Льо Пен прави коментар за Холокоста преди изборите

Най-вероятно нашите читатели вече са развили толерантност към отровите за еврейския Холокост, така че това не се отнася много за вас.

2 седмици преди изборите Льо Пен направи неосмислен коментар за предполагаемият еврейски Холокост, така че се очаква медиите на запад да започнат да му обръщат денонощно внимание.

Ройтерс пише вече, че крайно-дясната кандидатка за президент Марин Льо Пен предизвика протестите от страна на политическите си съперници и израелското правителство отричайки, че френската държава има някаква отговорност за масовите арести на евреите в Париж по време на Втората световна война.

„Мисля че Франция не е отговорна за Вел див,“ каза Льо Пен в неделя, позовавайки се на германската наредба към френската полиция за арестуването на 13000 евреи през 1942 г., и добави „Мисля, че като цяло ако има хора, които са отговорни, са тези които са били на власт в момента. Това не е Франция,“ заяви Льо Пен в интервю за медийните групи Le Figaro, RTL и LCI.

Центристкия кандидат за президент Емануел Макру (Emmanuel Macron) се възползва моментално казвайки на телевизия BFM, че „Някои хора забравиха, че Марин Льо Пен е дъщерята на Жан-Мари Льо Пен. Те не са се променили.“

Да, точно така. Самото изявление показва, че Националния фронт на Марин Льо Пен все още e една „зла нацистка организация“, защото лидерите и си позволяват да оспорват законите на Индустрията на Холокоста.

Това само показва за пореден път истината на старата поговорка:

Ако искаш да свършиш нещо правилно, направи го сам вместо да пращаш откачената си дъщеря.

Anony, 10.4.2017

Advertisements

3 thoughts on “Льо Пен прави коментар за Холокоста преди изборите

  1. Милиони избити еврей = около 400 000 ,далеч от пропагадираните 6 милиона .

  2. Те са способни да си причинят много неща(един другиму). Друг е вьпроса с достоверността за „холокост“…ама карай да върви.

  3. Как можете да пишете „предполагаем холокост“?? Според вас милионите избити евреи сами са си причинили това????

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s