С „ваксиниране“ за „Ковид-19“ участвате в „доброволен“ експеримент

Както на много хора вече им е ясно: медиите, правителствата, анти-социалните мрежи, трол-милицията по форумите, сайтовете и др., НОЩ и всички, които открито не признават пред хората, че това не е „масова имунизация“, а най-официален експеримент … са много зли създания.

В сайта на „Националната Библиотека по Медицина“ в САЩ, Pfizer-BoNTech са обявили още от 30 април 2020 год., в раздела на клиничните изпитания (идентификационен номер NCT04368728), че вече не набират „доброволци“, но статуса на експеримента е активен.

Ето какво пишат!

Описание на изследването

Кратко обобщение:

Това е фаза 1/2/3, рандомизирано, плацебо-контролирано, сляпо за наблюдателя, определяне на дозата, избор на кандидат за ваксина и проучване на ефикасността и при здрави индивиди.

Изследването се състои от 2 части: Фаза 1: да се идентифицират предпочитаните кандидати за ваксината и нивата на дозата; Фаза 2/3: разширена кохорта и частта за ефикасност.

Проучването ще оцени безопасността, поносимостта и имуногенността на 2 различни кандидати за SARS CoV 2 РНК ваксина срещу COVID 19 и ефикасността на 1 кандидат:

 • С 2 дози (разделени една от друга с 21 дни);
 • При различните нива на дозите във фаза 1;
 • В 3 възрастови групи (Фаза 1: 18 до 55 годишна възраст, 65 до 85 годишна възраст; Фаза 2/3: ≥12 годишна възраст [стратифицирана като 12-15, 16-55 или> 55 години])

Кандидатът, избран за оценка във фаза 2/3, е BNT162b2 (средна доза).

Участниците на възраст ≥16 години, които първоначално са получавали плацебо, ще получат възможност да получат BNT162b2 в определени точки като част от проучването.

Тук ще прекъсна за да разясня, че вече писах за същото. На много хора им се слагат инжекции-плацебо, които имат за цел да накарат повече хора да повярват, че „ваксините“ са безопасни. Тук, както виждате горе си го пишат (не го крият), че първо някои са ги инжектирали с плацебото, а с втората доза ще ги инжектират с препарата.

За да се опише стабилността на BNT162 и потенциалната хетероложна защита срещу възникващите SARS-CoV-2 VOC, ще бъде дадена допълнителна доза BNT162b2 на участниците във Фаза 1, приблизително от 6 до 12 месеца след втората им доза BNT162b1 или BNT162b2. Това ще осигури ранна оценка на безопасността на трета доза BNT162, както и нейната имуногенност.

Ето. Както вече го споменаваха „деликатно“ и медиите, казват си най-открито, че ще има и 3-та доза инжекция с препарата. Всичките оцелели 2-те дози ще бъдат пуснати в постоянен кръговрат на инжектиране. Нещо като с грипните „ваксини“!

Документа на изследването посочва предполагаемата дата на приключване на този експеримент: 31 януари 2023 година. Като предполагаемото приключване на първоначалното планиране може да свърши на 3 август 2021 год. Провеждащия се експеримент е започнал на 29 август 2020 г.

Разбира се, както при всичките „ваксини“ за „ковид-19“ и тази идва със същата гама от „странични“ ефекти:

 • болка на мястото на инжектиране, зачервяване и подуване
 • треска, умора, главоболие, студени тръпки, повръщане, диария, нови или влошени мускулни болки и нови или влошени болки в ставите и т.н.

Това са добре познати симптоми на химическо отравяне. Въобще не се заблуждавайте, че е нещо нормално.

В споменатия сайт, който посочих по-горе, можете да видите цялата информация за експеримента. Там също така е много добре подчертано, че:

Изборът за участие в проучването е важно лично решение. Говорете с вашия лекар и членове на семейството или приятели относно решението да се присъедините към проучването. За да научите повече за това проучване, вие или вашият лекар може да се свърже с изследователския персонал на изследването, като използвате контактите, предоставени по-долу. …“

Да сте чули НОЩ или правителството, или въобще някой, който да ви е информирал, че това е експеримент? За какво си мислите, че карат всички „доброволци“ да пишат/подписват декларацията за отказване от човешките си права? Дори има и повече въпроси, на които никой не отговаря! За да го напиша по най-лесния начин:

1. Никой не информира хората, че това е експеримент.

2. Никой не информира хората, че не са известни последствията от този експеримент.

3. Никой не информира хората, че се отказват от правата си с подписването на декларацията, която се дава преди да бъдат инжектирани с препарата. (Много не носят очила, въобще не четат и т.н.)

4. Никой не прави индивидуален и обстоен клиничен преглед на доброволците преди да бъдат инжектирани с препарата.

5. Никой не прави обстоен психиатричен преглед на доброволците преди да бъдат инжектирани с препарата.

Дори напротив! В България медиите, политиците, НОЩ, всички говорят постоянно абсолютни лъжи, а всичко това го виждаме всички. Това е в грубо нарушение на Конституцията на РБ, Нюрнбергския кодекс, и Човешките права. Можете да ги проверите, нищо не е измислено ей така.

Лъжат най-нагло с цел да измамят и навият, колкото се може повече „доброволци“ за да участват в този престъпен експеримент. Това е против морала и закона. Точно така, те всички участват в извършването на едно от най-грубите престъпления.

Самите те, от НОЩ и др., са били инжектирани с плацебо, защото са били предупредени предварително. Никой от компаниите производители на ваксини не би рискувал да си направи толкова огромна анти-реклама, че да допуснат умирането на някой от водещите главната им кампания по провеждането на експеримента, нали?

Официалните критерии за изключване от експеримента са обявените:

Други медицински или психиатрични състояния, включително скорошни (през последната година) или активни суицидни идеи/поведение …“

Както споменах вече, никой не преглежда „пациентите“ предварително, просто влизат във фургоните като добитък за да бъдат инжектирани.

Също така не могат да бъдат инжектирани с препарата хората, които имат:

 • имунна недостатъчност (HIV)
 • хепатит С и B
 • алергии
 • които са имали вече нежелани реакции от ваксини
 • предишни симптоми на ковид-19, както и в момента боледуващите го
 • хипертония
 • диабет
 • хронична белодробна болест
 • астма
 • пушачи, включително тези на „вейпинг“
 • имали история на хронично пушене
 • проблеми с кръвта
 • бременни и кърмачки
 • вземащи други медикаменти, или е планирано да употребяват

И това е само извадка от всичко, което трябва да бъде давано под формата на информация на всички преди да бъдат изправени пред „избора“ дали да се инокулират с тези препарати. Да бъдат преглеждани обстойно, както клинично, така и психично всички „доброволци“. Никой не го прави! Какво ви говори това? Реално, те вече дори неутрализираха законите и правата на хората. Целенасочено се провежда програма по геноцид! Всички участващи са престъпници от най-долно естество!

След процесите в Нюрнберг след войната такива престъпници са били екзекутирани на площада!

Илюстративна снимка от Киев, след войната.

Anony

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.