Скритият геноцид

bednipotr

Геноцидът (от гръцки: γενο – „род“, „племе“ и латински: caedo – „убивам“) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством:

 • убийство на членовете на тази група;
 • тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата;
 • насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане;
 • причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група;
 • насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

Към 26.01.2016г. над 2.5 млн. души в България живеят със средства под прага на бедност от 295 лв. За нормален живот, над 561 лв. получават 1.5 млн. души. Поради ниските доходи българите ядат все по-евтини и по-некачествени храни. Често в храната присъстват и генно-модифицирани организми, а тяхната употреба води до редица заболявания, както и до нови болести. Според изследвания, консумацията на ГМО и употребата на хербициди води до странични ефекти свързани с увреждането на: бъбреците, черния дроб, хепаторенална токсичност, метаболитни нарушения, понижаване на имунитета, нарушения във функциите на органите, алергии, хронична умора, безплодие, онкологични заболявания, генетични увреждания и др. (Прочетете повече тук: ГМО ЗАРАЗАТА)

Няма да се спираме на отровите, които се слагат в храната и водата, лошото здравеопазване, опасните ваксини, лекарства и т.н.

В доклад на ООН за перспективите пред нациите, прогнозата за демографското развитие на България е най-мрачната в целия свят. За периода 2015-2050 г. населението на страната ни ще намалее с 27,9%, като българите ще бъдат 1,7 млн., и то в най-добрия случай. Намаляването на населението се дължи и на емиграцията, породена от умишлено създадените тежки условия за живот в България.

Наред с бедността, ниския стандарт на живот върви и паралелна подмяната на ценностите, историята ни и заличаването на българската идентичност. Всичко това се извършва както от НПО-та, финансирани от чужди сили и държави, така и от правителства, европейски и национални институции и медиите, а Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще!

Същите тези, няколко години ни убеждават как трябва да помагаме на „горките бежанци“, как щели да ни подобрят генофонда, наричаха ни расисти, ксенофоби и т.н., въпреки че те са отговорни за състоянието на държавите, откъдето идват нелегалните имигранти.

Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви:

„Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”.

Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не!

В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”.

От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени:

„Трябва да родите поне пет деца…”

Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци.

В Европа се провежда скрита война на една цивилизация срещу друга. В Европа се провежда скрит геноцид на корпорациите и правителствата над народите. Ще бъдат ли унищожени националната ни идентичност, християнската религия, животът и здравето на поколенията, зависи само от нас!

Advertisements

2 thoughts on “Скритият геноцид

 1. Играта е по-сложна…
  Против нас, българите е употребено най-силното оръжие оръжие за масово поразяване: масовата дебилизация. Хора без ум са живи мъртъвци! Точно такъв е в момента и българският народ. Състои се от безумни плоскомозъчни (или изобщо безмозъчни) примитивни индивиди. Поне в основната си маса…
  Естествено, че ще го победят „с утробите си“ – защото той не предприема нищо… А не предприема нищо, защото е парализиран. А е парализиран, защото хората са с отровени мозъци. Отровени от пропаганда, от морално разложение, от идиотски идеологии, отвличащи псевдоинформации и какво ли още не.
  Най-страшното робство е робството на ума. Това е, когато поробеният не само, че не разбира какво му се случва, но даже счита своя убиец, който му пие кръвта, за пръв приятел. А робството си такъв нещастник го вижда като прекрасна идилия и връх на щастието! И даже доброволно предлага на вампира най-добрата си венка, където все още има още малко останала кръв, защото изпитва някакво особено извратено еротично наслаждение от това, че прелива живота си в стомаха на въпросния вампир.
  Ето така се прави, драги! Вампирите не нападат със сила, те нямат нужда от оръжия. Те хипнотизират съзнанието. И ето го резултатът – това сте вие, нещастници! В тази картинка, която ви описах, трябва да видите себе си. Приятно ви умиране! Вашата земя ще я наследят двукраки зверове, и то не защото са силни или имат някакви други достойнства. А просто защото са още по-примитивни и от вас. Точно такива са идеални за световните вампири.

 2. Нещо за което се говори от години, но продължаваме да сме свидетели на прогреса на тази „болест“, която за жалост се лекува с национална политика, такава каквато инфо-сцената отблъсна по заповед и неутрализира. Само ПП АТАКА хора, но вие сами избирате да се самоунищожавате толкова плоско.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.