Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

Осем милиона души по света всяка година умират от рак. Само в САЩ – половин милион. Очаква се  смъртността от тази болест през 2030 година да достигне 12 милиона. Ракът е една от най-разпространените причини за смъртта на хората до 85 годишна възраст. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек, се казва в статията на Дейвид Айк.

Ние се лишихме от много свои свободи, когато се съгласихме да ни „защитават от тероризма”. Но това не е всичко: хората продължават да боледуват и умират от недъзи, които елитни семейства и техните фармацевтични картели отказват да лекуват, твърди Айк.

Аз вече съм разказал в своя бюлетин от 9 август, че доктор Ричард Дей, ръководител на организацията „Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (б. на http://www.snaiper-bg.net: Евгениката е социална философия, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство) и която се контролира от Рокфелер, пред лекари в Питсбърг през 1969 г. говорил за  приближаващата се трансформация на глобалното общество.

Той помолил лекарите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки докато огласява дългия списък на планираните мерки по изменението на обществото на планетата. Но един от лекарите все пак записал това, което ни готвят в рамките на този проект на социалното инженерство, след което направил тази информация достъпна за обществото.

Сега, повече от 40 години по-късно, ние можем с очите си да видим колко точни се оказали „предсказанията” на Ричард Дей  ( “предсказанията” могат да се видят на сайта на автора в бюлетина му от 9 август). На тази конференция през 1969 г. Ричард Дей заявил: ” Ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда „Рокфелер” и може да бъде обнародвана при наличието на съответното разрешение”.

В частност Дей казал, че ако хората бавно умират „от рак или от още нещо”, то това ще може да забави прираста на населението…Тези хора постъпват така, защото нямат душа, коментира Айк.

Фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. Защо да се лекува болестта, след като могат да се трупат пари от борбата със симптомите? При това съвсем не е задължително да се разказва на доверчивите пациенти, че отровите в химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки и като краен резултат – самият човек. Мисля, че това дори не се прави заради парите. Елитът иска да редуцира населението, затова трябва хората да страдат и умират по-рано.

А ако някой лекар изведнъж открие ефективен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на официалните медицински структури. Един от тези, които открито тръгнаха срещу системата, е италианският д-р Тулио Симончини. Него започнаха да го преследват от всички страни, хвърлиха го за три години в затвора, защото той започна УСПЕШНО ДА ЛЕКУВА ХОРАТА ДОРИ В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА РАЗВИТИЕ НА РАКА!

Неговото „престъпление” се състои в това, че разбрал, че злокачествените тумори – това са разраснали се гъбички от вида кандида ( дрождеподобни гъбички, имащи паразитна природа, които живеят дори в организмите на здрави хора. Силният имунитет ги държи под контрол. Но ако организмът е отслабен, гъбичките се разпространяват по тялото и предизвикват злокачествени тумори).

Ето какво казва моят приятел Майк Ламберт за гъбичките кандида, споделя Айк: „Гъбичките и особено кандида живеят за сметка на гостоприемника. Този организъм, както и всеки друг паразит, за да се възпроизведе, се нуждае от гостоприемник. Продуктите от жизнената дейност на кандида отслабват имунната система и водят до това, че човек се чувства лошо както физически, така и психически”.

Тулио Симончини смята, че ракът е размножили се гъбички кандида и че традиционното обяснение на природата на рака е абсолютно неправилно. Специалист по онкология и метаболитни нарушения, той се изправил срещу интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, срещу традиционните методи на „лечение” на глобалната ракова епидемия. Той решил да казва на своите пациенти истината и да не повтаря зазубрените в медицинския институт фрази.

От момента, в който започнал да се занимава с медицина Симончини разбрал, че ракът някак се лекува неправилно. „Аз видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко вътре ми се свиваше от вида на бедните деца, загиващи от химиотерапията и радиацията”. Желанието да помогне на пациентите го подтикнало да търси нови пътища за лечение на тази болест. Симончини решил да отхвърли всичко, което той бил научил за онкологията и да започне собствено независимо изследване.

Той открил, че всички видове рак се проявяват еднакво, независимо в кой орган или тъкан са се образували туморите. Всички злокачествени новообразувания били с бял цвят. Симончини започнал да мисли на какво му прилича раковият тумор. Гъбички кандида? Нима това, което традиционната медицина счита за неконтролируемо деление на клетките, е процес, задействан от самия организъм за защита от кандидоза (млечница)?

Ако се откажем от това предположение, развитието на болестта протича по следния сценарий:

– Гъбичките кандида, обикновено контролирани от силния имунитет, започват да се размножават в отслабналия организъм и образуват своеобразна „колония”.

– В един момент някой от органите се заразява от млечница, но имунитетът се опитва да го защити от чудото нахлуване.

– Клетките на имунитета изграждат защитна бариера от клетки на организма. Именно това традиционната медицина нарича рак.

Смята се, че разпространението на метастазите по организма – това е разпълзяване на „злокачествените” клетки по органите и тъканите.

Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичките кандида се разпространяват в организма. А гъбичките могат да бъдат унищожени само от клетки на нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключ към оздравяването.

С всяка година броят на заболелите от рак се увеличава. Не е ли това една добре планирана война против имунитета на човека, война, която става все повече и повече ожесточена?

Имунитетът отслабва от хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите, хербицидите, ваксинациите, електромагнитните и микровълновите технологии, фармацевтичните препарати, стресът в съвременния живот и т.н.

До 2-годишна възраст децата получават около 25 ваксинации. А нали точно в този момент се формира имунитетът им?

Планът на Илюминатите е масова депопулация чрез отслабване на имунната система. А какво съсипва имунитета по-бързо от всичко? Химиотерапията. Добавете към нея и лъчетерапията. Към днешна дата това са най-ефективните методи за разрушаване клетките на организма.

Най-съвременното общопризнато „лечение” в онкологията се основава на постулата ( постулатът е положение, което не е доказано, но се прима от теоретична или практическа необходимост за истина), че раковите клетки ще бъдат убити по-рано от здравите клетки на пациента.

Отровните съединения на химиотерапията убиват клетки на имунната система. Но кандидата – никъде не се дява – тя си остава.

Отломките на имунната система не са в състояние да държат под контрол клетките на кандида. Гъбичките се преселват и в други органи и тъкани. Ракът се разпространява в организма. Тези, които са оздравели след хирургическата намеса и химиотерапията всичко на всичко получават бомба с часовников механизъм.

Имунитетът е разрушен. Появата на рецидиви – въпрос на време. С други думи – химиотерапията убива хората, които уж е длъжна да лекува.

Химиотерапията лекува само от инфекциозното заболяване, предаващо се по полов път. За да се излекуваме от рака трябва да засилим имунитета си, а не да го отслабваме.

Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, той започнал да търси ефективен фунгицид. Но тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида бързо мутира и до такава степен се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него.

Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичните „нападения” – СОДА БИКАРБОНАТ!!! Основният ингредиент (състав) на хлебната сода. Защото гъбичките не могат да се адаптират към сода бикарбонат. Пациентите на Симончини пият содов разтвор или натриев бикарбонат се въвежда директно в тумора с помощта на приспособление, напомнящо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за оглед на вътрешните органи).

През 1983 година Симончини лекувал един италианец на име Хенаро Сангермано, на когото лекарите предрекли смърт след няколко месеца от рак на белите дробове. След непродължително време този човек напълно се излекувал. Ракът изчезнал.

Окрилен от успеха и с други пациенти Симончини представил своите изследвания и наблюдения на Министерството на здравеопазването, надявайки се, че то ще предприеме клинични изследвания и ще провери как работи този модел. Какво било удивлението на доктор Симончини, когато не само че не били разгледани неговите изследвания, но и му отнели медицинските права за лечение на пациенти с лекарства, които били одобрени от властите.

Италианските медии започнали атака срещу Симончини подигравайки го и хвърляйки кал върху неговия метод. И набързо този талантлив доктор попаднал за три години в затвора, сякаш е убивал своите пациенти. Симончини бил обсаден от всички страни.

Медицинските власти завили, че методът за лечение на онкологични заболявания с помощта на сода бикарбонат се явява халюцинация и е опасен. И това в същото време, когато милиони пациенти умират по най-мъчителен начин от „проверената” и „безопасната” химиотерапия. Медиците продължават да забраняват лечението с натриев бикарбонат. Те просто плюят на хората.

За щастие Тулио Симончини не успели да го изплашат. Той продължил своята работа. Сега за него знаят благодарение на интернет. Този лекар върши чудеса и лекува дори най-отписаните онкологични случаи с натриев бикарбонат. В някои случаи процедурата продължава месеци, а в други – например при рака на гърдата – само няколко дни!!! Често д-р Симончини просто обяснява по телефона на хората какво трябва да направят или по електронната поща. Той дори лично не присъства на лечението и въпреки това резултатите надхвърлят очакванията.

Но това още не е всичко. Раковите клетки съдържат уникален биомаркер – ензимът CYP1B1. Ензимите – това са белтъци, които се явяват катализатори на химическите реакции. CYP1B1 изменя химическата структура на вещество, които се нарича салвестрол и се намира в много плодове и зеленчуци. Химическа реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите клетки без да уврежда здравето.

Ензимът CYP1B1 се изработва само в раковите клетки и реагира на салвестрола от плодовете и зеленчуците, образувайки субстанция, която убива само раковите клетки!

Салвестролът – това е естествената защита, намираща се в плодовете и зеленчуците за борба с гъбичките. Колкото повече растението е подложено на гъбична атака и заболяване, толкова повече салвестрол съдържат плодовете му.

Към тези плодове и зеленчуци спадат ягодите, боровинките, малините, гроздето, черен и червен касис, ябълки, праскови, зелени зеленчуци като броколи и всякакъв вид зеле, артишок, жълти и червени чушки, авокадо, аспержи, патладжан.

Но агро и фармацефтичните компании знаят за това. И ето какво правят: произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и пречат за образуването на естествената защита – салвестрол, в растенията  като отговор на гъбичните заболявания. Салвестрол съдържат само плодовете, които не са подложени на обработка с химически фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработката на CYP1B1.  Затова ако вие се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, то никакъв оздравителен ефект няма да получите от тях.

Вие все още си мислите, че това става случайно? Вие си мислите, че Тулио Симончини са се опитали да го отстранят по погрешка? Не, някои властни семейства искат хората да умират от рак и никакво лекарство да не пречи за това. Те са умствено и емоционално болни, според тях хората са животни. Вашите страдания не ги вълнуват. Обратното – колкото повече, толкова по-добре. Те просто са луди, коментира Айк.

Хубавото е, че „психарят” Симончини продължава да лекува хората, защото в света на „нормалните” милиони пациенти продължават да умират от неправилното лечение, което се базира на неправилни постулати.

Благодарности на такива като него. Той дава надежда в този обърнат наопаки свят, управляван от луди семейства. Нужни са ни такива като него, възкликва Айк.

***

В немските сайтове се уточнява, че по-добре е да се вземе от аптеката чист натриев бикарбонат – Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3), защото няма никакви примеси. Познат е още под името натрон. Содата бикарбонат, която се продава по магазините, може да съдържа фосфат или алуминиеви съединения, които в случая да не са особено полезни.
Д-р Тулио Симончини Не използва конвенционални методи за третиране при лечение на рак. Той достига 90 % успех при пълното премахване на рак при пациенти, използвайки Хлебната сода в разтворима форма. Впечатляващото нещо е, че независимо от вида рак на пациента, това няма значение за пълното му излекуване.Има значение само мястото, където е локализиран тумора, което е важно за излекуването с успех. Важното е, катетър (интравенозно или директно) да достигне до колонията Candida albicans , която се намира във формирания тумор. Вкарването на тънък катетър трябва да е съобразено с много неща и не става отведнъж. Прави се бавно и много внимателно!


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

49 мнения за “Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

 1. Това, което пишете тук е доста жестоко и се надявам да няма такива, хора,които да крият че има лек от подобни болести, виждайки колко много хора страдат от това и си отиват от този свят. Има наистина доста насоки в излекуването и с различни клетки, от които родоначалниците напомнят за стволовите клетки, тъй като имат потенциал да се развиват в различни типове възрастни клетки и от там да убиват тези ракови клетки.Радвам, се че ни пишете и се надявам и за на пред да следите случая.

 2. Може ли някой да ми даде e-mail на Д-р Тулио Симончини или нещо с което да се свържа с него !!!!!!!! Моля ви спешно е ! Мерси предварително!

 3. Някои хора наистина са много наивни и сляпо вярват на конвенционалната медицина, която е превърната в тотален бизнес, ръководен от Биг Фарма. Не случайно се говори и за cancer business. През 1971 година Никсън обявява кампания за борба против рака, създават се изследователски институти и прочие и… колко години са минали оттогава?! Ракът се превърна в епидемия, докато преди 100 години той е бил рядко явление, защо? Отговорите са много – отровите, които ядем и пием, ваксините, радиация от всякакви видове, електромагнитно замърсяване, прекомерното приемане на лекарства, които са си отрови и още и още. Защо не били излекували родата си Рокфелеровци? Ами не съм чела за тях, но съм чувала, че са дълголетници повечето от тях, защо ли! Защо бил починал този или онзи актьор, ами защото сляпо вярват на химиотерапията и манипулациите на биг фарма. Конспирации било всичко, което не им отърва на господарите на света. Обичам една фраза: не вярвам в теорията за конспирациите, защото тя е факт. Който има очи да гледа и който има уши да слуша. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.

 4. Наистина, какво се е случило с умрелите роднини на рокфелер от рак, нали е разполагал с разковничето? Преди всичко бих се включил, като вдъхна оптимизъм. Вярвайте хора в Бог и в чудодейните изцеления, които са документирани и не са измислица. Вярвайте във виши сили, които са готови да ви се претекат на помощ във времена на смут.

  • Много си прав Джедай! С вяра се оздравява, но трябва и покаяние и прошка. Не пречистим ли ума и душата си, и висшите сили не ще ни помогнат в оздравителния процес. Трябва да се освободим от омразата, гнева, обидата; да обичаме себе си и всички същества и тогава, с вярата ни, ще постигнем изцелението.

 5. Приятели,
  На същия принцип са и болките във врата, таза, краката, кръста, раменете и пр.
  Излекувах 10-годишни болки в кръста и раменете, когато прочетох тази книга.
  Става дума за др. Джон Сарно и книгата му „Избави се от болките в гърба“. Минал съм през всякакви видове оздравителни процедури без резултат. Говоря за физиотерапии, инжекции, медитации, чекракчии и тем подобни. Всеки, който има болки в тялото трябва да я прочете.
  Поздрави!

 6. Не знам дали содата лекува рак, но на мен ми помогна за гъбички по ноктите! От 2 години опитвах какви ли не скъпи лекарства, рекламирани по телевизията , а само за 2 дена като си киснах пръстите в соден разтвор гъбичките изчезнаха и съм много доволна , че прочетох статията!

 7. Освен за содата, се говори и за лимоните, че помагат..изглежда прекалено елементарно, но яжте лимони не вредят освен на зъбния емаил…затова пийте сока със сламка….Колкото до теорията за населението на земята, аз мисля, че има смисъл в написаното

 8. Rumen Sotirov Чудя се колко дълго ще се задържи тази статия преди да бъде свалена от сайта. Сигурно толкова, колкото се задържа статията на д-р Хамер в Германска нова Медицина. Независимо от това, ще изкажа и аз своето мнение по въпросната статия. Успоредно с голямото ми уважение към д-р Симончини има неща с които не мога да се съглася. Гъба Кандида никога не се е намирала под контрол на имунната с-ма. Нея никой не я контролира, защото тя е част от имунната с-ма и ролята и е да се бори с възпаленията по органи, жлези и системи. Приемника за тази гъба е появата на възпаление. Усилията на Медицината не трябва да бъдат насочени към убийството на тази гъба, а към изнамиране на лекарство за лечение на възпалението. Защото не е едно и също дали гъбата ще бъде убита, или ще бъде принудена да умре от глад. Гъбата се храни с възпалението и затова расте, размножава се и трови организма със своите токсини. Не се ли овладее възпалението, мисията на гъбата е обречена на провал и човек загива.

 9. Интересна статия. но защо след като Рокфелер знаят как се лекува рак не са излекували членове на собствения си род от рак. а са ги оставили да умрат като всеки простосмъртен на тази грешна планета?

 10. Прочетох коментарите, но никой не споменава никъде за д-р Роял Реймънд Райф! Прочетете ето това: http://www.rife.hit.bg/rife_article.html а след това коментирайте. И мога да кажа, че от около 5 години успешно лекувам себе си и семейството си по този метод от много „текущи“ заболявания и почти не купувам лекарства, с изключение на аналгетици и превързочни средства. А за рани ползвам каничка за „жива“ и „мъртва“ вода.

  • Споменава, разбира се – един коментар по-надолу – името му е написано на английски.

   • Бай Николай, моля, споделете, как се лекувате вие? Леля ми е с рак на гърдата, моля за съвети. Благодаря.

  • съгласна съм с вас и аз ползвам апаратчето за жива и мъртва вода а така също и за сребърна вода,но имам молба да ми се обадите на емайла имам няколко въпроса за вашия метод просто да обменим опит, но разбира се ако желаете gargamela13@abv.vg

  • „Тя обаче е извън обсега на човешкото зрение. За да преодолее този проблем, той осветявал микробите с две различини дължини на вълните на една и съща честота на ултравиолетовата светлина „. Tova sa pylni gluposti – Sledva prosta formula (lambda = skorostta na svetlinata po perioda na vylnata). A tova oznachava che ako sa s edna i syshta chestotata avtomatichno sa s edna i syshta dyljina poradi tuj che skorostta im e edna i syshta.

 11. За гъбичките, бактериите, вирусите като единствени причинители на рак такава информация не е новост. Royal Rife, Hulda Clark – хора, обявили „края на всички болести“, „победа над всички видове рак“. Те лекуват всичко с електрически импулси с определена честота. Техните устройства са евтини, достъпни (продават се свободно, дори има схеми за направа при домашни условия). И около всички такива лекари витае мистерията на Световната Конспирация Против Здравето – близките им, техни колеги и т.н. умират при загадъчни условия, самите те са отричани и низвергнати и т.н. Е – дали си мислите, че хилядите неизлечимо болни хора не са опитали и това ? Дали са се излекували ? Не е честно да се дават лъжливи надежди на хората, осъдени на смърт от собственото си тяло.

 12. Општахме и този метод със содата. Стриктно спазвахме всичко близо година и никакъв ефект, за съжаление.
  Опитахме и този метод със содата. Стриктно спазвахме всичко близо тодина и никакъврефект, за съжаление.

 13. За Симончини има много информация и то легална, достоверна!Не знам, защо някои хора подлагат на съмнение лечението му…
  Аз лично пия сода бикарбонат всеки ден – сутрин и вечер. Жалко само, че минах първо през всички протоколни процедури – операции, химио и радиотерапии…
  …но тъй като съм оптимист и обичам живота, смятам да живея до дълбока старост 🙂 🙂 🙂

  • „Жалко само, че минах първо през всички протоколни процедури – операции, химио и радиотерапии…“

   ….които са те спасили. Ако беше само на сода, уви съдбата ти щеше да е ясна. Доста от живите пациенти на Симончини, за които може да се намерят лични истории в нета, са проследени и има две положения – или са ходили успоредно да ги лекуват, както си му е реда или изобщо не са имали диагностициран рак, ами напипали някъде бучка и отишли при тоя италиански шарлатан без първо да минат през чичо доктор. После, като изчезнала бучката, тръбят, че содата ги излекувала от рак. Всички останали са мъртви, но историите им си седят, пък да не споменавам, колко са абсолютно измислени.

 14. Не мога да се примиря,след като казват,че химиотерапията и лъчетерапията са бомба с закъснител,защо я прилагат?Моят брат си отиде от този свят след 2 години борба с тази жестока болест,подложи се на 3 тежки операций с надеждата за живот.Премина и химиотерапия и лъчетерапия през първата година,почувства се добре и на следващата год.се започна ходене по мъките.Разочарована съм и от отношението на някои доктори,имам чувството че гледат на такива болни като на хора втора ръка,а незнаят,че никой не е застрахован от това.Разбирам,че фармацията е голяма индустрия,но защо трябва да се допуска да умират и млади хора,като моето братче,след като е намерен лека за борбата с тази болест.Защо,защо……но нали някой не се е зблъскал с тези моменти…….и никои не е безсмъртен.

 15. Срамно е да пишете такива анонимни статийки, срамно е за хората които си отидоха…

 16. Абсолютно съм съгласен. Има дори други данни, според които кандида албиканс колонизира мозъчната тъкан и предизвиква реакция подобна на глада и жаждата, но по отношение на етанола. Това отключва поведение на активно търсене и консумация на алкохол, който е важен ензимен катализатор за кандидата. Тя редуцира етанола до ацеталдехид, който води до познатите ефекти при алкохолна интоксикация- зямаяност, еуфирия, намалена самокритика и афинитет към управление на МПС. При изследване на гореспоменатия професор е установено, че при индивиди подложени на мозъчна катетеризация с директна перфузия на антимикотици, потискащи развитието на К. албиканс се наблюдава нулева тенденци за предизвикване на ПТП в следствие управление в нетрезво състояние. По този начин могат да бъдат предотвратени стотици хиляди смъртни случаи по света. Просто има хора, на които това не им изнася.

 17. Някой май не искат да повярват още ,че ни трепят нарочно шепа хора или му е по лесно да вярва на новините по БТВ , успех им желая на тях но мен да не ме занимават , и едно друго нещо да им кажа , който не се променя ,умира !

 18. Страшно е , когато подобни статии се публикуват от анонимни автори. Особено , когато приличат на есе във цялата му структура. Толкова хора умряха от рак. Ако беше вярно / ако някой знаеше, че има подобен лек / , със сигурност вече щеше да се знае. Патрик Суейзи ли не можеше да си плати за лечение ? Или Рони Джеймс Дио ? Хайде стига с вашите глупости. Не всички болни от рак умират, но това просто означава, че има различни видове- саркоми. карциноми и тератоми , които са различно податливи на лечение. Нищо не пречи да пием хлебна сода / макар, че разбива стомашната лигавица и причинява язва /, или да ядем сурови плодове и зеленчуци. Но не внушавайте на хората недоказани неща ! Много статии ма вече , че хлебната сода лекува рак, но първоизточника май не е медицинска публикация.

  • Содата в никакъв случай не разрушава стомашната лигавица, а намалява киселинноста поради нормалната си реакция да гаси киселината и я превръща в основна реакция. Содата бикарбонат е абсолютно безвредна. Не е хубаво естествено да се прекалява, просто по малко сода която се приема и разпространява по добре в организма ако се пие разтворена в чашка прясно мляко. Киселинните процеси в стомаха са тези, които извличат витамините и други хранителни вещества необходими за съществуването на човек, така че н епрекалявайте със содата. За профилактика е добре е да се започне ежедневно с по 1/4 лъжичка сутрин и вечер и бавно да се увеличи до 1 и 1/2 чаена лъжичка за цял ден разтваряйки я в малко затоплено прясно мляко (до 40 градуса) или вода и то не порано от един час след ядене. Ако някой иска да се заяжда и да пита дали съм лекар или не съм … казвам отсега не съм лекар, но съм го лекар с лекар – хирург, който е напълно съгласен с теорията на Симончини. Всеки е свободен дали да вярва или не. Успех на всички!

  • Като цитираш известни имена да те питам наясно ли си кой е Фреди Меркюри и как умря? Фреди беше борец срещу тази гнусна система и плати за това с живота си. Започвам да намирам доказателства (под формата на видеоматериали), че и Майкъл Джексън се е опитал да рита срещу ръжена и са му скроили същия номер.

 19. Нищо не могат да излекуват , ако е някоя бомба да направят майстори са . Ракът може да се лекува някой ден , но от по интелигентни хора и по човечни от сегашните . Ако бяха давали тези пари дето са ги дали за военни цели ,за изследване на тази болест , отдавна да е в миналото .

  • Вие наистина си мислите, че не лекуват рака само от небрежност или защото ня пари за това! Това са глупости- целенасочено убиват хората!

 20. И как по-точно ще свършат ресурсите като на водата има кръговрат а храната си расте по безкрайно обширните поля в цял свят……

  • Ха-ха-ха, ами наливодата се плаща, не си ли представяш как след години всичката вода освен дъждовната ще се охранява и тази само от чешмата може да се ползва, в българия имаме много вода и ограничаването на достъпа до нея е трудно, но има области в африка които на цял град единствената вода е от язовир, никакви рекички, поточета, никаква свободна вода. Не си ли представяш как събирането на дъждовна вода може да се окаже извън закона? А храната не расте сама, отглеждането на достатъчно храна се нарича земеделие, със събирачество, както предлагаш ти, не могат да живеят повече от 200 милиона души по цялата земя, а сега сме 6 милиарда. Не бъди наивен.

 21. Така е за съжаление!Пренаселеността на планетата е факт и все повече ще бъде!Хуманизма и демокрацията стимулират прираста,особено конвенционалната медицина,която удължава живота!Джон Малтус още през 19 век прави паралел м/у прираст на население и изчерпване на природни ресурси!Тоталните войни са намалявали населението,но сега се смята,че не трябва да се случват пак,защото не било хуманно!Така поне в Нюрнберг се бяха зарекли победителите в последната световна война!Така единственият естествен регулатор остават болестите,стимулиране на не възпроизводството,под формата на толериране на педерстията ,регионални конфликти и глад!

  • Дори и с 6 милиарда, можем да се изхранваме сега, и можем да дочакаме докато хората умрат от старост, като през цялото това време се ограничаваме да не се увеличаваме повече от това, една двойка не бива да има повече от 2 деца, т.е. двама родители – две деца, това е начина за стабилизиране на населението.

 22. Американски учен обявил края на всички болести, подложен на жесток терор
  От незапомнени времена болният човек е заложник заради парите си. Днес медицинската индустрия (докторите и техните снабдители) заемат съществено място на пазара – Американски учен обявил края на всички болести, подложен на жесток терор

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.