Референдум за малоумници

Преди само няколко месеца мнозинството от българи гласува да се ограничат парите, които се раздават на политическите партии. Обаче за пореден път се показа на обществото, че в България дори след национален референдум, на който над 70% от гражданите казаха да се ограничат субсидиите на партиите до 1 лев за спечелен глас, се игнорира изцяло резултата. Няма значение кой е предложил подобна тема и въпрос към гражданското общество, а само това, че демократичния глас на мнозинството е одобрил и приел това за редно, а се е отхвърлило от политиците, същите които се предполага, че избират някои българи за да ни управляват като народ. Най-лошото е, че тези над 2,5 млн души игнорираха собствените си изисквания. Направиха си труда да отидат до урните за да изразят демократичното си право в лицето на политическите нехранимайковци. Българската политика обаче каза на народа да си го начука, и че не ги интересуват българските интереси. Ето затова и ГЕРБ, и БСП, и новите соросоидни партии, и подобните на споменатите ще се въртят „во веки веков“ на политическата сцена, а българите ще потъваме все повече и повече, докато едното малцинство от споменатите чиновници учи чрез медиите на нови ценности, и как да сме все по-либерални и по-скромни.
 
Anony, 3.4.2017

2 thoughts on “Референдум за малоумници

  1. Точно така трябва и ще стане.Ще се извадят парите от изборите, ще се състезават идеи и хора и програми.Ето ви демокрация в действие!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s