Huffington Post: Откажете правото на глас на белите мъже

От Huffington Post в Южна Африка имат „брилянтен“ и прогресивен нов план за решаването на всичките проблеми на Африка: отречете правото на глас на белите мъже, а след това гласувайте да окрадете техните активи.

Всичко това е описано подробно в една статия, която е озаглавена „Може би е времето да се отрече на белите мъже правото на глас?“, написана от „активистката и феминистка“ Шели Гарланд, която казва, че е „завършила магистърска степен по философия“.

„Когато не й се гади от уникалната марка на политическата дъга в Южна Африка, тя работи по пътя към разрушаването на патриархатът“, пише Гарланд в „нейната“ биография.

Между другото, Гарланд очевидно е пич:

Проницателен материал.

„Влиянието на безразсъдните бели мъже беше една от основните причини, довели до Голямата рецесия, която започна през 2008 г. Това [забраната да гласуват] ще нанесе удар срещу токсичната бяла мъжественост, нещо което е необходимо от дълго вече.“

Защо не почнеш със себе си, брато?

Случайно, ако се чудите кой одобрява подобни глупости в Huffington Post, просто погледнете тази скорошна снимка на екипът в администрацията на една тяхна среща:

Източник: InfoWars

Прочетете и правилата за коментарите!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.