Преди да се покаже Путин, 11 други страни вече бомбардираха Сирия

airstrike

Русия е ударила над 110 позиции на „Ислямска държава“ (ИД) в Сирия, и това само за 2 седмици. Съобщава се, че над 40% от структурите на ИД са вече разрушени.

Наскоро беше отбелязано от Путин, че когато Русия се появи и започна систематичното и бързо унищожение на ИД, в Сирия вече са се намирали 11 други страни, които са бомбардирали.

Точно така, единадесет други страни…

В действителност, САЩ стартира кампанията си за въздушни удари срещу Сирия преди повече от година.

Това какво ви говори?

Едва ли е необходимо да се посочва крещящо очевидното, колко милиарда отново беше казано на американския народ, че трябва да се похарчат за да се „бият терористите“ точно ей там в онази част на света. А в действителност Запада дори за една секунда не е спрял терористите. Това е единственият начин, по който работи лъжата на западната коалиция. Реално са се събрали най-нелепия отбор от някакви си „спасители“ изобретявани някога в историята на всички времена.

Освен това, вместо да аплодират своевременната и ефективна намеса на Путин в Сирия, Западът протестира участието на Русия в бомбардировките над терористите. Все едно, че искат терористите да спечелят, нали? Ако Асад бъде свален, какво следва после? Да поемат терористите ли? Да, това проработи „много добре“ в Либия, Ирак, Египет…

Междувременно пък НАТО изтупа старателно актуализираните си планове за Студената война, точно като зашеметени деца по Коледа. Разбира се, всичко това за да имат някакъв претекст за война с Русия, нали?

По публикация на Мелиса Дайкс, activistpost.com

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

Advertisements

3 thoughts on “Преди да се покаже Путин, 11 други страни вече бомбардираха Сирия

  1. 11 се осират,
    идва 12ти и измита всичко и после останалите единайсе, осрали света и себе си,
    го освиркват

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s