EudraVigilance: над 405 250 наранени и 10 570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19

Скорошна европейска база данни показва над 405 250 наранявания от ваксините за ковид-19, и над 10 570 смъртни случая (до момента).

илюстративна снимка от: s.yimg.com

Последните данни от EudraVigilance, европейска база данни за наранявания и смърт от ваксините, показват, че повече хора се разболяват и умират от инжекции за коронавируса, отколкото от самия вирус.

Ресурсът за страничните ефекти показва, че към 8 май 2021 г. 405 259 души са били наранени от убождането за китайския вирус, докато други 10 570 са починали. Базата данни също така показва наранявания и смъртни случаи, свързани с всеки специфичен тип препарат, включително тези предлагани от Moderna, Pfizer-BioNTech, AstraZeneca и Janssen (Johnson & Johnson).

До 8 май инжектирането с Pfizer-BioNTech е причинило около 170 528 наранявания и 5368 смъртни случая. Сред най-често срещаните наранявания са увреждания на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан, нарушения на кръвта и лимфата, стомашно-чревни разстройства, дихателни, гръдни и съдови нарушения.

През същия период от време инжекцията на Moderna е причинила 22 985 наранявания и 2 865 смъртни случая. Същите смъртоносни странични ефекти, свързани с инжектирането на Pfizer-BioNTech, също са свързани с това, заедно с инфекции, очни нарушения, психиатрични разстройства, репродуктивни проблеми и кожни заболявания.

Що се отнася до препарата на AstraZeneca, бяха съобщени колосалните 208 873 наранявания, както и 2 102 смъртни случая. В дъното на списъка, по ирония на съдбата, е инжекцията на J&J с 2873 ранени и 235 смъртни случая.

Можете да сте в крак с последните новини за нараняванията и смъртните случаи, причинени от инжекциите за уханския коронавирус в ChemicalViolence.com.

America’s Frontline Doctors (AFLDS) публикува видео, свързващо ваксинирането за ковид-19 с повишена смъртност. То илюстрира наблюдаването на повишената смъртност навсякъде по света, където широко се прилагат инжекциите за ковид-19.

Данните, съдържащи се във видеото, идват от healthdata.org, както и от Института за здравни метрики и оценка (IHME), независим център за здравно изследване на населението към UW Medicine.

В почти всяка оценена държава смъртността нараства почти веднага след въвеждането на инжекциите. Толкова по темата за „спасяването на животи“.

В Health Impact News има и обширен списък с някои от най-добре рекламираните случаи на наранявания и смъртни случаи от препаратите за ковид-19. Рапърът DMX е посочен там, заедно с Ерик Клептън и много, много други.

Последните данни от Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC), които надхвърлят няколко дни от публикуваното от EudraVigilance, показват още по-висок брой на смъртните случаи. Повече от 4434 души, признава CDC, са починали до към 10 май от ваксините.

Колко още хора трябва да се разболеят и да умрат, преди някой, който е в позиция на власт, да настъпи, за да каже „стига толкова“? Ако целият смисъл на тази кампания за масова ваксинация е да спасява човешки животи, тогава защо никой не я спира сега, след като знаем, че инжекциите унищожават живота на хората?

В раздела за коментарите в Health Impact News една жена твърди, че е била инжектирана за ковид-19 без разрешение, докато е била под ножа за операция за възстановяване на херния в болница Стърджън в Алберта, Канада. Това също ли е широко разпространено явление?

Казах на хирурга две седмици преди това, че не искам или не изисквам изстрела, но така или иначе ми инжектираха“, пише този човек, притеснен от ситуацията. „Чувствам, че тялото и душата ми са били нарушени.

Сега седя и чакам в стрес за негативни странични ефекти. Това, което ме затруднява е, че страдам от CPTSD (сложно посттравматично стресово разстройство) и сега отказвам да запиша час след операцията при този хирург.

Друг реагира, като нарече това нахлуване в телесната автономия „атака от типа на д-р Менгеле“, тъй като се случи без съгласие.

„Препоръчвам да се молите по Псалм 91 и Псалм 23 отново и отново през деня и да приемате присърце Евангелието от Йоан, както и от Римляни“, отговори друг.

Източник: bigpharmanews.com

6 мнения за “EudraVigilance: над 405 250 наранени и 10 570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19

  • Е, дай ти информация за спутника. На този сайт ни е ясно, че всички ваксини са лайна.
   Ако имаш да допълниш нещо – давай.

  • Правилно, наш си е. И затова предпочитаме да не ни се месите в него.
   Ръгайте се на воля, ваша си работа.

 1. Уважаеми анониБългария, днес разбрах че във ваксините има SPION, super paramagnetic iron oxide nanoparticles. Именно тези наночастици причиняват тромбозите, от които умират хората

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.