Анализ на клечките за тестовете в Република Словакия – потвърждение на геноцид.

Ключови думи – 1) найлон, 2) DARPA Хидрогел, 3) литий, 4) епифизна жлеза

Анализът е извършен през месеците от ноември 2020 г. до март 2021 г. върху тестови пръчки в комплектите на SD Biosensor, Abbott и Nadal от неназована болнична лаборатория в Братислава, Словакия. Тестовите пръчици бяха от комплектите, използвани при повърхностните тествания и в словашките болници.

Всеки, който има поне стандартен училищен микроскоп и тестов микроскоп, може да провери информацията по отношение на тестовите пръчици, публикувани тук. Цялата информация за тестовите пръчици, хидрогелът на DARPA и лития е публично достъпен в научни и корпоративни трудове. Връзките към някои от тях са в края на документа (и тази публикация).

От тази информация става ясно, че тестовите пръчки са престъпно средство за геноцид сред популацията на Словакия (наше допълнение: и Света). Това е световно, внимателно измислено и подготвено събитие.

Фигури 1 и 2. Найлонови кухи влакна в счупения край на тестовите тампони (на пръчиците).
Фигура 3. За сравнение, снимка на класическа памучна вата под микроскоп.
Фигури 4 и 5. Счупени-заострени краища – тяхната задача е да разрушат епитела (повърхностния слой) на лигавицата, като по този начин на тяхното счупване и последващо излугване (това е процес на извличане на вещество от твърдо вещество чрез разтваряне в течност) на съдържанието на фибри – хидрогела DARPA и литий. Нишките са патентовани [от DARPA].
Фигура 6. Надлъжно отворено влакно със счупен край и топки със съдържанието на хидрогела DARPA.
Фигура 7. На предметното стъкло, след механична манипулация, която е идентична с тампона на тестовете, на назофарингеалния материал, който съдържа натрошени найлонови влакна, хидрогел и литий. Този материал остава в назофаринкса след размножаването.
Фигури 8 и 9. DARPA-хидрогелни мъниста, които образуват съдържанието на кухи найлонови влакна.
Фигура 10 до 11. След контакт на DARPA-хидрогела с органични течности (например слюнка), в рамките на няколко минути започват да се образуват правоъгълни кристални структури. Те постепенно растат по фрактален начин.
Фигура 12. Резултат от кристализацията след 24 часа.
Фигура 13. Тези DARPA-хидрогелни кристали създават 3D пространствена структура и растат през тъканите.
Фигура 14. Кристалите на DARPA-хидрогелa растат под микроскопа в посока на магнитното поле. В човешкият назофаринкс, след употребата на клечките/тампоните, те започват да растат към епифизната жлеза. Епифизата създава локално магнитно поле, което е по-силно магнитно поле дори от външното магнитно поле на Земята.
Фигура 15 и 16. Естествена кристализация на слюнка без DARPA-хидрогелa. Кристалите не създават 3D пространствени модели и дори не образуват правоъгълни структури, и не растат по фрактален начин.
Фигура 17. 3D (3-измерни) DARPA-хидрогелни кристали. Към това беше добавена човешка слюнка с антитела отляво и след това отдясно ивермектин. Вижте фигури 18 и 19.
Фигура 18. Ефект от слюнката на човек, който е преодолял КОВИД по естествен път и има антитела. Такава слюнка беше добавена към лявата страна на конструкциите на фигура 17 и почти веднага доведе до постоянното разпадане на кристалите на DARPA-хидрогелът.

Фигура 19. Ивермектинът беше добавен от дясната страна на структурите на Фигура 17 и ефекта се появи незабавно до пълното и трайно изчезване на кристалите на DARPA-хидрогелът. Това ясно показва, че ивермектинът (Ivermectin) има невероятно силен ефект срещу това, което прави DARPA-хидрогелът на нашите организми.

Ефектът на DARPA-хидрогелът върху човешките кръвни клетки.

Фигура 20. Нормални живи червени кръвни клетки.
Фигура 21. Добавянето на DARPA-хидрогелът от тестовата пръчка доведе до абсолютното клане на червени кръвни клетки.
Фигура 22. DARPA-хидрогелът образува кръвни съсиреци в рамките на няколко секунди. В последствие те се повреждат и запушват кръвоносните съдове.

Обобщение:

След размножаването на сместа от фрагментите на найлоновите влакна, DARPA-хидрогелът остава върху носната лигавица под хипофизата и епифизата заедно с лития. Тази смес веднага реагира с живите структури за образуване на кристали, които са насочени към епифизната жлеза, която има свое собствено електромагнитно поле. Формата на кристалите определя вида на използвания хидрогел. Кристалите са проводими поради съдържащият се в него литий. Кристалите могат да приемат сигнала от предавателя към клетката и предават сигнали от клетката към предавателя. Това всъщност са нано-антени.

Литият е елемент (Li), който не се среща естествено при хората. Той е силно токсичен за влиянието на епифизната жлеза. При ниски дози я блокира, а при по-високи може напълно да я унищожи. Алуминият и живакът също имат токсични ефекти върху епифизата, които се използват широко във ваксините (от години). Епифизата произвежда серотонин (хормон на щастието) и контролира човешките биоритми. Това е решаващо за висшата мозъчна активност (креативност, прозорливост, шесто чувство и др.) и за социалните взаимодействия на човека. Повече подробности в референцията (5) за скакалците.

DARPA-хидрогелът (от референцията) е изкуствено вещество, което създава преобразувател между електромагнитния сигнал и живите клетки, тъкани и органи. Преобразува електромагнитния сигнал от предавателя към сигнал, който живата клетка разбира и реагира. (виж снимката на бръмбара – DARPA-хидрогелът се инжектира в тези нервни структури и се управлява чрез радио).

DARPA-хидрогелът и лития блокират (и унищожават) епифизата и карат мислещия човек да стане контролируем биоробот. Хидрогелът е носител на активно вещество, чиято задача е да влезе в тялото на предварително набелязано място.

Накратко по въпроса за ваксините.

Ваксините съдържат хидрогелът на DARPA, литий и патентована генетична информация. иРНК не е непроверена новост. В развъждането му за топ-спортистите този тип гел (във ваксина) е бил използван за допинг в продължение на много години. За най-добрите спортисти (4) този допинг значително е скъсява живота. Генетичната информацията във ваксината води до създаването на патентован мутант. Мечтата на тъмните сили около Бил Гейтс е да постигнат принуждаването на тези мутанти, например чрез ваксинация, редовно да се актуализират като компютърна програма.

П.П.:

DARPA-хидрогелът и кухите найлонови влакна запълват пластмасовите респиратори (маските) от клас FFP2. Този DARPA-хидрогел с добавките бавно се освобождават от тези респиратори. При дишане той навлиза в човешките дихателни пътища.

Тампоните (клечките), използвани за PCR-тестванията, също са съставени от кухи найлонови влакна с хидрогелът на DARPA.


DARPA (darpa.mil)

Агенцията за модерни изследователски проекти в областта на отбраната е агенция за изследвания и развитие на Министерството на отбраната на Съединените щати, отговорна за развитието на нововъзникващите технологии за използване от военните. Първоначално известна като Агенция за напреднали изследователски проекти, агенцията е създадена на 7 февруари 1958 г. от президента Дуайт Д. Айзенхур, САЩ.


Връзки и референции:

Документа на английски можете да видите/свалите от тук.

1) https://www.copan.com (не можахме да влезнем във връзка)

2) https://www.darpa.mil/work-with-us/covid-19 (The DARPA Difference: Pivoting to Address COVID)

Още връзки:

https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2020/05/18/technology-in-a-time-of-crisis-how-darpa-and-ai-areshaping-the-future /? sh = 47041f384e47 (Technology In A Time Of Crisis: How DARPA And AI Are Shaping The Future)

https://www.nature.com/articles/s41598-019-48874-y (OrgaQuant: Human Intestinal Organoid Localization and Quantification Using Deep Convolutional Neural Networks)

http://techfinder.stanford.edu/technologies/S18-354_nanoparticle-hydrogels-for (Nanoparticle hydrogels for sustained release of multiple agents in vaccines or cancer immunotherapy)

https://finance.yahoo.com/news/7-ambitious-darpa-projects-help-225243090.html (от друг източник: https://www.digitaltrends.com/cool-tech/coolest-darpa-projects/) (7 ambitious DARPA projects that could revolutionize the armed forces)

https://www.inverse.com/article/22675-darpa-cyborg-insects (The Odd History of DARPA’s Cyborg Insect Sentinels)

https://www.forbes.com/sites/kelseyatherton/2020/08/25/locust-bomb-sniffers-just-the-latest-military-insectcyborg/?sh = 77fd6e153efa (The Pentagon’s Latest Cyborg Insect: Locust Bomb Sniffers)

https://journalbipolardisorders.springeropen.com/articles/10.1186/s40345-020-00191-4 (Lithium’s antiviral effects: a potential drug for CoViD-19 disease?)

https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(20)30564-2/fulltext (COVID-19 vaccination for people with severe mental illness: why, what, and how?)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7307055/ (Lithium as a candidate treatment for COVID‐19: Promises and pitfalls)

3) https://www.fmed.uniba.sk/fileadmin/lf/sluzby/akademicka_kniznica/PDF/Elektronicke_knihy_LF_UK/Ochorenia_endokrinneho_systemu.pdf (UNIVERZITA KOMENSKÉHOV BRATISLAVE LEKÁRSKA FAKULTA)

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4612-3524-8_27 (Lithium Inhibition of Adenylate Cyclase Activity: Site of Action and Interaction with Divalent Cations)

https://www.semanticscholar.org/paper/PINEAL-RESPONSE-TO-LITHIUM1-DeviRao/b7238dc6e7574492ca62a44b13b36fac4ce7f76b (PINEAL RESPONSE TO LITHIUM1)

4) https://www.antidoping.sk/data/files/511_zoznam-zakazanych-latok-2020.pdf (SVETOVÝ ANTIDOPINGOVÝ KÓDEX – MEDZINÁRODNÁ NORMA)

5) https://tech.sme.sk/c/4289532/kobylky-ficia-na-droge-stastia.html (Kobylky fičia na droge šťastia)

19 мнения за “Анализ на клечките за тестовете в Република Словакия – потвърждение на геноцид.

 1. Pingback: Десетте етапа на ГЕНОЦИД – Pero.bg

 2. Мили хора, вие съвсем избихте рибата! Откъде ги намирате тези глупости? Ама наистина ли им вярвате, имам предвид, съвсем наистина?

  • Ние първо не вярваме на хора дето те крадът и лъжат нонстоп и после изведнъж се сещат да те стапсяват НАСИЛА и с мерки който видимо съсиспват здравето и живота ни. Освен това не сме коне с капаци като вас и доста можем и знаем в това число и да използваме микроскопи за разни цели и от разни видове. Е, проверихме лично информацията и ОЛЕ, тя се оказа вярна. Видяхме и патентите, дори проверихме ваксините под микроскопи от супер оптичен тип и електронни. Картинката беше потресаващо ГЕНОЦИДНА. Вие си БЛЕЕЕЙТЕ госпожо, сега върви отсяване на житото от плявата и тъпичките не са нужни в новото време. Те се самоотсяват с тъпота и наивност от самосебе си.

   Вижте 1:1 ще ви го кажат ей тук.

   ВИДЕО: Чуйте и вижте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА. КАЗВА ВИ ГО Жак Атали – един отявлен Илюминат и човек на елита!!!

   Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали.

   Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди.

   Изказване на Кил Гейтс. „Вие нямате избор“

   Последното предупреждение на Джордж Оруел (ВИДЕО-БГ СУБ)

   ДОЙДОХМЕ СИ И НА ГЛАВНИЯ ПЛАН и неговите ФАЗИ, промотирани финално през 2010-та година, като ПЛАН за СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ „ШОК И УЖАС!“ съчетана с ПОД-ПЛАН „ЗАКЛЮЧВАНЕ“; НОВОТО „НОРМАЛНО“ (т.е. НЕНОРМАЛНО); ПОД-ПЛАНОВЕ ЗА ВАКСИНИРАНЕ, ЧИПИРАНЕ И РЕДУЦИРАНЕ; ГЛОБАЛЕН РЕСТАРТ (но не в полза на ГОЙТЕ т.е. нехазарите. Що е то ХАЗАР, ще научите от документалната поредица падането на КАБАЛ. Има я тук с БГ преводИма я тук с БГ превод.

   План за тотален контрол, планът на Рокфелер за СЕГАШНАТА глобална пандемия готов, че и публикуван като симулация още 2010г. Важно е, запознайте се.(Видео БГ СУБ)

   ВИРУСА ДЕФАКТО ГО НЯМАТ ТАКЪВ КАКЪВТО ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ Е! – В ДОБАВКА НИКОГА НЕ Е БИЛ ИЗОЛИРАН ТАКЪВ, А ТОВА Е ЗАЩОТО!!!- ТОВА НАБЕДЕНОТО ЗА „КОВИД“ Е НА ПРАКТИКА МИКС ОТ ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО ОТ СЛЕДНИТЕ ФАКТОРИ ОПИСАНИ и ДОКАЗАНИ В СЛЕДВАЩИЯ ЛИНК, КОИТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО – ЗА ОБЪРКВАНЕ НА ХОРАТА СА ПРИПИСВАНИ НА ЕДНО НЕЩО – „КОВИДа“. Заб: нови линкове към блокираните секции са добавени в коментарите на този материал.

   Видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се „ковид“, но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА „Дневен ред 2019-2030“.

   БОНУС ИНФО: Всичко за измислената КУРона и това какво е наистина, от кой ни е подарък, и как се лекува без грижи, и без ескпериментални ГМО отрови наречение ваксини.

   • Браво, браво един супер смислен коментар, респект!
    Апропо Дарпа е измислена в началото на студената война, за постепенно намаляване на човечеството, вижте всички материали за масонското летище в Денвър, там е разковничето, километри под него са базите на……, свързани със зона 51 и др. подобни!

   • Stanislav, продължавай да бъдеш СОЛ и СВЕТЛИНА докато можеш в това наше Поколение!
    РАЗУМНИТЕ винаги ще оценяват Трудът ти и той няма да ти е напразен.
    ЗНАНИЕТО е Мъдрост и Сила!
    То ПРЕДПАЗВА разумните от погиване.
    Но… в близките 2-3 години Светът ще бъде ПОГЪЛНАТ ТОТАЛНО от Тъмните Сили на Беззаконието.
    Те ще ПРИНУЖДАВАТ гражданите на Земята да се ПОКОРЯТ на Новия Ред и с действащо НАСИЛИЕ ще наложат своя 120 годишен ПЛАН за Геноцид и ПОРОБЯВАНЕ на Земните граждани, ПРИСВОЯВАНЕ на Имотите им и извършване на такова НАСИЛИЕ и ТЕРОР, каквито не е имало досега в Човешката История 6000 год.
    ПИШЕ го в Апокалиптичната Книга „Откровение“!
    Там АДЪТ е показан съвсем ясно и разбираемо.
    Затова, Хората ДНЕС имат САМО ЕДНА опция за СПАСЕНИЕ и тя е пълна 1000% ВЯРА в Исус Христос и ДОВЕРИЕ в Неговите обещания да ИЗВЕДЕ Свойте Си от този Демоничен Свят и да им осигури БЕЗОПАСНО място в Период на 7 гд.
    П.С
    Който чете, нека разбира!
    ИСУС ИДВА!…
    Ето и няколко Жетони от Библията:
    Йоан 3:16 / Йоан 14:2,3
    Матей 24:30,31 / 1 Коринт 15:50-52
    1 Солунци 4:14-17 / Филипяни 3:20,21
    Откровение 22:12: “ Ето, ИДВАМ скоро! И у Мене е Наградата, която давам (на Безумните) да отплатя на всекиго според Делата му (и мислите му)!“, бяха думите на Исус!

  • А вие от къде сте сигурна че не е така???😉
   Към днешна дата,никой не може да каже кое е реално и кое не!
   Каква е гаранцията че вашият набор инфо е достоверно😉???
   Поне не си позволявайте да лепите етикети…не говори добре за вас😉

 3. Здравейте, много интересна статия. Бих искала да знам откъде и как мога да намеря ивемектрин и има ли освен него други неща с които може да се премахне ефекта на DARPA след ползване на тест PCR?

  • Галина, можете да го премахнете с хлорен диоксид. Потърсете групата mmsbulgaria в апликацията telegram и попитайте там за това, откъде и как да се снабдите. Хидрогелът на DARPA се вижда, че е приеман от организма за нашественик, тоест е патоген, което означава, че един добър детокс се справя с него. Ако липсва здрав имунен отговор, то на помощ идва нашия добър помощник, който толкова е мразен от докторите, хлорния диоксид. Поздрави и бъдете здрави!

  • Почти в всяка аптека го има но е скъп , пие се 5 хапчета еднократно з много вода и след 14 дни се повтаря процедурата .. успех

  • От Ветеринарната аптека. По 1мл на 50 кг тегло,т.е Ако сте 75 кг източвате със спринцовка 1,5 мл разтваря се в малко вода и го изпиваш и така на всеки 20дни профилактично. При заразяване 4поредни дни двойна доза /3мл/. Това е всичко.Температурата спада и се чувстваш по добре.

 4. Елита хакна камара глупаци, които се оставиха да ги тестват като овце без да се замислят. То реално нямат и капацитет за тоеа, така че сега са част от операционната им система. Робство 2.1

  • Само ще нсправя една МНОГО ГОЛЯМА ПОПРАВКА ВЪРХУ ЕФИН ОТГОВОР , който много ми хареса по принцип но с една мнохо съществена поправка .. Та .. 120 годишен план върху терор на човечеството😊е доста стресиращо за вярващите , камо ли за невярващите .. а истината е 3 години и половина .. 1265 дни точно записани в Библията ! Само тези които издържат ще се спасят , т.е… само тези които не носят марката на звяра .. И така мили хора 2години вече минаха .. остават 1.и половинка , въоръжете се с търпение .. а ако някой каже ЗАЩО ГОСПОД се бави .. ще ви отговоря и на това , защото бройката на тези които не се разпознават като добри , съчувстващи , които запазиха любовта и обичта в сърцето си , още не е попълнена .. има още за отсяване , вие сами го рекох те .. как се отсява плявата .. кураж и се молете ! Само това ще ни запази до края ..!!!

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.