Плановете на ООН: рецепта за глобален тоталитаризъм

Ако не сте чули до сега, Обединените нации (ООН) и техните най-автократични режими имат огромни планове за вашия живот, деца, държава, и Свят. И тези планове не са ограничени до принудителното споразумение за „климата“, сключено в Париж.

Докато установените медии в САЩ и ЕС надъхваха ислямисти, футбол, и разбира се „глобалното затопляне“, виртуално всяко национално правителство/диктаторство на планетата се срещна на 70-годишнината на общото събрание на ООН в Ню Йорк през 2015 г. за да приемат пореден водещ план за планетата.

Топ-глобалистите, като бившия шеф на НАТО Хавиер Солана, празнуваха тогава обявяването му на срещата на върха и го „одобриха единодушно“ като поредния „голям скок напред“ – да, стария лозунг на Китайската комунистическа партия, който така капиталистически изстреля страната им на първо място по икономика в света.

Основният план се състои от 17 цели и 169 конкретни подцели „за устойчиво развитие“, които да бъдат наложени на цялото човечество – буквално всичко това е посочено изрично в самия план. „Докато се впускаме в това колективно пътуване, обещаваме, че няма да оставим никой назад“, се казва в манифеста на ООН. Това е програма, която съвпада доста чудно с дълбоко противоречивата „Програма 21“ (Agenda 21) на ООН, която дори включва голяма част от същата реторика и дневен ред. Обаче комбинираните цели на Agenda 2030 за постигането на това, което евфемистично е наречено „устойчиво развитие“, реално представлява напомпаните други планове на ООН, като „Визия 2050“, но по-дълбоки, по-радикални и по-скъпи.

В този план се използват фрази от рода на: [ООН] „ще освободи човешката раса от тиранията …“, предполагам, както го направиха с Кадафи и Либия?, „… и „ще излекува планетата“, и „… бъдещето на човечеството и планетата ни е в нашите ръце“. В цел 10 от плана се казва, че ще „намаляват неравнопоставеността във и между страните.“ Както знаем ООН са също от тези, които насърчават ислямистките потоци към ЕС, разрушаващи националните идентичности на евро-страните. С това се съсредоточават към изземането на още повече данъци на местно ниво от работещите граждани за да се осигуряват и дават по-големи права от тези на другите за малцинствата, които са добре известните ни мигрантски, цигански и други според тях „неравноправни“ с народите на Европа. Е, ние в България си знаем, че на едно такова малцинство у нас му се дава кард-бланш за повече свобода отколкото имат другите, и всички знаем за „блестящото интегриране“ и „развитие“, което се е постигнало.

Нека го обясня по друг начин. Преди няколко години беше осъден един човек за това, че е събирал дъждовна вода и сняг в имота си, и дори е бил вкаран в затвор в Съединените щати, в Орегон. Това се случва докато на корпорациите се позволява да приватизират натуралните водоизточници по цял свят. Схващате за какво иде реч. В някои страни от ЕС също (в Румъния е H.G. 1591/2002) има закони, които по всичко изглежда, че таксуват дъждовната вода, която се стича в канализационната система, изчислявайки я като се умножава годишното количество дъждовна вода с общата площ на завършените и недовършени сгради.

Алчните диктатори от ООН ги интересува единствено разпределянето на богатството, контрола над населението, строежа на мега-градове и глобалното управление под егидата на САЩ. А как се пълнят тези мега-градове с послушни роби? Като се обезлюдяват селските, провинциалните райони. Нещо познато ни в България до болка. Сещате се, че в такива райони човек може да не бъде толкова контролиран и съответно за ООН е заплаха за „глобалният климат“.

Agenda 21 се преобрази в Agenda 2030, план който има за цел да насили 9 милиарда души да живеят според глобалистката, корпоративна рецепта „да живеете добре в рамките на планетните ресурси“. В рамките или зад решетките?

Докладът „Визия 2050“ пък е парче от консенсус, който е съставен от 29 водещи световни компании от 14 индустрии, и е резултат на 18-месечни обединени усилия между експертите и изпълнителните директори и над 200 компании и международни заинтересовани лица от повече от 20 държави. На кратко, глобалните корпорации ще ни диктуват на всички как трябва да живеем без свободен избор.

Тези компании, а не ООН, решиха вместо вас, какво е „глобалната устойчивост“ без да се консултират с вас, и определиха визията си за планетата. Това, което влиза е:

  • Включването на външните разходи, започвайки от въглища, разходи по екосистемата и водата, в структурата на пазара;
  • Удвояване на селскостопанската продукция без увеличаване на количеството използвана земя или вода;
  • Спиране на обезлесяването и увеличаване на добивите от засадените гори;
  • Намаляване на въглеродните емисии в световен мащаб (въз основа на нивата от 2005 г.) до 2050 г. чрез преминаване към нисковъглеродни енергийни системи;
  • Подобрена енергийна ефективност от страна на търсенето и предоставянето на универсален достъп до нисковъглеродна мобилност.

Което реално означава това е, че ще се унищожават повече работни места, ще се контролира още повече използването на вода/дъжд, електроенергия, мляко, храна, ще се предотвратява отглеждането на собствени земеделски култури, ще се преследват хората живеещи извън мрежата, за да ги принудят да живеят в малки жилища под наем, както е на много места вече, да се избегне свободното придвижване на хората. Всичко това ще концентрира още повече властта в тези няколко корпорации, които в крайна сметка ще имат множество претъпкани обори/градове по целия свят, в който ще сте натъпкани като цаца в консерви, в големите градове, емиграцията ще ви разпредели, за да ви развъждат изкуствено, гоят с химикали и ГМО, и употребяват за целите си. Искат да освободят най-прекрасните места по света за себе си, от вас. С едно щракване ще могат да редуцират мултимилионни, милиардни човешки маси.

Според Фредерик Кемпе, президент и изпълнителен директор на тинк танка „Атлантически съвет“, „безпрецедентната промяна“ ще доведе до 60% от населението на света до мега-градовете до 2030 г. и конкуренцията за храна, вода и енергийни ресурси може да увеличи възможностите за бурни конфликти.

Anony, 11.7.2017

Използвано:

Envisioning 2030: US Strategy for a Post-Western World
America 2050: The Agenda 21 Depopulation of Rural Areas Has Begun
Обезлюдяването на България е с параметрите на катастрофа

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s