УНГАРИЯ ХВАЩА ГЛОБАЛИСТИТЕ ЗА ГУШАТА – ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ДЖОРДЖ СОРОС

Превод: Д. Атанасова / Българска легия за информационна защита

george-soros-1200x630

Зад политическите увъртания на левите се крие тъмна, зловеща заплаха – глобализмът, спонсориран и прокарван от някои от най-богатите в света либерали.

Идеята на глобализма е проста – чрез създаване на проблеми, толкова големи, че нито една страна да не бъде в състояние да ги реши сама, глобалистите, тайно действайки зад кулисите, да могат да работят срещу суверенитета на отделните държави в света. Това е в тяхна полза, тъй като огромното им богатство често се определя от това дали са в състояние да контролират световните природни ресурси и технологии. Унищожавайки способността на отделните държави да се самоуправляват чрез налагането на едно световно правителство, тези богати търгаши могат с по-малко усилия да се сдобият с ценните за тях неща. Една клика от 20 международни фигури определящи политиката е много по-лесно да бъде контролирана, отколкото цялото правителство на една държава.

Унгария беше против тази глобалистична схема от самото начало – кризата със сирийските бежанци и опита от страна на ЕС да наложи броя на бежанците, които всеки от неговите членове трябва да поеме. Унгария видя опасността, която могат да представляват за нея отворените граници и неефективният процес за наблюдение, докато радикални ислямски терористи продължават да използват слабостите на системата, за да разполагат оперативните си работници по цялото земно кълбо и най-вече специално да се фокусират върху Европа. Франция, Германия и Англия, всички те бяха превърнати в жертви вследствие на настояванията на ЕС във връзка с тези имигранти, докато Унгария, Полша и още няколко страни бяха единствените, които открито се противопоставиха на идеята.

Сега, когато Унгария продължава да вдига завесата от световните богаташи-натрапници, тя открито заяви, че прочутият либерал и глобалист Джордж Сорос не ѝ е приятел и стигна толкова далече, че му обяви война.

„В петък унгарският министър-председател каза, че острата критика от страна на милиардера Джордж Сорос е „обявяване на война”. Сорос обвини министър-председателя Виктор Орбан, че ръководи една корумпирана „мафиотска” държава”.

Орбан изказа предположение, че унгаро-американският инвеститор финансира „мрежи от действащи като агенти” неправителствени организации, които да налагат политиките му, в това число и насърчаването на миграцията в Европа и Унгария.

„Това е обявяване на война”, каза Орбан по държавното радио. „Имаме си работа с финансов спекулант, който е направил много пари докато … е превръщал много хора в бедняци”.

В четвъртък Орбан отговори на речта на Сорос в брюкселския Икономически форум, където той говори за предизвикателствата, пред които е изправен ЕС, в това число и конфликтите покрай върховенството на закона в Полша и Унгария.“

Сорос е добре познат либерал, който качва и сваля от трона, и ентусиазиран глобалист. Огромното богатство, което притежава, той използва за да подкрепя кандидатите-демократи в САЩ и чужбина, като така се надява да влияе на изборите, а също така и да поставя лидерите. Сега, когато през последните десетилетия медийният пейзаж се увеличи, като включи и източници, различни от основните медии, много световни лидери започват да се измъкват от схемите на тези антидържавни оперативни работници и остро да ги нападат. Декларацията на Унгария е може би първата силна обществена реакция от страна на главата на държавата и със сигурност няма да бъде последната.

Източник: constitution.com

Прочетете още:
УНГАРСКИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ПОД ОБСТРЕЛ ЗАРАДИ СЪБИТИЕ, НАСЪРЧАВАЩО „ЕСТЕСТВЕНОТО СЕМЕЙСТВО”
Виктор Орбан: Речта на Сорос относно „мафиотска държава“ е обявяване на война

Advertisements

One thought on “УНГАРИЯ ХВАЩА ГЛОБАЛИСТИТЕ ЗА ГУШАТА – ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ДЖОРДЖ СОРОС

  1. Крайно време е някой да се осмели да заговори открито по темата! Особено когато става дума това да се случи на по-високо държавно ниво! Поздравления! А как добре щеше да е повече хора да имаха тази смелост!

Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s