Планът срещу славянските народи и света

Тази статия е една от поредицата чрез, които се опитваме да научим читателите ни да разграничават хората евреи от тези евреи, които имат власт и се опитват от векове наред да прокарват омразата си и заблужденията си сред нормалните граждани на земята с цел масов контрол. Трябва да ги разграничавате от тези, които са също така заблудени, както са милиарди хора по света. Имайте предвид, че тук ще опишем общоприетото мнение и история, както и действителността, истината и това, което не ви казват медиите. Всичко описано е реалност. Но дали ще го разберете?

Вие сами избирате как ще го приемете!

Равин Менахем Мендел Шнеерсон

Роден е на 18 април 1902 г. в град Николаев, Украйна, в семейството на Леви Ицхак Шнеерсон, правнук на Цемах Цедек, третата глава на Хабад, и съпругата му Хана, дъщерята на Меир Шломо Яновски, равин на град Николаев. Кръстен в чест на Менахем Мендел Шнеерсон (на Цемах Цедек). Най-големият от тримата синове., През 1909 г. баща му е назначен за равин на град Днепропетровск (Екатеринослав), и семейството му се премества там. Баща му лично е бил замесен в обучението му. Доста бързо научил основната еврейска литература. Освен това, независимо изучавал и светски науки. Славата му дошла до любавическия равин Йосеф Ицхак Шнеерсон, който много скоро го сгодил за своята втора дъщеря. През октомври 1927 г., заедно с бъдещия си тъст и младоженката Хая Мушка напуска Съветския съюз. През 1928 г. се жени във Варшава за Хая Мушка.

Продължил обучението си в равинската семинария Хилдесхайм, в Германия, а след това станал доброволец в университета Фридрих Вилхелм, в департаментите за философия и инженеринг. През 1933 г. се премества в Париж, където завършва гимназия в инженерния отдел във висше училище по машиностроене и електроника. След това се присъединил към катедра за математика в Сорбонския колеж. През 1940 г. е принуден да напусне училище, три дни преди превземането на Париж от нацистите и създаването на морската блокада се евакуирал във Виши, а след това в Ница, където остава до излизането от Европа.

След като се премества в Ню Йорк през 1941 г., работил известно време в корабостроителницата в Бруклин. Тогава той започнал да помога на тъста си, който също билевакуиран през 1940 г. от Варшава, и също се установил в Ню Йорк. Помага му за разширяване на дейността на Хабад. През 1942 г., тъст му го назначил за директор на централните организации на младежкото движение Хабад и издаетлство Кехос. През 1950 г. тъста починал.

През 1951 г. след провала на по-големия брат в хасидското учение Менахем Мендел поемаръководството на движението и се превърнал в седмия Равин Любавич.

Като лидер на Хабад провеждал широки дейности за разпространение на еврейското обучение на евреи от всички възрасти. Отворил нови Любавич Йешива, в които заедно с Талмуда учили и Хасидизмът в САЩ, Канада, Австралия, Англия, Франция, Израел и Русия. Изградил система от училища Йосеф Ицхак, които заедно с общообразователните курсове за студенти получавали основното еврейско образование. Създадал училища и семинари за момичета: Бейт Ривка и Бейт Хана, които в допълнение към получаването на диплома за средно образование и степен на по-сериозно ниво преподавал и Хасидските учения. Изградил е системата Колел Леви Ицхак за евреите да учат на възрастта след пенсиониране. Представете си обхвата на цялата тази индоктринация.

Известна хасидска поговорка казва „Всеки вижда в хасидския си Равин Машиах (месия)„, тя е основана на факта, че Хабад започнали да говорят открито за това, че Равин Менахем Мендел Шнеерсон е „Месията“.

Равин Менахем Мендел Шнеерсон умрял на 92 г., 12 юни 1994 г.

На кратко за него:

Той е бил седмият и последен равин на Хабад Любавич (означава: мъдрост, разум, знание – имената на горните три сфирот в Кабала) – юдейско религиозно движение, което още в началото на 19-ти век има около 200 000 привърженици. Създадено е през 1772 г. Благодарение на Шнеерсон обученията на това движение били разпространени в много страни. Той е един от най-известните еврейски фигури на XX век. Смята се за месия от някои от неговите последователи, някои от които не признават неговата физическа смърт. През 1994 г. е награден посмъртно с едно от най-високите отличия на САЩ – златен медал на Конгреса. Станал наследник на тъста си. Продължил да полага усилия за разширяване дейността на Хабад в САЩ. Бил е също в постоянен контакт с неговите привърженици в СССР. Продължил създаването на центрове на движението в най-големите еврейски общности в света, както и центрове за еврейски туристи в Индия и Тайланд. Уважаван като еврейски духовен водач на много политици в САЩ и Израел.

Хасидите – кои са те?

Първите хасиди, последователи на Баал Шем, са били елитът на еврейското общество. Сред тях е имало много учени-мъдреци, повечето от които днес вече са забравени. В рамките на юдейското вероучение хасидите, както още е наречено „Тайното общество на благочестивите“ или „Тайното знание“, се появява в началото на нашата ера. То представлява секта, отделила се от ортодоксалния юдеизъм и противопоставяща му се. Появява се през XII-XIII век в Германия. Първоначално членовете на движението са се опитвали да постигат благочестие чрез аскетизъм, подчинение на строги морални норми и постоянна молитва. Повлияни от еврейската мистика на кабала, първите хасиди вярвали, че Бог се проявява в Божествена слава (ка-воз). Те отричали божествеността на Исус Христос и живеели в постоянно очакване на новия Месия.

Най-известният средновековен хасидски трактат „Сефер Хасидим“ („Книга на благочествите“) е написан през XIII век от Йехуда ха Хасид. В тази книга се съдържат основните предписания за отношението на евреите към езичниците, образованието, молитвата и обществения живот. Възраждането на хасидизма като крупно мистично национално движение води началото си от XVIII век, когато Израел бен-Елиезар, известен като Баал-Шем-Тов организира в Подолия народно движение, членовете на които започват да се наричат хасиди.

С възникването си хасидското движение е било насочено към схоластичното философстване върху ортодоксалния юдеизъм и е било „в защита на радостната молитва и духовното просветление“. За духовните ръководители на хасидските общности са били избирани цадаки (праведните хора), като било считано, че те са достигнали единение с Бога и са способни да обучават останалите как да общуват с Бог.

Постепенно движението се разраства в Западна Украйна и Русия. Хасидизмът е бил осъждан от ортодоксалните евреи. Постепенно обаче той се превръща в най-мощното тайно мистично движение. Днес то е получило широко разпространение не само в Израел, но и в Съединените щати.

Най-силното задкулисно влияние на хасидите в целия свят се осъществява в областта на финансите, външната политика, средствата за масова информация, киното и телевизията. Сред известните съвременни хасиди са художникът Марк Шагал, режисьорът Стивън Спилбърг и много, много други.

Хасидите разпространяват националистически идеи за богоизбраността на евреите и отричат божествеността на Исус Христос. Те призовават за подготвянето за идването на земния цар на Израел и пропагандират неговото възцаряване над целия свят.

Star of David2.svg

Това до тук беше основната информация, която ще срещнете навсякъде по медиите, от устата на хората и почитателите, от съзнанията на хасидите и глобалната индоктринация на цивилизациите. Знайте и разберете, че ви се представят хиляди и хиляди различия на мнения и описания. Всичките тези заблуждения са част от един наистина коварен план за господството над дресираните маси от хора. Хасидите – това са сложилите основите на ционизмът в модерния свят. Фашизмът като общоизвестна идеология е рожба на ужасният еврейски расизъм/нацизъм и огромната омраза насочена към всички човешки същества, които не са евреи като тях – ционистите хасиди. Продължаваме…

Хасиди по време на поклонение:

Ционистите и хората с власт:

401681_378347622253461_12097854_n

998918_3364137679877_977669182_n

Има още много подобни снимки, те просто са навсякъде, където има власт. Повечето от лицата на власт вече са поставени евреи.

Гурските хасиди

Гурските хасиди са група от полски хасиди, организирани през 1912 година от Ицхак Меир. Те се утвърждават като най-силният елемент сред ортодоксалните полски евреи и заемат водещи позиции до Втората световна война. Отстояват правото на евреите да носят бради и традиционното си облекло. Гурските хасиди се противопоставят на ционистите и основават движението Агудат Израел („Съюз на Израел“), което се превръща в световно еврейско религиозно движение на ортодоксалните евреи, обединено в политическа партия, чиято цел е запазването на еврейската религия и традиции и възстановяването на авторитета на равините като водещ фактор в еврейския живот. Първоначално те се занимават със заселването на ортодоксални евреи в Палестина и се обявяват против създаването на еврейската държава.

Гурски хасиди танцуват

Натурей карта

Натурей карта или „стражите на града“ е еврейска хасидска общност срещу ционизма и против създаването на държавата Израел. Според тяхната идеология суверенитетът на евреите над земята на Израел е невъзможен преди идването на Месията и затова съществуването на Израел и ционизма според Натурей карта е в противоречие с Тората. Те протестират срещу ционизма и заемат проарабска позиция – обявяват се в защита на палестинците и поддържат Организацията за освобождение на Палестина. Натурей карта възниква през 1935 година.

Според членовете на Натурей карта ционизмът е зъл заговор срещу юдаизма и еврейският народ не е етническа група или нация в традиционния смисъл на думата, а е една религиозна група, възникнала преди три хиляди години.

В Писанията евреите се самоопределят като богоизбрания народ, но според членовете на организацията тази привилегия им е дадена от Бога, а не за да установят властта си над целия свят. Бог избира тоя народ преди всичко за да Му служи, което означава да служи на човечеството. Евреите не са избрани заради тяхната арогантност и жажда за власт, а защото са добър и миролюбив народ. Затова учението на организацията Натурей карта се стреми да избегне кръвопролитието и за постигането на тази цел използва всеки възможен начин. Също така подчертава факта, че евреите не трябва да носят оръжие или да заемат длъжности в правителството. Юдаизмът е религиозно учение, а не идеологична борба за възраждането на еврейската нация и надмощие над другите хора, които не са евреи.

За разлика от тях ционистите считат евреите за нация, която с оръжия и насилие трябва да отстоява правото си на място под слънцето, така че евреите трябва да имат войници, кораби, самолети, своя държава и свой флаг. Според тях държавата трябва да действа по светски, а не по религиозни закони. Ционистите в голяма степен отричат боговдъхновеността и свещеността на Тората и наред с другите книги в писанието я считат за вид сборник на еврейския фолклор. Но преди това в далечното минало са започнали подмяната на истинските писания с тези на съвременните си виждания, като по този начин объркват всички евреи, и които не са евреи, точно това им е била и целта. Заменят се определени враждебни изречения с други за пред публиката. Ционистите създават либерализма в еврейството и го разпространяват под формата на демокрацията.

За разлика от религиозните принципи на Натурей карта, според които еврейството на човек се определя от религиозната му практика, ционистите смятат, че евреинът остава евреин, дори и ако напълно отрича Бог и не спазва най-важните религиозни обреди – шабат, брачно-семейните постановления и хранителните забрани. За ционистите не е задължително евреинът да е благочестив религиозен човек, но да поддържа ционистката държава и идеали. Ционистите обаче са поставили в услуга на своите интереси дори езикът иврит, правейки го официален и разговорен език на своята светска държава. Това е много грешно, понеже има различни видове юдейски езици, култури и хора.

Ционистите обявяват Израел за държава на евреите, без значение къде живеят, и затова всички евреи трябва да бъдат лоялни на своята държава. Малко известен е фактът обаче, че Натурей карта се е опитвала да информира обществеността за сътрудничеството на ционистите с… нацистите.

Представителите на Натурей карта са строги монотеисти и рязко разграничават Твореца от неговото творение. Една от техните основни задачи е да защитят монотеизма от езическите спекулации на ционистите. Организацията обединява ортодоксалните юдеи в различни страни по целия свят, но един от проблемите, с които се сблъсква, е че групата не се самоидентифицира като политическа организация. Самите нейни членове са изключително религиозни и не са политически заинтересовани. Въпреки това обаче Натурей карта е въвлечена в политическата дейност.

Като стил на живот членовете на Натурей карта приемат религията и аскетизма. За тях „евреин“ е еднозначно на Тора и вяра (докато за ционистите означава гражданство и националност). Натурей карта твърдо поддържа позицията на непризнаване на Израел и има положително отношение към Организацията за освобождение на Палестина, заявявайки че членовете й са готови да живеят в палестинска държава, в която са гарантирани правата на религиозните малцинства.

Управителният съвет на Натурей карта се състои от седем членове. В момента организацията наброява около 60 хиляди члена, но е трудно да се определи колко точно са, тъй като към тях принадлежат редица многобройни фамилии. Най-голямата тяхна общност е в Бруклин (Ню Йорк), но многобройни са също и общностите в Лондон, Монтреал, Антверпен и в Ерусалим.

The Anti-zionist Jews of Jerusalem (документален филм на английски)

Както сами виждате до тук – има много обърквания, но това се дължи на общото насаждане на разбирания в световен мащаб. Та какво можем да разберем от тези различни групи при евреите хасиди? Сами трябва да си отговорите на този въпрос. Най-добре ще е: да потърсите по-стари писания и информация за тях. Но нека оставим описанията за хасидите и техните разделения за да се върнем към същественото на този разказ – Планът срещу славянските народа и света.

Това писмо е било изпратено преди години в редакцията на в-к Славянин от равина от Синедриона Равин Менахем Мендел Шнеерсон – същия, на когото се кланял по някаква случайност Путин!

1. Нашата специална тактика с борбата със славяните, по своята херметична същност представлява Тайно знание. Основните сили в нашата борба ще хвърлим срещу славянството. А родоотстъпниците, които са се сближили с нас, поради общи интереси, след като бъдат употребени за нашите цели, ще изхвърлим от нашето общество. Славянството, най-вече руснаците са най-непокорния народ на земята. Те са непокорни заради своите психически и умствени способности, заложени в техните гени от много поколения, гени, които не се поддават на манипулация. Славянинът може да бъде унищожен, но никога поробен!


2. Нашите методи на борба съвсем не са военни, а идеологически и икономически, с използване на силовите структури, снабдени с най-съвременните оръжия на физическо унищожение на бунтуващите се. Най-напред ние ще разединим всички славянски народи (те са около 300 000 000, половината от които руснаци) на малки, отслабени държавици, с прекъснати връзки между тях. Тук ще използваме нашият стар изпитан метод: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ще се погрижим да настроим тези държавици една срещу друга, да ги въвлечем във войни помежду им с цел взаимно унищожение. В същото време, обаче, ние няма да позволим на нито една страна да се самоопредели на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупаците славянското котило ще отслабва, а нашите сили ще укрепват. Ние сме главните виновници за войните, но уж стоим настрана и не само не участваме в кървавите събития, но изглежда, че изобщо не се месим в тях. Освен това ние ще си създадем гаранции за пълна безопасност. В съзнанието на славяните-профани (непосветените), ще заложим такива стереотипи на мислене, при които най-страшната дума ще бъде “антисемит”, думата “евреи” ще се произнася шепнешком.

3. Тъпият славянски етнос не разбира, че най-страшните фашисти са тези, които никога и никъде не говорят открито за фашизъм, а организират всичко по най-демократичен начин. Ние дори ще забраним думата “фашист”. От този етикет ще се страхува всеки, на когото го лепнем. Ние много добре знаем, че национализмът сплотява нацията и я прави силна. Лозунгът “интернационализъм” вече е остарял и не действа, затова ще го заменим с “общочовешки ценности”, което е същото. Ние не ще допуснем да се надигне никакъв национализъм, а тези националистически движения, които се стремят да освободят народа си от нашия диктат, ще унищожим с огън и меч, както правим това в Грузия, Армения и Сърбия. За сметка на това пък ще осигурим пълно процъфтяване на нашия национализъм – ционизма, или по-точно еврейският фашизъм, който благодарение на своята тайна и мощна организация, представлява свръхфашизъм. Неслучайно генералната асамблея на ООН в 1975 г., прие резолюция, в която ционизма се определя като най-отявлена “форма на расизъм и расова дискриминация”, но в резултат на нашето победно шествие по цялата планета, в 1992 г. това решение е отменено. Този международен орган ние превърнахме в наше оръжие, за да властваме над “всички царства и народи”.

4. Ние ще лишим многочислените славяни от националния им елит, който реално определя развитието на събитията, прогреса на страната, и, в крайна сметка хода на цялата история. За тази цел ще понижим образователното им равнище, още през идните 5 години ще закрием половината от висшите им институти, а в другата половина ще учим ние. Там ще пуснем също арменци, чеченци, цигани и други етноси. Ние ще се погрижим в правителствата на славянските страни да има колко е възможно по-малко представители на коренните народи, които ще бъдат подменени с нашия еврейски елит. В средствата за масова информация – по радиото, телевизията, в печата, в изкуството, в литературата, театъра, киното, ние постепенно ще изместим националните кадри и ще ги заменим с наши (или, в краен случай, космополитни). Ще проведем “хуманизация” в образованието, в резултат на която предметите, които възпитават логическото мислене, ще бъдат омаловажени и унищожени – а) език и литература, б) физика и математика. За историята няма какво да говорим. Ще дадем на стадото нашите възгледи за историята, където ще покажем, че цялата човешка еволюция върви към признаването на богоизбраната нация на юдеите за владетели на целия свят. Ние няма да допуснем в тези страни да се развиват науките, а тяхното ядро (Академията на науките), ще приюти само наши хора. Няма да допуснем развитието на високи технологии, което ще доведе до пълен упадък на промишлеността. Тя ще бъде сведена до производството на предмети от първа необходимост за ограничения контингент роби, които ще добиват суровини за нашата промишленост. Сред гражданите има много инженери, квалифицирани работници, учители. Ние ще им създадем такива условия за живот (безработица, високи наеми, високи цени на комуналните услуги и транспорт), че те сами ще избягат в глухите села.

Разложете младежта и ще погубите нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим вашето общество от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, т.е. ще лишим вашето общество от бъдеще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта.

Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставил е кървави следи. Ние действаме много по-хитро: не оставяме следи. Не се е родил. Няма виновни. От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото. Амнистията ще важи само за крадците и убийците, накратко за всички престъпници освен осъдените за “разпалване на междуетнически вражди”, което засега замества закона против антисемитизма. Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече нищо няма да струва, страх за работното място, което всяка минута може да бъде изгубено, страх за бъдещето на вашите деца.

Ще ви управляваме със страх.

5. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени в няколко етапа. Истина е, че има още една структурна организация – Православната църква. Ние ще изпратим там за свещеници свои юдейски представители. Талмудът разрешава показно да се изпълняват ритуали на други религии, стига да се изпълнява в душата юдейската вяра. Останалите ще подкупим. А тези които са неподкупни ще унищожим. Славяните нямат други що годе организирани структури, а освен това стадото е неспособно да се обединява и да създава такива, тъй като вече се е сплуло и е деградирало.

6. За провеждането на тези изключително важни за нас мероприятия, под предлог за “демократични преобразувания” ще дадем на славянското стадо президент-марионетка. С повече блясък, шум и помпозност! Това ще отвлече вниманието от нашата тайна активна работа по “структуриране на населението” по новия образец, който ни е необходим. Президентът е само параван, ужим избран от целия народ (а ние ще нагласим избирателните процедури така, че всичко да изглежда законно), зад който ще управляваме всички необходими процеси. На президентът ще бъдат дадени неограничени правомощия. Чрез подмяна на висшите кадри в силовите структури той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Тайните служби и всички видове специални поделения ще бъдат пряко подчинени на президента, а значи – на нас. Ние само ще държим конците, с които са вързани ръцете на президента. И ние ще дърпаме тези конци така, както е необходимо за осъществяването на грандиозния ни замисъл да покорим всички племена и царства, да ги подчиним на нашият свръхнарод, избран от израелевия бог.

7. Но най-важното са парите. Те правят всичко. Те са власт. Те са сила. Който има пари, той има оръжие. Свръхсъвременно! Той притежава наемна армия. Парите управляват средствата за масова информация, които баламосват милиардното човешко стадо. С тях се купуват необходимите хора. Те очистват “непокорните”. Бомбардират съпротивляващите се фанатици, иракчани, сърби, а в перспектива – и руснаци. Всичко се решава от капитала и от държавната власт. Ние вече над 3 000 години практикуваме тези занаяти – натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!

Ние безкрайно ви мразим! Тази ненавист ни дава сили да ви се усмихваме мило, да печелим вашето доверие и да ви ръководим, демонстрирайки “загриженост” за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци и правнуци, които така и няма да се родят.

Засега главното е да се задържим поне още няколко години. След това няма да имаме никакви проблеми. Ще си създадем такива защитни средства, че никой от вас няма да смее да надигне глава. Всичко, което става в обществото ще ни бъде известно, ще бъде под пълен контрол и тайно ще управляваме и никой не може да ни попречи!


Още веднъж! Всеки сам избира на къде да гледа, дали изобщо да гледа, и какво различно от настоящето бъдеще иска да има. Много е трудно да обясниш на хора, които никога не са познавали друга гледна точка, че омразата идва не от там, където ви се представя. Всички знаем тези неща, виждаме ги че се случват. Само трябва да погледнем фактите и в правилната посока за да ни стане ясно и д апрогледнем поне мъничко. Ирак беше обвинен, че има оръщия за масово унищожение и беше нападнат, превзет и съсипан като държава под предтекст, че е „демократизиран“, да но насилствено.  Афганистан беше нападнат под предтекст, че търсят терористи и превзеха маковите плантации и производство на хероин – много добър метод за унищожаване на ценности в различните народи. Либия беше атакувана и унищожена нейната дългогодишна система на управление. Има още много факти, които знаят всички, но ги гледат под общият ъгъл на еврейското заблуждение и медии. „Ебах ти и демокрацията“ ще си каже някой – и ще е много прав. Точно това представлява демокрацията. Същото е бил и комунизмът. И двете идеологии на диктатура са създадени и наложени насилствено на света, а тези, които не го зачитат биват ликвидирани. Не може да казваме, че системата е пълен еврейски фалш и недейте да плащате данъци, и не спазвайте правилата, защото световният еврейски Елит ще ви достигне чрез безкрайните си процедури на законност, която е фалшива и нарушавана дори от тях. Те това целят – хаос, разруха и гибел. Но каква наистина е разликата, отново ще се запита някой, как да различаваме добрите евреи от лошите евреи? Не е просто: не мразете никого, гледайте и се учете от всичко. Ако човекът е приемлив за вашите принципи и разбирания, бъдете добри с него. Обичайте ближните си и ги учете да се обичат, но бъдете под тревога, готови. Светът под уж тайното им управление е променен по начин, по който вече живеете и възприемате, по техни правила и закони, които са навсякъде около нас и ни се смеят. Знаете, кои са във властта, защото ви ги пускаме често ние, както и много други хора по различни сайтове и социални мрежи. Пишем ви го по книги. Писали са ви го известни хора през вековете, просто се огледайте. Има множество послания, които може би няма да харесате поради агресивният им характер, но понякога  някои хора са виждали по този начин единственото спасение за света.


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!
Advertisements

96 thoughts on “Планът срещу славянските народи и света

 1. Най-силното оръжие са парите, те са власт, те са сила, затова моето предложение е да се предложи на вниманието на хората идеята за закон за таван на личното имущество.

 2. Ако приемем, че това е ТЕАЕН план на евреите срещу славяните, защо някой си равин ще описва всички свои цели подробно до редакцияна на славянски вестник? Или въпросния равин е пълен идиот или нас читателите на това съчинение ни мислите за идиоти. Моля отговорете ми.

 3. Каквото и материално да постигне Човек в този Живот, то не може да запълни Духовната празнота. Откупете Душите си от лукавия и опитайте да погледнете Светът с истински очи. Ще откриете невероятни тайнства, който златото е скривало. Не погубвайте безсмъртните си Души.

 4. Първо. На какво наблягат най-много евреите. На издигането на интелекта, на натрупване на повече знания. Така че не само парите, но и натрупването на знания е това, което помага на юдеите да управляват икономическите процеси по света.
  Относно хазарите. Не всички хазари в Хазария са приели юдаизъм. Хазарите около Крим са приели християнството и вдигат неуспешно въстание. Част от Хазарските князе-християни бягат при Маджарите, тогава населявали днешна Буковина. След изселването ( по-скоро прогонени от Българите) на Маджарите, потомците на тези князе, остават в Буковина. През 12-ти век (1185 и 1186 год. тримата братя Асен, Петър (Тодор) и Калоян, потомци на споменатите князе хазари, успяват да освободят и възстановят Дунавска България.
  Трето. Разложението на Дунавска България започва с приемането на Византийското християнство, с въвеждането на големи данъци, не само за царе и боили, но и за църквата. Изграждането на храмове, издръжката на попове е изисквало много средства. Християнството е въвеждано принудително от Симеон. Още по негово време има много Българи, избягали в съседни страни – например Босна и Херцеговина. Това масово бягство продължава и при Петър – богомилите.
  Византийщината разгромява Българския дух, разлага обществото. Тя е основна причина за двете робства. Тя и сега съществува в порганизацията на църквата.

  • Това, „Tanev“, или са съзнателни грозни лъжи, или е някаква дива неграмотност – един вид, историческо профанство. Твърденията ви, не знам на какви върховни умозаключения се основават, и на какви факти и източници, но са смешни да степен на отвратителни. Чак мен ме е срам заради вас – толкова сте се окъкал. (Такива вопиющи ГЛУПОСТИ сте написал.)

   И не ми тикайте в носа разни псевдоисторически книги, писани от разни ком-соц-псевдоисторици… Като врага на православието Асен Чилингиров… дето се е „трудил здравата“, с пот на челото и не без изгода (ай сеа, нъл тъй), но под очевадно западно влияние!…

   Абе вие, многоумниците, пък и пропагандните уеб-тролове, защо не вземете най-после да прочетете нещо от великия български историк Ганчо Ценов, ами все си избирате да цитирате глупостите на разни откровени антибългаристи и българомразци?

   Защо не вземете най-после да се ограмотите малко, та да не се излагате?… Ама то, защо ли пък да си давате зор, щом като и тъй „минава“ – какво да се напрягате, нали тъй – достатъчно на брой говеда ще ви се вържат, нормата си така или иначе ще я изпълните.

   Всеки антиправославник е враг на българския народ. А като враг, няма начин да не е и лъжец – всъщност, лъжата е основното оръжие на такива. Тези нещастни хорица са врагове и идеологически българоубийци. С нищо не са по-добри от либерастите и соросоидите (и вс.под. врагове на България и нейния народ).

   Всъщност, антиправославникът е точно толкова вреден и опасен за България, както и някой ислямски (или юдейски) фундаменталист. Това е положението – независимо дали на някой му харесва или не. Практически е доказано – „емпирично“, така да се каже. И враговете ни го потвърждават с думите си (за Бжежински само да се сетим…).

   И най-интересното е, какви елементарни, тъпи и подли методи използват такива. Елементарни, тъпоумни, смешни лъжи, без никаква аргументация, грубо сковани от гнили дъски с ръждясали пирони, измислени от тъпоумници и предназначени за други същите като тях.

   Такива си нямат хабер нито от православно богословие, нито от елементарни исторически факти и източници, а само повтарят недоказуеми измислици и пропагандни клишета, изтръгнати с месото от „трудовете“ на разни поръчкови продажни псевдоисторици или диванни пишман-теолози.

   И най-изумителното е, че „минава“ бе, постоянно „минава“!… Боже, колко ли е изпростял и затъпял българинът.

   • Knight! Освен да използваш хули и епитети, всякакви факти или достоверни източници тотално лисват в твоето изказване. Като за начало (явно си от фанатизираните вярващи, които за съжаление ги има във всяка религия) е добре да знаеш, че правилното наименование е Правословие! Православие го измислят в Русия, за да се създаде митът за славянството! „В началото бе Словото!“

  • Танев, много си далеч от истината, въпреки, че споменаваш някой избирателно. Единственото нещо което още не са подчинили тези хорица е Източното Православие и заради него сега не носиш чалма. Защото Соломон-Сюлейман не можа да го победи.

 5. Павле, много си далече, ама много далече от историята на Хазарите. Байно, Хазарите са племе, говорещо Български език, съвсем не са номади, а земеделци, особенно лозари. В началото на 8-ми век са покорени от евреите маздакити, изгонени от Персия. Освободени са от Святослав, същия онзи Святослав, който навлезе в България по времето на цар Петър. Между впрочем, майката на Святослав е българка, от рода на Борис Първи. Онези хазари, които са приели юдаизма са избягали или прогонени в Полша. Останалите хазари приемат християнството. Техни потомци са част от Донските и Терски казаци. Хазарите юдаисти се пръсват по света, някои успяват да се върнат по-късно в Киевското княжесво, а след запада му през 12 и 13 век, навлизат и в СуздалоРостовското княжество, наречено по-късно Московско.
  Кои са съвременните юдеи ционисти. Това са онези евреи, които независимо от коя група евреи, са радикални привърженици и последователи на религията си плюс радикален национализъм. Това е общноста, която се стреми да управлява света. Тях дори обикновенните евреи не ги обичат. В Израел, преди години, имаше демонстрации срещу тях.
  Нека се върнем към Хазарската държава, съществувала от 8-ми до 10-ти векове. Благодарение на нея, арабите, не са успели да навлезат в Европа през Кавказ. Мнага войни са водили с арабите, много жертви са дали в защита на Европа.
  Нещо като кан Тервел, който помагайки на Византия, разбива нашествията на арабите през Мала Азия.

  • ЕЕЕ Това, че Родшилдови са ЧИСТИ БЪЛГАРИ / това е истината / какво ни греее в тези времена, въПросът е кога тези орица ще се осъзнаят като БЪЛГАРИ

 6. Да, но ако е така то защо само в БГ успяха другаде не, защото сои го правят нашите бг социалисти.

  • samo vav bulgaria li ??? svetat e tehen !!! te obediniha evropa,te razdeliha yugoslavia i rusia,te predizvikaha falita na gurcia,te napisaha scenaria na teatara ukraina,te vzriviha bliznacite vav new york,….te finansiraha napoleon,hitler i stalin i nikoga niama da se sprat da seyat smart i razrushenia zashtoto samo tova iztrelva profita im vav kosmosa…..,i samo sas rusia boksuvat,i se chudiat kakvo da praviat,i tova e nai-goliamata zaplaha za chovechestvoto zashtoto te ne proumiaha che ruskia duh ne priznava robstvoto i parite im !!!

   AB Администратор:
   Пишете на кирилица следващия път. Не използвайте само големи букви. Прочетете правилата за коментарите!

 7. Дедите ни са ни показали пътя, то го пише и на Народно събрание – „Съединението прави силата!“. Това е и заветът на Кубрат със снопа пръчки. Лошото е че за пустото злато пак сме се хванали за гушите, а други продадоха България за жълти стотинки. Каквото сме си надробили, такова ке сърбаме! Никой идиот не си дава земята на чужденци, но нали сме по Католици и от Папата, а и ни мързи да работим! Какво сами си направим, никой друг не може …така че преди да гоните евреите, малко вземете си оправете кочината, че сме по жалки от всички наши прадеди!

  Но е време народа да се събуди! Преди 5-6 месеца пак отрезоха живо месо – 5-6 млрд, а ние стоим като овце, а тия уроди пак си карат мерцедесите свбодно. Хич не ми пука дали са евреите, палачите са Българи! Ако се оправим с палачите си и ония ке мирясат! Народе????

   • Тези не са „евреи“. Впрочем, какво означава изобщо „евреи“ и къде се крият те?… Кого конкретно бихте тръгнали да бесите вие, анти-„евреистите“?

    Не бъдете профани, хора! Истината е много по-комплексна. Не знам кой „отклонява вниманието“… Но такива като „kokoby“ – фашизирани тролове, действително само отклоняват вниманието от истинските „господари на земята“, или „световен елит“ да ги наречем. Вместо да се разправим с тях, искат да ни насъскат, да избиваме милиони невинни хора, както правеше Хитлер. А какво постигна Хитлер? Наля вода в мелницата на „световния елит“ – изпълни всичко, което го накараха да направи и свърши като куче. Но преди това изби десетки милиони хора, от които най-малко бяха евреите, а най-много бяха православните славяни. Към това ни водят такива провокатори. Чудя се, кога най-после хората ще поумнеят и ще спрат да стъпват на една и съща мотика.

  • Евреите убиха Иисус Христос, а сигурно се казваш че си християнин. Жалко за такива „християни“

   • Не „евреи“, а юдеи! И изобщо, тогавашните израилтяни не са днешните „евреи“. Пък и изобщо, кои са днес „евреите“ и от кои точно „евреи“ идва опасността за света?
    (Ей, писна ми вече от глупости…)

 8. Прости му Господи, той се страхува от Бъдещето, защото все по-вече човеци ще го презират. Човек се ражда СВОБОДЕН и трябва да напусне тоя свят СВОБОДЕН.И всеки, който се противопоставя на тази БОЖЕСТВЕНА АКСИОМА мрази всичко живо на тази планета и трябва да го удостоим с ПРЕЗРЕНИЕ!!!

 9. Изключително смешно е как голямата маса от коментиращи явно вярват, че някой друг било евреи или не са виновни за техния живот, обстановка или дори за развоя на нациите като цяло 🙂 Не може шепа хора да управялват целия свят- понеже светът е съвкупност от милярди човеци със собствена воля, които избират да живеят по един или друг начин. Дори за „машините“ на Хитлер, Сталин са били нужни милиони хора, които да участват в тях. И не всички от тях са били подкупени, определено 😉 И да много хора са били принуждавани, но пак всеки има избора да участва или не!Все пак Хитлер е бил избран от народа. Нашия народ също избра Волен при миналия мандат 😉 Много е лесничко да обвиняваш другите вместо да погледнеш в собствения си живот и да видиш, защо аджеба е неудачен/успешен. И колко лесно се появява тази статийка и бам ето ги “ маскарите “ виновни за цялото зло. Е, да, но зло има и в теб, и в мен 🙂 И всяка омраза и настройване към хора най-малкото угнетяват теб, скъпи читателю на тези бози, но ще дойде време, в което ще наранят и мен, защото може и аз да стана твой враг…

  • „Не може шепа хора да управялват целия свят“ – Може може….!!!

  • МОЖЕ, може, като пазаруват. Кажи ми един министър председател на БГ който не е еврейн / освен мангала костов-техен слуга и боко, но той пък прие юдаизма под името барух????????? Е виждаме как стават нещата.

 10. Винаги съм се чудела кой чете такива примитивизми…Е, сега вече имам идея.

 11. „Това писмо е било изпратено преди години в редакцията на в-к Славянин от равина от Синедриона Равин Менахем Мендел Шнеерсон“

  Момент – еврейски равин е написал всичко това, което цитирате тука и го е пратил до в-к Славянин за да разкрие целия им таен план за унищожение на славяните? Правилно ли съм разбрал?

 12. Palni gluposti ! Vsichko tova sa svobodni sachinenia i preinachavane jivota na evteite! Samata evreiska darjava s neinata demokracia e dokazatelstvo za tova.Malak jiteiski primer. Evrei i arabi sa v edna voina,sled kato v Israel jiveiat nad 2 000 000 arabi pri okolo 7 000 000 nselenie v momenta.Israelskite arabi sa ravni s evreite po otnoshenie na vsichki politicheski /imat si partii,s predstaviteli v kneseta-parlamenta/,polzvat se ot vsichki socialni pridobivki b darjavata naravno s evreite i dr.malcinstva v darjavata,kato v sashtoto vreme sa ozvobodeni ot voenna slujba i to bez da se imat v predvid niakakvi kompesirashti tiahni funkcii za tova.Ne e meobhodimo da posochvam,che israelkite arabi jiveiat v Israel po vsicki arabski religiozni i tradicionni bitovi usovia kakto v arabskite strani.Tova vsichko,koeto e napisano tuk e s cel da se razsee glavnata prichina za tejkiat jivot na BG grajdanina i kade sa prichinite za tova.Evreite sazdadoha ot putiniata darjava-raiska gradina,a balgarite ot raiska gradina sazdavat pustinia.Otidete v Israel i se zapoznaite sas socialnite uslovia za grajdanite,sas zdravoto osiguriavane i vsichko koeto e svarzano s jivota na obiknovenniat israelski grajdanin,nezavisimo ot negovata nacionalnost,religia ili politicheski vazgledi.Stiga verche ste promivali mozacite na obiknovenniat BG grajdanin,koito i bez tova e edin ot nai-neimformiraniat,negra.motniat i prost v sveta.Stiga ste lejali na slavnata BG istoria,zashtoto istoriata e da te vdahnoviava,pouchava i se gordeesh s neia,no tia niama da izmakne naroda ot danoto na jivota.BG upravnicite sa alchni,zblobni,korumpirani i dokato tova ne se razbere i premahne BG shte bade nai-bednata darjava,za koeto vie deto pishete takiva statii shte prodaljavate da se opravdavate s evreite,koioto za 60 godini sazdadoha darjava,koiato po nito edin poikazatel nemoje da se sravniava s izostanalata BG darjava.ni

  AB Администратор:
  Пишете на кирилица! Прочетете правилата за коментарите!

  • Каква еврейска държава бе пич, тия кръвопийци никога не са имали собствена държава!
   Пръснати са по целия свят за да сеят зло и да отнемат от хората всичко!
   Това което ТИ наричаш еврейска държава и е признато от света като такава благодарение на много задкулисни игри и играта на огромни суми пари, е чисто и просто Палестинска земя окупирана от паразити!!!

   • тва, че си заредил клишетата, не означава, че си прав.

   • всяко стадо си има мърши – зависи от начина на живот , който са водили . това не означава , че всички са лоши . ционистите да – идеите им не са от-най човечните . животът не е само пари .

   • Божидаре, много си невеж. Седни да прочетеш малко история! Преди 3500 е имало Израел и Йерусалим. Мога да ти изброя и царете им. 52 войни са се водили за Йерусалим. Ама това за тебе е без значение. Ти си повърна глупостите и си щастлив, защото знаеш твърде малко.

   • Бургазлиев, явно бъркаш годините! Чисто еврейска държава Израел е създадена след втората световна война, а това че е имало различни царства преди 3500 години, с различни царе не означава, че са били чисто еврейски царства,защото те са водили помежду си войни за територии,а не на религиозна основа както е сега.

   • Давид е първият нарушител на 10 Божи закона !

   • Димитър Войнов е много прав. Поддържам становището му.

   • Бургазлиев, тук невежия си ти! „Богоизбраните“ пристигат от Египет по тези земи след като са се шляели 40 години там (хуй знае защо) и създават в последствие там свои царства, едното от които се е казвало Яков, но после в книжките със съчинения го променили евреите на Израел. А „държавата“ Израел се появява на картата след края на втората световна война.

   • Aide togava Bulgarite da si vaztanovim Kubratovata Dargava – Bulgaria , tiy ne e ot predi 3500 godini , a ot po skoro…..da vaztanovim i Volgaka Bulgaria …a be vsichki Blagarski Dargavi koito sa predi i slet 3500 godini…to i Percia e imalo,, i Rim sashto – Rimskata imperia ….Samo edno shte ti kaga Burgazliev – predi sazdavaneto na novia Izreal sled 2-ta svetovna voina – terorizam i djihad ne e imalo – a sega terorizama e edna ot nai goliamite zaplahi za chovechestvoto – i do 3-ta svetovna voina moge da se dokarame….! ZA novia Izrael Chovechestvoto zaplati i plashta bezumna i neogranichena cena – ne samo finansova i razsipvane i unishtogavane na Dargavi a i stotici milioni choveshki givoti do den dneshen…i shte prodalgava da plashta – dokoga neznam.

    AB Администратор:
    Пишете на кирилица! Прочетете правилата за коментарите!

   • …защото палестинска държава е имало, така ли?

   • Имало е територия наричаща се Палестина много преди да дойдат „богоизбраните“ от Египет. Това че не се е наричала от Окцидента по същият начин не променя факта, че тези земи не са исторически на днешните евреи.

   • Ама Бургазлиев кой в днешно време се интересува какво е било преди 3500 години или преди 350 та дори преди 50_100 год. А евреите, че са най-подлите, лоши и долни хора на Земята съм се убедила лично общувайки с различни нации през годините.Факт, че поради това в днешно време са навсякъде и никъде.

   • Божидаре, не познаваш Еврейската История като НАРОД и НАЦИЯ, чиито заселения и граници са ДАДЕНИ от Бога и много описани в Библията.
    Само ще ти дам малко СВЕТЛИНА по въпроса според Божието Слово без да изисквам от тебе да вярваш, а само да ЗНАЕШ!
    На Мойсей, когото Бог ИЗБРА да изведе Еврейския Народ от ЕГИПЕТСКОТО им Робство, каза:
    “ Аз съм Иеова! Явих се на Авраама, на Исака и на Якова с ИМЕТО Бог Всемогъщи…! ПОСТАВИХ още и ЗАВЕТА си с тях, че ще им ДАМ Ханаанската Земя (днешен Израел),…в която БЯХА пришълци при пребиваванията си.
    Затова, кажи на ИЗРАИЛТЯНИТЕ:
    Аз Съм Иеова! ☝Ще ви ИЗВЕДА изпод товарите на египтяните! ☝Ще ви ИЗБАВЯ от Робството ви под тях!
    ☝Ще ви ВЗЕМА за Мои Люде…☝ще ви ВЪВЕДА в Земята, за която съм се КЛЕЛ, и ☝ще я ДАМ на ВАС за НАСЛЕДСТВО!“ (Изход 6 гл)
    Ето и ГРАНИЦИТЕ на Израел!
    Числа 34 гл: “ Господ говори още на Мойсея, казвайки: ЗАПОВЯДАЙ на Израилтяните като им кажеш: Когато ВЛЕЗЕТЕ в Ханаанската ЗЕМЯ( земята, която ще ви се падне в НАСЛЕДСТВО, Ханаанската Земя според ГРАНИЦИТЕ Й), тогава
    🏜ЮЖНИТЕ ви Земи- да бъдат от пустината „Цин“ покрай Едом.
    🌍ЮЖНАТА ви Граница- да завива към…Акравим…до „Цин“,…до Кадис-варни, да излиза от Асар-адар и да отива до Асмон….От Асмон до Египетския Поток и да стигне до Морето (Средиземно Море).
    🚢ЗАПАДНАТА Граница – да имате до ГОЛЯМОТО Море…
    🌄СЕВЕРНАТА Граница – от Голямото Море до Планината „Ор“,…от „Ор“ до Прохода на Емат,…до Седад,…към Зифрон и да излиза до Асаренан.
    🕍ИЗТОЧНАТА Граница – от Асаренан до Шефам,…от Шефам до Ривла,…и границата да достига Брега на езерото „Хинерот“,…да слиза до Йордан и да излиза на Соленото Море.
    ТОВА ЩЕ БЪДЕ Земята ви според обкръжаващите я ГРАНИЦИ!“

    Исус Навин, който беше „дясната ръка“ на Мойсей през цялото време в Пустинята, той въведе Евреите в Ханаанската Земя и я даде в НАСЛЕДСТВО на израилтяните.
    Те живяха в нея!
    Съдии, Пророци и Царе се издигаха и сваляха, докато поради ИДОЛОПОКЛОНСТВОТО им, Бог не ги предаде на РОБСТВО на няколко Империи, включително и Рим.

    По време на Римското Робство се роди Исус, изпълнавайки Мисията Си за СПАСЕНИЕ и ИЗКУПЛЕНИЕ както за Евреи, така и за Езичници.
    Създава се Христовата Църква и след Изгарянето на Соломоновия Храм в Ерусалим, евреите биват РАЗПРЪСНАТИ по Целия Свят за цели 2000 год.
    Бог, обаче, беше дал ОБЕЩАНИЕ чрез Пророците Си, че ще ги ВЪРНЕ отново във Земята и те ще я владеят Последните Дни:
    “ Ето, ще ги СЪБЕРА от всичките Страни, където ги бях ИЗПЪДИЛ поради Гнева Си…! И като ги ВЪРНА в това място, ще ги НАСЕЛЯ в Безопасност!….Както докарах върху тия Люде (евреите) всичкото това голямо ЗЛО, така ще докарам върху тях и всичкото ДОБРО, което съм им ОБЕЩАЛ!…“ (Еремия 34 гл)
    “ Пак ще им покажа МИЛОСТ!
    И ще ги ВЪРНА, всеки човек в НАСЛЕДСТВОТО му и всеки човек в Земята му!“ (Еримия 12 гл)

    Бог ги ВЪРНА отново в Земята им!
    Той изпълни ОБЕЩАНИЕТО Си!
    Но делото Му още НЕ Е ЗАВЪРШЕНО!
    Защото има РАБОТА с ония, които се НАРИЧАТ „юдеи“, но НЕ СА такива.
    В Апокалиптичната Книга на Йоан 2:9, Господ Исус каза на Смирненската Църква: “ Зная твоите Дела, твоята Скръб и Сиромашия, и как те клеветат ОНИЯ, които наричат себе си „юдеи“, а НЕ СА, но са САТАНИНСКА Синагога!“
    Това са ТИЯ, с които Бог ще „оправя сметките Си“ тези дни!

    Ние заради шепа „БОЯДИСАНИ ЮДЕИ“ нямаме право да мразим цял един Народ.
    Защото техния Бог е абсолютно ясен по въпроса в Книгата Числа 24:9:
    “ ☉БЛАГОСЛОВЕН, който те Благославя! ☀И ПРОКЛЕТ, който те проклина!“

   • Историята на еврейския народ е наситена с митове и легенди, създаващи впечатлението за евреите като за нация, вечно гонена и преследвана.
    Най-голямата измислица на евреите е митът за т.нар. холокост ….

    Внимание!
    За толкова дълъг коментар (който е копиран от някъде) е редно да е максимално кратък + хипервръзка към източник. Прочетете нормите за коментарите!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s