Започват масивни обвинения в престъпления срещу Човечеството

В световен мащаб има бързо нарастваща съпротива срещу политиката на „короната“.

Различни хора и организации по света провеждат разследвания в сътрудничеството на адвокати и други експерти. Вторият Нюрнбергски трибунал вече е факт. Подготвя се от месеци вече.

Адвокат д-р Райнер Фюелмих в момента завежда колективна жалба. Тази жалба е представителен групов иск, който включва голяма група от хора, които заедно го представят пред съда, като се преследва определен клас обвиняеми. Адв.д-р Фюелмих вече е успявал да осъди такива като ДойчеБанк за 130 млн. долара, за корупционни практики и измами.

д-р Райнер Фюелмих

Международния криминален съд в Хага вече прие една такава жалба на 5 март 2021 год., за нарушения на Нюрнбергския кодекс, извършени от израелското правителство. Жалбата беше представена от адвокати, доктори, публични активисти и широката общественост. Организацията „Хора за Истина“ обвинява част от израелското правителство, медиите, някои политици в парламента, министри и кметове, и др.1 в злоупотреби с власт, които целят притискането на гражданите за да участват в масов експеримент под измамни претексти.

Проведени са стотици изслушвания от „Берлинската анкетна комисия по аферата с „Ковид-19“ на стотици учени, лекари, икономисти, юристи с международна репутация, от 7 октомври 2020 год. И се доказва със доближаваща се до 100% сигурност, че този скандал никога не е бил проблем свързан със здравето.

„По-скоро ставаше въпрос за укрепване на властта, незаконно получена чрез престъпни методи на корумпираната клика от Давос, чрез прехвърлянето на богатството на хората към членовете на Давос, на гърба на малкия и особено средния бизнес, сред други.“ Това беше заявено от Адв.Д-р Райнер Фюелман.

Заключението на комитета е, че „Ковид-19“ се използва като измамна тактика от бизнес и политическите „елити“ с цел преместване на пазарните дялове и богатството от малкия и средния бизнес към глобални платформи като Amazon, Google, Uber други големи технологични и мулти-национални корпорации.

Има пуснати документи за отмяна на одобрението за ваксинации подадени към Европейската комисия, съдебен процес в Ню Йорк относно статуса на PCR-тестванията, дела в Германия, Канада, Австралия, Австрия, до Международния съд и Европейския съд за Човешките права.

Става въпрос за толкова огромно престъпление, че говорим за здравните, икономически, социални и др. налагания на мерки, които са допринесли за разрушение от уникално историческо ниво.

Сега и група в Норвегия е завела дело срещу политиките на „ковид-19“ и норвежкото правителство е изправено пред съд за престъпления срещу Човечеството. Вече е изпратен доклада до полицията.2 Копия на този документ също така са изпратени и до големи организации, всички общини, лекари, доктори за контрол на инфекциите, адвокатски асоциации и организации за правата на човека. Също така е разпространен във всички социални медии и световната преса. Повече по темата тук.

Сара Лузия Хасел-Реузинг

Защитникът на правата на човека (съгласно резолюция 53/144 на ООН) Сара Лузия Хасел-Реузинг вече подготвя от октомври 2020 год. обвинение по наказателно право пред Международния наказателен съд в Хага за прилагането на шокова доктрина под претекста с „Ковид-19“. Обвинението ще се занимава с мерките, достигнали тежестта на престъпление срещу Човечеството (чл. 7, Римски статут).

Правозащитникът подчертава:

„Жертвите и сериозните увреждания на здравето от мерките при провеждането на корона-шокът са в световен мащаб и особено свързани с глада (очакват се допълнително 130 млн. силно гладуващи хора, според оценка на Световната програма за храните, от април 2020 г.). Също и закъснелите операции, които допринасят за тези щети, сред които около 50 хил. операции на рак в Германия, както и изолации, шок и икономическа разруха. Също така наложените маски могат да причинят физически и психологически щети. В допълнение към това, забележително, жертвите във връзка с предозиране от лекарства и с преждевременното инвазивно дишане са използвани за шоковата пропаганда.“

Всички засегнати от ковид-19 мерките, пропагандата, причинени от правителства, полиция, медии и т.н. са насърчени да изпратят своите показания в писмена форма и с подпис, с изрично разрешение за използването на обвинението в Международния наказателен съд за престъпление срещу Човечеството от мерките свързани с шоковия удар под претекста с „Ковид-19“ до Сара Лузия Хасел-Реузинг, Тук можете да намерите адресът и, документи и повече информация.

Нюрнбергски насоки от 1947 г.:

„Да се каже –само следвах заповедите– е невалидно вече.“

Предупреждавайте общо-практикуващите ви лекари, медиите, до които пишете коментари, политическите ви представители, адвокати, роднини и контакти, както и всички, до които имате достъп. По всякакъв начин. Не оставяйте нито една медия да продължава с този терор. Изкажете свободно мнението си и им дайде да разберат на всички, че участват в Престъпление срещу Човечеството и трябва да се обърнат сега на страната на Хората, докато имат все още шанс.

Трябва да спрем най-големия Геноцид в историята на Човечеството.

1. https://israel-news.co.il/archives/24845, както и: il tribunale penale internazionale ha accolto la denuncia per crimini contro l’umanità del governo israeliano

2. politiet.no, можете да свалите официалния документ оттук.

Едно мнение за “Започват масивни обвинения в престъпления срещу Човечеството

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.