България – новата Палестина?

Чудите се защо сме бедни, защо унищожиха икономиката ни, защо корупцията процъфтява, защо от българските ресурси се облагодетелстват чужди корпорации, защо не се предприемат реални мерки за справяне с демографска катастрофа… Отговорът е много прост – ЗАЩОТО ИСКАТ ЗЕМЯТА НИ! И единственият начин да я получат е, като принудят много от нас доброволно да я напуснат, поради лошите условия за живот, които са създали чрез политическите си пионки, а с останалата в България малка и разединена част от българите лесно ще се справят.

След 1989г. е стартиран планът за разорение и изгонване на българите от България. През 2001г. вестник „Труд“ публикува интервю на народния представител Георги Тамбуев относно плана за преход към пазарна икономика Ран-Ът, изготвен от Националната камара на САЩ. Тамбуев твърди, че това е план за разорение на българския народ, като описва част от документите, които са му били предоставени.

Единственият български премиер, противопоставил се на този план е Жан Виденов, който е свален от власт чрез преврат, организиран от друг проводник на плана Ран-Ът, финансовия спекулант Джордж Сорос, предизвикал хиперинфлацията 1996-1997г., благодарение на която много българи загубиха спестяванията си.

След идването на власт на Иван Костов, планът е задействан с пълна сила. Той предвижда по време на прехода населението на страната да бъде намалено до 5 000 000 души , голяма част от интелектуалния капацитет на страната да изчезне под формата на “изтичане на мозъци”, а останалата в България човешка маса да бъде доведена до състояние, в което да не може да се съпротивлява на предвидените реформи. Всичко това, наред с останалите точки от секретната част на плана към днешна дата са вече изпълнени.

През 2004г. Американската търговска камара нарежда да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват земята ни! Промените в Конституцията са били извършени под натиск и с писмено указание, внесено в деловодството на парламента! Писмото  е адресирано до: зам. председателя на парламента Камелия Касабова, с копие до посланика на САЩ Джеймс Пардю, посланика на Израел Авраам Шарон и посланика на Турция Хайдар Берк, и са в интерес най-вече на Турция и Израел – две страни, които усилено изкупуват земята ни чрез подставени лица от дълго време!

Продажбата на земя на чужденци е сериозна предпоставка за накърняване териториалната цялост на държавата и въпреки че изменението на Конституцията, касаещо държавното устройство изисква свикване на Велико Народно събрание (чл.158, т.3), националните предатели я променят с обикновено такова, поради “условията, произтичащи от присъединяването на РБ към ЕС”, а самият договор с ЕС е противоконституционен, тъй като изисква промяна на формата на държавно устройство и вече не е ясно федерация ли сме, конфедерация ли сме, но със сигурност вече не сме унитарна държава! А щом ЕС си позволява да ни заплашва със санкции, ако не продаваме земята си на чужденци и ние нямаме нищо против този шантаж, е най-добре в Конституцията ни да бъде записано, че сме васална държава!?

Особено мнение на конституционния съдия Живан Белчев по к.д. №3/2004г. „Постепенно и методично българският етнос ще бъде изтласкван от закупените и прилежащите към тях земи, а настанилите се там етноси в недалечно бъдеще ще поискат обособяването на автономни териториални образувания.“ 

Още преди престъпното изменение на Конституцията, българските земи започват да се изкупуват масово от чужденци чрез подставени лица и смесени фирми, които не пласират произведената продукция в България, а изнасят всичко навън. За сметка на това българите ядат все повече вносни боклуци. В Югоизточна България и Родопите се настаняват трайно турски фирми, Югозападна България и Добруджа се разпродават на израелски фирми… Какви мащаби е достигнала разпродажбата на България към днешна дата можем само да гадаем.

В началото на ХХ век, въз основа на решение на Петия ционистки конгрес Еврейският национален фонд започва да купува големи площи земя в Палестина. Последствията са ясни за всички.

IMG_5734

Но дали България ще е новата Палестина?

У нас се купуват терени, върху които се строят скъпо струващи жилищни комплекси от затворен тип. За такъв проект за над 5000 души, подобно на анклавите, които евреите строят в арабските земи, разкри бившият кмет на Пловдив в периода 1990-1991г. Николай Смолев и бивш управител на ВиК Пловдив /2001-2004 г./, уволнен заради отказ, в качеството си на управител да издаде разрешително за строеж на въпросното селище. Заради тази своя позиция Смолев и бил преследван и съден през годините.

Дали до няколко години Израел вече няма да го има и затова масово купуват земята ни и не само нашата или пък действат по плана Калерги, който не крият, а най-нагло пропагандират мултикулти в Европа, не е ясно, но е факт, че еврейските апетити към България са огромни.

Да не забравяме и думите на бившия турски президент Тургут Йозал: Рано или късно отново ще завземем България, но този път ще я купим.”

Едно е ясно, ако не бъдат взети спешни мерки, ще ни се наложи да разберем как се прекрояват граници първоначално с демократични трикове, а след това и със сила.

Резултатите след почти 30 годишно демократизиране – много българи бягат към големите градове или чужбина, а стотици села са обезлюдени. Но гробарите на България имат решение и за това – ще предлагат българските села за продажба на чужденци и междувременно ще ни обогатяват генофонда чрез Глобалния пакт на ООН за миграция.

30-neveroqtni-snimki-ot-bylgariq5

                                                                                                                                                         снимка: Евгени Динев

Как ни отнемат територията без да воюват с нас… Изглежда парадоксално, как ние днес доброволно се отказваме от тази завещана ни земя срещу хартийки, а нашите деди са я пазили с цената на живота си! Тази земя, която всеки метър, всяка педя е напоена с кръвта на нашите предци…. Дано не разберем какво сме имали чак когато го изгубим!

23 мнения за “България – новата Палестина?

 1. 1 коментар от БЛИЦ цитираше редактора на в-к „СТЪРШЕЛ“ :
  “ Михаил Вешим:”русофилите ни си мечтаят за нов ГУЛАГ”, но пропуща да каже че след 1944г в Соф. Парламент командорят 52 евреи-депутати-МЕВОРАХИ,КОЕНИ ,ЛЕВИТА ,и разни мазни капели –budnaera.com

  Ало,редакторъТ на в. „Стършел“!- байно ле къдрав, с израелски пашапорт в джоба,що се правиш на неграмотен лумпен,а? Кажи на хората за братска РУСИЯ ,как Троцкистите начело със Лейба Бронщайн със американски паспорти ,кога дошли в Петроград през март 1918г със парахода от Ню-Йорк през Канада и Лондон,построиха лагерите ГУЛАГ- ЕВРЕЙСКО ДЕЛО ,за да се сбъднат думите на смахнатия Тгоцки: „На костите на РУСИЯ ,ще построим световния кУманизъм !“Всички надзиратели във ГУЛАГ са еврейчики, жид смотан !

  СЛЕД 1 СЕДМИЦА СЕ СЛУЧИ АРЕСТА НА РУСОФИЛИ !
  Не е случайно, хора !
  Тия същите с капелите запалиха УКРАЙНА , ИЗБИХА 50 000 МЪЖЕ ВЪВ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА , запалиха живи на 2 май 2014 в ОДЕСА 50 ЧОВЕКА С РУСКИ КОРЕНИ , 5 милиона украинци са емигранти, А СЪЩИТЕ СЕ КРИЯТ КАТО БЪЛХИ В ГАЩИ – – -СТАРА ШПИОНСКА ТАКТИКА ОТ 2000г !
  Проблема на българите е ,че Украйна беше 45 милиона , а България само 5-6 милиона ,и то със смесено население – жална ни майка ,братя и сестри !

 2. Ако един ден се събудим в държава с друго име,ще бъде много жалко ,че сме се родили в РАЯ,който ни е отредил БОГ.

 3. Простотията и некадърността понякога приличат на отношение към света, но те нямат ресурс за това. Те са си простотия и некадърност, примесени с голяма доза алчност и неоправдано самочувствие.

 4. Обяснете ми само едно събитие. Защо американците са решили да опустошат България, а тук нито един американец не се е заселил, но виж руснаци е пълно. В момента надхвърлят 500 000, а скоро време може да стигнат и 1 000 000. Нали знаете какво означава това? Че ще имат право на етническо самоопределение и следователно Путин може да ни изпрати зелени човечета за тяхна защита, когато си пожелае. Значи, пак да питам, защо американците да са ни виновни за проблемите, а от това да се възползват само руснаците? Въпросът не е за идиоти, а за средно интелигентни българи.

 5. В този пъклен план,последната дума е на Бог.Божият промисъл е неизследим!

 6. Стига с тази световна конспирация! Кой ни е виновен че сме мързеливи,чакащи лотарията за да спечелим пари,да дойде някой който да ни даде благоденствие без да си мръднем пръста.

 7. Не е толкова черна ситуацията.Ние сме единствената нация в световен мащаб която е направила ,,евала,, на евреите.Не знам каква е причината да ни мразят толкова,и да искат да ни унищожат.Арогантноста ще им изиграе лоша шега,и на финалната права те ще се удавят в нея…А България ще пребъде.Те са просто поредната империя

 8. Никой не пречи на българите да обработват земята си, но мързелът, тарикатлъка,националният спорт на „трудолюбивите“българи е причината за това което се случва!!!

  • „Никой не пречи на българите да обработват земята си“
   Това че няма защита на българските продукти, внасят се чужди на по-ниски цени… мутри, ограбващи горките работещи хора, купуващи всичко за стотинки и препродавайки го за x10… Никаква помощ от държавата… налагане на малоумни европейски „правила“ които само ограничават малките производители и какво ли още не…. Трябва да си много сляп, за да смяташ че „никой не пречи“….. Вероятно не си и в България и само злорадстваш.

  • Анонимен, българинът е творческа личност и много трудолюбив. Ама като създадеш с любов и много труд цели стада агънца, свине, овци и кози и дойдат онези копои и с един замах ти унищожат и умъртвят стадата?!!! Като създадеш и отгледаш с любов една градинка- идват други копои и решават , че спокойно могат да посегнат на родната ти земя?!!! Е и…..и кво правим тогава?!!

 9. За съжаление всичко написано в тази статия е много вярно!
  Лошото е че хората не го разбират или не искат да повярват! България е продадена на кредит отдавна! Тя е васална държава! Обречена е на ликвидация като името и съшествуването България.
  И всичко това е защото българският етнос е политически неграмотен, а циганите се развъждат като мишки, но те не са пречка за пъкления план! Да! Югоизточна България си е турска и много скоро ще си отиде към Турция. Югозападната част масово се разпродава, Североизточната част също се разпродава!
  Всъщност българите като етнос на практика не може да бъдат унищожени и да изчезнат. България ще остане нещо като Косово в Сърбия. София със софийското поле и Северозапдният район- Враца, Видин и Монтана! Ето това ще бъде бъдещата България! За голямо съжаление!
  Но хората не искат да повярват на това, а то е факт и работи невъзвратимо!
  Единственото спасение все още е България да излезе от ЕС и да бъде независима държава! Но затова трябва хората да излязат на улицата и много категорично да искат референдум за това излизане! Но, това е много трудно за разбиране защото всички се прехласеат как могат да ходят в Европа без визи и как могат да си купят дизелови таралясници на 20-30 години/ специално мерцедеси/! Уви! Доминира първа сигнална система!

  • Югоизточна България не е турска и няма да бъде! Тук има достатъчно българи, не ни отписвайте! Дори ако се наложи, бъдете готови да ни помогнете!

 10. За това е писано отдавна и не един път, но ние забравяме!
  Добре е, че има кой да ни го напомни – Анонимните!

 11. За съжаление, процесите текат постепенно и се случват по начините, които сте описали…
  Толкова животи са били жертвани за тази земя, но алчността и любовта към властта нямат граници!
  Нека Вселената заклейми продажниците, както им се полага!

 12. ЕТО част от 10 -ти протокол на Ционизма!
  ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА РЕПУБЛИКИТЕ СА КАРИКАТУРИ НА ВЛАДЕТЕЛИ.
  Трибуната не по-лошо от печата осъди владетелите на бездействие и безсилие и с това ги направи непотребни, излишни, вследствие на което в много страни те бяха свалени. Така стана възможно възникването на републиканската епоха и тогава ние заменихме владетеля с карикатурния израз на управлението – с президента на републиката, който е взет от тълпата, из средата на нашите креатури, на нашите роби. Ето каква бе мината, която ние поставихме под гоевския народ, или по-вярно, под гоевските народи.
  В близко бъдеще ние ще уредим отговорността на президента и тогава не ще се церемоним вече да прокарваме всичко под отговорността на тази наша безлична марионетка. Какво ще засегне нас, ако след това се разредят редовете на настървените към властта, ако настанат смутове, поради липсата на кандидати за президенти, или ако се създадат бъркотии, които съвсем ще дезорганизират страната?…
  ЮДЕЙСКИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ ЩЕ БЪДАТ АФЕРИСТИ И ПОЛИТИЦИ С ТЪМНИ ДЕЛА.
  За да доведем нашият план до такива резултати, ние ще подготвяме да се избират за президенти лица, в миналото на които има някакво тъмно неразкрито дело, или някаква афера. Такива лица ще бъдат верни изпълнители на нашите заповеди от страх да не бъдат изобличени и от свойственото за всеки човек, достигнал до властта, стремление да запази за себе си привилегиите, облагите и почитта, които са свързани със званието президент на република.
  ПРЕЗИДЕНТИТЕ СА КУКЛИ В РЪЦЕТЕ НА ЮДЕИТЕ.
  Народното събрание ще прикрива, защитава и избира президентите, но ние ще му отнемем правото да предлага закони, да ги изменя, защото това право ще предоставим на отговорния президент, който ще бъде кукла в ръцете ни. Разбира се, тогава властта на президента ще стане прицелна точка за всевъзможни нападки, но ние ще му дадем за самозащита правото да се обръща към нарoda … … … … … … … … … … …

 13. И това го пишат новите глупаци на България. Старите измряха, трябва да има попълнение.

  • Глупачката в случая сте Вие, г..жо Юлия, ако това е името Ви. Всичко написано по.горе е самата истина, а че не Ви боли за България е друг въпрос.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.