Къде отиват плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуно-глобулини?

След публикацията на доктор Столешников за плацентната кръв, реших да присъствам при раждането на жена ми и лично да контролирам целия процес. Сменихме три родилни дома, и накрая раждане, стоим ние четирима (лекар, акушерка, педиатър – всичките иверки (еврейки), предупредих всички – без мен да не пипат пъпната връв… а те хитричко се подсмихват… Въобще, баламосаха ме като новобранец; бебето току що излезе, аз ВИКАМ, да не прищипват пъпната връв – аз сам ще го направя! А те: иди бързо си измий ръцете, отделих се само за секунда, а те веднага прещипали пъпната връв: – Какво правите, отпуснете бързо!, а те: – вече не можем, тук ключалката е специална и вече не може да се отвори! Прерязвай бързо – и не успях да се огледам, докато те измъкнаха плацентата, претеглиха я, само успях да си отворя устата, и следите и се изгубиха… Бъдете на щрек!“  (извадка от писмо до проф. Столешников) placenta

Е, разбрахте ли, Уотсън, че иверите баламосват гоите с плацентната кръв, напълно хладнокръвно и съзнателно. Лъжат хуцпарно* и въобще не се изчервяват! Своите баламосват, и не – според обстоятелствата. Столешников 2 години работеше в еврейски родилен дом и видя, че ражданията на своите те провеждат другояче и оставят плацентата да ѝ се източи кръвта (през пъпната връв, към бебето). Тук същността е в това: Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот! Каква е тя и колко е, такова ще е здравето му през целия живот! Това е кръвта, която циркулира между плацентата (майката) и детенцето. Тя е наситена с имуноглобулини и в нея е най-силният имунитет за целия бъдещ живот на това детенце.

windowslivewritergavidvecka23-ba37image03Природата нарочно прави така, че детето да се появи на този свят, въоръжено с най-силен имунитет! Затова тази кръв между ценителите се цени повече от платина и брилянти! Наравно с въздуха. Затова, разбира се, ценителите на кръвта, са заинтересовани да я придобиват безплатно!

За да се погуби наполовина здравето на бебето (!) – се прави именно така, както те го правят, по всичките правила на акушерството: веднага след появата на новороденото – веднага защипват пъпната връв! И понеже кръвта е разпределена между майката и детето примерно по равно, то по-ранното защипване на пъпната връв довежда до това: половината от обема на циркулиращата кръв на детенцето, попада в капан, и остава в отрязаната плацента, а плацентите от всички родилни домове, по света, независимо от социалния строй на страната, се събират в хладилник и всеки ден, специално за тях идва специална кола, и от там, на сборния пункт, и на летището – и днес тези плаценти отлитат от страната в неизвестна посока! В страната може да е война, революция, Гладомор – няма никакво значение – системата за глобално събиране на плацентната кръв работи непрестанно и точно. И даже в СССР работеше специално за чужбина. На персонала на родилните домове обясняват, че плацентите отивали уж за „парфюмерия, за износ“. Но, Уотсън, което не казват е, че самата кръв не е нужна за парфюмерията! Кръвта – имунитет, не е нужна за парфюмерия! За парфюмерия, ако вземат, то вземат само тъканта или тъканната течност на плацентата.

Кръвта – хемоглобинът и имуноглобулинът нямат приложение в парфюмерията!

Защо не допускат плацентата да предаде цялата кръв на бебето? В природата зверовете не прегризват пъпната връв, докато плацентата не отпусне кръвта си! Има си естествен начин на отдаване на кръвта – плацентата сама изпомпва своята кръв, към новороденото. Природата така е устроила плацентата, като я е снабдила с механизъм за изпомпване! Природата не е глупава! А те, нарочно, веднага прерязват пъпната връв, и … среден пръст!

Така те улавят половината от обема на плацентната кръв в капан и веднага я изпращат за износ, от целия свят, на неизвестен потребител! И този „потребител“ е толкова могъщ и суров, че плацентната кръв се събира от всички страни и при всякакви обстоятелства! Без никакви пречки! Впечатлението е такова, като че ли най-важната работа на планетата е – събирането на плацентната кръв от новородените!520_300

Хайде за проба да предложим в Думата (или на нашето Народно Събрание) да се издаде закон, да се прекрати сборът на плацентите! – Ще се сблъскате със стена от мълчание. А ако в медицината пледирате за по- късно отрязване на пъпната връв, цялата еврейска медицинска професура ще ви докаже, като две и две – четири, че вие сте глупак, и че всичко е точно обратно, и те вържат всичко правилно…

Еврейските акушери, на своите, не прекъсват веднага пъпната връв! Те са напълно в течение! Пъпната връв може де се прекъсва само след оттичане на плацентната кръв! Можете да го наречете Метод на Столешников А.П.

Столешников е доктор – М.Д. в САЩ и дипломиран лекар в СССР, – и има пълно юридическо право да предупреди за вършените безобразия (вредителства)! Когато плацентата е отдала кръвта си на плода, това веднага проличава, защото тя едновременно и се отделя от стените на матката, и пъпната връв пред очите ви се удължава от влагалището! Това става 15 – 20 минути след излизането на новороденото, максимум – 45 минути след раждането. И щом пъпната връв започне видимо да се удължава, тогава прищипвай и я режи! До тогава плацентата е предала безценната си кръв на новороденото!

А както постъпват сега с ражданията у гоите, това си е съзнателно вредителство. И те още имат „хуцпа-та“ да отричат еврейските лекари – вредители!

При ранното прекъсване на пъпната връв, бебето веднага губи половината от най-ценната имуногенна кръв, каквато след това никога няма да има през живота си! Така детенцето губи и половината си здраве! Само младенец може да понесе такава кръвозагуба! Но младенецът не губи само половината си кръв, главното е, че губи половината от имунитета си! И веднага инжектират детето с вокасол, уж заради предпазване от кръвотечение! Е, добре, поне само майката да бяха инжектирали, а детето, за какъв дявол? При детето, въобще не би трябвало, и никога не кърви! А при резус-конфликт, никакъв викасол няма да помогне! Пълно баламосване! Инжектират веднага, понеже не използват природен витамин „К“, а синтетичен препарат Викасол, който само се счита, уж, за витамин. В САЩ се нарича Менадион: vitamin K (menadione).

Т.е. прави се подмяна. При бременните казват, че уж може да имат недостатък на витамин К, който се съдържа в зеленчуците и плодовете, а в родилния дом инжектират новородените с ампула синтетичен Викасон-Менадон, който е най-силна чернодробна отрова и канцероген!

Те не казват на бременната да яде преди раждането свежи плодове и зеленчуци, и сурови жълтъци! Не казват! И е все едно, защото – яли, не яли, на всички новородени им инжектират Викасол! Ето къде е вредителството! Иверите премълчават, но примерно преди 20 години в САЩ и на Запад започнаха да постъпват съобщения на лекари, които свързват инжектирането на Викасол в родилните домове, с появата на детски рак – детска онкология! Викасол на новородените в СССР не инжектираха, затова и все още не бият камбаните над развалините на СССР! Но Столешников започва да бие камбаните!…

„Въпросът възникна в самото начало на 1990 г. когато две изследвания откриха връзка между инжектирането на синтетичния „витамин К“ – Викасол и детския рак“ – „Сontroversy arose in the early 1990s regarding this practice, when two studies suggested a relationship between parenteral administration of vitamin K and childhood cancer“. Но тези съобщения, естествено, се игнорират. http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_k А сега в Украйна обезателно инжектират Викасол и пълна програма с ракови ваксини, по американска схема, още в първия ден, в родилното. Синтетичният аналог на природния витамин К е най-силна отрова за черния дроб. Ето статия:

The deadly effects of synthetic vitamin K – (menadione) – ВИКАСОЛ (Смъртоносният ефект от синтетичния витамин К)

Викасол е толкова токсичен, че Аптечно-Продуктовото министерство на САЩ забранява продажбата на този, уж, витамин, без рецепта! Но знаем, че „витамини“ се продават без рецепта! А помпат новородените – наред, още щом се покажат на този свят, и веднага получавай чернодробни болести и рак в детска възраст. Попитай който и да е руски лекар, те не знаят нищ подобно за викасола! А те и въобще нищо не знаят! За тях, всичко от чужбина е „първо качество“. Такова е нивото на руско езичните лекари. „О, това е вносен препарат! Доставете ни го!“ …

И плюс това, сега те опитват да заразят с хепатитна ваксина децата, още в родилния дом! А това са три инжекции с имунодепресанти и ракова ДНК!

И едно съобщение:

Скандал с ваксина против хепатит в Украйна. Официално са починали 4 деца. Забраниха ползването и на ваксината против дифтерит и „столбянка“(?)  Нека умират гоите – колкото повече, толкова по-добре!

В резултат на инжекциите с витамин К и с хепатната ваксина в родилните домове са предизвикали епидемия от рак в детска възраст, за който преди не се и споменаваше. Детският рак само преди 30 години в СССР беше чисто изключение. А сега е ЕПИДЕМИЯ! Целенасочено изследване в две болници откри, че децата получили инжекция Викасол, двойно е увеличена заболеваемостта от рак на кръвта – левкемия!

Столешников има двама близки приятели, на които две деца имат рак на кръвта! А в нашето поколение нямаше никакви ракове на кръвта!

„The Dark Side of the Routine Newborn Vitamin K Shot“

И връзки към:

Bassler, K.-H. et al. (1997): Vitamin-Lexikon fur Arzte, Apotheker und Ernahrungswissenschaftler. ISBN: 3437211404

Neonatal vitamin K administration and childhood cancer in the north of England: retrospective case-control study

Newborns: Vitamin K Injection Dangers

От гледна точка на медицината, като наука, заложеното унищожаване на гойските новородени деца, още от първия ден на появата им в света е разработено според последните постижения на медицинската наука! Продължавайте да считате това за чиста случайност! По този начин новороденото детенце, още в родилния дом получава шок от кръвозагуба на 50% от най-ценната си кръв, силна анемия, чернодробна недостатъчност и жълтеница!

И веднага започват да дупчат детето с ваксини, например, с жива ваксина полимиелит, т.е. с жив вирус, опитвайки се да го заразят с полимиелит; и освен това – вече за никого в интернет не е тайна, че ваксините представляват – ракови клетки и набор от най-силни имунодепресанти, започвайки с живак и сквален (т.е.-говно!). И сумирайки всичко, излиза, че всички гойски деца са насила донори на неизвестен потребител, с половината от високо-имунитетната си живителна, най-добра плацентна кръв!

Кой има такава власт, за да лишава всички гойски деца в света от половината им най-добра кръв?

„МЕДиЦИОН“! Окото в триъгълника:

– И си спомнете думите на кървавия пълномощен диктатор на Украйна – румънския (а всъщност – български) евреин Раковски – Рейковер redsymphony.htm за това, че „…властта над този свят е в такива същества, които могат да накарат половината свят да произвежда говна, а другата половина да ги яде“!

(Червената Симфония я има преведена на български, в grigorsimov.blog.bg, в няколко поредни постинга)

Опитайте се да се отклоните от тази процедура за рязане на пъпната връв и те ще предприемат всичко, от обикновена заблуда, до заплахи и убийство. Обърнахте ли внимание, в началото, на нашия гой, който заповядва на акушерите да отворят щипката на пъпната връв, и как евреите – акушери отговорили, че тя не се отваря. А това е лъжа. Това е обикновена „щипка“ на Кохер. Тя се отваря толкова лесно, колкото лесно се и затваря. Ето я: http://www.nworld.spb.ru/catsurg/s_z026t.jpg Т.е. еврейските лекари и акушери са измамили нашия гой, няколко пъти, само за няколко минути. При което Хуцпарили* и нагло лъгали, без окото им да мигне! И вие ще продължавате да слушате обясненията им, докато те – иверите, наистина са КРЪВНИ генетични врагове на гоите!

И всички те знаят това прекрасно, макар че не всички са еднакво активни на този фронт! В Украйна писаха, че се готви някакъв закон, та на децата родени извън родилен дом, едва ли не, няма да им се издава акт за раждане! Можете ли да си представите, колко сериозно е това! Това е толкова сериозно, че ако ние изобщо желаем да измъкнем Злото на светло, трябва да дърпаме именно за тази нишка, свързана именно със събирането на плацентите и кръвта от пъпните връви, и на кръвта въобще, изземването на органи и износа на деца за канибалите. Така ние ще стигнем до рептилоидите в човешки образ, веднага и по най-краткия път! Този въпрос трябва да се поставя пред органите на властта, да се поставя ребром, и всички, които препятстват, да се унищожават физически. Това е война. Трябва ясно да си го представите. Това е война! А, на война, като на война!


И откъс от спомени на Столешников, относно първото му сблъскване с тези проблеми:

…Знаете ли как въобще Столешников се натъкна на тези плаценти? В края на 1970-те години Столешников работеше, на практика, в някакъв забутан родилен дом на 200 километра от Москва. Дупка! И той искаше да изхвърли една плацента в кофата за боклук. Лекарката каза: „Ти какво? Нас всичките ще ни разгонят заради това. От областния център идва камион и ги прибира. Ние сме длъжни да съхраняваме плацентите в специален хладилник и да ги пазим, като зеницата на окото си; отчетността е строга за всяка родилка – къде е плацентата?“ Столешников тогава много се учуди! Това никак не е просто да обхождаш областта и да събираш постоянно плацентите! За това, като минимум, е нужна отделен камион и шофьор. А на тях не им достигат камиони за сеитбата! Ето колко важна се оказва плацентата! И отделен хладилник трябва да има! А в онези времена за родилните домове това беше прекалено много! Хладилниците не достигаха! А за плацентите, специален и отделен! Сигурно много са ценни!


*хуцпа е специфична еврейска дума за безгранична наглост и гьонсуратлък (лицемерие)!

Източник


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

179 мнения за “Къде отиват плацентите, пъпните връви и кръвта им, наситена с имуно-глобулини?

  1. Ако плацентата и кръвта в нея не е важна толкова, защо е тая суматоха, този страх за опазването й, защо бързат акушери, лекари да отрежат пъпната връв толкова и то така близо до телцето на новороденото? И защо се обикаля по всички болници и родилни домове да се събират тези материали със специални кантейнери, автомобили, хладилници, за да бъдат предавани на КОГО И ЗАЩО? Ако не е ценен този материал, защо за ТОЗИ НЯКОЙ е толкова важно да притежава цялата тази маса от връв и кръв? ТОВА МИ НАМИРИСВА НА ВАМПИРИЗЪМ, НА СЪГЛАШЕНИЕ СЪС САТАНАТА, ХОРА, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ТАЗИ КРЪВ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА СИ В ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ. ТОВА СА МУЛТИМИЛИАРДЕРИТЕ КАТО БИЛ ГЕЙТС, РОТШИЛД, РОКФЕЛЕР, ДОРИ НЯКОИ МОНАРСИ , ВИСШИ ЛИДЕРИ НА ДЪРЖАВИ, НА КОИТО ВАКСИНИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ! Със сигурност авторът на статията има право да се съмнява в чистите намерения на ТАЗИ ПЛАЦЕНТНО-КРЪВНА КАМПАНИЯ! ….ЗА ЗДРАВЕТО НА НОВОРОДЕНИТЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА!

  2. 🇹🇩Здравейте 🇧🇬 ! Благодаря за тази незная как да я нарека статия , но
    ми сви сърцето от болка мъка и тъга . Не ,че незнам дяволщините в които живеем , но тази найстина малко хора я знаят в това число и аз .
    Невярвам ,че каквото и да било от добрата му страна за в нашия 🌍свят ще се подобри , невярвам „позитивизъм „и ненавиждам тази дума .Вярвам все още че тук там са останали хора да споделят истината в света от безредици🦅 в които и живеем благодаря ❤️на Анонимите .

  3. Абсолютно целенасочена публикация!Прочетете във физиологията каква е ролята на плацентата!В нета всеки пише каквото му дойде на ума,стига да стане известен.

  4. Ако евреите толкова много се грижеха за физическото здраве на бъдещите си поколения, щяха ли да се женят по между си? Не мисля. Сред тях има толкова много изроди, поради кръвосмешение, колкото при никоя друга нация. Не съм медицинско лице и не мога да отрека или потвърдя написаното в статията, но ако майката за 9 месеца не му е изградила имунитет, то за 10-20-30 минути ли че му се прелеят! Плацентата временен орган, произведен за определен период докато бебето е още плод. Като продукт на организма на майката, то неговите качества са изцяло функция на нейното здравословно състояние и на това как протича бременността, храната с която се храни и т.н. Т.е. ако майката има увреждания, които предава генетич1но на плода, как нейната плацента ще осигури този имунитет. Имам двама синове, които пораснаха и сега са здрави, образовани интелигентни мъже, без да им е оставяна плацентата, без за е замразявана, без да е преработена на хранителни добавки. Природата е създала толкова много резервни механизми за компенсиране на слаба имунна система, различни начини за лечение, които са обогатени от опита и науката, развита от хора, посветили живота си на здравето и живота на другите. Моят призив е: Хора, мислете, не позволявайте да ви манипулират и настройват срещу непознати други хора! Бъдете здрави и вярвайте в доброто! То съществува, понякога под дебели пластове лъжи и манипулации!

  5. Вече 2 часа не мога да определя това шега на някой пиян полуграмотен научно необременен човек ли е или на някой който действително го мисли това. Ако е второто, почти загубих надежда за човешката раса. А като почетох и от коментарите, ми се доплака- Вървете или да се лекувате или да се образовате! Излезте да ви видите малко слънцето. Не всичко което четете в Интернет е вярно, не всичко цели да ви убие, разболее, манипулира и прочие, ваксините ви пазят живи бе стадо, докато един-двама не са ваксинирани няма страшно, но като стане масово ще се върне чумата заради вас!

    • Както личи по коментара или сте пиян/а като сте го писали ,или тъп/а. Бълвате някакви емоции,които с нищо не са подкрепени.. Ако има ваксина срещу глупост ви препоръчвам да си я хакнете,Спешно се нуждаете.
      И още нещо аз не ваксинирам детето си и хората,с които общувам също. Образовани сме и сме удовлетворени от животите си.
      Явно за вас глаголът “ мисля“ е непознат като съдържание и смисъл.

    • Те ваксинираните нали ще са с имунитет срещу чумата,Какво те е
      Грижа че неимунизираните ще умрат?

    • rational life 5юли 2017 .ако не вярваш Бога излез и виж слънцето , (което и то е вече в поръчка бизнес )за да й повярваш в делата на Луцифер .Тъй че разбирам вашата ярост ,от не всеки ум е способен да нарисува голямата световна картина .

    • Аз като видя коментар на евреин ,веднага в съзнанието ми изниква сцена на наркоман, пияница, лентяй КОЙТО!
      Вменява колко е добре като ти удари едната буза да подложиш и другата , това го е вмъкнал в Библията ,НО!
      В оригинал гласи така :
      Като ти ударят едната буза ,ТО!
      Ти го удари по другата така, че да види звездите посред бял ден , да си събира зъбите да мисли ,че това са свалените му звезди .

  6. А дали една родилка не би могла предварително да изиска от акушерите и лекарите в болницата да се извърши това изчакване на кръвта да премине в бебето и тогава да се реже пъпната връв?
    На какво основание могат да и откажат тази процедура щом е полезна и безвредна…?

    • За всичко могат да си измислят всякакви основания; за плацентата примерно, че на бебето нещо му има и много бързо трябва да се направи еди каква си процедура и т.н.

    • В никоя болница по света не оставят плацентата да изпомпа кръвта докрай! Щипват я почти в началото на помпването и режат! Етърва ми ражда в Испания и мъжът и присъстваше на раждането,помолиха да изчакат плацентата да свърши работата си и познайте , нали незнаят как изглежда този процес , казали че е готово и резнали и то секунди следкато се родило детенцето! И замислете се защо не дават плацентите, в контейнерите на болниците има всякакви празни банки от кръв и използвани бинтове и спринцофки и отрязани хернии и далаци,а къде са плацентите? Аз вярвам в това че ги събират и то не за наше добро а точно за създаването на тия ракове и убийствени вируси за които има и лечение но доста скъпо и вече говорим за бизнеса на живот и смърт на фармацефтичната индустрия…..

      • ами защо раждате изобщо в болници? болниците са за болни хора
        Бременната жена не е болен човек и родилките се предполага че са здрави организми.
        постъпвайки в болница, вие се оставяте да правят с вас каквото пожелаят, както са си го научили-недонаучили, експериментират, грешат.
        След като човек оставя живота си на лекарите и на болницата да се разпорежда.. естествено ще има и грешки и неправилни практики и прочее.
        Нито едно същество когато ражда- не оставя този процес на някой друг да го контролила, осве на себе си, на инстинктите си и на собствените си сили!
        Няма никъде живо същество да има нужда от вмешателство за да си свърши работата от природата!
        Човекът сам като се е оставил на лекарите- от страх и липса на увереност в собствените си природни сили и способности- така ще е..

        А относно ражданията в домашни условия, тук в Бг все още не са практика, няма такива, няма обучен медицински персонал- който да присъства в домът на родилката, да осигурява спокойствие и емоционална подкрепа, да наблюдава само отстрани естественият процес и само да дава съвети, без да се меши, а само в крайни случаи да го направи, или ако има усложнения- да се реагира, като се продължи процеса в болница.
        и също така, тези мобилни акушерки, я консултират през цялата бременност освен че присъстват на самото раждане.
        Да тук такива грамотни и обучени хора и екстри нашата държава НЯМА!!!
        Тук се предлага раждане в Болница, тук се предлага немърливост, неуважение от болничният песонал, преждевременно и насилствено и прибързано раждане- тоест не естествено изчакване на процеса, който си е когато си стане… поради простата причина че след това раждане, чакат още много за деня и лекарите нямат намерение да се разправят след теб, тук в болниците ще ви бият инжекция в гръбнака, с цел уж болкоуспокояваща- но с това изтръпване от кръста на долу -съвсем не сте наясно със процеса на раждането.
        За рязането на пъпната връв кога и плацентата също, за нанесеният стрес, светлини, неправилни пози и лежане по гръб.. няма смисъл да коментирам, за изземването на детето ви директно и веднага защото явно то не ви принадлежи, клед като сте го родили, а принадлежи на докторите-???
        мият ли го къпят ли го инжектират ли го?? Няма смисъл да коментирам.
        Защото това е стерилен организъм- излезнал от вас самите, няма от какво да го мият, инжектирането за какво ви е?
        Жълтениците са точно от бързото рязане на пънпата връв и стреса по време на раждането в болнични условия, липсата на първите захранвания от коластрата на майката, защото и го отнемат- поради не знам какви причини???
        Изводът трябва да ви е, да живеем в система и няма друг начин.. за спазване на елементарни неща, ред, взаимно съобразяване и закони, но колкото е възможно по-малко имайте достъп до държавни институции, болници и лекари.
        Защото ако още от самото раждане се осаняте на лекарите- ще си се абонирате и ще си живеете с тяхната помощ- а не благодарение на вашите сили, здраве и разум.

    • Възможно е, родих наскоро в българска държавна болница, помолих ги и ме изчакаха около 10 минути

  7. Има болници, в които плацентата се изхвърлят и горят.Не се пазят и изпращат в чужбина…

  8. Бях на училище за родители,където имаше презентация на банка за стволови клетки(нямма да кажа името). Казаха, че всеки ден на летището чака самолет ма компанията, който превозва вашето куфарче до банката. Интересно ми е ако днес само аз съм родила и искам да си съхраня стволиви клетки, самолетът ще отлети само с моите ли? И още такива втпроси. А по-горе някой попита за родилите да кажат какво се случва. Родих две деца нормално. Някой ми беше казвал като родя да си огледам плацентата… и аз така направих, поисках да я видя и те ме питаха защо. Въпрос на който и аз нямах отговор, но детето ми беше взето веснага без да го оставят и минутка при мен. Вторият път не съм мислила да оглеждам плаценти, но пак веснага прищипаха срязаха и взеха бебето. Аз поисках да го снимам така мръсничко с пъпната връв, но казаха не може.

  9. Ха ха – само си представете как като/ако се остави плацентата, свързана с бебето повечеко след раждането му бебето се напомпва с кръв и става като кръвен балон. Абе хора – бебето е поело толкова кръв, колкото може – не може да поеме повече, само защото плацентата му стои свързана с него. Ега си абсурдната статия. Става единствено за научно-фантастичен филм за вампири.
    Майка ми е акушер-гинеколог между другог – утре ще я питам кво ги правят тез свръхценни плаценти – Изпращат ли ги на вселенските вампири? 😉

    • Разбирам че имате медицинско лице в семейството а ас мога ли да питам значението на хепатитната ваксина след раждането с каква предпазна цел се поставя?дали едно новородено бебе би се заразило така лесно с хепатитБ че нужна такава спешна превенция

      • човекътсе ражда с доста неравити органи. Мозък, Черен дроб
        Черният дроб -като филтър на организма не е развит. Така че, каквито и да е отрови, тоскини, замърсявания и прочее от околната среда, от организма на майката и тн- веднага го удрят.
        Повечето бебета прекарват заради това тази бебешка жълтеница- отравяне на берният дроб.
        За да се прадотврати тази жълтеница- без значение дали майката е здрава, има имунитет и тн, те си се застраховат и бият тази инжекция.
        В доста страни когато майките са здрави а и раждането протече нормално, без болничният стрес, майката веднага след като си го роди си го взима, слага на гръдта и захранва с коластрата- която е най-силният имуностимулант- така се предпазва неразвитият организъм и детето не развива никакви жълтеници.
        Когато тук родилките не раждат в нормални и естествени условия, когато веднага отнемат детето от майката и когато то не приема веднага коластрата, да то развива жълтеница и заради това- му бият разниваксини.

    • Глупости на търкалета, не една и две двойки са оставяли пъпната връв сама да падне без да я режат…Децата им са живи и здрави и никое не е станало кръвен балон…

    • Липсата на развито мислене ни е докарала до там ,че да сме всякакви донори на мислещите,че и после ги виним,в какво?-виним ги че са прозорливи,ученолюбиви,предприемчиви,неспиращи в изследванията и проучванията си,за които дори не се досещаме,ка мо ли да си правим труда да проучваме ,изследваме,опитваме и се поучаваме.За това малък процент от човечеството са умни,успели и богати,а останалата част се изживяваме в жертви и бедни и все някой ни е длъжен,виновен.Специалисти сме по-оправданията ,но не и по образованията.Толкова ли е сложно да се изследва и опита техния метод и ако е добър да се прилага.Все някой друг трябва да решава вместо нас,така е с неграмотните,невежите,защото лесни са за заблуда.Занаят се краде,казват мъдрите хора.

    • Стана ми наистина смешно от статията. Здравите доносени бебета се раждат с абсолютно завършена кръвотворна система. Това означава, че организма на детето е поело нужното количество кръв. Отложеното клампиране е напълно безсмислено в тези случай. Отделен е въпроса при недоносените бебета – там вече е добре да се изчака преди да бъде прерязана пъпната връв, за да може да се поеме още кръв. Това е истината, не вярвайте на всичко което четете е интернет пространството, защото са изписани (на места ) страшни простотии 🙂

      • Госпожо, трябва да знаете, че при раждането плодът преминава през доста тесен канал и хормоните на майката предразполагат както нея така и бебето за преминаването му. Всички бебета на бозайници, и не само човешките, се появяват на бял свят леко притиснати и издължени и изглеждат като малко „деформирани“, което е нормално и е бърз преходен момент.( Ето защо всички бебета имат меки черепни кости и отворена мантинела.)
        И точно поради тази причина една част от кръвта на плода се „изцежда“ към плацентата при раждането и е необходимо тя да се остави за известно време, така че да се възстанови нормалния прилив към бебето и кръвообръщението му, с последвалото внасяне на всички хранителни и имунни клетки и вещества, които са пазили плода девет месеца. И това няма нищо общо с кръвотворната система. Новородените бебета са без абсолютно никакъв имунитет през първите месеци. Пази ги майчиното мляко и кръвта на майката, която е в плацентата!
        И не виждам нищо смешно в статията. Смешни сте всички вие дето се присмивате, вместо да се осведомите и да си разчовъркате мозъците.

    • Като ти каже майка ти да не забравиш да ни информираш,
      Че никъде другаде няма акушерки и
      Лекари.

    • Еврейска акушерка – майка ви !
      Каква е разликата между еврейско родено и Българско дете ???
      Разбирам не ви харесва, че истината лъсва .

  10. Добре де, нека някоя жена която е раждала през изминалите 3 години да сподели какво точно се случва след като бебето се роди. Интересува ме и раждалите извън болница да разкажат, дали наистина описаното в статията във връзка с плацентата и пъпната връв е така. Както се досещате след като питам значи нямам деца, нито медицинско образование. Статията силно ме разтревожи и категорично има достатъчно доказателства за повишаването на рака в детска възраст.
    Освен това след изборите за президент (2016) започна странна активност на джипитата в посока лобиране за по-големи санкции за родители които не имунизират децата си. Това ме ужаси!

    • Значи аз живея в Германия последните 4 години.Родих втора дъщеря през 2015 т.е сега е на 2.Щом раждането приключи те оставиха пъпната връв недокосната и ми дадоха бебето.Лежахме така около 30 мин докато мъжа ми попита дали ако се забавят със шевовете толкова време няма да е проблем.Акушерката каза точно това което пише в статията.Пъпната връв трябва да прехвърли целия имунитет в новороденото т.е кръвтта и чак след това мъжът ми я сряза.Дадоха ми да огледам плацентата ..сякъш разбирам какво гледам.Родих нормално с дрехите с които ми е удобно и клекнала..нищо общо с БГ болниците и т.н .Отношението беше невероятно,постоянно ми носеха чай и сладкиши докато раждам,че да имам сили..Обичам страната си,но кога нещата ще се оправят? 😔

      • Не е най-важното в сладкишите , дори е противопоказано!!!!!! Как ще Ви интубират , ако се наложи , щом сте яли до скоро или не е важно , че може да умрете ! Важното е да ядете сладкиши , докато раждате !

      • Аз родих във Великобритания,и при мен така се случи…даже ме питаха дали срещу 50 лири искам плацентата да ми я направят на капсули и да си я пия,подхранвала организма или да я даря за нуждаещи се болни…в крайна сметка ми дадоха документ че е замразена и ще бъде пазена 20години в случай че детето ми или някой от семейството ще се нуждае от нея

      • Ох, чак Ви завидях… имала съе венероятен шанс да не родите в България…

      • Живея вече повече от 30 г.също в Германия. Родила съм две деца тук и имам три внучета, родени в различни университетски клиники. Винаги сме били много добре здравно застраховани и не мога да потвърдя това, което пишете. Сладкиши и чай по време на раждане няма и добре, че е така. Половин час чакане след раждане за прерязване на пъпната връв, също никога не е имало. Чувала съм, че някои жени си вземали плацентата, за да я заровят под земята и да засядат плодово дръвче върху нея. Плодовете щели да са полезни. Доколко е вярно, не зная.
        Не виждам защо трябва да се пише само позитивно за чужбина и негативно за БГ. Тук всички екстри се заплащат много скъпо, макар че задължителното здравно осигуряване е доста скъпо. След приватизиране на много клиники става още по-лошо обслужването. Лошо платени хора от наети фирми за чистене едва смогват да почистят повърхностно болнични стаи, операционни… Има толкова случаи, при които пациентите са починали след операции заради недостатъчната хигиена. Много пациенти си чистят сами баните, мивките и стаите преди употреба. Да не говорим за общите стаи и санитарни помещения, където многолюдни и винаги силно говорещи ( каращи се) семейства, са часове наред всеки ден на посещение при близките си. Който може да си го позволи и ако изобщо има свободни стаи с едно или две легла, може да ги ползува само срещу голямо допълнително заплащане т.н.
        С пристигането на милиони нови емигранти, които раждат деца, докато жената може, става още по-ПРИЯТНО ;(( пребиваването в болница тук. Има вече пребити лекари и медицински сестри, защото някои не се е чувствувал разбран от тях или е трябвало да чака ред. Това е не украсената истина!

      • Задравейте Диана, живея в Германия и съм в началото на бременността си. Може ли само да попитам в кой град и болница и сте раждала (аз съм в региона на Франкфурт), защото аз също искам след раждането веднага да ми дадат бебчето и да поизчакат с процедурите? И дали това е нормална практика в Германия? Благодаря Ви предварително

    • Здравейте; аз раждах вкъщи без упокойки, без нито 1 шеф. 10 минути след раждането станах и се изкъпах. Бебето се роди напълно здраво 3,300 кг, изчакахме пъпната връв и плацентата сама падна.

  11. Мъжете могат да присъстват при раждане на жените им-за това могат да не позволяват това да се случва в родилната зала

  12. Няма значение дали е истина или не, важното е, че всичко днес е бизнес и ако сте тръгнали да раждате, то трябва да проучите добре нещата.. защо да се доверявате на тези които печелят пари от вас? Не бъдете роби на страха – родете в домашни условия, и дори не си помисляйте да биете вирус в кръвта на новороденото си(т.е ваксини)… На кой по дяволите би му хрумнало да заразява бебета с всякакъв род болести за да си изградят имунитет? Това е малоумно просто.. Проучете – бебета, на които не са им бити ваксини, боледуват много рядко в живота си и имат в пъти по-добра имунна с-ма от тези на които са им бити. Склонен съм да повярвам на написаното в статията.. най-малкото не боли да сте внимавате за такова нещо.. все пак става въпрос за раждане, какво пречи да сте малко по-мнителни, за да защитите живота на детето си? Ако лекарите се опитат да прищипят пъпната връв ги ударете с нещо метално по главата.. И не слушайте колко било опасно раждането… има опасност, но тя е малка ако сте здрави физически… дори често лекарите прилагат процедури нужни много рядко за да точат повече пари… например модерното в днешни дни цезарово сечение… много рядко се среща истинско опасно раждане.. не бъдете роби на страха.. плашат ви, за да ви взимат парите(или на касата или все на все тая кого)… алчността убива душата. Дори да забравите за конспирациите.. остават парите бе хора.. Хората правят всичко за пари… затова бъдете внимателни(но не се плашете). Не можете да вярвате на никого освен на себе си.

      • Много лесно всъщност. Има си процедура, по която се регистрират домашно родените бебета. Родителите попълват един документ за раждане, подписва се от лекар, родителите отиват в ритуалната зала, която е по адрес на майката и на място им издават ЕГН. Регистрацията трябва да стане в рамките на 7 работни дни след раждането. 🙂

      • Ти тъп ли си или какво. Знаеш ли съдържанието на ампулата с ваксините? Там е реалното доказателство…

  13. Много простотия и невежество има по този свят , “ статията “ е едно от доказателстата …. Вече не зная смешно ли ми е , жал ли ми е ……

  14. Здравейте, полиция, лекари, производители, правителство, парламент, съд, учени, почти всички от тях са подвластни на Световното правителство, което пресставлява собствениците на най-големите корпорации, на които повечето хора ДОБРОВОЛНО отдавате енергията си, парите и времето си, затова са силни. Напишете в google.com „who owns the world“ и ще видите!

  15. Преди 7-8 години съпругът ми си изгоря окото с циментово мляко, след дълго митарстване по болниците попаднахме при акад.Петя Василиева, която работеше по някакви иновационни методи – спаси окото му с трансплантация на амниотична мембрана и така избегнахме трансплантацията на роговица. Така че преди да плюем по принцип е хубаво да се информираме какво, как и защо.

  16. Абе у нас се съмнявам да има чак такава конспирация, че да изнасят плацентата и кръвта от нея. Толкова са ни мизерни условията и всичко свързано със здравеопазването. Но не бих се учидила в някоя по-развита държава това да е ежедневна практика. В кръвта от пъпна връв има страшно много ембрионални стволови клетки, които се използват за тестване на нови лекарства и други опити.

    • Не е така, стволовите клетки се използват за възстановяване на гръбначни увреди. Много малко от тях се позлват за лекарства. Дори нищожно бих казал. Всички лекарства са дело на чиста смесица от химикали, няма вече никакви естествени примеси от каквито и да е било клетки. Не случайно вече не са особено полезни лекарсвтата. Освен това се изнася и то много, мизерните условия не допринасят за некачествена плацента или увреждането и. Това се изисква от и ще ни смачкат при неизпълнение.

    • Точно у нас за такова нещо е 100% възможно. Защото управниците ни са продажни. а питаш ли се защо техните деца живеят в чужбина 😉

    • Точно от по бедните и мизерни страни най-лесно се изземат плаценти, замислете се малко! Продадоха страната ни а плацентите ли ще ни оставят че са най-скъпия продукт на света…..

  17. Ама най-обичам, когато мъже седнат да говорят за раждането!! Айде стига вече. Като износите един плод 9 месеца и го родите в адски мъки, тогава ми обяснявайте какво, как и кога.

    • Та не разбрах, какво общо има износването на детето и раждането му с износа на плаценти? Всъщност има, но вие не правите връзката…а именно, че съществото което сте носили 9 месеца и сте родили в страшни мъки е лишено на 50 процента от имунитет.

    • кой говири за износване и раждане в статията??? изперкал народ. то едно не6то можете да правите , което не може противополжния пол и оревахте вселената , хахааааа , елементарен коментар точно във връзка със написаното по-горе.ай зачени другият път от Светия дух.

  18. Това е ужасно гнусно и подло. Който си мисли, че тези неща за конспирациите са измислици на луди и фанатици, просто да излезе от този сайт и да ходи да гледа телевизия, от тези по-големите телевизии с политическа цензура, където му казват само „истината“ и „официална информация“. Това е проблемът на хората, че вярват на онова, което им спуснат и правят това, което им кажат, че е нормално и редно, без да знаят дори защо!

  19. самото име говори колко нисшо същество си ‘хиена’ покай се за невежеството си или предпочиташ ада заедно с рептилите.Всичко това е истина знам го от най високо място където обикновен човек не може да припари.събудете се за истината и се погрижете за живота си за да не го загубите за винаги……

  20. nishto mai ne ste videli i chuli kravta ot placentata moje da se inzectira kato estestven hormon na rasteza e sled 2-3 proceduri pri po vazrastni hora izpava brachkite na tialoto belite kosmi otnovo vrashtat estestvenija si cviat i oshte mnogo drugi neshta koito na obiknovennija chovek voobshte ne mu minavat prez glavata daze

  21. „Плацентната кръв е най-ценната кръв за целия човешки живот! Каква е тя и колко е, такова ще е здравето му през целия живот!“

    Хахахаха.. това е най-тъпото нещо, което съм чел през целия си човешки живот. Доктор Анонимъс, това от някоя баба ли го научи? 😀

  22. Това е когато раждането е нормално, ако е със операция, за да се извади детето, може ли да се процедира по същия начин? а именно да се остави свързано детето с майката за 45 минути, докато кръвта се оттече? а през това време могат ли да я зашият?

      • точно така направиха с жена ми и детето ми … тя роди с операция по спешност и отрязаха пъпната връв от към майката. прещипаха в края показаха и детето, показаха ми го на мен (бях вътре в родилното) направиха ми преглед дали всичко е нормално с крайници едно друго, измериха му тегло, дължина … отпечатък на ръцете и ходилата… записаха час дата година име на детето поизбърсаха го и една акушерка взема камерата от мен, за да ме заснеме как ще прережа пъпната връв и така .. 10-тина минути беше цялата процедура :о)(Сащ)

      • Аз работя в една болница в Англия. Точно така правят.

  23. Чудя се да се смея ли, или да плача?! Рептилии, гои, световна конспирация…
    Всичко това е толкова патетично, да не говорим че е ненаучно. Кръвта циркулира постоянно от майката към детето, а не чака момента на раждането, за да протече еднократно и тепърва да даде имунитет на детето.
    Още нещо – плацентата тежи около 0,5 кг. Потърсете информация колко деца се раждат дневно и посмятайте малко. Това са тонове, бв хора, мислете поне малко!

    • Тъпак,това ако имаш малко акъл в кухата си глава ще разбереш за колко мощна машина става въпрос бе тъпуняк!!!!

      • много болни хора тук….рептили, експерти по интернет четене на „достоверни“ статии…конспирации с плацента и необосновани коментари от този тип…ЕДИН ЧОВЕК КАЗАЛ ЧЕ ТАКА Е СТАНАЛО не значи че е ДОКАЗАН ФАКТ. Ако ще ръчкате спекулации, може поне да поразпитате лекари/акушерки преди да се изказвате и да се излагате…

  24. Само искам дс кажа че част от това е пълна простотия, и като цяло евреите да нагли хора, не съм расист, следвам медицина , и у нас нещата не са така докторите могат да ги плюят но това е дело на държаватта да ди мислите че ние сме виновни, тук те питат дали ще донираш в банка, стволовите клетки от плацентата ако недай си боже нещо на детето ти се случи и ако искаш си донираш.. това е нова методика за стволови клетли и бъдещото лечение на рак и тн .. искам да вметна и че столбянка значи тетанус

      • ….си отбелязал! Пази Боже, ако и лечителските способности на „Полиетилен гликол“ са като правописа й/му…!

      • Студентите нямат време да мислят за правопис…радвайте се че не е написал всичко съкратено/не съдете,казвам го от личен опит/

      • Жени,взимайте мъжете си с вас в родилното да следят какво се случва и настоявайте за плацентата да се извърши както трябва процедурата ,все пак са си наши ние ще кажем какво ще се случва !

  25. Невероятна статия! И аз преди много години бях чула, че ПЛАЦЕНТАТА я използват за “ подмладяващи кремове“! Никой не обръщаше внимание на тези „подробности“.
    Днес, обаче, с напредъка на Технологията и Познанията в различни сфери на живота ни, ни ОТКРИВА в Интърнет Пространството ШОКИРАЩИ ИСТИНИ, които са били СКРИТИ години наред от очите ни. И това, което АЗ САМАТА съм научила през последните две години, ми дава ПЪЛНОТО ОСНОВАНИЕ да мисля, че истинските ПОТРЕБИТЕЛИ на Плацентата са РЕПТИЛИТЕ, които държат днес ВЛАСТТА и ПАРИТЕ. Това са онези КЪРЛЕЖИ и ПИЯВИЦИ, които ПИЯТ КРЪВТА не само на новородените, но и на всяко човешко създание. Правителства и Управници са си ПРОДАЛИ не само душите на тях, заради ЛИЧНИ интереси, но и народите си. Да, да!, онези „ГОИ“(както ни наричат), които не струват и стотинка за тях!!! МЕРЗОСТ! …МЕРЗОСТ!!!
    Дано Бог НЕ МЪЛЧИ, но възвърне всичко върху главите им! Но да покаже МИЛОСТ към ограбения и ощетения човек!

    • Какво представлява пъпната връв? Артерия и вена. По артерията тече кръв в едната посока, по вената – в обратната. Колкото влиза, толкова излиза. Няма как бебето да има половината кръв или двойно кръв,без да го убиете. Още нещо: Ако приемем, че е вярно – то много от днешните майки приемат лекарства, химикали от средата, алкохол, тютюн, понякога други наркотици. Дори да ядат био продукти – изследванията показват само 1/3 по-малко пестициди от конвенционалните продукти. По-добре половината от тези неща да не остават в бебето с кръвта( но няма да стане за съжаление).
      Вижте, много от статиите ви звучат супер логично за не-политик, предвид това, което се случва. Бях започнал да им вярвам. Обаче такива научни грешки в област,в която съм експерт, ме карат да се съмнявам във всичко останало написано. Съвсем добронамерено – добре е за вас да проверявате научната достоверност.

      • Това е целта, да ви натъпчат главите с простотии и да си повярвате, че сте експерти. Вие сте най-опасни с промитите си мозъци и измислените дипломи. А пък това изказване е особено смешно: “ По-добре половината от тези неща да не остават в бебето с кръвта“. Не знам дали ви е известно, но детето прекарва средно около 36-38 седмици (в най-добрия случай – 40 в корема на майка си, преди да се роди и се храни изцяло от нейния организъм, а кръвта постоянно циркулира между неговото тяло и плацентата. Самата плацента играе ролята на филтър, пречистващ въпросната кръв. Как точно връщането й в тялото ще навреди, при условие, че тази кръв вече е минала милион пъти през тялото на детето, изобщо не ми е ясно. Всички сме изложени на вредни вещества, затова природата ни е дала имунната система. Що се отнася до алкохола, цигарите, наркотиците и лекарствата, не знам за вашата майка, но нормалните жени не употребяват такива неща, докато са бременни, както и докато планират бременност.

  26. Статията е пълна глупост. Само факта, че никъде не се споменава за какво всъщност се използват така конспиративно събираните плаценти, трябва да ни подскаже, че са някакви антисемитски глупости. Защо се говори с такава омраза за ваксините, а забравяме от колко много неизлечими болести са ни спасили, такива които днес не съществуват а в миналото майките ни са раждали по 9-10 деца и ако имат късмет им е оставало по някое живо. А това , че раковите заболявания са толкова много в наше време е не от ваксините, а от замърсения въздух който дишаме, генно модифицираните храни които ядем…..

  27. Гледам четете и цитирате Учителя, а не ползвате ума си и фактите. Не е добре. Всички се хвърляте да обяснявате колко била важна плацентата след раждане. И кой от вас знае или е прочел нейде кое кара антитела и т.п. да излизат от плацентата точно в последната минута? Никой от вас! Щото не е известно. Има само т.н. „обосновани предположения и “ научни тези“. И забравяте други много важни принципи – от заразена и болнава майка се ражда болно дете, в лоша среда дете живее лошо, с лоша храна детето расте лошо, уроците на родителите се преподават от Него чрез деца и внуци. Това забравяте, а спорите за една плацента?! Да важна е, но не това е нещото, което търсите от нея. Има и други природни закони. А нима на телето не се къса пъпната връв като пада от кравата? Пък става и ходи и живее. А ако кравата е болна и неуверена може и в нея да загине. Зависи и от кравата!

  28. Това че статията е написана конспиративно не означава, че не е истина! Както се казва, най-добрият начин да скриеш истината от хората е като им я покажеш. А ето и един цитат от една песен. Ей така, за да се замислите малко и да си размърдате мозъците.
    It’s crazy. When you feed people the truth you don’t know how they’re gonna react.
    You’re scared of wrong doers, people that just ignorant.
    You’re scared of the truth, be patient for now.

    • Абе във всяка лъжа има малко истина…така,че…склонна съм да вярвам частично на статията…
      А за квалитета на медицинското ни обслужване ,няма смисъл изобщо да говорим,защото всеки малко или много си е изпатил или пати от болници и лекари(разбира се има и изключения) …
      Преди години бях на преглед в Бургаска болница -Не частна!!! след диагноза (Киста в яйчника голяма колкото бебешка главичка)“Лекаря „ми каза,че съм спешно за операция!вднага ме „Уреди“с дата и час…понеже нали-Спешно…На дугия ден тябваше да съм при него с 1200лв(за операцията)чисти чаршафи и нощница…Не му се навих…Прескочих до Варна (Частен преглед 35лв +антибиотик 50 лв разбира се пътните 🙂 …..Спехтих си 1050лв и най вече Ножа!!!

    • За мен плацентите означават освен другото и стволови клетки. А стволовите клетки са безценни. И разбира се, че има нещо гнило в системата за събиране и на плацентите и на кръвта от тях. Откъдето и да го погледнем става въпрос за много пари, които не се знае в чий джоб отиват……

  29. Мдааа! Според мен на автора на статията му хлопат бая дъски! Да не говорим за омразата, с която е надъхан…

    • На тебе ти хлопат дъските – и сигурно не си имал деца и не знаеш, че всичко напесано е истина – плацентите найстина се събират, заедно с кръвта, и наистина всички бебета карат жълтеница – причинена от инжекция! Лъжат родителите, че им се сменя кръвта и затова – глупости!

      • Бебешката жълтеница се дължи на промяна в кръвотока и незрялост на черния дроб. След раждането той започва да елиминира билирубина от кръвта на новороденото и има период, в който не смогва. Това са и дните с физиологична жълтеница, която няма нищо общо с хепатита. Моите деця я изкараха за различно време: първото за 3-4 дни, второто за по-малко от 24 часа, третото за 49 дена, чак след като му се помогна с медикаменти, а четвъртото – след два престоя под ултравиолетова лампа я мина също за няколко дни. Не лъжете хората за нея, тя е нормална в повечето случаи! Смяна на кръвта се прави само в много тежки случаи, а те са достатъчно рядко.

  30. От толкова много пререкания , забравихте същността на статията . Когато се говори много – винаги се казва малко . Малко хора могат да четат между редовете и малко хора ще ме разберат правилно . Не е нужно да се обиждате помежду си . Всеки да си направи сам за себе си заключения от статията .

  31. „Детският рак само преди 30 години в СССР беше чисто изключение. А сега е ЕПИДЕМИЯ!“
    Преди 30 години още не беше гръмнал Чернобил.
    И още: „Така те улавят половината от обема на плацентната кръв в капан и веднага я изпращат за износ, от целия свят, на неизвестен потребител! И този „потребител“ е толкова могъщ и суров, че плацентната кръв се събира от всички страни и при всякакви обстоятелства!“
    Не разбрах кога точна този „неизвестен потребител“ стана евреин. Дори да има някаква истина в цялата статия, тя се обезсмисля от манипулативния начин, по който е поднесена

  32. От всичко,което прочетох,смея да твърдя, че автора на статията,по всяка вероятност е мъж. Започвам така ,защото само мъж би могъл толкова подробно да описва един момент,който никога не може да изпита,почувства и усети- раждането. Не смея да твърдя дали „изчакването на кръвта от плацентата да се източи у бебето“ е редно или правилно, просто защото не съм лекар и си признавам,че съм неграмотна в това отношение.Дали е природа или задължителна процедура не зная. Но зная, че да раждаш не е шега работа,особено,ако нещата не вървят добре и всяка секунда е ценна и за майката и за детето. За това ,за всички като мен ,смятам, че е редно да се доверим на лекарите,а те от своя страна са дали някога едни клетви и дано са съвестни ,за да направят най-редното и най-доброто за нас и нашите дечица!

    • Отдавна не може да се разчита само на една „лекарска клетва“. Те са не разсъждаващи роботи, които искат да източат някоя пътека и това е. Не ги интересува нищо. Родих нормално и бързо, без много усложнения, но пак не изчакаха кръвта да се стече… ? От както прочетох тази статия, се сетих за моето детство и как пред очите ми се роди теле, и баба помагаше при раждането му и тогава тя също изчака. И аз я бях попитала, защо чака…. и тя ми обясни с прости думи. Яд ме е, страх ме е, че синът ми е толкова малък, а вече е преминал толкова тежки състояния. И как смеят на бебе с почти 50 процента от кръвта си да бият толкова ваксини пълни с разни знайни и незнайни вируси. Страх ме е за него.

    • А аз твърдя че или си тъпак, или еврейн! Или некъв лекар, дето иска само кинти, за да ни прави добро – вземи си заври глупавите коментари в чифутският задник, защото е ясно, че пишеш по няколко коментара и все ог глупав по-глупав! И защитаваш тезата че „не знаеш, дали е правилно кръвта да се уточи у бебето“ – еми не е! Не е правилно за вас вампири еврейски, защото няма да има какво да пиете и да си правите ритуалите! Затова не е правилно! Тъпанар с тъпанарите!

  33. Тук в БГ си заставен понякога много брутално да не запазиш пъпната връв свързана с плацентата повече от минутка. Доводите са колосални лъжи, още повече идващи от медицински грамотни лица, които би трябвало да са наясно с физиологията и анатомията, с ползите и аномалиите, които биха довели до риск в под 1% от случаите. Смятам, че статията макар и антисемитска по отношение на изнесените акушерски и медицински данни е напълно достоверна. А всеки в БГ, който се е сблъсквал с рутината на росилната система, може да потвърди почти мистериозното застъпничество на персонала към остарелите практики и незачитането на човешките и пациентски права. Мислете и проверявайте!!!
    За васкините, отказа на процедури и записването на деца родени извън болницата няма да отварям тема, че там кометарът ми ще е доста многословен…
    Политика му казвах и Големи интереси, сега ще се замисля повече….

  34. Приятели, само си представете преди 100-тина години че и по-малко как са раждали нашите баби и прабаби, дали са имали лекарско наблюдение, освен свише, и колко здрави и работливи хора са се раждали в домашни условия или на полето, и нека тогава да се противим срещу каквото и да е, всеки има раво на избор, това е свещенно право – дали да роди детето си у дома или в болница, и да пр
    иеме последствията от решението си. Бъдете щастливи, радостни, умни!

    • A сега си представете колко живи бебета спрямо мъртво родени или починали преди достигане на година е имало, колко е била средната продължителност на живота, и от какви болести се е умирало. А, и каква е била смърността на родилките… Да си говорим с факти, пък който иска да ходи да ражда на полето, или у дома, само че после почва едно реване до небесата от незаинтересоваността на държавата, лекарите и институциите.

      • така е имало е смъртност по висока от сега за това и планетата ни е пренаселена и има деца умиращи от глад природата винаги без изключения си знае работата .

      • Правете разлика между ражданията в този век и ражданията навремето!
        Смъртност при тогавашното време с ненаблюдавана бременност, неконтролирана, без иследвания и тн.. за бъдещи усложнения по време на раждане- да!
        Но смъртност сега в този век! за естествено раждане, в домашни условия! НЕ!
        при наблюдавана бременност и редовни прегледи за нормалното развитие на плода нонстоп 9месеца и при констатирано „здраве“ на майката и плода, мога да ви кажа, че в нормалните РАЗВИТИ ДЪРЖАВИ- визирам поне западна Европа- масово раждат в ДОМАШНИ УСЛОВИЯ САМО С АКУШЕРКА- СПОКОЙНО И БЕЗ СТРЕС, БЕЗ УПОЙКИ И ТН.! И никоя жена до сега не е умряла!

        И само ако се наблюдава усложнение след започнало раждане се премества процеса в болница и пак спасяват жената и детето.
        Така че това жените да не раждат тук в домашни условия и да го мислят за нещо първобитно и рисковано е само от големият страх че няма на кой да се доверят и нямат достатъчна предродилна подготовка, обучен персонал, мобилни мед акушерки, които да са били до тях през цялото 9 месечно време и те -родилките, да са уверени в собствените си сили и природа че могат да се справят с този естествен процес на организма си! Особено когато са налице здраве и никакви усложнения на плода!
        Затова сега масово се ражда със секцио- поради точно този СТРАХ ОТ „нормално“ раждане в БОЛНИЦАТА! Защото това нормално раждане, изобщо не е нормално!
        Защото жената трябва да си изчака плодът да си се отдели сам, не да и бият инжекции за да предизвикат процеса и да го ускорят! Защото и другите бързали да раждат и айде на конвейрн..дори това се ноблюдава и в частните болници..нищо че хората си плащат за уж по-добро обслужване и естествено раждане- пак така ги насилват да раждат по бързата процедура- неестествено!

  35. Невероятно е как можеш да си изкараш най-абсурдните и нечувани умотворения от гъза и пак някой ще ти повярва.

  36. Като медицинско лице мога да кажа, че тази статия е пълна простотия и явна антисемитска пропаганда.

  37. За всички желаещи да се осведомят повече за тези неща препоръчвам книгите на Мишел Оден (Michel Odent) Бъдете разумни, не се примирявайте, а се учете и помагайте взаимно!

  38. не защитавам евреите но ми се струва доста сложно това изпълнение особено в България.

  39. Раковски евреин??? Е само тая лъжа като прочетох и да има истина в тая статия, никога няма да я приема. Моя приятелка е внучка на Раковски и мога да ви уверя злословници, че НЕ е еврейка, макар че то какъв си няма никакво значение вече… Сред всички ни, както е ясно има различни хора.

  40. Благодаря за статията!Повече информирани майки ( и бащи ) повече осъзнатост и промените могат да се случат 🙂

  41. Не съм много убедена в тази статия. Спомняте ли си, даваха го и по новините, как един клошар беше намерил изхвърлени плаценти и ембриони в коша за боклук в благоевградската болница? Защо ще го правят, ако толкова строго се следи за тях?

    • Красимир Михайлов обясни, че пациентка е направила спонтанен аборт и двата плода са предадени за съхранение в ХЛАДИЛНАТА КАМЕРА на „Съдебна медицина“.

      Виждаш ли колега, те си го казват, че всичките изхвърлени плодове и плаценти – трябвало да се поставят в халдилник (точно както си го пише горе в историята).

  42. и какво като го знаят майките??…кой може да разбие тази схема….още с раждането ,правят така,че децата вече са болни….ужасно!!! има ли сила,която да се противопостави на това безобразие/меко казано/ и да го прекъсне завинаги….

    • Има силна – народа. Нима има по-голяма сила от мнозинството и информираността? Нима, ако се вдигнем на протест срещу ранното прерязване на пъпната връв и излишните инжекции и ваксини, ще си останат нещата така? Силата на водата е в постоянството. Ако не се отказваме да се борим, ще спечелим. Нали?

  43. Благодаря за статията Кара те да се замислиш за много неща Хубаво е особено бьдещите маики да имат информация нещо на-ум

    • Аз пък на докторите не вярвам .Докторите са си от край време корумпирани и станаха големи бизнесмени.На докторите не им пука за моето здраве ,а за собствения си джоб и как да източат пари от касата.Насила искаха да ме оперират втори път безпричинно.

    • Стаменов, ако не си псевдонаучен, бъди научно-издържан. Подкрепи твърдението си. Така както ни го поднасяш, то е само един манипулативен боклук. Кажи с кратки думи: това, това и това са неистини!
      Конкретно и обосновано …. в противен случай си просто измамник и плямпалник.

    • Докторе извадете си главата от газа! До преди 100 години хората са били здрави като бикове и са се раждали в къщи без ваксини, а сега всички са абонати на аптеките, който продават еврейските лайна на гоите! Или и вие сте в играта и си ви е по-комфортно да сте заврян там?!!!

    • Средната продължителност на живота преди 100 години е била 40 години. Провери каква е била смърността при новородените, от какви болести се е умирало, и пак ела да пишеш за здравите като бикове, дето не знаели що е аптека. Аман от тъпаци…

      • „След това“ не значи „поради това“ – базов постулат на науката Логика. За кои тъпаци ще ми говориш още 🙂

      • Преди 100 гдоини БГ е била на челни места по столетници в Европа,а сега на челно място по смъртност.

      • статискитата е обща ккоя година колко бил продължителността на живота е толкова обща и несериозна -че освен да заблуди нищо друго не прави..
        да в средновековна англия, в мръсните градове- пълни с бактерии и замърсените им води- да, чума, смъртност и болести..
        а за провинциалните селца със спокоен живот, чисти изворни води и чисти природни условия- някой отбелязва ли -колко е продължителността там?
        В наше село в България, знам от лично наблюдение- всички хора от този район са почти столетници!
        Ясно е че алкохолиците в кръчмата не…..
        а и доста по балканите – под 90-100 никой не е умирал!
        Начинът на живот е важен- чистата храна, въздух вода! Незамърсената почва.
        Нито ви трябват аптеки, нито болници.. има си билки и природа.
        чист въздух, работа за себе си, активност, почивка, връзка с природата, без химикали. Естествено силни организми, закалени и без една болест до края на живота си.
        Смърт- естествена- не причинена от болест.
        Хомосапиенса е организъм който можже да доживее нормално- без да се напъва до 100-120.
        това също го пишат, като искате да четете, четете и друго, освен глупави статистики за продължителност на живот???
        Генетично, физиологично и биологично- човешкият организъм може спокойно да живее до към 120
        това, че не достига до такава възраст е тясно свързано с условията на живот!
        И въпреки тоновете химикали, лекарства, болести хронични- заради ненормалната храна, нечистият въздух и почва.. той човекът пак доживява до към 70!!!
        Средата на живот е важната, не аптеката не болниците !

    • При положение, че разказът е на ваш колега, значи медицината е псевдонаука и вие самият сте идиот, Др. Стаменов 😀

  44. При положение, че кръвта е разделена на 2 между плацентата и бебето, не виждам как на теория това бебе ще я побере цялата. Да не говорим, че като качество тя е еднаква и от двете страни. Поредната конспиративна глупост е това за мен

    • Българи когато ражда детето, минавайки през тесния проход му се исцежда кръвта и плацентата е компенсатора, след раждането има вродено пулсиране в плацентата за да върне кртвта отново в тялото !!! “ ЕВРОНИТЕ“ НЕ САМО ЧЕ КРАДАТ НАЙ–СИЛНАТА КРЪВ, А И ИНЖЕКТИРАТ КОМПОТ ОТ БОКЛУЦИ ЗА ДА ИЗРОДЯТ НАЦИЯТА И САМО ТЕ ДА СА ЗДРАВИ И ДА СЕ ЗАДАМЯТ ОТ МАТЕРИАЛНИ ОБЛАГИ !!! ТОВА СВЪРШИ !!!

  45. Хубава статия, но богохулна. Ако смениш природа с Бог, и повярваш, статията ще бъде точна! Не съм чул някой да е изцелен от природата, но съм се нагледал и наслушал и продължавам да слушам и виждам изцеленията, които стават в името на Господ Иисус Христос. Но за това човек трябва да има отворени духовни очи. Молитва отправена с вяра към Бога в името на Иисус, може да помогне във всяка ситуация, ако е волята Му. Иисус Христос е пътят, истината и животът!

      • А нали знаеш шегата „Ницше е мъртъв.“ Господ“
        Тук не е мястото да убеждавам когото и да било, но молитвата много помага.

    • Защо вярваш на нещо което е нито чуто нито видяно. Не казвам да не бъдеш християнин ! Но религията е нещо което ограничава мисълта ти (нямам предвид да ходиш и да убиваш хора по улиците ) Прочети малко т.е прочети защо е измислена религията

    • Много хубава си е статията! Майката (природа), според мен помага („изцелява“ както ти казваш) на стотици хиляди хора по света. Аз вярвам САМО на нея! Ако искаш да четеш за Иисус Христос – купи си „Библия“!

      • Господа е ТВОРЕЦЪТ НА природата,и Господ е Този който ПОДДЪРЖА ПРИРОДАТА.Това е за тези които Богохулстват

      • Съгласна съм че всичко е в ръцете на Бог!!!Природата….природата е създадена от Бог!!!Всичко е Негово творение!!!

      • абе религията е за манипулиране на масите! Моля, извадете си прашасалите мозъци и спрете с този „Бог“, „Господ“ или там както се нарича идолът , на когото се кланяте.

  46. Изключително благодаря за статията!!! Безценен материал! Иска ми се всички бъдещи майки да прочетат до края и да се замислят. За толкова много неща всъщност… Жалко, че хората умишлено бяха накарани да спрат да използват мозъка си в днешно време.

    • Да, за съжаление някои хора успешно са накарани да спрат да използват мозъците си в днешно време благодарение на такива невероятни тъпотии като описаната в горния текст.

    • Не до стената с вързани очи ,а на дръвника и разфасоване с брадва – това заслужават тия изроди-кръвопийци ( рептили)…

      • ти пък вързани очи – по добре да гледат секирата @ и кат на пиле кат не уцелиш после пак и пак

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.