VK (ВКонтакте)

VKontakte

Посетете нашата страница във VK

ВКонтакте е най-голямата онлайн социална мрежа в Русия. Към месец ноември 2012 година аудиторията на сайта е около 38 милиона души дневно. Достъпна е в различни езици, включително и български. Подобно на други социални мрежи, VK позволява на потребителите да контактуват чрез съобщения публично или частно, да създават групи, обществени страници и събития, да качват аудио, видео, снимки, да споделят публикации и др. Към януари 2014 г., VK са имали минимално 239 милиона създадени акаунта и средно 55 милиона потребители дневно.

Както знаете такива огромни социални мрежи в Интернет не остават не забелязани. Изкупуват им се акциите от хора и компании с много власт и финанси. За тях няма да пишем тук, както не пишем и за тези от Facebook, но ви препоръчваме, както обикновено да внимавате с вашите лични данни и това, което споделяте в Интернет.

images

13 мнения за “VK (ВКонтакте)

 1. Води се война за вашето съзнание. Война която Русия иска да спечели за да продължи да ви граби икономически и исторически още години, години…За целта използва сайтове като този, разпалвайки гняв и негативни чувства във вас. Четете русофилски сайтове, драги българи, хвърляйте си енергията в тях. не си губете времето да правите собствени разследвания, всичко тук е снесено наготово. Мразете чисто и с цялата си душа всички- американци, евреи, европейци,турци. Мразете ги заради успеха и дисциплината им, целеустремеността и упоритостта им. Та те никога не биха разбрали балканския гений. Мразете всички освен руснаците. Те са единствените които ви мислят само добро, ей така от дъноото на самарянските им християнски души. Освен това Путин е къде къде по-готин от Меркел…

  • Това се нарича омраза от душа. Защо разделяте? Може би и вашето мислене, не е толкова самостоятелно и адекватно с истинските проблеми на обикновения човек по целия свят. В една кофа с политически фекалии, цветът е различен, но миризмата е една и съща. Все пак уважавам и вашето мнение, защото някой някога е казал:
   „Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.“  Волтер…… Защото! :
   СВОБОДАТА НА СЛОВОТО! Право, гарантирано от Конвенцията за правата на човека, което брутално се погазва в единственото, смятано за свободно пространство.

   Чл. 10 Всеки има право на свобода на изразяването на мнения. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и да разпространява информация и идеи без намеса на държавните власти и независимо от границите.

  • Такива неблагодарни, тъпи и нагли идиоти като „Maria“ заслужават още да са под робство на изроди като турците! В САЩ има най-много тъпаци, простаци, наркомани, сектанти, масови убийци, хомосексоалисти и др. изроди/ненормалници. Все евроатлантически „ценности“, предизвикани от наркотици и „ваксини“! „Ценности“ са и циганите – абсолютни паразити, но защитавани в мафиотската ни държавица от БХК!

  • МАЙ ТИ ХЛОПАТ ДЪСКИТЕ?! ДА НЕ Е ОТ ФЪКСИНИТЕ?! ЗАЩО ДА МРАЗЯ НЯКОЙ НАРОД, МРАЗЯ ТЕЗИ, КОИТО ЗАД ГЪРБА НА НЯКОЙ НАРОД ВРЕДЯТ НА МОЯТ НАРОД! ЕЛЕМЕНТАРНО! А ТЕ ГО ПРАВЯТ МНОГО ОТДАВНА И МНОГО НАСТЪРВЕНО! И ИЗОБЩО, НЕ ИСКАМ АКЪЛ ОТ ХОРА, КОИТО ВОДЯ С НЯКОЛКО ОБИКОЛКИ КНИГИ!

  • В грешка си, драга – война се води за нашето съзнание, но именно американците са тези, които се мъчат да ни урбанизират и да наложат своето, както правят и в цяла Европа, а Русия би могла само да се окаже спасение… За пореден път…

 2. „Води се война за вашите съзнания.Война, която губим.“ Водите война, която печели съзнанията на тези, които ги имат, вършите благородна работа – не се отказвайте.

 3. Има ли начин да се регистрираме във VK без да споделяме телефонен номер или поне да използваме фалшив?

   • направете си поща в коятои дае от руските и намада има проблем с влизането от всички браузери и страни в VK.com

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.