврейския холандски вестник Central Blad Voor Israeliten in Nederlands пише следното:

„Милиони евреи живеещи в Америка, Англия, Франция, Северна и Южна Африка, да не забравяме и Палестина, са готови да водят тази война с Германия до край. Това ще бъде война на унищожението.”

За да постигнат тази цел ционистите са наясно, че Англия и Франция няма да успеят да преборят Набралата сили Германия и нейните съюзници, затова те решават да действат по познатият им начин от ПСВ и да въвлекат САЩ във войната на страната на Великобритания. Германия обаче вече се е опарила веднъж по този начин през ПСВ и сега действа изключително предпазливо за да не дава повод на САЩ да се намесят във войната. Това поставя ционистката пионка Рузвелт в неизгодно положение и след като не може да влезе във войната през „предният вход” той решава да влезе през „задният” и се прицелва в Япония.

1940.  На 23 февруари канадския вестник Торонто Стар публикува едно изявление на равина Пирлберг, директор на британската секция на Световния Еврейски Конгрес, в което той заявява:

„Еврейският Световен Конгрес е в състояние на война с Германия от седем години.” (от годината в която Хитлер идва на власт бел. ав.)

Въпреки, че преди да започне войната евреина ционист Уинстън Чърчил заявява, че Великобритания, никога няма да бомбардира цивилно население, думите му се оказва поредната лъжа.

46168_390420301046193_950191034_n

Фредерик Линдеман

Фредерик Линдеман, съветника на Чърчил. Въпреки, че е роден в Баден Баден – Германия, омразата му към германският народ е пословична. По съвет на неговият личен съветник, евреинът професор Линдеман, Чърчил заповядва на Кралските Въздушни Сили да започнат бомбардировки над райони с цивилно население. Първите удари понася малкото градче до Швейцарската граница – Фрайбург на 8 август 1940 г. При бомбардировките загиват 53-ма цивилни, включително 20 деца, които по това време са играели в парка.

Ето какво пише главния секретар на британското въздушно министерство Джеймс Спайг:

„Адолф Хитлер предприе атаки на британски цивилни цели неохотно, след като Кралски Въздушни Сили започнаха атаки срещу немски цивилни цели… Хитлер беше готов да се спрат кръвопролитията. Той беше загрижен да се постигне споразумение с Великобритания, което да ограничи действията на въздушните сили в бойните зони.”

Интересно признание прави и чикагското еврейско списание Sentinel в изданието си от 8-ми октомври 1940 г.:

„Когато националсоциалистите реват и шушукат, че тази война е предизвикана от евреи, те са напълно прави.”

1941. През тази година Рузвелт най-сетне намира начин да влезе във войната. Той много добре знае зависимостта на Япония от американския петрол и стомана, понеже САЩ са главните дилъри на тези провизии за Япония. По това време Страната на изгряващото слънце се намира във война с Китай, без американският петрол и стомана войната за Япония е загубена. Изправена пред катастрофа Япония се поддава на провокацията на Рузвелт и предприема нападението над Пърл Харбър.

През тази година, много преди да се заговори за газови камери и холокост, евреина Теодор Кауфман пише книгата си „Германия трябва да загине!“, в нея той излага план за пълното унищожение на германската популация с много прост и жесток метод: масова стерилизация на всички германски жени и мъже между 14 и 60 години. Този план служи за база на Плана Моргентау за тотално унищожение на Германия. Плана Моргентау е написан от „американският” министър на финансите Хенри Моргентау. Въпреки, че не се осъществява, самият факт, че е бил замислян е показателен, колко силна е била омразата дори и към цивилното население по това време.

ВСВ. Немски войник помага на ранени руски цивилни граждани.

ВСВ. Немски войник помага на ранени руски деца.


Част 2

1944: През юли 1944 г. в хотел Mount Washington се провеждат преговори между 44 страни (решаващата дума в тях имат Великобритания и Съединените американски щати) върху новата концепция за паричната система, която може да бъде въведена в следвоенния свят. Резултатът от преговорите са т.нар. Бретънуудски споразумения (наричани описателно и (златно)доларов стандарт), които могат да се смятат за първата глобална парична конституция. Точките на конференцията се обмислят две години преди това. Конференцията се оказва успешна от гледна точка на това, че 45-те страни-участнички полагат подписа си, а през следващата година (1945), споразуменията влизат в сила. 

Последствия от Бретънуудските споразумения

Американският долар получава статут на официална световна резервна валута, а валутите на останалите страни добиват доларов паритет. Същевременно САЩ трябва да гарантират златния паритет на долара по фиксиран курс 35 долара за тройунция (става дума за определена форма на златен стандарт). В интерес на централните банки на останалите държави е да поддържат достатъчни валутни резерви в американски долари. Това допълнително увеличава привлекателността на долара и засилва позициите му в следвоенния свят. През пролетта семейство Ротшилд плаща на президента  Хари Труман (33-ия президент на САЩ, 1945–1953 г.) два милиона долара за кампанията му, с цел да признае Израел като суверенна държава.

Организациите, произтичащи от Бретънуудските споразумения

Бретънуудските споразумения стават причина за възникването на Стабилизационния фонд, а по-късно и на Международния валутен фонд, който започва да осъществява контрол върху нововъзникналата система. Появява се и Международната банка за възстановяване и развитие, по-късно и Световната банка (World Bank, WB). От друга страна е предложено закриването на Банката за международни разплащания (the Bank of International Settlements) заради доказаното й сътрудничество с нацисткия режим, но в крайна сметка тази идея не минава на конференцията (както и поради изискванията към формата на предполагаемите следвоенни репарации на Германия).

Затваряне на златния прозорец

Обмяната на долари срещу злато не е в компетенциите на отделните индивиди, а е право на централните банки на останалите държави. Това означава, че централната банка на САЩ (Федералният резерв) е задължена по искане на банките от други страни да обмени желаната сума долари за съответното количество злато. През 60-те години (най-вече след програмата „оръжия и масло“ на президента Линдън Джонсън) води до изчерпване на златото, съхранявано в американските банки на територията на САЩ. През август 1971 г., когато тогавашният президент Ричард Никсън не удовлетворява искането на Франция и Великобритания да изпълни задължението си по Бретънуудските споразумения, на 15. август с т.нар. затваряне на златния прозорец се слага край на бретънуудската система. Това води до ерата на плаващите валутни курсове. В течение на няколко месеца след прекратяването на бретънуудската система цената на златото се вдига десет пъти.

1948: През пролетта семейство Ротшилд плаща на президента Хари Труман (33-ия президент на САЩ, 1945–1953 г.) два милиона долара за кампанията му, за да признае Израел като суверенна държава.

1953: Н. М. Ротшилд & Синове учредява British Newfoundland Corporation Limited с цел да получи 60 000 квадратни мили земя в канадския Нюфаундленд, която включва електроцентрали, ползващи силата на Хамилтъновите (по-късно преименувани на Чърчилови) водопади. По онова време това е най-големият строителен проект, с какъвто някога се заемало частно дружество.

falls

1955: Едмон де Ротшилд учредява в Париж „Компани финансиер“ (Compagnie Financière).

1957: Джеймс де Ротшилд умира. Съобщено е (от медиите, притежавани от Ротшилдови), че е завещал голяма сума пари на държавата Израел, за да се построи сградата на парламента й, Кнесета.

Sgradata na parlamenta v Izrael

Сградата на парламента в Израел

1962: „Де Ротшилд Фрер” (de Rothschild Frères) учредява Imétal, компания, представляваща всички нейни търговски интереси в добива на минерали. Фредерик Мортън издава книгата си „Семейство Ротшилд”. В нея посочва:

„Въпреки че контролират голям брой промишлени, търговски, добивни и туристически корпорации, нито една от тях не носи името Ротшилд. Бидейки частни дружества, не е необходимо (а и не го правят) никъде да публикуват дори една единствена страница за активите си или някаква информация за финансовото си състояние.”

1963: На 4. юни президентът Джон Ф. Кенеди (35-ият президент на САЩ, 1961–1963 г.) подписва закон № 11110. С него връща на правителството на САЩ правомощието да печата пари, без дори един единствен долар да минава през Ротшилдовия ФЕД. След 6 месеца, на 22. ноември, Кенеди е убит. Поради същата причина, заради която е убит и Ейбрахам Линкълн през 1865 г. Той иска да печата американски пари за американците. В противовес на користолюбивите чужди елити и подпалвачи на войни. Закон № 11110 е отменен от президента Линдън Бейнс Джонсън (36-ия президент на САЩ, 1963–1969 г.). Едмон де Ротшилд основава в Швейцария „Компани финансиер“ (Compagnie Financière – LCF). По-късно тази компания се превръща в инвестиционна банка с множество филиали. Жени се за Надин и им се ражда син Бенджамин де Ротшилд.

abraham-lincoln-shooting

25069023_

1967: „Де Ротшилд Фрер” (de Rothschild Frères) се преименува на La Banque Rothschild.

1968: Умира Ноеми Халфън, съпругата на Морис де Ротшилд.

1970: Британският премиер Едуард Хийт назначава лорд Виктор Ротшилд за Председател на политическото му звено (Отдел за преглед на централната политика). Докато заема този пост, Великобритания влиза в Европейската общност. Светът престава да вярва на ФЕД и долара. Буквално връща обратно в чували доларите в САЩ и изнася от федералната банка златото, с което доларът е обезпечен. Това посочва през седемдесетте години Шарл де Гол, който изтъква лошото стопанско управление на САЩ.

Генерал и президент на Франция Шарл-Андре-Жозеф-Мари дьо Гол

Генерал и президент на Франция Шарл-Андре-Жозеф-Мари дьо Гол

1971: По искане на ФЕД и без знанието на Конгреса президентът Ричард Никсън откъсва долара от златното покритие, за да предотврати износа на физическото злато от страната. Валутата се превръща само в договорно обещание, основано на доверието на населението. Без никаква стойност. Управлението на света се поема от ФЕД и семейство Ротшилд, които могат практически безконтролно да печатат всякакво количество банкноти!

Ричард Никсън

Ричард Никсън

1973: Проектите British Newfoundland Corporation и Churchill Falls на компаниите на Н. М. Ротшилд & Синове в Нюфаундлед са приключени. Така Н. М. Ротшилд & Синове създава нова част от т.нар. asset management (мениджмънт на активите) на компанията, която търгува с целия свят. От това в крайна сметка се появява компанията Rothschild Private Management Limited. Едмон де Ротшилд, правнук на Джеймс Майер Ротшилд, купува провинциалните лозя Clarke в Бордó.

1980: Започва световният феномен на приватизацията. Семейство Ротшилд стои зад него от самото му начало, като целта е да завладеят контрола над всички публично притежавани активи в целия свят. Появява се огромен икономически проблем, причинен от неуправляемото печатане на пари. Валутата неконтролируемо се обезценява. Световната икономика може да рухне. Спящото дотогава злато започва рязко да се изстрелва до исторически максимуми, тъй като във време на криза означава защита на активите. Отново се намесват Ротшилд и ФЕД. Шефът на ФЕД Алан Грийнспан принуждава страните да пуснат на пазара резервните златни запаси на националните си банки.От 150 USD златото стига 870 USD. След манипулиране на пазара цената на златото се срива рязко, защото се появява голямо количество на пазара. Ситуацията се успокоява относително и златото остава на дъното почти 20 години, до 2000 г. За съжаление го изкупуват частни фамилии и компании. Така банките губят повечето си злато. А Грийнспан подготвя сегашния световен глобален шок, с който пък семейство Ротшилд подготвя най-голямата кражба на активи в човешката история. Настоящата криза е едва в началото си

Алан Грийнспан

Алан Грийнспан

1981: Banque Rothschild е национализирана от френското правителство. Новата банка се нарича Compagnie Européenne de Banque. Впоследствие семейство Ротшилд учредява наследника на тази френска банка – Rothschild & Cie Banque (RCB), превърнала се по-късно във водещата френска инвестиционна къща.

1985: Н. М. Ротшилд & Синове препоръчва на британското правителство да приватизира British Gas. После препоръчва на правителството и приватизацията на практически всички, притежавани от държавата активи, включително British Steel Corp., British Coal Corp., всички британски регионални електроцентрали и регионални ВЕЦ-ове.

1987: Едмон де Ротшилд създава World Conservation Bank, чието предназначение е да прехвърля дългове на страни от третия свят към банките, а на свой ред тези страни преотстъпват на банките земята си. Причина за това е, че семейство Ротшилд иска да придобие контрол над третия свят, представляващ 30% от земната повърхност.

1988: Умира Филип де Ротшилд.

1989: Семейство Ротшилд известява на Лондон и Париж дебюта на новото дъщерно дружество Rothschild GmbH в немския Франкфурт.

1995: Бившият учен от областта на атомната енергия д-р Кити Литъл твърди, че семейство Ротшилд вече държи контрола на 80% от световните запаси на уран, което им осигурява монопол в областта на ядрената енергия.

1996: На 41-годишна възраст Амшел Ротшилд е удушен с въже в хотелската си стая в Париж. Френският премиер нарежда на полицията да приключи разследването. Рупърт Мърдок (собственик и на Dow Jones) нарежда на редакторите си и на директорите на новинарските рубрики по цял свят да я определят като сърдечен удар.

Рупърт Мърдок

Рупърт Мърдок

1997: Едмонд де Ротшилд умира в Женева от емфизем (белодробно заболяване).

1998: Във Франкфурт, т.е. града, от който произхожда семейство Ротшилд, е основана Европейската централна банка.

Европейската централна банка

Европейската централна банка

2000: По отношение на рейтинга в националните банки се установява, че далеч не притежават толкова златни резерви, колкото се посочва. От тази година световното регулиране на банкнотите тласка нагоре за дълъг период от време цената на скъпоценния метал. Тъй като не е възможно чрез нея допълнително да се манипулира златото, семейство Ротшилд се отървава от по-голямата част от пазара на злато. Оставя си само дял в някои рафинерии.

2001: На 11-ти септември по заповед на Ротшилд е организиран атентатът срещу Световния търговски център (СТЦ). Под претекст, че става въпрос за сигурността, се отнема свободата на хората по целия свят. Точно същото правят с пожара в сградата на Райхстага в Германия през 30-те години. Атентатът е използван и за получаването на контрол над някои страни по света, които не допускат създаването на централни банки от Ротшилд, и така за по-малко от месец след атаките американските въоръжени сили нахлуват в Афганистан, една от общо 7-те страни, които нямат контролирана от Ротшилд централна банка. Седмица преди атаките срещу Световния търговски център Zim Shipping Companyе изведена от офисите си в СТЦ. Нарушаването на договора струва на компанията 50 000 долара. Никога и никакъв мотив не се посочва. Zim Shipping е 50% собственост на държавата Израел (семейство Ротшилд).

11-september-2001-1024-768-4224

2003: САЩ предприемат атака срещу Ирак, който тогава е една от шестте държави без контролирана от Ротшилд централна банка. Освен това Саддам Хюсеин отказва да спазва Бретънуудските споразумения, според които трябва да търгува нефта само за долари, а го продава за евро. Така се опълчва срещу семейство Ротшилд и те го отстраняват.

Саддам Хусейн Абд ал-Маджид ал-Тикрити

Саддам Хусейн Абд ал-Маджид ал-Тикрити

2004: Европа и Китай разрешават на частни лица да притежават като инвестиционна стока 24-каратово злато, проба 999,9. От своя страна Ротшилд си издействат от Международния надзор на ценните книжа правото банките им да могат да създават банкови деривати в съотношение 1:60. докато за останалите е едва 1:12. Пример: клиент депозира на срочен влог един милион долара. С този милион Ротшилд може да обезпечи 60 милиона (фиктивни) долара, които заема на друга банка с прилична лихва. Те след това се дават на заем през виртуално банкиране 1:12 със следваща лихва. В крайна сметка въпросът за банките не е в дадените на заем пари, а точно в лихвата. Така се стига до финала на кризата при акциите, банките и недвижимите имоти, като все още се очаква идването на хиперинфлационната вълна. Досега има само отделни признаци … От дефлация бавно се преминава към инфлация, която трябва да изчисти пазара на несъществуващите банкноти …

capitalistcrisis

2005: На 7 юли е извършен бомбен атентат в лондонското метро. Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху е в Лондон по време на атентата, за да вземе участие в икономическата конференция, провеждаща се в хотела над станцията на метрото, където трябва да се случат взривовете. Вместо това обаче той остава в хотелската си стая, след като е информиран от служители на израелските тайни служби за очакваните атентати. По целия свят към този момент остават 5 държави без централни банки, контролирани от Ротшилд.

Ротшилд работят в сърцето на Лондон, известно като „Сити”. Ситито е разположено на северния бряг на Темза на площ 677 акра (квадратна миля – известна е също и като “най-богатата квадратна миля на света”). То е буквално центърът на финансовия свят. Тук се намират централите на всички значими британски банки, както и филиалите на 385 чужди банки, включително 70 от САЩ: напр. Bank of England, борсата, Lloyd’s of London, Baltic Exchange (морски превози), Fleet Street (къщи за издателски и новинарски акции), London Commodity Exchange (търговия с кафе, каучук, захар и вълна) и London Metal Exchange.

london-city

От учредяването на притежаваната от частни лица Bank of England Ситито се превръща в мястото, което има последната дума по въпросите на света, докато премиерът, кабинетът и парламентът са само фасада на действителната власт. Известно е, че Ротшилд стоят зад обединението на всички народи в Европа в един политически съюз, Европейския съюз, който е следващата стъпка към единното световно господство. Нов Световен Ред.

Заключение: Американските и британските новинарски служби документират доказателства, че семейство Ротшилд и други международни банкери винаги финансират и двете страни във всички войни от Американската революция насам. Финансистът Хаим Соломон, който подкрепя патриотите по време на Американската революция и по-късно дава на заем пари на Джеймс Мадисън, Томас Джеферсън и Джеймс Монро, е агент на Ротшилд. Както вече споменахме, по време на Наполеоновите войни единият клон от семейството финансира Наполеон, докато другият клон подкрепя Великобритания, Германия и останалите страни. А по време на Втората световна война Ротшилд и Буш финансират и оръжия за Хитлер. Държат здраво историята в ръцете си. 

Източник

Превод на Част 2: Диана Иванова


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

192 мнения за “Ужасът наречен Ротшилд

  1. Никола Николов изобличи евреите и техните подопечни сащ.Беше убит от евреите,с помощта на сащ.

  2. обрязана чифутска п****ка да ебе целия свет, тогава света си зъслужава! кво искаш от идиоти който правят Хитлер на “ротшилд„!!!

  3. Каквото е можело да се направи е трябвало да се направи още в зародиша, сега вече е прекалено късно за съжаление.

  4. ЗДРАВЕЙТЕ, МНОГО ТОЧНА И ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ! ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ СЪЩАТА ИНФОРМАЦИЯ НА АНГЛИЙСКИ И ФРЕНСКИ ЕЗИК! ИСКАМ ДА ПРОЧУЯ КОВАРНИЯТ ИМ ПЛАН ЗА СВЕТА!

  5. Всичката тази свртовна власт, всики пари, всичкото влияние, не ще ги вземат в ковчега, а със него започва изплащането на греховете им, само болка и ужас

  6. Благодаря на Anonimus за инфото. Информацията за масоните и връзката им с революците довели
    до утвърждаването на глобален световен ред е много разпръсната и размита из нета. Тука е представена збито и хронологично и като се проследи се вижда целия им мръсен замисъл и схема.
    Благодаря още един път на Anonimus

    пп-Бих се радвал ако предоставят и изчерпателна информация за връзката и съвпаденията между Линкълн и Кенеди и кой стои зад тяхното убийство.

    • Кои са тия „те“, която трябва да свършат това, което е нужно да направим „ние“??! Или ние с,е прекалено заети с по-важни неща??!

    • може,но само в нашите сънища…няма кой и как да направи това…имаше един прозорлив „диктатор“,но не си свърши работата докрай…всъщност Сталин е искал да ги довърши,но те му видяха сметката и на него

      • Да, имаше и още един, на който все повече симпатизирам по отношение на политиката му към евреите. По точно Хитлер! За съжаление и той не успя! И сега ако германците не се усетят, след време ще им трябва точно такъв като Хитлер, за да ги измъкне от батака.

  7. г-да Анонимните. Мисля че е време да се представи на народа истината за това какво точно трябва да се направи във възможно най-скоро време от всички нас, за доброто на всички нас. И това именно е въвеждането на детектора на лъжата като задължително средство за прогреса на Човечеството! Необходимо е да се направи световен рефендум и да се наложи като задължително средство преди навлизането на политик в длъжност, къдетто и да е по света, в който и да е парламент да езадължен да минава психотест и разпит чрез детектора на лъжата! Детектора на лъжата е уред който не е предназначен да изкривява истината при не-манипулирането и от където следва че само при манипулиране може да бъде излъган което дори някой учени успорвавт че е възможно. Още повече че говрим за уреда който е измислен макар и леко усъвршенстван през годините но все пак в сравнително далечно минало спрямо развитието на технологиите. Ако наистина сме 2 поколения назад в морално ниво спрямо технологичното то е време да вразумим всеки трезвомислещ на Земята че нашето общо бъдеще зависи от това! А продполагам състоянието на планетата ни и това със каква скорост трябва да се действа за да се оправят нещата мисля че вие би трябвало да знаете далеч по добре от мен. Мисля, че сте достатъчно инетелктуални за да осмислите какво ви казвам и ако наистина претендирате да сте хора които се опитват да направят нещо за човечеството то вие трябва да направите някаква проаганда така че максимално много хора да ъдат информирани за това за максимално кратко възможно време. Иначе по-скоро бих се обзаложил че сте само самозванковци ако не предприеете незабавни мерки за това. Успехи на всчки нас пожелавам защото ще са нужни!

    • Провел съм достатъчно собсвени проучвания за да твърдя че детектора на лъжата не е средство което ще те изкара виновен ако не си дори и да е вярно че може да бъде манипулиран което пък е ДОСТА сложна задача (ако не е само легенда) на която не всички са способни дори след доста тренировкии учения. Не използването му е апел на тези които лъжат или са дезнформирани.
      И искам да наблегна на следните думи: ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА НЕ Е СРЕДСТВО КОЕТО ЩЕ ТЕ ИЗКАРА ВИНОВЕН ДОРИ И ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАН ОСВЕН АКО САМ НЕ ГО МАНИПУЛИРАШ В ТАЗИ ПОСОКА КОЕТО Е БЕЗУМИЕ. Време е да осмислите тези неща възможно най-скоро или всички сме обрчени, не виждам какво сложно за разбиране има тук.

    • Каквото е можело да се направи е трябвало да се направи още в зародиша, сега вече е прекалено късно за съжаление.

  8. Прекрасна статия. Все пак в нея се посочва, че и Джулиан Асандж обслужва ротшилдовите интереси, което ми се струва доста странно, защото неговия сайт Уикилийкс публикува планини класифицирана информация, държавни тайни на САЩ. Освен това и соросоидните медии яростно плюят по него, бях чел един пасквил на английски език в The Washington Post за това как дейността на Асандж била заплаха за националната сигурност. Наистина ли и той е техен човек, защото беше изкарал и сериозни компромати срещу Клинтън – фаворита на Сорос и Ротшилд. А Доналд Тръмп в момента обслужва ли ционистки интереси, защото той уж беше анти-Сорос, ама пак е верен на политиката, диктувана от соросоидите?

    • ама че въпрос: още преди да спечели изборите,повтарям-преди да ги спечели,направи официално обръщение към ИзраХелл:дръжте се,аз съм с вас…и прочети после какви ги надиплиха чифутите със палестинците и Йерусалим

  9. Омразата е руска категория. Аз предпочитам да се уча от противника за да го победя. Омразата води към самоунищожение.
    Статията е досадно дълга и не е издържана фактологически. Възможно е да е такава за да обърка по-посредствените читатели. Очевидно е от руски источник. По-старото поколение помнят колко ревностно руснаците не допускаха никакво съмнение относно Ленин. Те и сега не са го махнали от мавзолея, а паметниците му са навсякъде. Сега ни кръщават че бил агент на незнам си кой.
    Язък че прочетох Анонимус и се вързах да си губя времето.

    • Може би трябва да прочетеш и други източници, за да си събереш пъзела. А че Ленин, Троцки и Зиновиев са евреи…:), ами ако тази информация не ти нрави, това не я прави по-малко истина.

    • Да кажеш, че нещо не фактологически издържано не е силен аргумент! По-скоро е в стил: „Това не го знам, значи не е вярно!“ От друга страна, ако имаш факти, чиято информация се различава или допълва написаното по-горе, ще сме благодарни да я споделиш!

      • защо трябва да отговаряте на един откровен лаик като „вофката“.нали благодарение на такива като него комунистическият свинарник просъществува почти столетие

      • браво на вас-Анонимните.Ако тези неща не се пишат и казват,човечеството е поставено под заплаха от пълно унищожение-и на това са способни точно тези мошета и крадци без морал…какво да казвам-вие всичко сте написали!

    • Вовка, омразата е човешка категория! Прав си, че води до самоунищожение. Добре е да се учим от противника, перефразирано – от грешките на другите, но не пропускай и своите!

      За това, че статията е дълга си прав, но това не я прави по-малко важна, напротив. Ако приемеш, че във всяка лъжа има доза истина – учейки се от чуждите лъжи – намери своята си истина и стани по-добър човек. Не бъди твърде уверен, че не си посредствен, замисли се да не си в категорията „наивен“!

      „Руски източник“, „Ленин“, „мавзолей“, „паметници“, „агент“?! Звучиш неопитно и доста предубедено! Съветвам те по-често да проверяваш истинността на източниците си, а в началото бъди по-внимателен с коментарите – възможно е да те разберат погрешно!

      Фактът, че си достигнал най-сетне тези страници, говори добре за теб – продължавай в същия дух! И… нека разумът бъде с теб!

      • Единственият начин да имаш сигурна и достоверна информация за посочените хора и събития е да си живял по тяхното време с тях! Което не е възможно, понеже човешкият живот е много кратък! Ако човек можеше да живее вечно, или поне да се премества да живее в друго тяло без да губи съзнание, щеше да е свидетел на всичките тези хора и събития. И нямаше да има начин да го манипулират и да му промиват мозъка както си искат в училище, в университета и по медиите! Но, никой власт-имащ и пари-имащ няма интерес от това човекът да живее вечно! Дори се стараят чрез войните, храната, въздуха, водата, медицината и фармацията да направят така, щото човек да умира по-млад! За да не знае и помни много! А ако живееше вечно нямаше да има нужда и от толкова много учители, училища и университети и професори! Този занаят щеше да е на изчезване! От което естествено учителите и професорите нямат никакъв интерес!….

      • „Единственият начин да имаш сигурна и достоверна информация за посочените хора и събития е да си живял по тяхното време с тях“- и това не е вярно! защото дори да си живял с тях,е твърде малка вероятността да си знал това,което ТЕ са си планирвали и кроели!!

    • Прочети за новия световен ред, на Никола Николов. Българин живял и писал в САЩ. Няколко книги са. Събрани са само факти, без рамишления. Случйно като се прибра в България изведнъж се разболя и почина. А за Ленин и останалите и аз не знаех но са си евреи. В една от книгите има пълен списък на организаторите на болшевишката революция. Със съвсем малки изключения всички са евреи. А ако почетеш, и се поровиш малко, ще видиш че болшевишката революция е копие на френската, почти едно към едно.

  10. Да коментираме че не можем да се съберем трима българина и отворим банка, значи да сме недоволни че не сме евреи. Този свят е предвиден за загиване, а не спасяване. Спасяват се само единици – то е по малко от 1%. Останалото си остава това каквото си е – ад. Той е измъкнат от пропаста за тест на тези единици. Неверието, атеизма е еврейска болест – Достоевски. Тожй е широкият път към, пишният портал.

  11. Много интересна система е изложил ХМ (виж предходните коментари). Много издържана, много логична. В много отношения съм съгласен с него. Но по някои теми мисля, че се отклонява от вярната посока.
    Наистина, много ценни възгледи е изложил. Просто държа да уточня, че не му се доверявам безрезервно. Има нещо гнило в неговата система и даже вече съм го надушил, но не знам дали си струва да човъркам по-нататък.

  12. „На 41-годишна възраст Амшел Ротшилд е удушен с въже в хотелската си стая в Париж.“
    За да победиш еврейте или трябва да ги избиеш до последния, или трябва да започнеш да мислиш като тях и да ги победиш в собстветана им игра. Ако крадец влезе в къщата ви, с вероятност да нарани или убие член на семейството ви, всеки нормален би жертвал живота си, и би убил крадеца. Ако започнем да приемаме всеки член на фамилия Ротшилд като потенциален крадец, не след дълго, те ще се превърнат в история с приятен край.
    Публикувайте пълен списък с всички членове на тази фамилия, адресите им, снимки, както и всички, които са техни марионетки… и магията ще започва да се случва.

    • Примерът ти е хубав, но малко неточен. Ротшилд и сие отдавна не влизат като крадци. Те ползват член на семейството, за да влязат в къщата ви. В такъв случай не можете да се защитавате, защото са поканени. Като пример: кой изнася златото ни и кой му разрешава това?!

      • Правилно, тези ти влизат първо в мозъка, а после в къщата. По-добре е да си защитим главите, май това е приоритетната ни задача…

    • Демек най-богатите американски и други семейства по-цял Свят, президентите на почти всички държави, техните подгласници и депутатите на различните партии, тайните агенции с платените и корумпирани убийци служещи на фамилията, пресата и медиите, армиите и полицията на почти всички държави… Дори ако сметнем, че написаното в библията е вярно – Дяволът е на тяхна страна. Каква магия очаквате да се случи? Дори не можем да допарим до някой от тях! Всички членове от тяхната фамилия, дори не са известни и стоят в сянката. Както може би се досещате, един Ротшилд ще убиеш, трима ще дойдат на негово място. Все едно да водиш война с хлебарки. Никога няма да излезеш победител, но срещу хлебарките няма кой да те елиминира. Тези хора в момента – 2016 година, сгазиха цяла държава и построиха тяхната на нейно място. Фамилия Ротшилд използва Америка като най-мощното си оръжие или като тоалетна хартия ако нещо се обърка. Ротшилд са умни, интелигентни и подли. Никога… никой не може да ги бие в тяхната игра!!!

  13. Паричните потоци генерират условията за възникване на процеси, определят посоката но не и същността на процеса! В тоя ред на мисли това е половината другата половина която се възползва от процеса?

  14. чифутите съсипаха света…но и те ще пукнат,по закона за всемирната гадост,който успяха да наложат

  15. Това са ала-бализми на 90%. Това с високия интелект на евреите е мит. Въпросът е, кой има изгода от тези небивалици ?! Може пък и да са евреите?!!

    • Шопът видял жираф в Зоологическата градина и ревнал: „Такова животно нема! Я го не знам, значи нема!!“ Този анекдот е поздрав към всички, които със две-три неадекватни изречения се опитват да придадат незначимост на информация, която…хм….е използвала малко по-богат речник!

    • и тоз чифут изповядва примирение към властващите…чифутски легенди за наивници на средна възраст

      • Затова ли „чифутите“ го разпънаха на кръст? Така ли щяха да постъпят, ако им беше наистина съмишленик и брат?

  16. упс… имам малка грешка с превода !
    тях не ги е грижа за теб и мен
    тях не ги е грижи за нашите родители
    тях не ги е грижи за децата ни

  17. Констатацията „1939 – На 2 август еврейският учен Алберт Айнщайн станал известен с присвояването си на „Теория на относителността”“ направо кърти мивки. Моля, запознайте се с подробностите около историята преди да пишете такива лаишки твърдения.

    • „Теорията на относителността“ не е измислена от Айнщайн, той само я доказва нагледно. Съгласен съм, че „присвояване“ е силна дума, но не съм съгласен, че е негова. А що се отнася до произхода му – семитски е естествено.

      • Разбира се, че всичко е измислено от самото Начало. Нашата работа е, да го доказваме нагледно.

      • Теорията на относителността е МНОГО съмнителна. А това, че Айнщайн е „евреин“, само я прави още по-съмнителна. Е, поне в моите очи…

        Всъщност, има цял нов, принципно различен теоретичен клон на съвременната физика. Не е лошо да го имате предвид. Ето, запознайте се с това:

        Честная физика. Статьи и эссе.

        Наброски для новой физики

    • Доста по рано! В Базел, Швейцария Айнщайн е директор на бюрото за патенти, най престижното в Европа тогава! Там депозират свои теоритични разработки Ръдърфорд, Енрико Ферми, Нилс Бор, Макс Планк и други. Чакането за признание отнема години. Докато не се признае патента де факто няма авторско право. Така започва най голямото компилиране и пладнешка кражба в историята на атомната физика. Първата съпруга на Айнщайн е хърватката Милева, също теоретичен физик. Води си бележник записки, мистериозно изчезнали по време на развода им. Към 20-те на ХХ век навлиза квантовата механика. Има лавина от свидетелства че Айнщайн и Розен са в паника, вселената не е това на което се изявява.

    • От цялата история ми стана ясно едно че някави психично болни братовчеди ,братя сестри и т.н от една психично болна фамилия си играят на една игра векове наред просто ей така все едно ние останалата човешка маса сме просто незначителни фигури на тяхната табла в една безумна игра кой от фамилията е по по най⁉

  18. В това, че евреите обикновено са най-богатите или най-умните няма нищо конспиративно. Защо забогатяват? Защото още в миналото (когато религията е значела повече отколкото значи сега) и ислямът и християнството са забранявали строго лихварството, докато еврейската религия НЕ. Още тогава еврейте усещат накъде духа вятъра и започват да действат в тази посока. А относно това, че обикновено еврей са най-умните хора – и за това си има причина. Още по време на Римската империя на евреите е било забранявано да притежават земя и единственото , което реално е оставало е било образование , търговия , занаятчийство. Вярно е, че Ротшилд са владели света около 200г. , но днес всичкото им богатство е разпръснато и като цяло те вече не са факторът, който са били в миналото. А пък вече, който е фен на конспиративните теории нека вярва.

    • Боже, колко просто и ясно било всичко, а ние сме тръгнали да дълбаем! Сега вече ми отпаднаха хиляди въпроси, какво ще си правя свободното време, което ми се отвори!? К, благодаря ти че те има, ти си надарен с божествена простота!

  19. Възможно е някои от изложените твърдения да са истина. Но защо не погледнем към нас – българите! Може ли някой да си представи следната „картинка“? Сядам двама или трима души българи и решават да направят нещо. Някакъв елементарен биснес. Какъвто и да е. Не, не става! Българите се събират заедно само по „специални поводи“! Коледа, Нова година, именни дни, юбилеи, Великден, евентуални сватби или погребения. И то само за да се уверят, че „брат му“ не е започнал да се измъква от калта. Отчуждението сред българите е толкова голямо, че те дори не сядат едно кафе да пият заедно, камо ли да решат да изкарат заедно някой лев от някакъв бизнес! За такива случаи българите имат „мъдра“ поговорка – „Орташката работа – кучета я яли!“ За какви български банки може при това положение да става въпрос въобще! Принципа „спасявай се поединично“ води до поединичното изчезване на индивидите от един народ.

    • Как ми се иска, да се направи едно „генетично преброяване“ на населението! Има голяма вероятност, седналите на масата да са само по лична карта българи! Защото българите са древен народ, със свята кръв! Другите да не изброявам какви са! Болг Арии 7522!

    • Не подценявайте българите. Ние имаме проблеми, ганьовщината съществува, но е характерна само за част от населението. Ако цялото население беше с ганьовски ген нямаше да оцелеем хиляди години като народ. Един народ не може да се крепи само на тарикатщина и далавераджийство на дребно. Ние сме като нива в която има плевели, но има и добро семе. Да се поставят всички под общ знаменател е не само несъстоятелно, но и се опровергава от историята. В момента се намираме в един от най-мрачните периоди на историята си, но зазоряването винаги идва след като е станало най-тъмно.

      • Sigridov, както става ясно добре се разбираш с БЪЛГАРИТЕ. Следващият път като се съберете предложи им да направите барем една банка, та поне малко от малко да заприличаме и ние на Ротшилд и Рокфелер. Така де, няма само евреите да въртят световния бизнес! Ако пък случайно, по някакво чудо, не го докарате до банка, поне една изцяло българска рафинерия избацкайте, та да паднат малко цените на бендзиня!

    • Единствено Българите са помагали безкруполно на други народи какви ни прави това балъци или богоравни

      • В очите на другите-балъци! В нашите очи – богоравни! Кое е по-важно: мнението на този, на когото си помогнал, или твоето личностно усещане? 🙂

    • Да, някои имат въображение! На тези, на които им липсва им предлагам да облекат на хубавите си дрехи, и с китка зад ухото, и хляб/сол в ръцете да отиват да посрещат натовските танкове! Препоръчвам го и на тези, които не видяха в цялата тема „източници, факти, документи“!

  20. Вие осъзнавате ли, че това е непосилна организация за един човек, фамилия, клан или каквото искате го наречете? Склонен съм да приема, че това е пост-формирование, част от примката на Ватикана. За каквото и образование да говорим, за каквато и стройна структура и промиване на мозъка да става въпрос, винаги във всеки математически модел има допустима статистическа грешка! Няма безгрешни хора на този свят! Не е възможно това да е дело на 1, 2, 3 или 30 човека. А по-голям модел води до по-голяма вероятност от статистическа грешка. Ако масоните бяха поклонници на ционизма, защо видни имена като Айнщайн, Ал. Бел, Никола Тесла и други биха се присъединили към такава идея? Няма как редом с даването на светлина-писменост, технологии и иновации да се запази някаква 5000г. система за контролиране „свише“. Ако има 33 степен висшисти в нашите общества, от тях, едва ли всички са обучавани в килийна система с камшици и восъчни свещи. Тоест, минали са през същата система на „публично образование“ и са били посветени в последствие! Каква е тази древна мистична хипнотична сила, която опиянява и закърнява основните добродетели и човечността? Вие Господа, току що открихте свещения ГРААЛ бе да му еба майката?

    • Задавате добри въпроси на които отговорите ще намерите ако наистина имате пълна сериозност да ги издирите.

      В този свят няма нищо от ден до пладне. Корените на всичко, което се случва и в нас и с нас и около нас са много древни, по-древни дори от света в който живеем. Човешката история е следствие между сблъсъка на две древни системи на съществуване, които в Библията са отбелязани като „Дървото на Живота“ и „Дървото за познаване на добро и зло“. Това последното не е „ябълката“ както ни е научило средновековното невежество, това е „науката“ същата за която Стоян Михаиловски е написал „напред науката е слънце, което във душите грей“ и която песен комунистите ни караха да пеем като ученици. Това е същото „слънце“, бога Ра на който са се кланяли египтяните и е същото слънце чийто „рожден ден“ се празнува на 25-ти Декември, уж било рождеството на Христос.

      Казвате: „Няма как редом с даването на светлина-писменост, технологии и иновации да се запази някаква 5000г. система за контролиране „свише“. “ – и това го мислите, защото същата тази система ви е научила, че човешката история и знание са се развивали праволинейно. Миналото е запечатало множество технически развити цивилизации, които са претърпяли пълен крах и провал. Да учебника по история няма да ви го каже това, той именно за това съществува заедно със закона за задължителното образование – за да е сигурен елита, че никога няма да го научите. Как иначе ще пеете със пълни гърди „напред науката е слънце“, защото ще знаете много добре за драстичните исторически провали на „бога Ра“. Но както е казал някой някога: „Тези, които не познават историята са осъдени да я повторят“. И точно това става – хората си мислят, че науката е източник на светлина, прогрес, надежда и спасение на човечеството. Нищо че благодарение на цялата тази „наука“ днес хората се тъпчат с отровени от химии храни (ако някой не знае думата „химия“ прозилиза от Кем, което е било названието на кланящия се на бога Ра древен Египет), тъпчат се д ДНК деградиращото ГМО, живеят в пълни с отровни газове домове благодарение на „техническия прогрес“, който не само ви предлага прескъпите и отровни строителни материали, но и се грижи да ви даде добри кредити за да можете да си ги позволите, така, че да сте поробени на банките през остатъка от мизерния си живот в отровеното си „съвременно“ жилище. Как чудесно „слънцето“ е огряло живота ни. При това вече е готово да огрее абсолютно всяко кътче на душите ни и на личния ни живот, чрез превъзходните следства за следене, подслушване и наблюдение, които „науката“ и „прогреса“ са доставили на човечеството. И как точно технологиите ще попречат на елита? По всичко личи, че те доста му помагат. На него, не на нас и изцяло за наша сметка.

      И за да не бъда разбран погрешно, аз не съм против знанието и науката, когато те са в рамките на вярното отразяване на реалността. Аз съм против тях в ролята на бога Ра, слънцето, което огрява душата и начертава пътя на пред. Има друго Слънце, друга Светлина, които не носят разруха и робия. Именно тях ще открием в пътя обозначен от Дървото на Живота. Отговорност на всеки от нас е да издири и да живее според този път.

      • ХМ“ аз също имам един въпрос. От къде сте придобили това познание и как можете да докажете валидността на информацията, върху която базирате своите разбирания и виждания ?

      • Познанията, които имам са следствие на повече от 20 години изследване на тези въпроси. Това не означава, че всичко ми е ясно или, че не греша в едно или повече неща. Каквото коментирам тук е изложено като гледна точка, а всеки да изпитва, изследва и проверява за себе си.

        Има неща, които могат да се докажат, има неща, които са просто логични заключения без наличието на директни доказателства.

        За мен най-важното е човек да придобие правилната картина на историческата реалност, за да знае как да живее и какво да прави с живота си, преди да са му се свършили дните. Защото ако човек има погрешна представа за реалността ще живее в една илюзия и живота му ще отмине напразно.

      • Животът е само един миг от вечността и дори да отмине напразно, рано или късно всеки ще разбере цялата истина. Това, което става тук на Земята не е толкова важно – в сравнение с това, което Е всъщност. Не случайно споменавам „Е“ главно, защото отвъд време – пространството единственото време е СЕГА. Там няма материя и там е цялата истина и не може все още да я разберем цялата, при наличието на тези 10 %, които използваме от мозъка си и цялата тази материя и его, в които сме забулени, докато не се освободим от тях – това ще стане, защото всичко е енергия, материята е трансформирана енергия, ние сме част от тази енергия, а тя не може да бъде създавана или унищожавана. Следователно сме били вечни и винаги ще бъдем. Ние всички и всичко сме крале на всички и всичко. Само един единствен въпрос ме мъчи – Защо сме се самонабутали така

      • ХМ вие сте мъдър човек ако повечето българи или озобщо хора по света мислеха и притежаваха поне част от вашият интелект светът би бил едно прекрасно място за живеене !

      • Интересен коментар с тоя бог Ра, но малко ги бъркате нещата.
        Слънцето е основен източник на Енергия, на Светлина и на Топлина за нашата планета.. Без слънце нямаме Здраве – съответно и живот.
        Не сме прилепи и затова пещерните ора измряха – нямаха витамин Д когато живееха на севера, имали са кратък живот, пълен с артрити, липса на зъби, и болести, съответно и измират като вид, защото не са се научили да ловят риба и мазни морски храни – за да си набавят липсата на вит Д. (няма открити при тях първобитни сечива и уреди за лов на риба – така че,се предполага че неандерталците не са ловели риби – освен евентуално с ръце и заради това че не са могли да се приспособят към студа – измират от липса на вит Д!
        Единственото нещо, което ни липсва със климат със Зима е Слънце и вит Д
        Мечките по тая причина за да не се мъчат – просто отиват и си легат за 6месеца. Но и те ядат яко Мазно и Мазна риба – в която има вит Д. Тоя витамин е в подкожната мазнина. От холестерола се образува – така че не само пестицидите са ни виновни, и тия отрови които говорите, то е ясно – но също и измислените теории че холестерола е бил вреден . Не е, даже ни е жизнено необходим през зимата, затов аестествено трупаме килограми – и подкони мазнини – зазапас от енергия и за вит Д. Вреден е стреса, той е фактор номер 1- за съкращаване на живота с поне 50%. ,болести и ранна смърт.
        Ние стоим и сега на закрито, офиси, блокове, транспорт- не работим вече на вън ората имат поголовна липса на Д – като световен дефицит, дори в топлите страни – защото и ония арабите ходят увити пък целите тела- на жените им се виждат само очите! )
        Витамин Д е единственият витамин, който можем да произвеждаме чрез кожата си. Което значи че сме жизнено зависими от Слънчевата светлина и топлина.
        Тоя витамин е най-изследваният от всички витамини.. някои други дори ги откриха наскоро.
        Заради липсата на това Слънце се развиват всички останали болести.. така че това Слънце не е случайно обожествявано, както Водата и Въздуха могат да се обожествяват защото без тях също не можем да Живеем!
        Вижте, ората са наясно с Ледниковите периоди – стигали са до Африка -горната!
        Три пъти е заледявана Европа – еми освен да обожествяват Слънцето – какво друго да прави човек, след като то е разтопило Леда и са започнали пак да живеят по нормално.
        Бъркате понятията на хората и смисъла – за какво са обожествявали разни природни сили..
        А властта, от този народен фолклор, какво е правила и преиначавала за свой интерес е съвсем друга тема.
        Винаги народният фолклор, вярвания и религии се преиначават в интерес на властващите.
        С Науката е същото и с каквото се сетите, което човек -народа измисля и открива.. винаги се намира един властващ кретен или много, които да изземат откритията и да си развият своите планове – които изкривяват нещата..и вече стават за зло на човека а не за негово добро..
        Във всичко трябва да има мярка.. дори и водата, въздуха в повече ще ни съсипят. Същото е за всичко. Но само индустрията, парите и алчността за контрол нямат мярка.
        Айнщайн беше казал че не е сигурен дали вселената е безкрайна – но е сигурен че човешката простотия няма край.. еми прав е човека
        Така че древните цивилизации са приключили, както ще стане и с нашата, не заради нормалните ора като народа, не заради божествата, а заради Властта която ги управлява – тя съсипва и унищожава.. защото Властта не познава граници..
        Да ви изброя думи в езика ни- селският нормален на Ората с начална РА
        РА-но – сутрин, когато слънцето Изгрява – Рано, Ранило, Ранина.. по изгрев.
        Всеки ден изгрява слънцето и това е нов ден – спре ли да изгрява и залязва – ще спре цикъла. Хората от него си броят времето..
        Когато слънцето изгрява е Червено затова се свързва с Червеният цвят, Кръвта или Розовото.. затова и РА-на е също от тая асоциация. заради червеният цвят на слънцето при изгрев и залез -кръвта е червена.
        РА-ло – Ралото е пра стар инструмент на нашият народ – ние сме първият в Европа народ, който е Земеделец. От нас тръгва всичко..
        РА-бота.. защото работиш по Слънце, по Светло – в мрак не вършиш нищо
        Ръка (диалект РАка)..с Раката Работиш.. с краката не работиш, те са ти за ходене.. Ръцете РАзвиват мозъка.
        РА-стение – ако няма светлина, не расте нищо – освен вода, растението търси светлината и върви нагоре
        РА-звитие – същото- растението се развива, расте, върви..
        РА-ждам – Очаквам Светлината РА+Жду -ждам..
        РА-дост Доставям Светлина – Радвам се.. Слънчев съм – Слънчево ми е
        О-РА – хора – Хъ-то е семитско, Харабско – ние не хъкаме в езика си, но ни се видоизменя нарочно.
        О-РАн – Оранта е нещо което го вършиш денем по слънце, не нощем.
        Цялото земеделие е свързано с култ към слънцето, луната, земята, водата и какво ли не.. няма начин..
        Сезони, време, цикли… Узряването на Семената – да се опекат хубаво, за да са готови за жътва… и тн и тн..
        Между другото ако нямате Светлина и Топлина и вит Д – ставате Депресивен – затова в Куба и подобни страни, дори да са много бедни, нямат никакви депресии и са първи по щастие, колкото и да са бедни! за разлика от нас, как го постигат? Еми Слънце брат! Голи, боси, слънчеви ора и щастливи… малко им трябва.. не се чудят с колко дреи да се навлекат, и как да си платят тока, парното или колко е кубик дърва за огрев!
        А ние освен бедни – кат имаме и кучи студ- ето ти пълната картинка защо народа е на първо място не само по бедност но и по нещастие!

        Между другото мога да ви обясня египетските божества или индийските и всякакви с наши думи и понятия.. много богат и съвършен език имаме.. но не всеки го разбира
        Всичко е добро дори и слънцето и науката – но да са ползвани правилно.. и двете могат да те съсипят, ако нямаш граници..
        Бъдете здрави..

  21. Здравейте, изключително интересна дискусия. Винаги съм си мислел, че злото се корени в тия Ротшилд, масони и т.н., които управляват САЩ, но не подозирах, че може да са този иезуитски орден във Ватикана, където ХМ споменава по-долу в коментарите. Като правослаен христиняни знаех, че след като католическата църква се отделя (около 9-ти век беше, нали?), вече не е част от истинската Христова църква, но не подозирах, че нещата са стигнали толкова далеч. Имам един въпрос към ХМ ако може. Вие споменавате в един от коментарите си Истината и Канарата, че са по-силни от всякакви зли тайни познания от вековете. Мога ли да тълкувам думите ви за Истината като Христовата истина и Канарата като Христоавата истинска православна църква, която се е запазила до днес (Мат. 16:18 и Аз ти казвам: ти си Петър, и на тоя камък ще съградя църквата Си, и портите адови няма да й надделеят;). Ако неправилно тълкувам думите Ви, моля поправете ме.

      • Благодаря за отделеното време. Прочетох коментара Ви. Наистина доста интересна гледна точка представяте, а също и доста ценни изводи и размисли, до които сте достигнали, изследвайки тези въпроси. Имате ли някакъв блог или личен авторски сайт, където пишете? А относно същия коментар, който съм написал – моля за извинение ако се счита за спам, но след като публикувах първия, обнових (рефрешнах) страницата и го нямаше, затова помислих, че е станало някаква грешка (бъг) и затова реших да го напиша втори път.

      • Здравейте, нямам някакъв личен блог в който да пиша на тази тематика. Като цяло рядко пиша по нея, просто в този блог от скоро пропсисах няколко коментара, гледайки че все повече хора започват да се пробуждат и да търсят истината за състоянието на нещата.

        Оценявеам искреността с която подходихте към изложените от мен гледни точки. Дерзайте във вашето търсене. Сам Христос е казал – търсете и ще намерите, защото всеки, който търси намира.

    • Истинската Христова църква не е православната. Истинската Христова църква е тази, в която всички му служат с Дух и Истина, не с плътски традиции и обичаи като палене на свещи, кланяне на икони, ядене на козунаци, боядисване на яйца, приготвяне на определен брой ястия и още и още. „Бог е Дух; и онези, които Му се покланят, с дух и истина трябва да Му се покланят.” (Йоан 4:24).

  22. В целия този заговор срещу човечеството има ли съчастие на Православните църкви? Изобщо играят ли в мача и като какъв играч? Има ли официални отговори от тях по тези проблеми?

    • Приятел Православната църква днес ,е тази църква която е основал Сам Иисус Христос – Словото Божие.Сам Христос казва на тия евреи-ционистите (синедриона които го разпъват) ,че „КАКВО ОТ ТОВА КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ЦЯЛ СВЯТ,А ПОГУБИТЕ ДУШАТА СИ“ т.е. четете Св Евангелие и ще ви стане ясно какво става със света 🙂

  23. За съжаление този материал отново гравитира около теорията за „световен еврейски заговор“, която теория е предназначена леко пробуждащите се овчедушни маси, които обаче не искат да задълбочат повече в нещата и в търсенето на истината. А по-нататък е планирана за масова консумация, т.е предвидено е тя да влезе в масмедиите.

    Идеята, че някъде в началото на 18-век се е пръкнал някакъв хитрец нарекъл се с името Ротшилд и после за два века превзел едва ли не целия свят противоречи на всякакво реалистично познаване на историческите процеси. Тази идея е също толкова смехотворна, колкото и това, че Епъл са започнали да правят компютри в гараж, а Цукъбърг бил създал Фейсбук като разработка за дипломната си работа. Такива неща в реалния свят не се случват.

    Реалния свят се управлява и насочва от могъщи сили, които не са от ден до пладне, нито са се пръкнали изведнъж, а са с много древен произход. На практика е абсолютно невъзможно някой да достигне статуса на mover & shaker в човешката история без да е свързан с тези сили и да бъде използван от тях за техните цели.

    В случая Ротшилд е кодово име, което както знаете означава „червен щит“. Щита е предназначен да предпазва, защитава и прикрива. Щита има за цел да поеме стрелите и ударите на врага, за да предпази онзи, който стои зад него. А самия факт, че Ротшилд е в устата на всички и канализира и фокусира в себе си гнева и омразата на пробуждащото се население показва, че той идеално върши назначението за което е създаден.

    С други думи клана Ротшилд е нечия креатура, която има за цел да поеме ударите върху себе си и да предпази истинския враг. Да се издига Ротшилд като едва ли не най-високата точка на задкулисния елит е да се падне в клопката на истинския елит.

    Ето защо писането на подобни статии без такова пояснение е изключително вредно и опасно, и на практика изпълнява волята и целта на елита.

    Както би трябвало да знаете съвременното банкерство не се е родило с Ротшилд, а е създадено много по-рано във Флоеренция. С парите, мъдростта и влиянието не на кой да е а на Ватикана. И ние трябва да повярваме, че могъщите флорентински банкерски кланове контролирани от Ватикана някак си от само себе си са се стопили и изчезнали или просто станали маргинални? А в същото време някакъв си амбулантен търговец станал от нищото най-могъщия банкер в света? Ако вярвате на подобно нещо, то спокойно можете да вярвате и на това, че Цукъбърг е създал Фейсбук и че братята Куаши са направили атентата в Париж и единия си забравил личната карта в колата. Разликата е че да се вярва на първото изисква много по-голяма дебилизация на мисловния процес от това да се вярва на второто и третото.

    Ротшилд е проект за преминаване в задкулисие на ватиканското банкерство. Той е създаден с парите на Ватикана и е обучен от тайните ордени. Това разбира се не може да се случи освен ако не е крипто-католик (някой който тайно изповядва католицизма докато за пред очите на другите изповядва съвсем друга вяра). Т.е Ротшилд не е евреин, нито дори юдеин, а едомец (вероятно дори амаличанин) верен слуга на Ватикана реализиращ древния план за унищожаването на всички евреи.

    В целия обемист материал изложен по-горе йезуитите като че ли не съществуват (с изключение на едно споменаване, което напълно остава извън контекста на всичко останало). Прочетете какво пишат ранните масони за йезуитите и как са треперели от тях като от могъщ враг който ги превъзхожда по богатство, коварство и могъщество многократно. А йезуитите са само един от ордените на Ватикана, сред мнозина други не по-малко могъщи.

    Адам Вайшоп е йезуит, и понеже това е всеизвестен факт, мнозина се опитват да маргинализират този факт като внушават, че бил „бивш йезуит“. Ако някой въобще знае нещо за йезуитите ще знае, че бивш йезуит е само мъртвия йезуит.

    И въобще как ви се струва някакъв „хазарин“ от Франкфурт да превъзмогне най-древната оцеляла институция на земята, разпространена от векове на всички континенти и трупала богатства, знания, тайни технологии и методи за управление на съзнанието и ресурсите в продължение на 2000 години и наследила тайните и мощта на Римската империя и мъдроста на древния Вавилон? Ротшилд пред Ватикана е същия хлапак какъвто е Цукъбърг пред ЦРУ. До ден днешен всички могъщи тайни служби признават, че не могат да надминат Ватиканските служби по качество и прецизност на наличната оперативна информация.

    И понеже си говорим не просто за щит, а за „червен щит“, моля погледнете какъв е герба на Ватикана: http://en.wikipedia.org/wiki/Coats_of_arms_of_the_Holy_See_and_Vatican_City

    Да се говори за Ротшилд без да се изяснява, кого е предназначен да прикрива той е да се служи на интересите на същите сили на които служи и самия Ротшилд.

    • Господинът твърде ловко се опитва да отбие истината, провежда акцията aberatio ictus, като я насочва срещу Ватикана. По всяка вероятност Ватиканът има своя строго изградена мрежа за инфорамция. Но това, което са правят чифутите, е да слага прът в неговите колела. И го правят от столетия. Има много случаи, когато епископи криптоевреи са станали папи, превзели Ватикана. Йезуитският орден се е борил с талмудистите за тяхното премахване, ако може и пълно унищожение, но поради бавните темпове на съдебан и физическа разправа не са успели. Господинът който пита масоните с кого са свързани и на кого са подчиенни да не слуша този наукоемен господин. Масоните, тамплиерите, ротарианците и всякакви други тайни общества са слуги и марионетки в ръцете на евреите-талмудисти, или вече ционисти. Една от техните задачи е да убеждават общественото мнение, че те не съществуват и ако изобщо са организирани в нещо, то е за самозащита, или от благородни подбуди за икономическа взаимопомощ. И ето господинът се явява в тази му роля. Това е най-мракобесната мафия в света, по-стара от християните католици във Ватикана с около 2000 години. Ротшилд са една от фамилиите, които структурират световното задкулисие, комитета на 33-те. Те пазят хилядолетни тайни и идеология, възникнала… няма да каже къде и кога…и продължават и днес безспирно със своите световни интриги. Българите са сред основните цели и жертви на тези сили, по исторически и идейно-религиозни сложили се причини, достигнали до низостта на вендета, холокост!

      • Прави впечатление, че започвате коментара си с изрази на латински (езика на Ватикана) и после яростно се спускате да ги защитавате. Дори йезуитите за вас са борци за свобода. Браво, чудесно се идентифицирахте! Не случайно написаното след това е чиста проба извратена йезуитска логика използвайки изрази като „християните католици“ – внушавайки, че католицизма въобще може да има нещо общо с християнството.

        Също така аз никъде не съм казал, че не съществуват евреи-талмудисти. Те са един от клоновете наследил ученията на вавилонските мистерии. Ватикана наследява Рим, а Римската империя е продължител на окултните традиции на древния вавилонски елит. Така, че корена на Ватикана е много по-стар от този на талмудо-кабалистите. Двете групи са повече съюзници отколкото врагове, а масоните съвсем официално са подчинени на британската корона, а тя е подчинена на Ватикана чрез Ротшилд. Темплиерите и розенкройцерите са също разклонение на вавилонския елит, но отдавна са инфилтрирани от превъзхождащите ги във всяко отношение ватикански агенти. Последните обаче заедно с британската корона предстои да се отърсят от контрола на Ватиканско-Талмудистки конгломерат, както и предстои да успеят да унищожат последните, малко преди те самите да бъдат унищожени от силите на Правдата.

        Ватикана създаде исляма с цел чрез него да вземе контрол над Йерусалим, след това създава и държавата Израел, с цел да разпалва омраза към евреите сред всички народи по света. Кабалистите и талмудистите не са евреи в истинския смисъл на думата, а едомци и амаличани (прехвалените хазари дори нямат значим дял в това нещо).

        Искрено се надявам господина да е просто жертва на йезуитската пропаганда, а не някой продал душата си за порция червена леща (или червена ярмулка?).

      • Защо просто не назовете „първоначалният“ виновник за всичкото зло и да приключим с тази игра на „историческа истина или неистина“ ….. явно имате друг извън пределите на „земното“ поглед над нещата. Понеже така коментарите ви не стават по-градивни.

      • Няма някой, който се е заиграл с България да е оцелял! За справка – Германия – два пъти и бившият Съветски съюз. Да заповядат, моля, евреите в България, та да видят кон боб яде ли! Как ще накарат българите да протестират, войни да правят или преврати да сътворяват. Недостатъците на нас, българите – мързел, непредприемчивост и индивидуализъм ще ни бъдат верен съюзник в битката с всеки, който се опита да ни премаже. Както изглеждаме лесна хапка, така ще задавим алчните уста на всички, които не познават нашата народопсихология. 🙂

    • Здравейте XM,

      пишете:
      „Ватикана, реализиращ древния план за унищожаването на всички евреи.“

      Защо им е да унищожат всички евреи?

      Иначе сте прав, че целият таетър се играе от мнооого отдавна (поне от времената на Вавилон), като режисьорите не са в метериалния свят. Но и този бъг ще бъде отстранен.

      • Задавате много добър въпрос. Защо Ватикана да иска да избие всички евреи? И защо са задвижили теорията за „световния еврейски заговор“ целяща нагнетяване на омраза срещу евреите, докато истинските злодеи се крият зад своите жертви и сочат тях за злодея?

        Отговора на този въпрос е преди всичко в конкурентната идентичност. Ватикана смята, че е наследила мястото на евреите като библейския „Божий народ“ и затова неистово се старае да получи контрол над Ерусалим за да владее над света от този град, като духовна столица на света. Т.е няма как хем евреите да са настоящия Божий народ, хем това да е Римокатолическата църква. Ето защо на ниво идентичност те се конкурират за едно и също място. И католиците могат да бъдат сигурни в своята ексклузивност като „Божий народ“ само ако ликвидират физически всички конкуренти. Започвайки от евреите, но разбира се насочвайки се и към православните, както и към останалите некатолически християнски вероизповедания. Затова гонението на евреите винаги е било неразривно свързано с гонението на некатолическите християни. Така ще бъде и в предстоящите апокалиптични събития, които вече връхлитат върху света.

        За да се разбере Римокатолческата църква е необходимо да се познават трудовете на един от основателите на рикокатолическия мироглед – Августин (в когото вярват и православните) и особено неговия труд „Божият град“, която книга е фундаментална за цялата Западна цивилизация, която е причинила толкова много зло на света. Тази книга, която е неоплатоническа по своята философия дефинира начина по който е оперирала „Светата Римска Империя“, както и начина по който оперира днешната задкулисна Британска империя, която е продължение на Римската империя. Това е на теологично ниво.

        На езотерично ниво Ватикана е наследник на вавилонските мистерии, чиято основа е философската система за владеене над света и над живота и смъртта чрез силата на знанието. Както знанието за видимите неща (естествените науки), така и знанието за невидимите неща (езотеричните и окултните науки). Затова Ватикана има свои научни инстутути, притежават най-мощния телескоп и разполагат с лаборатории и подземни бази където стават неща на които човек и в най-жестоките му кошмари не би му се присънило. От друга страна автентичното еврейство е носител на друг начин и философия на живот диаметрално противоположен на Дървото на знанието, което е фундамента на вавилонските мистерии. То е носител на начина на живот основан на Дървото на живота. И моля тук да не се бърка извратената кабалистична концепция за „дървото на живота“, защото тя всъщност представя не Дървото на Живота, а Дървото на знанието. Дървото на Живота е онази концепция на живот и мироглед, който представи Христос по време на своето земно прибиваване. Именно затова гонението на автентичните евреи и преследването на християните е неразривно свързано, защото вавилонския задкулисен елит се бои от представителите на другото дърво, които единствено имат капацитета да унищожат тяхната зла власт.

        В този смисъл Ватикана има двояка мотивация да гони и унищожава евреите. Един път на основа на своята „заместителска теолгия“ и втори път на основа на вавилонските мистерии, които са направили Ватикана толкова могъща.

        Още преди 2000 години Христос (който също е евреин) е казал, че съществува група от хора, които се представят за евреи, но не са, а са сатанинска синагога представяща се за евреи с цел да наклеветят истинските носители на това име. Тази сатанинска синагога се състои най-вече от едомци (потомците на Якововия брат Исав), които някъде 2-3 век преди Христос се „покръстват“ в еврейската вяра и от този ден нататък се преправят на евреи. Голяма част от тях са завзели позициите на равини и учители и по времето на Христос са били от най-яростните Му противници. Напълно е възможно именно част от едомците (или едно тяхно разклонение – амаличаните) да се появяват по-късно в историята под името „хазари“ станали известни със своето коварство. Амаличаните са заклети врагове на евреите още от най-древни времена, това е племе, което диша и съществува с една единствена цел – да унищожи всички евреи.

        Разбира се добре е да се разбира какво означава думата „евреин“ и как се дефинира понятието евреин, както и да се разбира, че това понятие в никакъв случай не е чисто етническо.

        Ето защо е много важно конспиролозите да разбират разликата между едомец и амаличанин представящи се за евреи, и самите евреи. В този сайт непрестанно се правят публикации, които не обръщат внимание на тази разлика и това е много вредна грешка.

        И може би някой ще зададе въпроса – защо тогава едомците и амаличаните да искат да избият евреите? Отговора е същия като на въпроса „защо Ватикана иска да избие евреите“. Отново има конфликт на идентичността. И едомците и евреите произлизат от един и същ дядо и пра-дядо. Това са Исаак и Авраам. Тези двама партиарси са носители на Божиите обещания, но не всички техни физически потомци получават правото да наследят тези обещания. Така първородния син на Авраам – Исмаил (станал баща на арабите) не наследява обещанието и намразва брат си Исаак. От там идва древната вражда между араби и евреи. След това първородния на Исаак – Исав (наречен по късно Едом и станал баща на едомците) не наследява обещанието и намразва брат си Яков (наречен по късно Израел) с много голяма омраза и заклева внука си Амалик (баща на амаличаните) да избие до крак всички евреи (потомците на Яков).

        Тези неща много малко хора ги разбират и на някой може да му звучат отвлечено. Но точно тези древни вражди са формирали и продължават да формират света и световната история. Днес едомците имат своя империя, нарича се Британската империя. И британската корона има официални претенции за престола на Давид. За тези, които не са запознати – термина „престола на Давид“ има месиански смисъл и това е престола на който е предназначен да седне самия Христос, когато се завърне на Земята. Само дето британската корона е приготвила своя версия на „Христос“ – едно от своите отрочета, което е наречено в Библията с името „Антихристът“. Има направени изследвания според които не само британската корона, но и цялата европейска монархическа върхушка са едомци по своето потекло. Не случайно всички европейски монарси се подчиняват на британската корона чрез ордена на Гратер в който участват не само те, но и саудитските монархически семейства, та дори и императора на Япония. И това е съвсем официално – списъците са официално публикувани в Интернет.

        А според структурата на „Светата Римска империя“ и философията заложена от Августин, Ватикана чрез папата владее над всички монарси.

        Не е възможно конспиративните възли да бъдат правилно разгадани без разбирането на тези древни вражди, древни родове, както и на древния вавилонски елит, основан върху Дървото за познаване на добро и зло.

      • Много интересни факти и отговори на много мои въпроси от история на човечеството но един въпрос остава неразрешен в главата ми и той е до кога тези родове древни родове ще продължават да воюват един срещу друг и кога най накрая човечеството ще се избави завинаги от това зло което тегне векове наред ! До кога силата сътворила всичко земно и неземно-сътворителя на всичко ще гледа от страни какво се случва с това което е създал ⁉

    • ХМ, благодаря за написаното, изключително интересно! Ще се радвам да продължите по темата.

      Имам един конкретен въпрос по Вашия пост:

      „Прочетете какво пишат ранните масони за йезуитите и как са треперели от тях като от могъщ враг
      който ги превъзхожда по богатство, коварство и могъщество многократно.“

      Дали е възможно да посочите източник за това?

  24. Ima i druga versiq 4e Vatikana stoi zad Rotshild i Evreite i 4e iezoitite upravlqvat vatikana i zqlata vlas e tqhna a evreite vartqt parite na vatikana.Tazi teoriq glasi 4e masonite i iliuminatite sa sazdadeni ot vatikana i sluzat na neinite interesi.Tuka v taq statiq po4ti nisto ne se spomenava za rolqta na vatikana v svetovnata politika

  25. Прочетох много внимателно целия материал. Някои неща ги знаех, за други предполагах или се досещах. Изникнаха ми няколко въпроса:
    Илюминатите и масоните свързани ли са?
    Масоните наследник на тамплиерите ли са?
    Каква е връзката на тамплиерите с Ротшилд?
    А това, което ме потресе в целия материал е следното: Ако Ротшилд са олицетворението на злото, то те са изградили много непоклатима система за наследяване на идеология. Вече 300 години всяко поколение спазва една и съща доктрина и няма слабо звено във веригата. А кое е лицето на доброто? Коя е групата която е във противовес на тях? Доброто ли е слабото, което ще бъде изядено от злото, защото няма реална концепция, как да се противопостави? И няма нужната доктрина или вяра?
    Незнанието помага за спокойния сън, но когато знаеш, а не правиш нищо, не се превръщаш в парче месо. Месо, поставено в бавна месомелачка и единственото му щастие е, че ще бъде смляно чак след парчетата, които преди него!!

    • Ще се опитам да отговоря на някои от въпросите ти:

      1. Илюминатите са йезуитски инструмент за инфилтрация на езотеричните тайни общества. В този смисъл масоните отдавна са подчинени на Ватикана, но не директно, а посредством британската корона.
      2. Темплиерите са католически орден, който набира мощ в следствие на намиранете на тайни артефакти и документи в Йерусалим след което се опитва да стане конкурент на Ватикана и в тази си вражда се съюзява с масоните. Чрез йезуитско-илюминатските технологии на Вайшоп двата независими клона биват подчинени на Ватикана и в момента работят за Рим без по-ниските нива да знаят и да разбират този факт.
      3. Ротшилд е агент на Ватикана. Връзки има на оперативно ниво, понеже те са част от една обща структура.
      4. Ротшилд не е олицетворение на злото. Както самото му име сочи, той е само щит прикриващ истинското зло.
      5. Да, напълно си прав за наследяването на иделогията. Само правиш грешка да си мислиш, че тази идеология се предава от 300 години насам. Тя се предава от поне 5000 години от поколение на поколение посветени потомци на задкулисния елит. Те за разлика от овчелюдието не си дават децата да бъдат обучавани в публичните училища, които имат за цел дебилизация и подмяна на реалността.
      6. Правдата и истината са много по-древни, трайни и устойчиви от злото. Този свят се формира от древни и могъщи сили. Създателя на видимите и невидимите светове е вечната Канара, която никога няма да се поклати. От тази Канара ще излезе камък, който ще удари и разруши цялата структура на това древно зло. Това, което човек може да направи е да търси Истината с цялото си сърце за да намери тази Канара и да се утвърди върху нея. Всички, които не достигнат до тази Канара имат само два възможни изхода – да станат част от структурата на месомелачката (ако използвам вашата терминология) и да се надяват че месомелачката ще победи Канарата във финалния сблъсък или да останат част от овчелюдието (месото), което месомелачката ще продължи да мели и да го дава на псетата и вълците да изяждат.
      • Здравейте, изключително интересна дискусия. Искам да задам един въпрос и аз към ХМ ако може. Значи, досега винаги съм си мислел и аз като този човек, който се изказва от по-горе, че злото е в тези Ротшилд, масони и т.н., които управляват САЩ. Не подозирах, че може да е от Ватикана, този йезуитски орден, който пазел древните езотерични познания. Като православен християнин знаех, че католическата църква след като се е отделила (мисля че девети век беше?) вече не е част от истинската Христова църква, но не знаех, че нещата са стигнали толкова далеч. Та, въпросът ми към ХМ е относно тази част от неговия коментар:
        „Правдата и истината са много по-древни, трайни и устойчиви от злото. Този свят се формира от древни и могъщи сили. Създателя на видимите и невидимите светове е вечната Канара, която никога няма да се поклати. От тази Канара ще излезе камък, който ще удари и разруши цялата структура на това древно зло. Това, което човек може да направи е да търси Истината с цялото си сърце за да намери тази Канара и да се утвърди върху нея. Всички, които не достигнат до тази Канара имат само два възможни изхода – да станат част от структурата на месомелачката (ако използвам вашата терминология) и да се надяват че месомелачката ще победи Канарата във финалния сблъсък или да останат част от овчелюдието (месото), което месомелачката ще продължи да мели и да го дава на псетата и вълците да изяждат.“
        Въпросът ми е, тази Канара и Истина, която споменавате, това предполагам се отнася до Христовата Истина и истинската Христова църква, която се е запазила през вековете, тоест православната, която наричата Канара? Така тълкувам думите Ви, а ако греша, моля поправете ме.

      • Здравейте,

        Под Канара, аз имам предвид Самия Бог, който е създал видимия свят и невидимия, понеже точно така Той е обозначен в Библията.

        Що се отнася до източно православната църква, то аз съм на мнение, че вавилонските мистерии навлизат в християнството много преди разделението на католицизъм и православие. Почвата за това е подготвена от император Нерон върху чиято основа после гради император Константин, който се счита за „светец“ и от католиците и от православните. Ако обаче изследвате живота на император Константин ще видите що за светец е бил и на кого всъщност е служил. Той е този който превръща християнството в държавна религия и с това получава лостовете да го префасонира до неузнаваемост.

        Пример за качествата на източното православие е Византийската империя. Ние като българи много добре знаем, че коварството и лукавството на византийците е можело да се сравни само с това на хазарите. Затова българския Хан Тервел написва колко много злини са сторили „християните“ (визирайки православните византийци) на българите, въпреки доброто, което българите са им сторили.

        Съжалявам ако ви разочаровам с отговора си, но само човек който не познава историята може да вярва в православието. Това е византийска религия, а от Византия никога нищо добро не е дошло за нас българите. За справка – българите никога не са били роби на никого през хилядогодишната си история до приемане на православието. Силен и могъщ народ за който един византийски летописец е написал: „Българите считат себе си за народ за който няма затворени врати, всичко, което са поискали са успели да получат“. И какво следва след приемане на православието? Първо 200 годишно византийско робство. След това 500 години османско робство. След това 45 години комунизъм и разруха, а сега сме пета дупка, васали и клоака на ЕС. Кой превърна силния български род в овчедушните, мрънкащи и вечно оплакващи се тарикати на дребно, ала бай Ганьовци? Историята дава неумолим отговор – това е византийската религия, православието – троянския кон на Византия.

        Това е моето мнение, може да не е популярно, но това е до което съм достигнал като извод изследвайки тези въпроси.

      • Уважаеми XM, чел сте много по темата.
        Ще изложа някои размисли.

        1.
        33-та и последна масонска степен (или така наречените илюминати) се получава във Вашингтон, а не в Лондон или от британската кралица.

        2.
        Тамплиерите стават баснословно богати в следствие на комисионните, които получават от поклонниците (ахмаците), които посещават Йерусалим. В последствие основават и развиват първата международна банкова система, започват да дават заеми на крале и т.н. Някой си Луи не може да си плаща заема и ги обявява за содомити (хомота), кланящи се на дявола и т.н. (тук е описано много добре.)

        Относно артефактите – най-много да са намерили най-голямята тайна на сериозните тайни общества, а именно възможност за осъществяване на връзка с невидимите/духовните светове. Само че в духовните светове (а те са няколко и са коренно различни, с различни закономерности и до тях не се стига с „просто“ астрално пътуване, но това вече е друга тема) е много лесно някое съзнание (не съзДание) да манипулира невежия.
        Всъщност, само за пример, пирамидата в Гиза, винаги е служела на жреците като проводник/резонатор, за по-лесно навлизане във някои от по-нисшите духовни светове и никога не е замисляна като гробница (това е толкова вярно, колкото и втърдението, че президентът на САЩ управляза САЩ).
        Същинският филм е, че някои от въпросните тайни общества много добре знаят, че материалното тяло е просто временна дреха на съзнанието и животът продължава другаде след смъртта. (връзка). Баш „лошите“ всъщност са съзнания в някои от духовните светове. Тук -Roger Morneau–Satan – много точно описва въпросното съзнание. На това съзнание (т.н. Луцифер, Сатана, все тая), примерно, му е изгодно да има вселенски Нов Световен Ред, защото при един такъв строй би се предотвратило съзнанията в материална форма да разкриват духовния си потенциал – да започнат чрез астрално пътуване да достигат до по-висшите светове (много хора могат да излизат от телата си, но къде ходят…?! тя тая работа не е като оная работа…), а по този начин има реална опасност да застрашат играта на „баш лошите“…Ще се изненадате, колкото много всичко прилича на Матрицата, с тази разлика, че всичко всетът си е истински, но просто „машините“ правят всичко възможно да ограничат материалните форми. И затова ви слагат флуор в пастата за зъби…защото калцира епифизата…онази джаджа, наречена трето око и която всъщност служи за приемане на образи от духовния свят… (връзка)

        3.
        Струва ми се несериозно да се твърди, че Ротшилд е агент на Ватикана. Ротшилд си е Ротшилд и от това, което аз съм чел (при това от много различни източници), историята му е точно такава, както е описана тук. А сега Ротшилд завладяват и Рокфелерови – връзка.

        4.
        Като 3 + в голямата картина Ротшилд е просто една пионка, а Ватикана – друга. Няма нищо по-лесно от това да зомбираш хората като им наложиш като политически стой на управление Нов световен ред, а няма нищо по-лесно от това да промиеш мозъка на човек от религията. Трябват знания, за да се разбере какво всъщност е човек и как да разкрие потенциала си…а не сляпа вяра в Господ, който щял да ти опрости греховете…Като извършиш „грях“, си навличаш карма и в някой от следващите животи ще трябва да го изживееш…А какво е „грях“, е близко до логиката. Ето, кабалистът (който и той послъгва, но пак много неща казва) в прав текст ви казва, че религията в тази си форма е пародия – връзка.

        5.
        Това е така.

        6.
        И това е така.

        Споделям и две интересни филмчета: Тайни и загадки от древността с Греъм Хенкок , Дилемата на Дарвин

        Ето и един българин – Димитър Недков – член на Академията на илюминатите в Рим.

        7:10 – „Не, този тип структури, те не са институции, които управляват…те формират концепции, те са визионерски общества, които формират концепции и се предлагат на обществата.“
        12:50 – Керев: „Да не би да ни казвате завоалирано, че политиците са хора, които са управляеми и които са на конци?!“
        – „Винаги е било така!…Днешните политици по нищо не се различават от придворните дами и пажове от времето на Луи XIV. Затова и илюминатите са направили и френската революция…
        18:00 – Недков: „Оперативното бюро на която и да било българска партия е много по-тайно общество, от която и да било българска масонска ложа, в който и да е било град. Само че разликата е в това нещо, че масонската ложа не управлява, там само разсъждават хората и си обсъждат какво се случва.“
        – „Но вие сам казахте, че нито едно правителство не управлява само и че са кукли на конци и всъщност управляват тайните общества, сега твърдите точно обратното! Много добър словоред и много добре подредени думи, за да ме заблудите като истински илюминат, но не бих се подвел…“
        – „Дааа…вие сте опитен ъъъ…водещ и ъъъ…журналист…ъъъ“

        И накрая – дайте да си спасяваме държавата и после света, че работата е мнооого, ама мнооого трагична…
        Протести му е майката!!!

      • Като сме започнали по точки ще ви отговоря пак според точките.

        33-та степен не е „илюминати“. Илюминати са отделна организация, които са инфилтрирали масонството, а не са оригинална част от него и неговите степени. Няма как 33-та степен да се дава във Вашингтон, когато тия степени съществуват още когато град Вашингрон е бил голо поле с индиански колиби по него.

        Хората въобще не разбират какво означават тези степени. В английския език думата за степен е degree, което е същата дума като „градус“. 33-та степен означава 33 градуса по колелото на Познанието (или Дървото за познаване на добро и зло). В една окръжност (представляваща цялостното познание във Вселената и символизирана от древния символ на змията захапала своята опашка и така образуваща пълен кръг) има общо 360 градуса и това е най-високата възможна степен. Така, че 33-та степен е нищожно ниска в колелото на познанието. Принципно има ограничение на степеннта в която едно човешко същество може да бъде допуснато. Аз не знам точно колко е ограничението, но е възможно на хората да се позволява да достигнат само 36 степени (което е 10% от цялото колело на Познанието). Това разбира се предполага, че задкулисието далеч не се изчерпва с човешки същества. И историята съдържа изобилни доказателства за това.

        Темплиерите може да припечелят нещо от бизнеса със защитата на поклонниците, но няма как да станат чрез това „баснословно богати“ защото просто не е имало толкова много хора, които са посещавали Ерусалим. Това е било пътешествие опасно за живота, струващо много разходи, поради което малцина са го предприемали и често пъти поклонниците въобще не са успявали да достигнат живи до Ерусалим. В днешно време например е много по-лесно и евтино да се достигне до там, стотици хиляди повече поклонници посещават Ерусалим, но въобще не се вижда някой да е станал баснословно богат от това, ако и бизнеса да е в хилядократно по-голям обем. Не се връзвайте на такива евтини постановки за бързо забогатяване като това на темплиерите или рода Ротшилд. Всичко това става със съответното финансиране от определени кръгове, които събират знание и богатства от хилядолетия.
        Така наречените „различни източници“, които преповтарят една и съща басня за забогатяването на Ротшилд всъщност черпят от едно и също място. От дезинформацията пусната от самия Ротшилд и неговите контрольори. Нужно е човек да спре и да се замисли малко – днес сульо и пульо дъвчат името на Ротшилд, че бил владетеля на света. Ако беше толкова хитър, че да завладее целия свят, как така не успя да опази идентичността си в тайна, така, че и сульо и пульо да го знаят? Нещо не се връзва не мислиш ли? Все пак говорим за задкулисие в случая. Що за задкулисие е това за което всеки говори? Истинските задкулисни господари никой от нас не им знае имената.
        Ватикана е наследник на древната Римска империя и продължител на древно вавилонските мистерии чрез които императорите през вековете са владели над света и са изграждали могъщи империи. Според коя логика някакъв амбулантен търговец от Франкфурт ще се пръкне преди 300 години и ще вземе контрол над най-древните силови структури? Това е изключително смешна концепция и никой от сериозните изследователи не я поддържа. Тя е за хората които само искат да си чешат езиците с разбрани-недоразбрани неща, без никаква воля за сериозно задълбочаване в тези проблеми.

        Говориш някакви неща за „човешки потенциал“ и говориш за някаква „сляпа вяра в Господ“. Не става ясно откъде се е взел този потенциал (кой го е вложил в човека, и въобще кой е създал човека), нито става ясно за какъв „Господ“ говориш. Вяра в Бога и религията са две различни неща. Принципно от най-древни времена религията е форма на криптиране на вярванията на елита с цел извличане на попълнения на структурите на елита зисред народа. Това става, когато някой успее да дешифрира кодировките на религията, тогава такъв се удостоява да бъде посветен в тайните на елита. С други думи религията като цяло е дело на човеци. Тази технология е разработена още от цар Нимрод (първия вавилонски цар) и точно това практикува Ватикана.

        Вярата в Бога от друга страна няма нищо общо с религията. Тя не се основава на измислени от човеци постановки и кодировки, а се основава на още по древни пътища за връзка с Твореца. Познанието на Бога е разрушително за религията и за схемите на елита. Всъщност това е единствената сила разполагаща с капацитета да освободи човека от хватката на елита и техните манипулации. Знанието както казваш ти няма да те спаси, защото елита е много по-напред в знание от тебе и нямам как да го победиш на негова собствена територия.

        По отношение на протестите, ако ти вярваш, че това може да даде положителен резултат – то работи в тази посока. Протестите които свалиха ББ бяха много автентични сравнително добре осъзнати от хората, но бяха канализирани в пета глуха, защото така работи системата. Аз лично не смятам, че чрез механизмите на системата може да се събори самата система. Те съществуват само за да се създава илюзия за промяна.

        Системата може да бъде разрушена само от удари идващи ИЗВЪН нея, защото всичко, което е в нея бива модифицирано според нейния образ и в крайна сметка реализира резултати в нейна полза.

        Затова най-важното е осмисляне истинските параметри на системата и излизането извън нея. Чак тогава човек ще започне да вижда какво е нужно да се направи и как да удари така, че да не бие напразно въздуха.

      • Всичко това вече се е случило. Остава да вярваме в Истината и да я изповядваме за да си спасим душите.

      • само нашите ли?Не е ли твърде егоистично?Битка(за душите или друга) и победа се води и печели само с ясно начертана стратегия,но има ли кой да следва и изпълнява своята функция в голямата картина…?защото другата страна добре си върши работата разделяй и владей……..

      • Ако прочетете https://www.academia.edu/20045616/USA_s_semi-hot_war_for_control_of_Russia_s_natural_resources_the_Syrian_episode, ще разберете, че другата страна не само си върши добре работата, ами е на път много скоро да си я довърши, ако множеството не се научи да различава пропагандата от истината и езотериката/виртуалното от реалността. В библиографията към статията ще намерите немалко за стратегията и битката, която ни предстои. А в друга статия на същия сайт, озаглавена „Разсъждения върху ‘Разсъжденията'“, можете да се запознаете по-отблизо с проблемите на масонското движение днес и спекулациите на манипулаторите на общественото мнение с т. нар. конспиративни теории. Най-общо казано, те отвличат вниманието на всички наивници от конкретните реални за обществото болезнени проблеми. Де факто те вършат същото за своите почитатели, както религията за силно вярващите, които прекарват времето си в съответните процедури с цел спасяване на душите си. И едните и другите живеят в свой измислен свят, който им създава комфорт. А в това време керванът си върви (повечето кучета, както виждаме даже и не лаят). Търсещите, обаче, намират!

  26. Коментарите на някои хора са потресаващи… но също така и показват манталитет. „Аз съм добре, другите да се оправят, мен не ме касае“. Това че сам човек е трудно да се бори, е така. Но най-малкото което може да направи, и е в огромна полза е – да е информиран. И тези неща не ти ги казва телевизора.
    Има много скептици.. Някои ще дефинират всичко под хитро-създадената дума „конспирация“. Само че фактите са налице. Медиите са монополизирани. Банките, властта им, ясна. От създаването на ФЕД следват най-големите рецесии и инфлация (а първоначалната му цел е точно обратното, за стабилност на икономиката и валутата). Всички които са искали да махнат фед-а умират. Сегашния Рон Поул който единствен каза че иска да направи фед-а държавен, беше отрязан от американските медии, или без да се споменава, или с объркана снимка/име (и всичко това случайно?). Спонсорите на Обама и опонента му са едни и същи (кой дърпа конците?). Обама подписва тайно документ, в защита на ГМО гиганта Монсанто (корпорация, която има служители в американското правителство). Ебола се появява в „случайни“ държави без връзка с новооткрития петрол там, или протестите на миньори в държавата Sierra Leone (най-големия снабдител на диаманти в света).
    Важното е да си наясно какво става по света, за да можеш да се предпазваш. Живей позитивно (игнорирай негативния „страх“ по телевизията и медиите), пълноценно, и си действай по целта.

    • Прочетох много внимателно целия материал. Някои неща ги знаех, за други предполагах или се досещах. Изникнаха ми няколко въпроса:
      Илюминатите и масоните свързани ли са?
      Масоните наследник на тамплиерите ли са?
      Каква е връзката на тамплиерите с Ротшилд?
      А това, което ме потресе в целия материал е следното: Ако Ротшилд са олицетворението на злото, то те са изградили много непоклатима система за наследяване на идеология. Вече 300 години всяко поколение спазва една и съща доктрина и няма слабо звено във веригата. А кое е лицето на доброто? Коя е групата която е във противовес на тях? Доброто ли е слабото, което ще бъде изядено от злото, защото няма реална концепция, как да се противопостави? И няма нужната доктрина или вяра?
      Незнанието помага за спокойния сън, но когато знаеш, а не правиш нищо, не се превръщаш в парче месо. Месо, поставено в бавна месомелачка и единственото му щастие е, че ще бъде смляно чак след парчетата, които преди него!!

  27. Много убедително за да мразиш повечко и да си намериш кой ти сра в гащите-еврейте разбира се!С такива писания далеч няма да стигнете😀😘

  28. Дали фактите от статията са истина или не, не е важно, това е история. Във всяка лъжа има и малко или много истина. Важното е, че момчетата от рода Родшилд, здраво работят и добре се справят, няма какво да ги мислим, те са си добре. И да ги съдим или да ги величаем, на тях им е все едно. Кой го интересува нашето мнение.
    Управниците в “ нашата мила родна страна“, не ги интересува, нашето мнение, та вие сте се закахърили за чуждите хора.

  29. Много съм впечатлен от хубавата снимка с германския войник. Радвам се когато попадам на такива документи – материали(а те изчезват и това не е случайно) , показващи , че този войник също е човек и има човешко мислене и съзнание (пуснете някой съветски филм да видите образа му там). Ето такива кадри показват ,че потърпевши са обикновените хора (дори и мобилизирания войник), хвърлени в ужаса на войната ,която те не искат , но ги застига поради чужди интереси.

  30. dran,dran,dran…obarnete osobeno vnimanie na spiritualnoto si izrastvane,zashtoto v materialnia svqt v koito jiveem gadini kato rodshild se preskachat zad vseki ugal,hora koito cennostna sistema sa parite i vlastta…

  31. Статията е доста изкривена и с исторически неточности, а и докато си намираме кой да ни е виновен за овчедушието, вместо да работим за семействата си и да възпитаваме децата си, все ще сме си на този хал.
    Исам също да вмъкна, че едрите капиталисти на Германия правят значителни дарения на Хитлер, които се използват и за манипулирането на изборите, след които неговата партия идва на власт. Освен това едрите капиталисти във всички удобни случаи са продавали продуктите си на всички възможни клиенти, без да се отдава голямо значение на страната, т.е. парите нямат цвят и не миришат.

      • Този пингбак води към страница за промиване на мозък, пазете се!

        razuznavane.com е част от пропагандата!

        БЪЛГАРИ, БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!

  32. Pingback: Разузнаване.ком » ЕВРЕЙСКАТА БОЛШЕВИШКА РЕВОЛЮЦИЯ И РУСКИЯТ КОМУНИЗЪМ

  33. Вместо да се занимавам с глупости – имам по-важни неща да върша – като да си живея живота, който и без това е твърде красив и за съжаление твърде кратък… Много здраве и на Ротшилд и на вас 🙂

    • Ei tupanar li si kakuv si che sled prochitaneto na cqlata statiq si na tova mnenie?!Kakvoto i da vurshish i kakuv jivot i da si jiveesh shte si pod robstvo dokato ne napravish neshto protiv celiq tozi zagovor!Jivota ti shte bude kratuk imenno za tova kudeto prashtash ‘mnogo zdrave na Rotshild..’!Razbirash li murzeliv glupako ? Razbirash li che dokat ne se opulchish na tiq izrodi jivota ti e izkustven i prazen!

      • Според мен Ротшилд са предприемчива и достойна за уважение фамилия – аз самият работя за тяхно подразделение в Лондон. Това, че на вас ви харесват конспирации защо животът ви е скапан си зависи само и единствено от вас.

      • Затова успяват тези хора защото има продажници като теб. Един ден и техния живот ще бъде скапа. бъди сигурен.

      • Е, то усмихнати подлоги винаги е имало….без робчета няма да има империи!!

      • Не можеш :), те ти го „турят“, независимо дали се усещаш лили не 😉

  34. зелето стана , имам дърва , ракията сварих-120 литра ,вино има , ще колим прасето за коледа -извъобще не ма ибе кво им трябва на тез , магазинчето върви-пада някой лев , не сме умрели от глад!
    ебалсъм ги Ротшилд

    • zeleto mu stanalo i ste koli praseto.Ama kato ne te interesuva nakade varvqt nestata edin prekrasen den ste ti vzemat i imota i vsi4ko i ste ti slozat mikro 4ipa v glavata i ste stanes rob.Ste rabotis za edna kupi4ka oriz kakto rabotqt kitaizite v dnesno vreme.I ako ne stane skoro dokato si ziv tova moze da se slu4i na tvoite deza ili vnuzi.No natam varvqt nestata,kam sazdavaneto na Noviq Svetoven Red.Togava malkoto ostanali zivi sled sterminaziqta na zemnoto naselenie ste ziveqt pod diktatura v robstvo i strah

      • E
        tarsestiq istinata, комплименти за прозорливоста и за точноста в излагането на събитията за в бъдещето. Единственото, кето си объркал е периода, сложил си го в леко по-далечно бъдеще. Това се казва наистина търсене и намиране на истината! Пишеш през 2015, а сега е 2022 и всичко изложено от теб се слува или е на път да се случи в най-скоро време. Искам сега да чуя гласчетата на всички, които ги наричаха конспирации и глупави измишльотини, а те се оказаха факти, повече от реални, за съжаление! И се обзалагам, че същите тия заспали, са вече двойно и тройно боцнати(разбирай чипати) и въобще няма вече гаранция, че ще се се събудят някой ден. Но на това му викат природна селекция, нищо лошо, оцеляват само най-силните и духом и тялом, най-добрите и умни, кадърни индивиди, природата се изчиства от останалия скраб. Това е тест на Източника Създател.

  35. Ne mi stana qsno, koi sa ostanalite 5 darjavi bez Rodshildovi banki….? No sadeiki po sega6nite sabitiq, predpolagam Albaniq i Siriq sa izmejdu tqh…..nqki znae li ne6to po vaprosa?

    • Ми, дори всичко това да е вярно, още по-добре…Поне някой начетен иска да направи света едно по-добро място… Преди 400 години хората в Европа са били крепостни селяни – били са роби на земевладелеца си. Сега хората бачкат по 4 часа на ден и карат Поршета…. Ако ви се живее в Албания или Сирия – ходете там – предпочитам САЩ.

      • мисля, че трябжа да отидеш в САЩ. И дано намериш, каквото се надяваш, например: солидензаем за жилище със солидна ипотека и не си мисли да работиш по малко от 10 часа на ден. Ипотеката а и самото жилище трябва да се изплащат, както и лизинга на колата и ред други неща. А за оскъпяването на продукта сам (сама) ще го разбереш. Жвлая ти успех!

      • Майко мила колко си прост! Ти си не човешко тъпо същество!В статията какво разясняват , тоя какво пише! Кой се е загрижил за вехтия ти живот бе маймун ? Използват те да им бачкаш и да си пъхаш несъществуващите хартийки които нямат покритие, в техните банки а те богатеят от балъци като теб ! Леле колко си кух човече..

  36. Тези грешки “ които “ и “ който “ са нищо, ако всичко това наистина е вярно в статията ние живеем по план, този план е коварен, а жертвите сме ние !

  37. Много неточности в тази статия…като да речем Рокафелър е баптист, Ф.Д.Р. е от френско-холаднски-шотландски произход… а това за „новия светония ред“ на американския долар не е негова идея а на Джон Томпсън от 1782г. и не означава това, а „нова ера“ в Америка. А най-смешно е за Айнщайн и Чърчил…ами последния е от Марлборо рода, който е стара английска аристокрация…правете си сами извод за „актуалността“ на останалото в статията.

  38. Червено вино Шато Мутон Ротшилд Премиер Гранд Крю 2001 г. 0,75 л. Пуйяк, Бордо, Франция

    Цена: 818.90 лв. за 1 брой

  39. ….да живее паметта на Никола Николов и неговите книги , преведени по света на над 120 езика !!!!! Убиха го когато написа истините за юдейската РАСИСТКА религия и талмуда ….

    • Н. Николов само да допълня, че го е отровила някаква жена, която се представяла за негова почитателка и му носила буркан с пчелен мед. Това го заявява пред приятели негов племенник, който в последствие е прегазен от два автомобила. И в двете убийства никога не се стига да открият полицаите и разследващите случая убийците им.

  40. Това гадно чергарско племе направи преврата и у нас 89та година и сега те тотално ни управляват.Евреи като Младенов,Паси,Софиянски,Кунева,……..и предатели като Борисов продават страната ни така че ако не направим нещо радикално срещу това ще осъмнен като палестинци в собствената си страна.

  41. Всички еврейски гниди по света ,трябва да се избият до крак! Няма нормален човек който да не мрази тази мръсна сган.

  42. Бог да се смили над нас ида ни даде сили да изтребим мръсното племе на Чифутите кръвосмесители и човеконенавистници ..Амин…Бог не обича чифутите..Напротив ненавижда ги …защото чифутите са змйи н пазвата на добрите хора…

  43. Това което казвате за Хитлер по всяка вероятност си е еврейска измислица за наивници.

    • Партията му на Хитлер е била спонсорирана от Ротшилд. Не бъди наивник и сляпа овца. Съкровището на немски/австрийски клон на Ротшилд е пазено от нацистите във вила намираща се в Бавария, а след войната им е възтановено на 100%. Както и, че нацистите задържат в хотелски условия член на Ротшилд и много други доказателства показващи, кой е клатол конфликта и войната.

      • Можеш ли да споделиш някакъв източник, в потвърждение на тези твои твърдения? Имам особен интерес …

      • Преведох това за Вас. Надявам се да помогне:

        „Редица изследователи твърдят, че с финансирането на Хитлер се е занимавала банкерската династия, чието име е станало символ на богатството – Ротшилд.

        През декември 2010 г. тази версия е подкрепил и митрополитът от гръцкия град Пирея, високопреосвещеният Серафим. Участвайки в ефира на гръцкия телевизионен канал Mega TV, йерархът на Еладската православна църква, в частност, заявява:

        „Барон Ротшилд е финансирал едновременно и еврейската колония в Палестина, и предизборната кампания на Адолф Хитлер… Адолф Хитлер е бил инструмент в ръцете на ционизма, и семейството на Ротшилд го е финансирал с една единствена цел: да убеди евреите да напуснат Европа и да създадат в Палестина своя нова империя.

        Цялата статия: http://www.km.ru/front-projects/krestovyi-pokhod-zapada-protiv-rossii/evreiskie-sponsory-istrebitelya-evreev

        Вижте и видеото: http://www.youtube.com/watch?v=4DYeAv2vSIU

  44. Пичове, много добра статия! Страшно много информация! Но си оправете грешките. Има страшно много пропуснати думи и грешки от рода на „който-които“…
    А, можете да добавите и това, че Хитлер по всяка вероятност е копеле на Ротшилд. Така картинката става пълна.

    • Ако Хитлер беше част от семейство Ротшилд, то тогава още нямаше ли да завладеят света, защото притежават огромна сума богатство?

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.