Как убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“!

Известно е, че вентилаторите не са подходящи за лечение на пациенти с официално обявените за Ковид-19 симптоми. Този метод е едно ужасно мъчение за нищо неподозиращите пациенти. Много е вероятно също и некомпетентен медицински персонал да върши това чудовищно и срамно „лечение“ без никакво познание по същество.

Още в началото на „пандемията“ медицинския персонал беше инструктиран да „обдишва“ болните с вентилаторни машини, но дори тогава на много им направи впечатление, че има нещо много нередно в това. Някои се чудеха дали не пускат пациентите на вентилаторите прекалено рано, защото 80% от прикачените умираха в нюйоркските болници. Въпреки, че много доктори алармират от самото начало на „пандемията“ за тази груба грешка, всичките им апели са игнорирани. Много от медицинския персонал по целия свят започна да напуска болниците още в самото начало виждайки и разбирайки, че се върши нещо много нередно.

Всички информации се криеха с помощта на централизираните медии въпреки, че дори и след първата официална аутопсия на починал пациент, Проф. Лиу Ланг, който работи в Университетът за наука и технологии към департамента на Хуажонг, даде интервю казвайки, че тези вентилатори може би не помагат. Можете да гледате интервюто тук, казва го към края.

Д-р Бен Линч казва още през април 2020, че изобщо не разбира как се позволява това при условие, че отнема няколко минути да се провери в специфичните медицински журнали всичко. Въпреки че седмици наред той и други медици, като Д-р Камерон Кайл-Сидел, медицинска сестра Ерин Мари Олшевски, Д-р Роберт Роуен, и дори президента на Мадагаскар Андри Ражоелина алармираха за това още миналата година нищо не бе направено за да се прекрати тази убийствена практика, дори напротив, засилиха я по целия свят. Дори учиха болните да се „обдишват“ сами в къщи.

„При лечението на тези пациенти съм бил свидетел на медицински феномени, които просто нямат смисъл в контекста на лечение на заболяване, което се предполага, че е вирусна пневмония.“ – Д-р Камерон Кейл-Сидел1

„Ковид-19 изобщо не е подобна на пневмония болест“, казва Д-р Кайл-Сидел. Повече от ясно е, че това е състояние, което лишава пациентите от кислород и използването на вентилатори може да причини повече вреда, отколкото полза при някои пациенти. Самите вентилатори, поради използваните от тях методи за високо налягане, могат да увредят белите дробове и да доведат до широко увреждане на пациентите. Това и наблюдаваме, когато ни съобщават всекидневно в базата данни за починали толкова хора. От друга страна пък са болните, на които им е отказвано да бъдат „обдишвани“ поради липса на вентилаторни машини.

Вентилаторите изтласкват кислород под налягане директно в белите дробове чрез тръба, вкарана в гърлото. Това при пациентите с тези симптоми е като да се вкарва огън в дробовете им.

Всичко това също е много добре документирано. Откритията в този случай, който включва 5700 пациенти, хоспитализирани с Ковид-19 в района на Ню Йорк, най-честите съпътстващи заболявания са били хипертония, затлъстяване и диабет. Смъртността при „обдишваните“ пациенти достигнала над 70%.

Много лекари са били блокирани също, само защото са се опитали да информират нужните институции за погрешното „лечение“ с вентилаторите.

Сега разбирате ли вече, какво се случва?

Anony

1. COVID-19 е състояние на липса на кислород, а не пневмония … (Natural News)
Нота: Много от хипервръзките в публикацията горе са видео, което обяснява по критично много неща. Препоръчвам ви да ги изгледате, ако искате да се запознаете по-задълбочено с темата.

2 мнения за “Как убиват много от пациентите в ковид-отделенията с „вентилаторите“!

  1. Правят го нарочно,за да намалят по- възрастното население. Да не плащат излишни пари.Но те също един ден ще се пенсионират.Да им мушнат и на тях една такава тръба! Алармирайте хората да пият профилактично кислородна вода,за да не стигат до болниците да ги убиват! Аз пия цяла година и нямам проблеми!

  2. Справедливостта вече не съществува. Целия свят е обречен. Няма морал, всеки гледа парите, особено в България. Единствено можем да разчитаме сега на нашия недоверчив манталитет. В крайна сметка за повечето хора се оказва много силна карта.

Прочетете и правилата за коментарите!

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.