ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята

По документалния филм на Кристофер Еверарт

Нов световен ред. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни политици осъществяват план за световно господство. Още от времето на Наполеон, тайни общества използват политиците, за да превземат и управляват Света. Сега, в 21-ви век, техният план е към своя край. Целта на Новия световен ред е централизацията на властта, потулването на всякаква критика към системата, комерсиализацията и продажбата на всичко като продукт. Този нов ред позволява на Китай да измъчва студенти и въпреки това да бъде домакин на Олимпийските игри. Държавни училища и болници се предоставят в ръцете на частни компании, за да извличат печалби чрез обучението на децата ни и продажбата на синтетични лекарства. Тайните общества и политическите организации, които строят Новия световен ред, използват различни символи и числа. Ако научите техният таен език и вие ще имате „Всевиждащото око“.

294px-Albero_della_Vita_di_Davide_TonatoКитайски войски незаконно окупираха и тероризираха кралство Тибет. Над 6000 манастира и места за поклонение бяха разграбени, осквернени и унищожени. Китайците нарекоха това дело „миролюбиво освобождение на Тибет“. През последните няколко години Китай рязко увеличи политическите арести и затворническия труд. Будистки монаси и монахини бяха нападнати, измъчвани и принудени да развратничат по улиците. Панкхският монах бе отвлечен от китайските нашественици. Той стана най-младият политически затворник в света. Китайското правителство постави фалшив заместник. Междувременно, САЩ обяви Китай за „най-привилегированата страна“.
Добре дошли в САЩ – дом на най-добрата демокрация, която може да се купи! 2000 г.: Бохемската гора, северна Калифорния – Така че още веднъж ще те изгорим тази нощ! Банкери и политици участват в сатанински ритуал и правят образно човешко жертво-приношение на бога-сова Молох!651b1-i0038560a_lg

Джон Кенеди беше последният истински президент на американците. Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада на площад Дийлей в Далас, Тексас.

Хората по света бяха ужасени от убийството. Невинен мъж на име Лий Харви Осуалд бе обвинен за убиeц. Дори и след побоите и мъченията, той не се призна за виновен. Не му беше позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата. Позволиха на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е бил Осуалд. Някои членове на комисията бяха известни масони. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също бе брутално убит! Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди и смъртта на американската демокрация.

Череп и кости. На снимката се вижда Джордж Буш – шести от ляво на дясно (стоящите прави).

1967 г.: Антъни Хилдър разкри мрежата на тайните общества в Америка. Бе обвинен несправедливо в хипноза на Сирхан Сирхан, който уби Р. Кенеди. Антъни Хилдър и Джордан Максуел разкриха обществото „Череп и кости“. Това тайно общество използва същите символи като нацистката СС. Експерти твърдят, че семейното богатство на Буш е от бизнес-сделки с Хитлер.

„Всевиждащото око“ на масоните е на банкнотата от 1 долар. Американски банки финансираха и двете страни през Втората световна война. Максуел разкри международния знак на фашизма на монетата от 10 цента. Американски банки продължиха да правят печалби от войни.

1980-те: Американски банки и британското правителство снабдиха Саддам Хюсеин с оръжие.

1987 г.: Американски компании за биологично оръжие продадоха на Саддам Хюсеин чума.

1991 г.: Ирак и Кувейт бяха разрушени от американско и британско оръжие. „Кувейт е освободен. Иракската армия е разбита. Нашите военни цели са изпълнени. С удоволствие ви съобщавам, че от днес в полунощ източно време, точно 100 часа след прекратяване на сухоземните операции и 6 седмици от началото на операция „Пустинна буря“, всички американски и коалиционни сили ще прекратят офанзивните бойни действия.“

Много войници загинаха от „Синдрома на Персийския залив“. Ваксини за превенция срещу химичните оръжия, които не бяха открити, убиха повече войници от войските на Саддам Хюсеин! Войната е голям бизнес! Затова Джордж Буш остави Саддам Хюсеин на власт! Горящите нефтени полета можеха да се видят от космоса и причиниха световно замърсяване на въздуха.
Март 1991 г.: Емирът на Кувейт се завърна у дома. Войници от Съюзната армия загинаха, защитавайки жестокият режим в Кувейт, който не дава право на жените да гласуват. Емирът заповяда всички палестинци в Кувейт да бъдат събрани. Някой бяха измъчвани и убити. Стотици палестинци просто изчезнаха! Другите мюсюлмански страни не реагираха. 400 000 палестинци бяха изгонени, защото Ясер Арафат е подкрепял бомбардировките на Ирак над Израел. На Саддам Хюсеин не бе предложена капитулация от Съюзните войски. Беше му позволено да задържи хеликоптери, закупени от Запада. Докато Буш си подсигуряваше нефтените полета, Саддам убиваше активисти за демокрация в Ирак. Операция „Пустинна буря“ не предприе нищо против режима на Саддам! Тарик Азиз, заместник-президент на Ирак:

Американците не се намесиха! Нужни ни бяха само няколко дни да се съвземем от изненадата, да организираме войските и ресурсите си и да въдворим мир и ред в южните области. Нужни ни бяха две седмици да го постигнем!

Нефтената компания на Буш направи огромни печалби след войната в залива. Цената на петрола по света почти се утрои. Американски банки и корпорации спечелиха от кампанията по прочистването. Британските данъкоплатци платиха за оръжията на Саддам чрез британската схема за износ на заеми. Иракски нефт започна да се изнася за САЩ в замяна на ваксини с изтекъл срок! Наложените търговски санкции доведоха до смъртта на 500 000 иракски деца! Докато Съюзните войски се изтегляха, Саддам Хюсеин започна терор над кюрдския народ.

1991 г.: Кюрди бяха принудени да напуснат страната си.

40% от иракския нефт е на кюрдска земя. Кюрди: „Саддам Хюсеин бомбардира, с хеликоптери, унищожава ни … не знам, видяха ни, но продължиха! Защо?! Ние сме хора като вас!“ Британците дариха милиони лири за кюрдския народ. Но ковчежник на фонда беше корумпираният лорд Джефри Арчър и кюрдите не получиха и стотинка.

11-ти септември 1990 г.: Буш прогласи Новият световен ред.:

Това, което е заложено на карта, е повече от една малка страна. Това е една голяма идея! Нов световен ред!

Дан Куейл – U.S. вицепрезидент:

Сега е най-подходящият момент да се установи Новият световен ред!

Михаил Горбачов – министър-председател на Русия:

Дори това не обяснява, защо светът се е променил толкова много, и защо се е устремил към Нов световен ред и нова цивилизация.

Антъни Джей Хилдър:

Всичко започна през 1967 г., когато разбрах, че не съм схващал цялостната ситуация, макар да съм мислел обратното. Не бях събрал всички парченца от пъзела, а това е един гигантски гео-психо-политически пъзел, изграден върху подсъзнателна, скрита и фалшива психологическа пропаганда. Нарочно е направен объркващ от окултната върхушка, която контролира не само САЩ, но и Великобритания. Тези Илюминати, които наричат себе си „Просветените“, заемат високи постове във властта и контролират банковата система.

Тайният символичен език на Новия световен ред, представен от Джордан Максуел…. „Американския долар

Американския 1 долар

На гърба на банкнотата се намира този символ, където пише „Annuit Coeptis“, което значи „Начинанието ни е успешно“ или „Начинанието ни е увенчано с успех“. Значи има някакво успешно начинание. За какво начинание става въпрос? Novus Ordo Seclorum. Novus означава „нов“, Ordo e „ред“, а Seclorum означава „светски“. Получава се „Нов Световен Ред“.

68f1e-bohemiangrove-1909a

Новият Световен Ред, за който говори Буш – е успешен.

През 1934 г. Федералният резерв успя да наложи пълен контрол върху финансовата система на САЩ и тогава казаха, че са успели. Защото този знак е символ, емблема на едно тайно общество, което масоните наричат „Илюминати“, немските-баварски Илюминати. Те са били тайно общество, основано в южна Германия, наречено „Илюминати“ или „Просветените“.

„Annuit Coeptis“, „Novus Ordo Seclorum“ – през 1774 г. баварските Илюминати изготвили план, какво ще правят в Америка и как ще го направят.

Триъгълникът на върха, облят в светлина, е египетският бог Хор – бог на древните египтяни, тъй като това е египетска пирамида, каквато има само в Египет. Тази пирамида е важен египетски символ. В египетската религия окото символизира Хор, „новороденото“ слънце. Името на изгряващото слънце било Хор. Той бил богът на слънцето в Египет. Хор бил богът-слънце, светлината на света. Затова бил изобразяван като слънце, от което се излъчва светлина. Древните египтяни вярвали, че слънцето е окото на бога, чрез което той наблюдава хората. И тъй като слънцето е блестящо, затова дори и днес наричаме гениалният човек „брилянтен“ или „блестящ“. Ето защо слънцето е било символ на божеството и неговото око.

Пирамидата има 13 слоя. Надписът под пирамидата (на долара) „1776“ в основата не означава годината на основаване на САЩ, както мнозина считат и няма нищо общо с нея. Както казах, това е според документ, публикуван през 1774-75 г., а през 1776 г. римските цифри се появяват на него в Европа. Именно през 1776 г. това тайно общество било основано и започнало дейност. Баварските Илюминати са основата на така наречената днес Колумбийска фракция. Тя се установила в САЩ веднага след основаването на младата държава. Затова днес има совалка „Колумбия“, филмова компания „Колумбия“, телевизия „Колумбия“, звукозаписна компания и университет „Колумбия“. Междудругото, телевизия „Колумбия“ – Columbia Broadcasting System (CBS) има за емблема „Всевиждащото око“! Затова и правителството на САЩ е в област Колумбия, защото тези хора притежават правителството. Те печатат парите ни и освен правителството, притежават и нас! Ние сме тяхна собственост. С други думи, тези хора печатат парите, управляват държавата и притежават нас и всичко около нас. Те правят законите и решават кой кого може да убие и на кого ще му се размине. Защото те създават законите и те решават.

Пирамидата има 13 слоя и надписът „Annuit Coeptis“ има 13 букви. Числото 13 е от изключителна важност за това тайно общество!

Имаме 13 ленти, 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. Има 13 зърна, 13 листа, 13 стрели. Едното крило има 32 пера, а другото 33. Всичко е съгласувано с числото 13. Това число е свързано с така нареченият масонски символизъм. Масони са създали тази банкнота. Всичко е съгласувано с числото 13 и отново обръщам внимание на факта, че тук имаме 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. В горната дясна част на банкнотата от 1 долар се вижда едно малко изображение. Но ако го увеличите, ще видите, че е малка сова.

Тя е символ на Бохемското общество, което се събира в Калифорния през последните две седмици на месец юли всяка година. Имам снимки на всички живи президенти с изключение на последния, събрани в Бохемската гора в Северна Калифорния, облечени в червени и черни роби, подобни на тези на Ку-Клукс-Клан!

Странна гледка са президенти, облечени като Ку-Клукс-Клан на кадри заснети със скрита камера от Алекс Джоунс. Те изгарят в жертва човешки образ върху олтар, в подножието на 13-метрова каменна сова. Според статиите и снимките в списанията „Елм“ и „Тайм“, президентите се срещат с индустриални лидери от цял свят, с редица държавни лидери и с най-важните бизнесмени. Те се събират в Северна Калифорния и изпълняват древен езически ритуал пред статуята на сова, след полунощ. Представете си тази картина! Всички бивши президенти, облечени като Ку-Клукс-Клан в черни и червени роби, застанали пред статуята на сова! Избрали са совата, защото е била символ, използван в Европа от тайните общества, и защото совата е мъдра и вижда в тъмното. Те също считат себе си за мъдри и знаят неща, които вие не знаете.“

„Никое тайно общество не може да устои на разобличаване“.

Лос Анжелис, август 2000 г.: Протест срещу корпоративния фашизъм: Семейство Буш са членове на тайното общество „Череп и Кости“ !!! Време е да се събудите!

Всекидневната ви е фабриката. Произвежданият продукт сте ВИЕ!

Антивоенен протест в Сан Франциско, февруари 2003 г.: „Това е! Нефтът е причината! Няма оръжия за масово поразяване! На Буш му трябваше нефтът!“
Leaders-13527273308

Най-голямата тайна на Тони Блеър… Масон ли е той?

Колко дълбоко е проникнала в световната политика мрежата на древните тайнствени Илюминати?

Ако прочетете някои книги за тайните общества, ще научите, че много водещи автори твърдят, че британският премиер Тони Блеър е високопоставен масон. Блеър е главен адвокат на кралицата, служба, водеща началото си от храма „Бар“, построен в Лондон от рицарите Тамплиери през 12-ти век. Според много автори, Тони Блеър следва традицията на масонско членство, както голям брой адвокати и съдии. По всяка вероятност Блеър е член на Стъдхолмската ложа, основана през 1591, която, освен на другите си места, се събира и в „Cafe de Paris“ в Лондон.

Премиерът защити ролята си на лобист в полза на богат лейбъристки дарител, който преговаряше да купи фабрика за стомана от румънското правителство. Г-н Блеър изпрати писмо в подкрепа на Лакшми Митал, индийски милиардер, който живее в Лондон. Г-н Блеър сподели, че писмото е било стандартно, написано по съвет на външното министерство. Опозицията обаче настоява за разследване на твърденията, че намесата му е решила сделката в полза на компанията на г-н Митал, която е регистрирана в карибски данъчен оазис.

Кореспондентът Норман Смит докладва: „Лакшми Митал дари повече от 100 000 лири на лейбъристите след изборите. Скоро след това г-н Блеър изпрати писмо на румънския премиер в подкрепа на успешната сделка
между компанията на г-н Митал и румънската фабрика за стомана.“

Тони Блеър е заобиколен от масони! Централата им е на ул. „Даунинг“. Блеър изкарва много пари вземайки тайно пари за „услуги“. Когато делата му се проучват, той лъже, за да създаде объркване. Ипотеката му струва 15 000 лири на месец. Официалната му заплата не може да покрие подобни разходи. Откъде взема допълнителните пари? …..

Един пенсиониран адвокат описа висшите адвокати като Тони Блеър, като високоплатени, професионални лъжци! Така че е малко вероятно Тони Блеър да си признае за членството си в тайно общество.
В едно нещо обаче можем да бъдем сигурни. Масонската мрежа в сърцето на британското общество не харесва да бъде проучвана и разследвана, особено що се касае по въпроса за членство.

Наскоро съставна комисия с председател Крис Мъленс откри, че столичната полиция и съдилища не желаят да заставят своите служители да разкрият дали членуват в тайни общества.

В поредица от смущаващи разкрития през 1970-те и 1980-те, британският автор Мартин Шорт оповести, че полицаи от Скотлънд ярд и други висши служители са масони и вземат рушвети от порнографи в лондонското
Сохо. Мартин Шорт изчислява, че всеки 1 от 6 полицаи е масон, и че днес има около 600 000 масони във Великобритания! 

Много масони заемат високоплатени служби в държавни учреждения, които oбикновено имат масонски храмове в същите сгради, поддържани с парите на данъкоплатците. Масоните в Шотландия имали обичай да организират паради по улиците. След разобличаването на корумпирани адвокати и съветници масони, британските масони се скриват от погледа на обществото и сега рядко маршируват публично. Обществената представа за тях била влошена от разкритието, че големият престъпник Кенет Ной и хората отговорни за кражбата на златото от склада на „Бринкс Мат“, всички били масони.

Като премиер Тони Блеър често се е срещал с кралицата. Тя самата е гранд-патронеса на международното масонство, чиято главна британска ложа е близо до ул. „Дриъри“ в Лондон.

В британското правителство работят огромен брой служители, магистрати, съдии, адвокати и чиновници, които от дълго време са масони.

Починалият автор на „Братството“, Стивън Найт, отбелязва, че масоните са проникнали във всички британски учреждения, в това число полицията и местната управа. Найт допълва, че Уестминстърският
дворец, дом на британския парламент, се използва и като място за срещи на поне 2 масонски ложи. Едната от тях се нарича „Нова масонска ложа за срещи“, която редовно провежда смразяващи кръвта ритуали и
церемонии в Уестминстърския дворец. Членове на парламента от всички политически партии се събират, носейки бели ръкавици и престилки от овча кожа, размахват церемониални кинжали и се кълнат във вярност един на друг.

Къде остава британската демокрация е една голяма загадка, но фактът, че тези тайни церемонии се извършват в сграда, поддържана с парите на британския данъкоплатец, поставя въпроса дали
масоните не се мислят за по-висши от обикновения британски гражданин.

Много изследователи твърдят, че британският премиер Тони Блеър, е висш масон от 33-та степен. Това е най-високата масонска степен и този елитен съвет на британското масонство има своя собствена централа на ул. „Дюк“ 10, която, според някои е свързана с ул. „Даунинг“ чрез таен подземен тунел. В централата на върховния съвет на 33-та степен има Червена стая, Черна стая и Зала на смъртта, които масоните използват за ужасяващи ритуали, основани на древен еврейски мистицизъм и енохийска магия. Веднъж посветени в 33-та степен, на масоните им се внушава, че са висши същества, и че човешкото население трябва да се счита за добитък!

Ако Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, то той върви по стъпките на предишни премиери, които всички са били членове на масонството – Рицарите тамплиери или Кръглата маса, основана от Сесил Роудс
след неговите завоевания в Зимбабве през 19-ти век. Уинстън Чърчил е бил също масон от 33-та степен, приет в Стъдхолмската ложа, през май 1901 г.

„V“- знакът на Бафомет е измислен от Алистър Краули.

Чърчил е бил и член на Ордена на друидите, които често се събират в Стоунхендж по време на пролетното равноденствие, докато хиляди полицаи ограничават достъпа на всички цивилни. Древните жречески ритуали в Стоунхендж обаче са безобидни в сравнение с убийствените и сатанински церемонии на масоните.

Повечето масони не преминават първите 3 степени. Те често са наричани „сините степени“. Всъщност, много масони дори не осъзнават, че отвъд 3-та степен „Майстор“ има по-високи степени. Високите степени на масонството са заети почти изцяло от хора с аристократично потекло или бивши военни офицери. Като цяло, малцина са тези, които достигат 33-та степен. С всеки изминат ритуален тест, церемониите стават все по-странни и включват древноегипетски символи, а на новопосветените им се дават титли като „принц“ или „рицар“.

Алистър Краули е черен магьосник и масон от 33-та степен.

Когато виждаме Тони Блеър заедно с Джордж Буш-младши, всъщност, виждаме двама рицари на тайни ордени. Според слуховете, Блеър е Малтийски суверенен рицар, а Буш е рицар на Евлогия. Титлата му е връчена, докато е лежал в ковчег, в централата на тайното общество „Череп и кости“ в Йеилския университет. Блеър и Буш твърдят, че основните им приоритети са демокрация и свобода, но и двамата са положили кръвни клетви за вярност на древни вавилонски, египетски и еврейски демонични богове! И двамата са заклети под страх от смъртно наказание да не разкриват тайните на масонските си ордени. И двамата са посветени в древната глобална мрежа на Илюминатите, която е обсебена от смърт и убийства!

Наистина ли сме управлявани от политици, които се съветват с духове-демони?

– Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Да, така е! Тази система е устроена като една голяма пирамида, която съдържа други по-малки, както са матрьошките, една в друга. Такава пирамида, например, е
британското правителство. Обикновените служители не знаят какви са истинските цели на върхушката. Същото е и в банките. Нисшите слоеве не знаят какво става по високите етажи и т.н. Всъщност, при всички „пирамиди“ има една шепа хора – „върхът“, които са единствените, които знаят как работи всичко. Другите са просто невежи пионки. Илюминати слагат само техни хора или такива, които няма да са проблем, на отговорните позиции във властта, които ще прокарат решения за развитие на техните планове. Понякога чуваме да казват – „Тези хора са навсякъде!“. Но те заемат големите служби във властта, защото – „Ако не си един от нас, няма да получиш помощ, за да се издигнеш и ако напуснеш нашата мрежа, ще ти устроим скандал или нещо, с което ще те свалим!“.

Затова хората, които се занимават с черни сатанински ритуали и заемат високи позиции във властта, са изключително много в сравнение с останалите хора, които нямат нищо общо с подобни неща. Така че отговорът е ясен, когато хората питат – „А премиерът на Великобритания замесен ли е?След като е премиер на Великобритания, значи е замесен!

И причината, поради която не може да се сложи дори цигарена хартийка между британския премиер и американския президент, демократ или републиканец, е защото и двамата отговарят пред едни и същи господари! И Блеър и Буш са две марионетки на кукловодите, които не се виждат. Те се страхуват много повече от онези в сенките, които им заповядват, отколкото от публичните реакции. Народът може единствено да ги свали от власт докато хората в сянка могат да им навредят много повече.

Години преди Блеър да стане премиер твърдях, че именно той ще бъде избран, че ще бъде издигнат и една от неговите задачи ще бъде да вкара Великобритания в Европейския съюз. Затова Блеър и Буш „пеят“ една и съща песен, защото едни и същи хора им дават текста. Да, Блеър е със сигурност e замесен, както и цялото кралско семейство. Те извършват своите ритуали в замъка Балморал.

Ако истината излезе наяве, а така и ще стане, хора като Буш, Блеър и кралското семейство ще трябва да бъдат „съживявани“ отново и отново, за да излежават присъдите си!“

Масонски умствен контрол. ЦРУ – агенция за внос на кокаин!

 • Тед Гандерсън – бивш главен специален агент на ФБР: „Бях агент на ФБР 27 години и в края на кариерата си бях старши специалист в отдела на Лос Анджелис. В съдилищата съм бил призоваван като експерт по
  престъпления, свързани с окултни и сатанински ритуали. Имам информация от различни източници, че съдии, прокурори, адвокати, лекари и други известни личности, включително актьори и спортисти, са замесени в подобни дейности!“

Сами Дейвис и Антон Ла Вей са основатели на църквата на Сатана.

Преди около 230 години е било основано обществото Илюминати, през 1776 г. Главната им цел е добре документирана и тя е Световно господство. Един от най-добрите начини за това, е да се контролира разума на
хората и така да се постигне контрол и господство.

Това, което се случва в Америка, въз основа на мои изследвания и разговори с много хора е, че хората, заемащи високи постове във властта, сиреч Илюминати, използват сатанински ритуали, за да подчиняват
хората и да ги правят жертва на тяхната програма за контрол на разума.

„Според мои разследвания, в САЩ има около 4 000 000 сатанисти!“

Ако множеството автори по въпроса за окултизма са прави, и Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, тогава неговият псевдохристиянски морал ще бъде компрометиран от факта, че дяволски богомолци
и висши масони са вървели по коридорите на властта ръка за ръка векове наред.

Масоните от висшите степени описват най-високопоставените си братя като висши генерали на Върховния съвет.

Има тайна дума, името на истинския масонски бог, което никой няма право да произнася публично. Това име е Я-Бул-Он. Демоничен бог на масоните от висшите степени! Масонският бог не е същият бог от Библията,
който масоните наричат Адонай. Християнският свещеник Кенън Брайън Брингли описва Я-Бул-Он като богохулно съчетание на еврейското име на Бога – Йехова и имената на езическите богове Баал и Озирис.
Масоните от висшите степени считат името Я-Бул-Он за най-свещеното и тайнствено име на божеството. Я-Бул-Он е богът на масоните, почитан в древността като Баал, чието име според Оксфордския речник е с еврейски произход. Баал бил главното мъжко божество на финикийците и ханаанците. За народите от времето на Стария завет, Баал бил самият дявол!

Според книгата на пророк Исая, дяволът или Сатана е паднал херувим, възстанал срещу върховния авторитет на Христос и Неговото управление и закон! След като Сатана причини с измама падението и смъртта на човека, той стана „князът на този свят“! Христос го нарeчe „лъжец и убиец“! Но сам Христос стана човек и дойде да ни изкупи от греха и смъртта!

Албърт Пайк е най-известният американски масон. Пайк е бил главнокомандващ и висш жрец на шотландското масонство в южна и западна Америка от 1859 до 1891 г. Шотландското масонство има собствена централа на 33-та степен в Единбург. Обединената висша ложа на Англия се опита да отрече, че истинският масонски бог е Я-Бул-Он, и че има нещо общо с дявола. Но Албърт Пайк описва Я-Бул-Он като символ на безкрайната и вечна божественост, хибридна дума, която от 2000 години е използвана за название на дявола!

14475_384405754980981_907239704_n

Албърт Пайк

На 14 юли 1889 г. Албърт Пайк изпраща следните указания на 23-ма висши шотландски масони по целия свят:

Ние се покланяме на един бог, но това е богът, който човек боготвори без суеверие! На вас висши инспектори и генерали, казваме следното – Можете да кажете на братята от 30-та, 31-та и 32-та степен, че масонската религия трябва да бъде доктрината за Луцифер! Луцифер е бог! Истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер!

Значи, Я-Бул-Он е всъщност другото име на дявола. Последната сричка „Он“ е кодовото име на древния египетски бог Озирис, който е бил богът на мъртвите. Няма съмнения, че шотландското масонство в Америка и
Великобритания е контролирано от високопоставени масони от 33-та степен, които почитат Сатана или Луцифер като техен бог!

 • Джордан Максуел – американски историк – „Милениум 2000“ – заснет през 1993 г.: „Говорим за окултните сили и тяхната пентаграма, която се използва от поклонниците на Сатана още от древността. Ако махнете петте върха на
  пентаграмата, ще получите пентагон. Пентагонът сочи към северната звезда, тъй като вавилонците вярвали, че там е събранието на боговете, от които се черпи сила за война.

Пентагона

САЩ е бомбардирала 50 държави след края на Втората световна война!“

 • Антъни Джей Хилдър: „Не трябва да допускаме синовете и дъщерите ни да гинат във войните на банкерите, за нефт, хероин, кокаин, злато или власт. Великият военен стратег Сaн Су е казал: Всички конфликти се свеждат до един, преди да започне битката. Досега не е имало битка, която да е спечелена дефанзивно. Но ние трябва да се подготвим като станем независими. Трябва да сме готови да направим това, което не е правено досега.
  Веднъж установен, врагът трябва да бъде унищожен!“

Масонски умствен контрол. Опетнената корона на Илюминати.

Кралица Елизабет – висш патрон на световните масони.

Истинското име на херцога на Единбург е Шлесвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург. Херцогът на Кент – един от най-висшите британски масони. Дядото на Джордж Буш-младши е спонсорирал Хитлер. Кралска немска диктатура. Американският елит е отпускал заеми на Хитлер. Той е имал подкрепата и на британското кралско семейство. Херцогът на Кент е начело на масонски парад.

Принц Филип

Кралското семейство изпадна наскоро в много неловко положение, след като стана ясно, че бащата на херцогинята на Кент е бил член на СС. Членове на СС са можели да бъдат само чисти арийски семейства чийто предшественици са произхождали от средновековните тевтонски рицари. Както повечето от кралското семейство, херцогинята на Кент е с немско потекло. Нейните немски прародители са били членове на тайната мрежа на Илюминати. Името на британското кралско семейство не е Уиндзор. Тяхното истинско име е Сакс-Кобург-Гота.

В книгата си „Забравената шотландска монархия“, негово височество принцът на Олбъни публикува древни хералдски документи, които разкриват истинското родословие на британското кралско семейство. Според тези древни документи, кралското семейство произлиза от древни еврейски племена от времето на Стария завет.

Кралица Елизабет I наричала Англия „Израел“ или „Йерусалим“.

„Според някои книги за масонството, които все още се намират в библиотеките, европейските масонски ордени твърдят, че има духовно същество, което е давало знания на „нашите тайни господари“. Така масоните наричат своите лидери. Те не знаят кои са. Никой масон не знае кои са истинските лидери на световната организация, затова ги наричат „нашите тайни господари“. Според написаното в тези книги, съществува едно малко духовно същество, което направлява масонството. Наричат го Йода. Изобразяват го като малко същество със заострени уши и го наричат още Йота. „Йота“ произлиза от „Юда“, което име се свързва с британско-израелското масонство от времето на основаването на Англия и затова днес англичаните се наричат още „британци“. Но има голяма разлика между британец и англичанин. „Brit“ на иврит означава „договор“, а „ish“ означава „мъж“.

Кралски немски евреи

По времето на кралица Елизабет I, нейният личен шпионин Джон Дий основал британската тайна служба. Джон Дий бил черен магьосник и член на таен алхимичен орден. Предполага се, че той е автор на древния ръкопис „Войнич“, който сега е собственост на университета в Йеил и се държи под ключ само на няколко метра разстояние от централата на тайното общество „Череп и кости“. Централа на тайното масонско общество „Череп и кости“ в университета Йеил. Херцогинята на Кент може да се срамува, че баща й е бил член на „СС“, но също така може и да е горда от факта, че съпругът й, херцогът на Кент, е един от най-висшите британски масони. Херцогът и херцогинята живеят в двореца Кенсингтън, който е и място за срещи на Кралската Алфа масонска ложа. Тази ложа е основана от херцога на Съсекс, след като станал висш майстор на Обединената висша ложа през 1813 г. Един от най-изтъкнатите й членове бил личният лекар на кралица Виктория, сър Уилиам Гал, който, според Стивън Найт, бил отговорен заедно с някои други известни масони, за убийствата на Джак Изкормвача в Лондон. Съответно, членовете на Кралската Алфа ложа в двореца Кенсингтън са наричани „принцове на кралската кръв“.

Тайни общества по целия свят с гордост заявяват, че техни членове са били гении като Моцарт, както и кралски особи. Но никое от тези общества не позволява на членовете си да говорят за ритуалите, които се
извършват при затворени врати в дворци и държавни сгради по целия свят. Няколко английски крале са практикували масонски сатанински ритуали, но всички тези черни сатанински тайни са добре маскирани „под плюшен килим“.

Орденът „Златна зора“ на Илюминати

Едно от най-влиятелните тайни общества, произлязло от баварските Илюминати, е орденът „Златна зора“. Основан е през 1887 г. от масона Уилям Уин Уесткот, който твърдял, че е разшифровал кодиран алхимичен ръкопис, съдържащ ритуали на посвещение на таен немски окултен орден. Уесткот вече имал солиден опит в практикуването на окултни ритуали. През 1865 г. той помогнал да се основе орденът „Societas Rosicruciana“, вдъхновен от еврейската магия на древната Кабала. Тези ритуали все още се изпълняват на събрания в Обединената висша ложа в Лондон.

Години наред, събранията на „Златна зора“ се провеждали в централата на белязаните масони в Лондон. Орденът „Златна зора“ бил изпълнен със скандали, тъй като висши масони се борели за контрол върху това влиятелно и тайно викторианско общество. През 1891 г. Уесткот губи контрол над „Златна зора“, а начело застава друг високопоставен масон-магьосник – Макгрегър Мейтърс. Заедно с поета У. Б. Йейтс, те създали нови магически ритуали, в които посветили най-старите британски аристократи.

През 1903 г. начело на обществото застава друг масон – А. И. Уейт. Ритуалите на „Златна зора“ били сходни с тези на древното магьосничество. В Олд Бейли, през 1901 г., двама членове на „Златна зора“, г-н и г-жа Хорас, били съдени за изнасилване. Те използвали техния ритуал на посвещение, за да омаят своите непълнолетни жертви.

Орденът „Златна зора“ бил типичен представител на масонството с добавени сатанински и сексуални мистериозни ритуали.

„Златна зора“ съществува и до днес.

През 1987 г. в Лондон бе проведена конференция в чест на 100-годишната история на обществото. Конференцията беше организирана от Изследователския тръст на херметиците, в чиято управа е маркизът на Нортхемтън. Той е изтъкнат високопоставен масон.

 • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Не случайно сатанистите извършват строго определени ритуали, включващи определени звуци, места, цветове и определени устни изказвания. Те не мислят: „Би било хубаво да кажем това“ или „Имате ли го в червено?“. Не, не! Това се прави, защото всичко в нашата реалност е вибрация. Съзнанието е вибрация, всичко е вибрация. По този начин функционира и астрологията.
  Когато се родим, позицията на планетите е определяща, те изпращат вибрации, които влияят на полето на трептене, в което се раждаме и затова сме повлияни по различен начин в различните периоди на годината.
  Те разбират това и постоянно манипулират тези полета на трептение, за да манипулират и нас.

Знакът на ордена „Златна зора”

Тези ритуали не са само традиция. Нека вземем за пример масоните. Ако попитате повечето масони, ще ви отвърнат, че те никого не манипулират. А ако ги попитате за техните ритуали, ще ви кажат: „О, не знаем. Правим разни глупости, носим странни дрехи заради някаква традиция. Понякога има хубава вечеря“. Те не осъзнават, че тези ритуали на посвещение се изпълняват, за да повлияят на участниците по строго определен начин, който позволява на съществата от другото измерение, които са част от фолклора на народите по Земята вече хиляди години, да извършат това т.нар.“обладаване от демони“. Това са духовни същества, които съществуват отвъд възприятието на петте сетива. Поради потискането на знанието за нашия произход, нашето манипулиране се превръща в детска игра.

Например, хората гледат и си мислят, че виждат всичко. Не, не, виждат само една малка част от реалността! Виждат малък честотен диапазон, който е достъпен за петте сетива. Например, ако пуснете „радио 1“, слушате него, а не „радио 2“.

Ако имаше котка тук, тя можеше да реагира на уж празното пространство. Но за нея това не е така, защото тя има по-голям диапазон на усет.

Точно отвъд диапазона на петте сетива има същества, които манипулират тази реалност на петте сетива именно чрез тези тайни общества. И един от ключовите моменти на общуване с тези същества е по време на сатанинските ритуали и срещи, когато чрез ритуала се създава такова вибрационно поле, позволяващо психическото и мисловно обсебване на тези хора. Затова се срещат много хора, които са познавали известни политици в началото на кариерата им и биха казали: „Този човек не е същият, когото познавах“! Духовно и емоционално е така заради това обсебване.

Много хора твърдят, че това е измишльотина и че може да е ставало във Вавилон, но не и днес. Моля ви се! Тази мисъл е най-добрият защитен механизъм на тази конспирация! Обсебванията на души са реалност!

Съществува невидимо царство на истински, но невидими безплътни същества! Елитът търси мощта именно на това царство. Те общуват със зли духове, които са отговорни за замърсяването, войните и унищожението на планетата Земя. Може би най-голямото предизвикателство пред хората е да разберат истината за тези духове, описани в Библията. Всички имаме дял в разобличаването на сатанинския елит! В просвещаването на онези масони, които не знаят, че истинското естество на тяхната мистична религия е всъщност поклонение пред Сатана и че всички масонски ритуали и символи имат една-единствена цел – да отворят вратата (кралската арка) за общение със злите духове-демони и истинският бог на масоните – Луцифер, който е самият дявол и Сатана!

Вие сте или част от проблема, или от решението!

666 – числото на звяра! (Откровение на Йоан 13′ 18)

„Тук е нужно мъдрост. Който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек. А числото му е 666“.

ВНИМАНИЕ! Илюминати са силно заинтересовани да объркват хората по отношение правилното разбиране за числото на звяра и неговото значение!

За да разберем правилно този въпрос, е важно да вникнем в същността на описания в Библията символ – Звяра! В първите векове на християнството изследователите на Библията установили, че Звярът е символ на езическия Рим, който бил наследен от папския Рим!

По времето на Реформацията изследователите били единодушни. Звярът е символ на папския Рим! А човекът на греха е самият папа! Богохулната титла на папата е VICARIUS FILII DEI – Наместник на Божия Син! Събирайки
цифровите еквиваленти на римските букви, получаваме 666
!!! Ватиканът е върхът на конспиративната йерархия на Илюминати!

Орденът „Илюминати“ е създаден през 1776 г. от йезуити! А орденът на йезуитите е създаден през 1534 г. с една специална цел! Да организира контрареформация и да унищожи протестантството! Да погребе истината, че римската църква е ЗВЯРЪТ!!! Която е изгаряла и забранявала Библията и избила милиони християни!!! По най-жесток и садистичен начин !!

Най-известният член на ордена „Златна зора“ е бил призналият се за сатанист Алистър Краули, който се представял за „Звяра“. Краули е една от култовите личности, изобразени на албума на Бийтълс – „Клубът на сержант Пепър и самотните сърца“. Краули опитал да установи контакт с дявола през 1898 г. и тогава за пръв път се свързал с ордена на „Златната зора“.

През 1900 г. Краули вече е бил сред британския елит, споделяйки знанията си за поклонение на дявола с водещи политици масони, аристократи и кралски особи. Краули постоянно се занимавал с окултизъм и нямал друга работа, която да пречи на неговото увлечение към масонството и сатанизма. В книгата си „Признания“ Краули твърди, че е бил посветен в масонството, в англо-саксонската ложа в Париж. В нея той описва също как е станал „Майстор“ в една от най-старите и уважавани ложи в Лондон – Стъдхолмската ложа, в която, според слуховете, членува и Тони Блеър.

aleister11

Краули споделял ентусиазма на Албърт Пайк за общение с дявола. В книгата си „Магия“, Краули пише: „Дяволът е змията Сатана! Той е животът и любовта! Той е светлината и неговият зодиак е Козирогът – скачащият козел! Той е божеството!

Тайните общества често изобразяват козела на Мендес, седящ в позата на Бафомет. Статуя на Джордж Вашингтон, който самият бил висш масон, показва един от бащите на Америка, седящ в същата окултна поза, както описания от Краули дявол с глава на козел! Джордж Вашингтон – масон, робовладелец и пръв президент на САЩ.

През 1912 г. Краули става британския лидер на „Ordo Templi Orientis“ (O.T.O), който орден бил директен наследник на баварския „Илюминати“. O.T.O било тайно общество посветено на сатанизма!

Краули установява също ритуалите на посвещение до 33-та степен на шотландското масонство. Той твърдял, че създаването на О.Т.О преустройвало масонството обратно към немските корени на Илюминати.
Краули не искал нищо друго освен „да танцува с дявола“! Проявявал нетърпимост към добрия вид на някои масонски ритуали. Той описвал масонството от ниските степени като зловещ съюз за политически интриги и измами!

Малко хора знаят, че масонството е отдавна инфилтрирано от йезуититеАлбърт Пайк е бил също йезуит и съконспиратор с йезуита Мацини! Истинските „невидими“ господари на масонството са черните „исусовци“! Масоните са били и винаги ще бъдат пионките на господарите от Ватикана! „Братството на смъртта“ на Буш. „Череп и кости“ – Американските Илюминати. Не е случайно, че напоследък все повече се говори за масоните!

Мнозина автори и изследователи пишат и говорят за масоните, но пропускат (целенасочено или не) най-важната част от цялата история!

Истината, че Ватиканът стои на върха на пирамидата, наречена „Илюминати“!

Истината, че Орденът на йезуитите или „Обществото на Исус“ командва най-зловещата религиозно-политическа система на планетата Земя!

Истината, че върховният генерал на черните „исусовци“ e черният папа!

Истината, че римската църква е организаторът на Трите световни войни и безброй зверски кланета от древността до наши дни!

Истината, че тронът на Сатана е в Рим !!!

Подсъзнателни послания

 • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Телевизията е масов хипнотизатор на хората по света. Всяка една минута ни се внушава определена представа за реалността. И тогава, след като
  представата е внушена, когато приемаме информация чрез зрението, ние я редактираме на базата на тази представа. Така че световното население се подлага и страда буквално от една масова хипноза!
  Какво казваме за хората, които са започнали да виждат манипулацията, която не са виждали преди това? Какво казват и те самите за себе си? Казват: „Събудих се!“. Точно това са направили! Хората са започнали
  да виждат, сякаш някои хипнотизатор е щракнал магически с пръсти! Телевизията е най-големият хипнотизатор на света! Това е истинската причина за нейното създаване!

Послание на медийна фондация

Откъде получава тя представата си за света? На кого ще иска да подражава? Какви ценности ще има? Чие дете е тя? Вашето… или на телевизията? Върнете децата си! Изключете телевизора!

 • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Ако човек започне да изследва подсъзнателните послания на телевизията, ще се изуми от тяхната мащабност! Съзнанието ни е подложено на множество такива
  послания. Ето един интересен пример. Доказано е, че около 1.5 секунди преди съзнанието да реши да се извърши дадено действие, да се мръдне ръка, да се говори и т.н., 1.5 секунди преди да се извърши това действие, електрическите сигнали в мозъка вече са го задействали. Според мен, съзнателното мислене преживява и наблюдава реалността, докато подсъзнанието е нейният създател, генератор. Затова
  Илюминати се стремят да повлияят подсъзнанието на човека чрез скрити и тайни подсъзнателни послания. Това значи, че съзнанието не долавя тези послания, но подсъзнанието попива всичко като гъба. Затова те
  внушават определени мисли в подсъзнанието, които после преминават през съзнанието и ние си мислим, че това са наши мисли, а всъщност са чужди, внушени на подсъзнателно ниво.

 • Откъс от филма „1984“ на Джордж Оруел: „Тези плъхове бяха хванати преди седмица в канализацията. Когато вдигна пластмасовата врата, гладните плъхове ще се изстрелят като куршум. Обичайно наказание в древен Китай. Направете го на Джулия! Не на мен! На Джулия!“

Плъхове

 • Дейвид Айк: „Тази подсъзнателна манипулация вече е използвана в политиката. Имаше инцидент по време на изборната надпревара между Буш и Ал Гор, когато излъчиха предаване против Гор. В него имаше подсъзнателно послание с плъхове, но беше нужно да се пусне записът на по-ниска скорост и на екрана се появяваха плъхове като анти-Гор агитация.“

Как се става президент на САЩ в 10 лесни стъпки!

Трябва да имате дядо, натрупал богатство от заеми към Хитлер! Трябва да имате баща, член на най-страховитото тайно общество на света! – (има и по-страшно!) Бъдете най-мърлявото хлапе в училище! Бъдете и най-глупавото хлапе в училище! Избегнете военния набор за Виетнам! Станете алкохолик! Станете член на най-сатанинското тайно общество в Америка! Уредете си пари от корумпирани корпорации! Преструвайте се на испанец! Изтрийте хиляди поддръжници на опонента ви от избирателните списъци! Особено ако са чернокожи! Накарайте приятелите на татко си да направят ново преброяване! Обявете победата си преди изборите да са приключили! Уверете се, че брат ви отговаря за преброяването!

 • Джордж У. Буш: „Не вярвам други щати като Флорида да подложат на съмнение резултатите. Всичко върви по-добре отколкото мислехме и аз се чувствам добре.

Първото име на „Череп и кости“ било „Братството на смъртта“. Джордж Буш-младши, баща му Джордж Х. У. Буш и дядо му Прескот Буш, са били посветени в това страховито общество, основано в 1832 г. в университета Йеил, от Уилям Хънтингтън Ръсел. От семейството му произлизат най-големите контрабандисти на опиум в Америка. Джордж У. Буш е бил приет в „Братството на смъртта“ през 1968 г. Церемонията  се извършила в централата на обществото, която е каменна сграда без почти никакви прозорци. Тази сграда тип мавзолей е известна като „Гробницата“. В нея има малък вътрешен двор и вътрешна зала, в която кандидатите за приемане мастурбират легнали в ковчег, и колекция от артефакти, считана от членовете за свещена. Членовете се наричат „скелетници“, независимо от пола им. Много от артефактите в централата са откраднати от членовете на обществото. За да докажат верността си към „Братството на смъртта“, „скелетниците“ са ограбвали гробове, носейки човешки черепи и скелети в „Гробницата“, които поставяли в стъклени витрини. Вече близо 40 години Джордж У. Буш е активен член на това най-кръвожадно, окултно и тайно общество. Той е предан преди всичко на своите съ-скелетници, а не на американския народ!

За да докаже предаността си към „Череп и кости“, Прескот Буш, дядо на Джордж У. Буш, жестоко осквернил гроба на вожда на апачите Джеронимо. Прескот Буш ограбил гроба му и поставил черепа му във витрина заедно с другите притежания на ордена, които включват сребърни прибори от щаб-квартирата на Хитлер „Орлово гнездо“ в окупираната от нацистите Австрия.

Добре дошли в тайния сатанински свят на братството на смъртта „Череп и кости“! Добре дошли в извратения свят на семейство Буш! Централата на „Череп и кости“ е в двора на университета Йеил.

Йеил е дом и на други по-малко известни тайни общества като „Свитък и ключ“. Александра Робинс е американска журналистка, написала книга за „Череп и кости“ на име „Тайните на Гробницата“. В книгата си тя проследява произхода на този култ, който бил финансиран от компанията на Ръсел в началото на 19-ти век. Компанията на Ръсел не била нищо повече от империя за търговия с опиум, която и до днес е основният предприемач на „Череп и кости“.

Уилям Ръсел пътувал из Германия през студентските си години и се сприятелил с последовател на баварските Илюминати. След завръщането си в САЩ в началото на 19-ти век, Ръсел използвал част от семейното богатство от търговията с опиум, за да финансира построяването на „Гробницата“ в Йеил. Ръсел посветил някои от своите съученици, измежду които и Алфонсо Тафт, бъдещият военен министър и посланик в Русия. Синът на Алфонсо Тафт станал по-късно президент на САЩ. Така се слага началото на традицията за членство в „Братството на смъртта“. Тази традиция продължава и до днес. Висшите скелетници окуражават младите членове да се женят помежду си и техните синове и дъщери да следват стъпките на родителите си, ставайки последователи на този най-сатанински орден.

В холивудския филм „Братството на камбаната“ виждаме церемония на посвещение, която е обичайно явление в дворовете на американските елитни тайни общества. Филмът е алегория за „Череп и кости“, както и филмът „Те живеят“!

Откъс от филма „Братството на камбаната“:

 • Г-н Патерсън, това е г-н Дънинг.

 • Г-н Дънинг, устава и препоръките на Братството, моля. Кълнете ли се, че след като препоръките и уставът са ви били поверени досега, само вие сте ги чели и не сте споделяли съдържанието им с никого друг?

 • Кълна се.

 • След като се заклехте, готов ли сте да продължите?

 • Готов съм.

 • Г-н Дънинг, повече от 200 години „Братството на камбаната“ приема членовете си пред тази камбана и с една и съща церемония, при изгрев слънце. Преди 22 години г-н Патерсън стоеше на вашето място,а аз
  станах негов инспектор, както г-н Патерсън е сега ваш. Някой ден, г-н Патерсън ще стои на южната позиция, а вие ще посветите нов член и ще му станете инспектор. Така се предава приемствеността в Братството.
  И ще е така дълго след смъртта на всички ни. Но тази приемственост зависи от едно нещо… Подчинение! Безусловно подчинение! Всеки път, когато ви се обади г-н Патерсън, за да изпълните дълга си, трябва да се подчините! Без значение какво се иска от вас! Това може да е утре, след 20 години или никога. Няма да се искат пари, а
  дело на преданост, доказателство за лоялност към „Братството на камбаната“.
  Ако имате нужда от нещо, свържете се с вашия инспектор и той ще се погрижи да се уреди. Готов ли сте за клетвата?

 • Готов съм.

 • Клетвата, господа!

 • Аз, Джак Дънинг се кълна, че няма да разкривам тайни на „Братството на камбаната“, ще уважавам събратята си както уважавам себе си, ще постъпвам спрямо тяхната воля, ще браня интересите им все едно са
  моите собствени и затова давам в залог честта, притежанията си и живота си!

 • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Все още ми е трудно да повярвам, че мога да имам всичко, каквото поискам.

 • Всичко, което може да има човек с пари, привилегии и добри връзки!

 • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Мина ми през ума, че сме част от върхушката.

 • Не част, а самата върхушка!

Окултната аристокрация на Америка

В своята невероятна книга американската журналистка Александра Робинс твърди, че е разкрила план на „Череп и кости“ за контрол над света. Не може да не се отбележи фактът, че през 170-годишното си съществуване, „Череп и кости“ има членове на най-влиятелните позиции по целия свят. Нови членове заемат лесно високоплатени служби в банки, медийни организации, държавни агенции и големи корпорации, които правят огромни печалби от военни договори с държавата. Някои изследователи твърдят, че всички членове плащат десятък на обществото като гаранция, че децата им ще станат членове на „Братството на смъртта“. „Череп и кости“ избира своите членове измежду американската аристокрация. Няколко поколения на сем. Буш са участвали в 6 сатанински ритуала заедно с членове на богати семейства, които са собственици на някои от най-известните американски марки. Основанo на ритуалите на баварските Илюминати, „Череп и кости“ има около 900 членове по целия свят (може би са повече).
Джордж Буш-младши бе поканил петима от своите съ-скелетници на важни постове в правителството, включително Уилям Доналдсън, който оглави американските комисии за сигурност и валутни операции. При своето посвещение в „Череп и кости“, кандидатите се заклеват да отричат завинаги членството си. Психологическото и умствено програмиране и промиване на мозъци, които се извършват в „Гробницата“ могат само да се гадаят, защото никой скелетник досега не е нарушавал клетвата си за мълчание.

Студенти в Йеил често са споделяли, че в нощите на церемонии се чували ужасяващи писъци от вътрешността на „Гробницата“.

Някои казват, че кандидатите са карани да се борят в кал и дори са бити. Тази техника се използва от ЦРУ и други специализирани служби, с цел да изтощят субекта психически и физически чрез програма от наказания и ругатни. След като волята на кандидатите е пречупена и са издали сексуалните си тайни на по-висшите скелетници, те се изправят голи, за да участват в ритуал на новорождение, осмиващ християнското кръщение, а скелетници, облечени като папата и дявола, изпълняват ритуала.

Рон Розенбаум е журналист, който работи за „Ню Йорк Обзървър“. Той заснел тайно ритуала на посвещение, от върха на една сграда, близо до централата на „Череп и кости“.

Някои членове на ордена са облечени като дявола, папата и персонаж, подобен на Дон Кихот. Ритуал на „Череп и кости“, заснет през 2001 г. от Рон Розенбаум.

„Папата“ носи бял пантоф с монограма, който се поставя върху каменен череп. Всеки нов кандидат се отвежда в една зала, където други членове произнасят сквернословия и го малтретират. На кандидатите им се внушава, че са висши същества, част от привилегирования елит, който използва войни, терор и глад, за да контролира човешкото население по света. Тази безчувствена философия е представена във филма „Черепи“ (1999).

„През годините е имало няколко взлома в Гробницата, която е централата на „Череп и кости“ в Йеилския университет. Измежду артефактите са намерени списъци с членове на друго тайно общество, чиято централа е
на същото място и се казва „Свитък и ключ“. След изследване на материалите, става ясно, че „Вълча глава“, „Фи-бета-капа“, „Свитък и ключ“ и „Череп и кости“ са все разновидности на баварските Илюминати (йезуитите)!“

„Един по един, всеки нов член коленичи и се кланя пред „Дявола“. Гола жена бива церемониално изнасилена с кинжал. „Дяволът“ поставя всеки нов кандидат в ковчег с панделка, завързана за неговите гениталии!
Всички трябва да признаят историята на сексуалния си живот докато мастурбират! След като личните им тайни са известни на съ-скелетниците им, новите кандидати биват заплашени с изнудване, ако разкрият тайните на този масонски орден. После, облечени в дълги роби, биват прекръстени с ново окултно име. Донкихотският персонаж докосва всеки кандидат по рамото със сребърен меч и обявява: „Съгласно ордена ни, те посвещавам в Рицар на Евлогия„.

Можем да разкрием, че окултното име на Джордж Буш-старши е Магог. Това е името на армията на Злото, командвана от Сатана, която ще дойде на Земята, за да унищожи царството Христово.“
(Ще продължаваме ли да спим! Ще допуснем ли да се случи наистина това!)

Божието Слово казва: „И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро„! И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той ще биде хвърлен в огненото езеро“ (Откровение 20′ 10-15)!

Всеки от американските „Айви лига“ колежи (Бръшляновата лига, или още Айви лига (Ivy league), е спортна организация на американски висши училища, които се намират в североизточната част на Съединените американски щати. Тя включва следните 8 училища: Харвардски университет, Принстънски университет, Йейлски университет, Колумбийски университет, Университет „Корнел“, Пенсилвански университет, Университета „Браун“ и Дартмутски колеж.) има собствен клон на Братството на смъртта „Череп и кости“.

Те превръщат децата на американския елит в бъдещите лидери на индустрията, банковото дело, правото, военните и медиите. Центърът на тази конспирация на елита е университетът в Йейл.

Последните трима президенти са следвали в Йейл, както и експертът по тероризъм Пол Бремър-трети, който управлява Ирак от името на Буш и Чейни и тяхната „Череп и кости“. Членове на англо-американската мрежа на Илюминати споделят същата философска система. Те вярват в една всемогъща свръх-държава, управлявана от един световен лидер.

 • Антъни Джей Хилдър: „Ако Илюминати успеят и мечтата им се сбъдне, ще настане истински ад на Земята! Това е целта на Новия световен ред – жив ад! Това ще бъде най-лошият сценарий и кошмар на Джордж Оруел.

Диалектическата политическа система не е измислена от Карл Маркс, а от Хегел, Вихт и Кант. Тези немски философи вярвали, че може да се създаде промяна в обществото чрез конфликт. Това може да е, например, политически конфликт. Конфликт между леви и десни убеждения. От този конфликт се ражда нова политическа система, която е синтез от двете убеждения. Звучи доста невинно, но е факт, че диалектическата система се използва също и във войните.

Планът на Хегел, който се осъществява в момента, е да се създават конфликти и войни. Чрез създаването на войни се постигат няколко неща.

Първо, компаниите, които произвеждат ракети, оръжия, куршуми, униформи и всички военни продукти, всички те правят огромни печалби.

Второ, така се постига намаляване на мъжкото население.

От 1950 г. разполагаме с няколко доклада от източници, черпещи информация от ЕС, британското и американско правителство, които препоръчват унищожаване на населението.

Има няколко плана, които мислим, че са задействани. Явно войните са един от начините за обезлюдяването на Планетата.

Войни!

Освен създаване на изкуствени конфликти и войни, философската система на Хегел, която е следвана от „Череп и кости“, както и от групата „Всички души“ в Оксфордския университет, тази система изисква пълно подчинение на всички в обществото. Идеята за свобода, както и свободата на мисълта, свободата на индивида да живее живота си както поиска, не фигурират въобще в системата на немеца Хегел. Всъщност, Хегел заявява, че личността трябва да е 100% подчинена на държавата, а държавата трябва да приеме образа на Господ. Война срещу свободата!

В системата на Хегел държавата е всемогъща, така че трябва да се запитаме какво е държавата? Държавата е елитът! Държавата е кралската аристократична йерархия, хората, които могат да живеят както пожелаят, защото са свръх-богати!

Нека поговорим малко за свръх-богатство и свръх-богати хора. След срещите ми с някои от тях, мога да ви кажа че са много по-различни от мен и вас!

Когато говоря за свръх-богатство, нямам предвид Пъф Деди, който има 3 бентлита. Говоря за свръх-богатство! Семейно богатство, наброяващо милиони още през 19-ти век. Като погледнем тази йерархия от аристократи и кралски семейства, можем да видим, че те са държавата! Те са хората, на които служат „роботите“ – държавните служители, и които движат „машината“ на държавата. Държавните служители се кълнат във вярност към елита. Когато някой постъпва на държавна служба, той не полага клетва да служи на британския народ, а да служи на монарха!

Същото е, когато някой става шпионин. Постъпвайки в МИ-5 или МИ-6 или някоя друга тайна служба, ръководена от британското правителство, той се заклева да служи вярно на монарха, а не на британския народ!“ Докато американският народ пее американския химн, най-властните хора в САЩ и Европа отдават почит на древния символ на „Братството на смъртта“. Авторът на книгата „Кой какъв е в американския елит“ разкрива, че орденът „Череп и кости“ окуражава членовете си да се женят помежду си, запазвайки по този начин огромното си богатство в самото общество.

 • колаж: „Добър вечер. Днес, уважаеми сънародници, нашата демокрация и свобода бяха нападнати. Америка стана обект на атака, защото сме най-яркият фар за злото и най-лошото от човешката природа. Насочил съм всички ресурси на разузнаването и изпълнителната власт да открият тези, които искат мир и сигурност по Света, за да им въздадем справедливост. Няма да правим разлика между терористите, извършили атентатите, и жертвите на американската икономика. Армията ни е зла и подготвена! Страната ни е зла! Агресивна и смъртоносно зла! Всичко, което е зло, се посреща със зло и никой няма да попречи на това зло да засияе! От името на американската мощ, по-силна от всички нас, благодаря на държавните лидери, които ни подкрепиха финансово. Америка и нашите приятели и съюзници-терористи, се обединяваме с всички, които искат хаос и ужасно зло! Обединяваме се да спечелим войната срещу всичко, което е добро и справедливо! Никой никога няма да открие виновниците!“

Септември 1999 г.: Конгрес на Световната търговска организация в Сиатъл, САЩ и Май 2000 г.: Конференция на Световната банка в Прага, Чехия – полицията разпръзква тълпата със сила, водни струи и газ.
 • Джордж Буш: „Вярвам, че Америка е готова за ново начало!“

Ноември 2000 г.: Джордж Буш си присвоява президентството. Доверието в изборната система е изгубено.

Юни 2001 г.: Конференция на Г8 в Геноа, Италия.

Юли 2001 г.: Джордж Буш дава на талибаните 132 милиона долара.

Похитителите на самолетите на 11.09.2001 са били агенти на ЦРУ !!!

Осама Бин-Ладен трениран като агент на ЦРУ.

Документ доказващ, че Бин Ладен е бил в ЦРУ – Кодово име Тим Осама.

Джордж Буш е знаел за подготовката на атаките !!! Днес е доказано, че кулите на Световния Търковски Център са били взривени с нано-термит!!! Екип от учени към Копенхагенския университет откри в останките на Световния Търковски Център невзривени частици нано-термит!!!
Стотици очевидци и пожарникари докладваха за взривовете в Световния Търковски Център!!!

Бе доказано, че на борда на самолетите не е имало пасажери и терористи!!!

Бе доказано, че самолетите са били управлявани дистанционно!!!

Бе доказано, че Пентагонът е бил ударен от ракета!!!

Януари 2002 г.: Буш нападна Афганистан и пое контрол върху полетата с опиум.

Оръжия за масово поразяване

20 март 2003 г.: Буш нападна Ирак и пое контрол върху нефтените полета.

Март 2003 г.: 9800 цивилни афганистанци убити от американските нашественици!

Ирак: 1.6 милиона жертви!

2003 г.: Тони Блеър подкрепя Буш за инвазията в Ирак.

2004 г.: Окупацията на Ирак и Афганистан струва 2.2 милиарда долара НА ДЕН!!!

Нови закони за вътрешна сигурност обезсилват конституцията на САЩ!

ОПИУМ: Бизнесът с наркотици на елита!!!

„Череп и кости“ е основано с пари от опиум. Пенсионираният полковник Бо Гриц интервюирал войници след войната във Виетнам. Те му открили, че Джордж Буш-старши и Ричард Арматаж са били начело на контрабандата на опиум по време на войната във Виетнам! Афганистан е най-големият производител на опиум в света и след нахлуването на САЩ през 2002 г., отглеждането на мак е достигнало зашеметяващи размери. Британското правителство спонсорира фермери на опиум, които да насаждат огромни полета с мак. „BBC“ потвърди през април 2004 г., че след окупацията на Афганистан от британските и американски сили, производството на мак е достигнало рекордни размери!

Скелетниците никога не са имали такава идеална възможност да вървят по стъпките на предците си и да започнат контрабанда на опиум! Американската и британски военни машини се командват от хора, заклети във вярност на зловещите демонични богове на Илюминати! Те жертват живота на вашите синове и дъщери на олтара на Всевиждащото око!

Пригответе се за страшните събития, които предстоят!

Кулминация на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г.!

Колапс на Световната финансова система и най-голямата икономическа депресия в историята на човечеството!

Изкуствено предизвикани природни катаклизми!

Потърсете информация за програмата за депопулация!

Тя е написана върху окултния монумент на напътствените камъни в Джорджия!

Не вярвайте на лъжите за епидемиите!

Световният елит от години разпространява биологични агенти и вируси!

В никакъв случай не се ваксинирайте с ваксини за грип! Те съдържат живак, формалдехид, скуалин, нано-частици, други вредни компоненти, вируси с неизвестна генетична верига! В никакъв случай не ваксинирайте децата си! Ваксините са БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Търсете истината СЕГА, защото в скоро време използването на Интернет ще стане трудно достъпно или въобще недостъпно!

Съвсем скоро целият свят ще бъде хвърлен в тотален ХАОС!

Телевизията ви промива мозъка и ви отдалечават от изследването на събитията, които се случват в момента!

Молитвите ще са ви много необходими в предстоящите страшни събития!


Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни за да достигнем до повече хора!

124 мнения за “ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята

 1. Анонимни България, поздрави за осветляване на повечето истини за това , кой е робовладелец на човевеството през вековете. Започнете да публикувате и повече информазия, статии, видео с познаватерна цел от Ютуб и др.сайтове за Най-Голямата Заблуда за човечеството, създадена от йезуитите, масоните и илюминатите – За нашата прекрасна ПЛОСКА Земя, създадена от Твореца, така както е създал и самите нас и всичко на нея! Няма “космос“ няма “планети, галактики, слънца, метеорити, комети“ Прочетете трудовете най-вече на Ерик Дубей – Президент ПЛ, Организирайте поредната Конференция (Форум) за нашата Земя, раздавайте листовки, просвещавайте!

 2. Влез в Wikipedia за да се убедите в истината от написаното на автора тук ! То е че няма човешки прогрес ,никога не е била цел към път човешки прогрес. Цялата наука от на и за прогрес е „0“( демо-креация )

 3. Окото над пирамидата на еднодоларовата банкнота не е всевиждащото око на Бог.
  Това е бродещата душа на заточения в нея.
  „Сатана“ иска да излезе на свобода, но човечеството все още не способно да му помогне, въпреки опитите да се отвори вратата на главната погребална камера с робот.
  Въпреки, че е заточен, „Сатана“ има примамливо въздействие върху слабите души. И те му се подчиняват, водени единствено от жаждата си за низши духовни изкушения.
  Сказанието е: „Когато Свинксът изчезне, Земята ще спре да съществува“.
  Все още душите ни са тъй слаби че лесно се огъват пред волята на „Сатана“, затова все още не бива да му се позволява да излезе на свобода. Излезе ли – с нас е свършено.

  • Съгласен съм с всичко. Но за будистите и за православните християни несъм,защото нали самият христос отказва хората от вярата в Господ. За това и будистите,които са ръководени от индия са в схемата и всичко е взаимствано от бакхават гита и другите индиски сатанински богове и богини. Как да се свържа с вас и да си бъдеме полезни на нас и на нормалните хора около нас?

  • Прочетох ти коментара и ми стана интересно,според теб кои са тези „слаби души“ или кой може да се нарече „слаба или силна душа“? В днешно време всеки има право да вярва в каквото си поиска той, което е библейско и има стих за т’ва, че Бог ни предоставя шанс да избереме добро или зло, но исках да те попитам според Сатана не е ли сред нас? Аз мисля, че той не подбира каква душа си или по-точно какъв ти е критерият за „слаба и силна душа“? P.S Нямам за цел да се заяждам просто ми стана интересно мнението ти!

 4. Другари,всичко е много по-просто! Всички тези „илюминати“ са банда разбойници които чрез мили думи: нов световен ред,демокрация,свобода ,равенство,братство и др. подобни заблуди,целят да завладяват все повече от земните богатства за свое лично ползване! Другото е приказки от 1001 нощ!

 5. Съгласен съм с доста неща от тази статия.В последно време започнах доста да се интересувам от извънземния живот, ,има неуповержими доказателства за съществуването им .има и неуповержими ,че те са на Земята, също така присъстват и неуповержими доказателства че много хора са били отвлечени от тях с цел да бъдат проучвани и да се вършат експерименти върху тях ,след това биват върнати като техните спомени биват заличени .Има един руски документален филм Мъже в черно в който конкретно се говори за това .Отделно Папата през 2009 г. също изказа мнение че скоро ще се разкрие истината за тях.Наскоро министър от Канада застана пред съд и изказа доста конкретни неща като наименува включително и техни раси.След доста проучвания които направих достигнах до следния анализ Въпросните илюминати също така се наричат Кабала ,това е група която контролира световната банка,петрола Америка ,Англия… включително и Папата,което ще рече доста голяма част от света.Въпросния нов Световен ред наистина съществува ,но с намесата на Русия техните планове леко се объркаха , но замисъла ще продължи.Отделно има неуповержими доказателства,че Американските военни служби притежават извънземни оръжия включително извънземни кораби,това също може да се каже дори и за Русия .Което ме вкарва в още един замисъл,дали тези ложи не комуникират с извънземни и дали тези големи Велики сили като Русия и Америка всъщност комуникират с различни по вид извънземни ?Имам предвид руски ложи комуникират с един вид извънземни а американските Кабала комуникират с друг вид ?
  Този Нов Световен Ред проработи дори и в България ,планът райън ъп .Какъв е всъщност замисъла на този НОВ СВЕТОВЕН РЕД ?Според мен,стъпките са тези :Държавната и собствеността на хората бъде превзета ,заличаване на националстта на народите ,заличаване на традициите ,натрупване на държавен дълг непосилен завръщане,заличаване на моралната ценностна система ,кръвомешателство,изгубване на духовното,разединение на народа,унищожаване на образованието -според мен всичко от тези стъпки които посочвам се осъществиха в България през последните 15 години.
  Гледайте РИСКИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ДА ВИДИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ХОРА КОИТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН СЪЩЕСТВУВАТ С КАЧЕСТВА ПОДОБНИ НА ИСУС ХРИСТОС- МЪЖЕ В ЧЕРНО

  • Човече откритие са пирамиди на над 30 000 години това означава че много пред и това извънземните са били на земя та, задължително и тогава да са имали човешки пионки, които за за другите хора са било като богоизбрани !

  • Ако повярвате в Бог , ще разберете че няма извънземни !!!! Извънземнте това са демони . Не само днешни доказателства доказват че земята е плоска, но и че е невъзможно да се излезе от нея …А погледнато реално , реалността е записана във всяко сърце !Сам Бог е казал: ще заложа истината в сърцата ви .
   Но човека го измениха химио-био,да мисли с ум а не със сърце !
   Ето защо е спящо човечество ,защото мисли а не чувства .
   Всеки събудил чувствата към болката на ближния е вече буден в истината на земния живот .(А аз приятели ,определено се моля ,Бог да слезе по бързо и на всеки му раздаде правосъдието си !!! )
   Защото ако не ние сме свидетели на коронясването на Луцифер то нашите деца ще бъдат свидетели в истинноста му !!!
   Мир и любов на всички ви

   • ЕЕЕее БРАВО! Най-сетне да прочета единственият ПРАВШЛЕН коментар в този блог (и то точно след 1 година!) 🙂 А между другото “Мир и Любов“ е мотото на Обществото Плоска Земя! В края на 2016 достигнахме нашата цел – 100 млн! по света, а в 2017 я задминахме със зашеметяващи темпове! Това е единственото спасение – пробуждане на зомбираното от векове Човечество и ВЯРАТА в Нашия Създател! Амин!

 6. Pingback: Част от Илюминатите | The truth

 7. Щом Бог е с нас,кой може да е срещу нас? 🙂 Само и ЕДИНСТВЕНО Бог ще ни избави от тази лошотия.А хората,които мислят,че илюминати е нещо добро,горко им.Промити мозъци са това.И върви му обяснявай :).Бог ни е дал сами да направим избор.И мисля,че всеки е направил избора си,след като прочетох коментарите.Някой са за,някой против илюминати.ДАНО на време се усетите 🙂 Бог да е с вас !

  • Най-важното, което ни предстои да се случи е пълното ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ на Новия световен ред. Новия световен ред значи – Ад! Тогава ада на земята ще настъпи и нито Бог, нито син му или който и да е ще ни спаси, защото тия извратеняци са някакви тотални изверги, болни мозъци, които имат цялата власт.

  • [1:8] Слушай, синко, поуката на баща си и не отхвърляй завета на майка си,
   [1:9] защото това е красен венец за главата ти и украшение за шията ти.
   [1:10] Синко, ако те прелъстяват грешници, не скланяй;
   [1:11] ако кажат: „дойди с нас, да направим засада за убийство, да причакаме непорочния без вина,
   [1:12] жив да го погълнем, както поглъща преизподнята, и цял като слизащия в гроб;
   [1:13] да си натрупаме всякакъв драгоценен имот, да напълним къщите си с плячка;
   [1:14] ти ще хвърляш жребия си заедно с нас, един клет ще има за всички ни“, –
   [1:15] синко, не ходи на път с тях, задръж ногата си от пътеките им,
   [1:16] защото нозете им тичат към зло и бързат кръв да проливат:

 8. Дано авторъ/администраторът не се обиди, но статията е 99% неверни неща или изопачени факти. От няколко години информацията за ордена на Илюминати се прокрадва в публичното пространство и ако имате желанието – ще я откриете. Тъй като предполагам, че са забранени линковете, пробвайте да потърсите illuminationis в google. Откакто попаднах на сайта, си промених много мисленето и започнах да търся по-задълбочено информация за тях. Е, познайте – всичко, което се пробутва за „злите илюминати“ е брутална пропаганда, на която се поддават много хора. Търсете!

  • Между другото, Тупак Шакур също това се опитва да каже. Знаем неговото „Killuminati“. За него, в интервю той казва, че е поставил това „K“ отпред, защото не вярва в съществуването на това „зло тайно общество“. В крайна сметка това не може да е сигурно. Ти от къде си сигурен, че това „Illuminationis“ не е пропаганда? Едно е ясно – Сатаната дърпа конците и ние й коленичим. Друго няма значение. А плана за „Нов световен ред“ е истина и ми се струва, че сме към неговия край, защото света е отвратителен.

   • Ако света ти е толкова отвратителен, защо не се гръмнеш.
    Явно си и много запечен от неуспехите ти за положително изказване.

  • Дядо Лайнниц напишете (масони във Wikipedia) за да се убедите че всичко написано в статията от автора е истина !
   Бог нека освети сърцето и умът ви за да прогледне истината във Вас приятелю♥️

   • Грешка относно 2 ви име ✂️с извинение моля простете ми Дядо Лайбниц😔 !!!!не е на рочно написах името ви !!! Опитвам се да го премахна но не мога , извинете ме моля !

 9. Не всичко е вярно. Но истината е една. Че световния елит се опитва да наложи нов световен ред на всяка цена. Трудно ще се справят с държави като Русия Китай и Северна Корея. Тези три държави притежават втората третата и четвъртата армия в света. Тяхните ракети по нищо не отстъпват на американските и британските. Руските ракети Сатана и Самарт нямат аналог в света. Така че в стремежа си да въведат нов световен ред САЩ могат да направят така че да бъде унищожена земята. Тогава язък че са се правили на палячовци в разни ковчези и скелети и са носили престилки на зидари без да са работили никога през живота си тежък физически труд.

 10. Най силното оръжие е молитвата!Колкото повече хора се обърнат към Бог ,чрез молитва ,толкова по трудно ще бъде тези хора да бъдат управлявани!Гневът не води до никъде,противопоставянето със сила също.насилието ,винаги поражда насилие.Вместо да обсъждаме тъмната страна на монетата ,можем да се съсредоточим към светлата.Дори клечка кибрит драсната в мрака ни дава метри напред видимост.Така че всичко невидимо в един момент ,ще стане видимо и всичко тъмно ,ще излезне на светло. Не е въпросът да складираме оръжие и консерви във къщи ,макар че и това ще е от полза ,най вече трябва да складираме в съзнанието си благата вест А това става чрез молитва!

   • Анонимен приятелски съвет от
    един християнин ! Влез във Уикипедия и виж корена на думата „Амин“ от къде идва ! Нито един профет я е употребявал ,нито я е използвал тази дума е лукава и хитра уловка !

  • Молитвата казваш!
   Но за да кажеш молитвата и за да има полза от нея трябва да приемеш Христос!
   Приемеш означава да си – Добър!
   Да не нараняваш!
   Колко сте такива?!?
   Бог е безсилен пред стореното от човека,той само може да ни поставя лице в лице със злодеянията които сме извършили и само толкова!
   Това,което е причинено от човека,може да се спре само от човека!
   А,викате срещу бежанците,щото сития на гладния не вярва и защото си мислите,че нас няма да ни постигне същото.
   Защо не викате срещу тези,които сътвориха това,защо?
   Въпросът ми е риторичен разбира се.

 11. Обърнах внимание на имената, зад които са се скрили коментаторите – Сатана, Луцифер, Хадес.
  Неслучайно са си избрали имената, отъждествяват се с тях и това е достатъчно, даже не е нужно да им четеш написаното.

 12. ПОЗДРАВЛЕНИЯ, Анонимус!!!
  Мойте АДМИРАЦИИ за материала ти!
  Ти просто си СЪБРАЛ „пъзлите“ на Откритията ми в ЕДНО.
  От „детайлите“ си, ни показваш ОБЩАТА КАРТИНА на Обществото, в което живеем!
  Дано Бог да те ПАЗИ, поради добрите ти намерения да ЗНАЕМ Истината за Световните Сили, и да те УПОТРЕБЯВА за наша полза!
  Бъди БЛАГОСЛОВЕН!
  Твой „фен“: МВ

 13. Илюминатите са били общество на интелигентите,което се противопоставя на римската църква.Историк съм и вярвам само на факти.Допускам,че популярността на илюминатите е била използвана още от времето на средните векове,после и от Хитлер за користни цели.Въпросът е защо само на Запад има подобни теории.Заради подтискащата роля на католическата църква.Защо в православието няма-поради либерализма-къде другаде ще се наруши триезичната догма и ще се чете на роден език Библията.В Англия това става едва при Хенри и Елизабет.Англичаните с тяхната мания за величие все още „витаят в облаците“ и вярват че светия Граал е в техните земи.Там има организации на богатите има масони,но не и сатанински ритуали.Може и да имитират нещо от римската империя с цел да покажат приемственост и величие,но то е само на книга.Иисус няма да позволи! АНАТЕМА

 14. След като прочетох коментарите се замислих-защо след като няколко човека по долу са я успорили тая статия и са написали толкова достоверни факти против нея как повечето хора продължават да считат статията за вярна.Вие сте ебати малоумниците.Без да се засягате.

 15. AB Администратор:
  Нарушенa e точкa 6. Прочетете правилата за коментарите!

  е да имаше един някой си тома неверни , но дойде време,когато и той повярва,
  за какво всъщност спорите? сигурно за това,кой е по-вежа или невежа . истината е една и нея я знаят всички обикновенни,честни хора почитайте и спазвайте 10-те“ божи „заповеди и не преяждайте ,както в преносен така и в буквален смисъл.пазете достоинството си и наказвайте гадовете-чичкопаричковци!

 16. Хааахахахахахахаха.Добре, добре.Вече си мислех че съм видял най безмислената статия в интернет, но това бие всички рекорди.И между другото богът слънце на Египет е Ра, а Хор е смятан за първият фараон.И за тези коитo четат коментара и си мислят-HATER prost,tva vsichkoto e vqrno choveka se e postaral da napishe statiqta a puk ti mi pishesh gayski komentari, трябва да ви кажа че 90% че и повече от статиите в нета са напълно безмислени щот всеки може да направи статия и да напише дори че илюминатите са екип набиращ хора за порно клипове.Ако искате вярна информация тъсете в wikipedia ili na http://www.huizailiuminatite.com. Благодаря на всички хейтъри по долу за идеите(обидите).

 17. Браво анонимни за първи път, да видя в интернет някой да се осмели, да напише истината.
  Макар да съм прочел десетки книги по тази тема, ми беше много интересно.

 18. 🙂 „Интересно? С каква ли цел го е направил?“

  Това е края на един френски политически виц:

  „Имало едно време двама политически врагове.
  Една вечер, единия умрял.
  На другия ден, личния асистент на втория, докато му поднасял кафето и сутришния вестник, му прошепнал на ухото вестта за кончината на първия.
  Вторият се замислил, замислил и след около 5-6 минути размисъл, с детска откровеност попитал вестоносеца:
  „Интересно? С каква ли цел го е направил?““

  Та, „Интересно? С каква ли цел го е направил?“ По-точно, с каква цел няколко човека така грубо критикуват публикацийката?

  Човекът се е опитал да направи някакво обобщение, което е на основата на достъпна информация.
  Дали е правилна или не – всеки сам да си реши.

  Всеки анализ или „анализ“ е полезен. Дори, само за това, че ти дава вариант за друга гледна точка.
  Всеки, сам взема решение, дали ще се съгласи с написаното и до каква степен ще се съгласи.

  „Яж фекалии“ и др. подобни критики, звучат, като „Тази е вещица!“ през средновековието. 🙂
  Празни коментари от този вид, само отварят въпроса:

  „Интересно? С каква ли цел го е направил?“ ( коментара )

  … и карат и случайно попаднал на публикацията да се замисли, дали не е по-достоверна, от колкото, ако нямаше коментари към нея.

  Дали след такава публикацийка и „коментарите“ към нея, човек няма да си зададе по-основателно въпроси от рода на „КОЙ?“ предложи д.Пеевски? „КОЙ?“ предложи Слави Бинев? 🙂 🙂 🙂
  … и да започне да вижда логика в доста нелогични неща? 😉

  Не, че книгите на Ян ван Хелсинг са надежден източник, де! 😉 Тук-там се определят, като „лъскав сатанизъм“. А за „Шестото клеймо“ – още по-ненадежден източник. 🙂 Като се вземе под внимание, каква е проф. кариера на автора й преди да се захване с писане на „бестселъри“. 🙂

 19. Тази статия е абсолютна неверен трактат по темата. Днес за илюминати се обявяват кои ли не, от практикуващи магия ордени, тайни или явни до такива, в които ритуалите са чисто символични. Дейвид Айк е лъжец и неудачник. В общи линии, всеки който се стреми да просвети и разшири съзнанието на околните с езотерично знание е Илюминат. Илюминатите са зли и разрушителни за всички хора, крепящи основите на статуквото, религиозния фундаментализъм и материалистичния детерминизъм. Тези явления са пагубни за развитие на човешката цивилизация. Иначе, изследвания за възможности за съществуване на такава организация, показва, че да се администрира и контролира нещо подобно, още повече от хилядолетия, е, практически невъзможно, тъй като изисква огромен ресурс и усилия, а да се държи цял и да не се разпада толкова време, е невъзможно. Конспирации, разбира се, има и подобни теми, като „илюминати“ са предназначени да хвърлят прах в очите ви.
  Hail Satan ! Ave Lucifer ! Hail Illuminati !

 20. Малко известен факт – илюминати и баварските илюминати са две различни неща – илюминатите произлизат от древното вавилонско общество „Братството на знията“, а баварските илюминати са създадени за да отвличат вниманието от истинските – можете да прочетете книгите „Не пипай тази книга“ и „Властта на тайните общества през XX век“ на Ян ван Хелсинг.

 21. Хора искам да ви кажа че сте мн заблудени както и тази страница,ако искате да разберете кои всъщност са те прочетете някоя книга за тях а не измишлотините в нета:сатанисти,култове,жертвопринушения и такива глупости.Те са били интелигенцията на обществото главно учени и техният враг е била църквата,защото е отричала науката и просвещението на човека.Те са искали да ни отворят очите и да не ни управлява църквата.Но това става преди 4века и са изчезнали преди триста години.Прочете шестото клеимо и ще ви стане ясно 😉

  • хахахах та „Шестото клеймо “ е написана от Дан Браун,който пише бестселъри.Как един комерсиален автор може да ни покаже истината.Не трябва да се доверяваме на неща от нета,но и не трябва да се доверяваме на неща,направени за пари и за нищо друго.

  • Но вместо Църквата, сега ни управлява Ватикана, начело с дяволско изчадие. Виж сега, логиката е голяма. В „Череп и кости“ имаш заснет ритуал. Не знам извратеното братство, водено от сем. Буш какво точно прави. С кинжал ли чу*ат жената… нямам представа, но е нещо сравнимо с писъците от филма „Заклинателят“… Това с „изчезването“ само лапе може да го вярва. Кой ти е източника? Май е „Уикипедия“? То там много неща пишат. Фактите са си факти. Не знам пропаганда ли е, знам, че „Илюминати“ е наречено обществото, което води света към АДЪТ! А простотиите в Библията не могат и мравките да спасят. Защото реалноста е друга. Мисля, че сме загубени.

   • Трябва да сте слепи за да не забележите,че всички техни замисли вече са в ход.Сега единнствената пречка им остава Русия.Аз мисля,че точно там ще се издънят.

 22. Ей, всеки път като зърна по еврейско-турската медия – БТВ, тоя еврейски-неграмотен цървул – Плевнелиев и ми се досира. Досира ми се като видя Станишев, Борисов, оня турчина, Сидеров… не мога да ги гледам. Не мога да гледам хората, които играят този брутален театър – мъчение! Ще ни погребат гладни и жадни. Това е целта им. Не мога да гледам и мръсните игрички на Обама, Путин и Камерън. Тия тримцата сигурно си правят тройка в „Белия дом“. Не мога да гледам и ебания папа, както и дъртата овца – Елизабет втора. Досира ми се. Имам диария, сера по цял ден, защото по цял ден дават сатанисти, които ни убиват с всеки изминал ден. Русев пръсна 80 милиярда за световното първенство! А обикновените граждани умират от глад, от жажда. После се чудят защо зад всеки ъгъл се крие престъпление. И защо протестират… Те по-мизерно и от нас живеят.

  • ами много си прав, брат, ама какво да се прави. Много сме ги испуснали. А що се отнася до масоните, според мен масонството е окултна наука, но илюминати и розенкройцери пречат да се развива, както политиците лъжат хората, че слънчевата енергия е много скъпа. Бедните хотица вярват на всичко, що им се говори. Блажени вярващите…

 23. Чудя се каква ли ще е следващата измислица на света? Ехоооооооооооооооооооооо хорааааа… Т’ва нещо се върти от десетки ГОДИНИ в интернет и по книгите! И аз съм чел… и аз съм гледал. Не казвам, че няма нищо вярно в цялата картинка ама чак пък толкова? Аз ако повярвам на цялата тая работа ще трябва да ме събирате от асфалта пред някой блок… Защо ни е да се занимаваме с подобни неща? И не, не го казвам от страх… просто и без това положението ни не е бляскаво. Дайте да си оправим първо държавицата и след това да се целим по-високо! Винаги съм си повтарял да не гледам на дребно обаче това вече е прекалено голям залък. Стига сме се вълнували от илюминати, кралици, дяволи и прочие. Малко повече от 110 хил. кв. км. имаме и ми става болно и мъчно всеки път като чуя, че възрастна жена е била изнасилена или, че дядо е бил пребит за жълти стотинки от хора които цял живот познава. На 18 съм а вече ми се налага да мисля за това как ще живеят децата и внуците ми… Как ще живее майка ми? Да не говоря за баща ми… Човека който плаща със здравето си и се трепе по цял ден на работа само и само да имаме храна на масата и някакви минимални удобства. Дали и аз ще мога да им помагам като остареят ако остана тук? И после се питаме защо всички бягат от България? Много е просто…. ЗА ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ! И АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ НОРМАЛЕН ЖИВОТ НО В БЪЛГАРИЯ! В СТРАНАТА В КОЯТО СЪМ РОДЕН И В СТРАНАТА КОЯТО ОБИЧАМ! ИСКАМ КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА МОГА ДА ПОГРЕБА МАЙКА СИ И БАЩА СИ КАКТО ПОДОБАВА!

  • Ами , за съжаление , картинката е глобална , всичко което се случва в България е програмирано още при нашето освобождение от турско робство, забележете коя династия са наместили да ни оглави – Кобургите, а кои са кобургите според написаното горе(исторически факт е , че кобурга идва да оглави не Велика България , а велика гърция) ??? Освен това… имам чувството че България е плац на експеримент в умален мащаб на new world order … просто народа ни е по-жилав отколкото очакват нашите продажни политици… истината е дори по-страшна от написаното горе, но надежда винаги има , все пак управляващите са малко(говоря за световния елит) те са малцинството, и като такова се чувстват застрашени от нашето пробуждане, защото ако всички се събудят, то тогава това малцинство ще трябва да бяга бързо на някоя планета на 35 св. години от тук , на която както се твърди в книгата “ Летящите чинии на илюминатите „написана от изключителния български физик Владимир Терзийски нашия „елит“ има действаща база и е колонизирал благодарение на антигравитационната технология открита още пре 30тте от клет английски учен който неговите спонсори сетете се кои ,вкарват в лудница след откритието… Нека се сетим за крилатата фраза на Дж.П. Морган след откритието на Тесла за свободна енергия разпространявана по безжичен път , отново засекретена от тази нагла илюминатска сган “ нищо на което не мога да сложа електромер , няма да излезе на пазара“ …. Тези тайни общества ни държат роби от стотици години , като засекретяват чрез репресионните си органи всяко значимо откритие и го ползват за собствена изгода като държат обикновения човек в стрес и зависимост от електричество, петрол и тем подобни неща повечето от които безславно остарели …. така че , ако има революция и глобално събуждане, то ще тръгне от България, защото ние сме уникален народ, народ неподвластен на робство, на манипулации и други подобни глупости, ние не сме наивните американци които сляпо вярват в телевизията или корумпираните си политици, ние сме истинска заплаха за тези общества, те го знаят и затова упорито и последователно се опитват да ни съсипят, почти са успяли , но ПОЧТИ, а една пружина когато се пренатегне се чупи и се забива в пръстта на този който я натяга…. а може и в гърлото….. СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

   • браво,само така,има едно клипче от 2 части,божествената матрица,където се описва как може да променим света и не ни трябва нищо друго,освен да разберем кои сме и къква сила има във всеки човек вътре в нас и как работи полето за което сме забравили да общуваме.

   • „Бунтовник“,много ми харесв аначина ти на мислене и обосновките ти в постовете които пишеш!От известно време имам голям интерес към подобен род теми,само,че колкото повече чета толкова повече разбирам колко незнам,а колкото повече знам не ме успокоява или помага по никакъв начин!

 24. Четиво за неграмотни хора. Половината от „фактите“ тук или са откровено неверни, или са подбрани истини, които да обслужват теорията, като се подминават други факти. Този конспиративен феномен съществува от векове. Подобни похвати са използвани от Средновековната католическа църква – наемали са хора, които да пишат и „свидетелстват“ срещу евреите, което е оправдавало преследванията. След това същите тези драскачи са „обръщали палачинката“ и са взимали пари от евреите, за да описват измислени „свидетелства“ за зверства и безобразия на църквата. Писали под различни псевдоними и имаме достатъчно доказателства за това. Тази тенденция си продължава и до ден днешен, с тази разлика че всички измислици днес са компилирани от „любознателни идиоти“ и се е получила такава боза, че човек ако се замисли отделните части на гореописаното си противоречат сериозно на моменти. Не може всичко да е вярно едновременно по силата на проста логика. „Skull and Bones“ е организация, в която по правило са членували бели протестанти – как това се връзва с твърдението, че евреите управляват света не се разбира. Плюс това илюминати и масони са различни неща. Няма как да сложиш всичко в една тенджера и да получиш достоверна теория. Един умен човек навремето ми казваше – пази се от енергични идиоти. Това са хората, от които страда света. В гореописаното имаме живо доказателство.

  Политиците по цял свят правят невероятни глупости всеки ден и създават реални проблеми. Или не успяват да решат реални съществуващи проблеми. И не мога да разбера защо не обсъждаме истински неща, а трябва да се измислят ей такива щуротии. Но всъщност всички хора вярващи на подобни малоумщини, които съм срещал, имат дълбоки проблеми с психиката и са сериозно социално маргинализирани. Може би е естествена реакция на глупавия, повърхностен, нереализиран и забутан в обществения ъгъл човек да измисля, чете и популяризира такива неща. Просто защото няма друг начин да привлече внимание. Пък и така се чувства “обогатен” със “знание”, което което малко хора обладават и това го кара да се чувства значим. Но това безумие започва да придобива тежки размери с развитието на интернет. Много деца четат подобни измислици и се връзват. Някой дори и пораствайки не успяват изцяло да влязат в реалността и предпочитат да вярват на тежки конспиративни теории само и само да оправдаят собственото си невежество или неуспехи. От типа – “ако не мога да постигна нещо, то е защото мощни невидими сили ми пречат, а не защото аз съм мързелив и правя погрешни житейски избори”. От дълги времена също така, степента на популярност на подобни теории се смята за индикатор за нивото на грамотност и способностите за критическо мислене на социалните общности.

  • Добри, четейки внимателно подбраните ти фрази , стигам до няколко очевидни извода:
   1: Ти си скептик
   2: Не умееш да четеш
   3: Ползваш интересни фрази , показващи че си начетен човек, но не толкова интелигентен че да вникнеш в същността на написаното
   В извод на това ще ти кажа, уважавам мнението ти , защото в спора се разжда истината, скептицизма искренно ме забавлява , защото помага на ниско информирани хора да живеят щастливо в невежество. Освен това, смешно ми е как се опитваш да вметнеш скептицизма , като сигурен способ за успех. Ами , аз например не мога да се оплача от живота си , но за сметка на това неправедливостите ме възмущават дълбоко, следвайки твоята логика, аз трябва да съм един самодоволен скептик, лежащ изцяло на лаврите на успешния си бизнес, и не развиващ своето АЗ.
   Освен това , прочети книгата Броненосец(историческа и документална литература, малко суховата, но за сметка на това обяснява много неща за еврейското лоби) Нямам против хората които са загинали по време на холокоста, искренно им съчувствам, имам против хората инициирали холокоста , спонсорирвайки Хитлер с цели:
   1: окрупняване на еврейския капитал.
   2: създаване на мъченици чрез които евреите да нахлуят в Палестина и света да ги приветства , като хора заемайки своята „законна“ територия на територията на чужда държава
   ….. Защо САЩ подкрепя Израел , при положение че Израел е замесен в почти всеки конфликт в близкия изток???
   Проблема на хората като теб е че малко четете а искате да звучите мъдро, аз самия съм изключително невеж и поради тази причина чета книги , за да науча че съм още по-невеж…

 25. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ! Днеска по новините, не съм сигурна по кой канал точно, даваха как някакъв, вероятно, служител на църквата подарява икона на някакъв лекар. ИКОНА! Тази икона беше изрисувана със зака на илюминатите и това, което казаха те беше, че това е око, взаимствано от египетската митология, зад което има голяма история. Лично аз, като го видях това реално бях шокирана, но никой друг около мен не го прие за странно. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

 26. Когато от истината те боли, по-добре замълчи!
  Ако имаш разумен аргумент – говори!
  Вероятно спор не можеш да водиш ти.
  Бедният ти речник само това ли сътвори?

 27. Тази статия е БОЗА! Преекспонира се ролята на подобни организации. Вероятно целта е привличане на нови членове. Всички знаем за световния елит, който управлява света. Това не е тайна, нещо повече – откакто свят светува е така: богатите, силните, безскрупулните, жестоките, безкомпромисните, злите и т. н. са тези, които управляват такива като нас: страхливи, мързеливи, доверчиви, кротки и глупави. Това е нормално. Въпросът е, дали управляващите са управляващи, защото са членове на някакво тайно общество или са такива, защото имат способността да управляват? Не можеш да направиш от роба господар, още Платон го е казал. Тогава за какво говорим. За РЕКЛАМА на поредната нашумяла СЕКТА. Толкова за ИЛЮМИНАТИ, МАСОНИ, ТАМПЛИЕРИ и какви ли не. Факт е обаче, че тези секти привличат всеки успял човек в редиците си с обещание за безоблачно бъдеще. И увеличават числеността на редиците си благодарение на алчността и желанието за власт. Така че, вечната битка между доброто и злото продължава, само дето участниците имат библейски имена. Спокойно няма да е последната, защото ако се наруши баланса, ще настъпи хаос. Хаосът няма правила, следователно няма как да бъдат контролирани хората, а това означава край за богаташите и техните богатства. Вижте как е в природата. Ако рухне въздушната кула наречена „социално общество“, ще рухне основата, на която се крепи всяка робовладелческа система. Ще се изпарят и всички благини, които имаме: да седим пред компютъра в удобното легло, храната в хладилника няма да я има /ще трябва да си я убием/, и т. н.. А секти като тези пак ще има, пак ще има съзаклятници правещи смешни, жалки ритуали. Какво избираме?…

   • Когато от истината те боли, по-добре замълчи!
    Ако имаш разумен аргумент – говори!
    Вероятно спор не можеш да водиш ти.
    Бедният ти речник само това ли сътвори?

 28. Мястото на човека е в пещерата.Само там е бил такъв,какъвто го е създала природата.Ако хората се върнат в пещерата,няма да има бедни и богати.Няма да има измислени крале и просяци.

 29. Това е абсолютната истина! Уникална информация. Доста сте си играли с превода… за, което благодарим! Въпроса е кога ще се случи така нареченият „апокалипсис“ или „трета световна“. Няма значение как ще го наречем. Това ще е превратът, който.. така де… както го наричат „новият световен ред“. Това може да се окаже краят на човечеството…

  • Кой е луд да си избива робите. Просто ще им работим както досега – те ще си печатат парите и ще ни дават хартийките, системата вече действа.

   • охххх…. това би било валидно преди 40 години, но сега има роботи които могат да правят почти всичко 😦 поради тази причина , роби не им трябват толкова много…)

 30. Фактите изложени тук са абсолютна истина, НО…
  Илюминатите са смешници, защото прибягват до помощта на претрупан антураж от хиляди символики, както и до контрола. Желанието да контролираш е голяма слабост. Всички сте виждали хора, в чиито домове е пълно с икони. Имат ли вяра тея хора в Бог? Аз бих казал ТВЪРДО НЕ! Илюминатите са много слаби същества, защото са се отделили от истинския Източник, от който може да се черпи истинската Сила и Изобилие. Ако хората веднъж завинаги РАЗБЕРАТ, че илюминатите са двойкаджии и страхливци, биха имали смелост да се опълчат как си трябва. Хората биват водени за носа поради два факта…единият му казват СТРАХ, а другия – слаб анализ на фактите. Замисляли ли сте се защо сме поставени под робство? И защо има толкова много доказателства за помощ от Светлите Сили? Моля, изгледайте тоя клип! Струва си да го видите, защото е УНИКАЛЕН! Ние не сме сами и има същества, които са на наша страна. Просто трябва да се обърнем за помощ.

  Ние хората не сме случайно поставени в тея трудни условия. Земята е място на ограниченията и ОСВОБОЖДАВАНЕТО от тях. Илюминатите също не са случайни. Те са нашия тест, който ние трябва да вземем, като се ИЗПРАВИМ И РАЗБЕРЕМ, ЧЕ СМЕ СИЛА! Всъщност аз съм Благодарен на злото наречено Илюминати. Кръстосването на шпагите със злото ни прави по-силни. Във Истинската Сила е Истината. Опознай врага си и се изправи срещу него. Ако само си го опознаваш без да се вдигнеш, нищо не правиш. Познавам много хора, които само си остават на поза – дрънкане. Вие всички, които четете статиите на Анонимните? Правите ли нещо срещу цялата робия или само събирате инфо. Питам ви, защото мога да кажа, че аз правя УСИЛИЯ в тая посока и съм на косъм от Свободата. Като начало съм спрял абсолютно всички отрови на матрицата, както и всички нейни мръсни хипнози. И мога да ви уверя, че ако спрете отровите й, ще ги видите в истинската им светлина и ще ви станат смешни, та чак жалки.

  Анонимус, аз ви предлагам да започнете да осмивате илюминатите. Пускайте и осмиващи ги теми. Подигравайте им се. Всъщност те наистина са едни клоуни с претенции. Кралски сватби, червени килими, суета, кой коя кралска особа какво родила – човек със или без опашка…бийте ги и като ги осмивате. Майната им на тея влечуги нйедни:)))))))

  • Лимона, с удоволствие чета всичко което казваш, не само тук, но и в твоите форуми, защото на 100% си прав. Опитвам се в по-тесен кръг на моите познати и роднини да отварям очите за истините и заблудите но за жалост, до тук съм успяла само с двете си най-близки същества .Останалите броят манджите на Бъдни вечер, а на Коледа жертвопринасят прасенца, пуйки, пият, пушат ,кефят се пиратки,фойерверки и празнуват скодуумието си. По Великден празнуват възкресение по съшия скодуумен начин, с много шарени яйца, гнетат в коремите си невинни агънца, и много козунак, който добре подкиселява, не само цялата им плът, но и спомага за тотално оглупяване. Е всичко това – с помощта на най-голямата духовна курва – църквата! Няма как да отвориш очите на 90% тъпаци! Те не си задават въпроси и не търсят отговори. Пълнят от едната дупка и изкарват от двете .Гледат се безумни сериали, децата гледат чудовищни детски филми, абе с една дума- зомбита! Опитвам се да им обясня как в тежки моменти да потърсят помощ с молитва, която да излиза от сърцето, но те ме гледат намръщено и ми се сърдят,че не участвам в идиотски сватби и още по-идиотски погребения.Отчайващо невежество на манипулирани хора, но аз не се отказвам при всеки удобен случай да ги на подканям поне да четат и за влечуги и за истински хора.

  • Браво ,Лимона! И аз подкрепям твоето мнение!Трябва да знаем за тях,но не да се плашим или предаваме,а за да ги обезоръжим с насмешка и позитивни мисли!Пък и какво са се юрнали болшинството българи към Америка и Великобритания? Там ,освен студени парвенюта и въздухари,
   друго няма да видят!Духовната страна на човешкия живот е далеч от индустриалните ,икономически и финансови гиганти … : ) : ) : )

  • До колегата Лимона:
   Много си прав колега-всичката тая масонско-сатанинска сган трябва да бъде осмивана и окарикатурявана!
   Кво мислите,че правят на масонските си сбирки,а?!Ми ебат се като магарета бе хора?Мъжете масони са почти 90% педераси,а жените масонки са лезбийки!Правят си всякакви сексуални оргии предимно със садо-мазо оттенък…
   Те са болни хора следователно и съзнанието и сексуалната им ориентация е болна и извратена!
   Скивайте им само физиономиите-ми те почти всички са с муцуни на мутанти,хуманоиди и извънземни…Ебаси грозниците са!

  • До някъде си прав. Но не забравяй че ще намериш всякакви хора. Масонството е като пирамида, може да има и свестни хора ама те ще са на дъното и няма да им бъде разкрито нищо от същински планове на това общество. Истината е че много малко от членовете на масонството знаят какво става.. Другото нещо е че има толкова много общества в днешно време, че не знаеш кое как е свързано. Виш обществата свързани с Аleister Crowley

 31. ,,Кулминация на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г.!“ olee kato se setq che predi nqkolko sedmici izleze film s amerikanski aktiori i se kazvashe ,,3-та Световна Война“ s brad pit

 32. само знам че тези илюминати са известните певци като джей ло бейонсе шакира мадона и тнт. замислете се в текстовете на песните им..за който знае тази теливизионна програма ,, дисни чанъл“ тя е изцяло на илюминати артистите също…

  • Символът око в пирамида идва от Aleister Crowley. Бил е и масон, и създател на няколко други секретни общества. Освен масонството се интересува от окултизъм, правил е ритуали и е използвал наркотици с цел да си „отвори“ съзнанието. Фенове на този урод са Jay-z и много други изпълнители. За това в технитие клипове навсякъде в определени кадри можеш да видиш същите символи.

  • този който не го осъзнава никога няма да го разбере защото както се казва милиарди хора живеят в невежество и това няма да се промени. който реши да каде нещо което може да повлияе на мнението на хората и разкрие илюминатите(евреите) като управляващи света ще умре.

 33. Е,и какво от това?“Кучетата си лаят,кервана си върви“.Как точно „истината ще те направи СВОБОДЕН“?

  • Ами ако я игнорираш, ще продължиш да си манипулирана овца от народа… Ще продължиш да псуваш живота и правителството че са ти виновни, ще продължиш да бъдеш жертва и да те тровят… Знанието е сила, но е важно да запазиш и позитивизъм, защотото страха е едно от най-опасните неща. И той се пропагандира от тези същите „елити“. Избора е твой, (забавен факт) подобно на матрицата – или избираш да си „Aware“ и да знаеш какво става, да виждаш символите и да можеш да се предпазваш, или се страхуваш от истината и я избягваш, което те поставя в лесна за манипулация позиция. Пак казвам, Изборът Е Твой!

  • четете книги , в you tube i google , често е изопачена информацията, а това изопачаване почти винаги си има причина …. хората с които се борим са, богати, разполагат с огромна власт, интелигентни и много опасни, не забравяйте че интернет матрицата е направена за обслужване на военни цели и впоследствие разпространена за шпионаж, така че, гледането на телевизия не е най-големия ни проблем, а освен това ччовек трябва да умее да отсява зърното от плявата, щом те ни шпионират, нека ги шпионираме и ние , все пак и те комуникират!!!!

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.