ФБР скри подробности от доклада за 11 септември

Florida Bulldog е организация от журналисти, която разследва връзките между саудитци живущи в САЩ и похитителите, които разбиха самолетите в кулите близнаци и Пентагона през 2001 г. Общо 15 от 19-те замесени са от Саудитска Арабия. Florida Bulldog от години доказва връзките между саудитците, които са живели в САЩ по това време и терористите.

Разследващите журналисти дори подадоха на съд ФБР през юни миналата година заради записи от комисията по разглеждане на 9/11, а от бюрото представиха през февруари тази година редактирана версия на документа.

Съдия Сесилия Алтонага преди няколко дни постанови, че ФБР може да запази тайни части в документът, който е от 60 страници и се отнася до това кой е финансирал атаките, както и това, че няма да има съдебно разглеждане за да се оцени необходимостта от запазването в тайна на определена информация свързана с атаките, пише Herald Tribune.

Повече информация в rt.com

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.