Съ гъза напредъ!

Винаги е било отчайващо да гледа човек лицемерието, което залива ежедневно българското общество, а една част от същото приема ли приема всичко за даденост. На кой ли не му е интересно да се посмее на резилът на разните му там активни фигури. Някои от тях дори не са толкова известни, просто жадно драпат по сцената в очакване на „тлъстия“ да ги погали нежно. Доста голяма дупка, която е прескачана от активното онлайн „простолюдие“, а и не само. Това е това постоянно клатене върху лодката, която плава в тази яма. Сега ще ви изясним по-добре, за какво иде реч.

биволчето Йорданов с шайка от соростутки

биволчето Асенчо Йорданов (в дясно) с някои от мрежата

Ще използваме за целта примера с биволчетата от Бивол ООД. Вече сме писали обстойно и ние и други хора за политическо-партийно-„идеологическите“ интереси на хората работещи в това дружество с ограничени отговорности, но все пак наблягаме на друго и няма да се впускаме в мелодраматични споменавания. Въпреки, че е добре да го знаете.
Така наричаните от някои хора (и от самите себе си) „българските Уикилийкс“ не са нищо друго освен едни долни позьори за осведомените и будни граждани. Който ги е разбрал какви са ги е разбрал.

Джулиан Асанж, създателя на Уикилийкс е преследван и до ден днешен от правителството на САЩ заради публичните разкрития в сайта си на секретни документи пратени му от военнослужещия в американската армия Брадли Манинг (вече се казва Челси). Също и заради разкритията на документи пращани от други хора.

Биволчетата обаче нямат нищо общо нито с Уикилийкс, нито с Асанж, нито с анонимните хактивисти по цял свят. По-скоро те са точно обратното – в близки отношения с чиновниците и „експертите“ на мозъчните тръстове (think tanks), спонсорирани, създадени и управлявани/насочвани от правителствените служби на САЩ. Там се крие и видното им церемониално преследване на бивши агенти на бившата Държавна сигурност на България, както и на комунистите, Русия и Путин. Нека го правят, лошо няма – adelante. Така се показват и видните им симпатии към правителството на САЩ и завладяването на Изтока. Това е тотално в противовес с Асанж и Уикилийкс и една дузина вкарани по правителствени затвори активисти.

Нека показват гнилите си ябълки, няма лошо, но целенасочената им западна утайка, която крият от своите читатели си остава на върха на неприятната течност, от която посръбват самодоволно.

Мнозина знаете, че Асанж беше принуден да се настани през средата на 2012 г., в посолството на Еквадор, за да не бъде екстрадиран от английските власти към Швеция, а от там за САЩ.
Асанж продължава да живее в това посолство и до днес, а Манинг е в затвора осъдена на 35 г., като няколко години бяха прекерани в измъчвания без присъда в окупирани от САЩ страни в Близкият Изток.

Актуалният президент на Еквадор, Рафаел Кореа е подкрепян от самото си начало от Комунистическата партия на Еквадор. Тук можете да видите, защо Асанж избра да поиска убежище именно в посолството на тази страна.

За разлика от човека и хората, от които използват материалите си, биволчетата се изживяват за либерал-демократи, радетели на пропагандата на САЩ и атаката им срещу Русия, „комунистите“ и Владимир Путин. Дори никак не е трудно да обърнете внимание, че тези хора не подкрепят правдата, а задкулисието изложено като нещо легално. В Уикилийкс, в никакъв случай не се публикуват само удобните за някоя политическа партия и политик грами, както го правят „нашенските разследвачи“. Тъй могат да си извикат свободно „Viva Ваню Костов“, идолът им, човекът с демократичните приватизации.

1497818_10154772086865510_5516494563915212074_o

биволчето Насето Чобанов с Денис Бигус, активен деец възхвалител на западната ценностна система

В контра на всичко, което се случва на международната реална геополитическа сцена (извън медийната клетка) и Съпротива, нашенските „разследвачи“ решили да съскат срещу олигархичните кръгове на Изтока, обръщайки рогата си на страни от Запада. Така да се каже подават напръщелите си задни части на удобната за тях Империя.

С няколко изключения, медии и журналисти се правят на „ни чули, ни видели“ и едва ли ще ги видите и чуете скоро дори да пръднат по темата за тези пишман „журналисти“. Естествено, всичко що е срещу противниците на западната демокрация е на първи план.

Да сте ги видели да пишат нещо за престъпните приватизационни схеми на Иван Костов, участието на американското правителство във вътрешните работи на България, за мозъчните тръстове и „експертите“ проповедници на американската демокрация, не? Няма и да ги видите. Да сте ги видели да пишат за това, че Мултигруп беше творение на световноизвестната банкерска династия Ротшилд? Едва ли ще ги видите, защото умело се избягва това от тях. Те просто слагат всички престъпни групировки за творения на ДС и до там.

Нали се сещате за един мъж, който прецени, че трябва да се скрие в Русия за да избяга от убийците на Държавния департамент на САЩ. Той работеше за Централното разузнавателно управление (ЦРУ), но в името на правдата, реши да възтържествува истината – въпреки всичко и разобличи най-голямата мрежа за следене и подслушване на хора по целия свят. Да, за Едуард Сноудън става на въпрос. Мръсникът е чист комуняга решил да разобличи мрежата за шпиониране на цивилни граждани (между другите) по целия свят. Жалко, нашенските „първенци в разследващата журналистика“ се отдалечават интергалактически от това, което е реалната борба на нормалните хора по цял свят.

8390112679_ecb399b042_z

Смело, пратете им щедро дарение за това да чуете следващия път това, което искате да чуете. Те няма да се поколебаят да лъснат гъза си на преден план.

Съ гъза напредъ!


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

4 мнения за “Съ гъза напредъ!

  1. Снимката на Асанж ме уби от смях! Иска ми се да вярвам, че не е обработвана допълнително…

  2. Сега остава да кажете, че и ранобудните студенти са мекерета, та съвсем да шокирате публиката!

    • Е, айде. Това са го казвали отдавна. Ние си ги знаем Раноблудните що за резил са, а и колко продажни.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.