Защо БХК е най-канцерогенният тумор в България

Кое е най-зловредното образувание в милата ни родина? Ще кажете, че това е Парламентът с кохортата на МВР? Може би ще сте прави, но не съвсем, защото, както знаем – ако искаш да скриеш нещо, сложи го пред очите на всички и никой няма да го забележи. Да, това иначе толкова очевидно вредно и разяждащо обществото ни нещо се нарича (АНТИ) Български Хелзинкски Комитет (БХК). Писали сме много по темата, но някак си все още има хора, които искрено (или не съвсем) вярват, че тази организация, съставена от безродни дегенерати с откровено чифутски гени, все още помага по някакъв непонятен за никого начин за така наречената демо(н)крация в България.

бхкНека припомним кои са БХК.

Внедрени още в началото на т.нар. „Преход“, и с любезното съдействие на ЦРУ и свинята-майка на всички НПО-та в България – Джордж Сорос, БХК започват систематично, бавно и целенасочено да прокарват политики в явен ущърб на етническата българска нация. Нека повторим отново – етническите българи. И преди грантовите тролове да скочат да ни обявят за националисти-фанатици, нацисти и прочие епитети, които в днешно време звучат някак все по-гордо, нека уточним, че политиките за защита на радикалното мюсюлманско население, паразитиращите мангали, нахалните педали, наркомани, педофили, затворници и всякаква друга сволоч – са много деликатно прокарвани зад маската на девиза „да бъдем толерантни“.

Подобно на яростни пионерчета и отдадени комсомолци, БХК и цялата свита от НПО-глисти (а те са оплетени като свински черва) не спират да бълват лозунги за демокрацията, толерантността, прозрачността и т.н – липсват само помпозните манифестации и хоп „back to the 70’s“, както се казва. Става още по-забавно, когато бандата на иначе толкова безпристрастните и независими „креативни“ безделници – обвини всеки противник на бежанците, гейовете или мързеливите циганори за враг на демокрацията. Поправете ни ако грешим, но единствената разлика с периода на соц-а е, че тогава се казваше „враг на народа-партията“. Хмм…слОчаеноС?! Не мислА.

12187720_1024155584271122_8237738609139656226_n

Но да се върнем на темата Сорос и ролята му на бащица на тези и други помияри на издръжка.

Най-ефикасният инструмент на Сорос е „Отворено общество“, чрез които се водят политиките за насърчаване на малцинствата. Те създават стотици други НПО, които да се борят за налагането на някакъв вид права на малцинството над мнозинството. Проблемът е огромен, защото прекомерното толериране на малцинствата се превръща в диктат на медийно агресивни малцинства над мнозинството.

Какво е касателството на оядения чифут Сорос с България?

Джордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и създава фондация “Отворено общество“, която се занимава с разнородна дейност, в които влизат немислими благинки осигурявани и от държавата: освободена е от мита, данъци и такси, даренията към фондацията също са освободени от данъци, предоставят се помещения в НДК и половин милион лева за стартови разходи, дават и се от бюджета над 40 милиона лева, с родни пари се създават издателство, печатница, информационно-документационен център и др. Само си представете последствията и щетите нанесени на младите до днес през годините.  При разглеждане на бюджета в Народното събрание, Жан Виденов отсича на Джордж Сорос, че „няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.“

За това, че Сорос е агент на ЦРУ – се знае отдавна. Всичко е навързано отново. Икономическите убийци Ран и Ът, и планът им за „преход“, участието в него на Иван Костов, Желю „жабата“, и след това кризата, Петър Стоянов, изваждане на сцената на Синята Джука и т.н.

Дордж Сорос, министър Салтиков и Борис Березовски

Дордж Сорос, министър Салтиков и Борис Березовски

Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва, а Сорос решава да му отмъсти като спретне на народа глад, студ, мизерия – и да помогне да бъде свален от власт. И не е никак странно имайки предвид, че е просто част от този сценарий, за който потвърждава и изказването на Борис Березовски:

Почти припаднах, когато разбрах преди две години, че Джордж Сорос е агент на ЦРУ.

януарски събития-4

Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др., плюс откровени промити мозъци-либерасти. С помощта на Дарик радио се организира митинга пред Народното събрание и “цветната революция“ става факт. Нашенският “Майдан“ довежда до падането от власт на правителството на Жан Виденов, а той беше брутално атакуван от „демонкратичните“ западни спекуланти, за да се съкруши опитът България да бъде независима. Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им мекерета, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После „Мултигруп“ сключи договор с Русия (на Елцин и олигарсите), с който да посредничи в доставките на газ. Мултигруп (част от план на банкстерите-Ротшилд) също направиха една цесия за милиарди, така че да издоят пари от „Кремиковци“ и „Булгаргаз“. Виденов се опъна и анулира цесията, като след това соросоидите отстраниха печелившия кандидат-президент на БСП и с невиждана пропаганда назначиха Петър Стоянов. Тази загуба на БСП беше използвана като момент в който да започне валутна атака срещу лева и срещу банковата система. Със сигурност Сорос е участвал, защото веднага после, след като дойдоха сините, той стана определящ фактор в политиката ни, съветник на президента и пр. (същото като това дето е сега в Украйна, примерно). Жан Виденов отказа да разпродава, но и на руските олигарси, защото отказа да приеме газовата сделка на Мултигруп – и го сполетя невиждана валутно-банкова атака.

Евелин Ротшилд и Петър Стоянов

Евелин Ротшилд и Петър Стоянов

Разбира се, гореспоменатите факти, а.к.а „конспирации“, са само малка част от „заслугите“ на чифутеско Сорос към България. Може би един от най-успешните проекти на Сорос е именно БХК, тъй като този измислен комитет атакува по най-устойчивите за всяка нация точки – семейството, традициите и историята. Очевидно тези три устои на народа ни биват разрушавани с лекота – няколко гей парада, няколко нови „креативни“ учебници по история с турско „присъствие“, руски „сепаратисти“ и бесен национализъм от страна на цар Симеон Велики (да не се бърка с евреина Симеон от рода Кобург-Гота), малко феминизъм и мноооого силна медийна подкрепа (разбира се, чичко Сорос и там е пуснал пипала) и…хоп, готово! Честито ни ново „мУдиерно“ общество, съставено от изнежени педали (без извинение!), жени преливащи от тестостерон и мислещи се за много независими докато мрънкат как вече нямало истински мъже, докато те, същите тези нежни мъжленца си скубят веждите или се разлагат под звуците на чалгата, която вече излиза далеч извън рамките на телевизия Планета. Да, колкото и „конспиративно“ да ви се вижда, очевидно рецептата не е толкова сложна. Най-просто обяснено – изсираш се, слагаш на лайното си табелка „демокрация“– и то вече не е просто вонящо изпражнение, то вече си е “alternative art”…. пък на който не му харесва значи е мръсен комунист, фашист и враг на нея – великата демокрация!

П.С.: Забравихме да отдадем заслужената почит на Бай Мангал, но той си върви в комплект с педеругите, само дето струва на етническия български данъкоплатец повече…сигурно е заради екзотичния му външен вид.

Един талант на БХК обаче не може да бъде отречен по никакъв повод – неповторимата им дарба да стават все по-жалки и по-нелепи, точно когато вече си решил, че няма как да паднат по-ниско – хоп – те все някак успяват да те изненадат.

Последната оригиналност на „Кънев и компания“ е номинацията на „Човек на годината“. Как звучи само … „човек на годината“, все едно изобщо някой от замесените в тези словесни оргии може да бъде наречен човек. Та така, „Човек на годината“, номинации, грандоманщина, да живее г-жа Демокрация! Сред множеството номинации на знайни и незнайни лесбийки, блогъри (или просто обикновени плужеци, претендиращи да спасяват човешки животи от разложението си на дивана) и всякаква друга сволоч, една номинация блесна – тази на австралийския убиец Джок Полфрийман.

12227660_1024155587604455_6182325880487494555_n

Полфриймън е номиниран в ролята си на председател на „Българско затворническо сдружение за реабилитация“ (БЗСР). В мотивите бе написано, че австралиецът защитава пряко правата на осъдените на лишаване от свобода в България. Така, първо кой е този и още повече, с какво право си позволява да се меси изобщо във вътрешните дела на страната, че и акъли да дава? Второ – откога убийци и всякакви други боклуци си помислиха, че могат да имат каквито и да е права, а още повече да се борят за тях след като са нарушили, и то съвсем умишлено, основното право на всеки човек – правото на живот. И защо за Бога, при положение, че най-уязвимата част на обществото ни – децата и пенсионерите (ама от онези, българските) живеят в нищета, трябва да издържаме (и то доста щедро) някакви си утайки и червеи по затворите, при положение, че, нека не се лъжем – ако си боклук и криминално проявен на 15 едва ли ще влезеш в правия път и на 50. Разбира се, съвсем естествено последваха негативни реакции отвсякъде, в това число и от така любимите на всеки гей и борец за „демокрация“ футболни агитки (признаваме си, понякога имат наистина добри попадения). И какъв беше отговорът на БХК, мислите? Явно усетиха, че ножът е опрял до кокала и типично по чифутски дадоха отбой и оттеглиха кандидатурата на Полфрийман. Разбира се с шумно изказване. Можете да го видите тук.

И накрая, но не на последно място, нека припомним защо БХК е всичко друго, но не и независима организация, за каквато се представя. Изобщо твърдението „независими медии“ и „независим неправителствен сектор“ е толкова налудничаво, колкото и да отидеш на проситутка, а тя да твърди, че си й първият. Но на въпроса – кой и как спонсорира БХК? Ами те, милите не се притесняват да го споделят официално на страницата си тъй като, както казахме в началото – ако искаш да скриеш нещо, просто го сложи пред очите на всички. Ето и златните кокошки на Кънев и верните му другари: донори

Както виждате, съвсем слОчаено „Отворено общество“ е донор номер едно, след това по реда си следват: Европейската комисия, Европейски бежански фонд и всякакви други фондации, организации, „работилници“ и прочие – боклуци, организирани чинно под зоркото око на татко Сорос. Между другото, забелязвате ли как еврейският почерк на отдаденост към дадена идея личи, както в комунизма, така и в днешния капитало-либерализъм? Помислете добре върху това, когато гласувате следващия път и си мислите, че избраната от вас партия е различна.

И накрая, ако все пак нашите „фашистки“ писания са ви впечатлили по положителен начин и са ви отворили очите (поне малко) що за организация е БХК, можете спокойно и с кеф, както се казва, да подпишете петицията за забрана на дейността на БХК в България. Линк към петицията можете да откриете тук.

Advertisements

4 thoughts on “Защо БХК е най-канцерогенният тумор в България

 1. Направо трябва да бъдат разстреляни тия изроди и продажници в офиса им!!! Лошото е останалата сволоч от тоя род ще използва това събитие в своя полза… Тогава трябва да се подходи по друг начин – държавата трябва да намери пътища и начини да ги изпитва и изтезава – кои са, какво са, какво правят, каок си изкарзат средствата за съществуване, каква точно е целта им и прочие и прочие въпроси. Ако се заловят с тая работа професионалисти – часовете, не дните!, на БХК са преброени! Не само ще бъдат ликвидирани като противодържавно и противообществено образувание, но много вероятно ще бъдат натикъани в затворите са противодържавна и противообществена и противоконституционна дейност!!!

  • Цитат: „Държавата трябва“… Коя държава – тази ли?!… Че тя с какво е по-различна от хелзинския клеветет? То, ако трябва да сме честни, самата държава днес е противообществено образувание. То освен, че е антинародно, е толкова дълбоко „хакнато“ от външни сили, че е даже и самоубийствено – иначе казано, държавата е противодържавна.
   Типична ситуация – всяка колония е точно такава. В една колония всички механизми, установени от поробителя работят съвместно – в случая, държавата и БХК работят за едни и същи външни сили.
   Не е лошо да знаем какво правят разните антибългарски НПО-та, но решението на проблема е само едно – България трябва да си върне своя СУВЕРЕНИТЕТ. Тоест, необходима е национално-освободителна борба за освобождение на България от колониалното робство. Необходима е революция, в смисъл на пълно преобръщане на представите на хората, на организацията и ориентацията на обществото, пълна замяна на механизмите на властта, преправяне на Конституцията…
   Естествено, по този път може би ни чака гражданска война, външна въоръжена интервенция и вътрешни диверсии на петата колона… Нищо ново, класика. Но това е пътят – просто няма друг. Не са толкова важни колелцата, едно от които е БХК. Важна е системата. Колониалната машина е тази, която трябва да бъде унищожена – изцяло. Решаването на генералния проблем ще даде автоматично решение и на всички малки проблеми, които произтичат от него.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s