Huffington Post: Откажете правото на глас на белите мъже

От Huffington Post в Южна Африка имат „брилянтен“ и прогресивен нов план за решаването на всичките проблеми на Африка: отречете правото на глас на белите мъже, а след това гласувайте да окрадете техните активи.

Всичко това е описано подробно в една статия, която е озаглавена „Може би е времето да се отрече на белите мъже правото на глас?“, написана от „активистката и феминистка“ Шели Гарланд, която казва, че е „завършила магистърска степен по философия“.

„Когато не й се гади от уникалната марка на политическата дъга в Южна Африка, тя работи по пътя към разрушаването на патриархатът“, пише Гарланд в „нейната“ биография.

Между другото, Гарланд очевидно е пич:

Проницателен материал.

„Влиянието на безразсъдните бели мъже беше една от основните причини, довели до Голямата рецесия, която започна през 2008 г. Това [забраната да гласуват] ще нанесе удар срещу токсичната бяла мъжественост, нещо което е необходимо от дълго вече.“

Защо не почнеш със себе си, брато?

Случайно, ако се чудите кой одобрява подобни глупости в Huffington Post, просто погледнете тази скорошна снимка на екипът в администрацията на една тяхна среща:

Източник: InfoWars

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.