Книгата „Моята борба“ е хит в Германия?

(AFP Photo/TOBIAS SCHWARZ)

(AFP Photo/TOBIAS SCHWARZ)

Значи книгата „Моята борба“ се продава, защото хората искат да научат, колко е бил лош Хитлер, така ли евреи?

Аз не се хващам.

Само най-заблудените все още вярват сляпо, че тази книга е изцяло писана от Хитлер. Не е, редактирана е.

Единствено от Индустрията на Холокоста имат полза да се разпространява тази книга, или дебати по нея, които целят да й слагат патент за истинност, написана уж от „най-злият човек от всичките на куп в света“. Господи, трябва да е човек тотално извън релси за да прихване всеизвестното еврейско ехо за поддържането на легендата, че да могат свободно да пискат след това „нас ни преследват, плащайте ни“. Послушните германски гои изплатиха репарациите за Холокоста създаден от бащите-основатели на Израел, а на него не му харесва въобще да не му се плаща, така че трябваше да завият отново на шофара.

lypv8443884

Да принтират и разпространят „Моята борба“ в Германия, та дори под формата на критика, за да покажат, колко е бил зловещ Хитлер – е абсолютно безсмислено. Има си причина за това, че книгата е била забранена толкова дълго време. Същата причина поради която е толкова популярна сега.

Защото хората знаят истината.

Агенция Франс Прес (АФП) пише, че „първото препечатване от края на 2-та Световна война в Германия на ‘Моята борба’ на Адолф Хитлер, изненадващо се оказа бестселър“.

От Институтът за съвременна история в Мюнхен заявиха, че са излетели от рафтовете около 85000 копия на новата версия на антисемитския манифест. От института казаха, че „далеч от насърчаването на крайно-дясната идеология, публикуването е обогатило дебата за подновения възход на ‚авторитарните политически възгледи‘ в съвременното западно общество“.

Същият институт организира успешна серия от презентации и дебати в Германия, и в други части на Европа, което е допринесло за въздействието на продажбите на новото издание.

Директорът на института, Андреас Виринг заяви, че:

Оказа се, че страхът, че публикацията ще насърчи идеологията на Хитлер, или дори да го направи социално приемлив и да даде нова платформа за пропаганда на нео-нацистите, е напълно неоснователно. … Напротив, дебатът относно Хитлер и неговия подход към пропаганда предложиха възможност да се видят причините и последствията от тоталитарните идеологии в момент, в който авторитарните политически възгледи и десни лозунги набират скорост.

Само евреин може да бъде толкова самоуверен, че да каже „момче, хората със сигурност трябва да мразят нацистите, че да се продава книгата на Хитлер като топъл хляб.“

Лошо, лош ход, евреи.

Духът ми ще възкръсне от гроба и светът ще види, че съм бил прав.“ – Адолф Хитлер

Anony, 5.1.2017

hitler-smile

Advertisements

11 thoughts on “Книгата „Моята борба“ е хит в Германия?

 1. За повече достоверна информация относно Третият Райх, Хитлер, „холокоста“, еврейския въпрос и т.н. се интересувайте от материалите на хора като Ernst Zündel и David Irving.

 2. Преди някоя друга годинка попадна на поредица документални филми за Холокоста, правени от евреин. Симпатяга излезе момъка. С факти, записи и т.н. доказваше безспорно, че милионите избите от германците далеч не са милиони. Тоест – фалш от всякъде. В последствие въпросният пич рязко си промени мнението и накрая изчезна безследно. За съжаление не се сещам нито за името на поредицата, нито за името на мъжа…

 3. Имам зет който има еврейска кръв Бях на екскурзия в Израел Защо мислите ,че обикновенните хора дърпат и движат механизма на политиката и събитията? И защо мислите ,че бихте съществували Вие и децата ви ако беше третия райх Българите не са арийци Колко са русите синеоките атлети в държаватани ? Хитлер е презирал /славянската пасмина/Да много ще е актуална книгата му при нашествието на талибаните И ще си дадът сметката за разликата м/у еврейте и арабите

  • Мила Зоя,

   Обърни внимание на пунктуацията си, моля, че трудно ти се разбира, какво пишеш. 🙂

   Важно е да се знае, че има разлика между „евреин“ и „ционист“. Израел НЕ Е еврейска държава, а ционистка. Това е казано и се казва от ИСТИНСКИТЕ евреи от http://www.nkusa.org

   Като имаш роднини „с еврейска кръв“ и си „ходила на екскурзия в Израел“, можеш ли да кажеш на всички тук, каква част от приходната част на бюджета на „република“ Израел представляваше директна субсидия от BRD и каква беше от USA, а и продължава да бъде директна субсидия от USA след финалното плащане на „репарациите“ от страна BRD към не съществувалата по време на втората световна война „така наречена“ държава Израел?

   Ще перифразирам въпросът: Израел произвежда ли нещо, освен „концентриран ментов сироп в южна Франция“, пистолети „Кеган“ в Лясковец и „специализиран прецизен военен софтуер“ чрез подизпълнители в Индия, за който софтуер има забрана за ползването му в държави, които са членки на НАТО?

   Ще перифразирам отново въпросът: Израел държава ли представлява или най-голямата казарма в света с имитираща форма на държавна организация от демократичен тип?

   За крайния въпрос, ако решиш да дадеш откровен отговор, би ли приложила данни за

   а) броя на населението на Израел;
   б) броя на заетите в армията на Израел;
   в) броя на заетите в МВР на Израел?

   …няма нужда да даваш данни за броя на лекари, учители и др. заети в непроизводствените сфери. Няма нужда да даваш информация и за „ултраортодоксалните“ евреи, които не работят и не плащат данъци. 😉

   Когато става дума за Хитлер, би ли изнесла данни за това, колко е изхарчил Хитлер, като ръководител на Германия за създаването на еврейски общности в Палестина преди и по време на втората световна война?

   Когато става дума за Хитлер, България и „славянската пасмина“, трябва ли да ти се напомня, че Сталин вече не е фактор в определяне на световната политика и история и само малцина приемат съветското определение за българите „Всички българи са тюрки, само дунавските българи са славяни“? ☺☺☺
   …и малките деца са наясно, че 1) българите не са славяни; 2) през 7 век южните славяни стават българи, а не обратното; 3) „многобройното славянско море на южните славяни“ не е било чак толкова „многобройно“, щом дори съюза им с аварите не им е дал независимост от Източната римска империя, известна като Византия. 😉

   Когато става дума за славяни, известно ли ти е, че славяни са чехите, поляците и част от руснаците. ( Дори словаците не са славяни. )
   А когато става дума за руснаците, редно е да се запознаеш с изследването на Халилов „500 руски фамилии от български произход“. 😉

   Щях да забравя:

   Можеш ли да изясниш, колко получава един „обикновен човек“ в Израел, когато си получи израелския паспорт ( в момента, в който се откаже от паспорта си от друга държава ), какво прави две години, освен да учи създадения през 19 век език, наречен иврит и къде живее ( като жилище ) и от какво се изхранва? 🙂

  • Хубаво е да четеш преди да пишеш. Аз също имам куче с библейско име. Относно България, прочети едни от последните редове в илюстрованата биография, издавано от Нова Европа. Всъщност Ромел е опитвал да освободи Палестина с цел основаването на Израел, но томитата са му попречили. По късно Ото Ск. е създал основите на днешният Мосад.

  • Зоя Иванова – не ми стана много ясно какво искате да кажете с коментара си, любезна госпожо. Откъде знаете че Хитлер е презирал /славянската пасмина/?!? И въобще знаете ли историята на термина „славяни“? Българите именно са т.нар. арийци, ама е много дълго да ви обяснявам защо и откъде идва това название. Не е ясно също какво имате предвид като казвате „… и ще си дадат сметка за разликата между евреите и арабите…“? Истинските „семити“ (потомци на ноевия син Сим) са арабите. Т.е. като се каже „антисемитизъм“ трябва да се знае, че не се разбират евреи, а араби! А пък има един малко известен съветски дисидент, който се казва „Евгений Яковлевич ГабОвич“ (1938-2009), който твърди в книгата си „История евреев под знаком вопроса“, че те са 100%-ви европейци и нямат и капка семитска кръв, нито произхождат от Близкия Изток и тая част от Африка и Азия която съставлява този район на света и която се смята според библията за тяхна прародина!!! Всичко е фалшификации и политика и опит да се наложи на света някаква доктрина, която е особено изгодна за конкретна социална група и т.н…

 4. Въобще, ако идеята за сатанизирането на Хитлер принадлежи на евреи – много жалко за тях! Това е до немай къде тъп ход!! Вярно, днес голям процент от хората вярват в пропагандната лъжа за лошотията на Хитлер, за ужаса на „холокоста“ и пр. и пр. Но това са си простите и нискоинтелигентни хора, които с готовност лапат всякакви буламачи приготвени за тях от „спецовете“ в пиара, пропагандата и довеждането на масите до скотско състояние на ума. А пък както изминалите 27 години показаха и на слепите у нас – демокрацията е най-голямата лъжа и измама на тоя свят! И най-доброто управление на едно общество е просветената диктатура!

(НОТА: Ще отнеме повече време за преглеждането на коментарите! Бъдете търпеливи, няма да се появяват бързо.) Очакваме вашето мнение по темата, но ви молим да прочетете първо правилата за коментарите.

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.