УНГАРИЯ ХВАЩА ГЛОБАЛИСТИТЕ ЗА ГУШАТА – ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ДЖОРДЖ СОРОС

Превод: Д. Атанасова / Българска легия за информационна защита

george-soros-1200x630

Зад политическите увъртания на левите се крие тъмна, зловеща заплаха – глобализмът, спонсориран и прокарван от някои от най-богатите в света либерали.

Идеята на глобализма е проста – чрез създаване на проблеми, толкова големи, че нито една страна да не бъде в състояние да ги реши сама, глобалистите, тайно действайки зад кулисите, да могат да работят срещу суверенитета на отделните държави в света. Това е в тяхна полза, тъй като огромното им богатство често се определя от това дали са в състояние да контролират световните природни ресурси и технологии. Унищожавайки способността на отделните държави да се самоуправляват чрез налагането на едно световно правителство, тези богати търгаши могат с по-малко усилия да се сдобият с ценните за тях неща. Една клика от 20 международни фигури определящи политиката е много по-лесно да бъде контролирана, отколкото цялото правителство на една държава.

Унгария беше против тази глобалистична схема от самото начало – кризата със сирийските бежанци и опита от страна на ЕС да наложи броя на бежанците, които всеки от неговите членове трябва да поеме. Унгария видя опасността, която могат да представляват за нея отворените граници и неефективният процес за наблюдение, докато радикални ислямски терористи продължават да използват слабостите на системата, за да разполагат оперативните си работници по цялото земно кълбо и най-вече специално да се фокусират върху Европа. Франция, Германия и Англия, всички те бяха превърнати в жертви вследствие на настояванията на ЕС във връзка с тези имигранти, докато Унгария, Полша и още няколко страни бяха единствените, които открито се противопоставиха на идеята.

Сега, когато Унгария продължава да вдига завесата от световните богаташи-натрапници, тя открито заяви, че прочутият либерал и глобалист Джордж Сорос не ѝ е приятел и стигна толкова далече, че му обяви война.

„В петък унгарският министър-председател каза, че острата критика от страна на милиардера Джордж Сорос е „обявяване на война”. Сорос обвини министър-председателя Виктор Орбан, че ръководи една корумпирана „мафиотска” държава”.

Орбан изказа предположение, че унгаро-американският инвеститор финансира „мрежи от действащи като агенти” неправителствени организации, които да налагат политиките му, в това число и насърчаването на миграцията в Европа и Унгария.

„Това е обявяване на война”, каза Орбан по държавното радио. „Имаме си работа с финансов спекулант, който е направил много пари докато … е превръщал много хора в бедняци”.

В четвъртък Орбан отговори на речта на Сорос в брюкселския Икономически форум, където той говори за предизвикателствата, пред които е изправен ЕС, в това число и конфликтите покрай върховенството на закона в Полша и Унгария.“

Сорос е добре познат либерал, който качва и сваля от трона, и ентусиазиран глобалист. Огромното богатство, което притежава, той използва за да подкрепя кандидатите-демократи в САЩ и чужбина, като така се надява да влияе на изборите, а също така и да поставя лидерите. Сега, когато през последните десетилетия медийният пейзаж се увеличи, като включи и източници, различни от основните медии, много световни лидери започват да се измъкват от схемите на тези антидържавни оперативни работници и остро да ги нападат. Декларацията на Унгария е може би първата силна обществена реакция от страна на главата на държавата и със сигурност няма да бъде последната.

Източник: constitution.com

Прочетете още:
УНГАРСКИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ПОД ОБСТРЕЛ ЗАРАДИ СЪБИТИЕ, НАСЪРЧАВАЩО „ЕСТЕСТВЕНОТО СЕМЕЙСТВО”
Виктор Орбан: Речта на Сорос относно „мафиотска държава“ е обявяване на война

Advertisements

One thought on “УНГАРИЯ ХВАЩА ГЛОБАЛИСТИТЕ ЗА ГУШАТА – ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ДЖОРДЖ СОРОС

  1. Крайно време е някой да се осмели да заговори открито по темата! Особено когато става дума това да се случи на по-високо държавно ниво! Поздравления! А как добре щеше да е повече хора да имаха тази смелост!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.