Световният еврейски конгрес и официалното германско еврейство приветстват ислямисткото нашествие в Европа

“New Observer online”, 7 октомври 2015 г.
Превод: Р. Григоров/Българска Легия за информационна защита


Световният eврейски конгрес (World Jewish Congress, съкратено: WJC) и Централният съвет на евреите в Германия разпространиха съвместно комюнике, с което „приветстват” ислямисткото нашествие в Германия, определяйки го като нещо „правилно” и „стъпка напред в посока към отвореното общество”. Същевременно разбира се, двете организации подкрепят Израел, който има собствена специфична имиграционна политика, включваща и обследване на потенциалните имигранти за установяване дали те притежават еврейска ДНК.

В официално комюнике, публикувано в меродавния германски ежедневник „Ди Велт”, озаглавено “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” („Ние, евреите разбираме какво означава да бъдеш бежанец“), Роналд Лаудер, президент на WJC и д-р Йозеф Шустер, председател на Централния съвет на евреите в Германия и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес, атакуват открито всички онези германци, които се противопоставят на наводняването на страната им от не-бели нашественици, наричайки ги „неонацисти”.

Роналд Лаудер и Йозеф Шустер

Роналд Лаудер и Йозеф Шустер

„Свидетели сме на огромна вълна от спонтанна гражданска съпричастност и от вземани много по-бързо от обикновено управленски решения. Тези неща спечелиха нови симпатии за Германия в световен мащаб”, пишат еврейските лидери.

„В продължение на много години имаше оплаквания относно нежеланието на страната да се превърне в страна на имиграцията, както и за отсъствието й на „култура на добре дошли” /”culture of welcome”/. Като се има предвид обаче това, което видяхме през последните седмици е очевидно, че това не е общовалидно за Германия”, продължават Лаудер и Шустер, игнорирайки факта, че тяхната държава Израел арестува, задържа и депортира всички онези от Третия свят, които се опитат да се установят в еднонационалната еврейска държава.

„Еврейската общност в Германия и по света приветства тази еволюция в посока към отвореното общество. Това е правилното”.

Игнорирайки също така фактът, че еврейското лоби и еврейската държава са причината за цялото насилие в Близкия изток, двамата еврейски лидери отиват още по-далеч, твърдейки, че вълната „бежанци” от Сирия „бягали” заради „религията”. В действителност, разбира се, официалните данни показват, че 70% от т.нар. „бежанци” дори не са от Сирия, а от страни от Третия свят – откъдето никой не е добре дошъл в Израел. Освен това, държавата Израел, която и двамата, Лаудер и Шустер подкрепят – даде ясно да се разбере, че няма намерение да приеме дори един сирийски бежанец, дори нещо повече – строи нова ограда, за да попречи на всякакви бежанци да влязат в държавата, която е само за евреи.

По-нататък, двамата високопоставени евреи настояват цунамито от не-бели нашественици да бъде разпределено измежду всички европейски нации:

„Това, което сега е необходимо е не просто разпределянето им по квоти за отделните държави, но тяхната дълготрайна подкрепа /”longer-term support”/. Зимата в страната е на прага и бежанците се нуждаят от добро жилищно настаняване. Затова е крайно недостатъчно да им бъдат предоставяни палатки, гевречета и плюшени мечета.“

Еврейските лидери също така са се постарали да посочат, че потопът от не-бели нашественици трябва и да станат поддръжници на Израел, както и да повярват в историята за Холокоста:

„Важно е също така тези, които не могат днес да се завърнат в своите отечества да се запознаят с нашите западни ценности. В Германия това означава уважение към ценностите прогласени от Конституцията, както и безусловното приемане, че поддържането на Израел е органична част от политическия дневен ред на тази страна. Нещо повече, обществото като цяло е съгласно, че Холокостът не трябва да бъде забравян”.

Двамата високопоставени евреи след това отиват към осъждане на всички германци, които биха се противопоставили на нашествието, алармирайки не само срещу физическо, но и дори и против всякакво мирно политическо противопоставяне:

„И въпреки изображенията на добрата Германия, ние в момента сме свидетели и на някои неща чиито отрицателни аспекти не бива да бъдат скривани: все още се извършват нападения върху домовете на търсещи убежище бежанци, а би могло да има и ответна реакция на следващите избори в полза на определени политически партии, стремящи се да се възползват от страховете породени от бежанската криза”.

В Израел е основна норма за политическите партии да бъдат ултра-ксенофобски, както и да поставят извън закона бракът между евреи и неевреи, както и между хомосексуалисти – всичко онова, за което Лаудер и Шустер и техните „общности” във всички западни държави биха „осъдили” ако дори само едно от тези неща бъде извършено от която и да било европейска нация.

Това лицемерие е поразяващо: от една страна, организираната еврейска общност в западните държави настоява европейците безропотно да приемат нашествието от пришълци от Третия свят, като същевременно обаче от друга страна те всички фанатично поддържат Израел, който провежда откровено расистки имиграционни политики и които категорично изключват приемането на всякаква възможна имиграция от страни от Третия свят.

76

Двете най-големи църкви в Германия – Католическата и Лютеранската деноминации, също изразиха официална подкрепа за не-бялото нашествие в страната.

Източник: newobserveronline.com

Харесва ли ви ANONYMOUS BULGARIA? Подкрепете ни!

11 мнения за “Световният еврейски конгрес и официалното германско еврейство приветстват ислямисткото нашествие в Европа

  1. Само този, който няма очи и този който не желае да вижда, не ще види пораженията, които юдейството е нанесло на човечеството.
    Само тази душа, която се е откъснала от своя народ и не чувствува болките му, не ще трепне пред конвулсиите на милионите свои родни братя, грабени, лъгани и заблуждавани от синовете на Юда.

  2. Повечето от това написано е правилно! Но аз работех във израел и повярвайте ми там има над 50000 имигранта от еритрея,етиопия и др. страни .

  3. За никого не е тайна ,че плана за мюсюлманското нашествие в Европа се осъществява с „любезното съдействие“ на гнусните евреи .Както винаги те стоят зад всяка заплаха за Европейската цивилизация.После кажете пак ,че Хитлер е бил чудовище. Не не е чудовище ,той е знаел за еврейския план за затриването на Европа,който не измислен днес или вчера а още в началота на ХХ век.Сигурен съм ,че един ден историята ще реабилитира Хитлер ,като спасител на Германия и Европа.Днес обаче са необходими нови лидери ,като него ,защо е очевидно ,че Европа и народите на отделните държави са жертва на жесток заговор за постепенното унищожаване на населението ,културата и религията на хилядолетната ни цивилизация.

    • Иронията е в това, че Хитлер е бил финансиран, покровителстван, манипулиран и използван именно от щатските евреи. Не без неговото осъзнато съгласие, между другото. Докато си е мислел, че ги използва, всъщност те са го използвали. И са постигнали целта си, почти на 100%. Защото това, което Хитлер е извършил на практика, в крайна сметка е направило еврейската корпоративно-банкерска мафия още по-богата и по-силна, и е послужило за оправдание на ционизма и за създаването на държавата Израел. Така, че плановете на еврейството не са елементарни, те са мнооого дългосрочни, стратегически и многоходови.

      • Само да ви кажа,че Хитлер,Химлер,Канарис,Рьом,Калтенбрунер,Шеленберг и още много ръководни нацисти са евреи!Проучете и се уверете!Майките и бабите са важни,не бащите.

      • Да, безспорно! Знам за това, така е. Ами физиономията на Гьобелс?… Ха-ха, ето това е „правилен череп“, баш арийски и нордически. 😀

  4. Един ден бъдещите поколения ще вземат живота си в свои ръце и сами ще го управляват. Евреите ще бъдат поставени на мястото им и власта им ще бъде принизена до дъно. Тогава светът и всяка отделна държава ще се управлява от честни и силни хора, а не от мижитурки, както сега. Аз вярвам в това!

    • Да, ще стане със сигурност, при Второто пришествие на Христос. Но дали ще стане преди това? Съмнително е. Голям въпрос…

  5. Никой не трябва да се учудва на ционистките мераци, защото те са служители на сатаната и тяхната цел е да унищожат света, но последствията за дявослужителите, е че ще му духат вечно на смрадливия.

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.