Хора по цял свят умират масово след васкиниране за ковид-19

Докато медиите за разпространение на „новини“ са наложили тотална забрана за разпространението на информация свързана с личните трагедии на много хора, на които близките са умрели, или пострадали след поставянето на „ваксина“, която уж има за цел да предпазва от ковид-19, много групи се опитват да изложат на показ този кошмар, в който се намираме.

Хора масово са блокирани от анти-социалните мрежи Facebook, Twitter, Instagram, Youtube и др., само защото споделят със света трагедията. Дори още повече, има случаи, в които компании производители на ваксини съдят хора, които са публикували информация за ефектите от дадена ваксина. Това се случи на участник в експерименталните фази за тестванията. Съдят го за 13,5 млн. долара.

Ето някои от заглавията от цял свят:

Предполага се, че са десетки хиляди умрелите след инокулация за ковид-19. Само в сайта на VAERS, където се регистрират само 10% от случаите, са регистрирани над 5000 мъртви за 30 дни. За същия период случаите на тежки странични реакции са били над 15000.

Публикувахме малък брой от случаи, които можем да открием в групи като COVID VACCINE VICTIMS в апликацията Telegram. За повече случаи можете да посетите и сайта vaccinedeathtoll.com

Информирайте близките си, които нямат достъп до тази информация. Пазете се и бъдете винаги будни. Провежда се геноцид пред очите ни и всички прогнози сочат, че ще става все по-лошо положението. Инжектираните с тези ваксини според официалните данни са милиони.

Anony

Едно мнение за “Хора по цял свят умират масово след васкиниране за ковид-19

  1. Нашите медийни сайтове като Факти, Капитал, Медиапул и там подобни просто никога няма да покажат нищо от рода. Манипулативно пишат, че не било от ваксините всяка една нашумяла смърт. Просто медиите са най-големия вирус, точка.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.