РОТШИЛД ИЗИСКВА ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА НАПАДНАТ СИРИЯ

Автор: Дмитри Бакстър, 11 април 2017,
Превод: Р. Григоров / Българска легия за информационна защита


Събитието е от фундаментално значение, тъй като за първи път в Тяхната история, някой от неговия ранг въобще заема публично позиция по подобен външнополитически въпрос. /б.пр./

rothschild-syria-678x381

Сър Евелин де Ротшилд призова западните държави „да се обединят като един” и „да се намесят” в Сирия, за да свалят Башар Асад и така „да въведат сирийците в новия век”.

Описвайки Асад като „брутален диктатор, който трябва да бъде изхвърлен на боклука” по време на негова мрачна реч за набиране на средства в лондонското Сити, Ротшилд ИЗИСКА западните държави „да свалят режима на Асад”, тъй като е „несъвместим с благоприличието” и е „заплаха за нашите корпоративни ценности”.

Ротшилд напомни също така за фамилния им бизнес, началото на който поставят петимата братя, сформирали „първата и единствена истински глобална банкова система“, работещи в Лондон, Париж, Виена, Неапол и Франкфурт, в самото навечерие на 19-ти век.

Той каза: „Тези петима братя, работещи заедно и обменяйки информация и идеи, изградиха един изключителен бизнес, който замести границите и културите.

Само 200 години по-късно, тези бизнес-идеали, които удържаха проверката на времето, са поставени сега под заплаха от деспотични режими, които са несъвместими с приличието. Тези режими са заплаха за нашите корпоративни ценности”.

Сър Евелин, финансист-милиардер, който е женен за Лин Форестър де Ротшилд, не обясни обаче защо правителствата по света трябва да се вслушат в неговите искания за започване на интервенционистки войни в Близкия изток.

При все това, предполага се, че той настоява за нападение над Сирия, тъй като тази нация остава една от общо петте такива нации в света, чиито централни банки са неподвластни на контрола на Ротшилд.

През 2000 г., държавите, чиито централни банки бяха извън контрола на Ротшилд, бяха осем, сега, след предприетите нападения от Запада срещу тях, от този списък бяха извадени Ирак, Либия и Афганистан.

Ще бъде ли Сирия следващата?

Източник: yournewswire.com

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.