Скритият геноцид

bednipotr

Геноцидът (от гръцки: γενο – „род“, „племе“ и латински: caedo – „убивам“) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:

 • убийство на членовете на тази група;
 • тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;
 • насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;
 • причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група;
 • насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

Към 26.01.2016г. над 2.5 млн. души в България живеят със средства под прага на бедност от 295 лв. За нормален живот, над 561 лв. получават 1.5 млн. души. Поради ниските доходи българите ядат все по-евтини и по-некачествени храни. Често в храната присъстват и генно-модифицирани организми, а тяхната употреба води до редица заболявания, както и до нови болести. Според изследвания, консумацията на ГМО и употребата на хербициди води до странични ефекти свързани с увреждането на: бъбреците, черния дроб, хепаторенална токсичност, метаболитни нарушения, понижаване на имунитета, нарушения във функциите на органите, алергии, хронична умора, безплодие, онкологични заболявания, генетични увреждания и др. (Прочетете повече тук: ГМО ЗАРАЗАТА)

Няма да се спираме на отровите, които се слагат в храната и водата, лошото здравеопазване, опасните ваксини, лекарства и т.н.

В доклад на ООН за перспективите пред нациите, прогнозата за демографското развитие на България е най-мрачната в целия свят. За периода 2015-2050 г. населението на страната ни ще намалее с 27,9%, като българите ще бъдат 1,7 млн., и то в най-добрия случай. Намаляването на населението се дължи и на емиграцията, породена от умишлено създадените тежки условия за живот в България.

Наред с бедността, ниския стандарт на живот върви и паралелна подмяната на ценностите, историята ни и заличаването на българската идентичност. Всичко това се извършва както от НПО-та, финансирани от чужди сили и държави, така и от правителства, европейски и национални институции и медиите, а Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще!

Същите тези, няколко години ни убеждават как трябва да помагаме на „горките бежанци“, как щели да ни подобрят генофонда, наричаха ни расисти, ксенофоби и т.н., въпреки че те са отговорни за състоянието на държавите, откъдето идват нелегалните имигранти.

Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви:

„Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”.

Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не!

В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”.

От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени:

„Трябва да родите поне пет деца…”

Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци.

В Европа се провежда скрита война на една цивилизация срещу друга. В Европа се провежда скрит геноцид на корпорациите и правителствата над народите. Ще бъдат ли унищожени националната ни идентичност, християнската религия, животът и здравето на поколенията, зависи само от нас!

Advertisements

2 thoughts on “Скритият геноцид

 1. Играта е по-сложна…
  Против нас, българите е употребено най-силното оръжие оръжие за масово поразяване: масовата дебилизация. Хора без ум са живи мъртъвци! Точно такъв е в момента и българският народ. Състои се от безумни плоскомозъчни (или изобщо безмозъчни) примитивни индивиди. Поне в основната си маса…
  Естествено, че ще го победят „с утробите си“ – защото той не предприема нищо… А не предприема нищо, защото е парализиран. А е парализиран, защото хората са с отровени мозъци. Отровени от пропаганда, от морално разложение, от идиотски идеологии, отвличащи псевдоинформации и какво ли още не.
  Най-страшното робство е робството на ума. Това е, когато поробеният не само, че не разбира какво му се случва, но даже счита своя убиец, който му пие кръвта, за пръв приятел. А робството си такъв нещастник го вижда като прекрасна идилия и връх на щастието! И даже доброволно предлага на вампира най-добрата си венка, където все още има още малко останала кръв, защото изпитва някакво особено извратено еротично наслаждение от това, че прелива живота си в стомаха на въпросния вампир.
  Ето така се прави, драги! Вампирите не нападат със сила, те нямат нужда от оръжия. Те хипнотизират съзнанието. И ето го резултатът – това сте вие, нещастници! В тази картинка, която ви описах, трябва да видите себе си. Приятно ви умиране! Вашата земя ще я наследят двукраки зверове, и то не защото са силни или имат някакви други достойнства. А просто защото са още по-примитивни и от вас. Точно такива са идеални за световните вампири.

 2. Нещо за което се говори от години, но продължаваме да сме свидетели на прогреса на тази „болест“, която за жалост се лекува с национална политика, такава каквато инфо-сцената отблъсна по заповед и неутрализира. Само ПП АТАКА хора, но вие сами избирате да се самоунищожавате толкова плоско.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s