Вече не им казват еничари. А соросоиди.

Да ритнеш кълбото на пепелянките

Автор: Костадин Костадинов

Сорос-е copyПо-миналата година заведох дело срещу Община Варна заради дискриминационната и сегрегираща програма на местната власт за т. нар. „ромска интеграция“. Тъй като според нея се предвиждаше да се дават определени помощи само на бедни цигани, но не и на бедни българи, аз се опитах да я оспоря в съда. Варненският административен съд обаче отхвърли жалбата ми със следния мотив – тъй като съм общински съветник, не мога да обжалвам като гражданин. Нищо че и аз съм жител на Варна, нищо че при приемането на програмата в съвета гласувах против и се мотивирах обстойно защо го правя. В крайна сметка излезе, че според ВнАС щом съм съветник, не съм гражданин. На втора инстанция загубих с друг мотив – че тъй като не съм циганин, нямам правен интерес и общинската програма не ме засяга. С други думи според Върховният административен съд излезе, че ние българите нямаме право да се жалваме от нищо, свързано с циганите.

Миналата година пък с интерес научих, че не съм бил историк, защото съм бил политик. Освен това съм бил завършил балканистика, а не история, следователно какъв историк бих могъл да бъда. Автор на въпросното съждение, с което всички завършили специалностите археология, история и география, етнология и балканистика (до 2002 г.) бяха низвергнати от историческото съсловие, беше виден български соросоид.

Началото на тази година ми поднесе друга изненада. Според статия на Ралица Ковачева, след като съм общински съветник и се занимавам с политика, не може да съм родител. Поводът – протест, организиран от „Възраждане“ във Варна срещу антибългарското съдържание на уж българските учебници. E тук вече да си призная ме изненадаха. Едно от лицата на гражданския съвет на Реформаторския блок ми отрече родителските права само защото съм имал наглостта да настоявам в учебниците на сина ми да пише малко повече и за нас, българите, ако може. По-нататък в статията изобилстваха лъжи, полуистини и откровени клевети, очевидно писани на един дъх, защото след това на няколко пъти беше редактирана и най-фрапиращите лъжи отпаднаха. Накрая впрочем отпадна и името на самата авторка, странно защо. Явно кълбото от пепелянки наистина е било сериозно ритнато, защото на следващия ден в друга статия друг един титан на мисълта Мирослав Спасов се възмущава как „Далеч по-страшно е обаче, че чрез даване на трибуна „на всички възмутени“, се легитимира неекспертното говорене по тема, която засяга вероятно милион и половина души“. Излиза че ние, българските родители, не можем да имаме думата когато става думата за образованието на нашите деца. Не става ясно само дали според Спасов с него вероятно могат да се занимават само професионалните грантополучатели?

Защо обаче соросоидните метастази се възпалиха толкова силно от нашия протест? Защото за всички еничари е характерна неистовата омраза към всичко, от което са произлезли. В случая – към българското и българския народ. Освен това за съвременните либерални фашисти всичко инакомислещо трябва да се забрани, да не се дава трибуна на мнения, противоречащи на официалната НПО линия, всеки изказал неправилно мнение по темата трябва да бъде опорочен, а мнението му обявено за некомпетентно. Затова всеки пробив на каквото и да е пробългарско по медиите ги кара да изпитват огромен страх от нарушаването на почти пълния и безнаказан монопол, който имат в медиите. Акцията ни получи огромна подкрепа и одобрение и това ги вбеси. Но и уплаши. И те включиха познатия репертоар – расисти, ксенофоби, фашисти и т. н. Работата стана, както пее моя приятел, варненския рапър Кайсиева градина – „Задето протестирам в моята Родина, изкараха ме с Хитлер едва ли не роднина“.

Както и да е, достатъчно време им отделих. Борбата за бъдещето на България и нашите деца продължава и това е най-важното. Щом 15 родители във Варна успяхме да уплашим плеядата от отцеругатели и майкопродавци и тя ни заля с помия, значи сме на прав път. Повече щях да се притеснявам ако същата тази паплач ни беше похвалила…

Източник

10 мнения за “Вече не им казват еничари. А соросоиди.

  1. Братя, други еКСПЕРТИ-умници пък искат да убият българския лев, т.е. да ни натирят в това монетарно блато, наречено еврозона. Не бива на никаква цена да убиваме лева. Масонската безродна сган Хърсевци-Заимовци-Хампарцумяновци са се прицелили да убиват лева. Това е куршум в сърцето на държавата на българите. Никой умник така и не можа да каже дори една сериозна причина, камо ли полза, за поредната интернационална масонска схема – еврото.

    • А ти в какво вярваш?Сигурно си мазохист и искаш да те ограбват и да те предават? Или в най вероятният случай си вече соросоид.Добре че все още пишеш на български.

  2. Еничари са ставали деца отнети от семействата им и естествената им национална среда и в това си безпомощно състояние са били индоктринирани с определен мироглед и идеология. Т.е те не са продавали доброволно душите си.

    За разлика от еничарите, тези са доброволни предатели, продали съзнателно душите си за паница леща. Наистина образователната система е еничарска по своето естество и повече или по-малко някои от предателите са такива и на чисто идеологическа основа.

    Добрата новина е че народа се пробужда и ги наблюдава внимателно. Значителна част от коментарите по новинарските сайтове показват, че поне 80% от коментиращите са наясно кои и какви са тези „независими експерти“. Истеричните им протести при предишното правителство ги направиха прозрачни и всичките им маски паднаха. Това, което те счетоха за победа е тяхното най-голямо поражение. Те са малцинство и ще останат такова. Българина има съвест и тя започва да се пробужда, дори изсред тях самите ще има такива, които ще се събудят и ще застанат против тях. Да не забравяме как масона Стамболов, който ни натресе Кобургите и предаде братята си в умишлено провалените Старозагорско и Априлско възстание, дори неговата съвест се пробуди и той застана срещу Кобургите и техните западни господари, като плати с живота си за това.

    Има надежда за България, синовете на предателите ще бъдат пак предатели, но синовете на героите ще извършват пак геройства и народа има шанс да мине през катарзис и да бъде спасен от англосаксонската и йезуитска напаст.

    А за тези жалки и дребни душици предателски – в Библията са записани думи, които ще се стоварят съкрушително върху главите им:

    „От лакомство те ще ви мамят с присторени думи; но тяхната присъда, отдавна приготвена, не се забавя, и тяхното погубление не дреме.“

    Народа може и да е задрямал, но погулбението на такива идва свише и то бъдете сигурни никак не дреме.

    Важното ние като народ да се върнем към корените си, към онзи начин на живот, който ни е направил силни и многобройни. Към здравата и истинска храна, която сами си произвеждаме, към многодетните семейства, които сами възпитаваме и обучаваме и към истинската вяра в Бога, която е в синхрон с чистата съвест.

  3. Браво.Дано все пове4е балгари да деистват като вас.Няма време!Искат да ни премахнат от родината и трябва да се борим.

  4. Милионите на политически лобисти и брокери, предрешени като НПО и независими експерти

    През последната година на политическо напрежение и конфронтация лъсна една от старателно пазените тайни на прехода – голяма част от представящите се за независими граждански организации, експерти и медии са всъщност здраво преплетена мрежа от платени политически лобисти и брокери. При това поддържана и зависима не просто от една известна олигархична групировка, а от чужда държава.Петата колона на определени кръгове и служби във Вашингтон.

    Автор: Димитър Игнатов
    Източник: Хаштаг-BG

    AB Администратор:
    Оставих само връзката към сайта с част от текста.
    Не пускайте на коментари цели копирани статии. Достатъчно е малък цитат с връзка.

  5. Браво, г-н Костадинов! Звучеше ми познато това „Ралица Ковачева“ и се сетих че тя пише в един сайт – редута.бг. Там чета единствено д-р Тони Филипов – „Из дневниците на един луд“ и т.п. И съм си мислел, че в този сайт не са се намърдали соросоиди, ама съм се лъгал значи. Както и да е – все пак статията ви е и страшна! И – поне за мен – угнетяваща. Защото продажниците у нас, подлогите, измекярите и както още да го наречем тоя човешки боклук са толкова много! Отдавна са надхвърлили процента, при който все още не са опасни за здравето на обществото – не само са го надхвърлили многократно някаквото допустимо равнище, но са го и разболели отдавна вече, и то май неизлечимо, нали? Всъщност какво общество има в БГ? Цялата политическа класа, олигарсите и целият им обслужващ персонал са тежки криминални престъпници! Заедно с огромната част от държавната и общинските администрации и служители колко са като количество? – вероятно 1 – 1.5 милиона души! И какво остана от българското общество? Пенсии като мен … Може би щото съм вече на години, не виждам някакъв път за излизане от преизподнята в която се е превърнала България и това най ме гнети! Популационната биология ни учи, че във всяка биологична популация непрекъснато се появяват генетични мутанти, като само един малък процент от тях са носители на опасни за цялата популация мутации. Това са така наречените генетични дегенерати или изроди. Докато броят им е незначителен и обществото функционира нормално, техният брой никога не може да стигне равнища, които да застрашат живота на популацията. В България обаче тези генетични дегенерати изглежда са достигнали колосална численост и именно това за мен означава край на нашата българска популация. Щото освен многобройни тези генетични уроди са се настанили в почти всички възлови места от обществения живот….

    • Преди 9-ти септември 1944 г. също са приличали много, но когато ги удари пролетарския юмрук,станаха малко.Явно ,че този пролетарски юмрук не е бил достатъчно добър,защото веднага след това революционно време БКП изведнъж нараства от 57 хиляди души на 1 – 1,5 милиона души. Обратното се получи сега след 10-ти ноември 1989 г., а ние се питаме постоянно : „…..Къде си ти народ поробен…..“ Докато не станем единен народ,няма да сме суверенен такъв. Трудовите хора по цял свят се борят за свобода,независимост на държавите им,социално равенство и против глобализма,само ние българите се припознаваме и подчиняваме на измамниците,като Сорос.Това да ни превръщат в еничари май ще ни стане навик. ХА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ !!!

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.