4 момичета изнасилени на шведски музикален фестивал

Четири момичета на възраст от 15-17 г., докладваха на полицията, че са били изнасилени на музикален фестивал в Швеция, миналия месец. Полицията съобщава и за още 11 случая на сексуален тормоз на същото събитие.

Тазгодишната версия на фестивалът Брoвала (Bråvalla) не е за първи път опетняван от сексуално насилие. През 2016 г. бяха докладвани от местните 5 изнасилвания и редица други сексуални нападения.

Вече от известно време са тема в Швеция подобни новини за сексуално насилие на музикалните събития.

Миналата година, през януари, шведската полиция беше обвинена в прикриване на масови сексуални атаки, за които се твърди, че са извършвани от бежанци на друг фестивал. Някои от жертвите са били на 11 и 12 годишна възраст. Подобни престъпления също са се случили и на събитие през 2014 г.

През 2018 г. фестивалът Брoвала повече няма да се състои заради сексуалните атаки, съобщават в The Guardian.

Източник: rt.com

Advertisements

4 thoughts on “4 момичета изнасилени на шведски музикален фестивал

  1. Не мога да разбера Европейските правителства. Който и да е трябва да си понесе последствията ..местен или бежанец или става дума за позволено беззаконие. Позволено беззаконие в страни, в които законността е въпрос на морал!

    • Няма какво да ги „разбираме“, а да ги избием до крак. И педофилските им правителства и маймуните. Това е единственият вариант да оцелеем. Етническата война ще започне от най-съсипаните държави, късмет им желая, и на тях, и на нас. От една страна имаме платени правителства, от друга живо доказателство, за една от най-големите грешки на човечеството – религията. Докато не изкореним и двете няма бъдеще.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.