VK (ВКонтакте)

VKontakte

Посетете нашата страница във VK

ВКонтакте е най-голямата онлайн социална мрежа в Русия. Към месец ноември 2012 година аудиторията на сайта е около 38 милиона души дневно. Достъпна е в различни езици, включително и български. Подобно на други социални мрежи, VK позволява на потребителите да контактуват чрез съобщения публично или частно, да създават групи, обществени страници и събития, да качват аудио, видео, снимки, да споделят публикации и др. Към януари 2014 г., VK са имали минимално 239 милиона създадени акаунта и средно 55 милиона потребители дневно.

Както знаете такива огромни социални мрежи в Интернет не остават не забелязани. Изкупуват им се акциите от хора и компании с много власт и финанси. За тях няма да пишем тук, както не пишем и за тези от Facebook, но ви препоръчваме, както обикновено да внимавате с вашите лични данни и това, което споделяте в Интернет.

images

Advertisements

6 thoughts on “VK (ВКонтакте)

  1. Води се война за вашето съзнание. Война която Русия иска да спечели за да продължи да ви граби икономически и исторически още години, години…За целта използва сайтове като този, разпалвайки гняв и негативни чувства във вас. Четете русофилски сайтове, драги българи, хвърляйте си енергията в тях. не си губете времето да правите собствени разследвания, всичко тук е снесено наготово. Мразете чисто и с цялата си душа всички- американци, евреи, европейци,турци. Мразете ги заради успеха и дисциплината им, целеустремеността и упоритостта им. Та те никога не биха разбрали балканския гений. Мразете всички освен руснаците. Те са единствените които ви мислят само добро, ей така от дъноото на самарянските им християнски души. Освен това Путин е къде къде по-готин от Меркел…

  2. „Води се война за вашите съзнания.Война, която губим.“ Водите война, която печели съзнанията на тези, които ги имат, вършите благородна работа – не се отказвайте.

  3. Има ли начин да се регистрираме във VK без да споделяме телефонен номер или поне да използваме фалшив?

  4. В Италия съм и немога да вляза в https://vk.com/ Не може да бъде установена връзка
    Firefox не може да установи връзка с vk.com.

      • направете си поща в коятои дае от руските и намада има проблем с влизането от всички браузери и страни в VK.com

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.