Този текст не е за теб …

Украйна е новата пандемия. Холивуд се разрасна отново и никой не го вижда. Медии, политици и експерти лъжат. Точно, както обикновено.

Войните не са спирали от много дълго вече и това, че всички са апатични към тиранията у нас е ползвано отново и отново срещу нас. Всички игнорират този проблем, въпреки официалния експеримент с ваксините, които доказано увреждат и убиват. Нито за атаката с тестовете, които не тестват, нито за апартейда, който наложиха, нито за дълг към децата и бъдещето и т.н. не накара мнозинството да спре да се подчинява.

Какво очакваше да се случи? Какво мислиш, че ще последва? Носиш си намордника и си воден за синджир, и си въобразяваш, че никой няма да те уцели с ваксина, тест, маска, мерки, куршум? Та ти вече си жертва. Сега логичния развой ще бъде да почукат и на твоята врата. Няма да се скриеш зад намордника, за да си напазаруваш. Няма да те оставят на мира, а тропането на ботушите се засилва и доближава. Ще те впрегнат за война, или в зала, бункер … за да те микрочипират с белега на господаря ти. Отново страх и насилие, този път идва твоя ред. Ти си на опашката за ваксината, леглото, чувала и кремацията. Вече не знам как да ти го обясня, че живееш в диктатура, която позволи да се случи очаквайки да се оправи нещо само. Срам те е да говориш дори на непознати и близки, за да не ти се смеят. Искаше да бъдеш модерен, с пари в джоба и да пътуваш, да се напиваш, да си пушиш цигарата, да си известен и поддържаш системата? Искаш да си неутрален, но нито присмехулника нито засрамения ще да бъде подминат. Не помня вече, колко пъти ти повторих през годините, че всичко това ще се влошава все повече. Да, аз бях детето, което ти казваха родителите да не си играеш с мен. Надигаше вой против всеки, защото всички са измамници, но по време на война е важен всеки съюзник. За съжаление не го разбра. Виж си номерчето сега в ръката, не остава много. Идва твоя ред.

Anony, 1 февруари 2022 год.

Едно мнение за “Този текст не е за теб …

  1. Браво, Браво, абсолютен респект за истинският и неотменим пост, колкото и да ръчкат братвежи и тем подобни, да на клонят погледа към вся и всьо гледни точки, колкото и хора да мантруват, как тяхната гледна точка, учение, религия и пр. и пр. и пр. Трябва да се знае, че Истината, е само една, без цветове, нюанси, философии и …филии, Тя Няма Нужда от Защита, защото, Самата Тя е Щит!
    Така да Бъде, Омм, Амин!
    Респект за Автора на поста отново.

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.