Контролирана опозиция ли са Възраждане?

Няма да се спираме на политическото номадство на Костадин Костадинов и взаимодействието му с лица от статуквото в опит да се добере до власт.

Ще започнем с връзките му с лице, представящо се в публичното пространство за филантроп, а именно д-р Милен Врабевски.

Същият, освен че е ползвал българите за опитни зайчета в експеримента HERO 2, е в близки отношения не само с Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и други подобни индивиди, но и с Бил Клинтън, от когото получава лична покана да участва в Глобалната му инициатива.

Врабевски е спонсор и на учебника на Костадинов, с който той постоянно се хвали, но всъщност, на който е само редактор, както е написано и в самия учебник.

През 2017г. Костадинов заяви публично, че ще прехвърли цялата сума от субсидията на партията в полза на фондация „Българска памет“ на Врабевски и „Искам бебе“, която е в тесни отношения с идола му. Тъй като връзката им явно стана неудобна, Врабевски отхвърли публично щедрото предложение на Костадинов и той направи дарение само на фондация „Искам бебе“. Какво се случва сега с цялата субсидия и другите финансови привилегии на партията не е много ясно.

Малко по-късно Костадинов написа статията „Новото средновековие“, в която направи опит да осмее всички българи, които са достатъчно добре информирани и не искат добив на газ в Добруджа, ваксини, ГМО и т.н., наричайки ги полуграмотна паплач, плашеща се от всичко и невярваща на нищо, т.е невярваща на официалната версия.

По-късно Костадинов предизборно промени мнението си, незнайно с какви аргументи, и се обяви за защитник на Добруджа… поне на думи, защото на дела нищо не сме видели, както между другото и от екоминистъра Борислав Сандов, който също е защитник на Добруджа, но също само на думи… не, че сме очаквали нещо друго.

Но да се върнем на Костадинов, който вече започва да се ориентира, че е добре да обещава това, което масите искат да чуят и съответно да говори срещу пландемията и ваксините, но удобно пропускайки да сезира компетентните органи, да спомене някои съществени аргументи чрез големите медии и да изиска информация на парламентарен контрол, като например:

 • Научни доказателства за наличието на изолат на SARS-COV-2 на територията на България. Според искания по законите за достъп до информация, не само в България, а и в много други държави, изолат липсва. Това се споменава бегло от П. Пасков и Г. Тодоров, които не са част от партията.
 • Съответните документи, които доказват, че препаратите срещу Ковид-19 са в експериментална фаза. Само каза това, което мнозина вече знаеха, тъй като електоратът му се предполага, че е доста по-умен от останалите и директно губи голяма част от него, ако си премълчи за експерименталките.
 • Въпреки множеството възможности да се сезира прокуратурата от началото на пландемията, партията не е подала нито един сигнал, което е много удобно за самата прокуратура. Добре, че има будни граждани, които го направиха и вече преписката е изпратена в София по подсъдност, но ако не се даде гласност ще бъде потулена.

Сигнали в прокуратурата могат да се подадат също и за предстоящата енергийна криза и военната помощ за чужди държави примерно, но не само.

Следват протестите на Възраждане срещу зелените сертификати, на които в голямата си част присъстваха антиваксъри, които Костадинов преди това обаждаше. Но още декември се знаеше, че сертификатите ще отпаднат до няколко месеца, така че тук Възраждане отново не са направили нещо особено. А чрез омбудсмана можеше да сезират Конституционния съд, за това, че не може държавата да се управлява чрез заповеди, а както пише в Конституцията

чл. 4 (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.

По-късно Костадинов и компания се обявиха против гражданските протести срещу изпращането на оръжие за Украйна, набеждавайки организаторите за платени от американското посолство, тъй като нямаше как да яхнат протеста и да извлекат политически дивиденти. Само че самите организатори от Народна мрежа и Сърнела Воденичарова, която чете текста, не само са участвали в множество каузи в полза на България, но и те самите изобличават американските проекти, което се вижда от видеото Как се създава рейтинг на политическа партия или личност.

Но както винаги не липсват глупаци, които да се вържат и точно на тях разчитат политиците.

Последната изцепка на Костадинов е да ни обяснява, че геонженерството не съществува, а СЗО са безобидно НПО и нищо не зависело от тях, че даже и беднички били на всичкото отгоре. Средствата им за 2 години са само 5,824,324,000$.

Само че всички видяхме, как в цял свят се въвеждат заповедите на СЗО, представени ни като препоръки, а високопоставени лица от държавите, които отказаха да спазват мерките, съвсем случайно се споминаха, кой от инфаркт, кой от нещо друго…

Тримата президенти, отказали ваксини и мерките на СЗО.

Жовенел Моиз
На 7 юли 2021 президентът Моиз е убит от отряд бивши колумбийски командоси и двама американски граждани от хаитянски произход в собствената си резиденция. Президентската охрана не е оказала съпротива и се е подчинила на нападателите, защото последните крещели, че това е анти-дрога операция на американската агенция за борба с наркотрафика DEA. Само 8 дни след убийството, в страната е доставена първата партида от 500 хил. ваксини по програмата COVAX.

Джон Магуфули
Президентът на Танзания почина на 17 март 2021г. По официални данни от сърдечно заболяване. Магуфули беше придобил световна популярност, поставяйки под въпрос надеждността на PCR тестовете, чрез взети проби от папая, коза и дори моторно масло. Магуфули се беше обявил против карантинните мерки, маските, ваксините и социалното дистанциране. Веднага след като бе обявена смъртта му, страната зави в противоположна на неговата политика по въпроса с пандемията.

Пиер Нкурунзиза
Президентът на Бурунди почина на 8 юни 2020г. от сърдечен проблем. Той беше критикуван, че не въвежда карантина и други мерки в страната.


След като Лукашенко отказа да прилага строги мерки и ограничения в Беларус, в страната беше направен опит за цветна революция.

Тук може би е редно отново да споменем създателя на PCR технологията Кари Мълис, който също почина няколко месеца преди старта на пландемията. В противен случай тя нямаше как да се случи, тъй като той отричаше възможността тази технология да се ползва за откриване вирусни инфекции. И други отричащи пандемията, в това число и лекари, съвсем случайно загубиха живота си.

А ето и новите „препоръки“ от 19 юли 2022 г към  държавите-членки в Европейския регион на СЗО – увеличаване на употребата на ваксини сред общото население; поставяне на допълнителни дози ваксина на приоритетни групи; насърчаване на носенето на маски на закрито и в обществения транспорт; и прилагане на строги терапевтични протоколи към тези, изложени на риск от тежко заболяване.

Още същия ден РЗИ издава заповед за задължително носене на маски в болниците в Софийска област. Следващите дни се включват и други области към „препоръките на безобидната“ СЗО, а вече е задължително носене на маски и в градския транспорт.

Сигурно знаете кои са най-големите донори на СЗО. Но ще уточним, ако все още има неразбрали, че един от основните е друг „филантроп“, но доста по-известен и по-мразен от предния, а именно Бил Гейтс, с дейността на който мислещите хора са добре запознати. В списъка  с донори е и института на друг виден „филантроп“ Джордж Сорос, както и други „филантропи“, банки, корпорации, свързани със фармацевтичния бизнес и т.н.  Нали знаете приказката, че който плаща, той поръчва музиката?  

Интересно е също как СЗО променя дефиниции, обявява пандемии само при няколко случая, както и, че старото нормално няма да се върне, т.е. да се готвим за нови пандемии всяка година и за ново ненормално, при което даже не ни дават елементарни доказателства за твърденията си, но за сметка на това всички държави изпълняват „препоръките“, които уж не били задължителни.

Колкото до Глобалното пандемично споразумение, което няма нищо общо с въпроса на Възраждане към Сербезова и нейния отговор за двугодишните договори:

„На 1 декември 2021 г. членуващите в Световната здравна организация (СЗО) 194 държави постигнаха консенсус за стартиране на процеса на изготвяне и договаряне на конвенция, споразумение или друг международен инструмент в рамките на Устава на Световната здравна организация за засилване на превенцията, готовността и реакцията при пандемии.

Ще бъде създаден междуправителствен орган за преговори, който ще проведе първото си заседание най-късно до 1 март 2022 г. (за договаряне на начините на работа и сроковете), а второто най-късно до 1 август 2022 г. (за обсъждане на напредъка по работния проект). След това междуправителственият орган за преговори ще представи доклад за напредъка на 76-ата Световна здравна асамблея през 2023 г. с цел инструментът да бъде приет до 2024 г.“

Ето за това споразумение трябваше да питат от Възраждане, както и кой е упълномощил изброените по-долу лица да участват в преговорите, а не отново да ни замазват очите.

Ръководител на делегацията – д-р Т. Томов, заместник-министър на здравеопазването

Заместник главен делегат –  Г-н Й. Стерк, Посланик, постоянен представител в Женева

Делегат – г-жа К. Ивкова, Директор, европейска координация и международно сътрудничество, Министерство на здравеопазването

Заместници – Г-жа К. Петрова, Първи секретар, постоянна мисия, Женева

д-р Р.Филипова, Държавен експерт, Дирекция „Здравен контрол“, Министерство на здравеопазването

г-жа О. Сотирова, Държавен експерт, европейска координация и международно сътрудничество, Дирекция, Министерство на здравеопазването,

Г-жа Е. Иванова, Втори секретар, дирекция „Права на човека“, Министерство на външните работи

г-н Г. Георгиев, Аташе, дирекция „Международно право и право на Европейския съюз“, Министерство на външните работи

Колкото до кемтрейлс, има хиляди доказателства, че отдавна се правят опити за промяна на климата, както и вече е ясно за мнозина, че има световно правителство, което управлява масите, въпреки че Костадинов го отрича. Официалната версия е, че геоинженерството ще ни спасява от глобалното затопляне и всичко е за „наше добро“, както обикновено.

А дали точно геоинженерството не предизвиква покачване на температурите и безводие в едни региони и бури и наводнения в други? Според немалко учени глобалното затопляне е измама за милиарди, а вероятността от глобално застудяване е доста по-голяма.

Бившият шеф на Цру Джон Бренън признава за химическите пръскания.

Дейвид Кийт вероятно е най-международно признатият геоинженер. На конференция на Американската асоциация за напредък на световната наука в Сан Диего, Калифорния през 2010г., на която участват водещи учени, политици и журналисти, Кийт признава намеренията си да впръсква в атмосферата по 10 мегатона алуминий на година, както и други токсични частици. Но дали и тогава са били само намерения, а не е бил даден вече ход на експеримента? Според изследователи на темата опитите за промяна на климата са започнали преди стотина години, а последните десетилетия аерозолните пръскания са се увеличили многократно.

И все пак Възраждане имат време, макар и малко, да поправят грешките си, а не само да имитират дейност. Дали обаче ще го направят или отново ще направят опит да ни замажат очите с пиар акции и овикване на здравния министър, което очевадно не върши работа? Мислете! Питайте и изисквайте!

…………………

Минаха няколко месеца откакто написахме тази статия, но от Възраждане все така упорито отказват да свършат нещо полезно, макар че на думи са много силни. Въпреки че се обявяват за върли противници на даването на оръжия на чужди държави, те все още не са подали сигнал в прокуратурата по:

Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против Републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

(2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против Републиката.

Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години.

За сметка на това обаче, след като провалиха първия референдум срещу еврото, сега се опитват да провалят и втория. Според много хора единствената им цел изглежда, че е да си направят пиар чрез референдума за предстоящите избори, но според други целта на Възраждане е да оплете в мрежите си разочарованите от другите партии хора и така да ги води към задънена улица.

Въпреки че досега опитите им да окупират инициативния комитет, представяйки се за най-способните да свършат работата, бяха безуспешни, в крайна сметка не се знае какво ще се случи. По-важният въпрос обаче е колко въпроса ще има на референдума.

След като стана ясно, че въпросът за еврото може да отпадне в КС, от Възраждане продължават да настояват да остане само той, без да могат да дадат смислено обяснение поради какви причини. Вместо това твърдят, че гражданите нямали капацитет да разберат 3 въпроса наведнъж, същите не били обсъдени, въпреки че имаха достатъчно време за обсъждания и други подобни „аргументи“, които са обида за интелекта на всеки мислещ човек. И вместо подписката вече да е започнала, тъй като има не един и два проблема за решаване, все още се водят преговори с Възраждане, които междувременно и се опитват да се правят за жертва на „лошите граждани“, които безпричинно ги били нападали.

Не знам за колко от симпатизантите на Възраждане е трудно да разберат 3 въпроса наведнъж (за еврото, за свободния пазар за битови потребители и за намаляване на подписите за референдумите), но се надявам, че ще могат да разберат какво са ни подготвили кукловодите, управляващи света, въпреки че Костадинов отрича, че има такива.

Едно е сигурно. Ако Възраждане провалят и този референдум, ще се превърнат в поредните политически трупове!

Продължаваме да следим драмата около референдума. На сцената се появи нов играч, който също се обявява за защитник на лева – НПО, заедно с приближени до Атака и ВМРО. По първоначални данни целта им е същата – да си направят пиар, затова няма да споменаваме имената им.

Но да се върнем на Възраждане. След като принудиха инициатори на каузата срещу еврото да им я преотстъпят, твърдейки, че само те имат капацитет да я осъществят и заплашвайки, че всеки друг ще бъде обявен за провокатор (виж декларацията на доц. Сарийски и съмишленици), сега по всичко изглежда, че са излъгали, че още преди седмици имат подготвени няколко хиляди човека, които да събират подписи. Реално сега събират тези хора, а също и се надяват самите граждани да теглят бланки и да им пращат, тъй като знаят, че каузата е важна за всички нас.

Единственото, което са предоставили към дата 15.01.2023г. са 38 телефонни номера на техни членове, като обещават, че скоро ще обявят и пунктове, въпреки че това би трябвало да се случи преди старта на подписката. Но разбираме, че няма как да го направят в момента, защото за пореден път ще бъдат хванати в лъжа и изчакват гражданите сами да организират пунктове, да дават дежурства в техните, да разпространяват материали и всичко друго, което до този момент Възраждане не са направили с техния „голям капацитет“.

И въпреки всичко призоваваме хората да се подписват и да събират подписи, тъй като вече няма други опции за запазване на българския лев, който е последното препятствие пред дигиталното робство.

10 мнения за “Контролирана опозиция ли са Възраждане?

 1. Това е истина. Те показаха, че са лъженационалисти, след като не изкараха хората на улиците срещу пускането на РСМ в ЕС, но го направиха в Защита на Окупационен Паметник на войска, не водела сражения в Родината ни – Световен Прецедент! Освен това Костадинов не направи нищо и против Македонисткия клуб в Благоевград! Оплаках му се лично по Месинджъра преди около 3 години и половина, когато вече покойния Българомразец Г. Коритаров поиска официален стату за Турския в България от ефира на телевизия „Европа“, но Костадинов не даде публичност на това, а в противен случай тази гад можеше да бъде отстранена! Да добавим и това, че осмива истината за Местния произход на Народа ни!

 2. Видяхме ги и как гласуваха за военната помощ и за територията ни да стане плацдарм. От 27 депутата 18 за ….

 3. Отдавна изгубих и крехкото доверие към Костадинов и сие от Възраждане. Червените ми лампички бяха позицията за Добруджа, генното инженерство, СЗО (неотдавна имаше петиция за излизане на БГ от тази фалшива организация), г-жа Гунчева и още други.

   • Ние сме длъжни да гласуваме за Възраждане, няма друга алтернатива, за съжаление в anonybulgaria.wordpress… съм чел абсурдни статии за Путин, че бил евреин така, че ви нямам много доверие, иначе имате доста точни попаденя.

  • Съжалявам, че ще разочаровам овчелюдието, но при нас няма началници и подчинени, а има свобода на словото и всеки администратор пише това, което мисли, а другите администратори нямат право да му нареждат и забраняват, нито пък са длъжни да се съгласят с неговите виждания.

  • За когото и да гласувате все ще сте си говеда. В колонизирана територия няма случайни спасители, всеки гледа да излезне на изгода, а парите им ги дават окупаторите, а който им плаща той ги и шиба.

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.