Австрийският съд отменя решението: PCR-тестa не е подходящ за диагностика

Символична снимка: freepik / @midnandi

На 24 март беше издадено сензационно решение, което удари паническата политика на правителството на Курц. Съдът заявява на няколко места, че PCR тестът не е подходящ за определяне на заразността. Тази вероятно фактически правилна преценка косвено отхвърля цялата политика на Ковид-19 в Австрия, която се основава на този тест.

Административният съд във Виена е уважил жалбата на FPÖ срещу забраната за заседание, регистрирано за 31 януари във Виена. „Забраната е направена погрешно“, се казва от името на Републиката. В мотивите за решението съдът посочва въз основа на научни изследвания, че основанията за забраната, изтъкнати от „Виенската държавна полицейска служба“, са напълно неоснователни. Съдът се съгласява с твърденията в жалбата „по всички точки“ и дори надхвърля аргументите, изтъкнати от самата FPÖ. По-конкретно, критериите и определенията, използвани за определяне на броя на страдащите от ковид, са силно поставяни под въпрос.

„PCR теста не е подходящ за диагностика“

Изрично се посочва, че дори според „Световната здравна организация“ (СЗО), „PCR тестът не е подходящ за диагностика и следователно сам по себе си не казва нищо за болестта или инфекцията на човек“. Въпреки това, министърът на здравеопазването използва съвсем различна, много по-широка дефиниция на случаите за Ковид-19, която не може да се използва, за да оправдае забраната за среща, тъй като: Трябва ли „Комисията по ковид“ да основава дефиницията на случая на министъра на здравеопазването и не тази на СЗО; така че всяко определяне на числата за „болни/заразени“ е погрешно.

Съдът стигна до заключението, че „информацията“ от „Виенската градска здравна служба“, на която се основава забраната от „Виенското държавно полицейско управление“, „не съдържа валидни и основани на доказателства изявления или констатации за епидемията“.

Съдът, буквално: Въз основа на определенията на министъра на здравеопазването, „Дефиниция на делото Ковид-19“ от 23 декември 2020 г., „потвърден случай“ 1) е всяко лице с доказателства за специфична за SARS-CoV-2 нуклеинова киселина (PCR тест, бележка), независимо от клиничната проява или 2) всяко лице с доказателства за специфичен за SARS-CoV антиген, който отговаря на клиничните критерии или 3) всяко лице с доказателство за специфичен за SARS-CoV антиген, което отговаря на епидемиологичните критерии. По този начин нито един от трите „потвърдени случая“, определени от министъра на здравеопазването, не отговаря на изискванията на концепцията на СЗО за „болен/заразен“. СЗО отказва да разчита единствено на PCR теста (потвърден случай 1) (…)

Източник: info-direkt.eu (31 Март 2021)

Бележки:

Съдебното решение (на немски език) на Административен съд Виена можете да свалите/видите тук.

2 мнения за “Австрийският съд отменя решението: PCR-тестa не е подходящ за диагностика

 1. Не съм съгласен! PCR-Test’a е най-точния метод за проверка на ЗАРАЗЯЕМОСТ! Защото след средно 2 седмици Кодид19 намалява до минимум, преминал вътре в тялото променайки КОМПЛЕНТНАТА СИСТЕМА (основната, вродена имунна система), но вече НЕ е заразен!!!

  КОВИД19 НЕ уврежда пряко органи в тялото, а много по-коварно, той променя Имунният Отговор на организма така, че се произвеждат „НЕПЪЛНОЦЕННИ кръвни телца“ Цикотинова Буря, водещи до Тромб’и и запушвания на съдове на всякъде!

  В б.дробове и сърцето Емболия, Инфаркт, в мозъка Инсулти, в бъбреците уврежда Пареенхима,…, и също води до неврологични промени, трайна загуба на слух или зрение,
  Коварноста му е толкова голяма, че говорят за най-перфектния вирус до сега.
  Колкото и накои Властомани да им се приисква да намалее населението на планетата, те не са в състояние да изобретят такъв вирус. Друг е проблема, дали не сме допринесли ние всички, които участваме в тази воина, до изолирането на такъв вирус! Има френски изследвания, че намаляването на горите кара животните да се местят постоянно, т.е.равновесието се ПРОМЕНЯ от човека!!! Палмово Масло, Нефт, Газ, Злато!!! …

  Прочетете ВСИЧКИ статията за ГЛИФОЗАТА 2017 г. в този ‘сайд’ тук! Абсолютно вярна е и точна! По европейският канал „Arte.tv/fr/en/de/spa/“ тази седмица тема (всеки вторник има тема) беше проблема с Глутен, и каква голяма роля играе Глифозата, с който се попарва ПШЕНИЦАТА няколко седмици преди прибиране на реколтата, с цел да не гние или мухлясва! Глифозат е изобретение на Монзанто, Roundup!!! (както и „Agent Orangе“, DDT, пръзкани във Виетнам! До днес се виждат уврежданията при Виетнамците!!! Май Американците са роднини на Dr. Frankenstein?!?

  • Като знаете толкова много за Монсанто и вредите, които носи на човечеството, защо не вярвате на изобретилият този PCR-Test, а вярвате на кого???

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.