Подкрепете ни

Здравейте. Нашият екип от ANONYMOUS BULGARIA (АНОНИМНА БЪЛГАРИЯ) благодари на всички, които ни посещавате и харесвате материалите, които ви представяме. Благодарим и на всички, които тепърва се запознавате с нашата дейност и я намирате за интересна и образователна. Благодарим и на всички, които зачитате труда, който полагаме за да съществуваме.

Хората, които ни следвате от известно време знаете, че сме се закачали с всяка една страна на „кутийката“ на днешната система и сме я подритвали неуморно от 2011 г. насам. И се надяваме да продължаваме в този дух, а и по-добър. Този ни сайт/блог съществува едва от 2 години, но вече имаме няколко милиона посетители, а дневно ни посещават хиляди. Това е нещо много значително имайки предвид, че правим всичко на доброволни начала и никога не сме получили никаква финансова подкрепа. Всичко сме го правили в духа на човешката съпротива, която считаме за самата първична природа на свободния човек. Благодарение на вас, нашите читатели и колеги, ние продължаваме да сме на сцената. Благодарим на всички, които ни предоставяте вашите познания и помощ.

Ако искате да направите дарение, можете да го направите сигурно чрез PayPal натискайки бутона по-долу, който ще ви препрати към страницата за да изберете желаната сума.

31 thoughts on “Подкрепете ни

 1. Радвам се, че ви има (оценявам труда ви! има ли и друг начин освен paypal за да ви подкрепя?)

  • Благодарим, за това. Можем да ви предложим да харесвате и споделяте публикациите ни по форуми, социални мрежи, блогове и други места из Интернет. Разбира се, можете да говорите за излаганите от нас теми и в реалния живот сред вашите познати, близки и контакти. По този начин ще стигаме до все повече хора.

   Искрено ваши,
   ANONYMOUS BULGARIA/АНОНИМНА БЪЛГАРИЯ

   AB

 2. Харесвам 🙂 Информираността е изключително важна за правилното формиране на светогледа!!! Мерси, че ви има.

 3. открих ви най-после,съжелявам че в момента съм доста затруднена финансово и не мога да ви подкрепя,но имате чисто моралната ми подкрепа,вече съм с вас

 4. Сайтът е страхотен – поздравления! Има още няколко подобни в интернет пространството и добре ,че ви има. Процесът с проглеждането е бавен, но то със сигурност се случва благодарение на тези като вас. Продължавайте да събуждате!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s