Дано да се събудим, преди да ги загубим!

Все още има много хора, които не могат да видят най-големите опасности сред хилядите проблеми, умишлено създадени в държавата от управляващите елити, по нареждане на своите господари. Опасността да загубим земята и децата си е съвсем реална и в приоритет на всеки български гражданин трябва да се превърне запазването на териториалната цялост на държавата и физическото и психическо здраве на децата!

Децата са бъдещето на България, което задкулисието чрез своите марионетки се опитва да оплете в мрежите си, под претекст, че е много загрижено за тях, докато се прави, че не вижда липсата на кувьози, хаоса във фонда за лечение на деца и други неуредици, станали причина за смъртта на не малко от тях. То не бяха конвенции, стратегии и т.н., чиято единствена цел е промиване на мозъците на децата и отнемане от родителите им, за което вече има достатъчно примери в западните страни, и което управляващите и разни НПО-та се опитват да наложат като практика и в България.


Земята е основен елемент на държавата и може да ни даде почти всичко, от което се нуждаем при една добра организация и правилна експлоатация. Земята е дом, поминък... Тя е тази, която може да изхрани всички ни, а в недрата й има несметни богатства, от които се облагодетелстват само приближени до властта. Нито чужди инвестиции, нито еврофондовете, които си разпределят, могат да ни дадат това, което може нашата българска земя, която трябва да опазим с цената на живота си за нашите деца, както са направили предците ни.

Едно мнение за “Дано да се събудим, преди да ги загубим!

  1. Живеем в епизоди от сериала „Под прикритие“. Ненаписан сценарий за пореден сезон. А някой би казал, да не се филмираме… абсурдна реалността е! Но сме точно в нея! И, което е по-лошо, повечето въобще не искат да признаят, пред себе си дори, че нещата никак не са добре. Пускат си поредните абсурдни зрелища и плоски телевизионни игри и всичко им е окей…

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.