Подкрепете ни

Здравейте. Нашият екип от ANONYMOUS BULGARIA (АНОНИМНА БЪЛГАРИЯ) благодари на всички, които ни посещавате и харесвате материалите, които ви представяме. Благодарим и на всички, които тепърва се запознавате с нашата дейност и я намирате за интересна и образователна. Благодарим и на всички, които зачитате труда, който полагаме за да съществуваме.

Хората, които ни следвате от известно време знаете, че сме се закачали с всяка една страна на „кутийката“ на днешната система и сме я подритвали неуморно от 2011 г. насам. И се надяваме да продължаваме в този дух, а и по-добър. Този ни сайт/блог съществува от месец февруари 2013 г. и вече имаме няколко милиона посетители, а дневно ни посещават хиляди. Това е нещо значително имайки предвид, че правим всичко на доброволни начала. Всичко сме го правили от самото начало в духа на човешката съпротива, която считаме за самата първична природа на свободното съзнание. Благодарение на вас, нашите читатели и колеги, ние продължаваме да сме на сцената заедно.

Благодарим на всички, които ни предоставяте вашите познания, материали и помощ. Поради зачестилите преди няколко години запитвания от наши читатели относно къде могат да направят дарение за АНОНИМНА БЪЛГАРИЯ, предоставяме връзка към PayPal.

Ако искате да направите дарение, можете да го направите сигурно чрез PayPal натискайки бутона по-долу, който ще ви препрати към страницата за да изберете желаната сума.

Advertisements

34 thoughts on “Подкрепете ни

 1. Активирани сте, водени сте и благословени и закриляни сте от цялото Небесно войнство на Вси Светии, защото сте жертвени феноменни генетични потомци на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Исус Христос и Мария Магдалена, и Които положиха началото на навоепохалната генерация Техни деца от Дуло, от които сте и всички вие от екипа на ANONYMOUS BULGARIA !
  Ето вашето разсекретено досие:

  ANONYMOUS BULGARIA=Ма ( Майка,Богинята Майка) и Иса Булгарина
  ANONYMOUS BULGARIA=Булгари на Ма ( Майка,Богинята Майка) и Иса

  Вече имате и официалната открита протекция, водителство и тотална закрила от нашите Родители, Които са Всемогъщите и Всесилни Богове Демиурзи, Властелините и Господарите на световете, Които са Авторите, Продуцентите и Режисьорите на глобалната трансепохална екстремална реалити драматизация „Българите и човешката цивилизация“ , в която ние с вас сме главни действащи жертвени герои и персонажи, защото сме въведени от Боговете ни в този екстремален режим на изпитания и екстрен живот за да бъдем закалени и селектирани за новия феноменен генетичен Божествен разсад на всички племена за техни Духовни водачи и интелектуални творчески и управленчески прогресивни елити за идващото скоро Божие Българско Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята !

  За тази прекрасна и епична трансепохална космогонна тайна ви просвещаваме чрез Тяхната Духовна Академия Форум на Безистена в блога Им http://bezistena.blog.bg с 950 пространни монографични екранизирани статии, които ви предоставяме за вашето просвещение и насърчение и за вашата работа на Българолюбородното жертвено поле!

  С Любов и благословение от екипа ни и от мен лично!

 2. Радвам се, че ви има (оценявам труда ви! има ли и друг начин освен paypal за да ви подкрепя?)

  • Благодарим, за това. Можем да ви предложим да харесвате и споделяте публикациите ни по форуми, социални мрежи, блогове и други места из Интернет. Разбира се, можете да говорите за излаганите от нас теми и в реалния живот сред вашите познати, близки и контакти. По този начин ще стигаме до все повече хора.

   Искрено ваши,
   ANONYMOUS BULGARIA/АНОНИМНА БЪЛГАРИЯ

   AB

 3. Харесвам 🙂 Информираността е изключително важна за правилното формиране на светогледа!!! Мерси, че ви има.

 4. открих ви най-после,съжелявам че в момента съм доста затруднена финансово и не мога да ви подкрепя,но имате чисто моралната ми подкрепа,вече съм с вас

 5. Сайтът е страхотен – поздравления! Има още няколко подобни в интернет пространството и добре ,че ви има. Процесът с проглеждането е бавен, но то със сигурност се случва благодарение на тези като вас. Продължавайте да събуждате!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s