Швеция се нуждае от увеличение на данъците за да плаща на мигрантите

Невинните малки пакистанчета, като този, които са избягали от бруталната цивилна война в Сирия ще гладуват ако шведите не работят повече.

Невинните малки пакистанчета, като този, които са избягали от бруталната война в Сирия, ще гладуват ако шведите не работят повече.

Някой трябва да ги храни тези деца.

„Daily Express“ информира, че шведските данъкоплатци ще видят увеличения в приноса им за да се справят с цената на европейската бежанска криза. Също така, че тези които се нуждаели от държавна социална помощ можело да бъдат принудени на съкращения, ако не бъдат осъществени реформи.

Доклад разкрива, че им отнемало на повече от половината от мигрантите средно около 9 г. за да си намерят работа в страната.

Явно шведите не се чувстват виновни, че трябва да работят за да плащат за добрия живот на тези примати. Нещо подобно на това с българските гои в България и циганите.

В една шведска статия, политиците казват, че интеграцията не работи. И казват там, че трябвало още да бъде направено, защото имало сериозен проблем със справянето, със престъпността в Швеция.

Няма повод за аларма.

Вижте, въпреки че мигрантите стрували една камара пари и интеграцията не работила, в действителност това което се казва в Швеция от политици и една камара организации е, че това, кризата, била нещо добро за икономиката. Причината за проблема бил в това, че местните шведи трябвало да работят много повече, за да имало достатъчно пари да се плаща на тези мигранти. Логично, нали?

А бе, в крайна сметка шведите ще трябва да работят по 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, защото това ще бъде единственият начин да се поддържа неограниченото благосъстояние на ислямската зависимост, завинаги.

А-ха, и всеки бял работещ 24/7 е въплъщение на оптимизираната икономика.

Anony, 20.2.2017

Advertisements

One thought on “Швеция се нуждае от увеличение на данъците за да плаща на мигрантите

  1. Нашите мигранти са у нас от много стотици години и ние отдавна им плащаме, така че няма пари за нашите заплати и пенсии. Хак им е на шведите, нека разберат как се чувстваме ние, а не само да ни поучават и осъждат.

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.