Сирия отрича обгазяването на собствените си хора, „защото е лоша“

Няма абсолютно никакъв шанс Асад да е бомбардирал своите хора. Това е абсолютно безсмислено дори да се предположи.

Единственият начин да извърши подобна безсмислена атака е да е клинично луд, но дори това да беше така –  нямаше да може да води тази успешна война през последните 5 г.

Сирийския президент е казвал много пъти в безброй интервюта, че правителството не може да води войната срещу терористите ако не се поддържаше властта и армията от своите граждани.

Всички знаем, че преди няколко години имаше тотално същия сценарий в Сирия, в който „умерените“ бунтовници бомбардираха цивилни граждани в населено място. Пак заради това се опитаха от западната коалиция да нападнат Сирия, но Русия, Китай и други се противопоставиха, а в следствие доказаха, дори пратениците на ООН, че атаката е извършена от подкрепяните от САЩ терористи.

Просто не можете да се справите с тела наситени със зарин без да ползвате ръкавици, освен ако не сте сирийски бунтовник опитващ се да прокара поредната измама.

„Белите каски“ правят поредния медиен театър.

„Сирия отрича и осъжда употребата на химически оръжия“, казва Уалид Муалем, външен министър на Сирия и допълва, че „би било невъзможно сирийската армия, която прави значителни победи в почти всички театри на сирийската война, да употреби забранени химически оръжия срещу своите хора, и дори терористи.“

За разлика от теорията за „той обгазява собствения си народ, защото е лош човек“, тази че химическото оръжие е ударено от сирийската армия в държани съоръжения на терористите, освобождавайки отровен газ, е в пъти по-смислена.

Но дори и да беше така, да говорим истински: кой на запад го интересува, че трови собствените си хора? Защо това изведнъж стана много важна тема? Има хора по целия свят, които правят всякакви отвратителни неща.

Тръмп обещаваше, че САЩ няма да бъде повече световната полиция, а наивните американци (и не само те) му повярваха. Тъпата серяща шлака заплашва открито Русия с нахлуване в Сирия. Това е тотално обратното, на това за което гласуваха американските граждани. Буквално. Точно обратното.

Anony, 8.4.2017

Advertisements

2 thoughts on “Сирия отрича обгазяването на собствените си хора, „защото е лоша“

  1. Истината е една. Кои са част от организациите, които дърпат конците на САЩ? Съвет за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия.
    Те са управлявани от едни и същи хора и имат една и съща цел: – „Световно управление“ и налагане на тяхната agenda..

  2. Абсолютна просташка далавера на САЩ!!! Понеже те си мислят че всичкш други освен тях са тъпанари и може да си побутват тъпите историйки!!!! Тъпиште обамски и прочие номера!!! Всичко в интерес на Израел!!! Я си таковайте майката мръсна изродска!!!!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.