Глобалистката преса се побърка с Тръмп

c3zsbc7waaidzn0Германският седмичник Der Spiegel направи поредната стъпка в кампанията си против президента на Съединените щати, Доналд Тръмп, и го изобрази в едната ръка с главата на статуята на свободата, а в другата с нацапан с кръв нож.

След победата на Тръмп през ноември миналата година, глобалисткия седмичник оприличи идването му на власт като сблъскващ се със Земята метеорит, със заглавие на броят си „Краят на света“.

Това не е единствената медия, която изтрещя по темата. Не че е нещо, което не ни е пределно ясно.

В Ирландия, Village предложи убийството на Тръмп, в САЩ The Atlantic пък го показа заобиколен от предполагаемо хитлерова тълпа. NewYorker се записа с угаснал пламък на статуята на свободата, който изобразява димът от крематориумите на нацистите.

portadas4trump-768x230

Междувременно Тръмп благодари на министър-председателя на Австралия, Малкълм Търнбул, за това че опроверга медиите, които разпространиха „истината“, след цивилизования телефонен разговор, който проведоха двамата тези дни. Според The Washington Post, същия разговор бил прекъснат рязко от Тръмп.

Източник: La Era Trump

Advertisements

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.