Кой разпали Украйна?

За повечето хора, които не са част от овчелюдието, тази статия няма да е изненада. Отново битката не е за свобода и независимост, а за власт между престъпни политически групировки, в които активно участие вземат евреите и както винаги се възползват от народното недоволство.

Виктор Янукович е престъпник, обвързан с олигархични кръгове. Самият той е един от най-крупните олигарси в страната. Синът му е бивш зъболекар, а в момента е милиардер. Партия на регионите на Янукович е формирана от група олигарси като Ренат Ахметов, Пинчук, Игор Коломийски и други заграбили голяма част от стратегическите отрасли, предприятия и природни ресурси на Украйна.

2014-02-22_22-19-24Партиите в така наречената опозиция (“Баткивщина“, „Удар“, „Свобода“), също са формирани от друга група еврейски олигарси под ръководството на криминалната принцеса на Украйна – еврейката Юлия Тимошенко, която беше осъдена за сключване на неизгодни договори и вече е пусната от затвора, въпреки че е ощетила украинския народ с милиони. Целта на лъже опозиционните партии е да защитават икономическите и финансови интереси на групата олигарси и да ги закриля от върховенството на закона, а не да се грижат за интересите на народа.
Партията „Баткивщина“ се ръководи от заместника на Тимошенко, евреина Арсений Яценюк (чиято майка е наследник на тълкувателя на Талмуда, равина Бакаи), е бивш министър на икономиката и на външните работи в няколко правителства. Той се финансира от Сорос и други задкулисни играчи от САЩ. Партията „Удар“ се ръководи от евреина боксьор Виталий Кличко, който се финансира и обучава от политици от ХДС, приближени до еврейката и настоящ канцлер на Германия Ангела Меркел. Партия „ Свобода“ се ръководи от Олег Тягнибок, които е бивш комсомолски секретар, евреин, полски агент, депутат и лъже националист обявил се за наследник на Степан Бандера. Той се финансира от главата на Европейския Еврейски съюз милиардерът евреин Игорь Коломойский.

Затова и в Тел Авив, около посолството на Украйна бе проведена демонстрация на евреи, в подкрепа на евреомайдана. Участниците скандирали „Израил е за победа на Майдана!“, „Долу диктатурата!“ и „Слава на героите на Майдана!“, Юдейското национално движение „Ерец Израил“ официално счита, че поддържката на Майдана е крачка към възраждане на ционизма.

Усилия да защитят „украйнските неонацисти“ полагат множество еврейски организации,общественици, журналисти, които ръководят и координират действията на екстремистите и заблудените граждани. Част от националистите най-вероятно все още не са осъзнали, че всъщност обслужват еврейските интереси, както и много от другите протестиращи. Друга част са категорично против ЕС и това е по-голямата част от украинското население. Сблъсъците между привърженици и противници на ЕС зачестяват, особено в източната част, където са наясно с последствията от членството.

На 22 февруари украинските медии съобщават, че бивш израелски армейски офицер играе ключова роля в антиправителствените протести в бившата съветска република. Според съобщенията, неназован израелец командва група от 20 украински терористи. За други четирима израелци, които преди това са били кадрови армейски военнослужещи, наскоро беше съобщено че участват в опозиционните демонстрации в украинската столица Киев. Въпросните четирима са родени в Украйна, но са емигрирали в Израел, където са постъпили на служба във въоръжените сили преди да се завърнат в европейската държава за участие в демонстрациите там. Междувременно, украинските медии съобщават, че израелски магнат предлага „финансова подкрепа” за украинската опозиция, добавяйки че МОСАД е един от подбудителите на безредиците в страната.

В началото на февруари, в 4-минутно видео постнато в ютюб от анонимен потребител, става ясно, че помощник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд и американския посланик в Киев Джефри Пайат дискутират кои от украинските „опозиционни лидери” биха искали да видят в новото правителство.

Русия неколкократно обвини Запада за намесата му във вътрешните работи на Украйна и разпалването на кризата в страната. Технологията на протестите включва и призиви на чуждестранни политици, които не крият действията си, а колкото и да е лош Янукович, това си е държавен преврат.

Снимка
Снимка

1614306_581304951957726_282515476_o

Дали Украйна ще бъде официално разделена на две или неофициално кукловодите ще си я поделят, за да  продължат да я ограбват, все още е рано да се каже, но при всички положения губещ ще е украинският народ.

Advertisements

2 thoughts on “Кой разпали Украйна?

  1. Точно така е, Само дето наистина болшинството хора са с интелекта на зелената еуглена или на чехълчето и за съжаление, това е огромната част от народа с промит мозък от медиите за „демократичния“ Запад и САЩ.

  2. Ха, че имали някой , който да не знае ..особено след разговора на мадам Нюланд с господин Пайет, които обсъждаха, как да подкрепят „опозицията“ и кой да назначат за президент на Украйна … дали не е същия сценарии, като преди години, когато Юшченко макар и загубил изборите ,беше сложен след една „оранжева“ революция, тип нетцентрик уорфеър – ЦРУ систем… мисля, че само на лица с интелект на зелена еуглена или коацерватна капка може да им е неясно , КОЙ запали Украйна /е има и елемент на отмъщение за Сирия , където ЦРУ бяха наритани жестоко /.

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s