За Ваксините и Хората

Модерният човек е образован и заинтересован консуматор. Доказват го проучвания, според които хората са склонни да плащат по-високи цени за местни, био/еко продукти; роящите се магазини за здравословни продукти и добавки; веган и вегетариански течения, както и всякакви диети ‘пречистващи’ организма; ресторанти с акцент върху нискокалорични ястия приготвени по начин, който щади и опазва хранещия се, както и природата и животните. Води се активен диалог за вредата от месотомлякотогазираните напиткиоцветителитеконсервантитестабилизаторитеемулгаторитетрансмазнините, замърсените с нитратизеленчуци или наситената с живак риба, състава на пломбитепарабените в шампоаните, рако-предизвикващите химикали в козметиката. Изобщо, модерният човек е много внимателен по отношение на това, което допуска в тялото си и обръща особено внимание на етикетите на продуктите, които потребява. Единствените етикети, които пропуска в забързаното си ежедневие и които, странно защо, не му се представят в удобен и лесно-достъпен формат са тези на ваксините, които започва да получава подмускулно още в първите 24 часа от раждането си и продължава да получава на редовни интервали през остатъка от живота си. По отношение на веществата прескачащи първата имунна защита на оранизма (храносмилателния тракт или по-точно лигавицата/мукозата му) и стигащи до всяка клетка в тялото му, модерният човек разчита единствено и само на сляпото си доверие в добрите намерения на фарма индустрията и правителствата, чиито приоритет са неговото здраве и дълголетие. Всякакви съмнения в същите са просто продукт на конспиративни теории. И все пак, да не забравяме, че всички гореизброени вредни, канцерогенни, увреждащи продукти са ОДОБРЕНИ за разпространение и продажба от всякакви регулаторни агенции за безопасност на храни, лекарства и препарати.

В първия месец от 2019 година, Световната Здравна Организация определи хората отказващи да (се) ваксинират (познати като анти-ваксъри) за една от ‘най-големите здравни заплахи за човечеството’. Същата Световна Здравна Организация, която в собствените си отчетни документи не скрива, че най-щедрите й дарители са:

Bayer AG ($1,158,000)

GlaxoSmithKline ($7,365,666)

Sanofi Pasteur ($9,411,491)

Sanofi-Aventis ($2,634,963)

Merck ($1,652, 226)

Всичките производители на ваксини и лекарствени препарати и, инцидентно – Rockefeller Foundation ($748,945), която стои зад финансирането на движението за евгеника. Но да не ставаме параноични още в самото начало на изследването на тази тема.

Паралелно с това, в Америка медиите алармираха за ‘епидемия от дребна шарка’, при което няколко щата обсъждат закони, според които всички деца и възрастни ще подлежат на задължителни ваксинации без право на религиозно или медицинско освобождаване. Междувременно социални медии като Фейсбук и Пинтерест оповестиха, че ще ограничават/затварят/трият групи и информация на ‘анти ваксърска тематика’.  Масовата психоза по отношение на ‘епидемията’ от морбили е толкова силна и повсеместна, че докато в Америка текат дебати за насилствено ваксиниране на всички деца, по същото време в Русия, където също има ‘епидемия’ от същата болест, лекари посещават хората по домовете им, за да питат дали децата им са ваксинирани и да настояват за ваксинации. Паралелно с прокарването на закони, които налагат задължителни ваксинации в Америка, формата на домашно обучение (homeschooling), която досега беше законна, ще поставя децата в същата графа на тези, които са насилвани и родилите ще трябва да представят медицински документи удостоверяващи васинационния им статус ако не искат те да им бъдат отнети. Като се има впредвид, че почти всички родители обучават децата си у дома именно, за да не ги подлагат на задължителните за училище ваксини, не е трудно да се забележи накъде отива всичко това.

В Австралия нов закон постановява до 10 години лишаване от свобода за всяка сестра или акушерка, която си позволи да говори в публичното или виртуалното пространство за вредата от ваксините.

На фона на нарастващата или по-скоро създаващата се паника, удобно се пропускат някои инересни факти. А именно:

  • Към 2/5/19, общият брой на сигнали подадени към VAERS вследствие на ваксинация с MMR ваксината срещу морбили, рубеола и заушка са: 93,929 сериозни реакции, 1,810 животопроменящи и инвалидизиращи състояния, 6,902 хоспитализации, & 463 смъртни случаи.
  • На базата на докладите на VAERS от 1997-2013 г., 79.4% от децата, починали от SIDS, са получили > 1 ваксина в рамките на предходните 24 часа.
  • Случаите на заразените с дребна шарка в Щатите бяха проследени до пациентите, от които е тръгнала заразата, и те са ваксинирани. Само в едно училище в Лос Анджелис има 1,600 случая на магарешка кашлица и всичките са при ваксинирани деца; 18те неваксинирани НЕ са заразени, a епидемията отново е тръгнала от 30 ваксинирани деца.
  • Въпреки масираната медийна кампания и натиск от производителите и правителствата за задължителни ваксини, нараства броят на щатите, които въвеждат и увеличават причините, поради които родители могат да отказват ваксинации и без медицинско основание и задължават лекарите да осведомяват пациентите си за рисковете свързани с ваксинациите.
  • Допълнителни проучвания спонсорирани от правителства също потвърдиха, че ‘епидемиите’ от морбили се създават и разрастват заради ваксинирани хора.
  • 30 заразени от дребна шарка в Уошингтън, 34 в Ню Джърси и един в Орегон  може да бъде класифицирано като ‘епидемия’, но 10,590 случая на развиващи рак деца всяка година в САЩ и 100,000 деца умиращи от рак всяка година в световен мащаб както и 1 на 59 деца развиващи аутизъм не е епидемия.
  • От 2000 година насам, в Щатите има само 3 смъртни случая в резултат на морбили: един на 75-годишен мъж, който е заразен в Израел; на 13-годишно момче с имунна недостатъчност, което е получило трансплантация на костен мозък в трите месеца преди смъртта си и на жена с имунна недостатъчност и множество съпътстващи заболявания. По същия начин стоят и статистиките за заболели от заушка и рубеола – с 2500 случая на заболели от заушка но никакви смъртни случаи в последните години и само 10 заболели от рубеола от 2012 насам, но всичките – донесли болестта извън САЩ.
  • Кораб на Военноморския флот на САЩ беше поставен под 2-месечна карантина заради епидемия от заушка (впоследствие променена в заглавията на ‘подобна на заушка инфекция’, защото хората започнаха да се интересуват как е възникнало и разпространило се заболяването при пололожение, че 100% от екипажа е бил ваксиниран срещу болестта).
  • Репортажът на СNN, който отрази ‘епидемията от дребна шарка’ погрешно използва снимка на бебе с дребна шарка, което се беше разболяло вследствие на поставената му ваксина, а не поради това, че е неваксинирано. (дребният шрифт в края на статията уточняващ:
    Correction: This article and an accompanying video previously included a photograph of a child with a rash linked to a vaccination. The image has been removed.)
  • Втори репортаж всяващ паника заради растящия брой на зарзени с морбили погрешно използва снимка на дете с обрив, което въобще не е болно/боледувало от болестта. (дребният шриф в началото на статията уточнява):
  • CORRECTION:  An earlier version of this story showed a file photograph of a child who had an adverse reaction to the MMR vaccine.  Due to an editing error, the child was misidentified in the caption as having measles.  CBSDFW apologizes for the error.
  • Репортажът на Сакраменто, който твърди, че боледуването от дребна шарка причинява загуба на слуха и аутизъм(който иначе беше генетичен), погрешно цитира медицинско проучване, което се отнася до вируса на Рубеола.
  • Ню Йорк току що легализира абортите до момента на раждането (40та седмица), което осигури фетална тъкан за разработването на нови ваксини.
  • Новоприет закон в щата Калифорния премахва опцията за отказ от задължителни ваксинации на базата на медицински, религиозни или културни причини. Дори деца развили енцефалит, възпаление, нарушение на сърдечния ритъм или други тежки странични реакции изсикващи спешна помощ няма да получават право на отказ от последващи вакцинации и римуизации. Изключение има само при настъпване на анафилактичен шок и то само за следващи дози от ваксината, която го предизвикала. (т.е. възпаление на мозъчнара кора НЕ е спешен медицински според правителствени и медицински работници и деца получили това увреждане след ваксина следва да продължават да получават още дози от веществата, които са го предизвикали).
  • CDC и FDA публично признаха връзката ваксини – аутизъм, а Върховният съд на САЩ обяви ваксините са ‘неизбежно вредящи’.
  • Pfizer, Merck, Sanofi-Aventis спонсорират кампаниите на няколко от обявените кандидати за президентските избори през 2020.
  • Няколко законови предложения, които ще търсят ‘полицейски контрол’ на ваксинационния статус на деца обучавани у дома.
  • За да обясни високият процент на заразени с дребна шарка ваксинирани пациенти ( спрямо неваксинираните, което означава че 75% от ваксинираните пак са се разболели), Кентъки, Охайо и Индиана посочиха ‘замърсени ваксини, които са заразили пациентите‘ като възможа причина за липсата на имунитет сред ваксинираните срещу болестта.
  • Само в Алабама има 20 случая на паротит, 75 случая на варицела, 411 случая на стрептококова пневмония, 220 случая на коклюш, 114 случая на Hib, 76 случая на Хеп А и 53 случая на Хеп В …но само единственият случай на морили в щата е отразен в медиите(!)
  • Швеция премахна задължителните ваксинации, защото нарушават правата на гражданите и защото ‘съществуват достатъчно доказателства за сериозни здравословни реакции’
  • Фармацевтични компании дариха милиони на правителството на Калифорния преди гласуването на Закон 277, който премахва правото на отказ от ваксинации.
  • Американската куриерна компания UPS навлиза в сектора с медицински услуги посредством нова услуга за ‘доставка’ на медицински сътрудници, които ще ваксинират хората по домовете им!
  • Окръг Rockland в щата Ню Йорк издаде забрана за присъствието на неваксинирани деца на ‘публични места‘. Родители, които ‘не могат да потвърдят ваксинационния статус на децата си’ са заплашени от глоба от $500 и до 6 месеца затвор.
  • Производителят на ваксината MMR – Merck е замесен в поредния скандал с подкупване на държавни лица с цел промотиране на продуктите на компанията в Китай. Китайското правителство глоби фарма гиганта $488.8 милиона долара, а началникът на операциите на компанията в Китай беше осъден на три години лишаване от свобода и депортация.
  • Дори популярният портал Yahoo публикува статия по повод проведни проучвания установяващи завешения риск от смъртност в страни от третия свят след поставяне на ваксината срещ дифтерия, тетанус и коклюш – резултати потвърдени от данните на WHO (Световната Здравна Организация) и редица уважавани научни изследователи и медицински работници.
  • Същата Световна Здравна Органзация призна, че скорошната епидемия от детски паралич във Филипинте е в следствие на ваксината срещу детски паралич, защото у заболелите деца се наблюдава щама на вируса от ваксината (полиовирус от тип 2).
  • Наложените задължителни ваксинации в квартали на Ню Йорк или глоба от $1,000 за родители отказващи не взимат впредвид, че насилствено налаганата ваксина срещу MMR не е тествана и одобрена за поставяне на деца под 12-месечна възраст.
  • Полицаи извеждат неваксинирани деца с насочено срещу родителите им оръжие посред нощ след сигнал на педиатъра за това, че не ваксинират.
  • Амазон премахва книги и филми на противоваксинна тематика; Еци премахва био и домашнорприготвени продукти за детоксикация ; Пинтерест трие цели профили и постове; Фейсбук трие групи и постове; Гугъл, Бинг и Yahoo де-индексират резултати от изследвания и информация доказваща вредата от ваксините; Инстаграм трие профили и хаштагове на противоваксинна тематика; Youtube демонетизира видеота и филми на противоваксинна тематика; медицински журнали като Pubmed, съдържащи десетки изследвания доказващи вредата от ваксините и много от техните съставки, ще бъде затворен.
  • Едно ‘странично’ допълнение – докато Амазон маха и цензурира филми на ваксинационна тематика, бебешки бодита със слогани ‘секс куклата на татко’, ‘само изглеждам незаконно’ и детски секс кукли вече се продават свободно. ‘

Накратко, се получава, че над 300,000 смъртни случая на година само в Щатите поради лекарска грешка не са спешен медицински поблем, нарастваща епидемия от развиващи аутизъм деца при 1 на 36 вече в САЩ също не е спешен медицински проблем, растящи нива на самоубийства и депресия сред тийнейджъри също не е спешен медицински проблем, рекордно високи нива на развиващи и умиращи от рак деца и възрастни също не е спешен медицински проблем. Но около 800 случая на заболели от морбили, която предизвиква обрив и лека треска в продължние на седмица и която болест е имала 0.02% смъртност преди въвеждане на ваксина изобщо, е изключително спешен проблем, повод за масова паника и намеса от страна на правителството, за да се наложат задължителни ваксини и да се ограничава правото на свободно слово и да се криминализира правото на упражняване на избор по отношение на собственото тяло и здраве и това на близките (ни). При положение, че в Щатите има 120,000 деца, които получават ваксинация срещу морбили/рубеола/заушка, но НЕ развиват имунитет дори след две дози от ваксината всяка година според статистика изнесена от CDC – това прави 2.2. милиона деца от 2000 насам, което е тройно по-голяма цифра от тези, които не са ваксинирани.

Междудругото, докато се създава масова психоза по отношене на ‘епидемията’ от морбили – си струва да се отбележи, че тя се случва точно сега. Сега, когато правителствените договори на производителя Merck за MMR ваксината изтичат и трябва да се продадат максимален брой преди склчването на новите договори с GSK.

В допълнение към горния факт, не изглежда никак добре, че масовата психоза по отношение на ‘епидемията от морбили’ рязко спря със започването на лятната ваканция в САЩ. Същит медии, които отразяваха единствено случаи на нови заболели деца, рязко спряха да се интерсуват от ‘епидемията’. Защо? Нали стотиците заболели деца бяха проблем от национално значение и беше въпрос на време някой да умре? Дали защото всички заболели оздравяха след няколко седмици или защото летния период на е подходящ за пробутване на продукт на уплашените им родители?

Но да проследим проблема от самото му начало.

Лъжата за Стадния Имунитет

Теорията за ‘стадния имунитет’ (или колективния имунитет) е използвана за първи път през 1923 година от изследователя А. Хедрих (A. W. Hedrich). Той изследвал случаите на дребна шарка в Щатите в периода 1900-1931 – години преди ваксината срещу дребна шарка изобщо да бъде разработена – и установява появаването на епидемия когато по-малко от 68% от децата не са развили естествен имунитет срещу болестта. Това се базира на принципа, че децата изграждат свой собствен имунитет след контакт (преболедуване) с дадена болест. Това прави теорията на стадния имунитет теория за естествения имунитет и естественото протичане на заболяванията, тъй като тя няма никаква връзка с ваксинацията. Ако 68% от популацията се разболее от и преболедува дадена болест, то тогава няма да има епидемия от същата тази болест.  Впоследствие ваксинолозите започват широко да се позовават на тази теория, като дори увеличават процента от 68 на 95% без никаква научна обосновка освен твърдението, че ‘е небходимо 95-процентно ваксинационно покритие на популацията, за да се избегне епидемия’. Тоест, дори оригиналното проучване на Хедрих е фалшифицирано и изопачавано в статистичните данни използвани от фармацевтичните компании и правителства, за да налагат задължителни ваксинационни програми.


След 1900 броят на хората умрели от дребна шарка в Щатите е 13.3 на 100,000. В 1940 тази цифра пада на 0.5 на 100,000 и към 1960 е вече 0.2 на 100,000.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу инфлуенца тип Б е 0%.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу варицела е 0%.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу Хепатит Б е 0%.

Това се дължи на факта, че същите ваксини не са разработени и влезнали в употреба. И впреки това, няма документирани епидемии и/или множество смъртни случаи от същите болести.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу морбили е около 65%. Същият е процентът и на ваксинираните срещу коклюш и тетанус. Процентът на деца ваксинирани срещу детски паралич е по-нисък – около 55%. Но медиите не създават паника сред населението, позоваващи се на теорията за стадния имунитет.

До 1963 г. смъртността от морбили в Съединените щати вече е спаднала с около 98% ”, според данни от Международният медицински съвет по ваксинация (IMCV). След въвеждане на първата ваксина срещу морбили, се наблюдават влошени симптоми на морбили при ваксинираните пациенти, отколкото при неваксинираните. Ваксината е докладвана за потискане на нормалния обрив и треска, свързана с морбили, възпрепятствайки нормалния имунен отговор и в крайна сметка води до бъдещи здравни проблеми на ваксинираните лица, след като достигнат зряла възраст според данни на самите CDC.

Въпреки това, според CDC родените преди 1957 г., се считат за имунизирани срещу морбили, паротит и рубеола. Според доклад на CDC, родените преди 1957 г. имат „приемливи нива на антитела срещу морбили, рубеола и паротит … – достатъчни за имунитет.

Авторитети в сферата на традиционната медицина утвърждават посредством изследвания, че ’60 години задължителни ваксинации не са постигнали стаден имунитет по никакъв начин’. Това е заключението на изследване публикувано в 2014 в Oregon Law Review от учените от Университета в Ню Йорк Мари Холанд и Чейс Закари (защитавал докторат по химия в Принстън). Имунолози от Харвард излизат с публични становища, че:

неваксинираните деца не представляват НИКАКЪВ риск за когото и да е

и привеждат научно обосновани и доказани доводи с изследвания, които показват, че:

  • хора ваксинирани с IPV (неактивирана ваксина срещу детски паралич) не могат да повлияят на разпостранението на вируса на детския паралич в популацията.
  • тетанусът не е заразна болест.
  • комбинираната ваксина срещи Дифтерия, Тетанус и Коклюш може единствено да предпази ваксинирания, но не и да повлияе на разпространението на Дифтерията, защото не е разработена да предотвратява колонизацията и разпространението на C. diphtheriae.
  • ваксината срещу белодробен коклюш, която замени стандартната ваксина срещу коклюш в САЩ и сега е компонент на комбинирата срещу дифтерия, тетанус и коклюш, доведе до невероятен скок в случаите на магарешка кашлица.
  • въвеждането на ваксинация срещу инфлуенца Б (H. influenzae тип Б) доведе до изместване на преобладаващия щам към този, който ваксината не прокрива, а именно типовете от А до Ф.
  • Хепатит Б е кръвно-предавана болест и не може да бъде предавана сред популацията особено при деца, които по презумция не участват в рискови поведения (безразборен секс, венозна употреба на наркотици), които разпостраняват болестта. При възрастовата група от 0 – 1 има зависимост от 20:1 от настъпили уреждания/смърт в резултат на ваксинация против Хепатит Б спрямо деца заболели от Хепатит Б.

В резултат на информацията от всички тези изследвания учените заключват, че неваксиниран човек НЕ представлява по-голям риск от ваксиниран за разпространението на която и да от изброените болести. Още повече, скорошно проучване в Онтарио показва, че ваксинациите водят до посещение на центъра за спешна медицинска помощ при 1 на 168 деца около година и 1 на 730 деца на възраст година и половина.

Медицински изследвания показват, че през 80те години, броят на заболелите от морбили нараства драстично, като до 40% от случаите на заразени са при ваксинирани пациенти. До въвеждане на ваксината срещу морбили. рубеола и заушка – в Америка годишно около 400 – 500 човека са умирали от усложнения свързани с въпросните болести. Междувременно, само за 2016 са регистрирани 3607 смъртни случаи сред деца под 1-година в дните след поставяне на MMR ваксината, въпреки че същите се водят за ‘синдром на внезапна детска смърт’.

Дори чистата и проста статистика показва, че заболеваемостта сред популациите от рубеола, дребна шарка, детски паралич, заушка и други инфекциозни заболявания е показвала драстичен спад години и дори десетилетия преди да се въведат ваксини за която и да е от тези болести.

Аргументът за стадния имунитет е сред най-често използванито от привържениците на ваксините, които обвинвяват неваксиниращите в компрометиране на здравето на всички останали. Но те пропускат много важна подробност – преносителите на заразата/болестта са именно ваксинираните, защото вируса/бактерията(макар и ‘омаломощена’) се съдържа във ваксините. Това се подкрепя от самите производители на ваксини, които уточняват в листовките, че ‘прекарването на лека форма на дребна шарка е една от възможните странични реакции след ваксинация‘. Изследвания установяват наличието на вируса на рубеолата и/или на морбили в носа и секрециите от носа и устата на ваксинирани хора до 28 дена след ваксинация.Ваксини съдържащи живи вируси продължават да ги отделят до 6 седмици след ваксинация, което означава, че ваксинираният човек е преносител и може да заразява други хора дори и самият той да няма симптоми. На листовката на комбинираната ваксина за морбили, рубеола и заушка (MMR) дори е упоменато, че вирусът на рубеолата може да се предаде чрез кърмата на новороденото дете и да го зарази.

Ваксините, които използват живи или омаломощени вируси/бактерии, изрично упоменават в листовите си, че ваксиниранят пациент става преносител и може да заразява други хора (ваксинирани и неваксинирани):
– Varivax (срещу варицела) в продължение на 6 седмици
– FluMist (срещу инфлуенца) в продължение на 28 дена
– MMR (срещу морбили, рубеола, заушка) в продължение на 6 седмици
– Rotarix (ротавирус) в продължение на 2 седмици
– ACAM2000 (дребна шарка) – в продължение на 21 дена

След поставянето на всички тези (и други) ваксини, вирусът/бактерията се отделя от секретите и ескрементите на ваксинирания човек. Ново проучване върху предаването на грипния вирус установи, че ваксинирани пациенти имат 6,3 пъти повече аерозолно отделяне на вирусни грипни частици, ако са получили ваксинация през текущия и предишния сезон в сравнение с тези, които не са били ваксинирани през два поредни сезона.


Т.е. не е възможно неваксиниран човек да зарази друг (ваксиниран или неваксиниран) с болест, на която НЕ е преносител, но ваксинираният като преносител може да заразява и ваксинирани и неваксинирани хора. Тогава, кой е по-голяма заплаха за колективния имунитет и здравето на популацията? Про-ваксърите са прави в твърдението си, че ‘Нашите решения пряко влияят върху здравето и живота на хората около нас‘, но пропускат факта, че като носители на заразата – те са тези, които я предават и на ваксинирани и на неваксинирани хора. Развиването на морбили е първата страничните реакция сред 42 (сред които енцефалит) упоменати в листовката към ваксината срещу морбили, рубеола и заушка, като дори се уточнява изрично, че ваксината ‘не е ефективна нито безопасна‘.


Производителите

Производителите на ваксини одобрени за масово прилагане са компании с дългогодишен стаж и стотици милиони долари похарчени в реклама и лобиране на правителствата за задължително ваксиниране. Това кара хората масово да се доверяват на ‘експертната’ им оценка по отношение на безопасността на лекарствата, които произвеждат и продават. Но бърза справка показва недотам етични практики в историята на всяка една от тези корпорации, както и производство на доказано вредни и опасни медикаменти.

През 1984, Bayer AG, производителят на най-употребявания лекарствен препарат аспирин, открива замърсяване на няколко от партидите си с лекарството Фактор 8 – което се използва за третирането на хемофилия. В резултат на това ‘замърсяване’, хиляди деца страдащи от хемофилия се заразяват с ХИВ, защото при производството на Фактор 8 е използвана кръв от донори, които не са минали тест за ХИВ-позитивност. След като Bayer AG установава замърсяването в партидите с Фактор 8, с разрешението на FDA (Федералната Агенция за Контрол на Храните и Лекарствата), компанията изтегля партидите от Американския пазар, но ПРОДЪЛЖАВА да ги продава в Аржентина, Индонезия, Япония, Малайзия. В резултат на разпространенито на 100,000 концентрирани дози хиляди възрастни и деца развиват и умират от ХИВ-предизвикани инфекции и заболявания като ръководителите на регулаторните агенции по безпасност на храните и лекарствата в Аржентина, Индонезия, Япония, Малайзия и Сингапур са осъдени и вкарани в затвора. Никой от FDA или Bayer AG не е подведен под съдебна отговорност, а представител на компанията излиза с изказването, че:

Решението да продължим разпространението на препарата преди две десетилетия е взето на основата на най-добрата и проверена научна информация в съответствие с всички закони и регулаторни норми.

Националната Библиотека по Медицина в САЩ публикува изследване на основата на конфиденциален документ от 1271 страници иззет от GlaxoSmithKline, който бе направен публично достояние от Италиански съд. Този документ доказва връзката между ваксинация и Синдрома на Внезапната Детска Смърт (SIDS) и, което е по-лошо, знанието на компанията за тази връзка. На последната страница от въпросния документ ясно е посочено, че ‘тестовият субект е починал 7 дена след ваксинация с Infranrix Hexa и Synflorix вследствие на внезапно настъпила смърт’. ‘Тестовият субект’ е нечие дете, което е ‘било в добро клинично здраве след нормално протекла бременност и редовни визити при педиатър’. Аутопсията установява наличието на „

тежка инфекция на дихателните пътища и в по-малка степен на белите дробове причинена от бактерии от вида Staphylococcus aureus. Освен това, хистологията показва възпаление на сърдечния мускул. Със запазването на изключителни резултати от химико-токсикологични изследвания констатациите са в съответствие със смъртта настъпила вслествие на възпаление на дихателните пътища с участието на белите дробове и придружаващ миокардит

Още по-шокиращо от аутопсията е решението смъртта на 3-месечното момче да бъде „преразгледана“ и да не бъде класифицирана като Синдром на Внезапна Детска Смърт, при което е премахната от статистичните резултати и списъка със странични реакции към ваксината. Същият документ съдържа данни за смъртни случаи настъпващи в резултат на ваксинации с ваксината Prevenar 13 (разработена от Pfizer), Infranrix Hexa от GSK и няколко други ваксини. Prevenar 13 е одобрена за поставяне на всички деца в Англия. Според извадка от анализа:

97% от смъртните случаи (65 смъртни случая) при деца под 1 година настъпват в първите 10 дена след ваксинация и 3% (2 смъртни случая ) в следващите 10 дена след тях.

От анализа на Infranrix Hexa:

В допълнение към 36 смъртни случая най-малко 37 други смъртни случая (предимно внезапна смърт), което доведе до смъртта на общо 73 души от началото на тестването на ваксината през 2000 г. и отново, това се отнася само до смъртта настъпила внезапно, без по-нататъшно възстановяване на недостатъчното отчитане на данни. От съобщените 1,742 случая за странични реакции между 23 октомври 2009 г. и 22 октомври 2011 г., 503 са за сериозни и тежки странични реакции.

Струпването на смъртни случаи около времето на ваксинации показва явна връзка между поставянето на ваксини и внезапните и необясними случаи на смърт сред деца и бебета. Това е индикация на корелация, защото в противен случай смъртта щеше да настъпва в случайна последователност през последвалите 20 дена след ваксинация. Вместо да покаже общият брой на смъртни случаи всеки ден,  GlaxoSmithKline показва общия брой смъртни случаи изобщо, за да прикрие струпването им около времето на самите ваксинации. По този начин, към ден 19 след ваксинацията, се получава общ брой на смъртни случаи от 67. Но от тези само 2 деца са умрели в тези последни 10 дена от месеца, а не всичките 67, защото 65 са умрели в първия ден до 10я след поставяне на ваксината. В повечето случаи, бебетата и децата умират до 72 часа след ваксинация, а много и броени часове след поставянето. Струва си да се обележи, че така-нареченият Синдром на Внезапната Детска Смърт настъпва именно в периода, когато хората получават най-много на брой и дози ваксинации – до 5-годишна възраст. Само в САЩ до тази възраст, децата получават над 30 ваксини.

Преди 50те години, когатo настъпва ерата на масовите ваксинации, Синдромът на Внезапната Детска Смърт, е бил толкова рядък, че изобщо не е присъствал в статистиките за детската смъртност. Но тази закономерност се променя и броят на впезапно починали здрави деца рязко започва да расте след 1950 когато масовите имунизации стават стандарт.

При разглеждането на медицински документи от родилните отделения между 1970 и 1993 се установява, че от 48 деца (на възраст между 10 и 49 месеца) получили комбинирана ваксина за рубеола, заушка и морбили (M-M-R or M-M-R II, Merck and Co, Inc, West Point, PA) – 8 деца са починали вследствие на ваксинацията, а останалите 40 са развили умствено изоставане и дебилизъм, остра енцефалопатия, хронични припадъци, двигателни и сензорни дефицити и двигателни нарушения. Не са наблюдавани никакви странични реакции и/или увреждания след поставяне на моновалентните ваксини срещу рубеола и морбiли. Това е статистически значим брой случаи като всичките са одобрени за компенсация и обезщетения по Американската Национална Програма за Компенсации от Ваксинни Увреждания.

Когато Merck представи своята ваксина срещу морбили през 1963 г., компанията твърдеше, че ваксината ще осигури имунитет през целия живот, равносилен на придобит след естествена инфекция, и обещаваше, че 55% ваксинационно покритие ще доведе до „стаден имунитет“, достатъчен за изкореняване на морбили до 1967 г.

Водещи учени, включително световният бактериолог, сър Греъм Уилсън и вирусологът от Харвард Джон Ендерс, които за първи път изолират морбили, предупредиха срещу въвеждане на ваксина, освен ако тя не осигурява имунитет през целия живот. Морбили, предупредиха те, ще се върне с повишена вирулентност и смъртност, тъй като ваксината причинява еволюцията на по-вирулентни щамове и измества огнищата далеч от децата – биологично еволюирали за борба с морбили – към възрастните хора, които могат да умрат от пневмония, и младите бебета, които не са придобили пасивен имунитет от майката.

Моделно проучване на университета Johns Hopkins от 1984 г. придвиди, че експериментът на Merck за цялото Американско население ще увеличи огнищата на морбили до 2050 г. (когато последното поколение с естествен имунитет ще умре), в сравнение с ерата преди ваксината. Точно това се случва. Ваксината на Merck показа до 19% неуспех в рамките на седем години и не беше в състояние да премахне болестта. Провалът на ваксините остави милиони възрастни ефективно неваксинирани. 79% от хората, засегнати от морбили в тазгодишната епидемия са възрастни. Но когато ерадикацията предвидимо не се е осъществила и морбили атакува напълно ваксинирани популации, Merck просто измести фокуса, казвайки, че стадният имунитет изисква 75%-во ваксинационно покритие, след това 85%, след това 95%, след това 98%. И сега 99%.

И за да разсее хората от неуспешната си ваксина, Merck, правителствени работници, лекари и платени тролове започнаха да обвиняват антиваксирите.

Сега се въвеждат закони за задъжителни имунизации, които ще „отстранят“ проблема с провала на ваксината срещу морбили, като наказват уязвими деца с медицински изключения. Само в Калифорния, чрез акт на законодателна диващина демократичните политици предлагат насилствено да ваксинират деца, чиито лекари са им казали, че една ваксина може да ги убие или тежко да ги нарани. Закон SB277 няма да коригира огнището на морбили или да реши проблема с неуспеха на ваксината, а само ще възнагради корумпирана компания за дефектен продукт.

При разработването на ваксини, производителите получават ауторизация за маркетинг и продажба без наличието на проучвания за това как отделните компоненти на ваксините се абсорбират в човешкото тяло и как му въздействат, как се транспортират, как влияят на различните органи и системи, как и къде се депозират и как се изхвърлят от организма. Това означава, че те не са ‘издържани до най-високите нива на безопасност и контрол за качество’ както се твърди.

Правителствен Контрол

Контрол върху безопасността и ефктивността на ваксините одобрени за масово прилагане, както и етичността на разработването им, се прилагат от няколко правителствени агенции, сред които CDC и FDA. През годините, същите са допуснали нееднократно сериозни пропуски в разрешаването и забавянето на изтеглянето на замърсени, неефективни и опасни ваксини, довели до заболявания и смърт на стотици хиляди души.

Същата FDA, която едва наскоро призна, че четири от най-използваните препарати срещу астматични пристъпи ( Foradil, Serevent, Symbicort, Advair) одобрени от самата агенци, всъщност ‘водят до завишен риск от смърт в резултат на астматичен пристъп’.

От 1955 до 1963, почти всяка доза от поставяните ваксини срещу детски паралич (прилагани подмускулно или орално) призведени са приложени на около 200 милиона Американци. Същите се оказват заразени с канцерогенни клетки от бъбречните клетки на маймуните, върху които ваксината е била разработена. По данни изнесени и после премахнати от сайта на CDC (но индексирани от Гуугъл), 1 от всеки 200 човека е развил или ще развие рак причинен от SV-40. В момена се падат по 15 случая на рак за всеки случай на детски паралич, който ваксината е предотвратила.

Според доклад, изготвен от министъра на вътрешните работи, представен преди 85-ия конгрес през 1958 г., детският паралич се е превърнал в проблем едва след 1940 г., когато химическите компании започнали да произвеждат големи количества ДДТ, хептахлор, диелдрин, тетраетил пирофосфат ( TEPP), малатион, бензол хексахлорид (BHC) и други пестицидни химикали за употреба върху земеделски култури. Преди това, детският паралич не е бил толкова тежък или проблематичен, колкото мнозина вярват

„Живата ваксина срещу вируса на полиомиелита е преобладаващата причина за появата на случаи на паралитичен полиомиелит в САЩ от 1972 г. насам. За да се избегне появата на такива случаи, е необходимо да се преустанови рутинната употреба на жива ваксина срещу полиомиелит.“ , Джонас Солк, Science, 4 април, 1977

През 1976 г. д-р Джонас Солк, създател на ваксината ползваща мъртви вируси, използвана през 50-те години на миналия век, свидетелства, че ваксините ползващи живи вируси (използвана почти изключително в САЩ от началото на 60-те до 2000 г.) е „основната, ако не и единствената причина“ за всички случаи на полиомиелит в САЩ след 1961. (Вирусът остава в гърлото от една до две седмици и в изпражненията до два месеца на ваксинирания пациент. По този начин, получилите ваксината могат да се разболеят и/или могат потенциално да разпространят болестта, толкова дълго, колкото продължава фекалната екскреция на вируса .

През 1992 г. Федералният Център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) публикуват признание, че ваксината срещу живи вируси е станала доминираща причина за полиомиелит в САЩ. Всъщност, според данните на CDC, всеки случай на полиомиелит в САЩ от 1979 г. е причинен от оралната полиомиелитна ваксина. Властите твърдят, че ваксината е отговорна за около осем случая на полиомиелит всяка година. Независимо от това,допълнително проучване, което анализира собствената база данни за ваксините на правителството през последния период от по-малко от пет години, разкрива 13 661 съобщения за нежелани събития след употребата на пероралната ваксина срещу полиомиелит. Тези доклади включват 6,364 посещения в спешни отделения и 540 смъртни случая. Общественото възмущение от тези трагедии става причина за премахване на оралната полиомиелитна ваксина от графиците за имунизация.

При друго проведено вътрешно разследване, се установява, че CDC също е прикривала връзката между аутизъм и ваксините съдържащи тимерозал, както и факта, че противогрипната ваксина съдържа над 50,000 ppb живак, което е над 25,000 пъти повече от позволеното от FDA.

По време на Научната конференция от 2011 BSEM на тема Здравните Заплахи на Превенцията на Болести (The Health Hazards of Disease Prevention BSEM Scientific Conference, March 2011), Д-р Луся Томленович – член на групата за неврологични динамики към Департамента за Офталмология и Визуални Науки към Университета в Британска Колумбия, Ванкувър, представи 45 страници с доказателсва за сериозни пропуски в практиката и етичността на Комитета по Ваксинации и Имунизации и Британското Министерство на Здравеопазването. В него тя излага конфиденциална информация и съобщения доказващи, че регулаторния орган и независимия експертен комитет са:

полагали систематични усилия да прикрива критична информация за сериозни здравословни реакции и противопоказния при поставяне на ваксини от родители и медицински лица с цел постигане на по-високи нива на ваксинационно покритие, необхидмо за ‘стаден имунитет’ – концепция, която не почива на никакви научни факти.

FDA току що одобри нова 6-валетна ваксина, по време на чийто клинични тестове са починали 36 бебета. Vaxelis е поливалетна ваксина за деца от шест седмична до четири годишна възраст срещу дифтерия, коклюш, полиомиелит, хепатит Б, тетанус, инфлуенца тип Б.

Китайското правителство беше замесено в два скандала – един с разпространението на замърсени и изтекли от годност ваксини и един с разпространението на замърсено бебешко мляко. Хиляди родители излязоха на протести срещу ваксините с изтекъл срок на годност, след които децата месеци по-късно са все още болни с повръщане, треска и кожни обриви. Някои са парализирани. Правителството изпрати жандармерията, за да усмири протестиращите родители. Докато това се случваше мобилните клетки в района бяха изключени (за да се предотврати по-нататъшно организиране от страна на родителите), а на редовни и социални медии е забранено да докладват за „инфекциозния“ характер на заболяванията след ваксинациите.

Ваксинационната кампания срещу детски паралич в Индия е свързана с множество обществени скандали поради нарастващите нива на починали и увредени деца. 640 000 деца бяха диагностицирани с NPAFP (неполиомиелитна остра вяла парализа) – болест, която е клинично неразличима от детския паралич и два пъти по-смъртоносна и предизвикана от живия, омаломощен вирус във ваксината. 491 000 бяха парализирани, като медицинско изследване потвърди връзката между ваксината и развитието и разпространението на болестта. Прогресивно нарастват заболяванията или ‘синдромите’ с потресаващо сходна симптоматика, като асептичен менингит, остра вяла парализа, парализа на Бел, синдром на Рейе, множествена склероза, синдром на Гилен-Баре, напречен миелит, спинална апоплексия, амиотрофична латерална склероза, инхибиторна парализа и други, само и само, за да не трябва да бъдат класицифицирани като това, което всъщност са – усложнения вследствие на детски паралич.

На правителственото проучване проведено в Африканката държава Гвинея-Бисау установяващо, че внезапната смърт сред деца се е увеличила повече от два пъти (212%) след въвеждането на Dtap/DTP ваксината, СDC отговарят, че:

Не сме в състояние да коментираме конкретно проучване, но можем да направим следното изявление за проучванията върху употребата на DTP ваксината:

Това са наблюдателни проучвания, предразположени към отклонени. DTP ваксината е свързана с повишена и намалена смъртност, в зависимост от проучването, което я разглежда. Тъй като това обикновено са недостатъчни проучвания, доказателствата не подкрепят никакви промени в текущата схема на имунизация.

Очаква се около 2-3 милиона смъртни случая да бъдат предотвратени всяка година от ваксините за DTP, така че всеки потенциален риск трябва да бъде поставен в контекст.

Преди американската агенция по безопасност на храните и лекарствата да одобри първата ваксина срещу денга Dengvaxia доведе до присъди и криминални обвинения във Филипините, след настъпили увреждания и смърт. След въвеждането си през 2016 г. се появиха опасения, че опасната ваксина, дадена на 100 000 филипински деца, може потенциално да увеличи риска от усложнения при деца, които преди това не са били заразени с денга.
Докато около 600 смъртни случая остават под разследване, Световната Здравна Организация излиза със становище, че ваксината е безопасна само за деца, които преди това са били заразени с денга, но това не пречи на свободната продажба на ваксината в САЩ.

Всички проучвания, които не откриват никаква връзка между развитието на аутизъм и ваксинациите, са най-често спонсорирани от правителствата и възлагани на определени консултантски фирми или извършвани от самите производители(!). Такъв е и случаят с изследването проведено от The Lewin Group, чийто клиенти са много от гореизброените фармацевтични компании. Този конфликт на интереси не е отразен в изследването публикувано в медицинския журнал The New England Journal of Medicine. The Lewin Group е дъщерна компания на UnitedHealth Group, която беше партньор в прокарването на Obamacare, като друга нейна дъщерна фирма е получила правителствен договор да разработи сайта HealthCare.gov. Един от изпълнителните директори във фирмата е сред най-големите спонсори на Обама.

До 1973 година, в САЩ е незаконно да се търгува със здравни/медицински услуги и/или здравни/медицински продукти. Президент Никсън подписва The Health Maintenance Organization Act of 1973 под натиск от близкия си приятел и спонсор на президентската му кампания Едгар Кайзер – директор и член на съвета на Кайзер Перманенте (Kaiser Permanente). Този закон позволява на болници, медицински застрахователи, клиники и лекари да се регистрират като търговски представителства/ЕТ-та или дружества(for-profit business entities) вместо да останат нетърговски организации за оказване на услуги. Първата компания, която получава държавни субсидии след влизането на закона в сила е, Кайзер Перманенте.

Прогресивно нараства и броят на обезщетени случаи по Програмата за Компенсации за Увреждания от Ваксини (Federal Vaccine Injury Compensation Program) и бюджета отделян за въпросната програма.

Тези обезщетения идват от федералната (правителствене) програма установена с Националния закон за компенсация на пострадали от приложението на ваксини (National Vaccine Injury Compensation Act). Създаването на този механизъм за обезщетение e в следствие на нарастване на броя на съдебни дела срещу фармацевтични компании през 80-те години на XX век, което застрашава тяхната финансова стабилност и възможност да осигуряват адекватно ваксинално покритие и средства за нови проучвания в тази област. За да запазят и гарантират финансовата стабилност на производителите на ваксини и да ‘стабилизират пазара’, Американското правителство приема закон през 1986, освобождаващо ги от наказателна отговорност и задължение да изплащат обезщетения на увредени от ваксините им хора. Т.е. ваксините са единственият продукт в световен мащаб, за чийто последици – каквито и да се – потребителите не могат да подвеждат производителите под наказателна отговорност. За сметка на това, компенсаторната програма създадена от Американското правителство присъжда обезщетения на нарастващ брой случаи на увредени от ваксини деца и техните родители. При положение, е само около 1% от случаите на настъпили увреждания и/или смърт в резултат на ваксинации са докладвани на Системата за Докладване на Негативни Реакции след Ваксинация (VAERS), изплатените компенсации вече надминават 4 милиарда долара. Защо съдиите присъждат обезщетения ако ваксините са напълно безопасни?

Въпреки нарастващата сума на присъдени обезщетения, според Американското законодателство:

Споразуменията не са признание от Съединените щати или от министъра на здравеопазването и човешките ресурси, че ваксината е причинила предполагаемите наранявания на вносителя на иска.

За да бъдат обезщетени, ищците трябва да подпишат декларация, че 1. поставената ваксина не е дефектна и 2. поставената ваксина не е причинила предполагаемите наранявания и/или смърт. Това дава право на правителството производителите да изключват всички случаи на обезщетение от официалната статистика за увреждания и/или смъртни случаи настъпили в резултат на ваксинации.

Не може да не бъде отбелязан мимоходим и моралният компонент при разработването на ваксините. Считаният за ‘кръстник’ на модерната ваксинология, Д-р Стенли Плоткин под клетва признава, че е използвал над 70 абортирани бебета в разработването само на една ваксина и хиляди други са използвани за разбработването на други ваксини. И докато използването на тъкан от абортиране бебета е стандарт в разработването н ваксини, по-притеснителното в случая е факта, че той признава, че тъканта е била добита от ЖИВОРОДЕНИ абортирани бебета. Използвайки метода на waterbag abortion, нежеланите деца са аботирани живи, за да могат цели органи да бъдат взети и ползвани за тестови цели. Освен това, той е провеждал експерименти за безопасността на нови ваксини върху сираци, върху бебета на затворнички и публично е подкрепял медицинските опити върху умствено изостанали хора. Подходът и методите на този човек оформят идеологията на движението за масови и задължителни ваксинации.

От листовката на ваксината срещу варицела Varivax разбираме, че:

Този продукт съдържа остатъчните компоненти на MRC-5 клетки, включително ДНК и протеин.

MRC-5 клетки е кодово наименование на момче на възраст 14 гестационни седмици, чиято белодробна тъкан е използвана за разбработването на ваксината. Възраст, при която, нероденото дете отдавна има развита нервна система, мръщи се, смуче пръста си, реагира на гласове, светлина и емоциите на майка си, чието сърце изпомва кръв и което е над разрешената за аборт възраст (все още) в много страни.

Най-малко 27 ваксини съдържат абортирани бебешки клетки, клетъчни остатъци, протеини и ДНК от абортирани бебета, включително (но не само), ваксината срещу аденовирус, полиомиелит, Dtap / Polio / HiB Combo, Hep A, Hep A / Hep B Combo, MMR, MMRV Pro Quad, Бяс, Варицела, ваксини срещу херпес зостер, Ебола, ХИВ, туберкулоза, малария и грипни ваксини. Има стотици други ваксини в процес на разработка, които също използват съставки извлечени от абортирани бебета.

В крайна сметка само една клетъчна линия може да присъства във всяка ваксина, но за да се стигне до нея, да се усъвършенства и подготви – са използвани десетки, може би дори стотици преди това за всяка ваксина.

Истината е, че се използват много клетъчни линии за получаване на една подходяща за всяка ваксина.

Тук са само няколко примера:


PER C6 е туморогенна клетъчна линия във ваксини срещу ебола, грип, малария, туберкулоза и ХИВ и е дошла от здраво 18-седмично бебе, а клетъчната линия HEK 293 е извлечена от бъбреците на бебе за разработване на нови грипни ваксини.

Знаете ли колко аборта са извършени, докато WI-38 клетъчната линия, която се използва в много от ваксините, бъде избрана? Изчислено е, че осемдесет избирателни аборта (регистрирани) са участвали в изследването и крайното производство на настоящата ваксина за рубеола: 21 от първоначалните WI-1 до WI-26 фетални клетъчни линии, които не са били успешни, плюс самия WI-38, плюс 67 от опитите за изолиране на вируса на рубеола.

WI-1 до WI-25 клетъчни щамове са извлечени от белия дроб, кожата, мускулите, бъбреците, сърцето, щитовидната жлеза, тимуса и черния дроб на 21 отделни избирателни (и някои спекулират незаконни) аборти. WI-44 е получен от белия дроб на тримесечно хирургично абортирано/отстранено бебе.

WI-38 (RA 273) е извлечена от 16-седмично женско бебе (с дължина 20 cm), което е било абортирано в Швеция, защото родителите не искали повече деца. Бебето е било опаковано в лед и изпратено в Съединените щати (спекулациите предполагат без съгласие), където е било разчленено.

Съществуват много други клетъчни линии, извлечени за производство на ваксини, за които можем да говорим, като IMR-90, който е дошъл от 16-седмично абортирано момиченце и може да бъде закупена онлайн за $ 431.00 или IMR-91, който е извлечен от неродено момче. На уебсайта на АТСС има информация за клетъчна линия след клетъчна линия, получени от абортирани бебета (или препуциума на новородени бебета след обрязване), където се споменават всякакви възрасти от неколкоседмични гестационни срокове до ‘прекъснати бременности в трети триместър’ от всякакви етноси.

Въпреки твърденията на фарма индустрията, че ‘всички клетъчни линии произлизат от два абротирани плода преди 50 години’, това просто не е истина и собствените им документи го доказват. Няма клетъчни линии, които са безсмъртни. Няма нищо на лицето на тази земя, което е „безсмъртно“. Клетъчните линии, използвани във ваксините съществуват дълго време, но в крайна сметка губят ефективността си и трябва да бъдат замененис нови. Всъщност учените вече се опитват да измислят следващото най-добро нещо.

В Китай наскоро разработиха клетъчна линия Walvax-2, с която планират да заместят клетъчната линия с MCR-5. WALVAX 2 е извлечена от белодробната тъкан на женско бебе на възраст 3 месеца което в крайна сметкае избрано от 9 абортирани бебета. Учените отбелязаха как са спазвали специфични указания за имитиране на WI-38 и MRC-5 при избора на абортирани бебета, вариращи от 2 до 4 месеца на възраст. Те отбелязват също така как раждането е предизвикано по метода на ‘water bag’, за да се съкрати времето за доставка и да се предотврати смъртта на плода, за да се осигурят живи непокътнати органи, които веднага се изпращат в лабораториите за клетъчна подготовка. Тази информация дори не е скривана от хората комуто се проутват продукти получавани от разфасоването на ЖИВИ абортирани деца.

Това, което хората не разбират е, че има директна връзка между узаконяването на абортите до момента на раждане (вече легално в щата Ню Йорк където майката може да поиска аборт и по време на самото раждане в 9ия месец от бременността си) и индустрията на разбработването на ваксини. И двете нямащи нищо общо с грижата за здравето на хората.

Конфликт на Интереси

Регулаторните органи, които съблюдават безопасността на ваксините и ги одобряват за масово производство, са замесени в редица скандали, които компрометират становищата им по редица въпроси свързани с правото на информиран избор на гражданите.

Широко-известно е становищто на CDC и агенциите за регулация на безопасността на лекарства и продукти през годините по отношение на ‘безопасността’ на: асбеста, цигарите (които според официалното становище на CDC, лекарите и цигарените компании от 50те години не са отоворни за причиняването на рак) , BPA, пломбите с живак, инсектицида DDT (с който медицински сестри са пръскали бебета и малки деца(!)), диетилстилбестрола (DES), Талидомида и много други. Талидомида е лекарство, използвано преди това като успокоително и предписвано на бременни жени против сутрешно гадене, но оттеглено в началото на 60-те години, след като е установено, че причинява вродена малформация или липса на крайници при деца, чиито майки са приемали лекарството по време на ранна бременност. Стотици хиляди деца са родени с недоразвити и/или липсващи крайници заради предписвания им от лекари препарат и доживелите след 20-годишна възраст са познати като ‘Талидомидни бебета’.

Като за начало, един от най-големите проблеми свързан с конфликт на интереси, произлиза от Американския Център за Контрол и Превенция на Заболяванията (CDC) и факта, че федералната агенция към Министерство на здравеопазването и социалната политика е СОБСТВЕНИК на повече от 50 патента за ваксини. Същата CDC, която определя имунизационния календар за всяко Американско дете, одобрените за поставяне ваксини, задължителните и препоръчителните за поставяне ваксини и е главният регулаторен орган, който следи за безопасността и ефективността на ваксините. CDC държи патенти за ваксини срещу: грип, ротавирус, Хепатит А, Пневмококови болести, гастроентерит, Зика и тежък остър респираторен синдром, сред други.

Илюзорната представа, че федералната регулаторна агенция, известна като Център за контрол и превенция на заболяванията (CDC), е публична организация, която работи от името на хората, за да ги защитава от болести, е просто смешна.

CDC по дефиниция е частна корпорация, работеща от името на своите инвеститори, която включва ключови участници във фармацевтичната и ваксиналната промишленост, които печелят от разпространението на болести, а не от реална превенция и лечение.

Първото и най-очевидно доказателство , че CDC не е това, за което се представя, е фактът, че тази предполагаема правителствена агенция е включена в официалната директория на Dun & Bradstreet (D&B) като корпорация с нестопанска цел.

D&B е Fortune 500 компания , базирана в Ню Джърси, която поддържа бази данни за повече от 235 милиона компании по целия свят – следейки за глобалния бизнес климат и е призната за една от първите компании, които се търгуват на Нюйоркската фондова борса (NYSE)

Процесът на одобрение на даден медикамент и/или ваксина за масова продукция и продажба включва представянето на въпросния продукт пред панела на FDA. Панелът е един от десетките консултативни комитети, които гласуват всяка година относно това дали Администрацията по храните и лекарствата (FDA) трябва да одобри дадения продукт за американския пазар. FDA, със седалище в Силвър Спринг, Мериленд, използва добре установена система, за да идентифицира възможни конфликти на интереси, преди да се срещнат такива консултативни групи. ОБАЧЕ при разглеждане на записи за компенсации от фармацевтични компании на лекари, които са участвали в гореописаните панели препоръчващи на FDA дали да одобри 28 психофармакологични, артритни и сърдечни или бъбречни лекарства между 2008 и 2014 г., са открити широко разпространени плащания след проучване на факти или подкрепа за членовете на групата. Предпазните мерки на агенцията срещу потенциални конфликти на интереси не са предназначени да предотвратят подобни бъдещи финансови връзки. Установени са и други очевидни конфликти по време на или в годината, предхождаща консултативните срещи, където много от тези членове на групата са получавали плащания или друга финансова подкрепа от производителя или ключови конкуренти за консултации , пътувания, лекции или изследвания. FDA не отбеляза публично тези финансови връзки.

Анализът, който използва разкрития от лекари в свободно достъпни публикации и центрове за записи на Medicare & Medicaid Services за 2013 до 2016 г. на федералния уебсайт за отворени плащания, установява, че:

  • От 107 лекари съветници, които са гласували в комитетите, 40 в продължение на почти 4-годишен период са получили повече от 10 000 долара за спечелените приходи или подкрепа от изследователите на лекарства, които панелите са гласували за одобрение, или от конкурентни фирми; 26 от тях са спечелили над 100 000 долара; и шест повече от 1 милион долара.
  • От над 24-те милиона долара лични плащания или изследователска подкрепа от промишлеността на 16-те най-печеливши съветници – които са получили повече от 300 000 долара – 93% идват от производителите на наркотици, които съветниците, които преди това са преглеждали или от конкурентите.
  • Повечето от тези служители – и много други – са получили други средства от същите тези компании, едновременно с или през годината преди консултантската им служба. Тези плащания са разкрити в научни списания, но не и от FDA.

Федералната Агенция за Безопасност на Храните и Лекарствата(FDA) беше наскоро осъдена и принудена да разсекрети цялата клинична информация относно ваксините срещу инфлуенца препоръчвани и слагани на бременни жени. Делото заведено от страна на Групата за Информирано Съгласие (Informed Consent Action Network) установи на базата на придобитите документи, че безопасността на ваксината срещу грип и срещу дифтерия, тетанус и коклюш (Tdap) НЕ са били проследени и НЕ са доказани.

Нещо повече, Агенцията по Безопасност на Храните и Лекарствата (FDA) признава, че никога не е лицензирала ваксина срещу инфлуенца за бременни жени и че никога не е провеждано клинично изследване за безопасността на практиката на ваксинация на бременни жени въобще.


Същата информация дори е включена на листовката на ваксината против грип FLULAVAL – същата листовка, която ако пациентите поискат, биват наричани привърженици на конспиративни теории. Това означава, че всяка бременна жена съгласила се да получи противогрипна ваксина, де факто участва в опити провеждани върху нейното здраве и здравето на нероденото й дете. На листовката за противогрипната ваксина тези опити са наречени ‘постмаркетингово проучване’.

Нещо повече, ваксинацията на бременни жени е престъпна и ужасяваща практика, която трябва да бъде законово наказуема. Все повече лекари излизат със становища, че ваксината срещу грип и  Tdap ваксините са директно свързани със спонтанни аборти и изключително вредни за бременни жени. Ваксината срещу HPV има доказано вреден ефект върху способността на жените да забременяват и износват здрави бебета.

Противогрипните ваксини в момента са класифицирани от FDA като лекарствени препарати от ‘категория С’, което означава, че ‘не се провеждани тестове за ефекта на ваксините върху бременни животни, което означава, че не е известно дали противогрипните ваксини увреждат плода при прилагане върху бременни жени и какъв е ефектът им върху репродуктивните способности на организма’. В момента, нито една противогрипна ваксина не е одобрена и обявена за безопасна конкретно за бременни жени в качеството си на създваща защита за плода.

Сравнение на доклади за спонтанни аборти по време на три последователни грипни сезона показва нарастваща синергична фетална токсичност. Само за предиода от 1990 до 2014, Системата за Докладване на Негативни Реакции след Ваксинация (VAERS) е установила 50 случая на сериозни родилни дефекти настъпили в плода в следствие на поставяне на ваксина. След въвеждането на ваксинации на бременни жени, сигналите за мъртвородени деца подадени към VAERS са нарастнали с 4 250%. Резултати, умишлено потулени от CDC докато медиите раздухваха истерията около H1N1 пандемията и насърчаваха ваксинации с новоразработените ваксини причиняващи мъртви раждания и спонтанни аборти.

Скорошно споделената публично кореспонденция между прозиводители на дефектни ваксини и правителството на щата Тенеси показва, че регулаторните органи и компаниите са знаели за 11 смъртни случая настъпили при деца в рамките на 48 часа след ваксинация. Те установили, че тези смъртни случаи са причинени от една дефектна партида с DPT ваксини, че всички деца са получили същия номер на партидата. Вместо да изтегли дефктната партида, компанията отрича всичко в съда и отказва да носи отговорност за смъртта на децата. В хода на делото става ясно, че е взето решение УМИШЛЕНО ваксини от същата партида да бъдат пращани в различни разпределителни центрове, за да бъдат насочени към различни щати. Това довело до ‘намаляване’ на броя на смъртни случаи сред деца в Тенеси (и появяването на други смъртни случаи на слчаен принцип в други щати където по-малки лотове от партидата са разпространени) и по-трудно проследяване до въпросната партида.

Ново изследване установяват сериозни негативни последствия върху развитието на главния мозък и когнитивните способности при новородени мишки след поставяне на ваксината срещу Хепатит Б. Изследването е публикувано в престижния медицински журнал Cytokine.

Около 13% от лекарите в САЩ отказват да следват имунизационния календар за собствените си деца. В Тайланд, само 25% от лекарите препоръчват на бременни жени да се ваксинират.

Една от най-смъртоносните природни бедствия в човешката история е от 1918 г. (януари 1918 г. – декември 1920 г.) с необичайно смъртоносна грипна пандемия, първата от двете пандемии, включващи H1N1 грипен вирус. Той е заразил 500 милиона души по целия свят, включително отдалечените острови от Тихия океан и Арктика, и е убил 50 до 100 милиона от тях – три до пет процента от населението на света, което го прави едно от най-смъртоносните природни бедствия в човешката история. Американското правителство в лицето на CDC призна през 2014 г., че испанският грипен вирус от 1918 г. е бил пресъздаден в лаборатория и че в момента е собственост на CDC.

Именно изключително високата смъртност в кратък период от време, предизвика особен интерес и около двадесет и две години по-късно през 1942 г., вирусът е възстановен в Медицинския институт на Рокфелер. През ноември 2009 г. на украинския народ бяха дадени ваксини за грип, заразени с произведен свински грипен вирус и H. грип, които заразиха 1,5 милиона души, причинявайки хиляди заболявания и смъртта на над 300 души. Baxter BioPharma Solutions стана първият производител на ваксини, натоварен с дистрибуцията на заразените ваксини.

Микробиологът професор Джоузеф Моше излезе на живо по радиото с разкритието, че е микробиолог, който иска да предостави доказателства на прокуратурата във връзка с заразените ваксини срещу свинския грип H1N1, произвеждани от Baxter BioPharma Solutions. Той каза, че украинската лаборатория на Бакстър всъщност е произвеждала биологично оръжие, прикрито като ваксина. Той твърди, че ваксината съдържа адювант (добавка), предназначен да отслаби имунната система, и репликира РНК от вируса, причиняващ пандемичния испански грип от 1918 г., причинявайки глобална болест и масова смърт. Впоследствие той е арестуван за разкриване на информация за биологичното оръжие на Бакстър, мутирал H1N1 грип.

Доказателствата са тук: Институтът за Рокфелер
Медицински изследвания. Отидете на страница 20: „Обяснение на структурите“ Фигура 3, „Белия дроб от 13 дневен ембрион, инокулиран 4 дни преди това (9 дни) с вируса на свинския грип и 3 дни преди това с култура на H. influenza .

Наблюдава се пълно разрушаване на бронхите и нормалната белодробна структура.


Този документ дава имената на участващите хора и организации. Австрийският разследващ журналист Джейн Бургмейстер повдигна обвинения срещу Световната здравна организация (СЗО), ООН и няколко висши държавни и корпоративни служители, обвинявайки ги в биотероризъм и опити за геноцид.

Д-р Хенри Таубенбергер, от Института по молекулярна патология на американската армия, използва финансирането на AIPAC (Американския комитет по обществените въпроси), за да ексхумира гробовете на починали хора, умрели от грип H1N1 през 1918 г. (Испански грип) и реконструира генома им посредством нови лабораторни техники. Единствената цел за подобно действие е създаването на нови, по-смъртоносни грипни вируси за контрол на популациите.

Лекари, отказващи да ваксинират пациентиговорещи открито за вредата от ваксинитепризнаващи за смъртни случа и увреждания в резултат от ваксинацииизследващи токсикологичното съдържание на ваксините или лекуващи пациенти след увреждане от ваксини са дискредитирани, принуждавани да преустановят медицинските си практики, отвличани и убивани (или ‘самоубивани’ като Д-р Брадстрийт, който популяризира GcMAF като изключително ефикасно лечение на рак, аутизъм и други автоимунни заболявания). Уважаваният Канадски лекар Д-р Андрю Молден почина внезапно седмици след публикуването на книгата си ‘Всяка ваксина нанася вреда’. Авторитетни медицински журнали като PubMed са затваряни след нарастване броя на публикувани изследвания доказващи токсичността на ваксините. Социални мрежи цензурират информация и групи съдържащи ‘антиваксърска’ тематика. Правото на отказ от ваксинация се криминализира. Всичко това показва една твърде плашеща закономерност.

Механизмът

Ваксинацията е метод за активна имунизация, чрез дозирано въвеждане в организма на антигени (живи, отслабени или убити микроорганизми, части от тях или продукти от тяхната дейност). По този начин се смята, че имунната система на ваксинирания организъм си изгражда имунитет срещу ваксиналния щам. Но за да се разбере механизмът на действие на ваксините, трябва да се погледне механизмът на работа на самата имунна система.

Имунната система при човека се състои от милиарди клетки, които са организирани в централни и периферни лимфоидни тъкани и органи. Основните групи клетки, които изграждат имунната система са макрофагитеB- и T-лимфоцититеNK-клетките, фоликулно-дендритните клетки и др. Главните групи белтъци са имуноглобулините, системата на комплемента, цитокинилимфокини и др.

Имунната система има Th1 (клетъчен) и Th2 (хуморален) компонент. Инстинският имунитет е клетъчният имунитет. При ваксинация имунната система се стимулира единствено хуморално и това по никакъв начин не влияе на клетъчния имунитет. За сметка на това, много ваксини преминават кръвно-мозъчната бериера, която отделя периферната имунна система от невроимунната система, защитаваща главния мозък и по този начин водят до развиването на енцефалит, менингит и други възпалителни процеси в меката мозъчка ципа както и мозъчната кора.

Повечето ваксини не са проучени или тествани по отношение на ефекта, който оказват върху предизвикването или разразстването на туморни образувания; в измененията върху клетъчното ДНК; върху предизвикването на стерилитет, като много от съставките във ваксините са доказани невротоксини, канцерогени и елементи причиняващи накъсвания или мутации в клетъчното ДНК. Това е информация, която присъства в самите листовки

Текущи съставки като алуминий  и живак (в по-широко използването си съединение тимерозал) , са класифицирани като невротоксини и причиняват животозастрашаващи и животопроменящи увреждания у децата, които са ваксинирани. Въпреки твърдението на привържениците на ваксините, че тимерозалът е безопасен, съществуват над 20 научни изследвания, които доказват връзката между приема на тимерозал и развитието на гастроентерологиески нарушения и нарушения във функцията на имунната система.

Проблемът с тимерозала – консервант на живачна основа – се състои в това, че той се метаболизира (конвертира се) в токсичния ‘метилживак’. Метилживакът, от своя страна, се метаболзиира в най-токсичната, неорганична форма на живак, която се натрупва в човешката тъкан. Неорганичният живак е крайният продукт на метаболизма на живака постъпващ в човешкия организъм под формата на тимерозал. На основата на публикувани изследвания от Др. Пол Кинг, метаболичният път на органичният живак включва конвертирането на етилживак (тимерозал) в метилживак и последваща редукция на метилживака до неорганичен живак.

Друга съставка, която е повод за притеснение, е Полисорбат 80. Полисорбат 80 е химикал, използван от лекарите за отваряне на кръвно-мозъчната бариера, с цел прилагане на химиотерапия при рак на мозъка. След това химикалите се свързват с веществото полисорбат 80 и химиотерапията може да достигне раковите клетки.

Полисорбат 80 се използва във ваксините за намаляване на повърхностното напрежение на веществата и увеличаване на разтворимостта на веществата, които нормално не биха могли да се разтварят заедно. Той работи и като емулгатор, така че химикалите могат да се разпределят равномерно при инжектиране.

Проблемът с този елемент е, че Полисорбат 80 също така отваря кръвно-мозъчната бариера и мозъкът е изложен на химикали като алуминий (невротоксин), формалдехид (балсамираща течност и канцероген), глифозат (друг канцероген) и т.н. Понеже Полисорбат 80 също увеличава абсорбимостта и развторимостта на веществата, той прави невероятно лесно за мозъка да абсорбира токсините; токсините се свързват плътно към елемента полисорбат 80 и влизат право през кръвно-мозъчната бариера, за да нанасят непоправими вреди. Това вещество се съдържа и в много храни и козметични продукти, но никъде другаде, освен във ваксините, не попада директно в мозъка по толкова инвазивен начин.

Въпреки че глифозатът е доказан канцероген, той продължава да присъства в почти всички ваксини поставяни на деца. Към момента, 1 на 285 деца само в САЩ развива рак в първите 20 години от живота си.

Още повече, проучвания установяват, че дори много ниска концентрация на тимерозал във фармалогични и биологични продукти, дори и нетоксични, стават токсични in utero през първите 6 месеца от вътреутробното развитие. Развиващата се нервна система на бебето е изключително уязвима към проникващия тимерозал, поради което бременни жени не трябва да бъдат ваксинирани или да приемат препарати съдържащи това съединение.



Скорошни изследвания от учени към Университета Кийл в Англия установяват значително завишено количество на алуминий в мозъчната тъкан на хора диагностицирани с аутизъм, което предполага връзка между ваксини съдържащи алуминий и развитието на неврологични смущения. Едното от изследванията е публикувано в престижния медицински журнал Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

Логичният въпрос е защо наличието на алуминий в тилния лоб на 15-годишно момче с аутизъм е 10 пъти по-високо от това, което се смята за нормално във възрастен.

Кристофър Ексли, Професор по Бионеорганическа Химия и автор на изследването

Друго изследване ръководено от Ексли и екипа му установява сходно високи нива на алуминий в мозъчната тъкан на болни от Алцхаймер. Крис Ексли бързо се превърна в новия Уейкфийлд, след спиране на финансирането на изследванията му доказващи връзката между алумия във ваксините получавани в детска възраст и развитието на аутизъм. Широко уважаван и с доказан авторитет в научните среди по работата си върху изследването на алуминия и ефекта му върху човешкото тяло, Ексли привлече голяма доза критика от колегите си за публикуваните си изводи.

Проблемът с алуминия е че при здрави индивиди само 0,3% от перорално прилагания алуминий се абсорбира през храносмилателния тракт и бъбреците ефективно елиминират алуминия от човешкото тяло. Само когато стомашно-чревната бариера е заобиколена, например чрез интравенозна инфузия или при наличие на напреднала бъбречна системна дисфункция, има потенциал алуминият да се натрупва в тъканите. Например, при интравенозно вливане на алуминий 40% се задържа при възрастни и до 75% се задържа при новородени.

Проблемът с ваксините не е свързан единствено с невротоксините, които се съдържат в тях. Основният проблем произтича от така-наречените адюванти, които представляват агенти добавяни, за да усилят ефекта на даден препарат. В случая с ваксините, се използват имунологични адюванти, които могат да:

  • стимулират имунен отговор към определен антиген
  • служат като депо за определен антиген, като по този начин удължават периода на излагане и дават повече време на организма да изгради имунитет
  • стимулират и усилват имунния отговор на организма

Третата функция на адювантите е особено притеснителна и опасна, защото нито една ваксина или изследване НЕ дават конректика по отношение на дължината на периода на тази стимулация. Т.е. няма как да се знае колко време след постъпване на ваксината, човешката (и в частност детската формираща се) имунна система е неестествено стимулирана да ‘отговаря’ на дразнителя. Като оставим настрана факта, че е изключително трудно (граничещо с невъзможно) човек да се зарази едновременно от няколко болести/бактерии/вируси (и особено тези комбинирани в поливалентните ваксини), е още по-невъзможно всички тези болести да попаднат дирекно в кръвния поток на един организъм. Но точно това се слува всеки път при поставяне на ваксина. Прескачат се първите естествени защитни бариери на организма (стомашно-чревната) и се стига до най-уязвимата система на човешкото тяло и, по-точно, на формиращия се детски организъм. В него попада въщество, което предизвиква продължителен неспецифичен имунен отговор, който може да доведе до ‘претоварване’ на имунната система, при което тя започва да атакува собствените си тъкани/органи. И ако тялото има механизми за справяне с попаднали чрез поглъщане токсични вещества, то при подмускулно инжектиране – системата бива ‘хакната’ и трябва да последва детоксикация на клетъчно ниво – много труден и дълъг процес, невинаги успешен.

В допълнение към това, ваксините водят до създаването на временни антитела. Но хора с високи нива на антитела в организма могат да бъдат изложени на дадена болест и да се заразят, както и такива без антитела в организма да не се заразят при излагане. Това показва, че човешката имунна система е изключително сложна програма, която работи комплексно и въвеждането на изкуствени стимулатори причинява повече вреди отколкото ползи.

Друг проблем свързан с ваксините е в универсалната дозировка. Дозата за деца и възрастни е една и съща. Но теглото на всеки човек е различно. При положение, че дозировката на всякакви други медикаменти трябва да бъде съобразена с теглото, възрастта и дори общото състояние на организма на даден човек – защо ваксините са изключение? В допълнение към това, FDA позволява прилагането на 25 mcg алуминий интравенозно на ден. При бутлираната вода, позволеното съдържание е 0.2 mg/L. Стандартната конентрация на алуминий в кърмата е  между 0.0092 и 0.049 mg/L. Но дозите алуминий във ваксините, които гo съдържат, далеч надвишават тези позволени стойности.

Всеки ветеринарен лекар знае, че всяко животно се лекува с дози на базата на теглото му, а не на възрастта- принцип, който се прилага за всеки медикамент ОСВЕН ваксините. Нима ваксините не са лекарствен препарат? И то един от малкото, който влиза директно в кръвния поток, за да достигне до всяка клетка на организма, прескачайки дори кръвно-мозъчната бариера.

Освен тези стойности, трябва да се вземат впредвид и дозите, които бебетата и децата получават от съответната ваксина.

За Хепатит Б това са 3 дози по 250 mcg алуминий = 750mcg алуминий само от една ваксина. За dTap- дозите варират според производителя, но ако вземем Infranix – това са 5 дози по 625 mcg алуминий = 3 125mcg алуминий само от една ваксина. Само тези две ваксини доставят около 3 875mcg алуминий в организма на бебето.

Според официалните препоръки публикувани на сайта на FDA, максималната доза алуминий, която е безопасна за човек, е 4 микрограма на килограм. Повечето ваксини, които съдържат алуминий, съдържат между 225 до 850 микрограма. Т.е. едно дете или бебе трябва да има тегло около 55 килограма, за да може да бъде ваксинирано безопасно с ваксина като Pedirix според препоръките на регулаторния орган. Не означава ли това, че всеки родител на новородено и малко дете отказващ ваксинация, просто спазва зададените законови рамки?

Последният особено притеснителен момент свързан с ваксините произтична от ‘културите’, използвани за създаването им. Според информация от самите производители, FDA, CDC, създателя на ваксинологиятя Стенли Плоткин и научната общност, това най-често са:

  • клетки от абортирани бебета във втори и трети триместър на гестационно развитие
  • клетки от маймуни
  • клетки от крави/бикове/телета
  • клетки от коне
  • клетки от пилета

Целият този биоматериал използван за създаването на различни ваксини, се свежда до, чисто и просто, ‘чуждо ДНК’. Няма учен или лекар, който да подкрепи инжектирането на чуждо ДНК в тялото на пациент, но когато това става под формата на ваксини, изведнъж и магически, тази практика става безопасна и дори желана.

Само за първите 6 години от живота си, всяко дете получава следните съставки вкарани в кръвта си посредством ваксинации:

• 17 500 mcg 2-феноксиетанол (репелент за насекоми, някои марки антифриз го съдържат)
• 5 700 mcg алуминий (известен невротоксин)
• Неизвестни количества фетален говежди серум (кръв от абортирани кравешки ембриони)
• 801,6 mcg формалдехид (канцероген, балсамиращ агент)
• 23,250 мкг желатин (смлени животински трупове)
• 500 mcg човешки албумин (човешка кръв)
• 760 mcg мононатриев L-глутамат (причинява затлъстяване и диабет)
• Неизвестни количества MRC-5 клетки (абортирани човешки бебета)
• Над 10 mcg неомицин (антибиотик)
• Над 0,075 mcg полимиксин В (антибиотик)
• Над 560 mcg полисорбат 80 (канцероген)
• 116 mcg калиев хлорид (агент използван в смъртоносни инжекции за спиране на дишането и сърдечната дейност)
• 188 mcg калиев фосфат (течен тор)
• 260 mcg натриев бикарбонат (сода за хляб)
• 70 mcg натриев борат (Borax, използван за контрол на популаиите от хлебарки)
• 54 100 мкг натриев хлорид (готварска сол)
• Неизвестни количества натриев цитрат (хранителна добавка)
• Неизвестни количества натриев хидроксид (опасност! Корозивен (разяждащ))
• 2,800 mcg натриев фосфат (токсичен за всеки организъм)
• Неизвестни количества натриев фосфат моноосновен монохидрат (токсичен за всеки организъм)
• 32 000 mcg сорбитол (Не се инжектира)
• 0,6 mcg стрептомицин (антибиотик)
• Над 40 000 mcg захароза (захарна тръстика)
• 35,000 mcg дрожден протеин (гъбички)
• 5,000 mcg урея (метаболитни отпадъци от човешка урина)
• Други химически остатъци – включително тимерозал- съединение на живачна основа.


Ваксините, съдържащи следи от човешка ДНК, представляват идеален способ за причиняване на геномна нестабилност. Някои вируси са специфични за хората и поради тази причина могат да се размножават и да съществуват само в човешка тъкан. За да се получи достатъчно количество от вирусите в кратък срок, е необходима бързорастяща/бързоразвиваща се тъкан, каквато е ембрионалната. Когато заразените клетки се делят, те произвеждат още вируси, съдържащи се в самите клетки. Няма механизъм, който да отдели вируса от феталната тъкан, в която е размножен и по този начин фетална тъкан от абортирани бебета попада в организма на деца и възрастни при ваксинация.

Разработването на нови ваксини, които ще „бъдат форма на генна терапия“ се основава на нов подход наречен имунопрофилактика чрез генен трансфер или IGT (immunoprophylaxis by gene transfer), при която ‘вирусите ще навлизат в човешките клетки със собственото си ДНК и синтетичният ген се свързва с гените на реципиента. Ако всички мине добре, новият синтетичен ген задава команда на клетката да започне производството на антитела срещу вируса’. В така описания процес, две неща са повод за притеснение: накъсването на оригиналната, човешка ДНК и инкорпорирането на синтетични вирусни гени и фразата ‘ако всичко мине наред’ (if all goes well) – първото излязло като от sci-fi филм на ужасите, а второто нямащо никакво място в медицински, научен процес.

Много ваксини поставяни в детска възраст съдържат високи нива на къси ДНК фрагменти от човешки ембриони, които са с идеален размер за проникване в ДНК на приемника. Някои от същите ваксини също съдържат ретровирусен елемент наречен HERVK, който е от същото семейство на ретровирус причиняващ рак в 4 от 9 момчета. Същите изследвания потвърждават, че повечето случаи на рак в детска възраст не са в резултат на наследени ДНК промени. Те са резултат на промени настъпващи в ДНК в първите месеци след раждането или по време на вътреутробното развитие.


При ваксините съдържащи формалдехид се наблюдава и друг проблем. Ако производителят използва формалдехид, за да омаломощи вируса, но не го извърши при достатъчно високи температури или за достатъчно дълъг период, то вирусът остава активиран и инфекциозен. Изобщо, клиничното и научно описание на процеса на разработване на ваксини е твърде нелицеприятно и повдига повече въпроси отколкото отговори дава.

Бърз преглед на съставките на най-разпространените ваксини установява наличието на следните компоненти: в розово – човешка клетъчна линия, в оранжево – от животински произход, в жълто – токсични, в зелено – алергени, в синьо – антиобитик.

Все повече независими медицински изследвания установяват наличието на сериозни замърсители във ваксини, които са широко употребявани и препоръчвани от правителствата. Тестове на ваксината Gardasil-9 установяват наличието на химични замърсители от производствения процес или различни продуктови линии както и наличието на токсини. Тестове на ваксината Infranrix Hexa установяват наличието на химични замърсители от производствения процес или различни продуктови линии както и наличието на токсини, бактериални пептидни токсини, неразтворима и неразградима макромолекула, която реагира на протеиновия анализ, но не може да бъде разпозната от никакви бази данни на протеини. Същите тестове НЕ установяват наличието на Протеинови антигени на дифтериен токсоид, тетанус, коклюш, хепатит В, haemophylus influenzae В, полиомиелит 1-2-3; Формалдехид и глутаралдехид, феноксиетанол, антибиотични остатъци, посочени в състава на ваксината.

Според информация от доклада върху изследването проведено върху ваксината Priorix tetra, резултатите повдигат редица сериозни въпроси от медицинска и етична гледна точка, а именно:

Присъствие на големи количества фетална ДНК, 1,7 mg в първата партида и 3,7 mg във втората, което е около 325 пъти по-високо от максималния лимит от 10 нанограма, 325.000 пъти над минималния лимит от 10 picograms. Според производителите, феталната тъкан идва от абортирани бебета през 60те години, но не съществуват никакви изследвания, които да проверят дали тези клетъчни линии са канцерогенни.

Молекулярният размер на намерената ДНК е с тегло от 20.000/60.000 BP. Това означава, че няма ДНК фрагменти в тази ваксина, а цели филаменти с наличието на цял геном. Отделно тестове не потвърждават наличието на геном от вируса на рубеолата в първата партида, а във втората – само в 3 екземпляра, която се равнява на 0,00008 % oт общото количество на вируса .

Тъй като вирусът в една ваксина е около 5 % oт общото количество съдържимо ДНК, еквивалентно на 500.000 прочитания. Вирусът на морбили – около 850, което е еквивалент на 0.008 %. Количествата намаляват колкото повече тестове се провеждат. При 3 прочитания еквивалентни на 0,00008 % от общия брой на вирусите, как това може да доведе до имунизация? В допълнение към тези заключения, са направени няколко други притеснителни окрития:

  • в партиди от същата ваксина, са наблюдавани още по-големи филаменти от странични вируси.
  • във ваксината Priorix tetra na GlaxoSmithKline, са открити протеобактерии, червеи и червеи нематоди, 10 други вуруса, Microviridae (бактериален или фагов вирус) и многобройни ретровируси, включващи ендогенен човешки ретровирус и птичи вирус, човешки имунодефицитен вирус и вируса на имунната недостатъчност при маймуни (фрагменти, които ако са вкарани в базата данни съвпадат с фрагменти от HIV и SIV вируси), вирус на инфекциозната анемия при коне, вирус на rous sarcoma. Други вируси като алфаендорнавирус и вирус на хепатит В, както и дрождев вирус

Абсурдите

През Април 1955, повече от 200,000 деца в пет Американски щата получават ваксина срещу детски паралич, при която се оказва, че процесът на омаломощаване на вируса е бил дефектен. В рамките на дни, случаи на парализа започват да бъдат докладвани и след месец, първата масова програма за ваксинация срещу детски паралич е прекратена.

Последвали разследвания на процеса на разработването на ваксината от Калифорнийската компания Cutter Laboratories установяват, че в резултат на ваксинациите 40,000 човека са се заразили с детски паралич, като 200 деца получават трайни увреждания и парализа, а 10 умират. Тези случаи стават основата на паниката от болестта детски паралич и ужаса от уптребата на железни дробове. Същите конструкции, които междувпрочем все още се употребяват в спешните центрове по света, но вече се наричат дихателни тръби.

Спроред данни представени от CDC и Световната Здравна Организация:-
* 72% случаите на детски паралич са асимптоматични, което означава, че човек дори няма да разбере, че е болен. .
* 24% от заразените ще прекарат болестта с много леки симптоми, подобни на обикновена настинка.
* 1-5% ще изпитат времена парализа, която ще изчезне след няколко седмици.
* По-малко от 1% oт всички случаи ще развият постоянна парализа.
* Oт тези случаи по-малко от един 1%….2-5% ше бъдат с летален изход.

Вирусът на детския паралич в днешни дни се използва в лечението на мозъчни тумори. Сред група от 61 пациента, които не са показали резултат при лечение със стандартни препарати и методи, като химиотерапия и радиация – 21%, които са третирани с вируса на детски паралич са били живи 3 години след лечението спрямо 4% от всички случаи, които обикновено оживяват след стандартните терапии.

В Украйна през 2016, ваксинационното покритие на населението беше 31% и бяха отразени само 90 случая на морбили без епидемичен статус. След 2017 година, при активна кампания на Световната Здравна Организация, УНИЦЕФ и Министерството на Здравеопазването, ваксинационното покритие беше вдигнато и веднага нарастнаха случаите на заразени и заболели от морбили, при което беше обявена епидемия.

В Америка програмите за масови имунизации са въведени след 1930. Няколко години по-късно Д-р. Лео Канер за първи път описва нов синдром, който нарича ‘аутизъм’ в 1943, а първото общество за аутистични деца е основано през 1962.

Илай Лили (Eli Lilly) разработва тимерозала през 1927 г. и го патентува през 1928 г. Първоначално е тестван върху малки животни и убива различни мишки, зайци и пилета. След като животните умират в резулрар на излагане на Тимерозал, е взето решение да се приложи върху 22 пациента, страдащи от бактериален менингит по време на епидемия в Индианаполис, Индиана през 1929 година.

От 22-та пациента, на които е инжектиран Тимерозал, всички са починали в рамките на един или два дни от прилагането. Лекарят, който наблюдава процеса, стипендиант на Eli Lilly, свидетелства, че всички пациенти са починали от менингит и че проблеми в следствие на поставянето на тимерозал не са наблюдавани. С тази декларация и последващия от екипа на Eli Lilly, че тимерозала има ниска степен на токсичност за човека, въпреки че убива малки животни, тимерозал е въведен в употреба от фармацевтичната индустрия . Това ‘проучване’ остава и единственият тест за безопасност, направен някога върху безопасността на тимерозала, преди да бъде поставен във ваксините като консервант. Първите ваксини, съдържащи тимерозал, излизат на пазара през 1930. През 1943 последва първата диагноза на новото заболяване аутизъм. При нива на аутизъм от 1 на 10 000 през 50те години, оставящи стабилни, след въвеждането на ваксините, съдържащи тимерозал, нивата на аутизъм започват да се покачват с астрономически скорости до сегашното 1 на 36 в САЩ.

Преди 150 години ученият Антоан Бешам доказва, че микробите не причиняват заболявания, а че заболяванията причиняват микроби. Това, както и корелацията ваксини-нарастване на заболяванията показва, че ваксинацията като метод за изграждане на имунитет е безсмислена.

В Германия се провежда продължаващо проучване, което сравнява дългосрочното здраве на 17 641 ваксинирани деца с това на 15 320 неваксинирани деца.

Проучването показва, че при ваксинираните деца е:

Два пъти по-вероятно да се наблюдават алергии
7 пъти по-вероятно да се наблюдават астма / хроничен бронхит
3 и половина пъти по-вероятно да се наблюдава сенна хрема
3,8 пъти по-вероятно да се наблюдава хиперактивност
19 пъти по-вероятно да се наблюдава автоимунно заболяване
10 пъти по-вероятно да се наблюдава сколиоза
11 пъти по-вероятно да се наблюдават епилепсия / гърчове
Два пъти по-вероятно е да се наблюдава мигрена
И два и половина пъти по-вероятно да се наблюдава аутизъм.

Има също ИЗСЛЕДВАНЕ, което подкрепя резултатите от горепосоченото проучване, но тъй като разкрива, че „ваксините са безопасни“, впоследствие е изтрито. За щастие е направен запис, преди да бъде премахнато.

В проучване от 2008 г., публикувано в престижното списание Journal of Infectious Diseases, изследователите открили, че антителата срещу ваксина срещу морбили намаляват с 50% през първите 8 години след втората доза MMR, а още 23% в следващите7 години.

Но това не пречи на CDC да излиза с твърдението, че всеки, който може да покаже документация за получени две дози от MMR ваксината, се предполага, че е имунизиран. Има ли нещо по-нелепо? Как човек е имунизиран от ваксинация за цял живот, когато ваксината губи ефекта си с 50% само за 8 години?

Ваксината срещу морбили е лицензирана през 1963 г. и комбинираната ваксина MMR е пусната на пазара през 1971 година. Това означава, че всеки възрастен над 54-годишна възраст никога не е бил ваксиниран през 1963 г., а всяко ваксинирано лице над 20-годишна възраст има по-малко от 25% защита от болестта, но никъде не се говори за реваксинации с MMR, защото неврологични увреждания у възрастни ще бъдат много по-трудни за скриване.

Единствените хора с 50% от антителата, предизвикани от две дози от ваксината срещу морбили, са на възраст между 5 години и 13 години, което е 11,96% от населението на САЩ.

Въз основа на публикуваната от експертите публикуваната ефикасност на Tdap и MMR, във всеки един момент само 5% от американците имат някакъв вид отслабващ ваксинален имунитет към коклюш, а 12% – пълен до полуимунитет към морбили. Но проблемът е в 1-я% от хора отказващи да ваксинират децата си.

Няма по-абсурдна ваксина от тази за Хепатит Б поставяне на всички новородени още в родилните домове до 24 часа след раждането. В САЩ това вече става и без съгласието на родителите малко след раждането на детето, като болници отказват да изписват деца без поставена ваксина за Хепатит Б или просто ги ваксинират докато родителите не присъстват в стаята против тяхното несъгласие.

Не съществува никаква научна обосновка за поставянето на тази ваксина на новородени (или малки) деца. Едно дете може САМО да се зарази с болестта от интравенозната употреба на наркотици, сексуалната активност със заразения партньор, кръвопреливането, използвайки заразена кръв, или от майката. Ако майката е тествана по време на беременността (както всички жени са) и е дала отрицателен резултат, то няма никакви показания за поставяне на ваксина против Хепатит Б.

Хепатит В е основно болест, предавана от кръв, свързана с рискови решения за начина на живот, като например необезопасен секс с много партньори и интравенозна употреба на наркотици, включваща споделяне на игли.
– НЕ е „детска болест“ или такава, която е обща заплаха за новородените бебета. Първото правило на медицината е да не вреди на хората. Въпреки това, лекарите са наясно, че имунизирането на деца срещу хепатит В не дава почти никаква полза и подлага децата на вреда.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ на листовката на Хепатите Б са:
MS, безплодие, аутизъм, алуминиева токсичност, фатално автоимунно разстройство, смърт,
Увреждане на черния дроб, лупус, увреждане на мозъка,
Моторни дефицити и двигателни
невронна дегенерация,
Тежки алергични реакции (т.е. анафилаксия). Възпаление на мозъка (енцефалит),
СПИН, възпалителна демиелинизация на централната нервна система,
Синдром на Гилен-Баре,
Диабет,
Идиопатична тромбоцитопения пурпура, конвулсии,
Имунна дисфункция,
Зрителни и слухови увреждания, включително оптичен неврит
панкреатит,
Автоимунна възпалителна полиневропатия,
Анафилактичен шок, хроничен артрит, парализа на Бел,
Раздразнителност, болезненост, зачервяване, припадък, замайване, замаяност, промени в зрението, изтръпване, изтръпване или подобни на гърчове движения, подуване на мястото на инжектиране, повишена температура, главоболие, умора, възпалено гърло, хрема или запушен нос, гадене, диария, загуба на апетит, умора, слабост, уртикария, затруднено дишане, стягане в гърдите или болка и необичайно подуване на устата, лицето, устните, езика или гърлото. Бебето може да има синкави устни, студени ръце или студено лице.

Изследвания доказват 300% увеличение на честотата на чернодробни проблеми след ваксинация срещу Хепатит Б. Медицинският журнал Hepatogastroenterology съобщава през 2002 г., че ваксината срещу хепатит В е статистически свързана с повишен риск от хепатит, стомашно-чревно заболяване и нарушения на функцията на чернодробните тестове при възрастни жени.

Изследванията на вестник Молекулярна биология показват, че увреждането от Hep B вероятно е причинено от промяна в експресията на 144 гена в миши черен дроб в рамките на един ден от ваксинацията, 7 от които са свързани с възпаление и нарушен метаболизъм.

Към днешна дата 50+ отрицателни здравни ефекта от ваксината срещу хепатит В са документирани в научна литература.

За повечето деца рискът от сериозна реакция на ваксината може да бъде 100 пъти по-голям от риска от заразяване с хепатит Б. … VAERS докладва за 25 000 постъпили оплаквания, свързани със странични реакции след получаване на ваксината срещу хепатит Б, около една трета от които са достатъчно сериозни, за да доведат до спешна помощ. посещение в спешното, хоспитализация или смърт.

На основата на какви медицински и/или биологични стандарти всички новородени в рамките на часове от раждането са ваксинирани срещу Хепатит Б, особено като се има предвид, че черният дроб на новороденото дори не започва да функционира до няколко дни по-късно? Без функционален черен дроб за подпомагане на детоксикацията, увреждащите ефекти на токсичните съставки на Hep B без съмнение ще бъдат увеличени с риск от непоправима вреда за новороденото. Това в допълнние на абсурдността на факта, че се ваксинират новородени, за да се стимулира незрялата още имунна система да произвежда антитела срещу Хепатит Б.

Алуминиевият хидроксид, адювант във ваксината срещу Хепатит Б, също присъства в антраксната ваксина, вече е сочен като вероятен виновник за предизвикване на автоимунни проблеми на моторния неврон, присъстващи в синдрома на войната в Персийския залив, които са неразличими от автоимунното заболяване амиотрофична латерална склероза (ALS).

Ваксината срещу хепатит Б доказано предизвиква апоптотична смърт в Hepa1-6 клетки.

Какви причини могат да бъдат посочени за оправданото тровене на новородени деца с ДОКАЗАНО ТОКСИЧНИ, Замърсени вещества, които НЕ СА БЕЗОПАСНИ или Ефективни.

Федералният съд твърди, че ваксината срещу хепатит Б, причинява фатален лупус (SLE). Федералният съд признава, че ваксината срещу хепатит Б предизвиква фатално автоимунно разстройство.

Изследвания показват, че ваксината срещу хепатит Б причинява увреждане на черния дроб. През 2015 г. д-р Zhibin Yaho- автор на „Неонаталната ваксинация с бацила Calmette-Guérin и ваксините срещу хепатит В, модулира хипакампалната синаптична пластичност при плъхове„, публикува първото проучване, което някога е разглеждало влиянието, което всяка ваксина може да има върху мозъка на плъхове.

„Вече установихме, че ваксинирането срещу хепатит В на новородени предизвика хипокампална невро-възпаление и нарушения в поведението при мишки … Това заключение предполага, че клиничните събития, свързани с неонатална IL-4 свръхекспозиция, включително неонатална ваксинация срещу хепатит В и алергична астма при деца, могат да имат неблагоприятни последици за развитието и когнитивните способности на мозъка. “

Това научно проучване поставя златен стандарт в сферата на медицинските изследвания, защото контролната група получава ваксина срещу хепатит Б, а другата – солен разтвор в ролята на пласебо. Д-р Zhibin Yaho, американски образователен учен и автор на 33 рецензирани проучвания, е водещ автор на трите най-важни биологични изследвания правени с цел анализ как точно ваксината срещу хепатит В може да предизвика аутизъм и други неврологични смущения.

След наблюдение на положителната корелация в нивото на IL-4 в периферията и в хипокампуса, бяха проведени серия от експерименти за изследване на ефектите от неонаталната IL-4 свръхекспресия върху мозъка. В крайна сметка, настоящото проучване предоставя директни доказателства чрез неутрализация на IL-4, поддържайки, че IL-4 медиира невро-поведенчески увреждания, индуцирани от ваксинацията с неонатален хепатит В, която включва понижена регулация на IL-4 рецептора в хипокампуса.

Тези наблюдения предполагат, че клиничните събития, включващи неонатална свръхекспозиция на IL-4, включително ваксиниране с хепатит В и астма при кърмачета, могат да имат неблагоприятни ефекти върху невробиологичното развитие.

Съдът на САЩ призна, че ваксината срещу хепатит Б причинява автоимунни болести.

GSK ваксини, заразени с бактерии, са поставяни на бебета. Ваксината срещу хепатит Б е свързана със синдрома на внезапна детска смърт, и множествена склероза.

От едно от публикуваните в PUB MED изследвания научаваме, че:

„Момчетата, ваксинирани (с HEP B ваксина) като новородени имат три пъти по-големи вероятности за диагноза аутизъм в сравнение с момчета, които никога не са ваксинирани или ваксинирани след първия месец от живота си.

Малко хора знаят, че причината аутизмът да е ‘предимно мъжка болест’ отколкото женска (наричан често ‘екстремен мъжки мозък’) е защото тестостеронът е подобрител и усилвател на токсичността на живака.

Едно скорошно проучване установява, че децата, получили ваксина срещу хепатит Б, са с 50 процента по-вероятно да развият „възпалителна демиелинизация на централната нервна система“ в сравнение с деца, които не са получили ваксината.

Други изследвания свързват ваксината срещу Хепатит Б с развитието на лупус, на множествена склероза, на полиомиелит и СПИН на базата на интегративна теория за възможна ваксинно- индуцирана пандемия.

След ваксината срещу Хепатит Б, втората най-безумна ваксина е тази срещу Тетанус.

  1. Тетанусът е анаеробна бактерия (спора), което означава, че разпространението може да бъде потиснато в окислени среди, така че ако раната кърви, има по-малка опасност от тетанус.
  2. Само защото човек е имал контакт с метал (ръждясал или не), това не означава автоматично, че има бактерия от тетанус в средата. Тетанусът обикновено се намира в тор / мръсотия, а не в чист водопровод. Нараняване в дом или среда далече от тор/пръст още повече намалява опасността от тетанус.
  3. Дори да е имало дълбока прободна рана, която не е кървила, причинена от предмет, в който има бактерии от тетанус, буквално не можете да „ваксинирате“ срещу бактериална инфекция (спора) след експозицията. Ваксината не е моментален убиец на тетанус. Ще са необходими седмици, докато тялото произведе достатъчно антитела (при условие, че ваксината е дори успешна). Тетанусът може да убие 7-10 дни след инфекцията. Т.е. на хората се пробутва продукт, който ще започне да действа около седмица след смъртта им.
  4. Ако има сериозни опасения относно експозицията на тетанус (както беше обяснено по-горе), тогава единственото нещо, което може да помогне (извън разрешаването на раната да кърви, ако е възможно и почистване на раната със сапун, вода или водороден пероксид) ще бъде TIG инжекция (тетанус имуноглобулин), която е анти-токсин, а не ваксина.
  5. В Съединените щати няма „ваксина само срещу тетанус“, само DTaP, която е 3-в-1 коктейлна ваксина, състояща се от Diptheria, Tetanus & Pertussis (магарешка кашлица) или Td (тетанус и дифтерия). Т.е. пациентът получава ваксинация срещу заболявания, която не му е необходима.

Да обобщим:

Ваксинация срещу тетанус не би помогнала при опасения за заразяване с бактерията на тетануса, защото отнема няколко седмици, за да се изградят антитела. Ако настоящият случай на тетанус наистина е проблем, TIG инжекция е това, което трябва да се даде.

Според базата данни VAERS реакциите към ваксини за тетанус и дифтерия не са рядкост. Към август 2012 г. са съобщени над 22 000 нежелани реакции и 67 смъртни случая.

Накрая, CDC твърди, че ефикасността на тетаничния токсоид никога не е била проучвана при изпитване с ваксина.

Също така, тетанусът всъщност се лекува с Ботокс.

Ваксината срещу тетанус не е променила хода на заболяването. Както можете да видите по-горе, ваксината срещу тетанус е била прилагана само рутинно, започвайки през 1961 г. в Обединеното кралство, но скоростта на смъртните случаи, свързани с тетанус, е намаляла през предходните шестдесет години. Това показва, че е имало нещо по-различно от ваксината срещу тетанус, за намаляване на инцидентите с тетанус. По-добра хигиена за почистване на рани?

Доклад от 1992 г. в The Journal of Neurology установи, че „тежък (степен III) тетанус е настъпил при три имунизирани пациенти, които са имали високи серумни нива на анти-тетанус антитела. Независимо от предполагаемата защита на ваксината, един от пациентите в проучването е починал в резултат от тетанус. Макар че това очевидно е малка извадка, тя също трябва да бъде взета в предвид.

Тетанус имуноглобулин (TIG) съдържа тетанус антитоксин и се използва за осигуряване на временен пасивен имунитет към тетанус. Той е търговски достъпен в САЩ и се приготвя от плазмата на донори, имунизирани с тетанусен токсоид.

TIG не съдържа консерванти. Пасивният имунитет е като това, което бебето получава от майката чрез кърмене. По-кратък имунитет, но достатъчен за справяне с бързодействащия тетанус.

По отношение на ваксините, които съдържат компонент за изграждане на имунитет срещу Тетанус, въпросът със съдържанието им стои по следния начин:

Infanrix DTaP Съставки на ваксината: среда Fenton, съдържаща говежди екстракт, модифицирана среда Latham, получена от говежди казеин, формалдехид, модифицирана течна среда Stainer-Scholte, глутаралдехид, алуминиев хидроксид, натриев хлорид, полисорбат 80 (Tween 80).

Съставки на ваксината Daptacel DTaP: алуминиев фосфат, формалдехид, глутаралдехид, 2-феноксиетанол, модифицирана течна среда Stainer-Scholte, казаминокиселини, диметил-бета-циклодекстрин, хранителна среда на Мюлер, амониев сулфат, модифицирана каземинокиселинна среда на Mueller-Miller без инфузия на говеждо сърце

Ваксинални странични реакции: Бронхит, идиопатична тромбоцитопенична пурпура (лесно прекомерно кървене), SIDS, анафилактична реакция, целулит (кожни инфекции), епилпетични гърчове / фебрилни гърчове, енцефалопатия (подуване на мозъка), хипотония (нисък мускулен тонус), невропатия (увреждане на нервите) и апнея (пауза при дишане). Всички тези реакции са на правителствения сайт на CDC, FDA и в листовките на съотвените ваксини.

В листовката на Tripedia се посочва, че инжекцията с епинефрин трябва да бъде незабавно на разположение, ако настъпи остра анафилактична реакция. Ваксината не е била изяснена за канцерогенен или мутагенен потенциал.

Десет учени от Националните центрове за имунизация и респираторни заболявания към CDC (NCIRD) публикуват изследване, озаглавено Инхибиторен ефект на майчиното мляко върху инфекциозността на живите орални ротавирусни ваксини. В изследването се посочва, че:

Имуно-стимулиращите свойства на майчиното мляко оказват вредно въздействие върху работата на ваксините.


Изследването не само не спира дотук, но продължава с твърдението, че вместо да се спрат ваксините по време на кърмене, за да може детето да получи естествен имунитет, майките трябва вместо това да спрат кърменето, за да позволят на ваксините да имат 100%-ва ефективност.

Теорията, че кърменето е противоположна на ефикасността на ваксината, беше въведена за първи път, когато изследователите започнаха да проучват защо децата в страни от третия свят не реагират на живи вирусни ваксини. Те стигат до заключението, че кърмата, която е богата на имуно-стимулиращи имуноглобулини, лизозими и други важни съставки, потиска работата на ваксината. Следователно, тяхното становище е, че трябва да бъде нарушен естественият проес на изграждане на имунитет у новороденото дете (който, освен това е и безплатен и широко достъпен дори в бедни страни и общества) , който е полоезен за децата и да бъде заменен с нещо, което тъпче джобовете на фармацевтичните компании. По сходен начин, по който всяко увредено от ваксина дете се превръща в доживотен потребител на медикаменти и медицински услуги. Интересна зависимост.

Аргументите

Един от основните проблеми с ваксините е тоталната ЛИПСА на всякакви изследвания, които да проследяват тяхната безопасност. Според закона и принципите на биохимията и медицината, за да бъде признато за успешно и издържано, едно тестово изследване на ваксина в процес на разработване, трябва да се състои от две контролни групи: едната получила тестовата ваксина, а втората – пласибо. Но от всички ваксини, които в момента са одобрени за прилагане от FDA и останалите регулаторни органи, само 2 ваксини отговарят на това изисквания:

Това показва тоталната неадекватност на тези проучвания за ‘сигурността’ на ваксините, като освен липса на пласебо – няма и проследяване на контролната ваксинирана група за период по-дълъг от 30 дена след ваксинацията и, много често, само до 5 дена след нея. Други изследвания са се състояли от две групи получаващи две различни ваксини, а не ваксина и пласебо. В допълнение към тези факти, един от бившите работници и учени на Центъра по Контрол на Заразите в Щатите (СDC), William Thompson, излезе с разкрития, че регулаторният орган е фалшифицирал изследването проведено във връзка с твърденията, че ваксината срещу морбили, заушка и рубела (MMR) причинява аутизъм, за да намали статистичките данни, които доказват тази връзка.

Робърт Ф. Кенеди Младши е Старши адвокат на Съвета по отбрана на природните ресурси и председател на Алианса на опазването на водните ресурси. Той е и клиничен професор и надзорен адвокат в клиниката по екологични съдилища на Университета „Пейс“ и е съветник на Morgan & Morgan, национална практика за телесна повреда. Той е съорганизатор на „Огнен ринг“ на радио „Америка“. По-рано в кариерата си е бил помощник окръжен прокурор в Ню Йорк. Понастоящем Робърт е един от най-изявените противници на задължителните ваксинации и изнася данни са изследване върху 440,000 новородени получили Хепатит Б ваксина от 2001. Изследването спонсорирано от CDC не е публикувано, защото показва 1100% повишен риск от аутизъм за децата, които са получили тимерозал-съдържащия Heb B ваксина спрямо тези, които не са. Законът за свобода на информацията разкрива, че през 2001 г. те вече са знаели за връзката между аутизма и ваксинациите.

Нещо повече, състоянието ‘аутизъм’ не е нищо друго освен натряване с живак, както уточняват няколко изследвания публикувани в медицински журнали:

Излагането на живак може да предизвика имунни, сензорни, неврологични, двигателни и поведенчески дисфункции, подобни на тези, които определят или се асоциират с аутизма, и сходствата се разпростират до невроанатомия, невротрансмитери и биохимия. Тимерозал, консервант, прибавен към много ваксини, се превърна в основен източник на живак при деца, които през първите две години получават количества живак, които надвишават указанията за безопасност. Преглед на медицинската литература и данни от правителството на САЩ показват, че: (i) много случаи на идиопатичен аутизъм са предизвикани от ранното излагане на живак под формата на тимерозал; (ii) този тип аутизъм представлява неразпознат синдром на натряване с живак; и (iii) генетични и негенетични фактори установяват предразположение, при което нежеланите ефекти на тимерозала се проявяват само при някои деца.


Autism: a novel form of mercury poisoning
Author links open overlay panel

S.BernardA.EnayatiL.RedwoodH.RogerT.Binstock

Сериозен страничен ефект от ваксинирането с MMR е настъпването на припадъци. Приблизително 1 на 640 деца припадат след получаване на ваксината MMR.

От общо 439 251 деца (82%) получили ваксинация с MMR, 17 986 деца са развили фебрилни припадъци поне веднъж, 973 от тези фебрилни конвулсии са настъпили в рамките на 2 седмици от ваксинацията с MMR.

Въпреки че правителствата, лекарите и фармацевтичните компании от години упорито настояват, че аутизмът е генетично заболяване и няма нищо общо с ваксинациите (въпреки на наличието на изследвания доказващи обратното), извадки от листовки на dTap ваксината на сайта на FDA доказват обратното. ‘Аутизъм’ е една от страничните реакции на листовката наред с енцефалит, анафилактичен шок, фебрилни гърчове, синдром на внезапна детска смърт и други.

Въпреки че лекарите твърдят, че болни деца не се ваксинират и че ваксинациите са съобразени с индивидуалното развитие на всяко дете, това не е истина. Доказват го фактите, че много често деца с екземи и други състояние са ваксинирани по стандартния имунизационен календар, въпреки че само допреди 30 години в медицинската практика деца страдащи от екзема, са били препоръчвани за освобождавани от ваксинации. Доказва го и фактът, че едни от най-засегнатите пациенти в резултат на поставяне на ваксина са недоносените или преждевременно родени бебета. Тези деца, често родени преди 34та гестационна седмица, а някои дори 24та/25та или 27а започват да бъдат ваксинирани по календара за всяко новородено дете(!). Но те, де факто, нямат нито килограмите НИТО възрастта на другите деца, които получават същите дози. Случайно ли е тогава, че процентът на смъртност сред преждевременно родените деца е толкова висок СЛЕД поставяне на ваксини? Акушерки като Мишел Ротън описват как бебета родени в 25та гестационна седмица ‘дишат самостоятелно, но след поставяне на ваксините на двемесечна възраст, трябва да бъдат интубирани’.

Привържениците на ваксините широко се позовават на „дискредитираното и фалшифицирано изследване на Д-р Андрю Уейкфийлд“. Проблемът с този аргумент идва оттам, че няколко независими панела за изследване на етичността и безопасността на медицински практики, вече отхвърлиха заключението за фалшифицирането и манипулирането на данните, които той е представил. Съавторът на изследването публикувано от Д-р Уейкфийлд беше оневинен по всички обвинения за професионални нарушения. Д-р Джон Уолкър-Смит, смятан за бащата на падиатричната гастроентерология, възстанови статута си на уважаван специалист като му бяха снети всички обвинения след обжалването му пред Британския Медицински Съвет в 2010. По време на процеса на обжалване, доказателствата, които са изслушани, отхвърлят делото срещу д-р Уейкфийлд; документите и свидетелските показания показват, че няма доказателства, които да подкрепят обвиненията в професионални нарушения, а още по-малко обвиненията в измама. Обвинението в измама беше отхвърлено и от главния редактор на BMJ, медицинско списание, чиято корпоративна собственост се преплита с производството на ваксини Behemoths, Merck – с когото BMJ подписва споразумение за партньорство през 2008 г. – и GlaxoSmithKline, която предоставя допълнителна финансова подкрепа към BMJ. Сред многобройните продукти на ваксините Merck и GSK произвеждат ваксината MMR. Основната причина, поради която Д-р Смит успява да възстанови медицинския си статус и авторитет е защото неговият застраховател покри разходите по делото, докато застрахователя на Д-р Уейкфийлд отказа да го направи.

Скорошно изследване на учени и лекари от университетите в Уейк Форест, Ню Йорк и Венецуела, потвърждава наличието на стомашно-чревни заболявания при деца с аутизъм. С помощта на сложни лабораторни методи д-р Стив Уокър и неговите колеги потвърдиха първоначалните открития на Уейкфийлд, като показаха молекулярни промени в чревните тъкани на децата, които са силно отличителни и абнормални.

С или без Андрю Уейкфийлд, общият брой на изследвания публикувани в реномирани световни медицински журнали и доказващи вредите от ваксините и техните компоненти, надхвърлят 300. Един от най-уважаваните педиатри, който е бил привърженик на ваксините – Д-р Андрю Цимерман представи писмена клетвена декларация за откритията си по време на работата си върху проследяването на връзката ваксини-аутизъм под контрола на Министерството на Правосъдието на САЩ.  Според показанията му:

По време на изследването ми върху 5,000 случая на аутизъм причинен в следствие на ваксинация, представени в съда на 15и Юни , 2007, в качеството си на експертен свидетел, който трябва да защити ваксините – аз бях принуден да споделя с адвокатите на Министерството на Правосъдието, че в голям брой от проследените случаи – пост-ваксионационната треска и имунна стимулация са причинили регресивни мозъчни разстройства от аутистичния спектър. Мнението ми беше базирано изцяло на научни факти и опита ми с проследените случаи. В резултат, бях освободен моментално в качеството си на експертен свидетел и принуден да не споделям откритията от изследването.

Всяка листовка към ваксините съдържа една изключително инересна подточка (която след забелязване от страна на много хора, е вече премахвана от новите напечатани листовки). Става дума за т. 13.1, според която:

Канцерогенния и мутагенния потенциал както и ефекта на ваксината върху причиняване на стерилитет не са тествани.

Кратко, точно и ясно. Всеки човек с елементарни умения за четене и разбиране би трябвало да е в състояние да разбере значението на това изречение.

Резултатите

В крайна сметка, правото да ваксинира или не децата си (засега) е заложено в конситутцията на редица държави, въпреки опитите отказът да бъде криминализиран. Така или иначе, медийната кампания накарала хората да се страхуват именно от болести изчезнали преди въвеждането на масовата имунизация, доведе до редица други интересни закономерности. Едната от тях е неестественото насрастване на автоимунните заболявания сред деца и възрастни. При положение, че ваксините стимулират имунната система за неопределен период от време и автоимунно заболяване е такова, при което имунната система атакува собствените си тъкани и/или органи, взаимовръзката е лесно забележима. Към момента, може да се говори за епидемия от следните автоимунни заболявания:

Остава интересна статистиката на смъртни случаи сред деца в страни като САЩ с най-натоварен имунизационен график и такива като Япония, в която деца под двегодишна възраст не се ваксиниратЯпония е единствената страна, която забрани MMR ваксината след като рекорден брой деца развиха бактериален менингит и други негативни реакции след получаването й. Според информация изнесена от Японското правителство, след поставяне на комбинираната MMR ваксина три деца са починали, а осем са получили тежки увреждания, включващи слепота, загуба на контрол върху различни крайници, увреждане на слух, слепота и други. Същата MMR ваксина, която продължава да бъде поставяна на деца в Европа, Америка и Австралия. Нещо повече, след ограничаване на ваксинациите на деца под 24-месечна възраст, в Япония случаите на Синдром на Внезапната Детска Смърт спадат с 96%.

След въвежднаето на тривалентната ваксина TDap (тетанус, дифтерия, коклюш) за бременни жени през 2011 г., за първи път в Щатите смъртността на неродените деца започва да надминава смъртността на новородените бебета. Според едно проучване TDaP ваксината увеличава случаите на спонтанен аборт с 16,7% през третия триместър. И тъй като е третият триместър, той се счита за смърт на плода. Понастоящем, САЩ има най-висока детска смъртност през първите 24 часа от раждането на бебета от индустриализирания свят.

Множество изследвания и правителствени доклади коментират, че САЩ имат най-високата смъртност на бебетата през първия ден от всички индустриализирани страни в света. 11 300 новородени умират в рамките на 24 часа след раждането им в САЩ всяка година, което е с 50 процента повече смъртни случаи през първия ден в сравнение с всички други индустриализирани страни. 14-тият годишен доклад за състоянието на майките в света, съставен от организацията Save the Children, класира 168 държави според това, къде би било най-доброто място за раждане грижи за родилка. Критериите включват детската смъртност, майчината смъртност, икономическия статус на жените, образователните квалификации и политическото представителство на жените. Поради високите нива на детска смъртност, САЩ се класира едва на 30-то място тази година в доклада, което е с пет точки по-назад от мястото на страната в доклада за 2012 г. Изпълнителният директор на „Спасете децата“ Каролин Майлс каза пред CBSNews.com, че е шокирана от резултатите.

В някои страни, като Русия, министерството на здравеопазването (Минздрав) изброява като възможни ‘постваксинацинни усложнения‘ на страницата си: настъпване на смърт, анафилактичен шок, енцефалит, ваксинационен полиомиелит, хроничен артрит и други автоимунни заболявания. Същите, които са упоменавани в листовките към ваксините, които лекарите и педиатрите УМИШЛЕНО скриват от родителите и пациентите. Същите, които дори и да покажат част от листовката на дадена ваксина, трябва изрично да бъдат помолени за частта с нежеланите реакции и противопоказания, защото ако пациентът не попита за нея, законът им позволява да спестят.


От стартирането и разрастването на, така наречената, кампания на хората противопоставящи се на задължителна и насилствена ваксинация, се наблюдават плашещи закономерности. Въпреки че все повече лекари обръщат внимание на връзката между нарастащия брой на неврологични увреждания и броя на ваксините поставяни на деца.


На фона на потресаващата статистика на нарастващи автоимунни заболявания (при които организмът необяснимо и изведнъж започва да атакува собствените си тъкани или органи), здравето на хората в световен мащаб се влошава с всеки изминал ден. Докторите, които отказват да видят тази закономерност, продължават да лекуват само и единствено симптоми, но никога не проследяват симптоматиката до първопричината, при което пациентите се превръщат в доходоносни потребители на лекарства с години.

Медицинските учебни заведения трябва да се наричат ‘Фарма университети’, защото лекарите се учат единствено как да лекуват симптоми с лекарства като игнорират причината. Истинското здраве не се намира в лекарския кабинет.

Бранди Воган, бивш маркетингов партньор на Мерк и основател на LearnTheRisk.com

Неврологично увредени деца получават предписания за тежки медикаменти, които намаляват раздразнителността и липсата на концентрация като Риталин, но никой не проследява защо тези деца демонстрират определени поведенчески абнормалности. Нараства и броя на алтернативни терапии, Монтесори клиники и Сонрайз занимални, но това отново е симптоматично лечение, защото биохимичната причина за страданията на тези деца остава и дори влошава здравето и състоянието им в дългосрочен план. Пациентите в лекарския кабинет са разглеждани като клиенти, а добрите клиенти са тези, които потребяват продуктите на фармацевтичните компании.

САЩ имат най-високата детска смъртност (6,1 от 1 000 живородени) от 28те най-богати индустриализирани държави. САЩ също водят по брой ваксини поставяни на бебета. Повечето смъртни случаи в резултат на SIDS/SUUDS се случват между 2 и 4 месеца, което съвпада точно с пиковете на графиците за ваксинация на бебета. Американските здравни агенции категорично заявяват, че SIDS не е причинен от ваксини, въпреки тази корелация. Но многобройни изследвания противоречат на това твърдение.

Към момента, САЩ е на ПЪРВО място в света по брой смъртни случаи настъпващи при новородени бебета в ПЪРВИТЕ 24 ЧАСА след раждането. Това са 50% повече смъртни случаиот всички други развити страни общо. САЩ е и държавата, в която имунизационният календар е най-натоварен с ваксината за Хепатит Б и инжекцията за Витамин К поставяни в тези първи 24 часа след раждането както и бременните жени са насърчавани да получават грипни ваксини и ваксини срещу магарешка кашлица. Същият Витамин К, който е толкова токсичен, че по закон има така-наречената ‘черна опаковка’ (black box), която всички опасни и токсични вещества трябва да имат, като възможните странични реакции са СМЪРТ, АНАФИЛАКТИЧЕН ШОК, РЕСПИРАТОРЕН И СЪРДЕЧЕН АРЕСТ.

Има няколко версии на продукта Витамин К, като някои са ‘без консерванти“. Такъв е препарата Amphastar, който обаче съдържа 10 милиграма Полисорбат 80.

Amphastar и Hospira са два различни продукта. И двете са витамин К за инжектиране, прилагани на новородени. Но във формулата на Amphastar се съдържа полисорбат 80 и полиетилен гликол. И двата са невро-токсини.

През януари 2016 г. Американският колеж по педиатри излезе с изявление, в което се посочва тяхната загриженост относно количеството на полисорбат 80 в HPV ваксината и повишения риск от безплодие от преждевременна недостатъчност на яйчниците (POF). Всяка доза Gardasil съдържа 50 mcg. Полисорбат 80. Инжекция с витамин К от Amphastar съдържа 20 пъти по-голямо количество от полисорбат 80, в сравнение с Gardasil. Какво смятате, че правите за бъдещата плодовитост на децата си?) – особено при положение, че кръвно-мозъчната бариера все още не е напълно непропусклива при новородени.

Продуктът Hospira съдържа „не повече от 100 mcg алуминий на литър.“ Всяка доза е 0,5 ml (1/2 милилитра). Има 1 000 ml в 1 литър.
Тоест, не алуминият е проблемът. Проблемът с Hospira е, че той съдържа 9 mg. бензилов алкохол, който уврежда черния дроб и допринася за високата честота на бебетата, които развиват жълтеница в рамките на два дни след раждането.

Интересен е фактът, че флаконът Hospira съдържа информация за алуминия. Това е така, защото алуминият е ограничен при инжектиране до 5mcg / kg телесно тегло, защото при по-високи дози причинява бъбречна недостатъчност и мозъчно увреждане. Информацията за инжектирането на витамин К е общодостъпна, тъй като НЕ е ваксина. Ваксините някак са освободени от правилото за споделяне на съдържанието на алуминий в други инжекционни препарати.

При 100 mcg / L, ще трябва да инжектирате ДВА И ПОЛОВИНИ ЛИТРА от Hospira Vitamin K, за да достигнете до същото ниво на алуминий, което се инжектира на първия ден от живота, когато едно бебе получи ваксината срещу хепатит В.

Приложението Hospira Package не съдържа алуминий сред съставките; На трета страница на листовката обаче има предупреждение за факта, че той съдържа алуминий (това се дължи на това, че се дава на бебета с ниско тегло при раждане с лоша бъбречна функция и всички източници на алуминий трябва да бъдат внимателно проследявани. Те просто освобождават ваксините от общия изчислен прием на елемента.

Децата, родени в САЩ, са с 76% по-висока вероятност да умрат преди първия си рожден ден, отколкото бебетата, родени в 19 други развити държави и внезапните смъртни случаи на бебетата са една от петте главни причини за тези смъртни случаи. От 2009 г. насам тези смъртни случаи са били наблюдавани от регистрите на Центровете за контрол на заболяванията и превенцията (CDC), които действат в 22 щата и юрисдикции. От 2013 г. Регистърът за Внезапни и Необяснима Детска Смърт (Sudden Unexpected Infant Death (SUID) ) отчита около един на всеки седем смъртни случая на бебета в резултат на SIDS (около 3700 годишно), като около 20% се смята, че са свързани със сърдечна слабост , предизвикана от „екзогенни стресори”.

До 2013 г. докладването за внезапни сърдечни смъртни случаи при млади хора е на случаен принип. През същата година CDC обединява усилията си с Националния институт по здравеопазване (NIH), за да установи Регистър на случаите на внезапна смърт сред Млади Хора (SDY-CR) в 10 щата и юрисдикции. Системата за наблюдение на SDY-CR сега събира изчерпателна информация за внезапна смърт в резултат на сърдечен арест (както и внезапни смъртни случаи, свързани с епилепсия) при младежи до 20-годишна възраст, но регистърът все още не е изготвил никакви значими доклади.

До основаването на Регистъра, в началото на 2000, доклади започнаха да се появяват относно увеличаванията на внезапната смърт поради сърдечен арест при юноши и млади хора. Изследователите на CDC съобщават за 10% увеличение на смъртните случаи от сърдечен арест при 15-34-годишните през седемгодишния период от 1989 до 1996 г., което беше потвърдено през 2012г. от Американската академия по педиатрия. Увеличението се превръща в около 3000 смъртни случая годишно до средата на 90-те години. Въпреки че по-нови цифри са по-трудни за намиране, през 2015 г. Американската асоциация по сърдечни заболявания съобщава за 6300 „амбулаторни сърдечни арести извън болницата“ в американската младеж под 18-годишна възраст, като цитира преживяемост и възстановяване от около 10% до 31% , Един щат (Мичиган) съобщава за средно 35 внезапни смъртни случая в резултат на сърдечен арест годишно при деца и юноши на възраст под 20 години от 2009 г. насам.

Сърдечни проблеми и сърдечен арест са сред страничните реакции, описани в листовките за ваксините, които са задължителни за всички деца и юноши.
Много от въпросните реакции са наблюдавани по време на клинични изпитвания или по време на постмаркетинговия период. Например:

Рекомбивакс (Recombivax) ваксина срещу хепатит В: хипотония, тахикардия
Енжерикс (Engerix
) ваксина срещу хепатит В: хипотония, тахикардия, сърцебиене
Ваксина Infanrix (дифтерия-тетанус-коклюш): синдром на внезапна детска смърт
Ваксини за Boostrix и Adacel (ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш с ацелуларна компонента ): миокардит
Flulaval и Fluzone (ваксина срещу грип) ваксини: болка в гърдите

Настъпване на смърт (посочено като „общо разстройство“) е една от страничните реакции, съобщени след одобряване и пускане на пазара на ваксини срещу човешки папиломавирус (HPV) – Gardasil и Gardasil-9. В еднo интересно проучване убликувано в Autoimmunity Reviews, публикувана от водещия експерт по автоимунитет Yehuda Schoenfeld и международен екип от колеги, авторите описват автоимунен механизъм, а именно, индуцирани от ваксините производство на антитела срещу сърдечни протеини, свързан със странични реакции, свързани със сърцето след HPV ваксинация и водещи до внезапен сърдечен арест и смърт.

Друг фактор, който потенциално свързва ваксините и внезапния сърдечен арест е веществот тимерозал, консервант на базата на етилживак. Тимерозалът все още присъства в значителни количества противогрипни ваксини и като „остатъчна следа” в тетанус-дифтерийната (Тд) ваксина. Доказано е, че живакът уврежда сърдечно-съдовата система дори при ниски нива на излагане. Правителствени проучвания показват положителна корелация между броя на ваксиналните дози и растящата детска смъртност с множество изследвания описващи непреодолими временни връзки между ваксинациите и настъпването на смъртта.


И накрая, когато става въпрос за смъртни случаи при бебета (някои от които са вследствие на сърдечен арест), има много доказателства, че ваксините могат да допринасят по няколко начина.

Епидемиологични проучвания също са показали положителна корелация между броя на дозите на ваксината и увеличаването на детската смъртност и описват непреодолими временни връзки между ваксинацията и смъртта.

През 2002 г. д-р Пол Офит публикува „Загриженост на родителите: доминират ли много ваксини или отслабват имунната система на детето?“ В статията си той обяснява на родителите, че едно дете може теоретично да толерира до 10 000 ваксинации във всеки един момент и че новороденото може да развие способността си да реагира на чужди антигени, преди дори да се роди.

Той пише, че:

По-практичен начин да се определи разнообразието на имунния отговор е да се оцени броя на ваксините, на които едно дете може да реагира едновременно. Ако приемем, че 1) приблизително 10 ng / mL антитяло е вероятно да бъде ефективна концентрация на антитяло на епитоп (имунологично различен регион на протеин или полизахарид), 2) генерирането на 10 ng / mL изисква приблизително 103 В-клетки. 3) един B-клетъчен клон отнема около 1 седмица, за да достигне 103-те потомствени В-клетки, необходими за секретиране на 10 ng / mL от антитяло (следователно, ваксина-епитоп-специфични имунни отговори, намерени около 1 седмица след имунизацията, могат да бъдат първоначално от един клонинг на В-клетки за mL), 4) всяка ваксина съдържа приблизително 100 антигена и 10 епитопа на антиген (т.е., 103 епитопа) и 5) приблизително 107 В клетки присъстват на mL циркулираща кръв, след това всяка бебето ще има теоретичната способност да реагира на около 10 000 ваксини във всеки един момент (получено чрез разделяне на 107 В клетки на mL с 103 епитопа на ваксина).

И продължава:

Разбира се, повечето ваксини съдържат много по-малко от 100 антигена (например ваксините срещу хепатит В, дифтерия и тетанус съдържат по 1 антиген), така че оцененият брой ваксини, към които детето може да отговори, е консервативно. Но като използваме тази оценка, ще предвидим, че ако 11 ваксини бъдат дадени на бебета наведнъж, тогава около 0.1% от имунната система ще бъде „изчерпана“.

Д-р Офит използва думите ‘теоритично’ и ‘предполага’ за оценка и предвиждане в цялата си статия, което кара мнозина да вярват, че този документ се основава на ВЪЗМОЖНИ резултати и съдържа много малко научни факти.

Фактите

Преди въвъждането на ваксината срещу морбили, болестта не е смятана за сериозна, тъй като смъртните случаи са били редки, както и настъпващи усложнения в резултат на прекарването й. Имунитетът придобит след изкарване на морбили е бил стабилен и доживотен. Морбили става ‘опасна’ болест чак след въвеждане на ваксината срещу болестта.

Още повече, прекарването на определени болести е доказано свързано с редица положителни здравословни развития. Деца, които са прекарали морбили по естествен начин (не чрез имунизация) по-рядко развиват алергии от тези, които са ваксинирани. Същото се наблюдава и при децата ваксинирани и неваксинирани от варицела както и от коклюш и получили MMR ваксината. Всичко това е информация добита по време на множество медицински изследвания от учени в сферата на традиционната медицина и публикувани в медицински журнали и учебници по медицина.

По отношение на ваксината срещу варицела, Д-р Дейвид Браунщайн провежда проучване, което установява, че , че ваксината с две дози за варицела намалява случаите на това детско заболяване. Въпреки това, херпес зостер, който е болезнен рецидив на варицела, най-вече при възрастни, се превърща в епидемия, която е пряко свързана с ваксината. Херпесът е много по-сериозен и застрашаващ живота от варицелата. В крайна сметка, милиарди долари се изразходват за ваксиниране на деца, за да се намали процентът на сравнително лека детска болест, само същите като възрастни да станат по-податливи на същия вирус, причиняващи сериозно заболяване (повече медицински сметки) и дори смърт. Фармацевтичните компании печелят и в двата случая.


Една от текущите епидемии наблюдавана сред деца е развитието на астма, която се свързва с живота в замърсени градове и урбанизирани места. Но медицински изследвания показват 0% астма при неваксинирани деца и 25% при ваксинирани. Астмата убива десет пъти повече хора годишно (4,000) отколкото са починали от морбили след въвеждането на ваксината (400). В едно контролирано проучване 23 деца, които не са били ваксинирани срещу дифтерия, детски паралич и тетанус не са имали никакви астматични епизоди преди 10-годишна възраст; у имунизираните 23.1% са имали астматични епизоди; 22.5% са имали астматични пристъпи, а 30% са развили някаква астматична симптоматика. Други проучвания показват, че ваксинирани от коклюш деца са 2 до 5 пъти по-склонни да развият астма от неваксинираните.

Редица медицински изследвания установяват, че хора прекарали морбили в детска възраст, имат по-малък шанс да се разболеят от много видове ракПаркинсон и сърдечно-съдови заболявания в зряла възраст.

Според изследване на независимия Изследователски институт за детска медицинска безопасност (CMSRI) – ‘ваксинираните бебета са 6.6 пъти по-склонни да развият нарушения на неврологичното развитие като аутизъм, генерално разстройство в развитието, синдром с дефицит на вниманието и хиперактивност.

Един от основните аргументи на привържениците на ваксини се състои в това, че ‘техните деца не са пострадали’. Но вярно ли е това? В момента се наблюдава неестествено нарастване на редица заболявания, за които хората не знаят, че също са автоимунни: ушни инфкции, екземи (състояние на екстремна токсичност или отравяне), алергии (хранителни или други), хиперактивност. множествена склероза, нарколепсия, умора, отпадналост, болки в ставите, язви, анемия, атопичен дерматит (доказано свързан с ваксинация), подпухналост и много други. Повечето от тези състояние присъстват като странични ефекти в листовките на масово прилаганите ваксини и всичките са резултат от увреждане в резултат на ваксинация.


Към момента, няма нито един умрял от морбили пациент въпреки обявената епидемия нито в Америка, нито в Русия, нито в Европа, нито в Канада. Другият проблем в предоставяната статистика от правителството произтича от това, че CDC я изготвя на базата на ‘докладваните’ случаи на морбили. Но повечето случаи на морбили протичат без усложнения и НЕ са докладвани на регулаторния орган. Това означава, че изчисляването на усложнения и смъртни случаи се извършва на основата само на докладваните 10% от всички заболели от морбили случаи. Това дава резултати, които са 10 пъти по-високи от действителните сред популацията.


Докато медиите са заети с отразяването на заплахата от неваксинирани хора, които застрашават здравето на преносителите на вирусите и болестите, от които са ваксинирани, удобно се пропускат няколко важни развития в глобален мащаб. А именно:

Увеличаването на броя на задължителните ваксини и премахването на правото на отказ под заплаха от подвеждане под съдебна отговорност.

Наскоро GlaxoSmithKline купи $300 милионен дял в компанията 23andMe – най-голямата световна база данни за генетичен материал. Поради рекламна кампания в края на 2018 по време на зимните празници най-подаряваният подарък беше домашен комплект за събиране на ДНК, за да могат хората после да го изпращат по пощата на 23andMe и да установяват произхода си както и наличието на далечни/близки роднини. Проблемът с това е, че след изпращането на ДНКто им – то става собственост на въпросната компания, а сега – на GlaxoSmithKline. В прессъобщение, фарма гигантът уточнява, че ‘новото партньорство ще доведе до разрабтката на нови медикаменти и лечения’. Разбира се, с достъп до ДНКто на милиони хора, изпратено доброволно, лесно може да се види потенциала за разработване на ‘персонифицирани’ ваксини и други препарати.

Платени агенти публикуват сърцераздирателни истории написани от гледната точка на ‘умрелите или увредените’ от морбили/детски паралич/коклюш или друга болест. Или заклеймяват родителите отказващи ваксини за децата си като ‘изверги’ и ‘човекомразци’. Но същите пропускат един съществен детайл:

  • стотиците хиляди истории с потресаващо повтаряма симптоматика на родители ВАКСИНИРАЛИ децата си и гледали ги как умират мъчително, продължително и болезнено в продължение на часове; родители ВАКСИНИРАНИ децата си и гледащи ги как се мъчат с тежки неврологични състояния развити в резултат на ваксинацията, за да бъдат отпращани от лекарския кабинет без обяснение или с ‘генетично’ обвинение; родители ОТПРАЩАНИ И ВРЪЩАНИ от спешни кабинети с деца тресящи се от фибрилни гърчове, изгарящи от температура, с кървящи уши, нос и уста, спиращи да дишат; в конвулсии и с посинели устни, защото ТОВА СА НОРМАЛНИ ПОСТ-ВАКСИНАЦИОННИ РЕАКЦИИ. Както и последователните подигравки и гаври с родителите на увредени от ваксини деца, които са отпращани с ‘неизвестни’ причини за смъртта на напълно здрави до преди дни деца или незадоволителните заключения на невропаталози за ‘тежки увреждания на мозъчния ствол и хипокампуса, които масово са наблюдавани при по-младите SIDS [синдром на внезапната детска смърт] пациенти, но никога при по-големи деца’.

Всички тези прогресивно нарастващи истории не са разказвани никъде освен в затворените групи и сайтове, които (засега) съществуват. Защото никой няма интерес от споделянето на техните истории. Въпреки че някои лекари слушат, знаят и разбират. И губят практиките и авторитета си в защита на истината. Която е, че всеки антиваксър е БИВШ ваксър и че всеки антиваксър е човек, комуто истината е струвала да гледа лично страданията на близък, обичан човек – най-често, родното му дете.

Защото, в своята същност, ваксините са просто поредният продукт. Както и „замърсените“ с арсен бебешки каши и пюрета на Нестле, Гербер и Хайнц; или „замърсените“ с над 60 токсични и канцерогенни вещества като глифозат памперси . Но ваксините имат едно преимущество, а именно – гениална маркетингова кампания, която успя да убеди цялия свят, че този продукт е толкова неефективен, че работи само ако всички хора във всички страни го използват едновременно и постоянно. Това е най-голямата корелация, която кара хората да игнорират всякакви други корелации. И когато този продукт „елиминира“ заразите, от които ни „предпазва“, ВСИЧКИ трябва да продължават да го използват, защото „елиминираните“ зарази ще се „върнат“. Още по-странно е, че въпреки наличието на десетки, дори стотици инфекциозни заболявания, наблюдаваме ‘епидемии’ САМО от тези, срещу които има продукт, тоест ваксина.

Продукт, който е толкова неефективен, че не може да гарантира, че човек няма да се зарази от дадена болест; може всъщност да предизвика същата тази болест, от която „предпазва“ и ако доведе до тежки странични реакции или смърт – нито лекарят, който го е поставил нито производителят могат да бъдат подвеждани под наказателна отговорност. Върнете се и прочетете този абзац няколко пъти ако не разбирате колко абсурдно е всичко това.

Като оставим настрана факта, че здрави деца са заразявани умишлено с болести, за да бъдат предпазени от същите тези болести „предавани“ от други здрави хора – ако ваксините действително бяха толкова добър и действащ продукт, то нямаше да има нито бивши ваксъри нито щеше да има нужда да задължават хората да ги слагат.

Колкото и сляпа да е вярата на някои хора в медицината, правителството, частните фармацевтични компании и науката изобщо – принуждаването на хората да си инжектират определени медикаменти или да инжектират децата си; да се освобождават производителите от всякаква наказателна отговорност и да се цензурират и заклеймяват всякакви въпроси, доказателства и мнения относно безопасността на същите медикаменти не е нито научно, нито етично, нито законно, нито хуманно.

В крайна сметка, в момента ваксините са налагани като здравословен стандарт от същата индустрия и ‘специалисти’, които допреди няколко десетилетия убеждаваха хората, че: цигарите не предизвикват рак, асбестът не е вреден, хероинът е бил уместно лекарство против кашлица за деца, че глифозатът (RoundUp химикалът на Monsanto) е безопасен и други забележително креативни теории. Същите специалисти, които в ‘златния за медицината и науката 19 век’ убиват стотици хиляди родилки, защото до 1847 не осъзнават колко е важно да си мият ръцете след аутопсия и ПРЕДИ израждане или лечение на жив пациент. Епидемията от умрели родилки и младенци е била дотолкова ‘озадачаваща’ за иначе напредничавото медицинско съсловие, че е измислена дори нова болест, за да обясни този феномен – ‘пост-родилна треска’. Лекарят, който открива причината е уволнен, отхвърлен от мединското съсловие и затворен в лудница, където умира от побой след седмица, а уважаваните му колеги продължават да убиват пациентите си по мъчителен начин (инфекция в родовия канал, сепсис и смърт в рамките на 3 дена сед раждането) още 20 години преди да признаят истината. Впоследствие става ясно, че епидемията е в резултат на тривиална медицинска грешка, от каквато в момента само в Щатите умират над 250,000 хора годишно. Това е накратко медицинската индустрия. Същата медицинска индустрия, в която светила и професионалисти до 80те години на 20и век в Англия и Ирландия са смятали, че бебета от раждането до 12 месеца не чувстват болка и не са ползвали анестезия при операции и процедури (като междувпрочем все още над 50% от всички обрязвания на бебета не биват обезволявани и новородените масово изпадат в шок от потресаващата болка, която им нанася непоправими когнитивни, емоционални и физически щети ).

Същите специалисти, които при излизане на протести и преустановяване на работа през 1983 и 2000 в Израел, водят до 50% спад в смъртността сред пациенти в болниците. Същото се случва и в Лос Анджелис през 1976, когато едномесечна лекарска стачка води до 18%-тен спад в смъртността сред пациентите в града.

Налаганото медийно затъмнение виртуално и реално все повече маргинализира родителите и хората ползващи се от правото си на избор по отношение на ваксините и препаратите, като много щати и страни започват да го криминализират. При положение че ‘насилствените евтаназии’ са вече факт, то насилствените ваксинации са последният елемент доказващ липсата на автономия и свобода на избора на хората по отношение на собственото тяло и здраве.  Тъй като медицинскитe отвличания отдавна са ужасяваща реалност, а хората губят децата си ако лекарите ги обвинят в това, че заплашват живота им като отказват задължителни ваксини, става виден новия механизъм, по който ще се пренасочват здрави деца от семейства несъгласни с режима към ‘правилните’ места. И докато повече лекари, които открито се противопоставят на ваксинирането като метод за имунизация, губят право да практикуват медицина и родители, противопоставящи се на насилствените ваксинации, губят децата си, настъпва последната фаза от налагането на световен ред, под контрола на който никой никъде не е в безопасност.

Лекари, които обясняват ясно и научно защо ваксините не са безопасен нито ефективен начин за изграждане на имунитет:

1. Dr. Jonas Salk – http://www.cbc.ca/player/play/1814511606

2. Dr. Nancy Banks – http://bit.ly/1Ip0aIm

3. Dr. Russell Blaylock – http://bit.ly/1BXxQZL

4. Dr. Shiv Chopra – http://bit.ly/1gdgh1s

5. Dr. Sherri Tenpenny – http://bit.ly/1MPVbjx

6. Dr. Suzanne Humphries – http://bit.ly/17sKDbf

7. Dr. Larry Palevsky – http://bit.ly/1LLEjf6

8. Dr. Toni Bark – http://bit.ly/1CYM9RB

9. Dr. Andrew Wakefield – http://bit.ly/1MuyNzo

10. Dr. Meryl Nass – http://bit.ly/1DGzJsc

11. Dr. Raymond Obomsawin – http://bit.ly/1G9ZXYl

12. Dr. Ghislaine Lanctot – http://bit.ly/1MrVeUL

13. Dr. Robert Rowen – http://bit.ly/1SIELeF

14. Dr. David Ayoub – http://bit.ly/1SIELve

15. Dr. Boyd Haley PhD – http://bit.ly/1KsdVby

16. Dr. Rashid Buttar – http://bit.ly/1gWOkL6

17. Dr. Roby Mitchell – http://bit.ly/1gdgEZU

18. Dr. Ken Stoller – http://bit.ly/1MPVqLI

19. Dr. Mayer Eisenstein – http://bit.ly/1LLEqHH

20. Dr. Frank Engley, PhD – http://bit.ly/1OHbLDI

21. Dr. David Davis – http://bit.ly/1gdgJwo

22. Dr Tetyana Obukhanych – http://bit.ly/16Z7k6J

23. Dr. Harold E Buttram – http://bit.ly/1Kru6Df

24. Dr. Kelly Brogan – http://bit.ly/1D31pfQ

25. Dr. RC Tent – http://bit.ly/1MPVwmu

26. Dr. Rebecca Carley – http://bit.ly/K49F4d

27. Dr. Andrew Moulden – http://bit.ly/1fwzKJu

28. Dr. Jack Wolfson – http://bit.ly/1wtPHRA

29. Dr. Michael Elice – http://bit.ly/1KsdpKA

30. Dr. Terry Wahls – http://bit.ly/1gWOBhd

31. Dr. Stephanie Seneff – http://bit.ly/1OtWxAY

32. Dr. Paul Thomas – http://bit.ly/1DpeXPf

33. Many doctors talking at once – http://bit.ly/1MPVHOv

34. Dr. Richard Moskowitz – http://bit.ly/1OtWG7D

35. Dr. Jane Orient – http://bit.ly/1MXX7pb

36. Dr. Richard Deth – http://bit.ly/1GQDL10

37. Dr. Lucija Tomljenovic – http://bit.ly/1eqiPr5

38. Dr Chris Shaw – http://bit.ly/1IlGiBp

39. Dr. Susan McCreadie – http://bit.ly/1CqqN83

40. Dr. Mary Ann Block – http://bit.ly/1OHcyUX

41. Dr. David Brownstein – http://bit.ly/1EaHl9A

42. Dr. Jayne Donegan – http://bit.ly/1wOk4Zz

43. Dr. Troy Ross – http://bit.ly/1IlGlNH

44. Dr. Philip Incao – http://bit.ly/1ghE7sS

45. Dr. Joseph Mercola – http://bit.ly/18dE38I

46. Dr. Jeff Bradstreet – http://bit.ly/1MaX0cC

47. Dr. Robert Mendelson – http://bit.ly/1JpAEQr

48. Dr. Rachel Ross – http://bit.ly/295Z7i4

49. Dr. Gary Null – http://bit.ly/2dacQHF

50. Dr. James Meehan – http://bit.ly/2cE26AZ

51. Dr. Judy Mikovits – http://bit.ly/2cWCO0F

52. Dr. Dianne Harper – http://bit.ly/2daeglv

53. Dr. James Lyons-Weiler – http://ipaknowledge.org/

54. Marcella Piper-Terry – http://vaxtruth.org/

55. Dr. Paul Thomas, M.D. – https://youtu.be/85jda2p5A6g

56. Dr. Barbara Loe Fisher – https://t.co/MvsaQgW84Z

57. Dr. Tent – https://youtu.be/r8FCJ_VPyns

Стотици други лекари свидетелстват, че ваксините не са безопасни или ефективни в следните документални филми:

1. Vaccination – The Silent Epidemic – http://bit.ly/1vvQJ2W

2. The Greater Good – http://bit.ly/1icxh8j

3. Shots In The Dark – http://bit.ly/1ObtC8h

4. Vaccination The Hidden Truth – http://bit.ly/KEYDUh

5. Vaccine Nation – http://bit.ly/1iKNvpU

6. Vaccination – The Truth About Vaccines – http://bit.ly/1vlpwvU

7. Lethal Injection – http://bit.ly/1URN7BJ

8. Bought – http://bit.ly/1M7YSlr

9. Deadly Immunity – http://bit.ly/1KUg64Z

10. Autism – Made in the USA – http://bit.ly/1J8WQN5

11. Beyond Treason – http://bit.ly/1B7kmvt

12. Trace Amounts – http://bit.ly/1vAH3Hv

13. Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe – http://www.vaxxed.com/home/

14. Why We Don’t Vaccinate – http://bit.ly/1KbXhuf

15. Best Explanation of the Vaccine/Autism Link – http://bit.ly/2cIsprx

Част от забраняваните книги и филми за продажба от Амазон изобличаващи вредата от ваксините

  1. A Case Against Hepatitis B Vaccination – Kevin A. Muhammed
    2. A Compromised Generation – Beth Lambert
    3. A Shot In The Dark – Harris L. Coulter & Barbara Loe Fisher
    4. An Unfortunate Coincidence: A Mother’s Life inside the Autism Controversy – Julie Obradovic
    5. Bought – DVD
    6. Callous Disregard – Andrew J. Wakefield
    7. Confessions of a Medical Heretic – Robert S. Mendelsohn, M.D.
    8. Crooked Man-Made Disease Explained – Forrest Maready
    9. Curing The Incurable – Thomas E. Levy, M.D., JD
    10. Denial: How Refusing to Face the Facts about Our Autism
    11. Epidemic Hurts Children, Families, and Our Future – Mark Blaxill & Dan Olmsted
    12. Dissolving Illusions – Suzanne Humphries, M.D. & Roman Bystrianyk
    13. Dr Blaylock’s Prescriptions for Natural Health – Russell L Blaylock, M.D.
    14. Evidence of Harm – David Kirby
    15. Generation Sick – Dr. Vic Naumov
    16. How To End The Autism Epidemic – J.B. Handley
    17. How To Raise A Healthy Child In Spite Of Your Doctor – Robert S. Mendelsohn, M.D.
    18. How Vaccines Wreck Human Immunity: a Forbidden Doctor Publication – Dr. Jack Stockwell CGP
    19. HPV Vaccine On Trial – Mary Holland & Kim Mack Rosenberg
    20. Injecting Aluminum – DVD
    21. Inoculated – Kent Heckenlively
    22. Jabbed – Brett Wilcox
    23. Man Made Epidemic – DVD
    24. Master Manipulator – James Ottar Grundvig
    25. Medical Kidnapping – Brian Shilhavy
    26. Miller’s Review Critical Vaccine Studies – Neil Z. Miller
    27. Plague – Kent Heckenlively & Judy Mikovits
    28. Raising A Vaccine Free Child – Wendy Lydall
    29. Rising From The Dead – Suzanne Humphries, M.D.
    30. Saying No To Vaccines – Sherri J. Tenpenny, NMA
    31. Super Immunity: The Essential Nutrition Guide for Boosting Your Body’s Defenses to Live Longer, Stronger, and Disease Free – Joel Fuhrman, M.D.
    32. The Age of Autism – Dan Olmsted
    33. The Environmental and Genetic Causes of Autism -James Lyons-Weiler, PhD
    34. The Greater Good – DVD
    35. The Moth in the Iron Lung: A Biography of Polio – Forrest Maready
    36. The Peanut Allergy Answer Book – Michael C. Young
    37. The Truth About Vaccines Series – DVDs
    38. The Unvaccinated Child: A Treatment Guide for Parents and Caregivers – Eli Camp ND DHANP & Judith Thompson ND
    39. The Vaccine Book – Robert W. Sears, M.D., FAAP
    40. The Vaccine Court: The Dark Truth of America’s Vaccine Injury Compensation Program – Wayne Rohde
    41. The Virus and the Vaccine – Debbie Bookchin & Jim Schumacher
    42. There Is A Choice: Homeoprophylaxis – Cilla Whatcott & Dr. Isaac Golden
    43. Thimerosal: Let The Science Speak – Robert F. Kennedy, Jr.
    44. Trace Amounts – DVD
    45. Unvaccinated: Why Growing Numbers of Parents are Choosing Natural Immunity for their Children – Forrest Maready
    46. Vaccine Epidemic – Louise Kuo Habakus & Mary Holland
    47. Vaccine Free: Healthy in a Viral Epidemic – Traudl Woehlke
    48. Vaccine Free: Prevention and Treatment of Infectious Disease with Homeopathy – Kate Birch
    49. Vaccine Free – Andreas Bachmair
    50. Vaccine Illusion – Tetyana Obukhanych
    51. Vaccine Injuries: Documented Adverse Reactions to Vaccines – Lou Conte & Tony Lyons
    52. Vaccine Nation – DVD
    53. Vaccine Whistleblower – Kevin Barry & Dr. Boyd E. Haley
    54. Vaccine-Nation – Andreas Moritz
    55. Vaccines: A Reappraisal – Richard Moskowitz, M.D. & Mary Holland
    56. Vaccines and Autoimmunity – Yehuda Shoenfeld & Nancy Agmon-Levin
    57. Vaccines: Are They Really Safe And Effective – Neil Z. Miller
    58. Vaccines, Autoimmunity, and the Changing Nature of Childhood Illness – Dr. Thomas Cowan, M.D. & Sally Fallon Morell
    59. Vaccines Revealed Series – DVDs
    60. Vaxxed – DVD
    61. What About Immunizations – Cynthia Cournoyer
    62. What the Pharmaceutical Companies don’t want you to Know About Vaccines – Dr. Todd M. Elsner
    63. What Your Doctor May Not Tell You About Children’s Vaccinations – Stephanie Cave & Deborah Mitchell
    64. Who Can Parents Trust: Vaccines: Avoidable And Unsafe – David Denton Davis, M.D.

Документални филми:

1. Vaccination – The Silent Epidemic – http://bit.ly/1vvQJ2W

2. The Greater Good – https://bit.ly/2HXtM6A

3. Shots In The Dark – http://bit.ly/1ObtC8h

4. Vaccination The Hidden Truth – http://bit.ly/KEYDUh

5. Vaccine Nation – http://bit.ly/2IrdksA

6. Vaccination – The Truth About Vaccines – http://bit.ly/1vlpwvU

7. Lethal Injection – http://bit.ly/1URN7BJ

8. Bought – http://bit.ly/2olaeOm

9. Deadly Immunity – http://bit.ly/1KUg64Z

10. Autism – Made in the USA – http://bit.ly/1J8WQN5

11. Beyond Treason – http://bit.ly/1B7kmvt

12. Trace Amounts – http://bit.ly/2ELnUZm

13. Why We Don’t Vaccinate – http://bit.ly/1KbXhuf

14. Autism Yesterday – http://bit.ly/1URU2A7

15. The Vaccinated Girls – Sick and Betrayed – https://bit.ly/2y4vlcL

16. Vaxxed – https://vaxxedthemovie.com

17. Man Made Epidemic – http://bit.ly/1XsOi0R

18. 50 Cents A Dose – http://bit.ly/2c0h07P

19. Direct Orders – http://bit.ly/1ivShHg

20. Dtap – Vaccine Roulette http://bit.ly/2dBnc3u

21. Truthstream News: About All Those Vaccines – http://bit.ly/2gCMa4o

22. Hear The Silence – https://bit.ly/2BW9K9f

23. Cervical Cancer Vaccine – Is It Safe? – http://bit.ly/2h3Dvsh

24. Vaccines Revealed – https://www.vaccinesrevealed.com/free/

25. The Truth About Vaccines – http://bit.ly/2mX4Tyc

26. Vaccine Syndrome – https://bit.ly/2O7xU7O

27. Injecting Aluminum – http://bit.ly/2qPkFwo

28. Manufactured Crisis: HPV, Hype & Horror – https://bit.ly/2pEdULG

29. Sacrificial Virgins – HPV Vaccine Killing Kids – http://bit.ly/2xGOfnb

ВАЖНО: Кликайте и запазвайте копия на всички цитирани изследвания от посочените медицински журнали (опция на всички страници до заглавието на съответното изследване). След прецедента на затварянето на световнопризнатия медицински журнал PubMed, в който се помещават редица от изследванията доказващи вредата от ваксините, не е трудно да се предположи, че ще последват още затваряния на портали и цензура на информация. Множество локални копия на медицински изследвания са единствения способ за борба с мисинформацията и налаганата цензура.

5 мнения за “За Ваксините и Хората

  1. Харесва ми. Така трябва. С доводи и доказателства а не празни приказки. Положен е много труд. Браво. Все пак болшинството от хората все още е трудно да ги убедиш в нещо което е против официалното становище.

  2. Автора хубаво се е постарал кратко ясно и с факти да им напише. Ама те само мноо простите още не могат да разберат че НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА за вашето здраве.

  3. Аз бях гледал филма против ваксините „Vaccine Nation“. Жена ми също. И ни беше страх да ваксинираме. Но за да ходи на детска градина детето трябваше да представим документ че е ваксинирано. След дълго обмисляне решихме да рискуваме и да ваксинираме здравото си дете с тривалентната ваксина морбили-рубеола-заушка убедени че на много много малък процент от децата може нещо да им стане и то по скоро е лош късмет.

    24 часа след ваксинацията (на следващия ден) – детето беше изринато в потресаваща екзема. Когато му свалих бодито и видях колко голяма част от тялото на детето е покрито от екземата първата мисъл която ми дойде в главата беше „това дете ще умре“.

    Детето не умря, но се започна нашето безкрайно ходене по доктори. И навсякъде никой не можа да ни каже какво се е случило и по-важното с какво да помогнем на детето.

    Междувременно състоянието на детето се влошаваше пред очите ни. Престана да се обръща на името си, категорически отказваше да яде каквото и да е освен хляб и кисело мляко. Започна да се спъва и пада постоянно (до ваксината съвсем уверено вървеше). Започна да пищи страшно без повод. Да отказва да бъде държано за ръка. Започна да не спи – будеше се всяка вечер към 3 през нощта и си играеше до сутринта. Съдържанието на памперсите се измени рязко – консистенцията се промени а миризмата беше толкова лоша че предизвикваше у нас позиви за повръщане.

    Единственната „игра“ която започна да играе – беше да си подрежда всичките играчки в строго права линия. И нищо друго. Скоро беше диагностирано с „разстройство от аутистичния спектър“. И със всичките пари, нерви и време които похарчихме – не можем да помогнем на детето по никакъв начин.

    Да знаеш истината не е достатъчно. Нужно е и воля за да приложиш това което си научил. Тези които уверено ви убеждават да ваксинирате – няма да си мръднат пръста да ви помогнат ако нещо се случи. Ние платихме най-страшната цена за малодушието си. На нашето дете вече не може да се помогне. Искренно се моля че други родители ще прочетат тази статия и не само ще научат истината, но и ще имат волята да защитят собственните си деца. Ние не успяхме.

    • Искрено съжалявам за вашето дете и затова че не сте приложили знанията си и натиска да не сложите ваксини на детето си. Благодаря ви от сърце за коментара и съветите💓 желая ви всичко да се случи по най- добрият начин напред 🙏

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.